Inhoud blog
  • VERHUIST
  • SNEEK PEAK
  • COLORFULL SERIES
  • SOS NAILCARE BALM by ESSENCE
  • SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Kim , en gebruik soms ook wel de schuilnaam pimpernell aka kim.
    Ik ben een vrouw en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 01/09/1982 en ben nu dus 41 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: alles wat met beauty te maken heeft.
    Rondvraag / Poll
    Welke is jouw favoriete lippenbalsem?
    Carmex
    good old Vaseline
    Rosebud Salve
    Labello
    Bodyshop Lipbutters, eender welke
    andere?
    Bekijk resultaat

    pimpernell
    De site voor foto's, reviews en swatches voor alles wat met beauty en make-up te maken heeft!
    18-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTD

    Op de foto's lijkt het steeds alsof ik geen foundation draag...toch draag ik er wel, maar die Nivea Stay Real is heel lich van textuur, ideaal voor warme dagen, op foto lijkt mij lipgloss ietsje fel maar dat komt door de flits.






    18-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:FOTD (face of the day)
    17-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OLAZ BEAUTY FLUID
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iedereen heeft waarschijnlijk wel al gehoord over Olaz (of mss beter bekend als Oil of Olaz). Dit is een merk die gespecialiseerd is in gezichtsverzorging en het is betaalbaar.

    Al in vorige posts vertelde ik jullie over mijn superdroge huid, die soms eczeemvlekken kan vertonen. Meestal als ik start met een nieuwe dagcreme lijkt mijn huid dit te verdragen, althans de eerste 2 dagen en daarna begint alles gewoon opnieuw. Het product is niet hydraterend genoeg waardoor m'n huid begint uit te drogen. Tot ik deze Beautyfluid van Olaz zag staan. Ik kocht het in het Kruidvat (maar is in veel verschillende winkels te koop) en het was op dat moment op 'sale'. In plaats van 11 euro (kan ietsje minder zijn) betaalde ik nu iets van rond de 8euro. Niet veel dus voor een dagcreme!

    Het product is een 'niet-vette vochtinbrengende lotion' en ik koos die voor de gevoelige huid. Het flesje bevat 150ml, wat eigenlijk wel veel is. Ik gebruik het sinds februari 2x daags ('s ochtends en 's avonds) en nog steeds is het flesje halfvol want je hebt er niet veel van nodig.

    EN ik denk dat dit nu eindelijk de PERFECTE dagcreme voor me is! Mijn huid is gehydrateerd, geen doge vlekken, en m'n huid voelt zijdezacht aan. Een echte aanrader dus. Indien deze opraakt koop ik hem zeker opnieuw en ik test zeker en vast nog andere producten vanuit hun gamma!

    17-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Face
    16-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.212 VAN CAROLINA HERRERA
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is een zinnelijk en warme geur. Genoemd naar het kengetal van haar geboortestad New York is ontwerpster Carolina Herrera er in geslaagd om de contrasten van een amerikaanse metropool in 1 geur samen te voegen.

    De geur heeft aroma's van: bergamot, citrusvruchten, witte lelie, gardenia, sandelhout en musk. De compositie behoort tot de zacht bloemige geuren met frisse verse aroma's.

    16-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Parfum
    15-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FYRINNAE, ALIMA, PURE LUXE PIGMENTS
    Een tijdje geleden was ik ferme fan van pigments...nog steeds ben ik er gek op want ze hebben de meest prachtige kleurtjes en mooiste finishes wat je met gepreste oogschaduw niet hebt. Maar toch heb ik ze de laatste tijd een beetje verwaarloosd tot ik besloot ze weer eens boven te halen...Enne als ik ze nat aanbreng dan geven ze voor mij het beste resultaat!







    15-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    14-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAUL

    Gisteren een dagje uit in Antwerpen.... , en daar kocht ik deze items!


    Deze oogschaduwen kocht ik in H&M...goeie pigmentatie, heel veel shimmer (geen glitter!!), large formaat en goedkoop(5.90 euro/stuk). Van L nr R: Tokyo Hidden Treasures, Madly in love with Miami, Seduced by Sydney, Paris avec moi.




    Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks mascara in Black Black + oogpotlood, dit was echt een koopje!! De mascara alleen wordt verkocht tussen 26 en 28 euro maar voor deze box betaalde ik 20.70 euro....De mascara is ook uitgeroepen tot de beste...althans via de krant toch!


    MAC Play on Plums e/s en Fad-dabulous mineralize blush...


    14-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERASTASE VOLUMACTIVE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aangezien ik dun, fijn haar heb probeer ik altijd producten te gebruiken die veel volume beloven.  Bij de kapperszaak waar ik ga werken ze met de producten van Kérastase.  Kérastase is een merk die behoort tot het L'oreal Imperium, en de producten worden enkele verkocht in kapperszaken of schoonheidssalons.

    Kérastase is jammergenoeg niet van de goedkoopste, maar voor een product waarvan ik weet dat het werkt ben ik bereid een euro meer te betalen. In het Volumactive gamma hebben ze een ruime keuze aan producten: shampoo, conditioner, masker, sprays en haarlak. De shampoo en conditioner kosten elk 55 euro (het stuk!) en het haarmasker kost 59 euro. De shampoo en de conditioner zijn wel 1 liter flessen en het haarmasker een halve liter pot. EN daar je eigenlijk niet beel shampoo enz...( een nootje) nodig hebt van de producten heb je ze voor een laaaange tijd is is het zijn prijs zeker waard!

    Het geeft je haar langdurige volume,reinigt en verzorgt je haar, maakt het makkelijker om te stylen, en het heeft een frisse geur!

    Wat vind ik?  Ook als je enkel en alleen maar de shampoo gebruikt heeft je haar al zicht en voelbaar meer volume. Mijn aar word ook minders snel rap vet (wat ik met goedkopere shampoo's wel heb...). Dit is echt een juist product voor mijn haar!

    14-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHERRYCULTURE
    www..cherryculture.com

    Cherryculture is een online store waar je tientallen verschillende soorten make-up kan kopen. Meestal gaat het hier om goedkopere merken zoals NYX enz...Hier verkopen ze ook Amuse (en die hebben de meest knoddige palletjes in hun gamma!)

    Neem zeker eens een kijkje want deze site is echt de moeite waard! Enne, kijk niet teveel want je zou mss een waanzinnige koopdrang krijgen!

    13-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BARGAIN !!!
    Gisteren ging ik nog even de stad in om een beetje tussen de solden te curieuzeneuzen en natuurlijk heb ik weer enkele dingetjes gevonden!! In het Kruidvat waren er blijkbaar 'BIG SALES' aan de gang

    De 'Gosh' palletjes kwamen in een soort van cadeau-box elk met een potlood en dit voor maar 2.50 euro 't stuk!!! Ook hebben ze hier in Brugge een verzorgingslijn van Gosh en daarvan kocht ik 2 scrubs...De groene pot heet 'attractive' en heeft bijna dezelfde geur als DKNY 'women', en de rode heet Sensual (een beetje warmere, zoete geur). Voor de scrubs betaalde ik per pot 2.00 euro !!!

    De Gosh nagellak heet' Holographic' en was niet on sale....Dit is de meest speciale nagellak die ik tot nu toe al heb gezien ! De nagellak geeft je nagels een 'holografisch effect'. Later volgen wel nog eens foto's met swatches!

    De 2 shampoos zijn in een handig meeneem formaat en waren 1.49 euro 't stuk, de blush van Catrice heet: 'café au lait' en kwam op 1euro.
    De Essence items waren gewone prijs....



    12-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIOVITA HAUL
    Ergens deze week maakte ik een stop bij de BIOVITA winkel. Voor degenen die Biovita niet kennen...het is een winkel waar je allemaal BIO-dingen kan kopen of natuurdingen, zowel van voedingssupplementen tot kledij van biologisch katoen, eten, schoenen (en dan vooral de Birkinstocks!),verzorgingsproducten, en zoveel meer. Toch kan dit niet vergeleken worden met Essenza of De Tuinen.

    Natuurlijk kon ik de verzorgingsproducten niet voorbijlopen! Ik haalde er al mijn Badger spulletjes (zie 1 van mijn eerste posts), en nu gaf ik mijn ogen de kost aan de natuurlijke deo's.  Sinds een maand of 2 krijg ik verschrikkelijke irritatie en eczeem onder mijn oksels bij gelijk welke deo ik gebruik...zowel van deze die specifiek voor gevoelige huidjes zijn en van deze die beloven dat er 0% alcohol inzit...Alhoewel mijn favoriete Yves Rocher Bamboe deo lijkt nog steeds geen probleem te zijn! Thank God!

    Nu, mijn oog viel op de spray-versie van de Crystal Fresh Minerale steen (omdat ik daar toch al heel tevreden over ben) en op de Botanical Deo in de geur: 'Zwoel'. Deze deo is op basis van essentiele olien en is vrij van parabenen en aluminiumchloride, maar bevat wel alcohol. Ze hebben 4 geuren in het gamma: Fruit (op basis van zoete sinaasappel), Bloem (op basis van kamperfoelie), Kruid (op basis van peterselie) en Zwoel (op basis van sandelhout). De deo's worden verkocht aan 11 euro het stuk.
    EN, tot nu toe nog geen last van irritatie!

    Dan kocht ik ook nog de Badger Healing Balm ( voor ruwe handen) en een Badger lipbalsem...en voor degenen die heel nieuwsgierig zijn...nog vegetarische paté    Omdat ik gruw van gewone paté (en omdat de beestjes door een hel gaan om dit te verkrijgen...) En dit is heerlijk op een toastje!





    12-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Body
    11-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 FOTD'S
    2 FOTD's waar dezelfde items gebruikt zijn, alleen op een andere manier aangebracht en met een ander oogpotlood. En ondertussen zijn m'n wenkbrauwen weer netjes bijgewerkt!













    11-07-2009 om 12:38 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:FOTD (face of the day)
    10-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESCADA SENTIMENT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is een fruitige geur! Ingredienten: mei-roos, magnolia, tuberoos, groene mandarijn en rode bes. De geur vormt na verloop van tijd een sensuele vanille en amberachtige geur.

    10-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Parfum
    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'OREAL GLAM SHINE 6H

    De meeste glossen blijven maar eventjes op je lippen. Zeker nadat je iets eet of drinkt, en daar vond L'oreal iets op.

    Hun L'oreal Glam Shine 6H belooft op je lippen te blijven voor 6uur. Om eerlijk te zijn..6uur is ietsje lang MAAR als je het vergelijkt met andere 'gewone' lipglossen blijft deze toch zeker 2 à 3uur op. Althans bij mij ;-)

    Zelf heb ik er 4... en dit zijn ze: Van links naar rechts: Blush Mania (nr 500), Loyal Wild Rose (nr 201), Forever Young (nr106) en Forever Nude (nr 103)

    Review: ik ben tevreden met degene die ik heb (qua kleur,geur en stay-on) maar ik zou ze toch NIET opnieuw aanschaffen...Ik hou helemaal niet van het plakkerige laagje die hij legt op je lippen en ook laten ze een wit-achtige film na op je lippen (die dan ophoopt aan de rand en hoekjes van je lippen....)niet echt aantrekkelijk...!





    09-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Lips
    08-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAKE-UP SALE IN KRUIDVAT
    Deze week kan je in Kruidvat kopen voor 1euro of  2.50euro het stuk. Zowel lipgloss, oogschaduw mascara enz... Neem zeker eens een kijkje want ik heb al enkele leuke items gevonden en ze zeggen altijd: 'wie zoekt die vindt!'

    Nog iets wat ik daar gekocht heb...een handscrub in pompflacon van het merk Kruidvat. Heerlijk en maar iets van 1.70euro !

    08-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIQUID BRONZER
    Bronzer geeft je huid en make-up een instant bruiner kleurtje waardoor je er zongebruind uitziet. Je kan het in verschillende texturen krijgen; zowel als poeder, creme of stick.
    Zelf  vind ik de creme of stick vorm het makkelijkst aan te brengen op je lichaam (armen, decolleté, benen) terwijl ik de poeder meer verkies voor mijn gezicht.

    Hier zie mijn liquid bronzers!





    07-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:Bronzer
    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 NIEUWE HANDTASSEN
    Wat zou een vrouw zijn zonder handtas   Niet alleen makat het je outfit compleet maar sommigen onder ons sleuren er bijna ons hele leven in mee ;-)

    Vandaag was ik op shoppinghunt en vond ik deze 2 hantassen bij New Look. Samen kostten ze 28 euro. Die met de roosjes vond ik er zoooo romantisch uitzien ;-) en de andere ja....die laat het beest in mij los ;-)



    06-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YVES ROCHER BESTELLING TOEGEKOMEN
    Ik vertelde jullie ergens wel al eens dat ik af en toe eens een bestelling bij Yves Rocher doe. Enkele van hun producten zijn ondertussen mijn HG (Holy Grail) en van die producten wijk ik niet zo gauw meer af.

    Vroeger vond ik hun make-up niet zo denderend maar sinds kort veranderden ze hun Couleur Nature lijn. Niet alleen van uitzicht en verpakking maar ook verbeterden ze de texturen van hun producten. En toen ik eens een kijkje nam in hun winkel was ik meteen verkocht! Toc besloot ik om 1 of andere actie af te wachten (en dit doen ze regelmatig bij YR) en verleden week was was het zover!

    Alle make-up samen....mijn face-reinigingsgel geb ik achterwege gelaten daar ik die al gereviewd heb


    Brun Chataigne (nr 22)  en Brun Giroflée (nr 12)


    Taupe Bruyère (nr 71) , Tournesol et canelle (nr 11)


    Cuivre Safran (nr 13) en Brun Amande (nr 21), Vert Bourgeon en Aubergine Doré potloden


    Touche de Blush (geen naam maar dit zijn de 2 enige kleuren die verkrijgbaar zijn)


    Bronzer en Glanspoeder duo in Halé Leger en Compactpoeder in 3 aardekleuren tinten(bronzer)

    05-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTD
    Alweer een FOTD van een tijdje geleden....Maar die dag was ik tevreden van m'n creatie ;-) Jammergenoeg weet ik niet meer wat ik gebruikt heb als oogschaduw, maar mijn lippen weet ik wel nog: WnW lipliner in hun bekende '666' shade. Op die foto had ik zelfs nog een froufrou (of pony)... Wat vinden jullie t mooist? Met of zonder?



    04-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:FOTD (face of the day)
    03-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIVEA HAPPY TIME BODYLOTION
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze lotion is vochtinbrengend en geeft je huid de zachte milde geur van sinaasappelbloem. De textuur van de creme is zijdezacht n verrijkt met bamboe extracten en melkproteinen, omdat deze de absorptie van de creme bevorderen.

    Deze lotion is vochtinbrengend voor gedurende een lange dag en het versterkt de natuurlijke bescherming van je huid. Je huid voelt zijdezacht aan en geurt de ganse dag naar sinaasappelbloem.

    03-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Body
    02-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOSH VELVET EYELINER SWATCHES & REVIEW
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze waterproof-oogpotloden zijn mijn favoriet! Ze kunnen worden vergeleken met Urban Decay potloden of met MAC potloden. Ze zijn zacht van textuur (dat maakt dat ze over je ooglijd glijden), hebben een grote kleurvariatie om uit te kiezen, zijn waterproof en zijn superlanghoudend. Bijna alle kleuren hebben een metallic finish.

    Op de foto van links naar rechts:

    * Copper Penny: deze beschrijving laat niks aan het toeval over, het potlood heeft de kleur van een koperen penny (aldus een muntstukje van 1,2 of 5 cent) en het miniscule zilveren glitterdeeltjes.
     
    * Aqua Star:  Fel Azuurblauw (turqoise) met miniscule zilveren glitterdeeltjes

    * Funky Violet: Mat donkerpaars

    * Green Apple: De kleur zegt het zelf, zo groen als een appel (zoals een lekkere granny smith) alweer met miniscule zilveren glansdeeltjes.

    * Brash Brown: beige/bruine kleur met miniscule zilveren glansdeeltjes.

    * Gold Brown: Dit is een mooie mix van goud en bruin (meer bronskleur) met miniscule gouden glittertjes

    * Magnetic Green:  Donkergroen met turqoisen glansdeeltjes

    * Ocean Mist: Fel lichtblauw zonder glansdeeltjes maar wel met een metallic finish

    * Hypnotic Grey:  Donkergrijs met metallic finish

    * Metallic Brass: Mix van zwart met donkerbruin, en het heeft een gouden finish, een prachtig kleur en mijn meest gebruikte!

    02-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    01-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BASISBENODIGDHEDEN

    * Lipgloss: met of zonder kleur, apart gebruikt voor een natuurlijke glans of over lippenstift voor meer glans

    * Lipliner: eigenlijk om de lippen mee in te kleuren, maar steeds vaker alleen voor een lijntje gebruikt. Voorkomt dat de lippenstift uitloopt.

    *Oogpotloden: zijn onmisbaar voor het aanzetten van ogen en voor het vormgeven van wenkbrauwen. Kies een zacht potlodd om makkelijke lijntjes te trekken.

    * Nagellak met of zonder kleur, zorgt voor een verzorgd uiterlijk.

    * Kleurcorrectors: om oneffenheden mee weg te werken, zoals gesprongen haarvaatjes of couperose, die men met een gewone correctiestift niet bedekt.

    *Lippenstift helpt de lippen beschermen- mits ze een beschermingsfactor en vochtregulerende bestanddelen bevat.

    * Concealer of camouflagestift is een stick die beter dekt en langer houdt dan creme.

    * Losse poeder:  moet heel fijn zijn, zodat men niet kan zien dat men poeder draagt en het geheel er natuurlijk uit ziet.

    * Compact poeder: is ideaal voor het bijwerken van make-up

    * Foundation is onmisbaar om te huid te egaliseren en oneffenheden weg te werken. Een droge huid heeft behoefte aan een cremige foundation en een vette huid is beter af met een olievrije compacte of vloeibare foundation.

    * Gekleurde vochtinbrenger: is ideaal als uw huid al egaal is en wanneer u foundation te dik vindt. Neem in de zomer een vochtinbrenger met SPF

    * Mascara: accentueert de wimpers en geeft de ogen meer vorm. Breng 2 dunne laagjes aan dat is beter dan 1 dikke.

    * Vloeibare eyeliner: hiermee verandert je je dagelijkse make-up heel gemakkelijk in een wat zwaardere avondmake-up, maar het gebruik vergt een grote nauwkeurigheid.

    *Oogschaduw: zachte kleuren die licht aangebracht worden, lichten het gezicht prachtig op

    * Blush: ideaal om je gezicht een gezonde blos te geven

    01-07-2009 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Tips & Tricks


    Archief per week
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/11-05/12 -0001

    Categorieën
  • Blush (50)
  • Body (54)
  • Bourjois (3)
  • Bronzer (14)
  • Budget make-up (0)
  • Colorfull Series (19)
  • Dior (3)
  • E.L.F (9)
  • Eyes (124)
  • Face (50)
  • FOTD (face of the day) (111)
  • Foundation (12)
  • Hair (16)
  • Haul (35)
  • Lancome (3)
  • Lips (77)
  • MAC (11)
  • Mascara (47)
  • Nagels (41)
  • NARS (2)
  • Notd (nail of the day) (85)
  • Parfum (38)
  • Recepten (3)
  • Revlon (0)
  • Smashbox (1)
  • Soap (7)
  • Stash (11)
  • Tips & Tricks (42)
  • Urban Decay (9)
  • Wishlist (0)
  • WnW (13)
  • Yves Rocher (7)

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten :-)
  • beauty broadcast or emilynoel83
  • misslipgloss
  • beautygloss
  • joliette
  • beautyblog astrid
  • honestbeauty
  • beautyblog marijke
  • my lanqolia's make- up massacre
  • makeupblog
  • Beautyboudoir

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs