.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    02-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/04/2007

    NIEUWS VAN HET WAC-TEAM

     

    Er werd zondagmorgen bij de training van de aspiranten gezorgd voor een wijze 1 Aprilgrap. De jonge renners én hun begeleiders werden immers tegen gehouden voor een ‘vliegende’dopingcontrole. Het initiatief viel zeker in de smaak. 

    De nieuwelingen en junioren vertoeven deze week op trainingskamp op de flanken van de Kemmelberg. Er wordt overnacht in een hotel.

    Volgend weekend rijden zowel de nieuwelingen als de junioren de ronde van Zuid Limburg. Ze blijven overnachten. Jasper Van Den Branden is als Waaslander van de partij bij de nieuwelingen.

    De miniemen en de aspiranten trainen woensdagavond om 18.30 u bij goed fietsweer en met vertrek aan de kerk te Vrasene.

    Verschillende jongens en meisjes hebben zich ingeschreven voor de jeugdwielerweek. Zondag is als laatste de Wiebo Ronde Van Vlaanderen aan de beurt.

    De geslaagde tijdrit van vorige woensdag voor miniemen en aspiranten zouden we ook graag eens bij de hogere categorieën willen organiseren maar dan op een iets grotere omloop zodat beter de krachten moet leren gedoseerd worden.

    Het voorbije weekend eindigden Jasper Van Den Branden 23ste en Joeri Persoon 58ste bij de nieuwelingen.

    Er kwam weer een nieuwe aansluiting binnen uit Sint-Niklaas met de 11-jarige miniem Thomas De Witte.

    Zondag 5 augustus wordt in het Europark te Sint-Niklaas, de "2de Memorial Joeri Van Vlierberghe" georganiseerd. Het zijn  miniemenproeven die vorig jaar een ongekend succes oogstten.

    MINIEMENPR EUROP PVVL  THEO bew_350x319

    FOTO: vorig jaar werden de miniemen voor de tijdrit op weg gezet door Paul Van Vlierberghe, de clubleider en Theo Verschueren de ex-wereldkampioen.

     

    GEEN DIKKE BANDENRACE IN SINT-GILLIS-WAAS

    De succesvolole “dikke bandenrace” van aprilkermis in het centrum van Sint-Gillis, gaat dit jaar niet door. De reden is bij de federatie zelf te zoeken wat ook vorig jaar kwam er al tegenwerking en daarbij werd met een kwade vinger vooral naar Johan Van Ooteghem gewezen. Er kwam voor 2007 niet eens een vraag om weer te organiseren. In Sint-Gillis denken ze daarbij luidop: ”Waarschijnlijk vonden de kinderen dit té leuk en zouden er wel eens nieuwe renners uit kunnen groeien….”

    Hoe dan ook, de mensen van het feestcomité, die achter dit groots jeugdgebeuren stonden, vonden dit schandalig en slaan bewust een jaartje over.

    Maar toch werd er al wat georganiseerd zonder de federatie met een evenement georganiseerd de vrijdagavond die volgde op de eindhappening in januari van de Ronde van het Waasland mtb. In de sporthal de Route, tijdens de nightbiking, werden alle kinderen uitgenodigd op een circuit met hindernissen. In totaal namen 50 kinderen deel.
    Wereldkampioen Patrick Meersschaert wil jeugdopleiding mtb.

    En er is meer. Wereldkampioen Patrick Meersschaert wil zich inzetten om de jeugd kansen te geven.
    ”Ik heb veel vraag gekregen van ouders om bij een club aan te sluiten maar moest spijtig genoeg zeggen dat er geen mtb-jeugdbegeleiding is. Daarom mijn idee om volgende winter een jeugdopleiding op te starten, specifiek mtb. Ik moet al het wettelijke nog eens nakijken rond trainers, diploma's. Ik kan enkele jongens zoals Hertsens en Hendrickx aanspreken die regent Lichamelijke Opvoeding zijn en dus wettelijk mogen lesgeven. Zelf heb ik een attest van de Vlaamse Wielerschool als begeleider, aspirantenopleider”, zo ziet de Waaslander het.

    Natuurlijk moet hij ook het financiële wat uitzoeken en daarbij denkt hij aan een wagen om regelmatig op verplaatsing te gaan trainen. Hij zoekt ook naar t-shirtjes, wielerkledij,...Sponsoring is best welkom.

    Patrick: “De bedoeling zou dus zijn dat iedereen weet dat hij in het Waasland een echte mtb-opleiding kan krijgen met regelmatige trainingen en een echte cursus mtb om een attest te krijgen en zo een boekje als -15jarige te kunnen aanvragen”.

    En gelijk heeft Meersschaert want wie in het wielrennen thuis is weet dat Veel van deze kinderen voor mtb afhaken als ze om dit welerboekje te halen, een koersfiets moeten aanschaffen en tussen de wegwielrenners op de weg moeten gaan rijden. Zij willen immers o.a. bergop, bergaf, hindernissen,....
    ”Je ziet, de plannen zijn er, nu nog de uitwerking”, aldus de wereldkampioen. “Dit laatste zal niet gemakkelijk zijn want ik wil zelf toch ook nog een mooi seizoen rijden met mijn wereldtrui en dit jaar op het EK in Italië en WK in Frankrijk, nog eens goed uitpakken. Daarna zal ik het competitieve wellicht laten vallen, dat denk ik toch!”, zo besloot Patrick Meersschaert.

    DIKKE BAND ST G bew

     FOTO: Dikke Bandenrace 2006: Patrick Meersschaert tussen twee laureaten.

     

    Jochem Smet van Hoop op Zegen reed in Halle –Zoersel een voortreffelijke  koers. “Ik was de dag voordien ook al geen testen in Waarschoot, maar daar was iets te veel wind wat ook te zien was in de uitslag: 19renners van de 89 kwamen slechts aan”.

    In Zoersel aarzelde Jochem niet om onmiddellijk mee te gaan in enkele aanvallen. Deze waren meestal van korte duur, want niemand raakte uit het peloton weg.

    “Ik ben ongeveer zes keer mee geweest in een vlucht en dat had ik toch niet verwacht na zo lang stil gelegen te hebben. In de spurt raakte ik wat ingesloten waardoor ik met een 31ste plaats moest tevreden zijn. Maar ik was dus echt wel heel tevreden over mijn koersverloop.”, zo verduidelijkte de HOZ-er.


    GIJS VAN HOECKE TEVREDEN OVER NATIONALE TIJDRIT

    Gijs Van Hoecke mag met tevredenheid terugblikken op de nationale tijdrit in Neeroeteren.Niet vergeten dat dit een proef was waar de Belgische nieuwelingentop aan deelnam op uitzondering misschien van Guillaume Van Keirsbulck en Sean De Bie. Gijs werd knap 7de. Hiermee was hij bijzonder content.

    Moreno De Pauw werd 14de en Glenn De Ridder 33ste.

    VAN HOECKE GIJS tijdritstart 1.4.7 bew

    FOTO: Gijs in de startblokken voor zijn tijdrit.

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPSTART VAN DE B-RENNERS OP DEN DIJK

    ELKE ZONDAG GROEPSTRAINING DEN DIJK VERTREK OM 09H00 THV BUYL SPORT TE BEVEREN ,
    AFSTAND 92 KM

     

    Vanaf volgende week zou er terug gestart worden met een B-groep en dit onder leiding van Maurits Van Paemel , andere gegadigden zijn steeds welkom om de kar van de B- Renners te trekken.

    Zo kan iedereen terug op een deftig tempo zijn Zondag training op DEN DIJK afwerken !!!!!!!!

     

    GROEPSTRAINIGEN BEVEREN ALGEMEEN 

    WAT BETREFT HET LEK RIJDEN TIJDENS DE GROEPSTRAININGEN GELDT NOG STEEDS DEZELFDE REGEL “ ER WORDT NIET MEER GESTOPT” , IEDEREEN ZORGT VOOR ZIJN GEREEDSCHAP !!!!!

    OP DEN DIJK ZIJN ER WEGEN GENOEG OM LATER TERUG AAN TE SLUITEN !!!!!

    ENKEL BIJ VALPARTIJEN OF WIELBREUKEN OF ANDERE GROTE SCHADE WORDT ER GEWACHT !!!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/04/2007

    ZONDAG 01/04/2007 - WIJNENDALE-TORHOUT (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 115 Km - 02h36min
    Aantal deelnemers : 129
    1. Nico Savat
    6. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    33. Steven De Wilde (Rudyco C.T)
    40. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo)

    01/04/2007 - MERCHTEM - Elite zonder Contract + Beloften - 109 Km - 02h32min
    Aantal deelnemers : 256
    1. Jorgen Vercammen
    18. Tim Caluwaert uit Beveren (Wielerteam Atom)

    01/04/2007 - AALST-ST.TRUIDEN - Elites / Elites zonder Contract / Beloften - 156 Km - 03h36min
    TROFEE VAN HASPENGOUW - 196 deelnemers
    1. Kevin Ista
    2. Thomas Ongena uit Berlare (Yawadoo-ABM)

    01/04/2007 - ZOUTLEEUW (VB) - Nieuwelingen - 50 Km - 01h17min
    Aantal deelnemers : 101
    1. Frencesco Van Coppernolle
    6. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen)
    12. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)

    01/04/2007 - HALLE (A) - Juniores - 79,3 Km - 01h56min
    Aantal deelnemers : 85
    1. Dieuwen Geerinckx
    4. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C) op 10"
    31. Jochem Smet uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    37. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    38. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
    45. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    48. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    50. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)

    01/04/2007 - HALLE (A) - Nieuwelingen - 57,6 Km - 01h28min
    Aantal deelnemers : 134
    1. Koen Van Roosmalen
    23. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
    25. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
    40. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)


    01-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENELUX TEAM AAN DE EER IN SINT-GENESIUS-RODE
    Beneluxteam aan de eer in Sint-Genesius- Rode !!!!!

    DAMES jeugd podium1_350x250

    Waar de Brabantse Pijl werd betwist, reden de dames jeugd juniores en nieuwelingen hun eerste koers. Er waren 41 Dames Juniors en 39 Dames Nieuwelingen waaronder één Waaslands meisje met Liesl Van Daele uit Sint-Niklaas.

    De meisjes moesten 9x den Alsemberg op onder een loden zon. Het was een keiharde wedstrijd die door 4 meisjes werd gedomineerd: twee juniors : Katrien Van Looy de kleindochter van Rik Van Looy en nog maar 3 maand bezig met koersen nadat ze eerst atletiek deed, en Kim Vermeiren

    De twee nieuwelingen  waren Kaat Hannes van het Wase Beneluxteam en de Nederlandse Lotte Van Hoek.

    Ze gingen de laatste ronde in met meer dan 1 minuut op het overgebleven peleton van zo'n 15.

    De Alsemberg besliste over de zege en daarin toonde Katrien Van Looy zich de sterkste voor Kaat Hannes, Lotte Van Hoek en Kim Vermeiren.

    Voor zowel Katrien Van Looy  als voor Kaat Hannes  was het een prachtig begin van het seizoen.

    Liesl Van Daele werd 26ste. Voor het Beneluxteam uit Temse ook een bijzonder goed start met de begaafde Kaat Hannes.

    Dames jeugd v looy hannes bew1

    Bron : FLOR VAN DE VELDE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/04/2007

    WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING

    Jeroen Van De Vijver
    uit Eksaarde (Hudiko Waasland) reed Zondag 01/04/2007 in Thieusies een wedstrijd meetellend voor de Walonia Cup Mountainbike.

    Het was op een redelijk zwaar parcours dat Jeroen een mooie 8ste plaats behaalde bij de Nieuwelingen.

    Deze week vertrekt Jeroen met de ganse ploeg op stage naar Ronse en volgende week Zondag neemt hij deel aan de wedstrijd in Gilly en op Maandag aan de wedstrijd de Visa Chrono Challenge  in Zillebeke.

    Belofte Tim Caluwaert uit Beveren (Wielerteam Atom) behaalde vandaag een knappe 18de plaats op 250 vertrekkers in de wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften te Merchtem in Vlaams-Brabant.

    Tim was mee in de goede ontsnapping van 24 renners , “ het gevoel in de benen was goed enkel had hij last van zijn rug , aldus Tim”.


    Jeffrey Herrebaut (Zele) van het Bodysol CT Menen Team heeft in Zoutleeuw als 6de een ereplaats behaald. Hij reed heel de wedstrijd voortreffelijk vooraan in het peloton bij de eerste tien en probeerde zelfs meermaals te ontkomen.

    Op 2 ronden van het einde reden er 13 renners weg waaronder bijna alle toppers zoals Jonathan Breyne , Francesco Van Coppernolle , Niels Reynvoet en andere. Zij hadden net voor het ingaan van de laatste ronde een voorsprong van 35 seconden.

    Jeffrey: “ Ik voelde me sterk en reed weg van het peloton en maakte al gauw de aansluiting. In de sprint liet ik me een beetje naar voor drummen en raakte ik te vroeg op kop waardoor ik wat stilviel op 100 meter van de finish zodat mij nog enkele renners voorbijreden”.

    In deze wedstrijd eindigde Stekenenaar Glenn De Ridder als 12de

    Zaterdag reed Jeffrey de nationale testtijdrit te Neeroeten waarin hij 33ste finishte. “Dat is niet zo verrassend omdat ik al bij al geen echte tijdrijder ben en bovendien heb ik totaal geen specifieke training op dit onderdeel had. Zo bekeken mag ik toch tevreden zijn”.

    Valentijn Martens (Stekene) reed in Zoutleeuw als één van de 118 deelnemers maar is daarvan wel de meest pechvolle nieuweling geworden. Na driekwart van een ronde reed hij vooraan plat en de koers was voor hem gedaan. Er mogen voor Valentijn toch eens betere tijden beginnen.

     

    Kruibekenaar Joeri De Ryck van het Hudiko Waaslandteam trok als junior naar Halle-Zoersel. Hij eindigde 38ste maar  hij kon na afloop toch zeggen: “Ik ben content want ondanks rugpijn na een val heb ik  toch nog een keer of  vijf gedemarreerd of geprobeerd weg te geraken”.

    Volgende zaterdag zal Joeri aan de start staan in Nieuwkerken. “Maar ik ben deze week op stage met de ploeg in Ronse en ik zal zien wat mijn gevoel is zaterdag. Als ik te moe ben, slaag ik eens een keertje over. Maar ik koers normaal gezien zeker op Paasmaandag... waar, weet ik nog niet goed.”; zo besloot de Waaslander.


    Glenn De Ridder (Stekene) koerst een bijzonder goed seizoenbegin. Maar over de nationale testtijdrit in Neeroeteren was hij niet tevreden.

    ”Ik had ik een slechte dag en eindigde er slechts 30ste. Het parcours lag mij dan ook helemaal niet, iets te bochtig en veel op en af wat niet mijn specialiteit is”.

    Zondag ging het te Zoutleeuw al stukken beter voor de renner van Bodysol-Lotto Menen. “Nochtans voelde ik wel de verzuring van gisteren nog in de benen, maar met enkele doorgedreven aanvallen kon ik toch de beslissing maken.Rond half koers zette ik een tegenaanval op met twee andere renners, op Gert-Jan De Vos die alleen aan de leiding reed”.

    Een ronde later kregen ze nog het gezelschap van een tiental anderen die in twee delen aansloten. Zo gingen ze met 14 de laatste ronde in. Kwam dan de eindspurt: “Ik nam de laatste bocht dan in een slechte positie zodat ik geen kans meer maakte op een top tien plaats”.
    Hij werd 12de.
    Glenn hoopt nu deze week nog een betere prestatie neer te zetten te Moere, waar hij woensdag zal deelnemen aan de wedstrijd.


    Pieter Cordeel uit Stekene reed zaterdag de nationale testtijdrit in Neeroeteren. “Ik heb hier slecht gereden want ik had heel slechte benen en geraakte amper vooruit.”

    Zondag in Halle-Zoersel werd hij 4de. “Ik vond het geen zware koers. Een paar keer heb ik geprobeerd maar het kwam toch steeds samen. Dus heb ik mij rustig gehouden”.

    Op het einde reden een paar renners in kleine groepjes weg en in de laatste 500 meter kon Pieter demarreren en kon zo nog een paar renners voorbij rijden.”De derde kon ik net niet meer terug pakken. Maar ik ben tevreden. De conditie is stilletjes aan toch aan het verbeteren en vanaf morgen maandag  tot donderdag zitten we met de ploeg op stage in St Vith. Ik voel dat ik toch beter en beter in de koersen begin in te komen.”. Tot daar de Waaslander van het Bodysol Menen Team.



    Bron : FLOR VAN DE VELDE & KENNY


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG W.A.O.D. TE MEER VAN ZONDAG 01/04/2007
    ZONDAG 01/04/2007 - MEER - W.A.O.D.
    CATG. A / B (56 deelnemers)
    1. David Van Pelt winnaar A
    2. Mario Auwers winnaar B
    19. Kristof Verbraeken uit Beveren (A11)
    21. Kris Van Severen uit St.Niklaas (B10)
    26. Tom Van Osselaer uit Melsele (A13)

    CATG. C / D
    1. Arie De Moor winnaar C
    3. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C3)
    5. André Van Langenberg winnaar D
    8. Marc Borghgraef uit Burcht (C6)
    9. Etienne Claus uit Hamme (C7)

    CATG. E / E+
    1. Kees Christiaensen winnaar E
    3. Georges Vonckx winnaar E+
    4. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+ 2)
    8. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E6)

    CATG. F1
    1. Luc Snels
    3. Karel Andries uit Schoten
    4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
    8. Freddy De Blick uit Beveren
    15. Dirk De Cauwer uit Hamme

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WALLONIA CUP - MOUNTAINBIKEN - ZONDAG 01/04/2007

    Mountainbiken in de Wallonia Cup

     

    Na Dinant stond zondag  de tweede wedstrijd van de Wallonia Cup in Thieusies (nabij Mons) op het programma.
    's Morgens reeds moesten de nieuwelingen, junioren en masters +40 van start. Een wedstrijd met verschillende Wase deelnemers die het verre van slecht deden. Verrassend bij de nieuwelingen was Fabrice Mels uit Sinaai. Bij het ingaan van de laatste ronde reed hij nog in 7de stelling maar wist finaal door te stoten naar de 4de plaats en ontliep nipt zijn eerste podiumplaats. Schitterend resultaat want dit was een mooie MTB-omloop in tegenstelling met Zottegem vorige week. Jeroen Van De Vijver (Eksaarde) eindigde mooi 7de en eerstejaars nieuweling Mathy Vanhove uit Sint-Gillis-Waas eindigde 14de.
    Bij de masters reed Patrick Meersschaert 4/5de van de wedstrijd aan de leiding maar kon nooit veel afstand nemen van Ronny Geerts, vorige week nog winnaar in Zottegem. In de voorlaatste klim kon Geerts afstand nemen en won met 12 sec. voorsprong. De rest van de concurrentie werd op diverse minuten gereden. De Sint-Gillisnaar Meersschaert was dus 2de.
    Volgend weekend zijn er mooie wedstrijden in Gilly (Charleroi) en Grand-Halleux (Stavelot).

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KURT HEYRMAN EEN TIJDJE UITGESCHAKELD !!!!

    Kurt Heyrman uit Bazel en één van onze Dijkrenners en broer van Koen is voor een tijdje uitgeschakeld.  Woensdagmiddag werd hij op een korte trainingstocht tijdens zijn middagspauze de pas afgesneden door een afslaande auto.  Hij knalde er vol op en was een half uurtje buiten westen.  In het ziekenhuis werd een hersenschudding vastgesteld en kreeg Kurt 3 hechtingen in het hoofd.

    Kurt vertelde dat hij de laatste keer zonder helm op pad is geweest !!!! , gelukkig heeft hij geen breuken of andere kwetsuren. Hij moet het nu een 2-tal weken kalm aan doen, maar ook de fiets is volledig stuk zodat het wachten wordt op een nieuwe !!!


    Langs deze weg wensen wij Kurt alle beterschap toe en dat we hem snel terug op DEN DIJK mogen zien  !!!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPTRAINING BEVEREN - DEN DIJK VAN ZONDAG 01/04/2007
    Onder leiding van Kenny Janssens en Eric Vermeulen vertrokken Zondagmorgend om 09H03 thv Buyl Sport te Beveren 22 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit op DEN DIJK.
    Met een beetje vertraging vertrokken , wegens lekke band voor het vertrek van Dirk Bryssinckx.
    Alweer geen splitsing te Kieldrecht en werd het zowieso een afvallingswedstrijd met deze tegenwind.
    Ter hoogte van Emmadorp zaten we nog met 14 renners en pikte we de eerste gelosten terug op !!!!
    Van ronddraaien was bijna geen sprake want onze renners gingen zo "hard te keer" dat wie op de kant kwam te zitten er gewoonweg af moest.
    De max.snelheid naar Walsoorden stond op 59 Km/h en het gemiddelde aldaar was
    38,5 Km/h.
    Tegen Den Dijk op de terugweg tegenwind en nog 14 renners reden op kop al de anderen waren verspreid en reden alleen.
    Op den Bovendijk thv Ouden Doel schudde Dirk Trogh even zijn benen los met gevolg dat er nog maar 6 renners goed waren om de finale te rijden.
    Dirk Trogh , Roberto Vercauteren , Kris Smet , Mattias Nys , Chris Van Cleemput en Dirk Cleys.
    Al de rest was op achtervolgen aangewezen en daar scheurde het ook nog eens : de tweede groep bestond uit Koen Heyrman , Adrien Maes , Wim Rijckaert en Gunther De Cock , de derde groep bestond uit
    Dirk Bryssinckx , Kurt Carpentier , Etienne Fleury en Chris Heirwegh.
    De derde groep kon terug aansluiten bij groep 2 maar dit zonder Etienne Fleury.
    In de finale reed
    Chris Van Cleemput "zeer sterk" en zo maar eventjes alleen weg en kwam afgescheiden binnen gevolgd door
    Roberto Vercauteren , op 3 eindigde Kris Smet gevolgd door Dirk Trogh , Mattias Nys en Dirk Cleys.
    De totale afstand tot de meet thv Kallo bedroeg 92 Km en het gemiddelde was goed voor
    37,5 Km/h.

    Nog een kleine anekdote van onderweg tussen Emmadorp en bovendijk.

    Tegen gehouden door seingevers, politie en verplegers aan een campingcar met Vlaamse Leeuwenvlag , de verplegers hadden een badge op van dopingcontrole.

    Er waren al enkele jongens gestopt, maar Dirk Trogh zijne frank viel al rap?

    Mannen het is wel 1 April hé !!!! Waarop Dirk het antwoord kreeg " al een geluk dat er toch één persoon wakker is".

    Wie reden mee vandaag :
    Dirk Trogh , Gunther De Cock , Chris Heirwegh , Adrien Maes , Etienne Fleury , Alain Verbeke , Maurits Van Paemel , Patrick Staes , Frank Van Geystelen , Chris Van Cleemput , Kris Smet , Roberto Vercauteren , Wim Rijckaert , Dirk Bryssinckx , Kurt Carpentier , Mattias Nys , Koen Heyrman , Dirk Cleys , Eric Vermeulen , Gerry De Gendt , Danny Smet en Kenny Janssens.

    P.S. onderweg lekke band voor Kenny Janssens thv Doel.

    Chris Van Cleemput_680x560_620x500
    FOTO : CHRIS VAN CLEEMPUT

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG B.V.W.B. VAN ZATERDAG 31/03/2007
    ZATERDAG 31/03/2007 - MOORSEL - B.V.W.B.
    Fons Van Raemdonck 04
    FOTO : Links FONS VAN RAEMDONCK

    CATG. C
    4. Patrick Bolssens uit Kieldrecht

    CATG. E
    2. Fons Van Raemdonck uit Beveren

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG W.A.O.D. TE MEER VAN ZATERDAG 31/03/2007
    ZATERDAG 31/03/2007 - MEER (Hoogstraten) - W.A.O.D.
    CATG. A / B
    1. Kristof Muys winnaar B
    2. Raf Martens winnaar A
    3. Alex Goossens uit Vrasene (B2)
    12. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B9)
    13. Jimmy Engels van L.O. (B10)
    15. Ben Verburgt uit Hoboken (A4)
    16. Jan Vlegels uit Kieldrecht (A5)
    19. Koen Heyrman uit Bazel (B13)
    24. Robby Van Raemdonck uit Kallo (A10)
    27. Jef De Batist van L.O. (A18)

    CATG. C / D
    1. Ludwig Gladines winnaar C
    7. Ad Valentijn winnaar D
    10. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D2)
    16. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C10)

    CATG. E / E+
    1. Wim De Waal winnaar E
    9. Martin Venninckx winnaar E+

    CATG. F1
    1. Luc Snels
    3. Karel Andries uit Schoten
    5. Alfred Staljanssens uit Bornem
    7. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
    9. Freddy De Blick uit Beveren

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 31/03/2007

    ZATERDAG 31/03/2007 - LAARNE (O) - Dames Elite - 98 Km - 02h40min
    Aantal deelnemers : 91
    1. Ludivine Henrion
    5. Caroline Van Peteghem uit Belsele (Team Coogee Saar)
    12. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee) op 1'21"
    25. Natasja Nobels uit Grembergen (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)
    29. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
    41. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (La Royale Pedale Saint-Martin-Tournai)
    46. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    47. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
    52. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
    53. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant C.T)

    31/03/2007 - CHAUMONT-GISTOUX - Elite zonder Contract + Beloften - 109 Km - 02h45min
    Aantal deelnemers : 156
    1. Kevin Van Lierde
    15. Anthony Vandenberghe uitSinaai (Unibet-Davo)

    31/03/2007 - STRIJPEN (O) - Juniores - 81 Km - 02h09min
    Aantal deelnemers : 108
    1. Jens De Langhe
    22. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland) op 20"
    34. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)

    31/03/2007 - WAARSCHOOT (O) - Juniores - 82 Km - 01h59min
    Aantal deelnemers : 88
    1. Adam Blythe
    31. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T) op 8'20"
    36. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
    41. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
    48. Davy Present uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)

    31/03/2007 - ROTSELAAR (VB) - Nieuwelingen - 48,3 Km - 01h12min
    Aantal deelnemers :
    1. Steven Giesberts
    58. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team) op 35"

    31/03/2007 - WAARSCHOOT (O) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h31min
    Aantal deelnemers : 98
    1. Brian Van Goethem
    13. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen) op 2'45"
    18. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 3'10"
    21. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 3'40"
    23. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)
    33. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)
    35. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    56. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    62. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
    63. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
    68. Dorian Heyndrickx uit St.Pauwels (Hoop Op Zegen Beveren) 


    31-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE TE LAARNE VAN ZATERDAG 31/03/2007

    LUDIVINE HENRION WINT DAMESKOERS VAN LAARNE


    HENRION hulde_329x350

    De wedstrijd voor Dames Elite te Laarne kreeg 91 deelneemsters aan de start.

    Opvallend was de aanwezigheid van wereldkampioene Marianne Vos die samen met verschillende rensters van DSB Bank hun opwachting maakten.

    Van Wase kant waren er Ilse Fiers, Charlotte Van Damme, Ines Claes, Natasja Nobels, Nana Steenssens en Cindy Vandermeulen.

    Er moesten 24 ronden van 4.2 Km afgelegd worden. De eerste ronden was er een aanval van Sylvia Debboudt, Liliane Leenknegt en Natasja Nobels. Zij werden afgelost door Kimberly Buyl, Ludivine Henrion en Caroline Van Peteghem.

    De drie bouwden een mooie voorsprong op. Loes Sels ging dan in den tegenaanval en kwam knap terug bij de 3.Zij hadden een voorsprong van rond de minuut op het peloton. Toen vond de wereldkampioene Marianne Vos het welletjes en ook zij vond de aansluiting bij het viertal. Zij liet zien waarom ze die trui droeg.

    Het vijftal was voorgoed weg en spurten dan ook om de zege.

    Ludivine Henrion haalde het voor Marianne Vos, die duidelijk vaart minderde en Ludivine liet winnen. Derde was Kimberly Buyl en Loes Sels 4de, Caroline Van Peteghem 5de. En met deze laatste dame was er ook wat Wase eer bij want uiteindelijk is Caroline afkomstig van Belsele en is zij de dochter van schepen Gaspard Van Peteghem van Sint-Niklaas.

    HENRION spurt 31.3

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING

    WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING


    ZATERDAG 31/03/2007
     

    Dieter Van der Stock (Hamme) heeft de pech van vorig weekend in Strijpen helemaal in de vergeethoek gezet. Op een moordend zwaar parcours te Strijpen met diverse beklimmingen per ronde en een stuk van de kasseien van de beruchte Lippenhovestraat waren 108 juniores van start gegaan. Amper 40 bereikten de aankomst.

     “Ik eindigde 24ste en zat stikkapot bij het aangaan van die sprint. Ik zat veel te ver maar tot mijn eigen grote verbazing remonteerde ik nog enkele renners die stilvielen op het hellende stuk naar de aankomst”, aldus Dieter.

     

     

    Elite zonder Contract : Gunter Sterck uit Klein Sinaai en rijdend voor het Jan Snel Team zit een beetje in de lappenmand. Hij vertelde ons: “De gezondheid wil niet mee en na verschillende onderzoeken is gebleken dat ik een bacteriële infectie heb op de rechter long, mycoplasma zoals dat heet. Wanneer ik terug in competitie kom dat weet ik nog niet, maar het seizoen is nog lang.”

    STERCK gunter bew


    35ste plaats Jori Van Steenberghen

    Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) kon wegens een weekje schoolkamp in Durby alles behalve trainen op zijne fiets maar dat hield hem niet tegen Zaterdag een wedstrijd te koersen.

    Daarom trok Jori naar Waarschoot waar maar liefst 98 Nieuwelingen aan de start kwamen voor  60 km wedstrijd.

    Mede door zijn schoolkamp kon hij niet over de goeie benen beschikken om nog iets te forceren in het peloton na dat er reeds enkele groepjes renners waren ontsnapt.

    Zo eindigde Jori Van Steenberghen op een 35ste plaats in het klassement na een zware koers,dit was vooral te danken door de felle tegen wind.



    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SEIZOEN BEGINT VOOR THIBAULT KOPPEN UIT BEVEREN

    Het wielerseizoen is goed en wel een maand ver. Vanaf 1 april start ook Thibault Koppen uit Beveren het nieuwe wegseizoen als Belofte.

    KOPPEN THIBAULT_290x480

    01/04/2007 MERCHTEM (VB) - 1.12B - ind.reg.wedstr.(100-120 km) Elite z.c./U23
    109,2 km - 21 x 5.2 km - 800 EUR
    I: Café De Reedijk,reedijk 37, 1785 Merchtem (052/37 52 81)
    13:00-14:15-14:30 - Tel.org.: 0477/82 07 80
    K: Sporthal, Merchtem
    Camera: rugnummers links


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HUDIKO RENNERS GAAN OP STAGE !!!!

    HUDIKO RENNERS OP STAGE

     

    De nieuwelingen en juniors van het Hudiko Wielerteam Haasdonk gaan van maandag 2 april tot en met vrijdag 6 april op stage in Jeugdverblijf "De Fiertel" in Ronse. Een oord waar Willy De Wael en zijn helpers al jaren ‘thuis’ is.

     Willy: “Het is nog eens een goed moment om de messen verder te scherpen om er voor de rest van het seizoen tegenaan te gaan”.

     Er nemen een 35 -tal jongens deel aan de stage.

     Op vrijdag 13 , zaterdag 14 en zondag 15 april is het de beurt aan de aspiranten.Ook zij gaan naar Ronse. Net zoals vorig jaar gaat het hier om een samenwerking met de club Heist Zuiderkempen van opleider Eddy Gorris.

    Ook hier zijn reeds een 30 tal jongens en meisjes ingeschreven

     

    Het Hudiko Wielerteam neemt met de nieuwelingen op zondag en maandag 8 en 9 april ook deel aan de 2-daagse Haspengouw Tour in en rond Borlo .

    Volgende renners werden daar voor geselecteerd : Marnix Van Der Sijpt (Stekene), Tom Dobbelaer (Sint-Niklaas), Stijn Van Hese (Belsele),  Didier Moens (Baasrode), Kenny Goossens (Sinaai) en Laurens Poelman (Kalken).

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE

     


    30-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIE TIENDE IN WK PLOEGENACHTERVOLGING

    Nederland zevende, Belgie tiende in WK ploegenachtervolging


    Deze ochtend werden op het WK Baanwielrennen in Mallorca de kwalificaties gereden van de ploegenachtervolging. België eindigde daarin met de jongeren Dominique Cornu, Kenny De Ketele, Ingmar De Poortere en Tim Mertens op de tiende stek. De verwachting was dat er geen medaille kon gehaald worden en dat bleek al snel op de piste. Nederland deed het iets beter dan de Belgen. Met Jenning Huizinga, Ismael Kip, Jens Mouris en Peter Schep werd een zevende tijd gerealiseerd. In de vooravond wordt de finale gereden tussen Groot-Brittanië en Oekraïne. Denemarken en Nieuw-Zeeland strijden voor het brons. Verwacht wordt dat Groot-Brittanië opnieuw het hoogst mogelijke eremetaal zal behalen.

    Dominique Cornu, Kenny De Ketele, Ingmar De Poortere en Tim Mertens zorgden voor de tiende tijd (4'11"357)
    Groot-Brittannië is straks topfavoriet in de finale. Want Edward Clancy, Thomas Geraint, Paul Manning, Bradley Wiggins deden 3'59"579 over de vier kilometer.
    Groot-Brittannië liet zo de beste tijd noteren. Oekraïne is de opponent in de finale.

    De Belgische achtervolgingsploeg is uitgeschakeld op het WK.

    Uitslag kwalificaties :

    1. Groot-Brittanië
    2. Oekraïne
    3. Denemarken
    4. Nieuw-Zeeland
    5. Duitsland
    6. Australië
    7. Nederland
    8. Rusland
    9. Spanje
    10. België
    11. Frankrijk
    12. Italië


    Bron : Wielernieuws + Sporza


    29-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. OP ZATERDAG 31/03/2007 EN ZONDAG 01/04/2007

    Zaterdag 31 Maart 2007 - MEER (Hoogstraten) - Visserslokaal - Hoogeind 74

     Locatie Hoogeind - Meer  

    G+ en G     13:00     50 km     10 Ronden
    F2              13:02     50 km     10 Ronden

     

    F1              14:30      55 km    11 Ronden
    E en E+      14:32      55 km    11 Ronden

     

    C D            16:00      65 km     13 Ronden
    A B            16:02      65 km     13 Ronden


    ZONDAG 01 APRIL 2007 - MEER (Hoogstraten) - Visserslokaal - Hoogeind 74

     Locatie Hoogeind - Meer  

    G+ en G     13:00    50 km     10 Ronden
    F2              13:02    50 km     10 Ronden

     

    F1              14:30     55 km    11 Ronden
    E en E+      14:32     55 km    11 Ronden

     

    C D            16:00     65 km     13 Ronden
    A B            16:02     65 km     13 Ronden


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU WORDT 13° IN WK-ACHTERVOLGING !!!!
    Dominique Cornu wordt dertiende in WK achtervolging

    Donderdag 29/03/07 - Dominique Cornu uit Beveren is dertiende geworden in de individuele achtervolging op het WK baan. Dimitri De Fauw is voorlopig vijfde in de omnium.

    Dominique Cornu - Piste
    Dominique Cornu
    heeft de hoge verwachtingen op het WK baanwielrennen in Mallorca niet kunnen inlossen.
    In de individuele achtervolging legde hij beslag op de dertiende plaats.
    Cornu had vooraf gezegd dat een podiumplaats niet haalbaar zou zijn. En hij kreeg gelijk.
    De belg kwam traag op gang, negentiende na twee kilometer, en werd halverwege ingehaald door zijn tegenstander, de Spanjaard Sergi Escobar.
    De Predictor-Lotto-renner trok zich op aan Escobar en kon op die manier nog enkele plaatsen goedmaken. Cornu deed 4'29"093 over de vier kilometer en werd daarmee dertiende.

    Vaarten: "Vrijdag kan Cornu zich weer bewijzen"

    Bondscoach Michel Vaarten was niet te spreken over de prestatie van Dominique Cornu.

    "Hij is veel te voorzichtig aan de race begonnen", vindt Vaarten. "Als je te traag start, haal je dat niet meer op."
    "Cornu's laatste kilometer was wél goed maar dat was omdat hij met de Spanjaard plots een doel voor zich had."
    "Zelf was hij ontgoocheld, hij moet vrijdag in de ploegenachtervolging maar bewijzen dat hij zijn plaats waard is",
    zegt Vaarten.
    Op het WK voor beloften pakte de jonge Belg goud bij het tijdrijden. "Cornu blijft wereldklasse, maar heeft weinig ervaring en twijfelt te veel aan zichzelf. En als hij naar de Spelen wil moet hij zich 100 procent inzetten."


    Bron : SPORZA
     

     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEER JUNIORESWEDSTRIJD OP DE POENJAARD TE MELSELE !!!!

    POENJAARD MELSELE WEER MET JUNIORESWEDSTRIJD

    Het CHW Beveren zal op zondag 26 augustus weer instaan voor de enige wielerwedstrijd in de deelgemeente Melsele. Toen drie jaar geleden Veloclub De Zwaluw alle activiteiten stopte verdwenen alle koersen in het aardbeidorp. Maar op de Poenjaard legden Lucien Covents en Gaston Van Bogaert zich daar niet bij neer. Hun koers was immers elk jaar een schot in de roos. Ze namen contact op met het Comité Ter Heropleving van de Wielersport en de GP Sierschouwen Van Bogaert was gered.

    Er wordt nu eind augustus voor de derde keer met het CHW georganiseerd. Net zoals vorig jaar, wordt het een wedstrijd voor juniores. Het is op de Poenjaard reeds de 33ste uitgave van een wielerwedstrijd. Ooit was er op vrijdagavond ook nog een criterium voor juniores en s’ zondags volgden dan de liefhebbers.

    Lucien en Gaston zijn al klaar voor 26 augustus: een wedstrijd van 93 km verdeeld over 15 ronden. “En schrijf er maar bij dat er elke ronde een premie is”, lachte Gaston Van Bogaert.

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    POENJAARD lucien  gaston bew

    FOTO: De twee wielersportredders van de Melseelse Poenjaard: Lucien Covents en Gaston Van Bogaert

     



    .
    .
    .
    .
    .
    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs