.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    14-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE PUIVELDE VAN MAANDAG 14/05/2007

    MAANDAG 14/05/2007 - Elite zonder Contract te Puivelde

     

    Mindaugas Goncaras zorgt voor twee op twee !!!!

     

    PUIV goncaras  volk bew 14.5

    Mindaugas Goncaras, net als vorige zaterdag, met de bloemen. Het was zijn tweede zege en meteen ook de tweede voor het Team van Jan Snel


    Puivelde moest maandag een regenachtige en winderige dag verwerken met 48 renners op het inschrijvingsblad. Meer dan twintig konden bij de streekrenners worden gerekend. Hen werd 120 km of 18 ronden aangeboden.

    Opmerkelijk feit was dat er aanvankelijk een aankomstlijn was aangelegd met brede zwarte tape. Maar dat werd als “niet kunnen” bekeken en zo werd bovenop het zwart ook nog een smalle witte tape gekleefd.  En waar kunstwerk in zwart-wit.

    Francis Geldof begon gretig aan de strijd en probeerde reeds in de eerste ronde iets uit. Didier De Lannoy ging er achter en daarna liep alles terug samen. Maar Dimitri Claeys en Stekenenaar Thijs Van den Bossche zorgden voor een nieuwe aanval. Vooraleer er een degelijke reactie kwam, reed het tweetal al 20 sec voorop. In de groep trachtte Koen Van de Velde wat meer vaart te brengen maar het volstond niet om het duo Dimitri-Thijs bij te benen. Ze bleven tot in de 5de ronde vooruit.

    Nadat Francis Geldof, de Nieuw-Zeelander Marc Ryan en Mindaugas Goncaras de snelheid weer eens opdreven, kregen de renners een stortbui over hun rug. De riolen moesten echt hun best doen om alle regenwater te kunnen opvangen. Marc Ryan vond die pletsende regen niet zo erg en probeerde het alleen. Toen Davy De Scheemaeker op die uitval reageerde volgde ook de groep dat voorbeeld en het aanvalletje van Ryan werd stopgezet.

    Ook Francis Geldof kreeg er niet genoeg van en bleef maar aanvallen. Voor eigen volk is dat natuurlijk altijd te appreciëren. Hij kreeg Mattias Nijs van het Jan Snel Team,  nog zo’n aanvallerstype, mee. Dat tweetal reed in de 7de ronde even voor het peloton uit. Voor niet lang echter.

    Aan aanvallers geen gebrek want ook de Duitser Philip Schulz wilde zijn aandeel in het gebeuren. Opnieuw reageerde eerst Francis Geldof en Frederik Ghyselen en Michaël Van Staeyen werkten mee maar Schulz bleef nog voorop.

    Het waren Rieno Stofferis, Michael Van Staeyen en Bart Cosyn die de Duitser bij de lurven pakten. Vier leiders die half koers 20 sec voorsprong hadden.

    In de aankomststrook sleurde een zware vrachtwagen toen de aankomstlijn in zwart en wit, van het natte wegdek. Er werd dan maar naar een dik, vet stuk krijt gegrepen en de streep die toen werd getrokken, bleef bestaan.

    Het waren de vier leiders die er voor het eerst over reden met een voorsprong van nog geen 15 sec op Mattias Nijs, een beetje verder volgde Francis Geldof  en daarachter verzette Kurt Van Landeghem hemel en aarde om naar voor te geraken.

    Ondertussen was Thijs Van den Bossche al uit koers verdwenen na een toch wel opvallende start. Pijn in de rug besliste er anders over.

    Bij de vier kende Rieno Stofferis dikke pech toen hij op het einde van de 11de ronde lek reed, net aan de aankomstlijn. Snel werd hem een ander achterwiel uit de zak getoverd en hij was weer weg. Maar toen was het peloton ook al voorbij.

    Zijn drie gezellen uit de vlucht, Van Staeyen, Cosyn en Schulz  werden plots wezen en lieten zich in de 11de ronde inlopen behalve de Duitser Schulz want die had nog oog voor een premie. Toen hij die had gepakt hield ook hij het voor bekeken.

    Die Mattias Nijs, was geen gewone daar in Puivelde want op een 25 km van het einde probeerde hij weer weg te geraken uit de groep van drieëndertig renners. Nadat Nijs dus de snelheid had opgedreven zagen we nog maar eens Francis Geldof ten aanval trekken. De reactie kwam van Kurt Van Landeghem, die duidelijk sterker is dan hij wel denkt. Maar toch bleef alles samen.

    Goncaras zette op twee ronden van het einde nog eens een aanval in maar het bleef bij een poging. Toch was het een voorbeeld voor anderen om zich te gaan afzonderen. Een kopgroep van twaalf ging zo de laatste ronde in. Natuurlijk dat de plaatselijke Francis Geldof er bij was, Kurt Van Landeghem, snelspurter Michael Van Staeyen, Wim Weyns, Frederik Ghyselen, de Duitser Schulz, Bart Cosyn, Koen Van de Velde, Davy De Scheemaeker, de 42-jarige Didier De Lannoy, Andi Couwels en ook nog de kabinetschef van Mindaugas Goncaras, Gunther Van Driessche. Wie er niet bij was, heette Mattias Nijs! Daarbij kan de vraag gesteld worden of hij dan toch niet wat meer zijn krachten zou sparen voor de finale want dan worden de prijzen verdeeld.

    Deze twaalf hadden bij het ingaan van de laatste ronde een voorsprong van 36 sec op een vechtende Mano Schouten als leider van de rest van het deelnemersveld.

    “Ja “, zegden de mensen, “Dat wordt hier iets voor Van Staeyen want die kan goed spurten. Hij heeft er al zes gewonnen…” .

    Met twaalf kwamen ze naar de streep toe. Van Staeyen kwam eerst in beeld maar dan kwam langs links Goncaras opzetten en eigenlijk met veel zwier won hij de spurt voor de 18-jarige Michael Van Staeyen. “Ik heb hard gewerkt,” zei deze laatste na afloop, om dat aan te geven als reden voor zijn spurtverlies tegen de 13 jaar oudere Lithouwer.

    Dat Francis Geldof 3de werd was de grootste rechtvaardigheid van de dag. Hij had zich echt voortdurend laten zien. En iemand die zo koerst, kan winnen ook. Bij Rudyco hebben ze een goed renner in de ploeg genomen.

    Goncaras vond dat hij met sterke mannen koerste en daarom was het moeilijk om weg te rijden. Dat probeerde hij op twee ronden van het einde. “Soms vond ik het moeilijk om de anderen te volgen. Toch dacht ik vandaag weer te winnen, want ik had geen krampen. Ik heb dan ook alles op de sprint gezet. Mijn ploegmaat Gunther Van Driessche trok goed door.”

    Dus alle lof voor Van Driessche die in de spurt niet meer alles gaf en daarom licht achterop als 12de arriveerde. Zijn minister Mindaugas had gewonnen.

    Die moest toch nog altijd Michael Van Staeyen achter zich houden “Ja”, aldus de Lithouwer, “ Op het laatste wist ik niet of ik over hem zou gaan of niet. Ik twijfelde. Voor de spurt had ik een goede positie. Ik had het wiel van die snelle belofte (Van Staeyen fvdv). Mijn conditie is niet slecht maar eigenlijk is het nog veel minder dan enkele jaren geleden. Ik denk dat ik voor een langere wedstrijd, nog een beetje te kort kom”. En woensdag rijdt hij bij de profs in Puivelde een koers van 169 km!

    Na zaterdag was het dus weer feest voor Goncaras én het Jan Snel Team dat nu voor 2007 plots twee overwinningen telt.

    PUIV Goncar spurt bew 14.5
    Mindaugas Goncaras moest er alles uithalen om de snelle Van Staeyen achter zich te houden

    PUIV meet leggen bew 14.5

    In Puivelde was het weer “van da”, problemen met de aankomstlijn wegens de regen. De lijn werd dan maar met krijt getrokken.


    Bron : FLOR VAN DE VELDE 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 14/05/2007

    14/05/2007- PUIVELDE-BELSELE (O) – Elite zonder Contract + Beloften – 120 Km - 02h46min

    Aantal deelnemers : 47

    1. Midaugas Goncaras
    3. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T)
    6. Koen Van De Velde uit Belsele (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    7. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas)
    12. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel)
    15. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T) op 50"
    19. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    20. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)
    22. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    23. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    24. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    25. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
    27. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
    29. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)

    14/05/2007- GRIMBERGEN CENTRUM (VB) - Am./Mast./Elite zonder Contract/Beloften – 62,5 Km - 01h30min

    Aantal deelnemers : 43
    1. Bart Verschueren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE ZEGE VOOR JASPER VAN DEN BRANDEN BIJ DE NIEUWELINGEN VAN ZONDAG 13/05/2007

    EERSTE ZEGE VOOR JASPER VEN DEN BRANDEN VAN HOBOKEN WAC

     

    VD BRANDEB JAS bew 13.5.7VD BRANDEN portret bew 13.5.7VD BRANDEN met palm bew 13.5

    Jasper Van den Branden(Sint-Gillis) met zijn allereerste bloemtuil die hij veroverde bij de nieuwelingen te Maldegem.

    Jasper Van den Branden
    (Sint-Gillis – WAC Team) won zijn eerste wedstrijd in Maldegem-Donk. Niet vergeten dat Jasper pas dit jaar beginnen koersen is. Na Joeri Persoon bezorgde Jasper het WAC-Team Waasland, de tweede zege van het weekend.

    “Voor de start hoopte ik al op een podiumplaats want er waren maar 29 starters maar er zaten toch enkele goede renners bij van Bodysol en Avia dus heb ik me in het begin maar rustig gehouden.”

     Het duo van Bodysol, Tim Van Speybroeck en Jelle Vlaeminck was wel sterk maar volgens Jasper probeerden ze precies de wedstrijd te veel in handen te nemen. “Na de val van één van hen was het beste daar toch ook af denk ik. Op een 3 ronden van het einde ben ik dan gegaan voor de premie op de kasseien. Dat lag me wel. Na de kasseistrook kwam Vinnie Braet bij me en hebben we met twee rondgedraaid. Onze voorsprong steeg snel en ik denk dat het in het peloton wat stil viel.”

    De twee vluchters verdeelden de premiebuit zodat ze er ook niet voor hoefden te spurten. Jasper: “Ook het ronddraaien ging goed dus had ik een sportieve kompaan. In de laatste ronde dan kon ik wegrijden op een km van het einde en ik kon vooruit blijven.”

    De Waaslander haalde het met 15 sec voorsprong op Vinnie Braet. Tim Vanspeybroek, de gevallen renner van Bodysol, kon nog knap derde worden vóór het peloton.

    “Ik had eigenlijk verwacht dat het een spurt ging worden voor de overwinning omdat niemand echt weggeraakte in het begin van de wedstrijd. Op de kasseistrook naar de meet kon ik steeds goed mee dus hoopte ik toch zeker op een top 5 in de spurt. Maar zover is het dus niet gekomen.”

    Bron : FLOR VAN DE VELDE 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING B.V.W.B. VAN ZONDAG 13/05/2007
    Proficiat aan FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren met zijn 4 Seizoenszege van 2007 !!!!

    ZONDAG 13/05/2007 - AALST - B.V.W.B.

    CATG. A
    Kristof Verbraeken 03 (Aalst)
    Kristof Verbraeken uit Beveren in het midden in grijze outfit werd 2de in de CATG.A

    CATG. E
    1. FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren
    Fons Van Raemdonck (Aalst) 28
    Foto : Fons Van Raemdonck gehuldigd als Nr.1 en naast hem op Nr.2 Roger Hoof.

    CATG. F1
    4. Roger Hoof uit St.Niklaas

    CATG. G
    3. Freddy De Blick uit Beveren

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENELUX CUP MTB TE RONSE VAN ZONDAG 13/05/2007

    ZONDAG 13/05/2007 - RONSE -  BENELUX CUP MTB

    Zondag 13 Mei zakte MTB’er Robby De Bock uit Melsele af naar Ronse, na een rondje verkend te hebben liet hij zijn fiets een laatste maal afstellen door teammekanieker Lars terwijl teamcoach Ivan Porters zijn benen soigneerde.
    Dan afwachten voor de start, Robby werd als 85e ongeveer afgeroepen, een 45-tal renners moesten nog achter hem staan. “Als start de lange asfaltklim op, die ging behoorlijk en tot boven kon ik een dertigtal renners passeren. Laatste 10 meter nog eens een spurtje, buitenbocht, en nog tien plaatsen gewonnen. Dan rustig afgedaald om even later een kort steil klimmetje te doen, ik kon nog wat opschuiven. Zonder me volledig kapot te rijden kon ik anderhalve ronde in een groepje blijven dat werd aangevoerd door Bjorn Brems. Die reed even later weg en met nog zeven rondes te gaan ging ik niet onnozel doen”, aldus Robby.
                                                 
    Halfkoers reden ze met een vijftal in strijd voor plaats 25. Chico en Nicolas Vermeulen waren weggereden. Op de modderklim probeerde Robby nog te volgen maar enkel Nederlandse belofte Niels Wubben (vorig jaar winnaar benelux klassement) sloot aan, met zijn tweeën reden ze enkele rondes alleen weg.“Op het einde van elke klim voelde ik de krachten toch minderen, hoewel dat door een maximize-gelleke al zoveel mogelijk was uitgesteld. Niels Wubben liet ik rijden, even later sloot Simon (ook 1e jaars belofte) bij me aan en we reden samen met enkele sterke Nederlanders , het ging soms zelfs behoorlijk snel”, vertelde Robby. Nog twee ronden koers en het was telkens harken voor RobbyDe Bock tot de top van de klim om nog bij te blijven, krampen kwamen dichtbij! “Eén ronde later passeerden we bijna de finish, Simon moest ik laten rijden door de pijnlijke verzuring, maar op de steile modderklim zag ik nog een vijftal voor me uitrijden, er was nog hoop. Plots op het vlakke verkrampen m'n bovenbenen definitief en even was ik in paniek, ik kon niet meer uitklikken noch trappen! Maar net recht gebleven en daar stond ik dan te voet naast m'n fiets, proberen m'n been te plooien om de kramp weg te krijgen”, aldus Robby. Meirhaeghe reed voorbij (dubbelen om precies te zijn), die 200m verder als winnaar aankomt. Robby kon alsnog op de fiets kruipen en kwam ook aan, als 34e scratch en 12e belofte. In Oldenzaal was ik 75e en 24e belofte, wat een klimparcours al niet kan teweegbrengen.

    “Als ploeg zijn we duidelijk naar voor gekomen, nergens zo'n aanmoedigingen als aan de Trek-caravan! Bedankt iedereen voor de aanmoedigingen, vooral Ivan die me even deed zweven toen ik schijnbaar 25e reed. Maar alles begon bij de massage van Ivan, merci kerel!”, vanwege Robby.

    Junior Nick Daems die net terug kwam van een weekje schoolreis eindigde knap vierde, net als Ivan Porters bij M2, ook de andere masters en dames reden vlot in de toptien, sterk !


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 14/05/2007

    NIEUWS VAN HET RUDYCO CYCLING TEAM

     

    Bij Rudyco zijn de wonden geheeld bij Robby Weemaes na zijn val in Zellik–Galmaarden. Niet dat hij buiten strijd was, maar zijn aangezicht was ook geschonden en tenslotte geldt ook voor een coureur dat hij een schone gevel moet hebben! Bij die val had hij ook zijn pink verzeerd maar ook die pijn is al een poos verdwenen.

     

    Ook Michael Braeckmans kwam ten val. In Vilvoorde reed hij een aanvallende wedstrijd. Na de massaspurt (waarin hij knap 18e werd) was er echter een massale valpartij. Michael brak ook zijn elleboog en dat is een serieuze streep door de rekening voor hem en de ploeg. Het clubbestuur weet dat de renner een harde is en dat hij snel weer op de fiets zal zitten.

     

    Wie we ook al een tijd missen op de wielerwedstrijden is de Rudyco voorzitter André Cornelis. André kwam in het ziekenhuis terecht na een maagbreuk en maagzweer. André moet het nu wat rustiger aandoen en op zijn eten letten. We hopen op een spoedig herstel want een praatje met hem hoorde al bij het vaste ritueel op de koersen.

    CORNELIS ANDRE bew.14.5

    Foto : André Cornelis 


    Op 20 mei staat de GP Etienne De Wilde, een interclub voor Elites zonder Contract op het programma van Rudyco. De selectie bestaat uit Jurgen De Deyn, Peter Verhofstadt, Robby Weemaes, Francis Geldof, Steven De Schoesitter, Steven De Wilde, Dennis Pijl en Eddy Van Bogaert. Dat is een bijzonder sterk team dat zich gaat en wil meten met de toch wel sterke ploegen die in deze GP aanzetten. Ploegleider is Wilfried Aerts.

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NICOLAS VEREECKEN PROVINCIAAL KAMPIOEN VAN OOST-VLAANDEREN BIJ DE JUNIORES VAN ZONDAG 13/05/2007

    Nicolas Vereecken wint het PK juniores in Bavegem !!!!!


    VEREECKEN NICOLAS bew01


    Dat Kieldrechtenaar Nicolas Vereecken ons nog regelmatig wielerplezier zou bezorgen wisten we met zekerheid. Ook in Sinaai vorige week straalde hij kracht en vooral zelfvertrouwen uit. Op het PK heeft hij daarvan de vruchten geplukt. En dat in zijn eerste jaar bij de juniores. Toen hij als klein manneke in Nederland ging koersen bleek al gauw dat de zoon van Ivan Vereecken, toen zelf nog ‘coureur’, wel wat meer getalenteerd was dan de meeste van zijn leeftijdsgenoten. Dat talent wordt nu maar steeds meer en meer ontwikkeld en het PK is dus weer een resultaat.

    De Waaslanders, Bart Bryssinck en Tom De Maesschalck maakten ook deel uit van een vroege vlucht van 8 renners die zich al in de eerste kilometers had gevormd. Blijkbaar was dat te vroeg en de groep greep hen terug.

    Glenn Van de Maele reed opvallend sterk en verscheen voor een eerste keer op het voorplan. Ook al kreeg hij een 20-tal man met zich mee, de groep die nog tal van favorieten bezat, maakte een einde aan die vlucht. Sören Verhaeghen, Christophe Willems, Glenn Van der Maelen , Tom De Maesschalck en Sander Goddaert wilden toch nog voorop blijven maar die hoop was ijdel.

    In de finale probeerde Van de Maele nog maar eens. Bij de juniores die daarop reageerden behoorde ook Nicolas Vereecken.

    En Vereecken zit in een sterke conditie. Hij bewees het vorige week aan Duizend Appels in Sinaai. Het lag ook wel in de verwachtingen dat de Kieldrechtenaar nog wel eens ten aanval zou trekken. In de slotkilometer deed hij het. Alles of niets was het voor hem. Frederik Backaert haalde nog wel een reactie uit zijn benen maar toch behield Nicolas Vereecken enkele lengten om zo kampioen van Oost-Vlaanderen te worden.  Een andere Waaslander, Pieter Cordeel, zorgde voor nog meer vreugde in het Wase kamp door 3de te worden en dus ook op het podium mocht wippen.

    Voor Vereecken is de titel een bekroning voor de inzet die hij toont om dat hoog niveau der jongste weken, aan te houden. Weliswaar met slechts een tas vol ereplaatsen en die enkele zege in Sinaai. De tweede van het seizoen wijst de weg naar nog meer overwinningen.

    Nicolas denkt nu al aan het BK, dat volgende week 20 mei in Zemst wordt gereden,  over een afstand van 132 km.  

    Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 2° Seizoenszege van 2007 !!!!

    Bron : FLOR VAN DE VELDE 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU EINDIGDE OP DE 3° PLAATS IN DE 4-DAAGSE VAN DUINKERKE !!!!!

    Mathieu Ladagnous eindwinnaar Duinkerke - Slotrit Cavendish

     

    De afsluiter in de Vierdaagse van Duinkerke werd verreden op Zondag 13/05/2007 tussen Steenvoorde en Duinkerke en liep over een afstand van 173 km. De renners maakten eerst een lus van 134 km, met o.a. de Cats- en de Zwarte berg. Bij aankomst in Duinkerke moesten nog 7 plaatselijke ronden van 6,5 km afgewerkt worden.
    Vijf renners kleurden het wedstrijdverloop en gingen onmiddellijk na de start aan de haal. Zij reden de ganse grote ronde voorop en reden een maximale bonus van 3'40” bijeen. De vijf begonnen nog samen aan de plaatselijke ronden te Duinkerke, doch op 30 km van de finish werden ze ingerekend.
    Onmiddellijk daarna volgde een tussensprint waar de naaste belager van Dominique Cornu , de Fransman Ladagnous als derde eindigde en hiermee virtueel leider werd. Op 10 km van de finish volgde dan nog een tussensprint, waar Ladagnous drie seconden bonificatie pakte en Dominique tevreden moest zijn met één seconde.
    Hierna kon niemand nog afstand nemen van het peloton en er werd dus met de voltallige groep gespurt voor de zege. Hierin pakte de Brit Mark Cavendish (T-Mobile) zijn tweede zege en haalde het voor de Duitser Erik Zabel (Team Milram).
    Mathieu Ladagnous (FDJeux.com) pakte dus onderweg vier bonificatieseconden en wist hiermee in extremis Dominique Cornu te onttronen. Dominique kreeg daarnaast in de eindspurt nog 10 strafseconden aan de broek en ziet hierdoor zijn tweede plaats nog aan zijn neus voorbijgaan.
    Enorm jammer voor de neoprof, doch een heel “dikke proficiat” met zijn schitterende rittenwedstrijd ! Bert Roesems is eindwinnaar van het bergklassement.

    Uitslag
    1. Mark Cavendish (Gbr) T-Mobile
    2. Erik Zabel (Dui) Team Milram
    3.
    Matthew Goss (Aus) Team CSC
    23.
    Dominique Cornu
    27. Geert Steurs
    56. Bert Roesems
    60. Christophe Brandt
    79. Tom Steels op 15"
    112. Preben Van Hecke op 4'20"
    113. Wim De Vocht

    Eindklassement
    1.
    Mathieu Ladagnous (FDJeux.com)
    2.
    Laurent Lefevre (Fra) Bouygues Telecom op 13"
    3. Dominique Cornu (Bel) Predictor-Lotto op 14"
    18. Geert Steurs op 9'15"
    32. Preben Van Hecke op 38'30"
    35. Bert Roesems op 38'40"
    49. Christophe Brandt op 47'04"
    78. Tom Steels op 52'22"
    80. Wim De Vocht op 55'12"

    Bergklassement
    1. Bert Roesems

    Jongerenklassement
    2.
    Dominique Cornu

    Teams

    6. Predictor-Lotto


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELOFTENWEDSTRIJD TE MARIA-AALTER VAN ZONDAG 13/05/2007

    DIETER VERBEEK MET EERSTE ZEGE IN MARIA-AALTER

     

    MAR AALTER d verbeek bew

    De aankomst van Dieter Verbeek uit Lille, ploegmaat van Beverenaar Thomas De Gendt


    Recht Door-Aalter nam de organisatie in handen van de Beloftenwedstrijd te Maria-Aalter.

    Er namen 50 renners de start voor 25 ronden van 4,3 km. Streekrenners waren er niet aanwezig.

    In de eerste ronde was er een valpartij waarbij zo'n 3-tal renners betrokken waren. Het was vooral Kobe Vanoverschelde die het slachtoffer was.

    Na zo'n 5 ronden kwamen er 10 renners aan de leiding.

    Dit waren : Martin Grashev (Bulgarije), Olivier Maes, Jelle Vandenberghe, Dieter Verbeek,

    Alexander Chamon, Bram D'Hondt, Dieter Vanthourenhout, Gregory Joseph, Kevin Peeters en

    Jo Maes. Zij draaiden niet echt goed rond maar bleven toch een voorsprong behouden van een 20 tal

    seconden op ondertussen nog 10 renners : Petar Panatiov (Bulgarije), Birger Leys, Vincent Jonckheere, Mick Dhaeyere, Nielsen Raedt, Dieter Jacobs, Klaas Sys, Tijs Crombez, Tobyn Horton (USA) en Joeri Calleeuw. De rest was zo goed als uitgeteld.

    In de 14 ronde kwam er een samensmelting van beide groepen en zo kregen we 20 renners aan de leiding. Met nog 5 ronden te gaan trokken ze met achten weg:  Petar Panatiov (Bulgarije), Olivier Maes, Dieter Verbeek, Bram D'Hondt, Dieter Jacobs, Joeri Calleeuw, Gregory Joseph en Dieter Vanthourenhout. Zij werden achterna gezeten door Kevin Peeters, Mick Dhaeyere, Nielsen Raedt, Klaas Sys en Birger Leys.

    De rest van de 20 leiders was uitgeteld en al de anderen waren al uit koers genomen. De acht draaiden goed rond maar de 5 achtervolgers konden toch aansluiten.

    Het was ondertussen wel beginnen onweren. Gelukkig was dit kort maar hevig. Dieter Jacobs probeerde solo te gaan maar het was Dieter Verbeek die counterde en zo de wedstrijd won.

    Voor Dieter Verbeek, de 18-jarige belofte uit Lille,  was het de 1ste zege van het seizoen. Dieter Jacobs, nogal een Kempenaar uit Wuustwezel, werd 2de. Klaas Sys (Loppem) won de spurt van de groep voor Birger Leys (Kessel-Lo) en Kevin Peeters (Hulshout).

    Dieter Vanthourenhout wist ons nog te vertellen dat hij woensdag start te Puivelde in de profkoers.


    Bron : FLOR VAN DE VELDE
     

    FOTO’S met dank aan onze Fotograaf "Alain Sennesael"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GIJS VAN HOECKE BEHAALD 4° SEIZOENSZEGE TE KRUISHOUTEM VAN ZONDAG 13/05/2007

    VIERDE ZEGE VOOR GIJS VAN HOECKE !!!!!

     

    V HOECKE GIJS bew 13.5


    Gijs Van Hoecke
    (Zaffelare –Bodysol) heeft blijkbaar zijn inspanning van zaterdag in het loodzware winderige Borsele goed verteerd. Zondag startte hij in Kruishoutem met de bedoeling om eens, tegen zijn natuur in, de kat uit de boom te kijken.

    Toen Alexander De Roose even voor halfweg alleen op avontuur trok voelde Gijs dat het moment gekomen was om te reageren. Een eerste poging werd nog gecounterd, maar bij de tweede reed hij in zijn eentje de kloof op Alexander in een half rondje dicht.Twee leiders.

    De verstandhouding was prima en de voorsprong groeide. De finish was een kolfje naar de hand van de Waaslander: wind op kop en lichtjes bergop, iets voor krachtpatsers dus.

    Hij werd nog wel de kop opgedrongen, maar toen hij aanzette wist De Roose direct hoe laat het was. Gijs dus onbedreigd naar zijn vierde seizoenszege.

    Nu nog enkele dagen rusten om donderdag vol goede moed te starten in Denemarken in de "Himmelfahrt Tour". Daar rijden trouwens ook zijn Wase ploegmaten Moreno De Pauw en Jeffrey Herrebaut. Het moet voor die jongens bijzonder leuk zijn te kunnen koersen in een sfeer die opperbest is in deze ploeg van Bodysol Lotto CT Menen. De renners zelf hebben ook de nodige conditie én het zelfvertrouwen, zodat de reis naar Denemarken hen wel internationaal succes kan opleveren.

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DERDE OVERWINNING VOOR GUY SMET TE OORDEGEM VAN ZONDAG 13/05/2007

    GUY SMET BEHAALD ZIJN DERDE OVERWINNING TE OORDEGEM !!!!!


    Guy Smet 2007 (Oordegem) 26

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 3° Seizoenszege van 2007 !!!!!



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE ELVERSELE VAN ZONDAG 13/05/2007
    Proficiat aan DAVY DE BLIECK uit Hamme met zijn 1° Seizoenszege in de Catg.A

    ZONDAG 13/05/2007 - ELVERSELE - W.A.O.D.
    CATG. A / B  (40 deelnemers)
    1. DAVY DE BLIECK uit Hamme winnaar A
    2. Kristof Muys winnaar B
    7. Filip Thoen uit Stekene (A4)
    8. Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A5)
    12. Tim Vercauteren uit Belsele (A7)
    15. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B8)
    19. Gino Van Broeck uit Belsele (A10)
    23. Michel Thierens uit Elversele (B12)
    27. Jamy Ivens uit Lokeren (A13)
    30. Koen Heyrman uit Bazel (B16) - opgave door valpartij op de moment dat Koen alleen weg was !!!!

    CATG. C / D
    1. Franky Van Oyen winnaar C
    2. Freddy Vlerick winnaar D
    4. Kenny Janssens uit zwijndrecht (C3)
    15. Luc Van Britsom uit Elversele (D7)
    17. Roger Schuurman van L.O. (C9)

    CATG. E / E+
    1. Wim De Waal winnaar E
    2. Roland Boulard winnaar E+
    6. Lucien Van Goethem uit Stekene (E+2)

    CATG. F1
    1. Theo Coudyzer
    3. John Hendrickx uit Nieuwkerken
    5. Karel Andries uit Schoten
    8. Alfred Staljanssens uit Bornem
    12. André Syvertsen uit Stekene

    13-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 13/05/2007

    Jens Van Landeghem (Beveren – Hoop op Zegen) stond aan de start aan het PK van de junioren in Bavegem. Hij vond het een redelijk zware wedstrijd maar kon toch enkele keren goed doorrijden. Tot een ontsnapping kwam het niet meteen.

    Voor Jens zag het vervolg van het gebeuren er uit zoals hij zelf beschreef:  “In de 7de van de 10 af te leggen ronden gaf ik nog een keer vol gas en ik geraakte weg met een groep van 20 renners. Voorop reden reeds 10 renners. We kregen 35 seconden op een bepaald moment, maar bij het ingaan van de laatste ronde was de voorsprong geslonken tot 10 seconden en waren we ten dode opgeschreven. Nadat we werden teruggegrepen was het over en out, de benen waren moe en de krampen dienden zich aan. Heb gewoon mee verder gereden tot aan de aankomst, in en spurt had ik geen interesse meer.”

     

    Dieter Van der Stock (Hamme-Hudiko)zat ook op het PK in Bavegem. “173 deelnemers aan de start was wel iets apart” vond hij.  “Het parcours was nog redelijk verraderlijk door het vele vals plat en een kasseistrook waar de aankomst getrokken lag. Ik probeerde me goed vooraan te houden en dat lukte om de valpartijen te vermijden. Op  twee en een halve ronde van het einde kreeg ik wel met materiaalpech af te rekenen maar ik kon vrij vlot terugkomen tussen de volgwagens. Sprinten op kasseien was minder mijn ding en ik eindigde zo 54ste.”

    Donderdag koerst Dieter de interclub te Geraardsbergen en zondag rijdt hij te Oetingen

     

    Valentijn Martens (Stekene –Hudiko) stond ook tussen de 173 Oost-Vlamingen in Bavegem. “De koers ontplofte in het derde uur.”, vonden ze in Stekene. “ Er waren de tien leiders waarbij latere winnaar Nicolas Vereecken en daarachter een groep van 25”. In die groep zaten ook Valentijn en zijn Hudiko - clubmakker Sean Durinck (Hamme). Deze groep werd in de laatste ronde nog ingelopen door het peloton. Valentijn heeft toch nog een 30e plaats kunnen behalen in de sprint.

     

    Jonas De Permentier (Sinaai -Avia Team) reed zaterdag in de Haan de Vosselag classic waar in de voormiddag de tijdrit werd afgewerkt over 6 km en dat werd een heel zware opdracht met een strakke wind daar aan de kust.

    Jonas: “’Maar ik heb dat er  toch redelijk van afgebracht met een 36ste plaats op 96 deelnemers en 6de eerste jaars.” Dat was voor de Waaslander zeker niet slecht als we weten dat de beste tijdrijders er toch aan de start stonden met een Sean De Bie en een Van Keirsbulck.

    In de namiddag was er een rit van 60km.

    “We moesten na 12 km al over een strook kasei van 3 km die er echt niet goed bij lag maar daar kon ik met de eerste 10 opdraaien en zo met de eersten de koers beginnen. Alles was daar al in stukken en brokken gereden. Dus, in de plaatselijke ronden was ik goed mee. Maar daar maakte ik de fout om achteraan te blijven zitten en in de zijwind in de polder werd alles nog eens op een lint getrokken in de voorlaatste ronde. En toen hadden we het vlaggen natuurlijk met een paar man. Maar als je ziet dat er maar 5 eerstejaars aangekomen, zijn mocht ik zeker niet klagen.”, aldus Jonas De Permentier

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 13/05/2007

    ZONDAG 13/05/2007- LAARNE (O) – Elite zonder Contract + Beloften – 133 Km – 03h06min

    Aantal deelnemers : 51
    1. Mario Willems
    12. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T) op 1'49"
    17. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 2'19"
    23. Steven De wilde (Rudyco C.T) op 3'10"
    37. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel 

    13/05/2007- BORNEM MARIEKERKE (A) -
    Elite zonder Contract + Beloften – 110,5 Km - 02h36min

    Aantal deelnemers : 70
    1. Tom Vermeiren
    4. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    7. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    20. Cedric Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk)
    21. Larc Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    27. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    28. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)

    13/05/2007- RETIE (A) - Am./Mast./Beloften /Elite zonder Contract - 90 Km - 01h58min

    Aantal deelnemers : 64
    1. Nico Indekeu

    13/05/2007- WILLEBRINGEN BOUTERSEM (VB) -  Am./Mast./Beloften /Elite zonder Contract - 90 Km
    Aantal deelnemers :
    1. Kurt Van Goidsenhoven


    13/05/2007- GELUWE (W) -
    Elite zonder Contract + Beloften – 111,6 Km - 02h52min

    Aantal deelnemers : 60
    1. Dylan Newell

    13/05/2007- OORDEGEM (O) -
    Elite zonder Contract + Beloften – 110 Km - 02h35min

    Aantal deelnemers : 61
    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T) op 5"
    31. Kenny Van Garsse uit Zele (Wielerclub Hamme-Zogge Sunweb)

    13/05/2007- MARIA-AALTER (O) – Beloften – 107 Km - 02h27min

    Aantal deelnemers : 50
    1. Dieter Verbeek

    13/05/2007 – FLEURUS – Dames Elite - 91,3 Km -


    13/05/2007- BAVEGEM (O) – Juniores – 120 Km - 03h00min

    Provinciaal Kampioenschap

    Aantal deelnemers : 173
    1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (C.T.Menen)
    3. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C) op 3"
    7. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T) op 6"
    25. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T) op 45"
    28. Kenneth Marien uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
    30. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
    33. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    36. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)
    42. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex C.T)
    47. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    52. Alexander De Keersmaecker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    54. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
    56. Tim Wagemans uit Steendorp (Hudiko Waasland)
    66. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    74. Simon Laureys uit Lokeren (Hudiko Waasland)
    76. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    77. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)
    80. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia C.T)
    82. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    85. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    91. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    93. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    95. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
    97. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    108. Jeroen Serverius uit Kieldrecht DMC-D-Bike C.T)
    111. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)
    113. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
    115. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
    116. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)

    13/05/2007- KERNIEL (BORGLOON) (LB) – Juniores – 118 Km - 03h08min

    Provinciaal Kampioenschap

    Aantal deelnemers : 47
    1. Rob Polus

    13/05/2007- ONZE LIEVE VROUW WAVER (A) – Juniores – 115,5 Km - 02h42min

    Provinciaal Kampioenschap

    Aantal deelnemers : 144
    1. Jeroen Kesteloot
    4. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen) op 22"

    13/05/2007- TORHOUT-WIJNENDALE (W) – Juniores – 122,4 Km - 02h51min 

    Provinciaal Kampioenschap

    Aantal deelnemers : 178
    1. Frederick Catrysse

    13/05/2007- HERDEREN (RIEMST) (LB) – Nieuwelingen – 54 Km - 01h19min

    Aantal deelnemers : 43
    1. Adrien Guerrero

    13/05/2007- HOELEDEN (VB) – Nieuwelingen – 65,7 Km - 01h25min

    Aantal deelnemers : 59
    1. Ken Hermans

    13/05/2007- KRUISHOUTEM (O) – Nieuwelingen – 57 Km - 01h25min

    Aantal deelnemers : 50
    1. GIJS VAN HOECKE uit Zaffelare (C.T.Menen)
    7. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland) op 1'13"
    31. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 5'36"

    13/05/2007- LAUWE (W) – Nieuwelingen – 67,1 Km - 01h45min

    Aantal deelnemers : 37
    1. Jochen Deweer

    13/05/2007- MALDEGEM - DONK (O) – Nieuwelingen – 67 Km - 01h48min

    Aantal deelnemers : 29
    1. JASPER VAN DEN BRANDEN uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)

    13/05/2007- MEULEBEKE (W) – Nieuwelingen – 63 Km - 01h43min

    Aantal deelnemers : 50
    1. Miguel Vandamme
    38. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)

    13/05/2007- RETIE (A) – Nieuwelingen – 60 Km - 01h25min
    Aantal deelnemers : 62
    1. Joren Segers
    45. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team) op 15"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASPIRANTEN TE BEVEREN VAN ZONDAG 13/05/2007 !!!!!!

    ASPIRANTEN IN BEVEREN

     

    KNAPPE PRESTATIES VAN STEF BRYSSINCK EN STEPHEN CUYKEN

     

    Het CHW Beveren kreeg in totaal slechts 69 aspiranten aan de start. Maar wat wil je, in ons land waren er zeven wedstrijden op die dag.

    De 12-jarigen waren met 15 deelnemers, 13 jongens en 2 meisjes. Ze moesten 15 ronden of  21 km afleggen. Deze wedstrijd liet toe om kennis te maken met Lindsay De Vylder uit Laarne. In zijn familie horen ook de ex-profs Etienne De Wilde en veldrijder Daniël Van Damme thuis. Hij heeft het dus van geen vreemden en op de piste bracht hij het al tot Belgisch Kampioen omnium. Twaalf jaar!

    Lindsay trapte in de tweede ronde al zo hard op de pedalen dat hij een voorsprong bijeen kreeg van 11 sec. Stef Bryssinck (Rupelmonde –Hudiko)  reageerde wel veel, maar dat voldeed niet. De Vylder haalde er een stevig ritme bij en liep voortdurend verder uit. In de vijfde ronde probeerden Stef Bryssinck en Alexander De Rycke (Haasdonk –Hudiko) het nog maar eens een vuist te maken maar er was aan Lindsay niets te doen.

    Nadat hij al meer dan een anderhalve minuut de aankomst had bereikt, spurtte de Hudiko –renner Stef Bryssinck zich knap naar de 2de plaats. Een dan volgden de twee meisjes Demmy Druyts en Lotte Kopecky als 3 en 4. Thomas Bonnaerens (Lokeren –Hudiko) werd 5de en mocht daarmee mee op het podium als 3de jongen.

    Lindsay De Vylder reed zijn 3de koers en eindigde al twee keer 2de . Hij begon vorig jaar pas te koersen bij de miniemen van 11 jaar. Hij voetbalt nog steeds bij Eendracht Laarne maar zal daar nu toch mee gaan stoppen en zich enkel nog op wielrennen toeleggen.

     

    Bij de 13-jarigen stonden ze met 21 aan de start, waarvan drie meisjes. Ze reden 18 ronden. In de 5de brak het deelnemersveld en met tien reden ze voorop. Laurens Dult, Maxime De Greve en Kenzo Schelfhout uit Stekene, reden er nog heen. Dertien leiders. Kenzo Schelfhout moest enkele keren stevig op de tanden bijten toen hij even achterop geraakte.

    Glenn Rotty uit Sint-Gillis kwam ten val en de moed zonk heel even in zijn koersschoenen maar dan vond hij al zijn krachten terug en op een knappe manier reed hij terug naar voor. Bij de achtervolgers viel ook Xaver Coucke uit Sint-Gillis nog ten val. Met een zure grimas en bloed aan de knie, zette hij moedig de weg verder.

    In de 12de ronde wilden de twee meisjes Shana Dalving en Jessy Druyts de zaak forceren en ze gingen vooraan in de aanval. Ze werden terug gegrepen door de anderen uit de kopgroep van dertien: Laurens Dult, Jordy Reyniers, Lorenzo Dubois (Berlare), Bruno Maes (Sint-Gillis), Jasper Dult, Kenzo Schelfhout (Stekene), Tiesj Benoot, Tom Van Dam (Melsele), Glenn Rotty (Sint-Gillis), Michiel Van Steerteghem (Nieuwkerken) en Maxime De Greve.

    Er werd op drie ronden van het einde bijzonder hard gereden en dat onder impuls van Tiesj Benoot en Jasper Dult. Maar de grootste snelheid kwam van onder de wielen van Lorenzo Dubois bij het ingaan van de laatste ronde. Kenzo Schelfhout kon niet meer volgen.

    In de eindspurt stond er geen maat op Berlarenaar Lorenzo Dubois van La Bicycletta. Hij won voor Jordy Reyniers en Tiesj Benoot. Glenn Rotty werd nog 4de.  Dan volgden de meisjes  Shana Dalving en Jessy Druyts.

    Michiel Van Steerteghem werd 5de, Bruno Maes 6de, Tom Van Dam 7de, Kenzo Schelfhout  11de , Xaver Coucke 14de.

     

    De 14-jarigen waren met 33 voor 26 ronden. Voor Olivier Van der Linden uit Beveren en bij het WAC-Team, was het zijn eerste wedstrijd. Hij kon toch enkele ronden aanklampen maar betaalde dan leergeld.In de 4de ronden reed Sander Michils (Moerbeke) even voor de groep uit maar dan kwam alles weer samen.
    Stephen Cuyken (Nieuwkerken) en Ruben Geerinckx (Moerbeke) lieten zich even zien in de 9de ronde maar dan bleef het samen tot in de 17de ronde want Seppe Kopecky werd het beu om aanvallers zelf terug te gaan halen, hij trok zelf ten aanval. En met groot succes want toen Jamie Herremans en Stephen Cuyken kort daarop naar hem toe wilden rijden, was de kloof al bijna 10 sec. Groot was dat niet, maar je moet het toch maar kunnen dicht rijden.

    Kopecky vond een krachtige kadans en de twee achtervolgers bleven op achterstand. Uit het peloton was ook nog Mattias Van Walle (Zwijndrecht Hoboken WAC) weggesprongen  maar ook hij bleef zo in de 4de positie rijden.

    Deze situatie wijzigde niet meer en Seppe Kopecky (Schelle)won zijn eerste wedstrijd. Vorig jaar won hij er twee.

    Voor de 2de plaats spurtte Stephen Cuyken sneller dan Jamie Herremans (Niel).” Ik heb me gespaard om er op het einde over te gaan”, aldus Stephen die wel sterk koerst maar het zltijd bij tweede plaatsen met houden. “Ik probeerde hier wel alleen weg te geraken maar dat lukte niet. Mijn sterkte zit nochtans wel in het aanvallen”.

    Matthias Van Walle bleef knap 4de  en Moerbekenaar Ruben Geerinckx 5de.

    De andere streekrenners: Gianni Bordui (Vrasene en Hoop op Zegen) 10de, Sander Michils (Moerbeke –Hudiko) 12de; Joe Engelen (Sint-Gillis – Hoboken WAC)  14de, Servaas Petrov (Lokeren-Hudiko)  17de, Yourick Van Wijnsberghe (Nieuwkerken – Hoboken WAC) 20ste, Aaron De Wael (Uitbergen – Hudiko) 21ste, Stijn De Bock (Zele –Hudiko) 24ste. 
    BEV 12j M kopecky druyts

    12j meisje: Demmy Druyts en Lotte Kopecky

    BEV 12j J bryssinck de vylder bonnaerens 

    12j jongens: Stef Bryssinck (Rupelmonde), Lindsay De Vylder en Thomas Bonnaerens (Lokeren)

    BEV 13j M meersman druyts dalving 

    13j meisjes: Maaike Meersman (Bazel) als eerste 14-jarige, Jessy Druyts en Shana Dalving

    BEV 13j J benoot dubois reyniers bew
    13j jongens: Tiesj Benoot, Lorenzo Dubois (Berlare) en Jordy Reyniers

    BEV 14jJ cuyken kopecky herremans bew

    14j jongens in gezelschap van Marcel Van Kerckhove stichter CHW, Marc De Vleeschouwer, Omer Cleys CHW, Burgemeester Marc Van de Vijver en de renners: Stephen Cuyken (Nieuwkerken), Seppe Kopecky en Jamie Herremans.

    Bron : FLOR VAN DE VELDE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWELING JOERI PERSOON WINT EERSTE WEDSTRIJD OP ZATERDAG 12/05/2007

    NIEUWELING JOERI PERSOON WINT EERSTE WEDSTRIJD

     

    PERSOON JOERI bew


    Joeri Persoon
    (Stekene) van het WAC-Team, heeft zijn eerste overwinning behaald te Vinkt waar het een heel lastige koers was met smalle baantjes en veel tegenwind.

     “Zelf probeerde ik mij schuil te houden in het peloton en af en toe uit te halen. Op drie ronden van het einde was er een aanval door Jef Meirhage en en nog iemand. Ik heb het gat toegereden met Van Holderbeke in het wiel.”

    Zo was Joeri in een kopgroep van vier terechtgekomen. Het peloton kwam niet meer terug. Joerie: “Ik was al blij met de vierde plaats. Op een kilometer van de meet heb ik puur op karkater alles uit mijn kas gehaald en zo had ik ongeveer 10 meter voor op nummer 2. Toch was ik pas zeker van de overwinning op de meet zelf.”

    Joeri trekt in de loop van volgende week naar de Ridley-Lotto Tour. “Ik hoop om alle vier de koersen uit te rijden en voor de uitslag zullen we wel zien.”

    Joeri Persoon met zijn eerste zege



    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUBBELSLAG VOOR BODYSOL-C.T.MENEN IN DE OMLOOP VAN BORSELE VAN ZATERDAG 12/05/2007

    Bodysol-Lotto-CT Menen ook sterkste in Nederland !

    De Nieuwelingen van Bodysol-Lotto-CT Menen blijven hoge toppen scheren.
    Zaterdag 12/05/2007 trok het team naar Nederland voor de 'Omloop van Borsele' en het werd opnieuw een dubbelslag !
    Jens Demonie won er de wedstrijd , Jens was vandaag supersterk en won dan ook oververdiend.
    West-Vlaams kampioen Jens Demonie trok er in een spurt met drie aan het langste eind en de ploeg won ook opnieuw het ploegenklassement.
    Het was een groot succes voor het team. Ook de ganse ploeg reed een dijk van een wedstrijd en pakten er de eerste clubprijs , met Gijs Van Hoecke uit Zaffelare 6de, Valentijn Vanhoorne 11de , Foeke Lammertyn 18de, Elie Vandenbulcke 25ste en Moreno De Pauw uit St.Pauwels na val knap 33ste

    Proficiat aan het ganse team !!!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 13 MEI ASPIRANTEN WEDSTRIJD TE BEVEREN !!!!

    ZONDAG 13 MEI ASPIRANTEN IN BEVEREN


    Wie de aspirantenorganisatie én de wedstrijden wil bekijken moet ZONDAG 13 MEI naar Beveren –Station komen, want daar zorgt het Comité Ter Heropleving van de Wielersport CHW weer voor de jaarlijkse wedstrijden.

    Doorheen de Cortewallewijk wordt het traditionele parcours voor de laatste keer gereden want de keuringscommissie vond het voor de toekomst niet meer geschikt: de omloop is maar 1360 m i.p.v. 1500 m, niet breed genoeg (al is 3 m wel toegelaten), te veel bochten (er zijn er 6 plus een asverschuiving in de baan) en koersen tussen de appartementsblokken viel ook niet in de smaak.

    Nochtans verliepen alle jaren zonder incidenten en dat wil het CHW-bestuur toch eens onderstrepen. Het Comité heeft nooit geaarzeld de veiligheid optimaal te garanderen. Zo ontvingen alle bewoners langs het parcours, een briefje in de bus waarin zij op de hoogte werden gebracht van het gebeuren. De Security Bikers waren steeds stand-by om in te grijpen wanneer er toch iets zou gebeuren dat de veiligheid kon schaden.

    Het CHW zoekt voor 2008 een nieuw parcours en zal als locatie de Gaverlandwijk onderzoeken met aankomst in de Luitenant Van Eepoelstraat.

    Aan het Stationsplein én café Sirius, wordt het zondag dus een afscheid.

    De inschrijvingen gebeuren in café Sirius. De 12-jarigen starten om 13.30u en rijden 15 ronden of 21 km.

    De 13-jarigen rijden om 14.45 u voor 18 ronden of ruim 25 km en de 14-jarigen tenslotte starten om 16.16 u voor 26 ronden of 36 km.

    Het parcours loopt langs Stationsplein, Stationsstraat, Kleine Bosweg, Baljuwstraat, Verlatdreef, Cortewalledreef en aankomst ter hoogte van De Post aan het Stationsplein.

    ASPI BEV mvk

    FOTO: Stichter van het CHW, Marcel van Kerckhove, aan de start van de aspirantenkoers van 2005. Zondag komt een einde aan zijn initiatief om de aspiranten te laten koersen in de Cortewallewijk. Voor 2008 zoekt hij wel een nieuw parcours.

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. TE DRONGEN VAN ZATERDAG 12/05/2007
    Proficiat aan KAREL ANDRIES uit Schoten met zijn 4° Seizoenszege in de Catg.F1

    Karel Andries (Drongen) 01
    Foto : KAREL ANDRIES uit Schoten samen met zijn echtgenote.

    ZATERDAG 12/05/2007 - DRONGEN - W.A.O.D.
    CATG. A / B  (77 deelnemers)
    1. Hans Ardeel winnaar B
    2. Davy Rauch winnaar A
    3. Kris Van Severen uit St.Niklaas (B2)
    19. Filip Troubleyn uit Temse (A9)
    22. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B12)

    CATG. C / D
    1. Kenny De Maerteleire winnaar D
    3. Rudy Bertier winnaar C
    14. Roger Schuurman van L.O. (C8)
    24. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D9)

    CATG. E / E+
    1. Wim De Waal winnaar E
    3. Florent De Leersnijder winnaar E+
    25. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E22)

    CATG. F1
    1. KAREL ANDRIES uit Schoten
    2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE EN JUNIORES TE BURCHT VAN ZATERDAG 12/05/2007

    Zaterdag 12/05/2007 - Dames Elite te Burcht.

     

    JEUGDRENSTER TINE GHYSELINCK ZET ELITERENNERS IN DE WIND

     

    BURCHT Tine ghysel bew

    FOTO: Tine Ghyselinck werd in de bloemen gezet door Kris Herremans, schepen van sport van Zwijndrecht. Hij volgde de ganse wedstrijd.


    In Burcht kwamen 70 dames en meisjes een rugnummer afhalen in de Welvaart. Opvallend was dat er tien meisjes bij waren die nog in de jeugd rijden. Maar zij mochten bij de elites meefietsen omdat er voor hen geen wedstrijd was. Wij konden meteen vaststellen dat er jong talent op komst is. De 17-jarige Kelly Druyts bijvoorbeeld was de ganse namiddag in de voorste gelederen te zien. Ook Veronique Staes liet zich meermaals opmerken maar het hoogtepunt van de jeugdrensters kwam er bij de aankomst toen de 17-jarige Tine Ghyselinck uit Pittem, iedereen te slim en te snel af was. Ze won haar eerste koers.

    De 70 deelnemers moesten 16 ronden afleggen en de felle wind maakte het zwaarder en ook de beklimming van de viaduct over de E17 begon naar het einde toe, fel door te wegen. Veel was er in de eerste ronden niet te zien. Tenzij Ilse Geldof die even voorop ging rijden om de zekerheid te hebben dat ze een premie kon meepikken. Daarna, in de 5de ronde, ging Cindy Pieters op ontsnappingstocht maar Greetje De Vos van het Beneluxteam en de Nederlandse Sanne Fictoor reageerden.
    De Sint-Niklase Cindy Pieters bleef echter doorgaan en kreeg de hulp van Kelly Druyts en Lensy Debboudt. Er kwamen er nog een paar terug en een achttal dames beheersten even de koers. In de 9de ronde reed alles weer samen.

    Veerle Ingels, zei niets en nam stilletjes afstand. Toen ze een heel eind voorop reed zette de Nederlandse Wendy Doorakkers de achtervolging in. Een groepje van tien, volgde op 50 sec.

    Voor Veerle Ingels zat het geweldig tegen want het vroegere lief van Bart Wellens, reed lek en haar koppositie verdween. Ook Doorakkers werd ingehaald door de tien achtervolgsters en zo ontstond een kopgroep van elf: Wendy Doorakkers, Kelly Druyts, Tine Ghyselinck, Veronique Staes, Carine Potums, Elien Vercamer, Sanne Van Reusel, Sharon Van Dromme, Lensy Debboudt, de Luxemburgse Suzie Godart en de Waalse Julie Wynants.

    Zij deden het niet onaardig en toen het peloton even begon te fietsen aan wandeltempo, wisten we dat de winnares bij de elf zat. In de achtergrond zagen we ook Liesl Van Daele uit Sint-Niklaas moedig achtervolgen. Zij was met haar zestien de jongste deelneemster. De achtervolging om terug naar de groep te rijden viel zo in de smaak, dat ze er spontaan applaus voor kreeg.

    Natasja Nobels wilde nog wat meubels redden maar de kracht ontbrak haar ze te grijpen. Ze geraakte nog wel weg met Sofie De Vuyst, Annick Van Leuven en Lieve Koninckx maar ’t was een vlucht die als inzet de 12de plaats had.

    Vooraan wijzigde er niets meer en de elf mochten zich klaarmaken voor de eindafrekening. Die Tine Ghyselinck, was me dat een pienter meisje! Ze ontliep de echte spurt en won met een seconde of vijf voorsprong. Maar best ook want achter haar finishte de 25-jarige Nederlandse Doorakkers erg snel voor de toch ook niet trage Kelly Druyts. Tine was die spurt ontlopen.

    Tine Ghyselinck kan wel eens een naam worden om te onthouden. Ze is enorm gemotiveerd.

    “Ik had deze zege hier niet verwacht maar de conditie is erg aan het verbeteren. Ik kom juist terug uit een vijfdaagse in Toscane.”

    Hoe bekeek ze de eindfase van de wedstrijd in Burcht? “Eerst was ik zinnens mij hier te tonen in de spurt maar uiteindelijk viel het stil en ik dacht: ik ga mijn kans wagen en ’t is gelukt.”

    En wat nu Tine? “Ik verwacht nog zoveel mogelijk overwinningen maar ook zou ik graag deelnemen aan het WK in Mexico.”

    Het koersen bij de dames-elite is voor een jeugdrenster toch ook wel interessant.” Ik leerde hier bij om uit de wind te zitten. Als je niet uit de wind zat, werd je er afgereden. De beklimmingen van de viaduct over de E17, vielen de eerste tien ronden nog mee maar in de laatste ronden begon het serieus pijn te doen in de bovenbenen.”

    P.S. Annick Van Leuven uit Schoten eindigde op de 13de plaats , Natasja Nobels uit Dendermonde eindigde op de 14de plaats , Ines Claes uit Beveren eindigde op de 18de plaats , Cindy Vandermeuelen uit Stekene op de 23ste plaats , Nana Steenssens uit Zwijndrecht eindigde in het peloton (terug na afwezigheid en geplaagd met hernia klachten) , Cindy Pieters uit St.Niklaas eindigde ook in het peloton.

    VAN DAELE LIESL bew

    Liesl Van Daele (16) uit Sint-Niklaas die te Burcht de jongste deelneemster was van de 70. Zij koerst nog bij de jeugd maar mocht in Burcht wel starten. Ze vocht fel terug wanneer ze uit de groep gewaaid was.

    BURCHT kopgroep bew

    De definitieve kopgroep van elf met vooraan Suzie Godart, Kelly Druyts en Tine Ghyselinck.

    BURCHT FL HARMONICA bew
    In Burcht werd er sfeer gebracht door het live optreden van de harmonicaspeelster Maria Gyselinck. Het is niet alledaags dat speaker Flor Van De Velde zijn micro moet gebruiken om die muziek over de ganse aankomstzone te zenden. Het was wel een geslaagd initiatief.
    BURCHT doorakkers  bew
    De Nederlandse Wendy Doorakkers die ook de spurt ontliep en alleen als 2de binnen reed. 
    BURCHT spurt 3de plaats bew
    Kelly Druyts won gemakkelijk de spurt voor de 3de plaats voor Sharon Van Dromme.
    BURCHT cindy Pieters bew
    Cindy Pieters (Sint-Niklaas) die het al vrij vroeg in de wedstrijd alleen probeerde.
    BURCHT nana steenssens bew
    Nana Steenssens reed voor eigen volk maar had onvoldoende kracht als gevolg van een opstekende hernia.

    In 2° positie Ines Claes uit Beveren.

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Met dank aan onze Fotograaf "Alain Sennesael"

     



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs