.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    22-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD W.A.O.D. - ZONDAG 25/03/2007

    Zondag 25 Maart 2007

     

    OOSTEEKLO (9968) - Café De Braeme - Rijkestraat 54

    G+ en G
    F2

    13:00
    13:02

    50 km.

    10 Ronden

    F1
    E en E+

    14:30
    14:32

    55 km.

    11 Ronden

    C D
    A B

    16:15
    16:17

    60 km.

    12 Ronden



     Locatie Rijkestraat - Oosteeklo


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WASE WIELERKALENDER

    WASE WIELERKALENDER

     

    De Wase wielerkalender biedt komend weekend niet veel aan. Er is in de regio enkel een wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften te Zele.

    De inschrijving gebeurt in café De Lantaarn in de Kloosterstraat 39. De start wordt gegeven om 14.30u voor 114 km verdeeld over 10 ronden. Normaal is de leiding in handen van de WBV–afgevaardigden Killiaan De Neef, Filip Apers en Alain Cannuyer.

    Vorig jaar won Danny Verelst de wedstrijd en dat was toen reeds zijn 4de van het seizoen.(De koers werd toen op 1 april gereden)

    ZELE 06 D Verelst bew_350x317

    FOTO: Danny Verelst na zijn zege te Zele vorig jaar. Links op de foto wilerfanaat Omer De Witte uit Beveren

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RONDE VAN HET WAASLAND VOOR MOUNTAINBIKE

    2DE RIT RONDE VAN HET WAASLAND MOUNTAINBIKE IN BELSELE

     

    Op Zondag 25 maart is de Ronde van het Waasland mountainbiken te Belsele voor de tochten door de Waasmunsterse Heide, de golvende Durmevallei en de Goudenleeuwse bossen. Het is de tweede rit nadat op 18 februari reeds in Sinaai werd gereden.  Daar waren trouwens 811 deelnemers. Deze mounatinbiketochten staan open voor iedereen.

     

    De 2de rit in Belsele start tussen 8u en 10.30u aan de  sporthal “De Klavers” St-Andriesstraat. De afstanden zijn 30 - 50 en 75 km.

    Goed om weten is ook dat er om 10.30u een begeleide ‘kidstour’ van 15 km start. Op deze manier is het een gebeuren voor jong en oud.

    De deelnameprijs bedraagt  3,5 €(verzekerden) en 4 € (onverzekerden) (-16 j. 2 euro) per rit.

    Bij elke rit horen douches, bikewas, bevoorradingen en voor de eindhappening is er een rijke prijzenpot.

    INFO: tel. 0476/232525        Reservering huur MTB's: 03/7754345

    De 3de rit vindt plaats op Zondag 1 april te Sint-Niklaas waar dan de “Jasmijn-Tour” wordt gereden. Start aan Tennisclub De Jasmijn in de Jasmijnenweg, een zijweg van de Breedstraat.

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. HOE LEER JE SNELLER SPRINTEN OP VRIJDAG 23/03/2007
    STEELS LUC ROOMS REINOUT bew

    FOTO : Tom Steels en de twee schrijvers van "Sneller Sprinten"
    ( Luc Rooms in midden en Reinout Van Schuylenbergh rechts)

    De Wase Wielerschool organiseert op  Vrijdag 23/03/2007


    Naar aanleiding van hun boek geven Reinout Van Schuylenbergh & Luc Rooms een uiteenzetting over hoe je sneller kan leren sprinten.

    Waar : MEIRDAM FITNESS CENTER - Peter Benoitlaan 74 - 9120 Beveren

    Aanvang : 20h00

    Prijs = 2 EUR

    Inschrijven : Graag op voorhand een seintje want de plaatsen zijn beperkt !!!!

    Schrijf in via fb205386@skynet.be of bel GSM 0486/28.62.55


    21-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT + BELOFTEN TE WANZELE VAN WOENSDAG 21/03/2007

    WOENSDAG 21/03/2007 - WANZELE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 116 Km - 02h41min
    Aantal deelnemers : 154

    WILLEMS MARIO wanzele bew
    1. Mario Willems
    18. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo) op 1'30"

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG NOKERE KOERSE VAN WOENDAG 21/03/2007

    Leon van Bon is de sterkste op Nokereberg

    Woensdag 21/03/07 - Leon van Bon heeft de 62e Nokere Koerse op zijn naam geschreven. De renner van Rabobank toonde zich op Nokereberg sterker zijn Nederlandse landgenoot Aart Vierhouten. De jonge Belg Geert Steurs werd derde.

    Leon Van Bon

    Op 55 kilometer van de finish kon een groep van 26 renners ontsnappen. Bijna alle ploegen waren vooraan vertegenwoordigd, de koers lag in een definitieve plooi. Bij de koplopers Tom Steels en Greg Van Avermaet.(Predictor-Lotto)
    De vele versnellingen zorgden voor slachtoffers in de kopgroep. En op twee ronden van het einde demarreerde Aart Vierhouten.
    De Skil-renner muisde er samen met Geert Steurs en Leon van Bon vanonder.
    In de slotronde moest neoprof Steurs de twee ervaren Nederlanders laten gaan. Van Bon wachtte de sprint niet af en schudde Vierhouten nog van zich af.
    Steurs moest zich nog reppen om uit de greep te blijven van de achtervolgers. Hij werd derde, voor zijn ploegmaat Greg Van Avermaet.

    Uitslag van Nokere Koerse
    1. Leon van Bon (Ned) - 197 km in 4u60'55"

    2. Aart Vierhouten (Ned) op 18"

    3. Geert STEURS op 35"

    4. Greg VAN AVERMAET uit Hamme op 37"

    5. Markus Eichler (Dui)  z.t.

    6. Geert OMLOOP

    7. Konstantin Schubert (Dui)

    8. James VANLANDSCHOOT

    9. Roy Curvers (Ned)

    10. Maarten Tjallingii (Ned) op 55"
    18. Tom STEELS uit Nieuwkerken op 3'16"

    P.S. Aantal deelnemers : 188 waaronder slechts 23 renners werden geklasseerd !!!!!

    Bron : Sporza


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN WOENSDAG 21/03/2007

    SVEN WIELANDT uit Beveren rijdend voor Wielerpromotieclub Jeugdteam en 2de jaars Belofte behaalde Zondag in de Kattekoers een 60ste plaats op 194 deelnemers. Met Deinze-Ieper, de 'Kattekoers', is ook de Lotto Topcompetitie aan een nieuwe editie begonnen.
    Het was de 67ste Kattekoers voor Elite zonder Contract en Beloften , de renners moesten 160 kilometer afleggen van Deinze naar Ieper.
    Winnaar werd Sebastien Delfosse (Pole Continental) in 04h14min.

    Sven Wielandt
    194 renners startten in Deinze in wat een zware editie zou worden, niet alleen door de hellingen (Baneberg, Rodeberg en dubbele beklimming van de Kemmelberg), maar ook door de stevige wind.

    Reeds vroeg in de wedstrijd ontsnapten 11 renners die samen aan de heuvelzone mochten beginnen. Hun maximale voorsprong schommelde aan km 80 rond de 2 minuten.
    De leidersgroep werd na de beklimmingen van de Baneberg en Rodeberg herleid tot 8 man, en ook in het peloton ging men zich roeren, net voor de eerste klim van de Kemmel gingen o.a. Kristof Vandewalle en Bert De Backer nog in de tegenaanval. De eerste beklimming van de Kemmelberg zorgde intussen voor de eerste serieuze schifting: vooraan kregen we nu nog 3 leiders met Delfosse, Van Den Eeckhout en Guillou; het peloton daarachter werd tot een 60-tal renners uitgedund waaronder Sven Wielandt die de eerste beklimming goed verteerde en vooraan kon beginnen aan de beklimming.
    Na de 2e beklimming van de Kemmel kregen we een een heel andere wedstrijdsituatie: 6 renners aan het commando en daarachter een groep van 30 renners. Voor Sven Wielandt was de tweede beklimming er teveel aan want hij moest in de 60ste positie aan de Kemmelberg beginnen. Sven vertelde "dat je echt vooraan moet zitten om te beginnen aan de Kemmelberg en dat is nu net wat iedereen wil , na de beklimming zag Sven de leidersgroep van 30 renners rijden maar de kloof was gemaakt.
    Het achtervolgingswerk leverde niks op tegen deze kopgroep en dus reed Sven Wielandt toch mooi zijn wedstrijd uit , voor Sven een opsteker want dit zijn toch wel de topwedstrijden waar de stiel als wielrenner te leren valt !!!!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 21/03/2007

    Onder leiding van Kenny Janssens en Timmy De Boes vertrokken Woensdagmiddag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 18 POLDERRENNERS voor de 1ste zomerrit naar 't HELLEGAT.
    Echt "FLANDRIEN-WEER" met hagelbuien en een tegenwind waar men "U" tegen mag zeggen !!!!
    De sterke kopmannen vandaag waren : Sven Wielandt , Timmy De Boes , Kenny Janssens , Thibault Koppen , Adrien Maes en Franky Wielandt.
    Op de terugweg naar Graauw kwamen enkele renners op de kant te zitten en waaide eraf , dus even gewacht en iedereen terug aangesloten.
    Voor Dirk Bryssinckx ging zelfs even het licht uit , Kenny en Sven (trek- en duwwerk) hebben Dirk even geholpen om het gat dicht te rijden.
    De totale afstand bedroeg 90 Km en dit aan een gemiddelde van 31,9 Km/h.
    Wie reden vandaag mee : Sven Wielandt , Franky Wielandt , Dr.Frank De Winter , Dirk Bryssinckx , Alex Goossens , Mister Y , Freddy De Blick , Timmy De Boes , Wim De Cleen , Davy Marin , Koen Apers , Saskia Van Overmeire , Natasja Nobels , Adrien Maes , Thibault Koppen , Frank Van Geystelen , Jos Van Raemdonck en Kenny Janssens.

    P.S.
    Koen Apers terug naar huis wegens kapot achterwiel onderweg.
            Natasja Nobels vroeger huiswaarts om te gaan werken.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOKERE KOERSE - WOENSDAG 21/03/2007

    De 62 ste NOKERE KOERSE op 21 maart 2007 !!!!!

    Jaren vliegen …. tradities blijven…. en op woensdag 21 maart 2007, bij het begin van de lente, wordt de 62ste uitgave van “Nokere Koerse” verreden, zijnde een 1.1 wedstrijd op de UCI-ranking.
    “Nokere Koerse” heeft de recente hervormingen van de U.C.I. goed verteerd en opnieuw zullen wij aan de wielerliefhebbers een mooi wielerspektakel aanbieden.
    Nu kunnen wij reeds met het nodig voorbehoud mededelen, dat op de Grote Markt te Oudenaarde, opnieuw 25 wielerploegen, met elk ACHT renners, aan de start zullen verschijnen. Onder de 25 wielerploegen zullen 4 PRO-TOUR PLOEGEN aanwezig zijn : Predictor-Lotto, Rabobank, Quick-Step, Unibet.com en een zevental professionele wielerploegen als Chocolade Jacques, Landbouwkrediet, en een 13tal niet-professionele ploegen waaronder Jartazi-Promo Fashion…
    Wat het sportief gedeelte betreft geven wij U het volgende mede :
    - De START wordt gegeven op de Grote Markt te Oudenaarde
    - Omstreeks 13.40 uur zijn de renners terug in Nokere voor 10 plaatselijke ronden.

    P.S. Voor Predictor-Lotto rijden o.a. mee : Tom Steels , Preben Van Hecke en Greg Van Avermaet !!!!!
            Voor Jartazi o.a. : Jarno Van Mingeroet
            Voor Chocolade Jacques o.a. : Glenn D'Hollander
            Voor Yawadoo-ABM o.a. : Thomas Ongena


    20-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN DINSDAG 20/03/2007

    HET WAC TEAM OVERZICHT

     

    Bij de nieuwelingen en junioren van het WAC–Team zien we elke week de conditie groeien en dat vertaalt zich stilaan in de uitslagen. Enkele renners zullen weldra hun eerste koers rijden.

    Bij de nieuwelingen was Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas geselecteerd voor de beker van België in Moerbeke-Viane. Hij werd in zijn eerste interclub mooi 19de en in het algemeen klassement staat het Hoboken Wac-Team op een prachtige 4de plaats. Het is de betrachting in de top vijf te eindigen in de eindstand en dit met allemaal eigen clubrenners, dus geen aangekochte!

    Joeri Persoon uit Stekene werd 18de in de nieuwelingen wedstrijd in Kemzeke.

    PERSOON JOERI bew

    FOTO : JOERI PERSOON UIT STEKENE 


    Zwijndrechtenaar Karl Van Osselaer reed zijn  2de wedstrijd ook reeds vlot uit in de buik van het peloton.

     

    Ook Timothy Van Heurck van L.O. komt stilaan in het gepaste ritme bij de Beloften. Toch wel een sterke prestatie na pas één jaar bij de junioren gereden te hebben en voordien geen sportieve loopbaan gehad te hebben.

     

    De miniemen zijn intussen halfweg hun opleiding en de aspiranten beginnen er deze

    week aan.

    Tenslotte melden we ook nog twee nieuwe aansluitingen met twee jonge renners uit Melsele

    Jelle De Jonghe en Stephen De Clercq.

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN DINSDAG 20/03/2007

    WEER VIER WASE NIEUWELINGEN IN DE PLOEG VAN BODYSOL-LOTTO

     

    Zoals reeds gemeld heeft het Bodysol-lotto CT Menenteam in de eerste wedstrijd voor de Beker van België in Berloz geschitterd. Dat gebeurde met de inbreng van 4 Waaslanders.

    Het interclub klassement voor ploegen werd door Bodysol –Lotto CT Menen gewonnen dankzij: Toshoni Van Craen 5de , Gijs Van Hoecke 7de , Andres Pieters 8ste , Glenn DeRidder 16de , Jens Demonie 18de en Moreno De Pauw 28 ste.

    DCM Vorselaar van winnaar Barry Markus werd 2de ; KSV Deerlijk 3de, Kon. Balen BC 4de en Olympia Tienen 5de.

    Volgende Zondag 25 maart staat in Rhisnes (provincie Namen) terug een wedstrijd voor de Beker van België op het menu. Het is een wedstrijd van 38 km in lijn plus 4 ronden van 5 km, of 58 km.

    Opnieuw werden bij CT Menen  vier Waaslanders geselecteerd: Gijs Van Hoecke, Moreno De Pauw, Andres Pieters en Zelenaar Jeffrey Herrebaut. Verder ook nog Jens Demonie ( Oostnieuwkerke) en Tim Vanspeybroeck (Bellem)

    MORENO DE PAUW bew

    FOTO : MORENO DE PAUW UIT ST.PAUWELS 


    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN DINSDAG 20/03/2007

    Verslag over JORI VAN STEENBERGHEN in wedstrijd te Kemzeke !!!!!

    jori van steenberghen

    Jori Van Steenberghen (Hoop Op Zegen Beveren) uit De Klinge reed Zondag zijn wedstrijd te Kemzeke waar 36 Nieuwelingen aan de start kwamen voor 7 ronden wedstrijd.

    Ploegmaat Jimmy Seghers uit St.Gillis-Waas trok in de 3de ronde een eerste keer in het offensief , een halve ronde later werd hij echter weer gegrepen.

    Twee ronden later ging Jimmy opnieuw in de aanval en mede door het afstoppingswerk van Jori en ploegmaat Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht werd hij in de laatste ronde terug gegrepen.

    En zo kwam alles terug samen met massaspurt als gevolg.

    Jori kon hier voluit gaan en dat deed hij ook op 100 meter van de meet lag hij nog eerst , maar moest in de laatste meters toch nog 2 renners laten voorbij gaan.

    Zo kwam Jori op een knappe 3de plaats in het klassement.

    Zijn volgende wedstrijd vind plaats op Zondag 25 maart om 15h00 te Nederzwalm.

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEON EN GUIDO ONZE 2 RONDRIJDENDE REPORTERS !!!!!

    LEON GING NAAR DE KOERS

     

    De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere uit Beveren. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”.
    Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken. Hier is dat van hun eerste koers in Stekene.

     

    De start viel wel in mineur. Het was koud en nat met een temperatuur van 6 graden. Samen met mijn collega Guido Andries, vertrokken we om precies half twee aan het fietspad aan de Driekoningenstraat aan de belastingen.

    Het sneeuwde zo hard, dat we zelf dachten om terug huiswaarts te keren.

    Maar ik vond dat we toch beschermende regenkleren bij hadden en zijn daarom verder naar Stekene gereden, natuurlijk met de fiets.

    Achteraf viel het weer toch wel mee daar we geen regen of sneeuw meer hebben gezien maar het bleef wel koud en dan kan een lekkere koffie wonderen doen.

    Na de start zijn we met de fiets de renners tegemoet gefietst en dit was een ronde van 6,7 km

    Er waren 49 renners ingeschreven. Voor dit weer en een maandag, was dit een mooi peloton.

    De winnaar werd uiteindelijk een 18 -jarige en eerstejaars belofte.

    Groeten.

     

    De Leon en de Guido


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT + BELOFTEN TE STEKENE VAN MAANDAG 19/03/2007

    ZONDAG 19/03/2007 - STEKENE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h40min
    Aantal deelnemers : 49
    1. Sven Nooytens
    2. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra-Lombarden) op 2"
    5. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C) op 17"
    6. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C) op 58"
    11. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 1'43"
    13. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW)
    14. Koen Van De Velde uit Belsele (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'54"
    15. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 5'00"
    18. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    22. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
    26. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    29. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel)
    31. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
    35. Stefan Suy uit Waasmunster (Afdeling Oost-Vlaanderen WBV)

    Sven Nooytens houdt Jarno Van Guyse van thuiszege

     

    STEKENE sven nooytens bew_350x263

    Het is een uitstekende Jarno Van Guyse uit Stekene niet gelukt om voor eigen volk een eerste overwinning te behalen. Daarvoor was zijn vluchtgezel Sven Nooytens enkele procenten sneller in de spurt. Jarno drong niet verder aan en eindigde op tien meter achter de jonge belofte uit Arendonk.

    Niettegenstaande een lucht vol maartse buien stonden toch nog  48 renners op het deelnemersbad maar om vijf voor drie kwam ook Mindaugas Goncaras er nog aan en hij kreeg van de sympathieke WBV-afgevaardigden toch nog gelegenheid tot starten. Met 49 werd gestart voor 17 ronden.

    Opvallend was het koersbegin van Sander Cordeel uit Stekene die zelf de snelheid bepaalde. Ook de van de WAOD overgekomen Mattias Nijs uit Nieuwkerken en Jarno Van Guyse aarzelden in de beginfase niet om in de spits te rijden. Even geraakten een negental renners licht voorop maar het telde mee voor peper en zout.

    Nadat Lokerenaar Nicky De Wit in de 4de ronde voor een premie in positie één had gereden, kwam daarna een kopgroep van acht tot stand. Op dat ogenblik verliet Thijs Van den Bossche uit Stekene de koers omdat hij als gevolg van een verkoudheid last kreeg op de ademhaling.

    De acht aanvallers die eigenlijk niet zo forsig wegreden waren: Sander Cordeel , Jarno Van Guyse , Luc De Moor (St.Gillis-Waas) , Bart Veyt, Tom Leysen, Sven Nooytens en de buitenlanders Richard Heathcote en Justas Volungevicius.

    Toen ze halfkoers de goede kadans vonden waren ze al uitgelopen topt 40 seconden. Dan werd in de 10de ronde een achtervolging ingezet door Nicky De Wit , Tom Stremersch (Meerdonk) , Koen Van de Velde (Belsele) , Patrick Van Roosbroeck , Guy Jacobs , de Engelsman Shand en Rieno Stofferis. Vooral de Waaslanders probeerden nog iets recht te zetten maar dat lukte niet meer.
    Guy Smet uit Kruibeke had toen de wedstrijd reeds verlaten.Voor hem is het nog de tijd en het weer.

    Het was dus wachten op aanvalslustigen bij de acht leiders. In de 15de ronde waren dat Jarno Van Guyse, die er echt alles wou aan doen om voor eigen volk te winnen, en Sven Nooytens. Dat tweetal straalde kracht uit en bij de anderen moest Tom Leysen lossen. De plaatselijke Kristof D'Hollander uit Stekene gaf toen op.

    Bij het ingaan van de laatste ronde, dus op minder dan 7 km van het einde, had het duo Van Guyse-Nooytens een voorsprong van amper 21 sec op Sander Cordeel en iets verder volgden Bart Veyt, Luc De Moor,  Volungevicius en Heathcote.

    De twee leiders bleven knokken en beletten dat Cordeel alsnog bij hen kwam. Nadat Sven Nooytens met Jarno Van Guyse in de spurt had afgerekend, reed Bart Veyt binnen op 17sec vóór Volungevicius en Sander Cordeel. Op 1 min werd Luc De Moor 6de  , Heathcote 7de. Op 1 min33 reed Patrick Van Roosbroeck binnen als 8ste.

    Voor het Waasland is Sven Nooytens zeker geen onbekende vermits hij vorig seizoen nog als junior voor het AVIA Wielerteam reed. Hij rijdt nu als belofte voor Wielergroep Beveren 2000.

    Jarno Van Guyse vertelde na afloop: "In het begin van de wedstrijd heb ik weer op iedereen gereageerd en teruggehaald. Toen ik in de finale met Sven Nooytens wegreed was het heel zwaar want het was beuken tegen de wind maar we bleven drie ronden voorop. Ik werd gedwongen één km voor de meet op kop te rijden en Sven kwam niet meer uit mijn wiel. Enkel aan de meet om mij te kloppen!"

    STEKENE JARNO VAN GUYSE bew

    FOTO : UITBLINKER JARNO VAN GUYSE UIT STEKENE 


    Na de wedstrijd in Stekene was er een dopingscontrole.
    Naast de winnaar Sven Nooytens moesten ook nog negen andere renners zich aanbieden:

    Kevin Keulemans (Sint-Katelijne-Waver), Stefan Suy (Waasmunster), David Clarke (?), Wim De Rudder (Belsele), Sander Cordeel (Stekene), Bart Veyt (Londerzeel), Guy Pont Guillaume (F), Jogi Sienaert (Iddergem) en Kristof Declerck (Merelbeke)

     

     

    Bron : FLOR VAN DE VELDE


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WALLONIA CUP TE DINANT - MTB VAN ZONDAG 18/03/2007

    Robby De Bock ging van start in de  Wallonia cup in Dinant

    Eindelijk, de eerste mountainbikewedstrijd dit seizoen waar Robby De Bock uit Melsele zich als nieuwkomer moest bewijzen bij de beloften.
    Hij reed er eerst een verkenning maar na nog geen vijf minuten waren ze al slijkduivels. Toch werd de volledige omloop verkend maar op het einde reed Robby nog lek. Snel de fiets afgespoten, banden verwisseld en een nieuwe chip gaan halen (de andere had hij al gebroken in de verkenning).
    ”Aan de start stond ik op de vierde rij met in de buurt Houbenk, Robin en Laurent. Meteen vlot opgeschoven en zonder veel inspanning, reed ik rond positie 12 op de rotsige singletrack waar Bomans al meteen plat stond. Enkelen kwamen langs, ik passeerde een paar rijders en al snel reed ik rond de 15e plaats bij een paar andere beloften.”, aldus Robby.

    Ze maakten stevig tempo en de Melselenaar kwam bij trainer Kris aansluiten. Bergop trok hij stevig door maar even later moest hij hem laten rijden op het vlakke. Met enkelingen reden ze een goed tempo bergop om vervolgens in de bagger overeind te blijven als het bergaf ging.
    Robby ging verder: “Begin van de derde ronde gebeurde wat velen overkwam, ik reed plat op de scherpe keien aan het water. Een Waaslandse vloek werd gevolgd door een dépannage, mijn binnenbandje kwam van pas en 2 min. later zat ik weer op de fiets. Een tiental renners waren me voorbij gereden, waarvan ik er een groot deel al snel terugzag op de uiterst vettige klim.”
    De wedstrijd werd een ronde ingekort en toen zijn maat Hertsens (ook al lek) passeerde probeerde hij aan te pikken. Dit lukte niet maar in de allerlaatste klim zat hij  plots bij Simon Vandereet, de belofte met wie Robby de halve koers al had gereden.

    “Ik probeerde te versnellen maar krampen waren nabij. Toch lukte ik in enkele meters voorsprong. Bovenaan werd dat 50m en na de trappenafdaling was het richting aankomst. Ik dacht 25e scratch of zo, dit bleek echter de 10e plaats te zijn. Het gevoel was goed, maar deze uitslag had ik nog niet verwacht.“, zo besloot de gelukkige mountainbiker.
    Komend weekend staat de Flanders Cup in Zottegem op het programma.

    Verslag : Robby De Bock en Flor Van De Velde


    19-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND VAN ZONDAG 18/03/2007
    ZONDAG 18/03/2007 - DWORP (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 115 Km - 02h44min
    Aantal deelnemers : 109
    1. Michel Kreder
    4. Dave Bruylandts
    5. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)

    18/03/2007 - MOORTSELE-OOSTERZELE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h46min
    Aantal deelnemers : 74
    1. Patrick Cocquyt
    7. Davy Peirsman uit Temse (WimiGames-St.Martinus-Kerksken) op 42"

    18/03/2007 - DEERLIJK (W) - Beloften - 90 Km - 02h11min
    Aantal deelnemers : 63
    1. Michaêl Van Staeyen
    30. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T) op 2'20"
    43. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team) op 5'00"

    18/03/2007 - ESSEN (A) - Juniores - 68,2 Km - 01h41min
    Aantal deelnemers : 73
    1. Roy Eelfing
    22. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'20"

    18/03/2007 - WETTEREN (O) - Juniores - 84 Km - 02h09min
    Aantal deelnemers : 118
    1. Kenny Vandenheede
    7. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
    12. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)

    18/03/2007 - BERLOZ - Nieuwelingen - 57 Km - 01h30min
    Aantal deelnemers : 124
    1. Barry Markus
    7. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
    8. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen) op 1'29")

    18/03/2007 - OORDEGEM (O) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h46min
    Aantal deelnemers : 39
    1. Dominic Schils
    4. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 1'12"
    24. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)

    18/03/2007 - WAANRODE (VB) - Nieuwelingen - 50,4 Km - 01h29min
    Aantal deelnemers : 57
    1. Pieter Schepmans
    10. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.43° OMLOOP VAN HET WAASLAND TE KEMZEKE !!!!!
    ZONDAG 18/03/2007 - 43° OMLOOP VAN HET WAASLAND - KEMZEKE (O) - MEN ELITE - 184 Km
    Aantal deelnemers :
    KEMZ spurt profs
    1. Niko Eeckhout
    2. Geert Omloop
    3. Bobby Traksel
    7. Jarno Van Mingeroet uit Zele (Jartazi Promo Fashion)
    11. Thomas Ongena uit Berlare (Yawadoo-ABM-TV Vlaanderen)
    Kemzeke omloop eeckhout traksel

    Op het podium van de 43ste Omloop van het Waasland: Geert Omloop, Niko Eeckhout en Bobby Traksel


    Bij de profs was het Niko Eeckhout die Geert Omloop en Bobby Traksel vloerde. Eeckhout won voor de tweede achtereenvolgende keer de Omloop Van het Waasland.
    thomas ongenaJarno Van Mingeroet 
    FOTO : Links Thomas Onghena en rechts Jarno Van Mingeroet

    Bron : FLOR VAN DE VELDE

    Niko Eeckhout (Jacques) wint 43ste Omloop van het Waasland
    Niko Eeckhout (Jacques) heeft zondag de 43ste editie van de Omloop van het Waasland (categorie 1.2), met start te Stekene en aankomst na 192 kilometer te Kemzeke, gewonnen. Hij hield in een spurt met negen onder andere Geert Omloop en de Nederlander Bobby Traksel achter zich.
    Na goed 25 kilometer wedstrijd zonderden zich 31 renners af. Het peloton liet begaan en deze omvangrijke kopgroep kon rustig aan zijn voorsprong opbouwen. Na zestig kilometer scheurde het bij de leiders en kregen we nog zeventien man aan de leiding. Nog ging het niet snel genoeg voor Niko Eeckhout, Kurt Hovelijnck, Dimitri De Fauw, Filip Meirhaeghe, Geert Omloop en de Nederlander Bobby Traksel. Zij stoven er na 92 kilometer koers vanonder. De voorsprong van de zes steeg nooit boven de anderhalve minuut uit. Niko Eeckhout prikte even en liet zijn metgezellen een poosje in de steek. Uiteindelijk vloeide alles opnieuw samen. Nog voor het ingaan van de laatste plaatselijke ronde, van 13 kilometer, op en rond Kemzekedorp muisde Kurt Hovelijnck er even vanonder. De Jacquesrenner ging echter net iets te gretig tekeer en schoof onderuit. Hovelijnck werd wat later opgeraapt door Jarno Van Mingeroet, Iljo Keisse en de Nederlander Thomas Berkhout die in de tegenreactie waren gegaan op de vluchters. De vier slaagden in volle finale erin hun karretje aan te pikken zodat er een kopgroep onstond van negen renners. In de spurt voor de eindzege stond er geen maat op Niko Eeckhout die het net als vorig jaar haalde in deze Omloop van het Waasland.

    Bron : SPORT INFO SPORTS




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMLOOP HET VOLK - DAMES ELITE VAN ZONDAG 18/03/2007
    ZONDAG 18/03/2007 - OMLOOP HET VOLK - DEERLIJK-DEINZE (W) - Women Elite - 128 Km - 03h26min
    Aantal deelneemsters : 165
    1.
    Mie Bekker Lacota (Den)
    2.
    Monica Boller (Zwe)
    3.
    Jacolien Wallaard (Ned)

    Ines Claes uit Beveren (Benelux Team) tijdens de plaatselijke ronden moeten stoppen na +/- 105 Km.

    Omloop het volk dames_640x380
    Mie Bekker Lacota wint tweede editie Omloop Het Volk
    De Deense Mie Bekker Lacota heeft zondag de tweede editie van de Omloop Het Volk, met start te Deerlijk en aankomst te Deinze na 128 kilometer wedstrijd voor dames eliterensters gewonnen. Ze hield de Zweedse Monica Boller en de Nederlandse Jacolien Wallaard achter haar. Lacota was de snelste van een kopgroepje van 10 rensters die 19 seconden voor de groep uitreden. Van deze kopgroep maakten slechts twee Belgische meisjes deel uit en dit waren, Liesbet De Vocht, vijfde plaats en Kathleen Sterckx zevende plaats.

    Bron : Wielernieuws.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNIORES TE WETTEREN VAN ZONDAG 18/03/2007

    ZONDAG 18/03/2007 - WETTEREN (O) - Juniores - 84 Km - 02h09min
    Aantal deelnemers : 120
    1. Kenny Vandenheede
    7. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
    12. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)

    Prachtige wedstrijd vandaag van Jasper Verberckmoes (ASFRA R.T) uit Moerbeke. Al van in de eerste ronde werd reeds meer dan de helft van het peloton geëlimineerd door de wind en het grote deelnemersveld.

    Toen reeds in de vijfde ronde de definitieve vlucht tot stand kwam kon Jasper gepast reageren en een kloof van 500m overbruggen en zo zijn wagonnetje aanpikken en de vogels (17) waren voorgoed gaan vliegen. Na een adempauze trachtte Jasper met een kompaan zijn medevluchters te ontglippen maar ze lieten niet begaan en kregen maar een boni van een handvol seconden bij mekaar. Dan maar met zeventien naar de finish en zonder dat zijn versnellingsapparaat haperde zat er een kortere ereplaats in alhoewel 12de van 120 deelnemers niet slecht is en dit zeker met reeds een zware wedstrijd van gisteren  in de benen. (Koolskamp 22ste van 106 (27 reden de wedstrijd uit)


    18-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAAS WIELERNIEUWS VAN ZONDAG 18/03/2007

    DE PECH VAN GIJS VAN HOECKE

     

    Gijs Van Hoecke uit Zaffelare heeft in Berloz door pech de kans gemist om de top van de Belgische en ook wel Nederlandse een hak te zetten. Met de kopgroep van 7 ging het naar de finish.

    Gijs Van Hoecke: “De samenwerking was niet zo schitterend, maar we reden wel een voorsprong van 1’30” bij elkaar. Het zag er naar uit dat het op een sprint met 7 ging eindigen, maar nadat Toshoni Van Craen samen met Zico Waeytens nog probeerden, leek dat even anders. Maar toch, ze werden allebei nog teruggegrepen. In de sprint plaatste ik me in het wiel van Barry Markus. Ik wachtte mijn moment af en net toen ik erover ging gaan, op ongeveer 100 meter voor de streep, vertraagde Barry  en week uit naar rechts. Ik raakte zijn achterwiel en viel. Ik had op dat moment het gevoel dat ik nog “gemakkelijk” zou gewonnen hebben. Al stappend over de meet werd ik toch nog 7de

    Barry Markus won uiteindelijk toch nog.

    De kwetsuren bij Gijs vallen gelukkig nogal mee. Andres Pieters uit Dendermonde werd 8ste  Een andere Bodysoller, Toshoni Van Craen uit Putte, werd 5de, zodat Bodysol-lotto een goede zaak deed in Berloz. Glenn De Ridder uit Stekene en Moreno De Pauw uit St.Pauwels eindigden in het peloton, maar hebben zeker ook hun duit in het zakje gedaan in functie van de ploeg.

    Bron : FLOR VAN DE VELDE



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs