http://picasaweb.google.be/GURASSCH

Inhoud blog
  • Kleinste tomaat ter wereld is bijzonder smaakvol
  • Minder maar Beter nr 15 : Gevuld witlof
  • Lekkere details
  • Minder maar Beter nr 16 : Griet met asperges
  • Minder maar Beter nr 14 : Langoustinen op spinazie
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Zoeken met Google


    gurassch
    cucina da guido
    13-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder maar Beter nr 7 : Tarbotin op soja

    Kleine tarbot  gestoomd op sojascheuten

    Leg in de stomer een bodem van  sojascheuten.

    Daarop een mooie moot kleine tarbot gekruid met zware peper en paprikapoeder.

    Wanneer bijna gaar, leg een handvol kokkels (vongole ) op de vis en laat verder stomen

    tot de schelpen open zijn en de kokkels gaar.

    Opdienen, afwerken met uitstekende olijfolie en platte peterselie.

    Zeer mager gerecht maar bijzonder smakelijk , de sojascheuten zijn een lekkere groente en het sap van de vongole geeft een heerlijke toets aan de vaste royale turbotin.

     

                                                     
                                                                                                                     

                                                                                                                              

    13-02-2010 om 21:09 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minder maar Beter nr 6 : Taartje van verse kaas met mandarijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Taartje van verse kaas en fruit

     

    Laat gelatine smelten in beetje heet water en afkoelen;verse kaas 0% onderroeren.

    Limoensap, passievrucht en mandarijnsap toevoegen.

    Proeven en eventueel aanzoeten met zoetstof. Even in de diepvries om goed op te stijven;

    Zet een ring op een bord, brokkel daarin suikervrije speculoos of andere koekjes.

    Stort daarop de verse kaas. Mandarijn- of sinaassap rondgieten. Decoreren met takje verse munt.

    Zo , een fris nagerecht met niet al te veel calorieën.

    Smakelijk.

    13-02-2010 om 00:00 geschreven door leon

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    mijn fotoalbum : http://picasaweb.google.be/GURASSCH
    Foto

    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 28/05-03/06 2012
  • 22/03-28/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 17/11-23/11 2008


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs