http://picasaweb.google.be/GURASSCH

Inhoud blog
  • Kleinste tomaat ter wereld is bijzonder smaakvol
  • Minder maar Beter nr 15 : Gevuld witlof
  • Lekkere details
  • Minder maar Beter nr 16 : Griet met asperges
  • Minder maar Beter nr 14 : Langoustinen op spinazie
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Zoeken met Google


    gurassch
    cucina da guido
    16-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder maar Beter nr 10 : Parmezaancrackers met krab
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Parmezaancrackers met krab

    Nodig :

    -          Krab in blik

    -          Parmezaankaas

    -          Sesamzaad

    -          Zure room

    -          Granaatappel

    -          Wasabi

    Bereiding

    Kaas malen, mengen met sesamzaad en weinig zwarte peper.

    Ovenschotel met bakpapier, kleine hoopjes kaas maken en zorgen dat ze elkander niet raken.

    Even bakken in hete oven. Blijf in de buurt want het is zo klaar. Afgekoelde crackers afnemen.

    Krabvlees puur of gemengd met zure room en beetje wasabi tussen de crackers dresseren.

    Maak een torentje.

    Top afwerken met toefje zure room en pitten van granaatappel.

    Opnieuw een mooi en lekker gerecht met niet al te veel calorieën maar toch geen droge stok in de keel.

    16-02-2010 om 19:02 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder maar Beter nr 8 : Tartaar van Sint-Jakobsnoten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tartaar van Sint-Jakobsnoten

     

    Nodig:

    -          Enkele superverse Sint-Jakobsnoten zonder koraal

    -          Gehakte dille

    -          Zeste en sap van sinaasappel

    -          Gehakte sjalot

    -          Noten- of arganolie

     

    Bereiding:

     

    Hak de rauwe coquilles fijn. Meng met gehakte dille,sjalot,olie,zeste,sap.

    Kruiden met zeezout en cayennepeper.

    Onmiddellijk opdienen.

    De rauwe coquilles smaken op zichzelf heerlijk maar met de kruiden is het een mooi en feestelijk voorgerecht.

     

    Tip : je kan de coquilles ook in plakjes snijden (desnoods eerst even kort in de vriezer voor de vastheid) en opdienen met zwarte peper,truffelolie en geschaafde parmezaan.

    16-02-2010 om 00:00 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    mijn fotoalbum : http://picasaweb.google.be/GURASSCH
    Foto

    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2012
  • 22/03-28/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 17/11-23/11 2008


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs