.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    27-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 26/05/2007

    Karl Voss (Beveren–Hoop op Zegen) reed in Waasmunster voortreffelijk mee. Het was rond zijn persoon al erg stil en dat was het gevolg van een rugblessure én een uitwisselingsavontuur met de school.Hij vertelde:

    -“Nu begint het koersen toch te beteren. In Waasmunster was het een snelle koers. Na het eerste wedstrijduur was het gemiddelde 43 km/h. Uiteindelijk was het gemiddelde van de ganse koers 42,5 Km/h. Na iets meer dan 40 km ben ik mee van voor beginnen ronddraaien en ben ik veel mee gesprongen en zelfs een paar keer kort weggeweest maar spijtig genoeg niet weggeraakt. Het deed wel deugd om goed mee te kunnen, buiten de problemen met de versnellingen. Nu weet ik dat ik niet voor niets train en dat het opbrengt. Ik hoop dit jaar nog een goede prestatie neer te zetten...”

     

    Andres Pieters (C.T.Menen) uit Dendermonde reed te Walhain een wedstrijd voor Nieuwelingen met 55 deelnemers. Hij heeft daar de wedstrijd vrij lastig gemaakt.

    In de laatste ronde glipte er toch nog iemand door de mazen van het net en maakte een kloof van 400 meter , het aanstormend peloton slaagde er juist niet in om het gat te dichten. Andres won de pelotonspurt.

    Laurens Coucke ( Sint-Gillis - Hoop op Zegen) liet in Waasmunster al een zeer degelijke indruk. Tenslotte kon hij een vrij lange periode na zijn val in Berlare (1 mei) niet koersen.

    -“Ik ben wel tevreden want uiteindelijk werd ik toch 2de in de spurt van het peloton. In de 4de ronde reed ik zelfs alleen naar de kopgroep van twaalf maar net toen ik er bij kwam demarreerden ze terug en ik kon niet meer op dat moment.”


    Bij de 13-jarige  aspiranten reed Glenn Rotty (Sint-Pauwels–WAC Team) zaterdag in Elsegem (Wortegem-Petegem ) en werd er 11de van de 29 deelnemers. Het was een snelle koers op een mooi parcours en de rennertjes reden aan een gemiddelde snelheid van 37 km/u. Ook Tom Van Dam (Melsele -WAC team) reed te Elsegem bij die 13-jarigen en werd 13de.

    In de wedstrijd zelf werd het deelnemersveld al snel uit elkaar gereden zodat ze nog met 15 waren. De laatste twee ronden ontsnapten nog twee renners: winnaar Jan Willem Welter en Dylan Jaspers, een ploegmakker van Glenn en Tom.



    Tekst : FLOR VAN DE VELDE & KENNY


    26-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE KORTEMARK VAN ZATERDAG 26/05/2007
    ZATERDAG 26/05/2007 - KORTEMARK - W.A.O.D.

    CATG. A / B (60 deelnemers)
    1. Hakim Verbeure winnaar A
    4. Geoffrey Luyssen winnaar B
    24. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B12)

    CATG. C / D
    1. Patrick Van Rentergem winnaar D
    2. Franky Van Oyen winnaar C
    28. Marc Borghgraef uit Burcht (C14)
    30. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C15)

    CATG. E / E+
    1. Wim De Waal winnaar E
    2. Florent De Leersnijder winnaar E+
    11. Lucien Van Goethem uit Stekene (E+3)

    CATG. F1
    1. Eddy Caeckaert
    4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE KIELDRECHT VAN 26/05/2007

    Juniores te Kieldrecht van Zaterdag 26/05/2007

     

    VREUGDE BIJ HOBOKEN WAC MET WOUT MERTENS

     

    In Kieldrecht kwamen 42 renners aan de start om 15 ronden te fietsen. Joris Haers (Bassevelde) was de eerste aanvaller en hij toonde zich toch wel een paar ronden alleen voorop.

    In de 4de ronde waren het Alex Grisnigt (NL) Bert Jan Broeckaert en Wout Mertens die het hoge woord voerden. Er kwam een reactie op van Sander Stiegelis (NL) en Nicolas Vereecken maar die ging nooit de goede richting uit.

    Vooraan kwam er weer een andere situatie toen het drietal Grisnigt, Wout Mertens en Joris Haers ten strijde trokken. Ze kregen het gezelschap van Thomas Polak (NL), Nick Hannes , Yannick Sijnesael en Jeroen Rombouts (NL) en de wedstrijd lag in de goede plooi met deze zeven leiders.

    Zowel Stiegelis als Vereecken probeerden nog wel iets maar niets mocht baten.  Bij de zeven waagde Wout Mertens het alleen omdat het zowat stil viel en daarmee boekte hij in de laatste ronde succes. Hij reed naar zijn tweede seizoenszege nadat hij deze maand ook al won in Sleidinge.

    De 2de plaats was voor Nick Hannes (Wechelderzande) voor de Nederlanders Polak en Grisnigt. Favoriet Nicolas Vereecken moest tevreden zijn met een 17de plaats. Een knap resultaat boekte Alexander De Keersmaecker van Hoop op Zegen want hij eindigde 12de en hij koerst toch maar zijn eerste seizoen.


    KIELDR DE KEERSM bew 26.5
    Alexander De Keersmaecker (Kruibeke) die een knappe uitslag boekte te Kieldrecht.

    Tekst en Foto : FLOR VAN DE VELDE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE WAASMUNSTER VAN 26/05/2007

    Juniores te Waasmunster van Zaterdag 26/05/2007

     

    WEST-VLAANDEREN BOVEN MET KENNY VANDENHEEDE ALS WINNAAR


    WAASM winnaar vdheede  willy bew.26.5

    De winnaar Kenny Vandenheede bij speaker Willy De Maere.

     

    In Waasmunster op de Ruiter hebben ze ook dit jaar een traditie duidelijk in ere gehouden want de wedstrijd kreeg nog steeds “Meesterschap van het Waasland” zoals het al in Jezukes tijd werd genoemd. Maar degenen die er een duidelijke uitleg kunnen bij verschaffen over het ontstaan zijn overleden en de mannen van nu, weten er ook niets over.?

    Maar voor Veloclub Vlug en Vrij zijn dat geen zorgen want met de medewerking van het Kermisbestuur van de Ruiter én het gemeentebestuur van Waasmunster, zetten ze twee koersen op één namiddag op de affiche.

    Niet minder dan 68 juniores namen de start; al dachten sommigen er anders over vermits Pieter Cordeel voor de start nog rond reed met het nummer 99 op zijn rug. Maar toen bleek dat hij het nummer 66 gewoon onderste boven had vastgemaakt.

    De streekrenners waren goed vertegenwoordigd met Jochem Smet (Kemzeke), Tom Verhulst (Beveren), Kristof Scheirs (Dendermonde), Gert Baeyens (Overmere), Sam Van Uytfange (Grembergen), Wim Van de Wiele (Zele), Karl Vos (Beveren), Tom Michils (Moerbeke), Dieter Van der Stock (Hamme), Mathieu De Beule (Moerzeke), Michiel Dieleman (Hamme), Nick Van Walle (Temse), Laurens Coucke (Sint-Gillis), Didier Verlee (Sinaai) en Pieter Cordeel (Stekene).

    Ze moesten om de 95 km rond te maken 17 ronden rijden. Reeds van in de beginnen ging het vrij snel en toch aanvallend.

    In de 2de ronde ging het vooraan echt geweldig en we zagen dat een groepje zich aan het afscheiden was. En inderdaad, in de 4de ronde kregen we een kopgroep van twaalf. Wie er niet bij was heette Laurens Coucke en reed hij bijzonder sterk. Hij was wel een drinkbus kwijtgeraakt op een cruciaal moment.

    De twaalf leiders waren: Gert Baeyens, Michiel Dieleman, Nick Van Walle en Pieter Cordeel voor de regio en Kenny Vandenheede, Jochem Debever, Frederik Van Leemputte, Dries Ingels, Jelle Wallays, Johan Kindts, Vincent Meyvis en Thomas Vanhaecke.

    De manier waarop dat dozijn voorsprong bijéén fietste liet niet veel goeds voorspellen voor de rest.

    In de 6de ronde was het de kleine Mattias Leukemans die de achtervolging gestalte gaf. De WAC-renner  kreeg echter maar weinig steun en zo reden de twaalf bijna 40 sec voorop. Bij hen moest nu Johan Kindts lossen en hij kwam in de groep terecht waarin we Christiaan Govaert, ook al van het WAC-team, erg zijn best zagen doen. Maar tevergeefs in de 8de ronde bedroeg de achterstand al meer dan een minuut.

    Ook Ricky Rosseel , een West-Vlaming uit Meulebeke, verdiende nog een prijs van moed en zelfopoffering voor de manier waarop hij in de 10de ronde in de achtervolging ging. Maar het leverde hem niets op.

    De elf leiders liepen steeds maar verder uit en bij hen zat nu zeker de winnaar. In de voorlaatste ronde zonderden zich drie jongens af: Jelle Wallays, Thomas Vanhaecke en Kenny Vandenheede.  Goed bekeken van hen, want het was definitief toen ze met 15 sec aan de laatste ronde begonnen. Op dat ogenblik moesten in de kopgroep Jochen Debever en Gert Baeyens lossen.

    De situatie bleef zoals ze was en in de spurt stond er geen maat op Kenny Vandenheede die zijn vierde zege behaalde voor Jelle Wallays die een knappe wedstrijd reed en eigenlijk van in de eerste ronden altijd in de spits reed.  Op een seconde of  7 werd Thomas Vanhaecke 3de zodat het helemaal West-Vlaanderen boven was.

    De eer van de regio Waas werd gered door Pieter Cordeel die op 30 sec Vincent Meyvis achter zich hield. De groepspurt op ruim 3 minuten van de winnaar werd gewonnen door Thomas Chamon, ook al een … West-Vlaming (De Panne)

    Winnaar Vandenheede was naar Waasmunster gekomen, gewoon om te koersen. “Ik voelde mij zeker niet super maar hoe verder de koers ging, hoe beter ik werd. Maar ik twijfelde wel aan mijn kansen met mannen als Vanhaecke er bij. Ik heb dan alles op alles gezet om eventueel 2de of 3de te worden. Echt, ik dacht niet te winnen.”  Als nieuweling won hij vorig seizoen nog 11 wedstrijden.

    Jelle Wallays, zeker een smaakmaker op de Ruiter, werd gehuldigd als tweede en kreeg een knappe trofee uit Handen van Rie Maes, de voorzitter van de Sportraad van Waasmunster.  Jelle won al twee koersen en omdat hij geen spurter is probeerde hij alleen binnen te komen. Maar dat lukte niet.

     

    WAASM bloemenmeisje coucke bew.26.5
    Het bloemenmeisje in Waasmunster was de zus van renner Laurens Coucke. Misschien had ze wel liever die bloemen van het “Meesterschap van het Waasland” aan haar broer gegeven?

    WAASM 2de Wallays  rie bew.26.5
    De 2de in de uitslag, Jelle Wallays, kreeg een knappe trofee van de Gemeentelijkke Sportraad. Die werd overhandigd door Rie Maes, (rechts) , de voorzitter.


    TEKST EN FOTO’S: FLOR VAN DE VELDE

     

     


    25-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. ZATERDAG 26/05 , ZONDAG 27/05 , MAANDAG 28/05 EN DINSDAG 29/05/2007

    ZATERDAG 26 MEI 2007 - KORTEMARK  – Café Sportwereld – Handzamestraat
     Locatie Handzamestraat - Kortemark


    G / G+

    13:00

    50 Km

    15 Ronden

    F2

    13:02

    50 Km

    15 Ronden

    F1

    13:03

    50 Km

    15 Ronden

    E / E+

    13:04

    50 Km

    15 Ronden

    C / D

    14:30

    61 Km

    18 Ronden

    A / B

    14:33

    61 Km

    18 Ronden

     

    ZONDAG 27 MEI 2007 - WAARSCHOOT - Creve Drinks NV - Oostmoer 129

     Locatie Oostmoer- Waarschoot


     

    INWONERS

    14:00

    21,5 Km

    6 Ronden

    TOERISTEN

    15:00

    43 Km

    12 Ronden

    A / B

    16:30

    68 Km

    19 Ronden

     

    MAANDAG 28 MEI 2007 - EEDE (Ned)  – Hof Van Eede – Dorpsplein 3

     

         A / B          14:30       75 Km    27 Ronden


    MAANDAG 28 MEI 2007 - EKSAARDE  – Café 't Moleken – Rechtstraat 326

     Locatie Rechtstraat - Eksaarde  

     

    G / G+

    13:30

    48 Km

     8 Ronden

    F2

    13:32

    48 Km

    8 Ronden

    F1

    15:00

    53 Km

    9 Ronden

    E / E+

    15:02

    53 Km

     9 Ronden

    C / D

    16:45

    70 Km

    12 Ronden

    DINSDAG 29 MEI 2007 - IJZENDIJKE (Ned)  – Café Les Amis – Koninginnestraat 24

     

     

    G / G+

    18:00

    50 Km

    10 Ronden

    F2

    18:02

    50 Km

    10 Ronden

    F1

    18:04

    50 Km

    10 Ronden

    E / E+

    18:06

    50 Km

    10 Ronden

    C / D

    19:30

    70 Km

    14 Ronden

    A / B

    19:34

    70 Km

    14 Ronden



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 26/05 , ZONDAG 27/05 EN MAANDAG 28/05/2007

    ZATERDAG 26 MEI - TERNAT (1740) - Molenstraat 1 - Café Pajotje
    2de rit meerdaagse

    E-cat     13h00
    GF-cat   13h01
    C-cat     14h30
    D-cat     14h31
    A-cat     16h00
    B-cat     16h01



    ZONDAG 27 MEI - DEFTINGE (9570) - Geraardbergsestraat - Voetbalkantine
    7de rit VWF-GEDITROFEE

    E-cat     13h00
    GF-cat   13h01
    C-cat     14h30
    D-cat     14h31
    A-cat     16h00
    B-cat     16h01

    MAANDAG 28 MEI - PEISEGEM (1785) - St.Huybrechtstraat 5 - Café Leireken

    PK - BRABANT 

    E-cat     13h00
    GF-cat   13h01
    C-cat     14h30
    D-cat     14h31
    A-cat     16h00
    B-cat     16h01


    24-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 24/05/2007

    SVEN WIELANDT BEHAALDE KNAPPE 6DE PLAATS IN DE TOUR DU LOIRET TE FRANKRIJK !!!!

     

    BEV LL Wielandt sven bew


    Sven Wielandt
    (Wielerpromotieclub Jeugdteam) uit Beveren reed het weekend van Zaterdag 19/05 en Zondag 20/05/2007 de Tour Du Loiret te Frankrijk.

    Sven Wielandt :”In de eerste rit van 176 Km ontsnapte ik na een 40-tal km met 19 renners. De samenwerking was uitstekend zodat we na 100 Km al 7min voorsprong hadden. In de drie plaatselijke ronden die lastig waren met een klimmetje van 1km viel de groep in stukken zodat we op 10 Km van de aankomst nog met 9 overbleven. Uiteindelijk waren er 2 voorop geraakt gevolgd door 3 renners en dan ik met nog 1 renner”.

    Sven eindigde in de eerste rit op de 7de plaats op 29 sec van de winnaar.

     

    De tweede rit van 156 Km. Sven Wielandt :”Het eerste uur probeerde verschillende renners weg te geraken. Uiteindelijk reed er een groepje van 11 renners weg. Deze hadden in het klassement al een grote achterstand en zij zouden voor de ritzege strijden. Ik hield mij bij de gele trui om geen tijd te verspelen. In de laatste kilometer die stevig bergop liep probeerde ik met een langgerekte sprint om nog wat afscheiding te krijgen in de groep. Dit lukte en ik werd 20ste in de rit en schoof op naar de 6de plaats in het klassement.

     

    De derde rit 83 Km (zondagochtend) , zeer slecht weer met een hele dag regen.

    Sven Wielandt :”In het begin waren er weer veel aanvallen ook van de klassements renners. Ik sprong steeds mee als er één van de klassements renners mee ging. Zes renners geraakt voorop met geen enkele renner die vooraan stond in het klassement. Deze 6 streden dan ook voor de overwinning. Ik had ook nog af te rekenen met een lekke band maar kon met de hulp van een ploegmaat die zijn wiel afstond vlot terug aansluiten. In de sprint hield ik me goed vooraan zodat ik 17de werd”.

     

    De vierde rit 92 Km (zondagnamiddag) , nog altijd slecht weer.

    Sven Wielandt :”Na een 20-tal Km kwamen we in een open vlakte waar het zijwind was. Men trok het peloton op de kant en het viel in drie stukken uiteen. Ik zat net iets te ver en voor mij moesten tal van renners lossen , toch kon ik op mijn eentje de kloof nog overbruggen. Jammer genoeg was de vierde in het klassement niet mee zodat zijn ploeg met het tweede en derde deel van de groep terug kwam aansluiten. Er reden dan 5renners weg. In de sprint van de groep zat ik weer helemaal vooraan zodat ik 13de eindigde. In het eindklassement behaalde ik een 6de plaats op 29 sec van de winnaar”.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD VOOR BELOFTEN TE BOEKHOUTE VAN WOENDAG 23/05/2007

    WOENSDAG 23/05/2007 - BOEKHOUTE - BELOFTEN

    BULGAAR WINT IN BOEKHOUTE, EREPLAATS VOOR JARNO VAN GUYSE

     

    BOEKH aankomst georgiev bew 24.5
    Aankomst van de Bulgaar Georgiev

    Te Boekhoute kwamen 38 Beloften aan de start. Ze moesten 15 ronden van 8 Km afleggen. Elke ronde was er een premie van 15 euro met zelfs in de 7de ronde een premie van 25 euro. Er was dus wel wat te verdienen.

    Er waren 3 streekrenners : Kristof D’Hollander (Stekene) , Sam Christiaens (Sint-Gillis-Waas) en Jarno Van Guyse (Stekene).

    De eerste goeie ontsnapping kwam er na 4 ronden toen Nielsen Raedt in den aanval ging.Hij kreeg even later het gezelschap van Petar Panatiov (Bulgarije) en Avery Clinton (Nieuw-Zeeland). Zij haalden een maximale voorsprong van 22 seconden en hielden het 5 ronden uit.

    Toen was het de beurt aan Bjorn De Decker. Even later kwamen Spas Gyurov (Bulgarije), Pieter Muys, Maxim Debusschere en Benjamin Verraes aansluiten. Vijf leiders, maar niet voor lang want ook Jonas Reybrouck, Jarno Van Guyse, Tijs Crombez en Avery Clinton (Nieuw-Zeeland) vonden de aansluiting zodat ze met negen waren.

    Kristof D’Hollander verdween in de 10 ronde door een lekke band.

    In de 11de ronde probeerden Pieter Muys en de Nieuw-Zeelander Avery Clinton (rijdende voor het Soenens-Germond team) om weg te geraken maar ook dit mislukte. Jonas Reybrouck, Maxim Debusschere en Tijs Crombez waren de volgende die hun kans waagden. Ze hielden het een tweetal ronden samen uit maar met nog 2 ronden te gaan was alles te herdoen.

    Op het einde van de wedstrijd liet de Bulgaar Georgi Georgiev z'n 18 metgezellen in de steek en won zo zijn eerste seizoenszege. Pieter Muys kwam nog afgescheiden binnen op de 2de plaats voor Rick Craenen. De spurt om de 4de plaats werd gewonnen door de Nieuw-Zeelander Avery Clinton voor Nielsen Raedt en Jarno Van Guyse werd 6de.

    Sam Christiaens werd 26ste.

    Jarno Van Guyse is bezig met de voorbereiding van Parijs-Roubaix. Hij was met de fiets tot Boekhoute gekomen voor extra kilometers in de benen te hebben. Zaterdag start hij in Wetteren-ten-Ede en daarna zondag nog in Sinaai.

     

     BOEKH sam christiaens bew. 24.5

    Sam Christiaens die ook in Boekhoude aan de slag ging en 26ste werd.

     

    TEKST: FLOR VAN DE VELDE

     

    FOTO’S: ALAIN SENNESAEL


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR HET WEEKEND VAN ZATERDAG 26/05 , ZONDAG 27/05 EN MAANDAG 28/05/2007

    WIELERKALENDER 26-27-28/05/2007

     

    WBV gaat in de regio een drukweekend tegemoet. Er zijn op drie dagen vijf wedstrijden. Op de Ruiter in Waasmunster pakken ze uit met twee koersen op één namiddag.

    Zaterdag 26 Mei  om 14u begint op de Ruiter een wedstrijd voor Juniores. Vorig jaar reden er nog nieuwelingen. De juniores moeten 95 km afleggen of 17 ronden. De inschrijving gaat door in de Hondenschool aan de Sousbeekstraat 98. WBV is er met de afgevaardigden  Filip Apers, Killiaan De Neef  en Johan De Wolf.

    Wanneer de juniores binnen zijn start om 17.15u een koers voor Amateurs Open. Ook zij schrijven in in de Hondenschool en rijden precies dezelfde wedstrijd als de juniores zijnde 95 km of 17 ronden. Vorig jaar waren er 57 deelnemers en zege ging naar Jurgen Diependaele die er zijn 2de koers van 2006 mee won. WBV met Alain Cannuyer en Rudy Steels.

    Zaterdag 26 Mei wordt ook in Kieldrecht een Junioreswedstrijd gegeven. Dus, concurrentie  voor Waasmunster of misschien andersom? In ieder geval is het een nieuw gegeven want in 2006 viel Kieldrecht een week later en was de Ruiter paraat met een elite z.c.-wedstrijd aan de Groenselstraat. Bovendien zijn de mannen van de Ruiter van nieuwelingen naar juniores gegaan. Dikke pech voor beiden.

    De juniores starten in Kieldrecht om 15u voor 95 km of 15 ronden van 6,3 km. Inschrijving in Café La Roja, Dorpsstraat 10. Vorig jaar was Michael Van Staeyen de beste van de 27 deelnemers. WBV is er met William Vettenburg, Erc Van Goethem en stagiair Van Dooren.

     

    Zondag 27 Mei kan er wielersport beleefd worden in Sinaai in de Zwaanaardestraat waar de Beloften zijn uitgenodigd. Alle formaliteiten vinden er plaats bij Brandstoffenhandel Vercauteren. Start om 15 u voor 112 km of 14 ronden. WBV met Rudy Steels, Alain Cannuyer, Johan De Wolf en stagiair Van Dooren. Vorig jaar stonden 41 renners aan de start en Steven Storms won er zijn eerste koers.

     

    Om af te sluiten kunnen wielerliefhebbers Maandag 28 mei naar Berlare trekken voor een wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften. Inschrijving van 13.30 tot 14.45 in de tent voor garage De Beule (Renault) Emiel Hertecantlaan 38/40 en start om 15u. De afstand staat op 120 km of 20 ronden van 6 km. Het is een inrichting W.K.Berlare Sportief vzw  maar ten voordele van de Wielertoeristenclub “De Puitenrijders”. Op 9 april was er reeds een wedstrijd en die werd gewonnen door Thomas Ongena voor Marc Bayens en Jurgen De Deyn.

    De wedstrijd van maandag wordt reeds voor de 35ste maal georganiseerd. Vorig jaar ging de zege ook al naar Thomas Ongena.

    BERL 06 ongena bew 24.5

    FOTO: Thomas Ongena bij zijn zege vorig jaar.

    TEKST : FLOR VAN DE VELDE


    23-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 23/05/2007

    WOENSDAG 23/05/2007- RUIEN (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 102 Km - 02h22min

    Aantal deelnemers : 86

    1. Stijn Hoornaert 


    23/05/2007- STEENHUFFEL-LONDERZEEL (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 117 Km - 02h44min
    Aantal deelnemers : 116

    1. Michaël Blanchy
    4. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    5. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
    16. Davy Peirsman uit Temse (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    31. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike) op 17"
    42. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
    65. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    87. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Voor Uit - St.Gillis-Waas)

    23/05/2007- BOEKHOUTE (O) - Beloften - 120 Km - 02h49min

    Aantal deelnemers : 39
    1. Georgi Georgiev
    6. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 27"
    26. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN WOENSDAG 23/05/2007

    Vierde plaats Ralph Schaalje in Temse

     

    De Axelaar Ralph Schaalje (CT Keukens Buyse Knesselare) werd 4de in de wedstrijd te Temse van Zondag 20/05/2007 en maakte een sterke indruk. Ralph ging in de beslissende vlucht mee en maakte vervolgens deel uit van een kopgroep van elf man die tot de finish bijeen bleven om daar uit te maken wie zich de sterktste mocht noemen.

    In totaal namen 105 renners deel aan de wedstrijd die een lengte had van 115 kilometer. Ralph Schaalje was tevreden met zijn klassering.

    Afgelopen donderdag was Ralph Schaalje al achtste geworden in
    Destelbergen.
    Aan de wedstrijd daar deden 98 renners mee en ook daarin manifesteerde de Axelaar zich als een van de betere renners.

     

     

    Belofte Gregory Franckaert (ASFRA C.T) uit Kallo heeft Zaterdag 19/05/2007 deelgenomen aan een wielerwedstrijd in Lys Lez Lannoy (Lille) te Frankrijk.

    Het was een interclub wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften en Gregory heeft daar een mooie 13de plaats behaald op 121 deelnemers.

    Het regende keihard bij de start van de koers , een koers van 12 ronden van 16 Km met telkens een kasseistrook van 1 kilometer.

    Gregory Franckaert : “Ik was zelfs van plan om met lange mouwen te starten maar net voor het vertrek veranderde ik nog van gedacht. Na goed 5 kilometer gingen de eerste renners al tegen de vlakte , ik zag alles op de eerste rij gebeuren en natuurlijk lag ik er ook bij. (niets aan te doen !!!)

    Door de enorme valpartij scheurde het peloton en hadden we 2 ronden nodig om terug aansluiting met het grote peloton te krijgen , een kopgroep was reeds gevormd en weggereden.

    De éne aanval volgde de andere op en uiteindelijk konden we met een klein groepje wegrijden.

    Bij de koplopers was het een echte afvallingsrace maar ze bleven voorop met uiteindelijk nog 7 renners.

    In het achtervolgend groepje waar ik in zat was het al niet veel beter en dunde ook uit , uiteindelijk mochten we spurten voor een 8ste plaats".

    Gregory Franckaert werd 13de en zijn ploegmaat Thomas Vernaeckt werd 12de.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 23/05/2007

    Onder leiding van Kenny Janssens en Eric Vermeulen vertrokken Woensdagmiddag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 27 POLDERRENNERS voor de trainingsrit naar 't HELLEGAT.
    Ditmaal was de wind geen spelbreker en kon een goed tempo onderhouden worden.
    De totale afstand bedroeg 97 Km en het gemiddelde was goed voor 36,2 Km/h.
    Wie reden vandaag mee : Cedric Koppen
     , Dirk Bryssinckx , Natasja Nobels , Joris De Jonghe , Gregory Franckaert , Dirk Stroobandt , Freddy De Blick , Koen Apers , Nicky David , Wim De Cleene , renner van Hoop Op Zegen Beveren , Jan Vlegels , Marc Van Overmeiren , Danny Smet , Dirk Cleys , Saskia Van Overmeire , Mister Y , Rudi Franssens , Erik Borghgraef , Benny Vercauteren , Eric Vermeulen , Jos Vermeulen , Franky Weemaes , Eric Van Tiggel , Ralph Schaalje , Sven Wielandt  en Kenny Janssens.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE EVERGEM VAN DINSDAG 22/05/2007

    DINSDAG 22/05/2007

     

    NICKY COCQUYT WINT, GONCARAS ZESDE


    EVERG NICK COCQUYTaankomst bew 22.5 EVERG nicky COCQUYT bloemen bew 22.5

    Te  Evergem-Belzele gingen 64 Elite zonder Contract en Beloften van start voor 19 ronden van 6,1 km.

    De streekrenners waren er goed vertegenwoordigd met Kris Smet (Sint-Niklaas), Pascal Van De Velde (Lokeren),  Wim De Rudder (Belsele), Gunther Van Driessche (Lokeren), Bart Piessens (Sinaai), Mano Schouten (De Klinge), Marc Laureys (Sint-Niklaas), Geert Smet (Sint-Niklaas) en Jan Snel renner Mindaugas Goncaras (Lithouwen).

    De renners vlogen er goed in van bij de start maar niemand raakte echt weg.Het tempo lag vrij hoog zodat het heel moeilijk was om weg te geraken.

    Het was wachten tot 5 ronden voor het einde, toen er een kopgroep van 22 ontstond. Zij namen een mooie voorsprong en het was duidelijk dat de winnaar bij hen moest gezocht worden.

    Met nog 3 ronden te gaan werd de kopgroep van 22 herleid tot 14 en dit waren : Nico Strynckx,

    Stijn Nauwynck, Kristof Dereeper, Steven Thys, Tobyn Horton (GBR), Geoffrey Demeyere,

    Bart Van Speybroeck, Thomas White (GBR), Mario Willems, Mindaugas Goncaras (Lithouwen),

    Kristof Van De Putte, Patrick Cocquyt, Rieno Stofferis en thuisrijder Nicky Cocquyt.

    Die veertien reden dan ook de laatste ronde in en alle mensen verwachtten Mario Willems of

    Patrick Cocquyt als winnaar maar het draaide anders.

    Thuisrijder Nicky Cocquyt kwam afgescheiden aan met een voorsprong van zo'n 100 meter. Voor Nicky Cocquyt was het de eerste zege van het seizoen en het kon niet mooier dan op eigen bodem. Mario Willems won de spurt voor de 2de plaats voor Thomas White (GBR), Bart Van Speybroeck en Kristof Dereeper.

    Mindaugas Goncaras werd 6de, Marc Laureys 21ste, Mano Schouten 29ste, Kris Smet 32ste en Wim De Rudder 38ste.

    EVERG MARC LAUREYS bew 22.5 

    Marc Laureys uit St.Niklaas

    TEKST: FLOR VAN DE VELDE

     

    FOTO’S: ALAIN SENNESAEL


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN WIELRENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 22/05/2007

    MAANDAG 22/05/2007- BOOISCHOT (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h42min

    Aantal deelnemers : 105

    1. Patrick Van Roosbroeck
     

    22/05/2007- EVERGEM-BELZELE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h30min

    Aantal deelnemers : 64
    1. Nicky Cocquyt
    17. Walter De Veerman uit Lochristi op 2'10"
    21. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T)
    29. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'30"
    32. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'55"
    38. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 22/05/2007

    HENDRIK VAN DEN BOSSCHE HAD BETER NIET AANGEVALLEN IN HET BK!


     
    Hendrik Van Den Bossche 02Hendrik Van Den Bossche 01


    Hendrik Van Den Bossche
    (Grembergen – K. Balen BC)) reed het BK als eerstejaars junior. “Ik verwachtte eerst toch nog een goede uitslag maar na dat het gestopt was met regenen kon ik het niet laten om mee in de aanval te gaan. Uiteindelijk is het toch nog uitgedraaid op een massasprint. Dus had ik beter gewoon in de buik van het peloton blijven zitten gedurende de hele koers en niet aangevallen, dan had ik zeer waarschijnlijk een top-10 plaats veroverd, of toch niet ver daarvan alleszins.”

     

    TEKST: FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 22/05/2007
    logo%20wac

    NIEUWS VAN HET WAC-TEAM

     

    Julia Verwulgen won een wedstrijd bij de bij de 14 -jarige meisjes te Merelbeke.

     

    Op Hemelvaartsdag had de eerste manche van vier wedstrijden van het clubkampioenschap plaats voor aspiranten te Hoboken.

    We bekijken nog eens de uitslagen.

    Bij de 12 jarigen:1ste Nathan Van Hooydonck (zoon van Gino Van Hooydonck ex-prof ), 7de Stef Vercauteren (Sinaai), 22ste Pieter Persoon  (Stekene)

    13 jarigen:1ste Jasper Dylan (WAC) , 3de Michiel Van Steerteghem (Nieuwkerken), 8ste Tom Van Dam (Melsele), 9de Glenn Rotty (Sint-Pauwels), 36ste Kenzo Schelfout (St-Gillis)

    14 jarigen:13de Stephen Cuyken (Nieuwkerken), 20ste Matthias Van Walle (St-Niklaas), 26ste Yourick Vanwijnsberghe (Nieuwkerken)

    14 jarige meisjes;1ste Shauni Corthout (Wacster)

     

    Aspiranten in Hoegaarden: Robin Persoon (Stekene) werd 6de bij de 14-jarigen.

     

    Bij de nieuwelingen reden drie Waaslanders van WAC de Ridley Tour. Joeri Persoon, Jasper Van Den Branden en Brian Rubens.

    Hun uitslagen:in de eeste rit : Jasper 23ste, Joeri 75ste en Brian 111de

    tweede rit: Jasper 23ste, Joeri 83ste en Brian 113de

    derde rit: Jasper 67ste, Joeri 82ste en Brian 117de

    vierde rit: Jasper 36ste, Joeri 8ste en Brian 108ste

     

    In het eindklassement stond Jasper Van den Branden 23ste, Joeri Persoon 75ste en Brian Rubens 112de

     

    Bij de junioren een sterke prestatie van Karl Van Osselaer (Zwijndrecht) te St.Baafs Vijve. Naast een paar premies legde hij beslag op een 8ste plaats met 76 deelnemers aan de start.

    Jelle De Witte werd 29ste te Adegem.

     

    Proficiat aan JULIA VERWULGEN met haar 1°Seizoenszege van 2007 !!!!!!

     

    TEKST: FLOR VAN DE VELDE


    22-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT : GEVONDEN VOORWIEL !!!!

    Bericht van de groep Machuit te Zwijndrecht.

    Op zaterdag 19 mei is er na de ochtendrit op de parking aan het kerkhof, in de onmiddellijke omgeving van Café Machuit, een koerswiel (voorwiel) gevonden. Het wiel kan afgehaald worden, in café Machuit ,alle dagen behalve op donderdag.

     

    Vriendelijke groeten

    Gilbert de Paepe


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 22/05/2007

    Jelle De Witte (WAC-Team) uit Kieldrecht heeft Zaterdag 19/05/2007 in de Juniores wedstrijd te Adegem voor de eerste keer binnen de prijzen gereden , hij eindigde op de 29ste plaats van de 61 deelnemers.

    Vader de Witte : “mijn zoon Jelle is vorig jaar in Juli beginnen te koersen bij de Juniores en had nog een heel eind af te leggen.In Sinaai (17/05/2007) heeft hij zijn eerste koers uitgereden en nu reeds zijn eerste prijs behaald.Hij ontsnapte op het eind nog uit het peloton nadat de kopgroep al weg was en kon dit blijven volhouden en stelde zijn 29ste plaats veilig door 500 meter voor het peloton te eindigen.

    Dat was een hele goede prestatie van Jelle en zeker ééntje om op verder te bouwen !!!!”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING - W.A.O.D TE HULST VAN MAANDAG 21/05/2007
    MAANDAG 21/05/2007 - HULST (Ned) - W.A.O.D.

    CATG. A / B ( 83 dln.)
    1. Johnny Van Der Klooster (ned) winnaar B
    2. Geert Ceulemans winnaar A
    6. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (B5)
    19. Etienne Claus uit Hamme (B15)
    21. Tim Vercauteren uit Belsele (A5)
    25. Filip Thoen uit Stekene (A7)
    28. Filip Weemaes uit Kieldrecht (A9)
    32. Gino Van Broeck uit Belsele
    38. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOEN MARIS BELGISCH KAMPIOEN DUATHLON 2007 VAN ZONDAG 20/05/2007 !!!!!

    KOEN MARIS WINT BELGISCH KAMPIOENSCHAP DUATHLON 2007 TE HOLLAIN !!!!

     

     

    Koen Maris 08 (BK)
    Koen Maris op het podium met de driekleur om het lijf !!!!


    Hollain: … waar het ooit allemaal begon voor Koen !!!
     

    Zo wat 8 jaar geleden is het dat Koen Maris aan de start stond van zijn allereerste duathlon. Dat was toen de duathlon van Hollain en hij werd er 48ste. Wie had toen ooit kunnen denken dat Koen die wedstrijd nog zou winnen en er bovendien de “Belgische driekleur” mocht aantrekken!
    Na de wedstrijd in Bastendorf beschouwde hij “Kris Coddens” als zijn grootste concurrent. Helaas voor Kris Coddens, werd deze enkele dagen voor het BK ziek. Hij kwam alsnog aan de start maar moest door darmproblemen al tijdens het eerste loopgedeelte de wedstrijd verlaten. “Voor mij begon de wedstrijd al van bij aanvang vrij vlot. Ik zat mee in de kopgroep en bepaalde voor een groot stuk het tempo. Bij de wissel had Nicolas D’Harveng een 5-tal seconden voorsprong maar reeds na 500m fietsen had ik hem, met Jeroen Maetens uit Hamme in mijn wiel , bijgebeend waar ik hem dan ook gelijk ter plaatste liet. Ook Jeroen moest een gaatje laten en ik was vertrokken …” , aldus Koen.

    Koen vertelt verder : “ Al na 1 ronde fietsen had ik een voorsprong van 1’20”. Ondanks het feit dat er mocht gestayerd worden, slaagde het achtervolgende groepje er niet in om de kloof kleiner te maken. Ik beëindigde de fietsproef uiteindelijk met 2’40” voorsprong en kon met een gerust gevoel aan het laatste looponderdeel beginnen. Nicolas D’Harveng zette nog een opmerkelijke loopprestatie neer maar vormde geen enkele bedreiging meer. Ik pakte mijn eerste nationale titel uiteindelijk met toch nog een minuut voorsprong”.

    Nicolas D’Harveng werd dus tweede en Johan Schoors finishte als derde.
    ”De ontlading na de wedstrijd was enorm groot. Nu geniet ik van een weekje rust en daarna vliegen we er terug volle bak in”.

    Koen Maris 09 (BK)
    De vrouw van Koen geeft door dat hij 1'20" voorsprong heeft.


    Proficiat aan KOEN MARIS uit Kruibeke met het behalen van de Belgische Titel Duathlon 2007 !!!!!



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs