.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    18-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZATERDAG 16/06/2007

    Proficiat aan TIM VERCAUTEREN uit Belsele met zijn 3° Seizoenszege in de Catg.A

    Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn zoveelste Seizoenszege in de Catg.C

     

    ZATERDAG 16/06/2007 – EVERGEM – W.A.O.D.

     

    CATG. A / B – 42 deelnemers

    1. Geert Dewit winnaar B

    2. TIM VERCAUTEREN uit Belsele winnaar A

    3. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (A2)

    5. Koen Heyrman uit Bazel (B3)

    6. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B4)

    22. Michaël Van de Casteele uit Stekene (A9)

     

    CATG. C / D

    1. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar C

    3. Danny Van Oyen winnaar D

    18. Marc Borghgraef uit Burcht (C12)

    21. Dirk Onghena uit Kieldrecht (D7)

     

    CATG. E / E+

    1. Wim De Waal winnaar E

    6. Tony Baudonck winnaar E+

     

    CATG. F1

    1. Luc Snels

    2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

    10. André Syvertsen uit Stekene

    12. Alfred Staljanssens uit Bornem


    17-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BELSELE VAN ZATERDAG 16/06/2007

    ZATERDAG 16/06/2007 – BELSELE – Elite z/c + Beloften

     

    KOEN VAN DE VELDE DICHT BIJ ZEGE DIE NAAR MARC RYAN GAAT !!!!


    BELS VALK podium visersryanvdvelde bew16.6 

    Het erepodium met vlnr Job Visser (2de), winnaar Marc Ryan en Koen Van de Velde (3de).


    Met maar liefst 111 deelnemers werd op De Valk te Belsele de wielerweek van Belsele Sportief afgesloten. Er moesten 13 ronden of 111,8 km worden verwerkt en voor de meesten was dat niet het geval want nadat een kopgroep van negentien zo stevig uitpakte en het peloton inspiratieloos bleef, werd op 4 ronden van het einde of op 34 km van het einde de koers al afgevlagd voor de ganse groep. Met negentien werd dus uitgereden.

    We mochten daar aan de Witte Hoeve ook tal van buitenlanders begroeten maar meest opvallend was toch een renner uit Argentinië, Rodrigo Mendieta met zijn gitzwarte haren. Hij verblijft elk jaar een paar maanden in het Nederlandse Roosendaal en is eigenlijk een baanrenner. In juli vliegt hij over huis om het Argentijns Kampioenschap mee te rijden.

    Een ander leukerdje was het feit dat de Nederlander Gerhard Joling mee reed en dat deed sommigen dan weer zeggen dat er na de koers een optreden was van de Nederlandse zanger, je weet wel deze van “No more Boleros”. Maar uiteindelijk bleek die wel ‘Gerard’ Joling te heten!

    De wedstrijd op de Valk kreeg vrij snel een definitieve wending. Een man of dertien zonderde zich in de 3de ronde af. Guy Smet, Tom Stremersch en Tony Heirbaut zagen dat het menens was en ze reden er met een groep van zes snel heen. Zo ontstond er een uitzonderlijk goed gestroomlijnde kopgroep.

    De leiders waren de streekrenners Tom Stremersch , Koen Van de Velde , Guy Smet , Davy Peirsman , Tony Heirbaut , Gunther Van Driessche , Michiel De Coninck , Gunter Sterck , de buitenlanders uit Nederland: Dennis Kreder , Job Vissers , Jimmy De Bruijn , de Bulgaren: Bogdan Stoytchev en Georgi Georgiev , de Nieuw-Zeelanders: Christopher Macic en Marc Ryan , de Belgen: Joris Van Peer , Peter Aerts , Ken Van Reeth en Reno De Keulenaer.

    Toen in de 5de ronde de voorsprong van de negentien al over de minuut ging, wisten we het al dat het bingo was. Robby Weemaes zagen we nog eens een achtervolging opzetten en ook Mindaugas Goncaras, die de trein ook had gemist en veldrijder Peter Van Santvliet kwamen nog eens in de spits van het peloton plaatsnemen. Maar het was te laat.

    Van een echt georganiseerde achtervolging was geen sprake. Joachim De Maesschalck uit Laarne kwam ten val omdat zijn ketting doorbrak. Hij werd verzorgd voor wat schaafwonden.

    Na 9 ronden mochten de negentien leiders nog alleen verder rijden want de rest zat zó ver achterop dat ze uit koers moesten. Ze spurtten voor de 20ste plaats en we zagen een prachtige krachtsexplosie van Stekenaar Kristof Dhollander die zo Robby Weemaes en Luc De Moor achter hem een plaats in de uitslag toeliet.

    Wie steeds vooraan werk verrichtte was Koen Van de Velde. Guy Smet versnelde samen met Macic voor een premie, namen wat afstand maar gingen in geen geval door. Tot dan in de laatste ronde Koen Van de Velde met Peter Aerts uit Geel en de Nederlander Job Vissers een kloof van 15 seconden konden slaan. In de kopgroep verdween Sint-Pauwelsnaar Michiel De Coninck en dat was maar meer dan normaal vermits hij dit jaar pas in de wielersport stapte. Toch doet hij reeds knappe dingen en misschien wordt hij nog de revelatie binnen het Jan Snel Team. Hij werd 19de!

    Wat een strijd moesten de drie leiders voeren tegen de achtervolgers die voortdurend dichter kwamen. De laatste kilometer lag voor en dan waren ze daar : Marc Ryan en co. Hij vloog recht op recht de drie voorbij al bood Koen Van de Velde lang tegenstand maar zijn ontsnappingsbenen waren te kort tegen de Nieuw-Zeelandse pistier en ook Job Visser ging nog voor.

    Koen Van de Velde had alles ingezet op die ultieme vlucht met drie.

    -“We hadden gewoon alles gegeven maar ik ben toch ontgoocheld want een kilometer voor de meet namen ze niet meer over. Ik zat op kop en zei:’ze komen terug’. Ik keek om en zag Marc Ryan komen met zijn landgenoot Macic. Ze kwamen er bij op 200 m van de streep en dan is de sprint gekomen en was het over voor mij.”

    Maar Koen Van de Velde heeft op De Valk, waar hij twee jaar geleden won, een zeer sterke wedstrijd gereden. Eentje waaruit wij durven besluiten dat ene eerste zege er wel in zit.

    -“Ik heb me de laatste weken al goed gevoeld en vandaag was ik, ik ga niet zeggen super, maar toch zeer sterk. Ik voelde het ook in de premiespurten, ik had nergens problemen. Ik wist dat ik zeker op het podium zou staan.”

    Net als vorig jaar stond hij daar als 3de. Niet als winnaar.

    -“Ik hoop één dezer dagen wel eens te winnen. Natuurlijk is dat niet zo gemakkelijk. Vandaag had ik hier een hele schone kans. Ik denk dat ik zou kunnen winnen hebben moesten we met die drie vooruit gebleven zijn. Maar toen ik Marc Ryan over ons zag gaan, wist ik dat er niet veel meer in zat. Maar ik hoop op succes, misschien volgende week in Hamme. Voorlopig kan ik mijn werk met koersen goed combineren, ik zit in goede conditie, dus moet ik het wel kunnen af maken. Koen Van de Velde koerst woensdag ook in Zwijndrecht.

    Tony Heirbaut kreeg de Beker van burgemeester Freddy Willockx als eerste Groot-Sint-Niklazenaar.

     

    BELS VALK T heirbaut bew 16.6

    Tony Heirbaut die de beker van de eerste Sint-Niklazenaar kreeg. Hij werd 13de. Rechts schepen Gaspard Van Peteghem.

    BELS VALK troostloze bew16.6

    Het was een troosteloze namiddag als gevolg van de regenbuien.

    guy koers belsele 16 juni 2007 008

    Guy Smet probeerde nog met een demarrage weg te geraken met Gunther Van Driessche in zijn wiel

    TEKST en FOTO’S :
    Flor Van de Velde

    Foto : Saffia


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE PASSENDALE VAN ZATERDAG 16/06/2007

    ZATERDAG 16/06/2007 – PASSENDALE – Dames Elite

     

    LOES SELS WINT IN PASSENDALE, ILSE FIERS KNAP 6de !!!


    PASSEND loes sels wint bew16.6

    Zo won Loes Sels uit Gierle te Passendale

     

    De Dames Elite koersten zaterdag in Passendale de 4de Memorial Daniel Debrabandere in een organisatie van Wielerclub De Gildevrienden. Met 61 namen ze de start voor 12 ronden van 6 km.

    Streekrensters waren Annick Van Leuven (Schoten), Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Ilse Fiers (Waasmunster), Natasja Nobels (Dendermonde) en Cindy Vandermeulen (Stekene).

    Een uur voor de start was er een fel onweer. Veel regen, donder en bliksem. Gelukkig was het bij de start droog en dat bleef zo gedurende gans de wedstrijd.

    In de 3de ronde kregen we een aanval van Laure Werner, Loes Sels (allebei van Vlaanderen) en Alexandra Nöhles (Duitsland). Ze deden het voortreffelijk en verzamelden een voorsprong van maximum 33 sec.

    Er werden wel achtervolgingen opgezet maar ze waren van te korte duur. Met nog 4 ronden te gaan, ging het zevental : Nikki Harris (GBR) , Emma Johansson (Zweden), Annick Van Leuven, Cindy Pieters , Karen Steurs, Lieselot Decroix en Ilse Geldhof in de tegenaanval. Na een ronde werken werden ze weer tot de orde geroepen en de drie leidsters Werner-Sels-Nöhles konden hun gang gaan.

    Uiteindelijk werd het een spurt met 2 die gewonnen werd door Loes Sels (Gierle) voor de Duitse Alexandra Nöhles. Laure Werner (Brussel), volledig leeggereden, werd 3de. De spurt voor de 4de plaats werd gewonnen door Emma Johansson voor Corinne Hierckens. Voor de Vlaanderen ploeg een succesvolle dag met 1, 3 en 4.

    Ilse Fiers werd knap 6de. Annick Van Leuven, Cindy Pieters en Cindy Vandermeulen werden gelijkgesteld op de 9de plaats. Natasja Nobels verliet vroegtijdig de wedstrijd.


    PASSEND loes sels mand bew16.6 

    De winnares niet met bloemen maar met een plantenmand


    TEKST : fvdv


    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTB TE MOERBEKE VAN ZATERDAG 16/06/2007

    ZATERDAG 16/06/2007 – MOERBEKE - M.T.B.

     

    DE VAN DE VELDEKES IN MOERBEKE !!!


    vd VELDE podium Matth debiebenoot bew 16.6 

    Podium met Matthias als tweede winnaar Mike De Bie en derde Tiesj Benoot

    In Moerbeke waren de gebroeders Thomas en Matthias Van de Velde uit Hamme natuurlijk van de partij op de “Dikke Banden races”  Enkele pittige buien maakten de omloop nat en modderig.

    Thomas werd in de reeks 11- en12 jarigen 4de en was daarmee de eerste 11-jarige.

    Matthias werd in de reeks van de 13-en14 jarigen 2de na een super Mike De Bie, die ook al een jaartje ouder is. Matthias Van de Velde, was de enige die Mike een rondje kon volgen en daardoor namen zij een voorsprong op de andere deelnemers die onoverbrugbaar werd. Het gevolg was een 2de plaats voor Matthias , Tiesj Benoot werd op ruime achterstand 3de

     

    vd VELDE MATTH interview bew16.6

    Matthias met het interview na de wedstrijd. Mike De Bie doet er zijn petje voor af en Tiesjk Benoot wil zijn koerstrui al uittrekken.

    vd VELDE THOMAS moerb bew 16.6

    Thomas in actie



    TEKST en FOTO’S : fvdv  (Met dank aan Patrick Van de Velde!)

     

     

     

     

     


    16-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE MERCHTEM VAN VRIJDAG 15/06/2007

    VRIJDAG 15/06/2007 – MERCHTEM – Elite z/c + Beloften

     

    NICK DAVID REED CRITERIUM MERCHTEM WAAR SAMUEL VAN NUFFELEN WON.



    MERCHT aankomst v.nuffelen bew 16.6 

    De aankomst van Samuel Van Nuffelen.


    In de buurt van het station te Merchtem stonden W.C. De Sprinters Merchtem in voor de organisatie van hun randcriterium. Het was een open wedstrijd waaraan 30 renners deelnamen voor 60 ronden van 1 km. Nicky David (Kruibeke) was als enige streekrenner aanwezig.

    In het begin probeerden sommige renners, waaronder Nicky David, om een goeie ontsnapping op het getouw te zetten maar ze slaagden er niet in.

    In de 9de ronde kregen we met Lau Kierulff (Denemarken), Samuel Van Nuffelen en Bart Verschueren 3 leiders. Zij hielden het 3 ronden vol. In de 15de ronde was het de beurt aan  Wim Detobel en die ging echt fors door maar hij kreeg toch 5 ronden later het gezelschap van Kim Tesseur. Zij bouwden een voorsprong uit van 20 seconden.

    We waren ondertussen in de 23ste ronde toen Tjarco Cuppens (Nederland) en Barry Diependaele in de achtervolging gingen. Zij kwamen langzaam dichterbij maar Barry Diependaele moest Tjarco Cuppens laten gaan.

    In de 28ste ronde lukte Tjarco Cuppens de aansluiting zodat er drie leiders waren. Zij namen een mooie voorsprong die maximaal 27 seconden bedroeg. Met 11 kwamen ze in de achtervolging fietsen. In de 37ste ronde gingen Samuel Van Huffelen en Bart Verschueren echt in de tegenaanval. Ronde na ronde kwamen ze dichterbij. Hun achterstand bedroeg 7 seconden met nog 15 ronden te gaan. Wat te verwachten was, gebeurde dan ook. We kregen 5 leiders en al gauw bleek dat de overwinnaar bij hen zat.

    Toch werd het nog spannend want de leiders dachten dat de zaak binnen was maar hadden zich een beetje misrekend. Met nog 7 ronden te gaan kwamen de achtervolgers terug tot op 30 seconden. Dit was het moment van Matti Stiens om solo te proberen vooraan aan te sluiten. Hij bleef hangen. De 5 bleven vooraan goed ronddraaien en er kwamen nog pogingen om alleen aan te komen.

    Niemand slaagde erin en het pleit werd beslecht in een spurt.

    Die werd makkelijk gewonnen door Samuel Van Nuffelen voor Tjarco Cuppens. Bart Verschuren werd 3de en de 2 mannen van de wedstrijd Wim Detobel en Kim Tesseur werden 4de en 5de. Nicky David werd verdienstelijk 18de.

    Voor de Kruibekenaar was het weer een nuttige oefenwedstrijd in het kader van de voorbereiding van het cyclocrosseizoen. “Ik vond dat er in Merchtem wel meer in zat maar na een zware werkweek ‘op het dak’ ben ik al tevreden.”

    Zijn volgende wedstrijd rijdt Nick woensdag in Zwijndrecht.

    -“Komt er op aan om gewoon bezig te blijven tot het crossseizoen er aan komt. Tegen dan is het werk ook wat rustiger en zullen de prijzen wel volgen!”


    MERCHT david in actie bew16.6 

    Nick David in volle actie in het criterium
    MERCHT david start bew 16.6
    Nick David (midden) vóór de start

    MERCHT v nuffelen bloemen bew 16.6

    De winnaar Samuel Van Nuffelen uit Tremelo bij de hulde.



    TEKST : Flor Van de Velde


    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 15/06/2007

    VRIJDAG 15/06/2007 – GELUWE (W) – Elite z/c + Beloften – 110 Km – 02h38min

    Aantal deelnemers : 58

    1. Dylan Newell
    2. Thomas Kvist
    3. Maxim Debusschere
    28. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
     

    15/06/2007 – MERCHTEM (VB) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften – 60 Km – 01h47min

    Aantal deelnemers : 30
    1. Samuel Van Nuffelen
    2. Tjarco Cuppens
    3. Bart Verschueren
    18. Nicky David uit Melsele (W.O.O.Parike) op 3'00"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE OUDENBURG VAN DONDERDAG 14/06/2007

    DONDERDAG 14/06/2007 – OUDENBURG – Elite z/c + Beloften

     

    BENONI BEHEYT GAF START


    OUDENB benoni beheyt bew 15.6 

    Ex-Wereldkampioen Benoni Beheyt gaf de start.


    JEROME BAUGNIES WINT IN OUDENBURG !!!!


    OUDENB spurt baugnies bew 15.6

    Jerome Baugnies wiint overtuigend de spurt voor Wim Weyns.

     

    In Oudenburg werd de “78e Omloop van Oudenburg” gereden met 64 renners met 18 ronden van 6,4 km. De start werd gegeven door wielerlegende Benoni Beheyt.

    In de 2de ronde zette Jelle Hanseeuw een solotocht op die hij 3 ronden volhield. Daarna kregen we een hergroepering. De regen hield de aanvalslustigen wat in bedwang. Het was halfweg dat Christopher Macic (Nieuw-Zeeland) en Wim Weyns hun kans gingen.Langer dan 2 ronden hielden ook zij het niet vol op een jagend peloton.

    Dan was het de beurt aan het 5-tal : Christopher Macic (Nieuw-Zeeland), Kevin Maene,

    Pieter-Jan Van De Walle, Stijn Hoornaert en Stijn Nauwynck. Een ronde verder waren ze maar met 4. Stijn Nauwynck was door pech achterop geslagen.

    De 4 bleven goed ronddraaien maar een echte ontsnapping werd het niet zodat op 3 ronden van het einde er weer een algemene hergroepering te noteren viel. Maar niet voor lang want

    Jérôme Baugnies en Aaike Derpree muisden er vanonder. Met het ingaan van de laatste ronde

    bedroeg hun voorsprong niet meer dan 100 meter. In de laatste ronde voegden 9 renners zich bij de 2. Zo kregen we 11 leiders die voor de zege mochten spurten. Daarin toonde Jérôme Baugnies (Iddergem)zich duidelijk de snelste. Het was zijn eerste zege van het seizoen.

    Een zege die hem enorm deugd doet daar hij al veel pech gekend heeft dit seizoen.

    Lierenaar Wim Weyns, veelal in het Waasland koersend, legde beslag op de 2de plaats, Kevin Maene werd 3de, Stijn Nauwynck 4de en Frederik Toortelboom 5de.


    OUDENB baugnies portr bew 15.6

    Oost-Vlaming Jerome Baugnies.

     


    TEKST: fvdv


    FOTO’S : Alain Sennesael
    .

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE BEVEREN VAN VRIJDAG 15/06/2007
    VRIJDAG 15/06/2007  - BEVEREN - W.A.O.D.

    CATG. A / B
    - 66 deelnemers
    1. Dries Echelpoels winnaar B
    2. Bart Verhasselt winnaar A
    3. Koen Heyrman uit Bazel (B2)
    4. Franky Weemaes uit Melsele (B3)
    17. Tim Vercauteren uit Belsele (A8)
    22. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B13)
    23. Gino Van Broeck uit Belsele (A10)
    24. Robby Van Raemdonck uit Kallo (A11)
    29. Mario Bolssens uit Meerdonk (B17)

    CATG. C / D - 58 deelnemers - Belgisch Kampioenschap
    1. Franky Van Oyen winnaar C en Belgisch Kampioen
    2. Patrick Van Renterghem winnaar D en Belgisch Kampioen
    3. Gunther Van Den Bosch uit Klinge (C2)
    10. Walter De Veerman uit Lochristi (C4)
    12. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D8)
    16. Dirk De Pauw uit Beveren (D10)
    21. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C10)
    27. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C14)

    CATG. E / E+
    1. Helmuth Tas winnaar E
    3. Florent De Leersnijder winnaar E+
    5. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+2)
    21. Leo Mares uit Beveren (E16)
    23. Lucien Van Goethem uit Stekene (E+7)
    27. Paul Van Der Plas uit Melsele (E18)

    CATG. F1
    1. François Hufkens
    5. Dirk De Cauwer uit Hamme
    7. Roger Hoof uit St.Niklaas
    13. André Syvertsen uit Stekene
    14. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
    15. Adrien Maes uit Melsele
    18. Freddy De Blick uit Beveren
    20. Werner Franssens uit Melsele

    15-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR ZATERDAG 16/06 EN ZONDAG 17/06/2007

    WIELERKALENDER

     

    Komend weekend is het bij Wielerbond Vlaanderen erg stil in de regio. Enkel Belsele en Bornem genieten de aandacht van de wielerfan. In Belsele wordt op Zaterdag 16 Juni gekoerst op de wijk De Valk, aan de grens met de stad Sint-Niklaas. Elite z/c en U23 zijn er welkom. De wedstrijd start om 15u voor 112 km of 13 ronden. Inschrijving in Feestzaal “De Witte Hoeve”, Valk 39. Vorig jaar stonden ze daar met 90 aan de start en de zege was voor Tom Stremersch.

     

    In Bornem rijden op Zondag 17 Juni eveneens de elite z/c en U23. De inschrijving is daar in “Den Belly’s” op de Sint-Amandsesteenweg 174. De afstand bedraagt 117 km of 17 ronden. Start om 15u.

     

    We willen er ook op wijzen dat in Edegem op Zondag 17 Juni de 25ste editie van de trofee ‘Junior van het Jaar “ wordt gereden. Inschrijving in Zaal ’t Centrum in de Strijdersstraat. Vertrek om 14u voor een wedstrijd van 103 km of 12 ronden.

    Ivan en Flor 2_576x814

    Onze wielerjournalisten van het Waasland en Omstreken Ivan Elegeert en Flor Van de Velde

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 14/06/2007

    DONDERDAG 14/06/2007 – OUDENBURG (W) – Elite z/c + Beloften – 118 Km – 02h39min

    Aantal deelnemers : 64

    1. Jérôme Baugnies
    2. Wim Weyns
    3. Kevin Maene

     

    14/06/2007 – STOK KORTENAKEN (VB) – Elite z/c + Beloften – 120 Km – 02h50min

    Aantal deelnemers : 86
    1. Wesley Bellen
    2. Kevin Dawson
    3. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)


    14-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 13/06/2007

    Onder leiding van Kenny Janssens en Joris De Jonghe vertrokken Woensdag om 14h00 aan 't Schuurke te Beveren 22 POLDERRENNERS voor de wekelijkse training naar 't HELLEGAT.
    Iedereen deed vandaag goed zijn kopwerk zodat er een mooi en aangenaam tempo werd gereden.
    De totale afstand bedroeg 95 Km en het gemiddelde was goed voor
    35,2 Km/h.
    Wie reden mee vandaag : Joris De Jonghe , Freddy Buys , Dr.Frank De Winter , Dirk Bryssinckx , Jos Van Raemdonck , Jan Vlegels , Kurt Carpentier , Wim De Cleen , Ines Claes , Mister Y , Nicky David , Eddy Coenen , Jos Vermeulen , Luc Apers , Geert Van Simaeys , Robby Van Raemdonck , Natasja Nobels , Olaf Van Osselaer , Adrien Maes , Cornelis Van Der Haven , Paul Van Der Plas en Kenny Janssens.

    Woensdag Rit 01

    De Woensdagrit van de Groepstraining Beveren in detail gebracht door de fiets GPS van Dr.Frank De Winter.


    Woensdag Rit 02

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VRIJDAG 15/06 , ZATERDAG 16/06 , ZONDAG 17/06 EN MAANDAG 18/06/2007

    VRIJDAG 15 JUNI 2007 - BEVEREN  - Café Lindenhof - Lindenlaan 147

      Locatie Lindenlaan - Beveren


    G / G+

    16:30

    41 Km

     5 Ronden

    F2

    16:30

    41 Km

     5 Ronden

    F1

    18:00

    49 Km

     6 Ronden

    E / E+

    18:00

    49 Km

     6 Ronden

    C / D

    19:30

    65 Km

     8 Ronden

    A / B

    19:30

    65 Km

     8 Ronden


    KAMPIOENSCHAP VAN BELGIE CATG. C / D 

     

    ZATERDAG 16 JUNI 2007 - EVERGEM Kerkbrugge – Voetbalterrein - Jaques Paryslaan , Elslo 1
     Locatie Elslo - Evergem


    G / G+

    13:00

    50 Km

     10 Ronden

    F2

    13:03

    50 Km

     10 Ronden

    F1

    14:30

    55 Km

     11 Ronden

    E / E+

    14:33

    55 Km

     11 Ronden

    C / D

    16:15

    70 Km

    14 Ronden

    A / B

    16:18

    70 Km

    14 Ronden

    ZONDAG 17 JUNI 2007 - NAZARETH Edemolen- Café Platform - Steenweg Deinze 137
     Locatie Edemolen - Nazareth

          A / B          15:00       74 Km    15 Ronden

    MAANDAG 18 JUNI 2007 - GRAMMENE 
    – Café De Mandel – Oude Heirbaan 72
     Locatie Oude Heirbaan - Grammene

     

    G / G+

    15:00

    48 Km

    8 Ronden

    F2

    15:00

    48 Km

    8 Ronden

    F1

    16:30

    54 Km

    9 Ronden

    E / E+

    16:30

    54 Km

     9 Ronden

    C / D

    18:00

    60 Km

    10 Ronden

    A / B

    18:00

    60 Km

    10 Ronden


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR VRIJDAG 15/06 , ZATERDAG 16/06 , ZONDAG 17/06 EN MAANDAG 18/06/2007

    VRIJDAG 15 JUNI - Erembodegem (9320) - Dorp 33 - Café @Fundum

    Avondcriterium + Geldpremies
    parking : Sporthal, aanrijden via Hogeweg

    E-cat 17h30
    F-cat 17h31
    C-cat 19h00
    D-cat 19h01
    A-cat 20h20
    B-cat 20h21

    ZATERDAG 16 JUNI -  Zellik (1731) -Molenbos 1 - Sportcomplex Zellik

    F-cat  14h00
    G-cat 14h01
    D-cat 15h30
    E-cat 15h31

    ZONDAG 17 JUNI -  Halle + klassieker(1500) - Lenniksesteenweg - Don Bosco school

    E-cat 13h00
    G-cat 13h01
    F-cat 1/2 minuut na de G-reeks
    D-cat 14h30
    ABC-cat 14h20
    klassieker met vertrek op de Grote Markt
    ploegen met voorinschrijving
    individuele renners schrijven de dag zelf in

    MAANDAG 18 JUNI - Huizingen (1654) - Oudstrijdersstraat 2 - Café Brouwershuis

    E-cat 18h00
    F-cat 18h01
    C-cat 19h30
    D-cat 19h30


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 14/06/2007

    ANTHONY VAN DEN BERGHE REKENT OP WAT MEER GELUK !!!!


    VD BERGHE ANTHONY bew 14.6

     

    Anthony Van den Berghe (Sinaai-Davo) heeft dit seizoen eigenlijk nog niet veel geluk gekend. Hij geraakte na zijn ziekte, eerder in het seizoen, weer op de sukkel. Het nemen van antibiotica remt een wielrenner zeker af. De eerste week na zijn terugkeer verliep nochtans heel goed met een 6de plaats en een overwinning. Op het PK in Oosterzele voelde hij zich ook heel sterk maar miste toch de goede vlucht.

    Na dat PK begon het minder goed te gaan, en de Sinaainaar denkt dat het waarschijnlijk door de antibiotica was dat zijn lichaam ontregeld was.

    Anthony:

    -“Het gevolg was: “mindere benen” en tot de wedstrijd in Belsele vorig dinsdag, had ik echt niet veel meer gedaan. Ik reed de Triptyque Ardennais, de Ronde van Navara en vorig weekend nog in Rijmenam, telkens met die “mindere benen” . Ik reed wel uit, maar ’t waren geen goede prestaties. Ik hoop dat het nu blijft beteren.”

    Geen seizoen voor Anthony om tevreden over te zijn. Pech en ziekte.

    -“ Heel in ’t begin van het seizoen zat ik met een virus en daar sukkelde ik lang mee. Dan werd ik ook ziek: een bronchitis, griep en zo.”

    In het Kampioenschap van het Waasland in Belsele zat het dus wel al goed. Hij reed er opvallend goed vooraan en werkte af met een 4de plaats, net zoals vorig jaar in deze koers. Komend weekend rijdt Anthony nog een kermiskoers en daarna volgen de Ardense Pijl (24 juni) en Omloop het Volk.

    -“Een lastig parcours speelt in mijn voordeel. Hoe zwaarder hoe beter! Dat bewees ik al met verschillende resultaten in vorige jaren. Vorig jaar werd ik 8ste in de Ardense Pijl én in Romsée- Stavelot-Romsée en 6de in de” zwaarste rit van de Triptyque des Barrages. Hoe lastiger, hoe beter. Maar, als ik de goede conditie heb, kan ik op het vlakke ook uit de voeten”, aldus de 22-jarige renner.



    LAATSTE SEIZOEN VAN MARC LAUREYS ?


    LAUREYS MARC berw 14.6

     

    Marc Laureys (Sint-Niklaas – Rudyco) is weer opvallend goed aanwezig in het peloton, nadat hij toch zes jaar inactief was. “Ik ben terug begonnen om wat te vermageren”, lachte hij.

    -“Een primus zal ik wel niet worden, maar ik vind dat de terugkeer gemakkelijker is dan ik dacht. Ik ben wel altijd blijven fietsen. Trainen in het weekend en met de fiets naar het werk. Toen ik vorig jaar reeds begon, was het de bedoeling 2006 uit te rijden en dan te stoppen maar het viel zo mee, dat ik er nog een jaar bij deed. Maar volgend jaar is het zeker gedaan.”

    Marc is er nu 41 en zou als master zeker nog wat jaren verder kunnen koersen.

    -“ Ik denk niet dat te doen. Ik heb een vrouw en twee “kleine mannen”. Dan is koersen niet zo gemakkelijk.”

    Hoe dan ook, Rudyco heeft aan Marc Laureys een ervaren renner. Hij kwam in de Hamse formatie terecht nadat hij Luc Rooms had ontmoet, de secretaris- renner van Rudyco. Het lidmaatschap was gauw beklonken. “Had Luc ‘neen’ gezegd, dan was ik misschien niet beginnen koersen. Na een paar weken zat ik al in de wedstrijden. Het is een goede ploeg waarin ik mij op ‘mijn gemak’ voel. Ik ga nu ook mee naar de Tour de Guyane. Misschien is het kunnen rijden van die koers in Zuid–Amerika , wel de reden dat ik er het jaar 2007 nog bij heb gedaan.”


    TEKST en FOTO : fvdv


    STEFAN SUY KOMT TERUG !!!!


    SUY STEFAN bew 14.6

     

    Stefan Suy (Waasmunster- nieuwe ploeg) wacht op zijn uitrusting van een nieuwe ploeg uit Zottegem. Dit seizoen begon Stefan wat in mineur omdat hij wegens werkzaamheden, minder kon trainen.

    -“ De conditie is nu redelijk goed al heb ik toch al beter gefietst. Ik hoop dat het deze zomer nog wat beter wordt. Ik kan weliswaar maar één of twee keer in de week een uurtje trainen. ’t Is dus niet zo evident dat de conditie optimaal is. In het verlof zal ik wel meer kunnen koersen en per dag wel een uur of twee of meer kunnen trainen.”

    Stefan Suy is realistisch en beseft dat er enorm veel voor te doen is om met de besten mee te rijden. Voor hem is het nu belangrijk dat hij gewoon de rest kan volgen. “En als ik een goede dag heb, zal ik wel eens op kop gaan rijden en proberen aan te vallen. Dan wel in een tweede groep want in een eerste groep zal dat nog iets te zwaar zijn. Ik moet nog wat geduld hebben en… ik ben geen Guy Smet hé!”, aldus Stefan uit Waasmunster.

     

    TEKST : fvdv

     

    FOTO : Alain Sennesael


     

    JUNIOR MATTHIAS ONGENA: NOG MEER AMBITIE OM TE WINNEN !!!!

     

    Wie nu nog meer ambitie krijgt om te winnen is Zelenaar Matthias Ongena. Een nieuwe overwinning in het criterium van Schellebelle, waar 41 deelnemers waren, is een nieuwe stimulans. Er moesten daar 33 ronden worden gereden.

    -“De koers liep in het begin niet zo vlot maar na halfkoers brak het toch en vertrokken we met zes man. Er kwamen nog een paar renners aansluiten maar op 12 ronden van het einde ben, ik uit de kopgroep weggereden. Dat ik ging winnen had ik niet gedacht maar dacht wel aan een top-3 plaats. Ja, nu heb ik echt nog meer ambitie om nóg te winnen.”

     

    TEKST : fvdv

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSEN AAN DE WINDTURBINES TE KRUIBEKE

    Voor wie wil fietsen :

     

    FIETSEN AAN DE WINDTURBINES

     

    Iedereen kent ondertussen reeds de grote windturbines die in Kruibeke langs de E17 staan. Daar rond wordt Zaterdag 16 Juni in het kader van de “Dag van de Wind” door de coöperatieve Wase Wind en Fortech Vrasene een fietstocht georganiseerd. Er is rond de turbine Atlas vanaf 14 u ook een opendeur met o.a. een kijkje onderin de turbine.

    De fietstocht bestaat uit een rit van 15 km op een aangenaam parcours langsheen de windturbines van nu en de windmolens van toen. De start ligt aan de middelste turbine Mercator en eindigt aan de turbine Atlas. Onderweg leert men nog één en ander over windenergie.

    Deze fietstocht is gratis en staat open voor iedereen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

    Om de turbines te bereiken vanuit Beveren, moet men richting Kruibeke rijden en voorbij Taverne De Hen over de viaduct. Beneden onmiddellijk naar rechts om dan onder de viaduct naar de turbines te rijden. Vanuit Kruibeke is het dus vóór de viaduct richting Beveren, links af.

     

    TEKST: fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIETSZOEKTOCHT VLAAMS HUIS TE ZWIJNDRECHT

    Voor wie wil fietsen:

     

    FIETSZOEKTOCHT VLAAMS HUIS ZWIJNDRECHT

     

    Op Zondag 24 Juni organiseert het Vlaams Huis Were Di uit de Polderstraat te Zwijndrecht een fietszoektocht met start vanaf 11u aan het lokaal Vlaams Huis. Daar ligt ook de aankomstplaats.

    De afstand bedraagt 30 km en tijdens de tocht krijgt iedere deelnemer soep met brood. Deelnemen kost 4 euro per persoon. Voor de start krijgt iedereen een wegbeschrijving met het systeem ‘bolleke-pijl’.

    Onderweg moeten dan de vragen worden opgelost maar ook moeten praktische proeven worden afgelegd. Toch is het geen competitie maar de bedoeling is gewoon dat de deelnemers zich ontspannen.

    Wie info wil kan die bekomen bij Paul Hemelaer: 03.254.18.49 of in het Vlaams Huis zelf: 03.252.75.32

     

    TEKST: fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD ZERKEGEM VAN WOENSDAG 13/06/2007

    WOENSDAG 13/06/2007 – ZERKEGEM – Elite z/c + Beloften

     

    NICO STRYNCKX WINT TE ZERKEGEM 


    ZERKE aankomst strynckx bew 14.6

    ZERKE winnaar bloemen bew14.6


    In een zonovergoten Zerkegem werd de 58ste Grote Prijs 'Jong maar Moedig' Zerkegem gereden door 76 renners en over 18 ronden van 6,3 km.

    Streekrenners waren er niet want die reden wel in Kruibeke.

    Reeds van bij de start probeerden renners om weg te geraken.Verschillende pogingen draaiden op niks uit maar in de 4de ronde trok een groep van 18 renners op avontuur. De 18 waren : Jonas Reybrouck, Kim Borry, Kenny Vanlaere, Peter Ronsse, Jelle Hanseeuw, Bart Van Speybroek, Sebastiaan Crowin, Andy Lannoo,  Nico Strynckx, Bjorn Traen, Gregory De Munster, Nico Couckuyt, Thierry Declercq, Almanzo Huyghe, Bert Duyck, Dirk Clarysse, Jef Michels en Jean-Denis Vandenbroucke.Ze begrepen elkaar goed en namen een voorsprong van rond de minuut.

    Vooraan viel Kenny Vanlaere weg en zo kwamen we met nog 17 leiders te zitten.Het peloton viel wat uiteen en renners probeerden om de aansluiting met de leiders te vinden.

    In de 13de ronde was er weer iemand minder vooraan in de kopgroep : Sebastiaan Crowin.Toen waren we nog met 16 maar niet voor lang want Jo Maes en Geoffrey Demeyere slaagden erin om aansluiting te krijgen bij de 16 zodat we terug met 18 waren.

    Met nog 5 ronden te gaan probeerden Kristof Taillieu, Koen De Backer, Rudi Van De Sompel, Karl Pottier, Aaike Depree, Frederik Toortelboom en Nico Debaes om nog vooraan te geraken.Dichter dan een halve minuut kwamen ze niet.

    Met nog 2 ronden te gaan, hadden we nog 25 renners in koers met de 18 leiders en de 7 achtervolgers. Al de rest was uit koers genomen wegens te grote achterstand. Vooraan probeerde Almanzo Huyghe nog om z'n metgezellen in de steek te laten maar de renners

    van KSC Sport en Vermaak Eernegem, die met 4 in de kopgroep zaten, zorgden ervoor dat alles terug bijeen kwam.

    Nico Strynckx was de uiteindelijke winnaar met een kleine voorsprong op Gregory De Munster. Dirk Clarysse werd 3de, Bart Van Speybroek 4de, Bjorn Traen 5de, Bert Duyck 6de, Jonas Reybrouck 7de, Peter Ronsse 8ste, Jelle Hanseeuw 9de en Thierry Declercq 10de.

     

    TEKST : Flor Van de Velde


    FOTO’S : Alain Sennesael

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KRUIBEKE VAN WOENSDAG 13/06/2007

    WOENSDAG 13/06/2007 – KRUIBEKE – Elite z/c + Beloften

     

    BULGAREN ONGENAAKBAAR, GUY SMET TOCH NOG 4de !!!!


    KRUIB podium bew 13.6

    De Bulgaar Gyurov kreeg bloemen én een knuffel van burgemeester Antoine Denert (links). Uiterst rechts, schepen van sport Dirk De Ketelaere. Links van de renner, zijn Vlaamse begeleider uit Evergem.

     

    De 29ste Jaarmarktprijs van Jeugdhuis Ter Walle kreeg 72 deelnemers aan de start en dat was precies evenveel als het vorig jaar. De deelnemers moesten 12 ronden van 9,4 km afleggen of een totaal van 113 km.

    Meest opvallend bij de inschrijving in het Ter Walle - café was wel deze van een ploeg  van vijf Bulgaren die  in het Gentse Evergem verbleven. Uiteraard hadden wij al kennis kunnen maken met een paar van die mannen zoals Georgi Georgiev, die zelfs vorig jaar zich al regelmatig in de kijker fietste. Volgende week woensdag vertrekken ze terug naar Nesebar, hun streek daar in Bulgarije. Ze moeten dan het Kampioenschap van hun land rijden.

    De plaatselijke Guy Smet wist dus al tegen wie hij zou moeten knokken. Bovendien waren er ook een paar kleppers uit Vlaanderen die tegenwoordig ook sterke prestaties leveren zoals bijvoorbeeld Francis De Greef (Puurs), Evgeny Popov een Rus die voor Rabobank koerst, Danny Verelst die er ook al een stuk of vijf won, Mindaugas Goncaras die daagse voordien voor de derde keer Kampioen van het Waasland werd en de streekrenners Sven Wielandt en Jarno Van Guyse.

    Een paar veldrijders die een belleke deden rinkelen waren er ook al met Wim Jacobs en de Pool Mariusz Gil.

    Laat ons toch maar naar de wedstrijd gaan die op gang werd gebracht met een ontsnapping in de eerste kilometers: drie Bulgaren en één Belg: Georgi Georgiev, Bogdan Stoytchjev, Spas Gyurov en Kim Herremans. Omdat ze zo vroeg in koers wegreden maakten de kopstukken zich geen zorgen. Jarno Van Guyse, Kris Smet en de Nederlander Rob Meiland zagen we een reactie uit de benen halen maar er kwam verder niets van.

    De vlucht nam ernstige afmetingen aan en tot halfkoers reden ze meestal 1.05 min voor de anderen uit. Op het ogenblik dat de voorsprong nog iets groter werd vonden drie jonge gasten, Sven Wielandt, Jarno Van Guyse en Evgeny Popov het genoeg en organiseerden een zeer felle jacht op de leiders. In de 9de ronde, op 3 ronden van het einde of een kleine 30 km, kwam er nog meer hulp tot bij het drietal: Guy Smet, Koen De Bosscher, Kim De Rekenaire, Kurt Van Landeghem en Francis De Greef . Met acht achtervolgers dus.

    Was het eigenlijk nog geen groot feest geweest in deze koers, nu begon het toch. De vier leiders kwamen steeds meer in het vizier van de acht jagers achter hen. Op 20 km van het einde hadden ze nog 44 sec. Stevig aangevuurd door Guy Smet die voor eigen deur reed, werd de kloof steeds kleiner, nog 18 sec bij het ingaan van de laatste ronde.

    Wat werd het nu spannend. Bij de Bulgaren zat Stoytchef er volkomen door en moest lossen. Zo bleef Belg Herremans nog alleen over met Gyurov en Georgiev. Ze bleven de strijd aangaan en het sterkt het drietal zeker tot eer dat zij hebben stand gehouden tegen een ontketende Guy Smet. Die naderde, alleen, zeer snel maar sneuvelde toch op een dozijn aantal seconden.

    In de eindspurt bleef Spas Gyurov, 21 jaar,  de sterkste voor zijn landgenoot Georgi Georgiev,21 jaar,  en een bijzonder verdienstelijke Rupelspurter uit Schelle, Kim Herremans. Toch wel knap dat Guy Smet nog alleen binnen kwam als 4de  terwijl voor de 5de plaats Jarno Van Guyse toch Evgeny Popov in de spurt klopte. Nog in de top -10 stonden Kurt Van Landeghem als 7de, Sven Wielandt als 8ste en Francis De Greef als 9de.

    Voor Spas Gyurov was het zijn eerste zege.

    Op vallend was ook dat Koen Maris, duatleet, de koers heel vlot uitreed in het peloton. “ Ik ben  blij dat ik heb uitgereden”, zei hij, “Ik heb van mijn trainer gewoon moeten verder trainen nadat ik na het BK een weekje heb gerust.”

    Voor hem was de lastigste karwei in de koers van Kruibeke, dat hij telkens moest “optrekken” en natuurlijk die snelheden van 60 km daar waar het in duathlon toch maar gaat over 45 km.

    Guy Smet moest toegeven dat de Bulgaren zeer sterk hebben gereden al was het in de groep wel dat spel van “naar elkaar kijken” zodat er eigenlijk niets gebeurde. Ze schoten te laat op gang om de verbluffende Bulgaren en Kim Herremans bij te benen.

     

    KRUIB opmaken uitslag bew 13.6

    Uniek gebeuren: opmaken van de uitslag in het heilige der heilige van één van de oudste jeugdhuizen van Vlaanderen. Vlnr Johan De Wolf, William Vettenburg en Killiaan De Neef en de afgevaardigde van Ter Walle.


    koers guy kruibeke 13 juni 2007 001
    Het peloton te Kruibeke met in het midden Guy Smet.
    koers guy kruibeke 13 juni 2007 004
    Guy Smet in zijn gekende stijl met een serieuze demarrage.


    TEKST en FOTO’S : Flor Van de Velde

     

    EXTRA FOTO’S : Safia

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 13/06/2007

    WOENSDAG 13/06/2007 – BRUSTEM (LB) – Elite z/c + Beloften – 105 Km – 02h37min

    Aantal deelnemers : 84

    1. Bert Tijsen
    2. Jonathan Bertrand
    3. Joris Claes

     

    13/06/2007 – KRUIBEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 113 Km – 02h34min

    Aantal deelnemers : 72

    1. Spas Gyurov (Bul)
    2. Georgi Georgiev (Bul)
    4. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 18"
    5. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 23"
    7. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Voor Uit-St.Gillis-Waas)
    8. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
    9. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    26. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 2'35"
    33. Chris Van Cleemput uit Temse (Avia C.T)
    34. Tim Caluwaert uit Beveren (Wielerteam Atom)
    35. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    39. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    43. Koen Maris uit Kruibeke (Cycling Center)

    13/06/2007 – NIEUWRODE HOLBEEK (VB) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h39min

    Aantal deelnemers : 76

    1. Kurt Van Goidsenhoven
    2. Niels Albert
    3. Leopold Huybrechts
     

    13/06/2007 – ZERKEGEM (W) – Elite z/c + Beloften – 113,4 Km – 02h34min

    Aantal deelnemers : 76
    1. Nico Strynckx
    2. Gregory De Munster
    3. Dirk Clarysse
    23. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 1'14"


    13-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK MOUNTAINBIKEN OP ZATERDAG 16/06 EN ZONDAG 17/06/2007 !!!!

    DE BOSBIKERS MOERBEKE ORGANISEREN PK MOUNTAINBIKEN

     

    Op zaterdag 16 en zondag 17 juni gaan in Moerbeke-Waas belangrijke MTB-wedstrijden door op en rond het paardenterrein en de omringende bossen aan de Pereboomsteenweg te Moerbeke-Waas.

    Op zaterdag 16 juni zijn er wedstrijdjes voorzien voor de jeugd in het kader van de “Dikke Banden Races”, een project van WBV. Iedereen geboren tussen 1991 en 1998 mag hier aan deelnemen. Deelname is gratis. De eerste reeks gaat van start om 14 u.

    Hier worden in 4 reeksen fietsproeven verreden voor jongens en meisjes met of zonder vergunning.  Dit vooral om de jeugd kennis te leren maken met het mountainbiken.

    De reeksen zijn : om     14 u :             jongens en meisjes geboren in 1997 - 1998

                                         14u30 :             jongens en meisjes geboren in 1995 - 1996

                                         15 u :             jongens en meisjes geboren in 1993 - 1994

                                         15u45 :             jongens en meisjes geboren in 1991 - 1992
    Op zondag 17 juni pakken de Bosbikers uit met hun 6de Editie MTB. Dit jaar wordt het een extra-uitgave want het Oost-Vlaams Kampioenschap staat op het programma. Maar  ook alle rijders uit de andere provincies mogen deelnemen. Reeds om 9.30u worden de eerste reeksen gereden. Alle reeksen, van nieuweling tot elite - rijder komen aan bod, zowel dames als heren.  

    De reeksen :              9u30     nieuwelingen, juniores, dames-jeugd en funklasse niet vergunninghouders.

                            11u                   dames elite en funklasse vergunninghouders

                            13u30            bewoners, Waaslander en dames

                            15 u      master 1 + 2, beloften en elite

    De reeks van bewoners/Waaslanders is een extra reeks die werd ingevoegd om de plaatselijke bevolking en omringende gemeenten eens tegen elkaar de laten rijden.  Om de mensen die normaal een toertocht rijden ook eens de kans geven om deelnemen aan een wedstrijd.

    De Bosbikers is een mountainbike /wielerclub uit Moerbeke-Waas  in de regio Waasland en aangesloten bij de WBV. Bij de leden zijn zowel wedstrijdrijders mountainbike en wegwedstrijden (WAOD , TTC ,...) als wielertoeristen. Zij organiseren ook een rit in de TTC Ronde van Beverenaar Nico Lauwaert.

     

    TEKST : Flor Van de Velde



    .
    .
    .
    .
    .
    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs