.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  14-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag Nokere Koerse : Wint vijf jaar na Vanhaecke nog eens een Belg?

  Nokere Koerse is de voorbode van het klassieke wielerwerk in Vlaanderen, dat volgende week met Dwars door Vlaanderen echt op gang komt na Milaan-Sanremo. Nokere Koerse groeide de voorbije jaren van kermiskoers uit tot een stevige voorjaarswedstrijd, waarin elf keer de kasseien van Nokereberg scherprechter spelen. De overwinning in Nokere Koerse is daarom een stuk waardevoller geworden.
  Reden waarom de betere ploegen met hun betere renners steeds gemakkelijker de weg naar Nokere vinden. Bij Rabobank voert de Nederlandse sprinter Graeme Brown de selectie aan. Davitamon-Lotto speelt Tom Steels uit. Quickstep-Innergetic laat ritwinnaar in de Driedaagse van West-Vlaanderen Francesco Chicchi overkomen uit Italië en rekent ook op Wouter Weylandt. Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen is de ploeg in vorm in eigen land met Niko Eeckhout en Evert Verbist. Unibet.com laat Frank Vandenbroucke voor de eerste keer dit jaar in Vlaanderen rijden. En Landbouwkrediet-Colnago heeft een sterke Bert De Waele in haar rangen om een gooi naar de overwinning te doen. Voldoende namen om er in Nokere na de start op de Grote Markt van Oudenaarde een stevige wedstrijd van te maken.
  Vorig jaar werd de wedstrijd gewonnen door Steven de Jongh en het is al van 2001 met Michel Vanhaecke geleden dat nog een Belg won.

  14-03-2006 om 21:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2° Rit Ineos-Bikers van 14/03/2006.
  Onder leiding van Regi Vermoesen en een stralende zon vertrokken vandaag om 09h15 op de parking van het Kerkhof van Zwijndrecht 13 Bikers voor een rit naar Stekene en terug.
  De afstand bedroeg 70 Km met een gemiddelde van 30,4 Km/h.
  Welke Ineos-Bikers reden vandaag mee : Regi Vermoesen , Benny Thuy , Jan De Maesschalck , Kenny Janssens , Tom Van Goethem , Don Juan , Yves Delhasse , Marc Ferket , Theo Heremans , Geert Van Overmeiren , Patrick Verbruggen , Gilbert Lahousse , Werner Vekemans.


  Volgende rit op Woensdag 22/03/2006 om 09h15 (Zwijndrecht -Paal - Doel) , vlakke polderrit van 75 Km.
  Vertrek op de parking van het Kerkhof van Zwijndrecht.

  14-03-2006 om 21:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining MACHUIT van Dinsdag 14/03/2006.
  Onder leiding van Gilbert De Paepe vertrokken 17 renners aan café De Machuit in Zwijndrecht en dit om 09h00.
  Onderweg sloten nog 2 renners aan , dus met 19 renners om de zomertoer  af te haspelen en dit onder een stralende zon.
  Wie reden vandaag zoal mee : Gilbert De Paepe , Eddy Coenen , Saskia Van Overmeiren , Kristof Verbraeken , Luc Buytaert , Rudi Franssens , Alex Goossens , .......(onze reporter Eddy kent nog niet iedereen !!)

  14-03-2006 om 19:41 geschreven door kenny


  13-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openingsrit INEOS-bikers 2006.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op Donderdag 08/03/2006 hebben 18 INEOS-bikers hun eerste rit afgewekt in wat men noemt een echt hondenweer.
  De afstand bedroeg 67 Km en het gemiddelde was goed voor 29,4 Km/h.
  Volgende Bikers reden mee : Vermoesen Regi , Renaat De Witte , Armand Cloet , Jan De Maesschalck , Guido Moernaut , Mario De Coninck , Tom Van Goethem , Werner Vekemans , Kenny Janssens , Marc Ferket , Tomas Nyt , Gilbert Lahousse , Bart Janssens , Geert Van Overmeiren , Patrick Verbruggen , Yves Delhasse , Stefan D'Hondt en Danny Van Haverbeke.

  Volgende rit op Dinsdag 14/03/2006 met vertrek om 09h15 thv parking Kerkhof Zwijndrecht , de rit gaat naar Stekene en bedraagt 75 Km.

  13-03-2006 om 21:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Zondag 12/03/2006.
  Onder leiding van Freddy Van Osselaer vertrokken vandaag voor de eerste maal 24 renners om 09h00 thv Buyl Sport naar Walsoorden en terug naar Buyl Sport ; de zogenaamde B-renners van Den Dijk.
  De afstand bedroeg 89 Km en aan de meet thv Katoennatie was het gemiddelde 35 Km/h.
  Er is afwisselend kopwerk geleverd in de beginfase door de koppeltjes Freddy/Jos , Jef/Peter en Kurt/Luk daarna is er goed rondgedraaid vooraan zodat het voor iedereen aangenaam rijden was.(koude felle tegenwind)
  Aan de meet thv Katoennatie was het Kurt Carpentier die zich sneller toonde dan Freddy Van Osselaer , op de 3° plaats Mark Van Puymbroeck , 4° Jos Van Raemdonck en 5° Jef De Batist.
  Wie reden vandaag mee : Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer , Kurt Carpentier , Roger Schuurman , Jef De Batist , Mike Ley , Werner Franssens , Stefan Adrianssens , Jos Van Raemdonck , Werner Van Der Weken , Dave Marijn , Joeri Verbruggen , Mark Van Puymbroeck , Frank Van Geystelen , Nicolas Lion , Luk Apers , Erik Van Landeghem , Alain Van Der Beke , Herman Anthonissen , Frans Van Miechem , Freddy Wouters , Maurice Van Paemel , Peter Van Bel , ......

  13-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  12-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs-Nice : Marcus Zberg ritwinnaar, Floyd Landis eindwinnaar
  12/03/2006  7° RIT : NICE-NICE

  Floyd Landis
  heeft na de Ronde van Californië ook Parijs-Nice op zijn naam geschreven. De 30-jarige Amerikaan van Phonak werd ook tijdens de slotrit over ondermeer de Turbie en de Col d’Eze niet meer bedreigd. Patxi Vila was blijkbaar ruimschoots tevreden met de tweede plaats. De slotrit leverde een spurtoverwinning op voor Marcus Zberg. Het was vijf jaar geleden dat de Zwitser met een rit in Tirreno-Adriatico en de Henninger Turm nog een wedstrijd gewonnen had. Tom Boonen gaf vroeg in de rit op en deed daarmee afstand van zijn groene puntentrui. Samuel Sanchez kreeg hem onverwacht in de schoot geworpen.

  12-03-2006 om 22:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 GIRO DEL CAPO - ZUID-AFRIKA - RIT 5
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 12/03/2006  CAPE TOWN-CAPE TOWN
  109 Km

  Voor de slotetappe in de Giro del Capo, was het vanmorgen vroeg uit de veren. Om 6u15 plaatselijke tijd, werd de start van het laatste gedeelte, over een afstand van 109 km gegeven.
  De race werd beslist in een spurt met een 50-tal renners, waarbij het team van Jong Vlaanderen uitstekend voor de dag kwam. Al de Bodysol – Win for Life – Jong Vlaanderen vertegenwoordigers zaten in de eerste groep, die mocht sprintten voor de zegebloemen.
  De Duitser Steffen Radochla (Team Wiesenhof) behaalde zijn tweede zege, Jürgen Roelandts spurtte naar een knappe 5de plaats. Met de 10de stek van Jelle Vanendert en de 11de van Erik Lievens behaalde het team van Bodysol-Jong Vl. nog een knappe zege in het ploegenklassement.

  De top van het algemene klassement onderging geen wijzigen meer, de Slovaak Peter Velits is eindwinnaar van deze vijfdaagse rittenwedstrijd, voor George David en Ryan Cox. Francis De Greef is de eerste vertegenwoordiger van Bodysol op de 17de plaats.

  Uitslag
  1. Steffen Radochla (Dui - Team Wiesenhof)
  2. Nolan Hoffman (Zaf - Team Exel)
  3. Stefan Heiny (Dui - Team Lamonta)
  4. Giosue Bonomi (Ita - Team Barloworld)
  5. Jürgen Roelandts (Bel - Bodysol)

  27. DOMINIQUE CORNU (Bodysol) uit Beveren

  Ploegenklassement
  1. Bodyol - Win for Life - Jong Vlaanderen


  Eindklassement
  1. Peter Velits (Svk – Konica)
  2. George David (Zaf - Nedbank Invitation) op 6”
  3. Ryan Cox (Zaf – Team Barloworld) op 13”
  4. Darren Lill (Zaf – Nedbank Invitation) op 27”
  5. Tiaan Kannemeyer (Zaf – Team Barloworld) op 34"

  28. DOMINIQUE CORNU op 13min51sec

  12-03-2006 om 22:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 BELOFTEN te DEERLIJK
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 12/03/2006 - DEERLIJK (W) - Beloften en Elite z.c.- 100 Km (20 x 5 Km)
  Aantal deelnemers : 105

  Uitslag :

  1. Dupont Timothy    02h24min
  2. Packet Wim
  3. Lievens Geoffrey

  9. SVEN WIELANDT uit Beveren (RABC) op 1min10sec

  Even na halfkoers vormde zich een kopgroep met Geoffrey Lievens, Timothy Dupont, Wim Packet en Kevin Seeldraeyers. Timothy Dupont toonde zich in de eindsprint sneller dan Wim Packet wiens ultieme uitval hij in de slotronde wist te beantwoorden. Geoffrey Lievens nam nadien de maat van Kevin Seeldraeyers voor de derde plaats. Tom Windels ging in een spurt voor de vijfde plaats Thijs Van Den Bossche, Tijs Crombez, Mindaugas Striska en Sven Wielandt vooraf.

  12-03-2006 om 21:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 HINGENE-BORNEM
  12/03/2006 - HINGENE-BORNEM (A) - Elite z.c.-Beloften-Masters
  98 Km (14 x 7 Km)

  Uitslag :

   1. Danny Verelst
   2. Wim Janssen
   3. Tom Borremans
   4. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
   5. Ken De Feyter
   6. Guy Van Broekhoven
   7. Andy Roskam
   8. Kenny Van Lent
   9. Bart Vanderveken uit Zwijndrecht (C.T. Menen)
  10. Kim Heremans
  11. Lembrechts


  In de 3de ronde gingen Wim Janssen-Tom Borremans-Ken De Feyter weg.
  Daar kwamen later 8 anderen bij - Lembrechtrs, Vanderveken en Heremans moesten op het laatst de rol lossen.

  Wim Janssen was de sterkste in de koers - maar in de finale moest hij Danny Verelst laten voorgaan.

  12-03-2006 om 21:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker van België in Berloz voor Nieuwelingen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 112 deelnemers
  Sander Helven is de meester

  Vooraf was Helven al groot favoriet , die rol heeft hij waar gemaakt.
  Al na 15 Km reed hij op de eerste beklimming in zijn eentje naar een kopgroep van 5 met daarbij kleppers als Nicolas Vereecken en Vermote.
  De 6 pakten één minuut en bleven vooruit , met 3 "bodysollers" vooraan zou Helven het zeker niet makkelijk krijgen.
  Uiteindelijk had hij in de slotfase nog het meest van zijn handen vol met Alphonse Vermote die tot 6 keer toe een spurt wou ontlopen.
  Telkens riep Helven hem tot de orde en in de sprint stond er geen maat op het meesterschap van de rijzige Limburger.

  Uitslag:
  1. Sander Helven
  2. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T. Menen)
  3. Alphonse Vermote  12-03-2006 om 21:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GIRO DEL CAPO - ZUID-AFRIKA - RIT 4

  11/03/2006 - CAMPS BAY - SIGNAL HILL (5,5 Km)
  In de Giro del Capo werd er vandaag tegen de chrono gereden. De renners moesten een afstand van 5,5 km tot een goed einde brengen, waarvan de eerste drie kilometer in constant stijgende lijn gingen.

  Het was de Zuid-Afrikaan George David (Nedbank Invitation) die de snelste tijd liet afklokken. De thuisrijder kwam binnen in een tijd van 12’14” (gemiddelde 26,975 km/u) en was hiermee 8 tellen sneller dan de Slovaak Peter Velits (Konica).

  Onze Jelle Vanendert mocht lange tijd aanspraak maken op een podiumplaats en sloot uiteindelijk knap de top10 af. Belgisch tijdritkampioen Dominique Cornu eindigde drie plaatsen verderop, Kenny De Ketele werd 17de en Francis De Greef liet de 19de tijd noteren.

  Uitslag
  1. George David (Zaf - Nedbank Invitation)
  2. Peter Velits (Svk – Konica) op 8”
  3. Felix Cardenas (Col – Team Barloworld) op 16”
  4. John Lee Augustyn (Zaf – Konica) op 18”
  5. Ryan Cox (Zaf – Team Barloworld)

  10. Jelle Vanendert op 35”
  13. Dominique Cornu op 50”

  12-03-2006 om 05:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 Kattekoers Ieper GREG VAN AVERMAET met reserves
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 12/03/2006 - DEINZE-IEPER (66° Kattekoers) (W) - Elite z.c. - 163 Km

  Na 133 kilometer wedstrijd, met onderweg de beklimmingen van de Baneberg, Rode Berg en tweemaal Kemmelberg, of met andere woorden op 30 kilometer van het einde, kwam de beslissende kopgroep van vijf tot stand.  In de eerder gevormde kopgroep met twaalf regende het demarrages zodat bij de tweede beklimming van de Kemmelberg uiteindelijk Geert Steurs in de aanval trok. Hij kreeg vier renners mee met Maes, Criel, Bogaert en de latere winnaar Greg Van Avermaet. De vijf werkten prima samen en geraakten buitenschot. de samenwerking stokte enigszins toen Bogaert te pas en te onpas demarreerde. Hij geraakte niet uit de greep zodat iedereen zich kon opmaken aan een minimassaspurt met vijf. In die spurt was het al vrij snel duidelijk dat er geen maat stond op Greg Van Avermaet die zegevierde voor Bogaert en Maes.
  "Ik had nog reserves" wist Greg Van Avermaet te vertellen na aankomst. "Toen ik op 100 meter van de meet op kop kwam, was ik al vrij snel zeker van de zege want echt doorspurten moest ik niet. Toen we met twaalf voorop reden en er plots een scheur kwam bij de Kemmel, wist ik dat ik me moest reppen om mee te zijn. Zo kon ik als allerlaatste mee op de kar springen en reken maar dat het goede zet was. In de laatste kilometers heb ik wel getwijfeld want in die kopgroep had iedereen sterke benen en kon ieder van ons deze wedstrijd winnen."

  Uitslag :

  1. GREG VAN AVERMAET (Bodysol-Jong Vl.) uit Hamme
  2. Bogaert Ward
  3. Maes Nikolas

  63. Van Den Berghe Anthony (RABC) uit Sinaai op 2min
  79. Cordeel Sander (Bodysol-Jong Vl) uit Stekene op 9min51sec

  12-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12/03/2006 W.A.O.D. te MELSELE

  Eerste overwinning voor FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren in Catg. E

  Catg. A/B

   8. Gunther De Cock uit St.Gillis
   9. Mattias Nijs uit Nieuwkerken
  10. Robby Van Raemdonck uit Kallo
  17. Peter Neels uit Zwijndrecht
  18. Robby Weemaes uit St.Pauwels
  20. Koen Heyrman uit Bazel
  23. Joeri Stuer

  Catg. C

  4. Wim Heyndrickx uit Vrasene
  6. Marc Borghgraef uit Burcht


  Catg. E

  1. FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren
  4. Adrien Maes uit Melsele

  Catg. E+

  9. Freddy De Blick uit Beveren

   

  12-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen wedstrijden van Zaterdag 11/03/2006.
  11/03/2006 
  KOOLSKAMP (W) - JUNIORES - 74 Km (12 x 6,15 Km)
  Aantal deelnemers : 87

  1. Kukta Marius      1h58min10sec

  5. THIBAULT KOPPEN uit Beveren op 1min30sec (KSV-Deerlijk)

  Litouwer Kukta solo naar de winst.
   
  87 deelnemers voor 12 ronden. al in de eerste ronde gingen Raymond Kreder, Paulius Kazlaukas, Edgaras Kovaliovas, Marius Kukta, Martin Jenssen, Matthias Hendryckx,  Gino Giesberts en Brecht Dhaene aan de haal.  Verbrokkeling alom achterin.  Halfweg hadden meer dan de helft van de deelnemers de strijd gestaakt of moeten staken.   5 ronden voor het einde een felle tegenstoot van het trio Dominique Feys, Thibault Koppen en Roen Van  Looy.  In een mum van tijd overbrugden zij hun minuut achterstand.  Precies toen ontbond Kukta zijn duivels zodat de rest kon strijden voor de 2e plaats.

  OOSTDUINKERKE (W) - DAMES ELITE Z.C. - 94 Km (14 x 6,7 Km)
  Aantal deelnemers : 58

  1. Van Dongen Jolanda      2h41min00sec

  4. NATASJA NOBELS  uit Grimbergen op 2min  (Oostende Noordzee)

  35. INES CLAES uit Turnhout geeindigd in het peloton.

  Van Dongen wordt beloond voor aanvalswerk

  OOSTDUINKERKE – In het koude maar zonnige Oostduinkerke verschijnen 58 vrouwen aan de start. Na enkele schermutselingen in de aanvangsfase valt de wedstrijd al in de tweede ronde in haar definitieve plooi. Het zijn Greetje De Vos, de Nederlandse Jolanda van Dongen en plaatselijk favoriete Cindy Pieters die het peloton achter zich laten. Het drietal houdt stand en in de spurt toont Van Dongen zich sneller dan Pieters en De Vos. Natasja Nobels wint twee minuten later de spurt voor de vierde plaats.

  WETTEREN (O) - ELITE z.c. - 115 Km (16 x 7,2 Km)
  Aantal deelnemers : 160

    1. Cocquyt Patrick   2h45min45sec

  10. SVEN WIELANDT  (RABC) uit Beveren op 1min44sec

  14. Tim Vercauteren (Hoop Op Zegen Beveren) op 2min34sec
   

  BURCHT (A) - NIEUWELINGEN - 50 Km (8 x 6,2 Km)
  Aantal deelnemers : 108

    1. Markus Barry      1h16min

    7. De Boey Jonas  (Hoop Op Zegen Beveren)
  12. Vergeylen Timothy uit Zele (Avia Waasland)
  14. Van Hese Stijn uit Belsele (Avia Waasland)
  16. Van Der Stock Dieter uit Hamme (Avia Waasland)
  20. Herrebaut Jeffrey uit Zele (Avia Waasland)
  22. Smet Jochem  (Hoop Op Zegen Beveren)
  25. De Ryck Joeri uit Kruibeke (Avia Waasland)
  31. Van Steenberghen Jori  (Hoop Op Zegen Beveren)
  35. Durinck Sean uit Hamme (Avia Waasland)
  38. Goudket Jeroen van L.O. (WAC-Team)

  12-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  11-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs-Nice : Eerste grote winst voor Andrey Kashechkin
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Paris-Nice 2006:  Rit 6 - 11/03/2006

  De zesde en voorlaatste etappe in Parijs-Nice werd vandaag gewonnen door Andrey Kashechkin. Na de gemiste kans in de proloog, haalde de Liberty Seguros-renner vandaag dan toch zijn slag thuis door op de flanken van de Col du Taneron weg te springen uit een achtervolgend groepje. Hij ging op en over Petrov en boekte ruim 20 kilometer verder zijn eerste seizoenszege. Sylvain Chavanel bolde als tweede over de meet. De leidersplaats in het algemene klassement blijft eigendom van
  Floyd Landis.

  TOM STEELS en Gert Steegmans gaven allebei op.

  UITSLAG
  1. Andrey Kashechkin (Kaz - Liberty Seguros-Würth)   4u12'08"
  2. Sylvain Chavanel (Fra - Cofidis, Le Crédit Par Téléphone)  1'06"
  3. Sandy Casar (Fra - Fraçaise des Jeux)  1'11"
  4. Thomas Voeckler (Fra - Bouygues Telecom)
  5. David Moncoutié (Fra - Cofidis, Le Crédit Par Téléphone)
  6. Jurgen Van De Walle (Bel - Quick Step-Innergetic)

  Paris-Nice 2006: Klassement

  1. Floyd Landis (Usa - Phonak)
  28u24'45"
  2. Patxi Vila Errandonea (Esp - Lampre) 9"
  3. Samuel Sanchez (Esp - Euskaltel-Euskadi) 1'13"
  4. Antonio Colom Mas (Esp - Caisse d'Epargne-Illes Balears) 1'23"
  5. Frank Schleck (Lux - Team CSC) "

  11-03-2006 om 17:27 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining MACHUIT van ZATERDAG 11/03/2006.
  Met 10 renners zijn we vertrokken op Zaterdagmorgend thv de Kerk van Zwijndrecht te 09h00.
  Wie dacht dat de winter voorbij was had het bij het verkeerde einde , zowel regen als winterse buien (sneeuw) moesten we trotseren en als extraatje de felle tegenwind.
  In totaal werden 80 Kilometers afgelegd met een gemiddelde van 31,6 Km/h.
  De rit van vandaag ging niet door de Polder maar via Vrasene , St.Gillis , Sinaai , Puivelde , Stekene , Kemzeke en zo terug naar Zwijndrecht
  Het kopwerk werd goed verdeeld wat in deze weersomstandigheden een must is!!!!
  Welke FLANDRIENS reden er vandaag zoal mee : Bert De Coster , Dirk Bressinck , Luc Apers , Mark Van Puymbroeck , de Piet , Don Juan , Luc Buytaert (terug naar Kallo gereden) , Jos Vermeulen (in St.Gillis alleen verder gereden) , een renner van Hoop Op Zegen Beveren en Kenny Janssens.

  11-03-2006 om 12:30 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag wedstrijd W.A.O.D. te BAZEL op 11/03/2006
  Catg. A/B

  14. Mattias Nijs uit Nieuwkerken
  18. Robby Weemaes uit Belsele
  26. Tom Van Osselaer uit Melsele
  28. Koen Heyrman uit Bazel

  Catg. C

   2. Didier De Witte uit St.Niklaas
  18. Danny Smet uit Temse

  Catg. E

  2. Fons Van Raemdonck uit Beveren
  3. Adrien Maes uit Melsele


  Catg. E+

  12. Freddy De Blick uit Beveren

  11-03-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  10-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GIRO DEL CAPO - ZUID-AFRIKA - RIT 3
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 10/03/2006 -  GIRO DEL CAPO - 3° RIT 
  PAARL - PAARL   175 Km

  Derde gedeelte in de Giro del Capo, over een afstand van 175 km.
  Onderweg kregen de renners twee hellingen tellende voor het bergklassement voorgeschoteld, waarvan de top van de slothelling op 10 kilometer van de eindstreep lag. Die slotkilometers gingen dan ook in dalende lijn.
  In de eerste ontsnapping van de dag, tekenden twee renners van Bodysol present, nl. Erik Lievens en Jelle Vanendert. Deze vlucht werd echter snel tenietgedaan, doch bij een volgende aanval van vijf renners, tekende Erik opnieuw present.
  Deze ontsnapping kleurde de wedstrijd en de vluchters haalden een maximale voorsprong van drie minuten. Het bleek echter ook niet genoeg, nog voor de slotklim van de dag, werden zij ingerekend.
  Op die laatste helling barstte de strijd om de zege volop los en in de afdaling kwam er uiteindelijk een eerste groep van 32 renners tot stand, met daarbij Jelle Vanendert en Francis De Greef. Deze groep mocht sprintten voor de zege en hierin was de Duitser Steffan Radochla (Team Wiesenhof) de snelste. Jelle eindigde knap als 7de en Francis werd als 15de geklasseerd. Ingmar De Poortere werd de eerste achtervolger op de 33ste plaats.

  De Slovaak Peter Velits blijft aan de leiding in het algemene klassement
  Dominique Cornu staat in het klassement op 13'09" op de 35° plaats.


  Uitslag Rit 3
  1. Steffen Radochla (Dui) Team Wiesenhof
  2.
  Rupert Rheeder (RSA) Team Exel                                           
  3. Darren Lill (RSA) Nedbank Invitation                                     
  4.
  Peter Velits (Svk) Konica Minolta                                        
  5. Eddie Serri (Ita) Nedbank Invitation                                     
  6. Erik Hoffman (Dui) Team Lamonta                                          
  7. Jelle Vanendert (Bel) Team Bodysol - Win for Life - JV
  8. Felix Cardenas (Col) Team Barloworld                                     
  9.
  Nicholas White (RSA) Microsoft Cycling Team                              
  10.
  Leif George Lampater (Dui) Nationale ploeg Duitsland

  62. Dominique Cornu uit Beveren op 3'11"

  10-03-2006 om 21:38 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joaquin Rodriguez wint in Digne-les-bains , Parijs - Nice.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Na succesloze ontsnappingspogingen van enkele groepjes, was het een gezelschap van negen renners dat de vijfde etappe in Paris-Nice kleur gaf. Bij die negen onder andere Mario Aerts, Stef Clement en Joost Posthuma. De andere namen in de kopgroep waren die van Moncoutié, Rodriguez, Contador, Mourey, Portal en Pineau. Op de Col du Corobin heild Joaquin Rodriguez als enige stand. De Spanjaard begon met een geruststellende voorsprong aan de afdaling en kwam in Digne-les-Bains als eerste over de meet. Voor Rodriguez is het al zijn tweede ritzege in Paris-Nice, nadat hij in 2003 ook al een ritje won in de Koers naar de Zon. Posthuma werd tweede. Floyd Landis blijft leider.

  Paris-Nice 2006: Uitslag rit 5

  1. Joaquin Rodriguez (Spa - Caisse d'Epargne-Illes Balears) 4h43min34sec
  2. Joost Posthuma (Ned - Rabobank)              19sec
  3. Jérôme Pineau (Fra - Bouygues Telecom)    33sec
  4. Matteo Carrara (Ita - Lampre-Fondital)     
  5. Vicenzo Nibali (Ita - Liquigas-Bianchi)        
  6. Sandy Casar (Fra - Française des Jeux)      
  7. Erik Dekker (Ned - Rabobank)                  
  8. Frank Schleck (Lux - Team CSC)              
  9. Chris Horner (USA - Davitamon-Lotto)     
  10.Cyril Dessel (Fra - Ag2r Prévoyance)      

  127. TOM STEELS op 11min14sec  

  10-03-2006 om 20:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. wedstrijden voor Zaterdag 11 en Zondag 12 MAART.
  Zaterdag 11 Maart 2006 -  BAZEL  - Café 't Trefpunt , Hoogstraat 60.

  Catg.    G / F2   13h00 / 13h02 = 45 km = 7 ronden
  Catg.    E / F1    14h30 / 14h32 = 50 km = 8 ronden
  Catg. AB / CD   16h00 / 16h01 = 70 km = 11 ronden  Zondag 12 Maart 2006  -  MELSELE  - Den Es , Schaerbeekstraat.

  Catg.   G / F2     13h00 / 13h02 = 42 km = 13 ronden
  Catg.   E / F1      14h30 / 14h32 = 51 km = 16 ronden
  Catg.  AB / CD   16h15 / 16h17 = 70 km = 22 ronden

  De wijk DEN ES is gelegen naast de autosnelweg E17. Gelieve niet op de omloop te parkeren , er is slechts beperkte was-en kleedgelegenheid
  .

  10-03-2006 om 20:17 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!