.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    07-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALWEER EEN GEMISTE KANS MET AANLEG VAN ZOGEZEGDE WIELERPISTE TE BEVEREN !!

    BEVERSE  PISTE NIET TE VERGELIJKEN MET EEN ECHTE WIELERBAAN !!!!

     

    WIELERPISTE BEV vanesbroeckbew 7.6

    Schepen Dirk van Esbroeck in een bocht van de aan te leggen wielerpiste. In het midden komt het voetbalveld in kunstgras bovenop het gesteente.


    Wielrenners en zeker de ‘pisterenners’ zullen op de piste die te Beveren in opbouw is, zeker niet aan hun trekken komen als ze er het echte “werk” willen rijden. Neen, het wordt een wieler- en skatebaan van 400 meter met lichte bochten van nauwelijks één meter. Meer niet.

    Daarmee is het gemeentebstuur trouw gebleven aan de doelstelling die voorop was gesteld nog voor schepen van sport Dirk Van Esbroeck, zijn ambtsperiode begon. Tijdens een maandelijkse persconferentie met het college, enkele jaren geleden, vernamen we reeds welke wielerpiste Beveren wilde. Toen al lag er voldoende nadruk op het feit dat skeeleren er ook zijn plaats kreeg en dat het de bedoeling was dat iedereen er rondjes kon komen fietsen én skaten. Er werd toen wel de nadruk gelegd op de mogelijkheden voor jonge rennertjes die niet op de openbare weg meer moesten trainen.

    We trokken met schepen van sport Dirk Van Esbroeck naar de sportzone waar de werken volop bezig waren. Voor hem is het eigenlijk het eerste groot project dat hij als schepen laat uitvoeren.

    -“De bedoeling is inderdaad om een afgesloten piste te hebben waar wielrenners kunnen oefenen maar zonder daarom een wielerbaan te hebben met die grote hoogteverschillen en bochten. Het had natuurlijk met de kostprijs te maken want de piste die we nu aanleggen maakt, in vergelijking met een echte met hoogteverschillen van vier, vijf meter in de bochten, een verschil van honderdduizenden euro’s. En dat is nooit ons opzet geweest. Wel dus een piste waar eventueel ook de skaters kunnen rijden. En dan heb je zéker dat hoogteverschil niet meer nodig.”

    De aanleg van de piste zit in een volledig pakket waartoe ook twee voetbalvelden bijhoren en het wordt geraamd op 1.250.000 euro. De piste maakt daarin een bedrag uit van 200.000 euro.

    -“Moesten we een authentieke en goedgekeurde wielerpiste aanleggen, ik denk dat we dan gauw aan 1 miljoen euro zullen zitten, enkel voor de wielerbaan alleen.”

    Volgens de schepen zullen de wielerclubs hun jeugd er wel kunnen bezighouden en opleiden. Vierhonderd meter lang en vier meter breed is inderdaad mooi.

    -“Op de openbare weg is het vaak gevaarlijk en daarom zullen ze hier terecht kunnen”, aldus de schepen.

    Het middenplein van de piste wordt ingenomen door een voetbalveld in kunstgras. Momenteel wodrt de ondergrond daarvoor met passende gesteente en drainage aangelegd. Om te vermijden dat voetballers én hun supporters over de wielerbaan moeten stappen, wordt er een brug aangelegd zodat wielrenners kunnen blijven rijden.

    De schepen hoopt dat alles klaar is in het najaar, zelfs kort na de grote vakantie. De werken vorderen bijzonder snel na veel geluk met de weersomstandigheden.

    Langs de kant van de Thijskenshoekscholen, nabij de jeugdlokalen en aansluitend bij de wielerbaan, komt nog een tweede voetbalterrein in natuurgras met ook de kleedkamers en de kantine. De kleedkamers zullen kunnen gebruikt worden door de wielrenners.

    Beide voetbalvelden zijn bestemd voor de liefhebbersvoetbalclub FC Bosdam, dat nu op het terrein in de Hof ter Wellelaan, langs de spoorweg, speelt.

    Merkwaardig is wel dat de wielerpiste aanvankelijk was gepland langs de overkant, achteraan de Meerminnendam links. Nu ligt ze rechts. Die omwisseling was een gevolg van de wijziging van de visie van het schepencollege, dat aanvankelijk met subsidiëring van de Wielerbond, een echte wielerbaan wou aanleggen. Omdat niet alle politieke fracties er achter stonden, werd het plan afgevoerd en later vervangen door een goedkope en minder grote uitgave. Hierdoor kon de inplanting van de wielerpiste naar een andere locatie  in de sportzone worden gebracht.

    Het hele gebied rond de nieuwe piste zal worden doorkruist door fiets -en wandelpaden. De toegang komt langs de Lindenlaan. Er zal zelfs een parking worden aangelegd voor ouders die hun kinderen naar de nabijgelegen scholen brengen.

    De sportgemeente Beveren zal dus wel een wielerpiste hebben om de inwoners, die veilig wat rondjes willen rijden een leuke beweging te bezorgen maar een heuse pistemeeting komt er zeker nooit. Nu de interesse voor de wielerbanen weer enorm groeit, kan misschien wel de vraag gesteld worden of het voor Beveren geen gemiste kans is.


    WIELERP Bev bew 7.6 

    De start van een ploegkoers op de piste van Beveren.

    WIELERp freethiel bew 7.6

    Een beeld van de Beverse wielerpiste uit de jaren 1920. Ze lag rond het voetbalveld van het Freethielstadion en opgericht door o.a. Frederic Thieleman naar wiens naam het stadion werd genoemd.



    TEKST EN FOTO’S : Flor Van de Velde

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5° RIT TTC RONDE 2007 OP DONDERDAG 07 JUNI 2007 !!!!!

    5° RIT  TTC RONDE 2007

    ttc

    DONDERDAG 07/06/2007 – VRASENE – RIT 5 - TTC RONDE 2007

    NIET-RENNERS : Vertrek om 19H00 ,  66 Km .

    RENNERS : Vertrek om 19H03 ,  85 Km .

    Inschrijving + Uitbetaling : Café Sleutelhof , Brugstraat  (Vanaf 17H45 tot 18H45 kan men inschrijven)

    Extra Premie's onderweg !!!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BREDENE VAN WOENSDAG 06/06/2007

    GUY SMET 2de  ACHTER KRISTOF VERCOUILLIE


    BREDEN guy smet2de bew 6.6 

    Guy Smet spurt zich naar de 2de plaats voor de Clinton Avery.


    BREDEN VERCOUILLE wint bew 6.6

    De zegevierende aankomst van Kristof Vercouillie.


    In Bredene kwamen 58 renners opdagen bij KVC Duinensprinters die hun 62ste Grote Prijs organiseerden. Er moesten 15 ronden van 7,8 km gereden worden. De enige streekrenner was Guy Smet (Kruibeke - Wimi-Games).

    De felle zeewind speelde een belangrijke rol want toen in het begin verschillende renners probeerden weg te geraken, was het de wind die de vlucht deed uitsterven. Sven Jodts, Patrick Jonckheere, Stijn Hoornaert en Nielsen Raedt waagden hun kans dan, maar verder dan  een tiental seconden kwamen zij ook niet. 

    In de 4de ronde werd het ernstiger toen een groep van elf aan de haal ging. Arne Govaert, Sven Jodts, Birger Depreitere, Roland Knockaert, Olivier Maes, Almanzo Huyghe, Guy Smet,

    Steve Malfait, Sylvain Rolet, Clinton Avery (Nieuw-Zeeland) en Lander Capelle reden weg van de anderen. Alhoewel, echt weg rijden deden ze ook niet. Iedereen dacht wel dat ze niet meer gegrepen gingen worden.

    We waren ondertussen al aan de 10de ronde toen 8 renners in de tegenaanval gingen. Dit waren Jeremy Honorez, Thomas Van Acker, David Van Den Broeck, Hannes Vandenbulcke, Kristof Dereeper, Patrick Jonckheere, Jean-Denis Vandenbroucke en Tijs Crombez. Pas nu kon de wedstrijd beginnen. De 11 leiders werden gegrepen door de 8 achtervolgers maar ook de rest zat niet ver achterop. Het kon nog alle kanten uit.

    Met nog 4 ronden te gaan, muisden Sven Jodts, Olivier Maes, Almanzo Huyghe, Clinton Avery (Nieuw-Zeeland), Lander Capelle en Stijn Hoornaert ervan onderdoor. Helaas voor hen was hun vlucht ook van korte duur.

    Zo kregen we 20 renners aan de leiding met het ingaan van de voorlaatste ronde. In de laatste ronde viel alles uiteen. We kregen een kopgroep van 6 met Jeremy Honorez, Kristof Dereeper,

    Guy Smet, Clinton Avery (Nieuw-Zeeland), Stijn Hoornaert en Kristof Vercouillie.

    Op 2 km. van het einde plaatste Kristof Vercouillie een aanval en hij kon het houden tot aan de finish.

    Zo behaalde Kristof Vercouillie zijn tweede zege van het seizoen. Guy Smet haalde de 2de plaats binnen voor de  Nieuw-Zeelander Clinton Avery, die voor de ploeg van Soenens-Germond uitkomt, Jeremy Honorez, Stijn Hoornaert, Kristof Dereeper en Nielsen Raedt.

     

    TEKST: Flor Van de Velde

     

    FOTO’S: Alain Sennesael

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 06/06/2007

    WOENSDAG 06/06/2007 – BREDENE (W) – Elite z/c + Beloften – 117 Km - 02h53min

    Aantal deelnemers : 58

    1. Kristof Vercouillie
    2. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    3. Clinton Avery
     

    06/06/2007 – KEERBERGEN (VB) – Elite z/c + Beloften – 114Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 132

    1. Jef De Boeck
    10. Björn Coomans uit Ruisbroeck (Rock Werchter-Chocolade Jacques) op 50"
    16. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
    47. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)


    06/06/2007 – LOTENHULLE (O) – Elite z/c + Beloften – 119 Km - 02h46min

    Aantal deelnemers : 48
    1. Patrick Cocquyt
    7. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
    11. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN WOENSDAG 06/06/2007
    Proficiat aan TIM VERCAUTEREN uit Belsele met zijn 2° Seizoenszege in de Catg.A

    WOENSDAG 06/06/2007 - LOCHRISTI - W.A.O.D.

    CATG. A / B (76dln.)
    1. Kristof Muys winnaar B
    2. Alex Goossens uit Vrasene (B2)
    4. TIM VERCAUTEREN uit Belsele winnaar A
    10. Filip Troubleyn uit Temse (A4)
    15. Robby De Roos uit Moerbeke (A8)
    23. Gino Van Broeck uit Belsele (A11)

    CATG. C / D
    1. Franky Van Oyen winnaar C
    2. Kenny De Maerteleire winnaar D
    3. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D2)
    8. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D5)
    17. Etienne Claus uit Hamme (C6)
    27. Marc Borghgraef uit Burcht (C15)

    CATG. E / E+
    1. Jan Vervecken winnaar E
    4. Florent De Leersnijder winnaar E+
    5. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+2)
    7. Leo Mares uit Beveren (E5)

    CATG. F1
    1. François Hufkens
    6. Adrien Maes uit Melsele
    10. André Syvertsen uit Stekene
    13. Dirk De Cauwer uit Hamme
    18. Freddy De Blick uit Beveren

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 06/06/2007

    Matthias Ongena (Zele –KSC Denderstreek) won in Kester bij de juniores een koers waarvoor 81 renners inschreven.

    -“Ik was zeer tevreden met deze overwinning. De koers op zich, verliep vlot. We waren in de 2de ronde al weg met 5. Daarna kwamen er nog eens 7 bij. Maar het draaide niet rond en ik heb een drietal keer proberen wegrijden. De derde keer was de goede keer.”

    Matthias had eigenlijk die overwinning nog niet echt verwacht.

    -”Maar het was wel een opluchting zo eens winnen. Het is zeker een aanzet om nog meer te winnen. Ik voel me ook beter. Komend weekend staat Schellebelle op het menu en ik zie het wel zitten.”

    Matthias Ongena won in zijn nog jonge loopbaan drie koersen. Als nieuweling één en bij de juniores twee.

    Merkwaardig voor de jongeman uit Zele is wel dat er ook in Kieldrecht een Matthias Onghena (belofte) woont, maar dan met ‘gh’ in de familienaam. Maandag stond echter wel in de uitslag in de krant, dat in Kester bij de juniores, een Matthias Ongena uit Kieldrecht had gewonnen.

    Tekst : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JEUGHUIS TER WALLE ORGANISEERT ALWEER DE WEDSTRIJD TE KRUIBEKE VAN WOENSDAG 13/06/2007

    JEUGDHUIS ORGANISEERT KOERS , UNIEK IN DE REGIO !!!!!


    SMET G Kruib 06 bew 6.6 

    Guy Smet in 2006 op het podium. Het zoontje van Guy voelde zich blijkbaar niet gerust in het gezelschap van burgemeester Antoine Denert.


    Woensdag 13 juni
    organiseert Jeugdhuis ter Walle uit Kruibeke weer de Jaarmarktwedstrijd voor Elite z.c. en U23. Daarmee zijn ze daar in de Kattestraat al aan de 29ste uitgave. Merkwaardig toch wel dat een Jeugdhuis een wielerwedstrijd organiseert. We zijn ervan overtuigd dat dit in Vlaanderen bijna een uniek gegeven is. En wat nog meer is in Kruibeke, de belangstelling is altijd overdonderend en hoort als een onmisbaar extraatje bij de jaarmarkt die ’s morgens om 10u al op gang komt.

    Vorig jaar waren er 72 deelnemers uit België, Nederland, Groot-Brittannië, Ierland, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten en Australië. De start wordt gegeven om 15.30u voor 12 ronden van 9,4 km wat een vrij lange omloop is. Er zijn in juni trouwens maar een paar koersen die boven de 9 km per ronde zitten. Vorige maandag in Kemzeke bijvoorbeeld bedroeg de afstand 9,9 km en volgende week op De Valk in Belsele staat de teller op 9,6 km!

    Het parcours in Kruibeke werd uitgetekend in samenwerking met Marc Steenssens van de lokale Politie. De stunt is en blijft, dat de renners ook langs de kermis passeren in hartje Kruibeke.

    Natuurlijk dat alle formaliteiten worden vervuld in het gebouw van Jeugdhuis Ter Walle. Zoals elk jaar zijn er ook heel wat premies bij de doortocht aan de aankomstlijn. Die aankomstlijn ligt jammer genoeg niet aan het jeugdhuis want al heel wat jaren terug heeft de gemeente toch wel een verkeersdrempel gelegd ter hoogte van het gebouw zeker.

    Guy Smet won vorig jaar voor eigen volk en let op, hij zal alles op alles zetten om in zijn Kruibeke weer te winnen. Binnen Ter Walle is een Koerscomité Ter Walle opgericht en dat bestaat vooral uit huidige en vroegere bestuursleden van jeugdhuis Ter Walle. Het comité is ook steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Wie interesse heeft kan iets laten weten aan Tom Meirte, 0477 22 46 81 of meirtetom@hotmail.com

     

    We kunnen niet nalaten dit Jeugdhuis, even wat van dichterbij te gaan bekijken nu het dit jaar 40 jaar bestaat. Daarmee zijn ze een van de oudere jeugdhuizen in Vlaanderen. Een resultaat waar ze trots op mogen en moeten zijn.

    Die veertig jaar is er natuurlijk niet zomaar gekomen. Honderden, duizenden vrijwilligers hebben zich in die tijdspanne nuttig gemaakt voor de Groot-Kruibeekse jeugd. Jeugdhuis Ter Walle heeft eerst en vooral een ontmoetingsfunctie en daarom zijn er vaste openingsuren op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.Daarnaast organiseert het jeugdhuis een 60-tal activiteiten per jaar, gaande van ontspanningsactiviteiten zoals fuiven, thema-avonden, optredens, … tot informatieve activiteiten zoals workshops en vormingsdagen.

    Het jeugdhuis probeert zo veel mogelijk jongeren te betrekken bij het organiseren van deze activiteiten. Zo kunnen jongeren mee beslissen welke activiteiten er georganiseerd zullen worden en meehelpen met de uitwerking ervan. Het jeugdhuis beschikt ook over een repetitieruimte.

    In de eerste plaats biedt Ter Walle een gezellige instuifruimte waar men zonder enige verplichting kan rondhangen. Men kan nog kiezen of je op een kruk of een stoel wil zitten of languit in de zetels wil neervallen. Aan de toog kan al wie dat wil, iets te drinken tegen een prijsje. De mensen die het jeugdhuis openhouden zijn allemaal vrijwilligers. Ook heeft het jeugdhuis een discobar.

     De sportievelingen kunnen zich uitleven op het achterplein, waar je voetbal, volleybal of andere creatieve sporten kan uitproberen!

    In het kader van van 40 jaar Ter Walle is er op 1 september de “Nacht van de jeugdhuizen”, op 28-29-30 september:  Feestweekend 40 jaar Ter Walle en in oktober een comedy avond met o.a. Gunther Lamoot.

     

    TEKST EN FOTO: Flor Van de Velde

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 06/06/2007
    Onder leiding van Kenny Janssens en Thibault Koppen vertrokken Woensdagmiddag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 17 POLDERRENNERS voor de trainingsrit naar 't HELLEGAT.
    De totale afstand bedroeg 100 Km en het gemiddelde was goed voor 34 Km/h.
    Wie reden vandaag zoal mee : Thibault Koppen
     , Joris De Jonghe , Koen Apers , Franky De Witte , Benny Vercauteren , Eric Vermeulen , Kurt Carpentier , Werner Van Der Weken , Mark Van Puymbroeck , Marc Van Overmeiren , Eddy Coenen , Roberto Vercauteren , Dr.Frank De Winter , Rudi Franssens , Frank Van Geystelen , ? en Kenny Janssens.

    P.S. Kenny Janssens en Thibault Koppen reden maar één uurtje mee wegens wedstrijd morgen en blokken voor de examens.

    06-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD GULLEGEM KOERSE VAN DINSDAG 05/06/2007

    DINSDAG 05/06/2007 - GULLEGEM KOERSE

    THOMAS ONGENA BIJ DE PROFS IN GULLEGEM


    GULLE spurt omloop bew 6.6

    Geert Omloop wint de spurt voor Glenn Dhollander (midden) en Boucher (rechts)
    GULLE podiu dhollomloppboucher bew 6.6 

    Het podium met Glenn Dhollander , Omloop en Boucher.


    In Gullegem was er weer massale belangstelling voor de  63ste Gullegem Koerse. Nog maar eens het bewijs dat de wielersport verre van dood is. Integendeel. Niet minder dan 260 renners verschenen aan de start om in deze Koerse 20 ronden van 8,5 km te rijden. Het deelnemersveld had een bijzonder rijke inhoud, zelfs zo rijk dat heel wat organisatoren van grotere koersen er direct zouden willen voor tekenen om ook die namen aan de start te krijgen. Lees maar: Niko Eeckhout, Tom Boonen, Peter Van Petegem, Serge Baguet, Dimitri De Fauw, Kevin Van Impe, Robbie McEwen, Leif Hoste, Wim De Vocht, Gianni Meersman, Nick Nuyens, Stijn Devolder, .... en zo kon je blijven doorgaan.

    Streekrenners waren ook paraat met 4 Predictor-Lotto renners : Tom Steels (Nieuwkerken-Waas),

    Dominique Cornu (Beveren-Waas), Preben Van Hecke (Overmere) en Geert Steurs (Schoten).

    Voor Chocolade Jacques kwamen Glenn D'Hollander (Berlare) en Sven Renders (Wilrijk) aan de start. Kevin Seeldraeyers (Sint-Amands) was erbij voor Quick-Step-Innergetic. Robby Meul (St.Niklaas-DFL),

    Thomas Ongena (Zele - Yawadoo), Jarno Van Guyse (Stekene - New Heebra/Lombarden) en

    Jarno Van Mingeroet (Berlare - Jartazi) waren eveneens van de partij.

    De wedstrijd kende een vrij zenuwachtige start, wat misschien met zoveel volk op de fiets, normaal was. Na 4 ronden kregen we een aanval van 16 renners die 2 ronden verder herleid werd naar 10.

    Dit waren : Kevin Hulsmans (Quick-Step-Innergetic), Geert Verheyen (Quick-Step-Innergetic),

    Leif Hoste (Predictor-Lotto), Preben Van Hecke (Predictor-Lotto), Stijn Devolder (Discovery Channel),

    Geert Omloop (Jartazi), Glenn D'Hollander (Chocolade Jacques), Sven Nevens (Jartazi),

    Tyler Farrar (Cofidis) en David Boucher (Landbouwkrediet).

    Zij haalden een maximale voorsprong van iets meer dan 3 minuten. Spijtig dat Preben Van Hecke vooraan verdween en kort nadien vonden de negen leiders de goede kadans niet meer en dat gaf aanleiding tot bijzonder veel demarrages om iets te forceren. Zo kwamen er 4 renners aan de leiding : Leif Hoste, Geert Omloop, Glenn D'Hollander en David Boucher.De rest van de kopgroep werd teruggegrepen door het peloton.

    Met nog 5 ronden te gaan, gingen 7 renners in de tegenaanval. Een ronde verder kwamen ze aansluiten en zo kregen we een kopgroep van 11 : Kevin Van Impe (Quick-Step-Innergetic), Leif Hoste (Predictor-Lotto), Olivier Kaisen (Predictor-Lotto), Gregory Habeaux (Jartazi), Geert Omloop (Jartazi), Sven Renders (Chocolade Jacques), Glenn D'Hollander (Chocolade Jacques), Stijn Nauwynck (Sport en Vermaak Eernegem), Bert De Backer (Beveren 2000),

    Sven Nevens (Jartazi) en David Boucher (Landbouwkrediet).

    Achter hen deed zich op een drietal ronden van het einde op een lange rechte baan, nog een valpartij voor met drie renners. Het ergste slachtoffer was Ludovic Capelle. Hij werd afgevoerd met een sleutelbeenbreuk.

    Op enkele kilometers van het einde zagen in de kopgroep vijf renners de mogelijkheid om hun medevluchters in de steek te laten en boden zich aan om te spurten voor de zege. Kempenaar Geert Omloop haalde zijn snelle benen nog eens boven en hield Glenn Dhollander, David Boucher, Leif Hoste en Sven Nevens mooi achter hem.

    De spurt om de 6de plaats werd gewonnen door Kevin Van Impe voor Olivier Kaisen, Sven Renders, Gregory Habeaux en Bert De Backer. Deze mannen mochten zich alle tien naar het “gele busje” begeven voor een dopingcontrole.

    Thomas Ongena werd 23ste, Jarno Van Mingeroet 31ste, Jarno Van Guyse 42ste, Dominique Cornu 58ste, Robby Meul 60ste en Geert Steurs 64ste.

     


    TEKST: Flor Van de Velde


    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UPDATE - T.T.C. RONDE 2007 !!!!
    DE T.T.C. RONDE 2007
    Wielerronde voor inwoners en genodigden uit het Waasland
    ALLES ONDER VOORBEHOUD , VANAF 01/02/2007 IS INSCHRIJVEN MOGELIJK !!!!
    Toeristen starten 3 min voor de renners , bij inhalen wordt er niet aangepikt !!!!

    1) Prosperpolder : 29/04 Zondag Proloog 5,7 Kilometer start 13H30, het juiste start uur van alle renners zal later op de website worden geplaatst !!! (Jeugdcentrum of Pastorij)
    2) Prosperpolder : 29/04 Zondag  T=57 Km ; R=63 Km 15H00 , wie niet deelneemt aan 1 kan ook 2 niet rijden !!!!
    3) Beveren : 10/05 Donderdag 19H00 (Café Lindenhof) , T=57 Km ; R=65 Km
    4) Verrebroek : 17/05 Donderdag 19H00 (Café Terminus , Café Flip)  T=63 Km ; R=63 Km
    5) St.Niklaas : 24/05 Donderdag 18H30 (Zonneke)  T= 1 uur + 2 ronden ; 19H45 (Zonneke) R= 1 uur + 5 ronden (GAAT NIET DOOR)
    6) Vrasene : 07/06 Donderdag 19H00
    (Café Sleutelhof) T=65 Km ; R=91 Km (extra Kilometers)
    7) Nieuwkerken : 14/06 Donderdag 19H00 (?) T=60 Km ; R=66 Km (GAAT NIET DOOR)
    8) Sinaai : 08/07 Zondag 15H30  (GAAT NIET DOOR)
    9) Burcht : 21/07 Zaterdag 14H00 R=66 Km ; 16H00 T=60 Km
       
     "KAMPIOENSCHAP VAN HET WAASLAND"
    10) St.Gillis ('t Kalf) : 12/08 Zondag 15H00 (?) T=62 Km ; R=67 Km
    11) Stekene : 19/08 Zondag 15H00
    12) Moerbeke : 26/08 Zondag
    13) Nieuwkerken : 09/09 Zondag (Den Brave)
    14) Meerdonk : 16/09 Zondag 15H00
    DUS 14 Wedstrijden
    Verandering :
    Renners iedereen toegelaten op uitzondering liefhebbers : inleg 3 Euro + 2 Euro rugnummer
    Toeristen : = gelijk aan 2006 : Inleg 7 Euro + 2 Euro rugnummer 

    TROFEEFEEST OP ZATERDAG 13/10/2007     

    05-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 05/06/2007

    Gregory Franckaert (Kallo-ASFRA R.T) heeft Zondag 03/06/2007 Parijs-Roubaix gereden als Belofte.

    Als 1ste jaars Belofte behaalde Gregory daar een knappe 46ste plaats wat een schitterend resultaat mag genoemd worden.

    Gregory : “Ik ben zoals iedereen plat gereden en heb ook nog met een achtervolgend groepje renners voor een spoorweg gestaan wat ervoor zorgde dat onze achterstand opliep tot bijna 15minuten. Ik ben nog wel alleen aangekomen op de piste want in de laatste 2 Km heb ik nog gedemarreerd en geraakte weg , in het groepje zaten onder andere veldrijder Ricardo Van De Velde (Ned)”.

     
    Jeroen , Matty , Fabrice

    Van links Jeroen Van De Vijver , Fabrice Mels en Matty Vanhove

    Jeroen Van De Vijver
    (Eksaarde-Hudiko Waasland) reed Zondag 03/06/2007 de Benelux-Cup MTB te Oss (ned) in de wedstrijd bij de Nieuwelingen.

    Jeroen : “Voor mezelf was het weer een pech weekend door technische problemen heb ik maar anderhalve ronde kunnen meerijden en was ik diep teleur gesteld”.

    Fabrice Mels (Sinaai) een eerste jaars Nieuweling leverde dit weekend weer een pracht prestatie door in dit internationaal gezelschap toch mooi 20ste te eindigen.

    Matty Vanhove ook eerste jaars nieuweling uit St.Gillis-Waas eindigde in deze zware wedstrijd op een 43ste plaats.

    Matty en Fabrice rijden dit weekend niet maar zullen zich volop voorbereiden voor het provinciaal kampioenschap mountainbike van zondag 17 juni in Moerbeke-Waas waar ze alle drie hopen te schitteren.

    In Moerbeke-Waas zal waarschijnlijk ook Benny Mels , vader van Fabrice , zijn debuut maken bij de masters 2.


    DE GREYT WIL bew 5.6

    Willem De Greyt (Sinaai-KSC Denderstreek) heeft aan de kust in Uitkerke-Blankenberge, een knappe 3de plaats behaald.Er waren 32 deelnemers.Hij was naar de kust gekomen omdat zijn pépé, die zelf een wielertoerist is, daar voor twee weken verblijft. Willem kon daar blijven overnachten en omdat het er koers was, verkoos hij er te starten. Leuk meegenomen natuurlijk.

    In de 2de ronde gingen ze al met tien renners op pad. Willem beschreef het gebeuren:

    -“Het ging er direct hard aan toe, deels door de wind en deels door de bochtige wegen. We hadden eerst een schone voorsprong maar 6 ronden voor het einde kwam er een groepje heel dicht tot op 30sec. We hebben dan eens goed door getrokken en bleven maar met zes man vooruit. Op het einde reden ze wat op mijn wiel. Het regende aanvallen maar toch zijn we met zes naar de meet gereden. Ik heb de spurt iets te vroeg ingezet daardoor zijn er nog twee voorbij mij gekomen. Maar al bij al ben ik tevreden.”

    De wedstrijd werd gewonnen door de Oostendenaar Olivier Verhiest voor Benjamin Verraes.


    WEEMAES ROBB bew 5.6

    Robby Weemaes (Sint-Pauwels–Rudyco) reed in Waasmunster een voortreffelijke wedstrijd. Samen met Jurgen De Deyn en Guy Smet zorgde hij voor de beslissende aanval.

    “Maar in de laatste ronde kwam ik te kort om mee te springen”, aldus Robby “Ik heb mijn superbenen van vorig jaar niet. Deels komt dat door mijn werk. Elke dag 12 tot 13u werken en vroeg opstaan kruipt in de benen en ik heb een beetje ‘mijne krak’ gekregen toen ik de tweede keer zwaar op mijn gezicht ben gevallen in Zellik-Galmaarden. Daar was ik echt goed en na 120km ontsnapte ik met drie renners. Door een maneuver van de persoon voor mij, viel ik recht op mijn gezicht en ik brak ook nog mijn pink. Weeral pech dus...”

    Nochtans reed Robby wel sterk want de week daarvoor reed hij in Nieuwkerke ook al als 3de binnen. Over zijn toekomst in de wielersport heeft de koeltechniekspecialist een eigen visie:

    -“Ik zou wel graag en goeie kermiscoureur zijn maar een uitblinker zal ik niet worden! Voor mij is het een hobby en een uitdaging. Ik hoop natuurlijk wel dat ik minstens nog één koers kan winnen dit jaar. Maar…niets moet!”


    DE RIDDER GL bew 5.6 

    Glenn De Ridder (Stekene-Bodysol) is weer terug na enkele weken inactiviteit wegens ziekte. Hij lag stil van 2 mei tot 20 mei toen hij in Verrebroek zijn heroptreden deed.

    “Dit heeft mijn conditie die ik had in het PK, wel wat verminderd, maar na enkele wedstrijden voel ik me nu stilaan terug komen naar het niveau van een maand terug.”

    Dat bewees hij het voorbije weekend al in Borgloon waar hij knap  2de werd achter de Waal François Meurisse. Een knaap die nu al met 7 overwinningen staat. Er waren 99 deelnemers.

    “Dat ik naar Borgloon ben gaan koersen, heeft te maken met het parcours. Ik heb dat liever iets zwaarder en daar was dat zo.”

    Glenn trok dan ook al vrij vroeg in de koers in de aanval en kreeg zeven renners mee.Tot over halfkoers bleven ze voorop en dan was alles te herbeginnen.

    “Bij het ingaan van de laatste ronde reed een viertal licht voorop. Op de zwaarste helling ben ik in de achtervolging gegaan en aangesloten bij drie van dit viertal want Meurisse was reeds weggereden. Ik ben dan nog eens voluit doorgegaan en zo op 15 sec gestrand van de winnaar. En deze is met zijn 7de overwinning van het seizoen dan toch ook niet te onderschatten.”

    Maar de Stekenenaar was zeker tevreden met het resultaat.

    -“Het geeft me vooral voldoening dat ik na het ziek zijn me terug beter begin te voelen en hopelijk zet deze vooruitgang zich verder.” 

    Voor hem zijn er geen echte examens maar wel enkele grote proeven waarvoor hij geen “blokverlof” krijgt. Minder trainingstijd dus.

    “Maar té ver kijken we nog niet vooruit. Nu zaterdag start ik in de Beker van België wedstrijd te Koksijde. Ik start met dezelfde instelling, zoals alle wedstrijden: proberen er het beste van te maken.” En dat is voor de nieuweling zeker een goede ingesteldheid.


    Tekst en Foto's : Flor Van de Velde & Kenny


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 05/06/2007

    DINSDAG 05/06/2007 – WAKKEN (W) – Elite z/c + Beloften – 109 Km - 02h39min

    Aantal deelnemers : 26

    1. Giovanni De Bruyne
    2. Kevin Degezelle
    3. Kristof Vercouillie
    4. Pedro Rosselle
    5. Franky Van Oyen 


    05/06/2007 – GULLEGEM KOERSE (W) – Elite/Elite z/c/Beloften – 170 Km - 03h47min

    Aantal deelnemers : 263
    1. Geert Omloop
    2. Glenn D'Hollander uit Uitbergen (Chocolade Jacques)
    23. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 15"
    31. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi-Promofashion)
    42. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden)
    58. Dominique Cornu uit Beveren (Predictor-Lotto)
    60. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 05/06/2007
    Onder leiding van Kenny Janssens en Bart Cant vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 35 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit doorheen de Polders van Saeftinghe.
    Er werd een goed tempo onderhouden tot de St.Antoniusstraat te Doel met afwisselende kopmannen vanaf dan begon het bij sommigen te kriebelen en het tempo ging met een ruk de hoogte in.
    Na een paar pogingen (met onder meer Roberto Vercauteren) waren het uiteindelijk 4 renners die zich konden losmaken (onder impuls van Bart Cant) en dat was het sein voor Timmy De Boes om alle registers open te trekken en hij sprong er achteraan met enkele meters achter hem Kenny Janssens die ook probeerde de aansluiting te maken.
    Wat voor Timmy op de tegenwind wel lukte was voor Kenny blijkbaar ietsje teveel van het goede of wisten de mannen van voor dat hij op komst was want ze draaiden de gashendel volledig open en er zat niets anders op voor Kenny dan zich terug te laten inlopen door het peloton.
    Dus met 5 leiders waaronder Bart Cant , Jens Van Landeghem , Michiel De Witte , Timmy De Boes en een renner van Ineos die goed rond draaiden en hun voorsprong konden behouden , ze mochten het uitvechten aan de meet.In het peloton probeerde ze nog de aansluiting te maken maar ze kwamen ditmaal te laat !!!!
    Het was alweer TIMMY DE BOES die liet zien dat hij de beste was voor Bart Cant , Michiel De Witte , Jens Van Landeghem en de
    renner van Ineos.
    Op de 6de en 7de plaats eindigde Kenny Janssens en Koen Heyrman die zich nog hadden ontdaan van de rest van wat nog overschoot van het peloton.
    De totale afstand bedroeg 70 km tot de lichten van Melsele en het gemiddelde was goed voor
    36,3 Km/h.
    Wie reden vandaag mee : Franky Boel , Filip Weemaes , Michiel De Witte , Dirk Aernouts , Nana Steenssens , Saskia van Overmeire , Alain Verbeke , Dirk Bryssinckx , Philip Van Haevenbergh , Jens Van Landeghem , Alexander De Keersmaecker , Thomas Neyt , Bart Janssens , renner van Ineos ,  Timmy De Boes , Bart Cant , Roberto Vercauteren , Dirk Onghena , Benny Vercauteren , Robby Van Raemdonck , Koen Heyrman , Wim De Gruyter , Tim Caluwaert , Geert Van Simaeys , Etienne Fleury , Herman Bogaerts , Tom Van Osselaer , Davy Marin , Jef Caluwaert , renner van ASFRA , renner van L.O. , ? , ? , ? en Kenny Janssens.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 05/06/2007

    GIOVANNI BAERT VINDT WEER VREUGDE IN DE KOERS


    BAERT GIO bew 5.6

     

    In Kemzeke stond een glunderende Giovanni Baert (Sint-Niklaas-PWC Jan Snel) na de aankomst.

    - “Ik heb de koers van mijn leven gereden”, lachte hij. “Ik heb dit nog nooit meegemaakt dat ik zeven ronden mee vooruit kan rijden. Ik voel onderweg steeds maar beterschap. Ik heb ook een andere positie op mijn fiets nadat ik me laten meten heb. Ik voel me zo pakken beter op de fiets.”

    Giovanni komt van ver terug want gans de winter heeft hij aan zijn huis gewerkt en van trainen was geen sprake.

    -“Dat is nu achter de rug en ik kan in de week wat meer kilometerkes doen.”

    Nu de zomermaanden beginnen wil Giovanni als eerste doelstelling bereiken: de koersen uitrijden.

    -“ En dan wil ik eens een top-20 plaats pakken en als het kan dat ik mee ben vooraan, misschien eens bij de eerste vijf eindigen. Ik zal zien waar ik uitkom, maar van winnen gaan we totaal niet spreken.”

    De Jan Snelrenner heeft zeker de tijd om te trainen. “Maar,” zegt hij “De zin om te trainen is er niet altijd. Ik ben 32 en de goesting is er wat af. Misschien kan het wel veranderen nu ik een nieuw gezin heb. We hebben er nu een baby bij van zes weken oud en ik ben zeer tevreden.”


    Robby De Bock uit Melsele reed afgelopen weekend een MTB-wedstrijd voor de Benelux Cup te Oss.

    Robby : “Alweer een koers in Nederland, het begint al een gewoonte te worden, al verkies ik toch wel onze ardennen.Eens aangekomen al meteen een rondje verkend met collega Robin. Wat een leuk parcours; enkele korte steile klimmetjes en ruwe afdalingen werden afgewisseld door harde stroken met een laagje los zand in de bochten”.

    Robby werd meermaals op achterhalen aangewezen door pech die dag en een 68ste plaats was het resultaat.

    Bij de Elites won Sven Nys.


     

    TEKST: Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 10/06/2007 - DAMES ELITE TE PROSPERPOLDER !!!!

    DAMES ELITE IN DE POLDERPRIJS TE PROSPERPOLDER !!!

    NOBELS NATA bew 1.6

    Prosperpolder: misschien een kans voor Natasja Nobels?

     

    Op Zondag 1O juni organiseren de WSC Poldervrienden in het landelijk Prospelpolder, een gehucht van Kieldrecht, een wedstrijd voor Dames Elite. De organisatoren hebben een grote ervaring met dameskoersen want elk jaar half september,organiseren ze ook in Kieldrecht–dorp reeds een dameskoers. Vorig jaar op 23 september waren er nog 48 deelnemers en Lensy Debboudt kwam er haar zesde overwinning vieren.

    Op 10 juni wordt het de  51ste Grote Polderprijs met start om 15u.  Het is een ereprijs van Taverne De Schoof uit Prosperpolder en de bloemen worden geschonken door bloemisterij Waem-Van der Heyden uit Nieuw-Namen.  Alle formaliteiten vinden plaats in het jeugdcentrum van Prosperpolder. Traditioneel liggen daar ook de start-en aankomstplaats.

    Voor het Waasland wordt het wel een uitzonderlijk weekend want daags voordien komen de dames aan de start in Belsele. Voor het Wase Beneluxteam zijn het twee koersen om zich extra te tonen. En wat meer is, uit onze verslagen op ‘polderrenners’ blijkt dat de regio kan bogen op heel wat dames elite in de wedstrijden. Zij zullen naar Prosper afzakken. Wat het publiek betreft, Prosperpolder is gelegen in de schaduw van de koeltorens van de Kerncentrale van Doel. Het is er een uitstap waard.

    Prosperpolder heeft zeker een wielertraditie en via de Polderprijs kwamen veel renners er knokken tegen de wind in de vlakke polders. Hier was het altijd gezellig vertoeven, hier stond de speaker vele jaren nog bovenop de boerenkar, hier beleefden we voor de eerste keer dat nonnetjes én de pastoor premies kwamen schenken.

    Nog niet zoveel jaren terug reden de Elite z/c nog in Prosper maar tot vorig jaar werden de renners van de WAOD uitgenodigd.

     

    TEKST EN FOTO: Flor Van de Velde

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITKALENDER VOOR HET KOMENDE WINTERSEIZOEN

    DE VELDRITKALENDER VOOR KOMEND SEIZOEN

     

    Het is misschien best om nog niet aan het najaar te denken want we staan nog voor een drietal knappe zomerse wielermaanden. Toch is de cyclocrosskalender reeds compleet ingevuld. Voor de regio zijn er wel wat wedstrijden die geprogrammeerd staan.

     

    Zondag 7 oktober begint het in Moerbeke met een B-cross +C +D

    Zaterdag 20 oktober: de Kleicross in Lebbeke (A) en Zwijndrecht (B + C +D)

    Zondag 28 oktober: Lochristi (B +C +D)

    Zaterdag 3 november: Eikse Amer-Puurs (B +C +D)

    Zondag 4 november: Bollekescross Hamme-Zogge (Superpr. + int. U23 + int.Jun + N)

    Zaterdag 10 november: Jaarmarktcross Niel (GVA A2 +C)

    Zondag 11 november: Zaffelare (B +C +D))

    Zondag 16 december: Uitbergen (B +C +D)

    Vrijdag 21 december: Scheldecross Antwerpen L.O. (A2 + int.U23 + int.Jun + int.Dames)

    Woensdag 2 januari 2008: Grote Prijs De Ster St.-Niklaas (A2 +D)

    Zaterdag 5 en zondag 6 januari 2008: Belgische Kampioenschappen in Hofstade.

    Zondag 20 januari 2008: Wilrijk ( B +U23 +C +D)

    Zaterdag 26 en zondag 27 januari 2008 : WK in Treviso.

     

    SAMENSTELLING : FLOR VAN DE VELDE


    04-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KEMZEKE VAN MAANDAG 04/06/2007

    Elite z.c. en U23 te Kemzeke - Maandag 04/06/2007

     

    TOM STREMERSCH OF DE OVERMACHT VAN PWC JAN SNEL


    KEMZ bloemen tom str bew 4.6 

    Winnaar Tom Stremersch tussen organisator Dolf Dhooge (l) en Jan Snel ploegleider Edwin Van Petegehem. Uiterst rechts: schepen De Blick


    De maandag-van-kermis-koers in de Kemzeekse Regentiestraat is voor de Koninklijke Sportclub RODA of Recht op Doel Af een vast gegeven. Een traditie , zeg maar. Met 48 deelnemers moesten ze het stellen om de 12 ronden van 9,9 km te rijden. Onder de deelnemers waren heel wat nationaliteiten vertegenwoordigd met Nederlanders, Britten, Australiërs, Nieuw-Zeelanders, een Israeliër en een Duitser.

    Reeds van in de eerste ronde werd de aanval gespeeld en niet zomaar om zich met iéts bezig te houden. Neen, neen, het was echt gemeend zodat op het einde van de eerste ronde al elf jongens of mannen meer dan een halve minuut vooruit reden.

    Die elf waren: Chris Aerts, Filip Thoen, Tom Stremersch, Wim De Rudder, Koen De Bosscher en Thijs Van den Bossche voor de regio en Steffen Schulz (D), Adrian MC Cabe (NZL), David MC Claen (GBR), Marco Brus (NL) en Ken Ilegems.

    Ze gingen er snel mee door en sliepen tot in de 5de ronden op beide oren. Maar dan kwam Koen Van de Velde uit het peloton. Zonder nog om te zien naderde hij zienderogen op de elf leiders. Het was een mooi stukje wielersport van de Koen en precies halfkoers sloot hij aan.

    In de groep werkte het aanstekelijk en de Brit Thomas White besloot ook de groep te verlaten. Maar ook mannen als Goncaras, Marc Ryan en Guy Smet wilden naar voor en zo gebeurde het dat in de 7de ronde na bijna 70 km alles weer samen kwam. Nieuwe start dus.

    Op een vrij eenvoudige manier konden konden Tom Stremersch, Mindaugas Goncaras en Koen De Backer weg geraken in het Industriepark.  “We gingen gewoon wat rapper rijden, niet echt demarreren en we waren weg”, zei Tom Stremersch achteraf.

    Met drie weg en Jan Snel op zijn best met het duo Stremersch-Goncaras. Het drietal deed het zo indrukwekend goed dat al in de 9de ronde de voorsprong boven de minuut ging. Enkele kleine groepjes waarin Guy Smet in het eerste werkte, trachtten nog de bakens te verzetten, maar dat lukte langs geen kanten.

    Hoe jammer was het dan voor Koen De Backer die in de voorlaatste ronde ten val kwam. Koen, ook al 41 ondertussen, pikte achteraan in maar raakte een achterwiel en dan kan je natuurlijk snel kennis maken met het wegdek. Met 58 sec achterstand reed hij de laatste ronde in. Achter hem was de jacht echt open met o.a. Koen Van de Velde, Marc Ryan, Marc Laureys, Guy Smet als medejagers. De Backer werd gegrepen toen de meet in zicht was.

    Daar mocht Tom Stremersch zijn ploegmaat Mindaugas Goncaras in zijn schaduw laten rijden en zijn eerste koers winnen. Op iets minder dan 2 min gaf Koen Van de Velde dan spurtles en werd 3de. We gunden van harte de 4de plaats aan pechvogel Koen De Backer en de Engelsman David MC Clean werd 5de. Luc de Moor werd 8ste en Guy Smet 10de.

    Toch werd het deelnemersveld zwaar toegetakeld. Zo werd Marc Laureys 12de op 2.25 min en Koen De Bosscher had als 13de  al ruim 3 min aan zijn been.

    Tom Stremersch was tevreden en als hij de jaarlijkse gang van zaken van zijn wielerleven volgt, kunnen nu wel enkele overwinningen volgen.

    -“Veel heb ik nog niet gekoerst maar de zomermaanden vormen mijn periode, vooral omdat er wat koersen in de streek zijn. Ik rijd enkel maar in de streek.”, aldus Tom. En dat klopt allemaal want de juli-koersen van Sinaai zijn Tom Stremersch-koersen.

    “De conditie is eigenlijk nu al vrij goed. Maar ik doe er toch niets bijzonder voor maar het moet zijn dat die zomerse periode me goed ligt.”. We kijken dus best weer uit naar Tom Stremersch.

     

    KEMZ aankomst stremersc gonc bew 4.6

    De spurt met Tom Stremersch voor een niet aandringende Mindaugas Goncaras of het meesterschap van Jan Snel.

    KEMZ def vluchtgoncardebackstrem bew4.6

    De goede ontsnapping met drie: Goncaras, De Backer die later door een val achterop geraakte en Stremersch.

    KEMZ uitslag maken bew4.6

    Het opmaken van de uitslag: Killiaan De Neef en Filip Apers (r) bekijken de videobeelden van de aankomst  terwijl Marc Maertens de rugnummers in de goed volgorde noteert.



    TEKST: Flor Van de Velde


    FOTO’S: Alain Sennesael en Flor Van de Velde

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 04/06/2007

    Proficiat aan TOM STREMERSCH uit Meerdonk met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!

    MAANDAG 04/06/2007 – KEMZEKE-STEKENE (O) – Elite z/c + Beloften – 119 Km - 02h38min
    Aantal deelnemers : 48
    KEMZ bloemen tom str bew 4.6


    1. TOM STREMERSCH uit Meerdonk (PWC Jan Snel)
    2. Midaugas Goncaras (PWC Jan Snel)
    3. Koen Van De Velde uit Belsele (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'00"
    8. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
    10. Guy Smet uit Kruibeke  (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    12. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T) op 2'25"
    15. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'00"
    18. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)
    19. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Wielerploeg Soenens-Germond)
    20. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
    21. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    27. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    32. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
    33. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)

    04/06/2007 – KESTER (VB) – Elite z/c + Beloften – 116 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 43
    1. Kurt Van Goidsenhoven
    2. Guy Van Broekhoven op 31"
    3. Sibrecht Pieters op 55"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELSELE SPORTIEF INRICHTER VAN 5 WIELERWEDSTRIJDEN !!!!

    BELSELE SPORTIEF WEER MET VIJF WEDSTRIJDEN

     

    Naar aanleiding van Belsele kermis organiseert Belsele Sportief weer vijf wielerwedstrijden op vrijdag 8, zaterdag 9, dinsdag 12 en zaterdag 16 juni 2007.

     

    Het hoogtepunt van deze wielerkermis wordt weer ongetwijfeld het Kampioenschap van het Waasland voor Elite z/c en Beloften op dinsdag 12 juni. Na deze wedstrijd, rond kwart voor zeven, wordt de nieuwe Wase Kampioen gehuldigd in de raadzaal van het gemeentehuis te Belsele.
     

    BELS sterck bew 1.6

    Het podium 2006 op vrijdagavond: Mindaugas Goncaras, winnaar Gunter Sterck en Luc De Moor.

     

    Het begint reeds op Vrijdag 8 juni met een avondwedstrijd voor Elite z/c en U23 die om 19u van start gaat. Dat is ook al een vast gegeven bij Belsele Sportief en als het weer van de partij is, dan is de publieke belangstelling telkens groot.

    Het is de 22ste Grote Prijs Amarican Soft-Wash Sint-Niklaas en ereprijs erevoorzitter –stichter Hubert Boelens. Er zijn voor 670 euro aan prijzen plus 75 euro premies. De overwinnaar ontvangt de palm en de 2de en 3de  een bloemtuil.

    De inschrijving gebeurt in Taverne Oud Belsele, Belseledorp 2,

    Uitbetaling in Café De Nieuwe Zwaan, Hof Van Belsele 3,

    De start wordt gegeven ter hoogte van Belseledorp 99 en de aankomst ligt ter hoogte van huisnummer 11.

    De wedstrijd is 102,6 km lang en verdeeld over 18 ronden van 5,7 km.

    Vorig jaar ging de overwinning naar Gunter Sterck. Er waren 60 deelnemers.

    BELS jun bew 1.6

    Vorig jaar won Stijn Steels bij de juniores. Links van hem Gino Giesberts (2de) en rechts Jan Dufraing (3de)

     

    Zaterdag 9 juni worden twee wedstrijden georganiseerd. Om 14u start het “11de Kampioenschap van het Waasland voor Juniores”. Met de Grote Prijs Algemene Aannemingen-Interieurwerken De Tender en Ereprijs erevoorzitter Alfons Smet.

    Wedstrijdgegevens:

    Prijzen : 447 euro en talrijke premies.

    Erepodium : Palm voor de overwinnaar en bloemen voor 2e en 3e plaats.

    Inschrijving en rugnummers : Cafe Den Dekpriem, Tuinlaan 1.

    Uitbetaling :Café De Kroon, Belseledorp 94.

    Vertrek en Aankomst:14u ter hoogte van het Gemeentehuis,Belseledorp 76.

    Kleedkamers : Sporthal De Klavers, Sint-Andriesstraat 2,

    Afstand : 79,8 km of 14 ronden van 5,7km

    Vorig jaar waren er 63 deelnemers en de Kampioen van het Waasland werd toen Stijn Steels.

     

    Zaterdag om 16.30u starten de Dames Elite  in de 6de Grote Prijs van het Waasland. Het is de Grote Prijs Ceremoniën Jozef Van Daele en de Ereprijs erevoorzitter Kamiel De Deene

    Wedstrijdgegevens:

    Prijzen : 446 euro + 100 euro bijkomende prijzen en talrijke premies.

    Erepodium :Bloementuil voor de overwinnaar, 2e en 3e plaats.

    Inschrijving- rugnummers : Cafetaria Sporthal De Klavers, Sint-Andriesstraat 2,

    Uitbetaling :Café De Kroon Belseledorp 94.

    Vertrek en aankomst : 16.30u ter hoogte van het Gemeentehuis,Belseledorp 76.

    Kleedkamers : Sporthal De Klavers.

    Afstand : 79,8 km of 14 ronden van 5,7 km.

    Vorig jaar namen 46 dames deel en de zege ging naar Anja Nobus.


    BELS GONCARAS bew 1.6 

    Bloemen voor de Kampioen van het Waasland 2006, Mindaugas Goncaras. Hij kan dit jaar voor de derde keer de titel behalen.


    Het hoogtepunt wordt dus op Dinsdag 12 juni het “16de Kampioenschap van het Waasland” voor Elite z/c en Beloften met start om 15.30u. Het is de Grote Prijs Nobel Reizen en de Ereprijs erevoorzitter Gaston De Vijlder.

    De wedstrijdgegevens:

    Prijzen :1050 euro + 100 euro (31e –40e) en 125 euro premies

    Erepodium :Palm voor de overwinnaar en bloemen voor 2de en 3de plaats.

    Ceremonie protocol : Reuzebeker voor de overwinnaar tijdens de officiële receptie

    geschonken door hoofdsponsor Nobel Reizen..

    Telecommunicatie  & Fotofinish: De volgwagens en microreportagewagen staan radiofonisch in verbinding met elkaar – fotofinish bij de aankomst.

    Inschrijving- rugnummers : Café-taverne De Oude Zwaan, Hof Van Belsele 1,

    Uitbetaling :            Café-taverne De Drie Linden, Eindestraat 2,

    Vertrek en Aankomst : 15.30 uur ter hoogte van het Gemeentehuis,

    Kleedkamers :            Sporthal De Klavers, Sint-Andriesstraat 2.

    Afstand : 123,2 km of 16 ronden van 7,7 km.

    Vorig jaar waren er 46 deelnemers.

    Erelijst van het kampioenschap van het Waasland:


    1992  Bart Heirewegh,1993: Gunther Van Den Bossche, 1994 : Danny Minnaert, 1995 : Bart Heirewegh, 1996:  Ronny De Meuter, 1997 : Ronny De Meuter, 1998:  Ronny De Meuter, 1999: Peter Schoonjans, 2000:  Gordon Mc Couley, 2001:  Peter Schoonjans, 2002:  Bart Heirewegh, 2003:  Steven Caethoven, 2004:  Hans De Meester, 2005:  Mindaugas Goncaras, 2006  Mindaugas Goncaras

    Mindaugas Goncaras van het Jan Snel Team kan net als Bart Heirewegh en Ronny De Meuter de Wase titel voor de derde keer winnen.

     

    Als afsluiter is er op Zaterdag 16 juni om 15u nog een wielerwedstrijd voor Elite z/c & Beloften aan de Valk. Ook al een dikke traditie deze 36ste Grote Prijs Ward en Gilbert Meul en Grote Prijs Demeyco-Elewaut en Zoon.

    Wedstrijdgegevens:

    Prijzen :670 euro en iedere doortocht minimum 7,5 euro aan premies.

    Erepodium :Palm voor de overwinnaar en bloemen voor 2e en 3e plaats.

    Inschrijving-, rugnummers en uitbetaling :Feestzaal De Witte Hoeve, Valk 39.

    Vertrek:15u ter hoogte van Bonsaï-club, Valk 57.

    Aankomst :Ter hoogte Electro RTV, Valk 62 .

    Kleedkamers :Sporthal De Klavers, Sint-Andriesstraat 2.

    Afstand : 111,8 km of 13 ronden van 8,6 km

    Vorig jaar was Tom Stremersch de beste van de 90 deelnemers.

     

    TEKST EN FOTO’S: Flor Van de Velde

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 10 JUNI 2007 - DE JAN BOGAERT CLASSIC TE TIELRODE !!!!

    ZONDAG 10 JUNI: DE JAN BOGAERT CLASSIC !!!!!

     

    De Wielertoeristen Club de Jan Bogaert Vrienden, in 2001 rond oud-wielrenner Jan Bogaert opgericht organiseert op Zondag 10 juni weer de Jan Bogaert Classic met vertrek en aankomst aan het Gildenhuis te Tielrode. Er is een ruime parking voorzien op de terreinen van de Steenbakkerij, evenals douchemogelijkheid in de sporthal.

    Het is al van 2000 geleden dat in Temse de Jan Bogaert Classic werd georganiseerd als éénmalig evenement door de Wielertoeristen Club De Vier Kronen waar Jan Bogaert toen deel van uitmaakte en in samenwerking met het Gemeentebestuur. Er werd een rit uitgestippeld doorheen het Waasland en Zeeuws-Vlaanderen, oud-wielrenners en prominenten uit Temse werden uitgenodigd en het geheel werd afgesloten met een feestmaal.

     

    DE CLASSIC

    Toen in 2001 de WTC Jan Bogaert Vrienden werd opgericht met Jan Bogaert en een aantal oud-leden van de Vier Kronen, groeide het idee om van de Jan Bogaert Classic een jaarlijks weerkerende evenement te maken met nadruk op de toerrit en de mogelijkheid om een grote van 125 km of kleine omloop van 80 km te kiezen.

    In juni 2002 kreeg de Jan Bogaert Classic een nieuwe stijl en werd voor het eerst georganiseerd door de Jan Bogaert Vrienden, vanuit hun toenmalig lokaal Café De Kroon in Tielrode. De opkomst was matig, mede door het slechte weer, maar dat weerhield de organiserende club niet om door te gaan op dezelfde weg.

    In juni 2003 werd praatcafé De Brabander het nieuwe lokaal van de Jan Bogaert Vrienden en aldus ook het vertrek van de tweede Jan Bogaert Classic. Het prachtige weer zorgde voor een grote opkomst en wegens het uitstekend afgepijlde parcours en de nodige bevoorrading onderweg, begon de Jan Bogaert Classic naam te krijgen bij de Wase wielertoeristen.

    De nationale en internationale uitstraling kwam er in 2004 en 2005 toen de Classic werd georganiseerd als “Prestigerit” van de Vlaamse Wielrijdersbond. In 2005 waren er zelfs 1100 vertrekkers, waaronder leden van verschillende clubs uit Nederland.

    Door de piekfijne organisatie werd de Jan Bogaert Classic door de Vlaamse Wielrijdersbond sinds 2006 opgewaardeerd tot Semi-klassieker en is het evenement niet meer weg te denken uit de Vlaamse wielerkalender.

     

    Zondag 10 juni kan er opnieuw gekozen worden voor 125 km (vertrek van  7u tot 10u30) of 80 km (vertrek van 7u tot 11u30). Onderweg kan de wielertoerist rekenen op 2 bevoorradingen bij de 125 km en één bij de 80 km.

    Ook kan een familietocht gereden worden van 10u tot 14u met als afstanden: 25 en 50 km.

    Uitzonderlijk dit jaar, wegens de federale verkiezingen, krijgen alle VWB deelnemers zowel voor de 80 als de 125 km, de volle 6 punten en vermelding voor Powercyclist (goud, zilver en brons).

    Op het einde van de rit ontvangt elke deelnemer een drinkbus, en een Biopunch (vitaminen) en Quoleum (anti-frictie zalf) geschenk. In de namiddag volgt nog een tombola met als eerst prijs een ballonvaart, aangeboden door onze sponsor Maintenance Partners.

    Ook dit jaar kunnen de Jan Bogaert Vrienden rekenen op extra sponsoring voor de organisatie van de Jan Bogaert Classic. De voornaamste sponsors zijn: BVBA Hoskens, Het Atelier, Beko Technologies en De Witte-Cibel. Bijkomende sponsoring door Vis ta Vie, GB Temse, Electro De Leeuw, Cordeel, IFB, Fietsen Verschueren, Studio Robert, en Euroclean. Voor de bevoorrading onderweg zorgt onder meer Aquarius.

     

    DE CLUB

    Sinds 2004 is de Jan Bogaert Vrienden aangesloten bij de Vlaamse Wielrijdersbond. Deze overkoepelende organisatie van wielertoeristenclubs zorgt voor de verzekering en voor de nodige logistieke steun bij het organiseren van toerritten.

    Momenteel telt de club ongeveer 40 leden. Het jongste lid is 30 en de ouderdomsdeken is 65 jaar. Zoals in Temse welbekend is, wordt er redelijk pittig gereden. Een gemiddelde van 30 à 35 km per uur is geen uitzondering! 

    Elke zondagvoormiddag en zaterdagnamiddag komen de toeristen samen aan hun lokaal, Praatcafé De Brabander, voor een oefenrit of een georganiseerde rit in de omgeving.

    Natuurlijk worden ook de semi-klassiekers en klassiekers van de Vlaamse Wielrijdersbond gereden.

    Voor de clubkledij kunnen de Jan Bogaert Vrienden rekenen op een groot aantal sponsors. Bij het begin van seizoen 2007 werd aan alle leden gratis een nieuwe uitrusting aangeboden. Een valhelm maakt ook deel uit van de standaard uitrusting.

    Omdat het niet altijd fietsen moet zijn organiseert de club ook jaarlijks een nieuwjaarsreceptie, een familiefietstocht met barbecue en natuurlijk een smeerfeest op het einde van het seizoen.

    Wie interesse heeft om eens een proefritje mee te rijden met de Jan Bogaertvrienden kan contact opnemen met een van de bestuursleden: Johan Hoskens, voorzitter, Erwin Van Geyt, Secretaris of Walter Govaerts, Penningmeester.

     

    DE JAN


    BOGAERT JAN bew 31.5

    Jan Bogaert toen hij in juni 2005 de wedstrijd voor ex-profs won te Hamme.


    Jan Bogaert
    werd geboren te Temse op 3 december 1957. In het spoor van zijn broer Ward begon hij met wielrennen bij de nieuwelingen in 1973. Hij ontpopte zich spoedig als een waar talent en bevestigde zijn kunnen in de verschillende categorieën met niet minder dan 25 overwinningen bij de nieuwelingen, 60 bij de juniors en 48 bij de liefhebbers.

    In 1980, 22 jaar oud, werd hij beroepsrenner. Hij behaalde bij de profs 115 overwinningen, gespreid over 16 jaar

    Jan's voornaamste prestaties:
    1981: Driedaagse van De Panne
    3de in Parijs Brussel

    1982: E3-prijs Harelbeke
    5de in de Ronde Van Vlaanderen
    Gent-Wevelgem

    1983: Scheldeprijs
    2de in de Amstel Gold Race

    1984: Rit in de Ronde Van België

    1988: Nationaal Zegekoning

    1990: Internationaal Zegekoning

    1992: 6de in Parijs-Brussel

    Totaal aantal overwinningen in zijn carrière: 248

     

     

    TEKST EN FOTO: Flor Van de Velde

     



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs