Inhoud blog
  • VERHUIST
  • SNEEK PEAK
  • COLORFULL SERIES
  • SOS NAILCARE BALM by ESSENCE
  • SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Kim , en gebruik soms ook wel de schuilnaam pimpernell aka kim.
    Ik ben een vrouw en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 01/09/1982 en ben nu dus 41 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: alles wat met beauty te maken heeft.
    Rondvraag / Poll
    Welke is jouw favoriete lippenbalsem?
    Carmex
    good old Vaseline
    Rosebud Salve
    Labello
    Bodyshop Lipbutters, eender welke
    andere?
    Bekijk resultaat

    pimpernell
    De site voor foto's, reviews en swatches voor alles wat met beauty en make-up te maken heeft!
    30-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEW YORK COLOR *MOUSSE* LIPSTICK
    Deze kleur is 1 van m'n favoriete 'nude' kleurtjes. Niet te bleek, maar een tint lichter dan m'n eigen lipkleur. De kleur omschrijf ik het best als een lichte roze/bruine kleur, mat maar tegelijkertijd geeft hij je lippen ook glans.

    Mijn swap-buddy kocht deze voor me en de prijs was maar $ 0.99 't stuk dus supergoedkoop!!!! De textuur is creamy dus makkelijk aan te brengen. Verbazingwekkend blijft deze kleur superlang en hij droogt m'n lippen niet uit.
    Hij heeft geen specifieke smaak (sommige goedkope lipsticks smaken echt...ja, goedkoop) en dat vind ik ook al een heel voordeel!





    Hebben jullie al lipsticks van NYC uitgeprobeerd? Wat is je favoriete nude-kleur?

    30-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Lips
    29-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRESH HAIRCUT
    Gisteren breacht ik een bezoekje aan de kapper. Ik zat echt in een kapseldip (de vorige snit was helemaal uitgegroeid), ik vroeg de kapster om raad en dit is het resultaat:

    Een froufrou, die ik eerst niet had, vooraan nog steeds kinlengte, en achteraan helemaal opgesneden. (Vorige snit was eerder een carré)...

    Wat vinden jullie ervan? Beter de voor of de na?







    29-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hair
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEW YORK COLOR LIPSTICK IN * SHEER RED*
    Vandaag had ik een feestje en ik besloot om eens een rode kleur te nemen. Rood is een kleur die ik superopvallend vind, dus gebruik ik die niet zoveel.
    Alhoewel ik vind dat rode lippen superclassy staan bij een zwarte outfit!!!!

    Ohja, ik wou nog even vermelden dat door te foto's zo in te zoomen, de haartjes boven m'n lip extra uitvergroot worden waardoor het lijkt alsof ik een megasnor heb...NIET DUS in het echt!

    De kleur *SHEER* RED vind ik eigenlijk ietsje miskozen want het is allesbehalve 'sheer'!   1 laagje van de lipstick geeft me al de beroemde Marilyn Monroe lippen! Ideaal !
    De lipstick glijd echt over je lippen, geeft ze een mooie glans en hydrateerd ze ook. De lipstick was maar $0.99 dus qua prijs/qualiteit vergelijking krijgt deze zeker een 9/10 !!!



    29-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Lips
    28-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTD: *FOILED*
    Vandaag een FOTD met een foiled look. Wat is dit nu?

    Oogschaduw kan je ook 'foilen' dit wil zeggen: nat gebruiken, waardoor je oogschaduw intenser van kleur is, langhoudender en een soort metaalachtige finish krijgt.
    Je kan zowel vaste oogschaduw gebruiken als losse pigments. Mijn voorkeur gaat naar het laatste. Waarom? Die kan je beter doseren, in een apart dekseltje, zonder dat je andere oogschaduw er last van heeft.

    Dit doe ik zo : doe een klein beetje poeder in een dekseltje, maak je penseel nat (niet doornat, maar vochtig genoeg), meng hierna je oogschaduw in je penseel, je ziet dat de oogschaduw een beetje papperig wordt. Zorg ervoor dat het papje niet te vloeibaar is (anders wrijft 't niet mooi open) maar ook niet te droog (dan krijg je klontertjes die ook niet gelijkmatig openwrijven).

    Waarmee maak je je penseel nat?
    Sommigen gebruiken gewoon water, sommigen oogdruppels (gevonden op MUA), MAC Mixing Medium (zonder alcohol!!), MAC Fix+, Rozenwater, vloeibare glycerine (zoek op youtube naar: homemade mixing medium), en tal van andere productjes. Zorg er alleen voor dat ze geen alcohol bevatten!
    Ikzelf gebruik altijd The Body Shop Vitamine E facemist.


    1. Producten gebruikt: MAC Foundation NW20, WnW Mineral Pressed Powder, wenkbrauwpoeder, Gosh Blush Wheel, Maybelline Colossal Volume, WnW zwart oogpotlood, Losse oogschaduw van de Hema, lipgloss, UDPP (staat niet op foto)...

    Start zoals altijd met foundation, concealer, poeder enz... Foilen kan je natuurlijk ook met meerdere kleuren doen, maar vandaag heb ik maar 1 kleur gebruikt. Dit om gewoon eens te tonen hoe het in z'n werk gaat.

    .

    1. Breng de natte oogschaduw aan, doe dit toch al redelijk precies want eenmaal opgedroogt is deze moeilijk te blenden! Doe dit ook op je onderste wimperrand. Je zal voelen dat dit een koud/trekkerig gevoel geeft, maar dat is normaal, als het droog is voelt dit als gewone oogschaduw

    2. Breng in de crease dezelfde kleur aan maar dan droog. Op foto zie je dit jammergenoeg niet maar, die kleur heeft een andere tint, ook zorgt het ervoor dat je de kleuren wat kan blenden.


    3. Breng een paarse liquid eyeliner aan, en daarbovenop vlak tegen je wimperrand een zwarte eyeliner. Dit heet tightlinen. Breng ook met een zwart potlood zwarte eyeliner aan op je onderste wimperrand en vervaag dit een beetje.

    4. TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA




    28-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:FOTD (face of the day)
    27-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EOTD
    Even een vlugge close-up van m'n EOTD van vandaag. Beide kleuren komen uit het Urban Decay Deluxe Pallet en zijn genaamd: Honey en Ransom. Ik kreeg er enkele leuke complimentjes over en dat wou ik met jullie delen!



    27-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:FOTD (face of the day)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNELLE FACELIFT
    Dit masker werkt verstvigend en trekt je huid samen

    Hoe doe je het?

    Klop een eiwit stijf en smeer dit op je gezicht (niet rond de ogen). Eventueel roe je er at druppels citroensapof lepeltje honing door. Laat halfuurtje intrekken en met lauw water afnemen.

    27-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Tips & Tricks
    26-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WnW PEARLESCENT PINK BLUSH, REVIEW & SWATCH
    Deze blush staat bekend als 1 van de betere 'dupes' voor de Nars Orgasm blush.  Dupe weliswaar want deze blush kost ongeveer een 8ste van wat de Nars blush kost

    Pluspunt
    * De kleur is een mooi roze (niet te fel en niet te licht)genoeg om je wangen net dat ietsje meer kleur te geven, en hij bevat heel veel gouden shimmer. GEEN glitter wel te verstaan
    * Ideaal licht aangebracht voor overdag, en perfect voor een feestje waar het wat donkerder mag zijn.
    * Hun bekendste kleur in hun gamma, en gewild door menig make-up verslaafden
    * Prijs: 3.49 euro normaal (en ik kocht hem dan nog eens aan de halve prijs)

    Minpunt
    * verpakking: tja...goedkoop, heel veel zilverkleurigplastiek, en het plastiek raampje durft al eens los te komen
    * het borsteltje is echt crap
    * de blush durft wel veel kruimelen, allee, niet echt kruimelen maar het poeder komt gauw los, en dat gebeurd vaker met goedkopere spulletjes

    De flauwe minpuntjes wegen niet op tegen te pluspuntjes, dit is een blush die standaard in mijn stash zit en die ik zolang hij nog bestaat zal blijven afschaffen.
    Kortom: één van mijn HG!!!






    Hebben jullie blushes van WnW? Zoja, wat vind je van de kwaliteit?  Wat is je favoriete kleur?

    26-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:WnW
    25-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YVES ROCHER PALETTE COLLECTOR REVIEW + SWATCHES
    Vorige week gaf ik jullie al swatches en een review van het Smokey Eyes Pallet van Yves Rocher, vandaag is het de beurt aan hun andere pallet! Kijk mee!


    Dit pallet is ietsje groter en platter dan het Smokey eyes pallet, het komt als een donkerblauw glanzend kartonnen doosje die sluit met een magneet. Op de voorkant zijn mini-fotos van prachtige bloemen. Het pallet kost 17.90euro


    Het pallet bevat 9 oogschaduwen, 1 blush en 1 lipgloss. Ook bevat het pallet een spiegel en die is lekker groot. Bijna net zo groot als het deksel. Alle producten zijn ook apart verkrijgbaar in de Couleurs Nature Lijn.


    Deze eerste 3 kleuren zijn ideaal te gebruiken voor een smokey eye als voor een gewone look. De zwarte kleur bevat zilveren miniglitter, het paars heeft een roze/bronzen finish en het bruin heeft een koperen finish. Alle kleuren zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Van L naar R:  nr 83, 72, 22
    De oogschaduw bevat véél pigment, is zacht genoeg om ze makkelijk aan te brengen en zijn makkelijk te blenden. Ook blijven ze lang.


    Dit zijn m'n favoriete kleurtjes! Vooral dan de linkse; een blauw/zilveren kleur die een paarse ondertoon bevat. De kleuren zijn shimmery, makkelijk aan te brengen en te blenden en ze blijven lang. Van L nr R: 81, 71, 12


    Dit zijn m'n minst favoriete kleurtjes, deze bevatten minder pigment dan de anderen en zijn niet zo shimmery, eerder een gewone zachte glans. Mss is het ook wel net de bedoeling dat deze kleurtjes lichter van kleur zijn, dan kan je ze eerder als highlight gebruiken. Van L nr R:01, 02, 03



    Oh My! Deze blush is gewoon prachtig! Een licht bruin/roze kleur die geen shimmer of glitter bevat. De textuur is echt iets apart. Als je erover swiped met je vinger voelt het aan zoals een creme, zo fijn is de poeder. De blush is heel langhoudend, makkelijk te blenden en de kleur is ook apart verkrijgbaar. De blush heeft nr 20.


    De lipgloss is in de kleur: 'fraise'. Een mooie neutrale lichtroze kleur met miniscule roze glitter in verwerkt. De gloss is eerder aan de dikke kant, maar niet zooooooo dik dat ie je lippen aan mekaar kleeft.
    De lipgloss bevat volume boostende plantenextracten die je lippen omhullen in een licht tintelend gevoel. De gloss is zéér mooi van kleur.


    Ik ben eigenlijk héél tevreden over dit pallet.
     
    Moesten jullie kunnen kiezen (na de reviews gelezen te hebben) welke zouden jullie dan kopen? De Smokey of deze?

    25-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Yves Rocher
    Tags:eyes, lips,blush
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLINIQUE *A DIFFERENT GRAPE* LIPSTICK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb mezelf voorgenomen om ook eens wat meer aandacht te schenken aan mijn lippen, dus vanaf nu zal je regelmatig eens een LOTD te zien krijgen!

    Clinique heeft volgens mij 1 van de beste formule voor lipsticks! De lippenstift is superzacht (denk boter...), glanst als een gloss en heeft de dekking van een lipstick.
    Hij droogt je lippen niet uit, blijft lang en heeft geen smaak...

    Mijn lipstick van vandaag heet 'a different grape' en heeft zoals je uit de naam al kan afleiden een beetje van een (blauwe) druivenkleur. De kleur is ietsje donkerder en opvallender dan wat ik gewoonlijk draag maar ik vind hem 'oh zo mooi!'

    25-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Lips
    24-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENEFIT * YOU REBEL*
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben nooit echt een fan geweest van 'Tinted moisturiser' tot ik deze van Benefit probeerde. Ik kreeg ooit eens een staaltje, en staaltjes die m'n interesse wekken qua verpakking, product enz...vind ik wel eens de moeite te proberen.
    Meestal zit in staaltjes net niet genoeg om je hele gezicht te doen, maar bij deze was dit niet zo. Na 3 dagen geprobeerd te hebben besloot ik de TM aan te schaffen.

    De TM komt in een makkelijke metalen knijptube, maar de verpakking is classy rood met de naam van het product in grote letters erop geschreven

    Wat beloofd het?
    * Beloofd je gezicht voldoende 'coverage' te geven
    * beloofd maximale hydratatie
    * bevat SPF 15
    * bedoeld voor normale blanke huid of 'fair' skin
    * bevat Aloe, bekend om zijn verzachtende en vochtinbrengende eigenschappen
    * bevat Vit A die bekend staat voor verbeteren van huidelasticiteit en voor het vervagen van tekens van ouderdomskwaaltjes
    * bevat Vit E, bekend door z'n bescherming tegen vrije radicalen

    Wat zeg ik?

    Pluspunt:

    * makkelijke knijptube, geen vieze vingers in potje, geen creme onder de nagels!
    * de perfecte kleur voor voor mijn huid, niet te donker, niet te licht, net goed!
    * makkelijk aan te brengen, smeert goed uit en veranderd in een matte substantie
    * echt wel vochtinbrengend, m'n huid voelt niet 'trekkerig'
    * blijft de ganse dag op z'n plaats en trekt niet in eventuele fijne lijntjes
    * Heerlijke geur!Frisse geur (denk weeral iets komkommer-achtig)


    Minpunt:

    * bevat 6 parabenen!!!!
    *de prijs: 30$ (tss 20 en 30 euro te zien waar je het koopt) voor 50 ml
    * vermijdt contact met de ogen...PRIKGEVAAR!

    Zoals je ziet, volgens mij heeft de TM meer pluspunten dan minpunten dus ik koop 'em zeker opnieuw!

    24-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Face
    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENEFIT EYE-CON
    Klik op de afbeelding om de link te volgen www.benefitcosmetics.com

    1 van de aantrekkelijkelijkste merken op aarde vindt ik BENEFIT Cosmetics. Hun nostalgische verpakkingen doen me dromen over vervlogen tijden (alsof ik al zooo oud ben ;-)), en ze zijn gewoon supermooi om te zien. Een nadeel dan weer vind ik wel de prijzen; pppphooooeeeffff, hiervan ga ik soms wel zweten....Maar bon, een mens mag zwijmelen en af en toe eens een gat in z'n hand hebben

    Ook heeft al hun cosmetica heel aantrekkelijkenamen zoals: "perk-me-up eyegel", "brows-a-go-go", "my place or your's" enz...

    Onlangs kocht ik 2 van hun producten waarvan ik vandaag 1tje review. "Benefit Eye-con"

    Wat is het?
    Brightening Eyecreme of in het vlaams: verhelderende oogcreme.

    Wat doet het?
    Vervaagd donkere kringen en verzacht fijne lijntjes. Je ogen lijken opgefrist en fris wakker!

    Wat je nog moet weten:
    Bevat extracten van zoete amandelolie, appelextract en extracten van japonica-blad (of Japans Kruiskruid) die wonderen doen voor je vermoeide ogen.

    Wat zeg ik?

    + plusunt:
    * Oh My !!! Ik ben helemaal verliefd op de textuur en het gevoel die de creme m'n oocontouren geeft. Volgens mij niet echt een creme-creme maar eerder een boter-creme
    * Makkelijk aan te brengen. (Altijd al deppend!) en het geeft een verfrissend gevoel rond je oog. Bij sommige cremes voelen m'n oogleden direct weer 'trekkerig' aan, bij deze niet en dit blijft zo de hele dag!
    * geen specifieke geur (alhoewel...mss een frisse, beetje komkommer-achtige geur)

    - minpunt:
    *
    de prijs: 30 $ (of tussen 20 en 25 euro, te zien waar je het koopt) voor 15ml !! alhoewel, als oogcreme heb je niet veel nodig dus het gaat lang mee...
    * trekt niet snel in, blijft een licht vet laagje achter  (voor mij geen zo'n probleem, voor mensen met vette huid mss wel...)
    * Of het nu echt eventuele donkere kringen vervaagd weet ik eigenlijk niet, ik zie geen verschil....
    * het komt in een glazen potje en persoonlijk ben ik niet zo'n fan om met m'n vingers in potjes te zitten
    * bevat 5 parabenen !!!

    Toch zou ik deze creme zeker opnieuw kopen omdat het m'n ogen zo'n prettig gevoel geeft, het aantal parabenen neem ik er dan maar bij!!!!!

    23-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    22-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KWASTEN STASH

    Op aanvraag toon ik jullie vandaag eens mijn kwasten- stash. Ik heb er een aantal maar uiteindelijk merk ik dat ik meestal toch naar dezelfde grijp omdat ik 't liefst met die werk.

    Heel raar...maar...penselen van bv. MAC, Sigma enz...interesseren me niet zo. Ik vind ze eerst en vooral prijzig! En ik ben van mening dat de penselen die ik heb met de juiste handelingen evengoed werk leveren als dure penselen. Over de kwaliteit kan ik natuurlijk niet oordelen, en ongetwijfeld moet de prijs ook daarnaartoe gaan...maar je betaald natuurlijk ook voor de naam.
    Ook ben ik allergisch aan dierenhaar, zelfs al is het haar al verwerkt...daarom ben ik genoodzaakt om synthetische penselen te koepen wat op zich ook al goedkoper is.

    Mijn penselen komen een beetje van overal Ik kocht er bij Coastal Scents (die met het zilveren gedeelte), bij Kryolan, of gewoon via de avondschool of gespecialiseerde kapperszaak. Ook heb ik supergoedkope: bijv die van de Hema, ELF, en enkele die ik eens kocht in de Action.

    De prijzen van de kwasten weet ik echt niet meer... ik gebruik ze al jaren en mijn geheugen gaat niet zo ver!


    Allemaal Coastal Scents kwasten. Van L nr R: foundation, blush en 2 poeder/bronzerkwasten


    2 linkse penselen v Coastal Scents: blush penseel en 'fan' penseel. 2 rechtse penselen van de kapperswinkel


    1ste penseel is v kapperswinkel (om oogschaduw in je crease aan te brengen), andere zijn van Coastal Scents. Deze gebruik ik allemaal om oogmake-up aan te brengen. Deze krijgen vanavond allen een wasbeurt...


    Deze hebben dringend een wasbeurt nodig zodat de haartjes weer op z'n plaats komen . De eerste 3 penselen gebruik ik voor gel-liners, de laatste gebruik ik om wenkbrauwpoeder aan te brengen, die is trouwens van Yves Rocher.


    Het 1ste penseel kocht ik in de Action en gebruik ik graag om te blenden, penselen nr 2,3en 4 zijn van ELF. Nr 5 is van Kryolan en de laatste van Estee Lauder

    Dan heb ik ook nog enkele kwasten die ik gekocht heb in de Action en die ik graag gebruik om concealer enz...aan te brengen. De kwasten hebben een rechte punt, die makkelijk in alle hoekjes en plooitjes raakt. En ook nog vergeten op foto te zetten: m'n 2 Kabuki's. Eentje is er van Everyday Minerals en de andere van Bourjois

    M'n kwasten probeer ik toch zeker 1 keer per week te wassen. En dan meestal op zondag. Ik doe dit met babyshampoo of met een milde hand-zeep. En natuurlijk laat ik ze plat drogen!

    Hebben jullie veel penselen? Kun/ wil je er veel geld aan uitgeven? Hoe berg je ze op en hoe reinig je ze?

    22-11-2009 om 18:40 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PARABENEN?????? WAT????

    De meesten hebben er onwaarschijnlijk al van gehoord, en voor degenen die het niet kennen: parabenen zijn een mix van chemische stoffen die gebruikt worden als conserveringsmiddelen in cosmetica maar ook in kuisproducten.

    In cosmetica wordt het al grootschalig gebruikt sinds 1950. Parabenen worden op de verpakking aangeduid als: Methylparabeen, Ethylparabeen, Propylparabeen of Butylparabeen.

    Wat doet het?
    Parabenen zorgen ervoor dat je make-up niet bederft en dus goed blijft. Zonder conserveringsmiddelen zou al je make-up en cremes binnen de kortste keren vol van de schimmels en microben zitten. Parabenen zijn meestal nodig bij producten die plantenextracten bevatten...Om en vergelijking te maken: ga maar eens na hoe vlug een krop sla bederft!

    Zijn parabenen gevaarlijk?
    Nadat op bepaalde plaatsen artikels verschenen over parabenen en een mogelijke link met borstkanker begonnen velen zich zorgen te maken. Ondertussen werd dit als onterecht aangewezen, zo blijkt uit diverse analyses.
    Het belangerijkst voor jezelf om te weten is dat het nooit wetenschappelijk bewezen dat er een verband is tussen parabenen en borstkanker. Wel is algemeen bekend dat parabenen allerlei allergieen kunnen veroorzaken.

    Wat zeggen experts?
    De Amerikaanse 'cosmetics cop (Paula Begoun) bestudeerde verschillende onderzoeken en maakte daaruit uit dat risico's van parabenen minimaal zijn. Alhoewel ze nog steeds geen duidelijk antwoord heeft gegeven als je parabenen nu moet vermijden of niet.


    De keuze ligt natuurlijk aan jezelf als je liever producten gebruikt met maar weinig of geen parabenen, en dat je jezelf pretteiger erbij voelt EN dan ben je al zeker mee met de eco-cosmetics-trend die nu ietwat begint te overheersen.

    22-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTD * GLITTERATI*
    Start zoals gewoonlijk met foundation of tinted moisturiser (Benefit You Rebel), concealer (ELF all over cover stick in medium), oogschaduwprimer (udpp).
    Voor deze ooglook gebruikte ik het Urban Decay Book of Shadows Volume 1 pallet.

    Jammer genoeg kon ik op foto de glitter niet goed vastleggen. Maar irl zie je telkens als het licht op je oog valt subtiele zilveren glitter schitteren!!


    1. Breng een witte shimmery cremebasis aan. Ik gebruikte een kleur uit een Hema Quad. Breng dit aan tot aan je wenkbrauw.


    2. Breng een shimmery beige (eigenlijk bevat deze oogschaduw zilveren glitter) aan. Ik gebruikte UD Midnight Cowboy Rides Again. De witte spikkels die je ziet is de glitter. Doe dit over je ganse ooglid, bijna tot aan je wenkbrauw


    3. Breng in je crease een roze -bordeaux kleur aan, gebruik niet teveel en blend heel goed!Breng deze zelfde kleur ook aan op je onderste ooglid. Ik gebruikte UD Last Call e/s.


    4. Breng nu tegen je wimperlijn een eyeliner aan met oogschaduw ( UD Perversion), maar vervaag dat lijntje ook een beetje, zodat het geen harde zwarte lijn is. Doe dit ook op je onderste ooglid. Breng mascara aan.

    5. TADAAAAAAAA




    Eén nadeel aan een oogschaduw met glitter is dat hoe voorzichtig je ook probeert om de oogschaduw aan te brengen (deppen!) , de glitter valt nog altijd op je gezich en is moeilijk terug weg te nemen.
    Daarom stellen sommige make-up artiesten voor om voor zo'n look eerst je ogen op te maken en dan pas je foundation aan te brengen...
    ook is deze oogschaduw minder geschikt voor overdag wegens de glitter, wel gepast voor een feestje en al zeker voor Kerst of Nieuwjaar!

    21-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:FOTD (face of the day)
    20-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YVES ROCHER SMOKEY PALLET SWATCH + REVIEW

    Daar ik zie dat er nogal meiden nieuwgierig zijn naar de palletjes, hier een review!. Het gaat om een pallet die zogezegd alles zou bevatten voor DE perfecte smokey eye, zowel voor dag-make up als voor avond make-up. De prijs: 12.90, wat ik zeker te doen vind.


    De kleuren zijn: een shimmery zwart, een lichter grijs/blauwe kleur, een shimmery bruin, en een roze /gouden kleur. Het pallet bevat ook 2 oogpotloden: een zwart en een blauw en beiden bevatten ze glitter.

    Hieronder een swatch van de oogschaduw


    Verpakking van het pallet


    Over de oogschaduwen ben ik heel tevreden. Ze hebben een goede en sterke kleur pay-off, zijn niet te hard geprest om aan te brengen, zijn makkelijk te blenden en langhoudend.
    Persoonlijk vind ik ze ook héél goed om er een 'smokey eye-look' mee te doen, de ideale kleurcombinatie voor een zachter smokey look of voor een meer intense look.

    De oogpotloden kunnen me ietsje minder bekoren. Waarom? Check that size!! De potloden zijn gewoon kabouters, zo klein van formaat zijn ze! Als je ze 2 maximum 3 keer slijpt is dat het maximum...want dan kan je gewoon niet meer verder slijpen...tenzij je een punt aan je vinger wil natuurlijk...
    Toch hebben ze ook een goede kleur pay-off, zijn ze vet genoeg om smooth aan te brengen en blijven ze redelijk lang...

    20-11-2009 om 18:26 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROBLEEMHUID/PUISTJES
    Zelf heb ik er geen last maar voor degen die dit wel hebben, hier enkele tips:

    Plotseling jeugdpuistje?
    Smeer voor 't slapengaan wat tandpasta op (werkt desinfecterend en uitdrogend)

    Receptje voor gezichtslotion?
    Laat handvol kamillebloemen trekken (ong.1 uur) in bijna kokend water, laat afkoelen.

    Vette huid?
    Stoombadje met heet water en halve uitgeperste citroen. Laat damp 15minuten intrekken. Regelmatig herhalen.

    20-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Tips & Tricks
    19-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YVES ROCHER PAKKET
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag kreeg ik een leuk pakket in de bus! Ik had enkele dagen geleden een bestelling gedaan bij Yves Rocher...kijken jullie even mee?

    Het merendeel is van de  eindejaarscollectie:

    * fleur de noel bodylotion en parfumpjes
    * smokey eyes palletje
    * dan nog het andere multifunctionele palletje
    * mijn favo handcreme
    * geparfumeerd water met glittereffect
     
    Als bonus kreeg ik een pakket met 20 staaltjes, een horloge en ring (niet echt mijn stijl maar bon! ;-)), een een mooie plaid met kerstmotief.  Natuurlijk wordt alles op tijd en stond eens gereviewd voor jullie!

    Zijn jullie van plan om iets uit de eindejaarscollectie te kopen? Of heb je het al gedaan en zoja, wat zijn je bevindingen?


    19-11-2009 om 18:35 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Yves Rocher
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHANEL ALLURE SPORT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eén van mijn favoriete mannengeurtjes is Chanel Allure Sport !!!! Niet voor mezelf natuurlijk, maar voor m'n mannelijke wederhelft!

    Het is een sprankelende, frisse en energieke geur. Jaques Polge, 1 van de bekendste parfumeurs van Chanel composeerde deze geur. De geur is opgebouwd uit 4 facetten;

    *het frisse: mandarijn, bergamot, koriander en neroli afkomstig uit Tunesie
    *het sensuele: Tonkabonen uit Brazilie en Venezuela, witte muskus en amber
    *het kruidige: zwarte peper
    *het houtachtige: cederhout, vetiver die voor een intense rokerige en aardachtige geur zorgt

    Deze geur is passend voor verschillende gelegenheden, zowel een sexy als zakelijke geur maar ook een sportieve geur.

    19-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:Parfum
    18-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CIEN PURIFYING FACEWASH MET OLIJFEXTRACT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik kocht de facewash in de Lidl voor de prijs van 1.99 euro, toen ze als actie lichaamsproducten hadden. Ik gebruik hem nu sinds een goeie week(eerst m'n andere opgebruikt) en vandaag is het dus tijd om hem te reviewen.

    Het product wordt omschreven als:
    * Diepzuiverende reinigingsgel met olijvenextract. Het milde schuim reinigt delicaat uw huid en verwijdert overtollig talg, make-up en vuildeeltjes zacht en diep
    * Geselecteerd olijvenextract geeft een zacht huidgevoel
    * Voor elk huidtype

    Wat zeg ik?
    Bij het aanbrengen valt me op dat dit een nogal dikke gel is. Dikker dan degene ik gewoonlijk gebruik. Met genoeg water wordt de gel schuimig maar niet overdreven ...

    Geur: een zachte zeepgeur (verrassend veel dezelfde geur als de handwash die ik van dezelfde lijn gekocht heb), maar niet echt een frisse olijfgeur te bespeuren...

    Bij het afnemen van de reinigingsgel heb ik de indruk dat ik m'n washandje meer moet uitspoelen daar de gel niet zo makkelijk van het gezicht te nemen is...Bij nader inzien zie ik heel wat vuil aan het washandje hangen dus als reiniger doet hij toch goed z'n werk!

    Zou ik hem opnieuw kopen?
    Voor de prijs ja, maar voor de rest:
    Nee...ik hou niet van de textuur, en de geur is me ook niet echt het van het...Maar zoals ik al zei hierbovven: als reiniger doet hij goed z'n werk...!





    18-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Face
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IETSJE TELEURGESTELD....
    Ja, ik lucht even m'n hart. M'n ouders leerden me dat ik altijd moest eerlijk zijn en als er me er iets tegen ging dat ik dat moest zeggen,en ik heb goed naar hen geluisterd! ....Ik ben ietsje teleurgesteld ! Waarom?

    Wel, vele avonden lang zit ik artikeltjes neer te typen, producten uit te testen, reviews te schrijven, foto's te nemen en te downloaden met de hoop dat de mensen die m'n blog lezen er iets aan hebben. Daarmee bedoel ik : tips opdoen, nieuwe dingen bijleren enz...of gewoon mijn blog leuk en interessant vinden.

    Ik weet dat er heel regelmatig mensen m'n blog lezen en dat sommige mensen regelmatig een kijkje nemen (dat zie ik aan de bezoekersteller) en sommigen zeggen het gewoon. Maar zelden laten die mensen een reactie na...En dat vind ik ietsje teleurstellend...het geeft me het gevoel dat ik alles voor 'de drol' schrijf en doe...
    Ik ben er zeker van
    dat iedereen graag appreciatie krijgt voor z'n werk want dat zorgt ervoor dat je het blijft graag doen met hart en ziel!

    Soms krijg ik reacties via mail van mensen of zeggen mensen da ze m'n blog heel interessant vinden en dat vind ik superleuk! Maar graag zie ik die reacties effectief op m'n blog...of vind ik het leuk dat ook andere mensen de eventuele gemengde reacties over bepaald producten kunnen lezen enz...Ook dat zorgt erdan voor dat er weer andere en meerdere mensen reacties geven!

    Bon, genoeg gezaagd en m'n hart is gelucht!   Maar mag ik de mensen die hier regelmatig komen of gewoon eens binnenhoppen aub heel vriendelijk vragen om af en toe eens een reactie achter te laten???  
    Of indien je OPBOUWENDE kritiek hebt, tips & tricks voor eventuele artikels, requests enz...mag je me die altijd laten weten!!!!

    Kim

    18-11-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)


    Archief per week
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/11-05/12 -0001

    Categorieën
  • Blush (50)
  • Body (54)
  • Bourjois (3)
  • Bronzer (14)
  • Budget make-up (0)
  • Colorfull Series (19)
  • Dior (3)
  • E.L.F (9)
  • Eyes (124)
  • Face (50)
  • FOTD (face of the day) (111)
  • Foundation (12)
  • Hair (16)
  • Haul (35)
  • Lancome (3)
  • Lips (77)
  • MAC (11)
  • Mascara (47)
  • Nagels (41)
  • NARS (2)
  • Notd (nail of the day) (85)
  • Parfum (38)
  • Recepten (3)
  • Revlon (0)
  • Smashbox (1)
  • Soap (7)
  • Stash (11)
  • Tips & Tricks (42)
  • Urban Decay (9)
  • Wishlist (0)
  • WnW (13)
  • Yves Rocher (7)

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten :-)
  • beauty broadcast or emilynoel83
  • misslipgloss
  • beautygloss
  • joliette
  • beautyblog astrid
  • honestbeauty
  • beautyblog marijke
  • my lanqolia's make- up massacre
  • makeupblog
  • Beautyboudoir

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs