Gemeenteraadszitting Geel
Inhoud blog
  • Gemeenteraadszitting 25 juni 2014
  • Gemeenteraadszitting 3 juni 2014
  • Gemeenteraadszitting 5 mei 2014
  • Gemeenteraadszitting 31 maart 2014
  • Gemeenteraadszitting 10 maart 2014

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Een "redelijk objectief" verslag van de Geelse raadszittingen met een paar persoonlijke opmerkingen.
    22-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenteraadszitting 4 februari 2013

     



    Een ondervoorzitter voor het OCMW, nog altijd veel vragen

     

     

    Het eerste punt op de agenda is de goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering, meestal een formaliteit. Jeroen Dillen (GROEN) herinnerde de voorzitter er deze keer wel aan dat tijdens de vorige gemeenteraad door de burgemeester beloofd was meer uitleg te geven over de inhoud van de nieuwe functie “ondervoorzitter van OCMW”. In de krant is al wel een interview met ondervoorzitter Mineke Viaene verschenen maar de gemeenteraad heeft nog altijd geen uitleg gekregen. Lijkt toch logisch als je aan de raadsleden vraagt om die benoeming goed te keuren.

    Misschien volgende keer?

     

     

    Jan Hoet, ereburger.

     

    De gemeenteraad besliste eenparig Jan Hoet de titel van ereburger van de stad Geel toe te kennen. De vader van Jan Hoet was ooit als psychiater verbonden aan het OPZ en kleine Jan heeft de eerste 11 jaar van zijn leven gewoond in één van de witte villa’s op de Pas. Er wordt verteld dat de kunstpaus zich altijd verbonden is blijven voelen met Geel en met de gezinsverpleging. Jan Hoet zou trouwens een tentoonstelling in Geel plannen die dit jaar moet doorgaan. Dat evenement ziet hij zelf als de afsluiting van zijn carrière. Het juiste moment om hem officieel ereburger te maken dus.

    Van cultuurschepen Marleen Verboven hoorden we dat onze stad nog één andere ereburger heeft, namelijk Armand Preud’homme. Er is nog plaats op de lijst. Iemand voorstellen?

     

     

    Fietspunt aan het station

     

    Geel heeft een overeenkomst afgesloten met de NMBS en met het Fietsatelier van Mol voor de uitbating van een “Fietspunt” aan het station van Geel. Daar kunnen kleine herstellingen gebeuren en de bedoeling is het gebruik van de fiets, vooral in combinatie met openbaar vervoer, te stimuleren. Het Fietspunt stelt een aantal mensen uit zogenaamde ‘Doelgroepen’ te werkt en heeft op die manier ook een sociale impact. 

    SPA is al lang voorstander van een fietspunt en Noël Devos toonde zich dan ook heel tevreden.

    Ook GROEN is altijd vragende partij geweest voor maatregelen die het fietsverkeer kunnen bevorderen maar Jeroen Dillen had toch een paar bemerkingen. De stationsomgeving is zeker niet fietsvriendelijk te noemen en ook daar moet werk van gemaakt worden. Verkeersveiligheid ligt mij nauw aan het hart, aldus Schepen Christoph Molderez. De zaak zal zeker op de agenda komen in het kader van onze mobiliteitsplannen.

    Schepen Bart Juliams vond de opmerking van GROEN om te bekijken of ook kan samengewerkt worden met andere sociale economie-projecten in Geel “een goede vraag”. Wat hij daarmee concreet bedoelde, dat is nog even afwachten.

     

     

    Ook in Geel binnenkort wachtlijsten aan de basisscholen?

     

    Wegens het groeiend aantal kinderen verplicht de Vlaamse Gemeenschap alle lagere scholen om hun maximale capaciteit op te geven. De Geelse stedelijke scholen hebben geteld hoeveel kinderen ze zouden kunnen huisvesten en die cijfers werden aan de raad voorgesteld. In onze stad is het gelukkig nog niet zo ver dat ouders dagen moeten kamperen op de stoep om hun kinderen te kunnen inschrijven in de school van hun keuze. Uit vragen van Tinne Van Gelder (GROEN) leerden we wel dat de stedelijke scholen van Holven en Ten Aard bijna aan hun maximum zitten.  Die maxima zijn volgens schepen Griet Verhesen trouwens een beetje relatief. Er zit dus nog wat rek op als het nodig is.

     

     

    Aankoop gronden Schuttershof, onder voorbehoud.

     

    Voor de bouw van de sporthal moeten nog een aantal gronden aangekocht worden. De raad moest zijn goedkeuring geven voor de bedragen die hiervoor voorzien werden. Dat gebeurde wel onder voorbehoud. Er is nog geen begroting voor 2013 en daar moet op gewacht worden voor een definitieve goedkeuring. Volgens schepen Nadine Laeremans zal de sporthal klaar zijn tegen midden 2016.

     

     

    Doorgangswoning.

     

    Ons vorig bestuur had plannen om een woning in de Lebonstraat te verbouwen en bruikbaar te maken als doorgangswoning voor het OCMW. Een doorgangswoning is een woning die het OCMW voor een korte periode verhuurt aan mensen die zich in een noodsituatie bevinden. Hiervoor kon een subsidie verkregen worden van 56.000 euro. Het bestuur had een akkoord om de meerkost te financieren met beschikbare middelen voor patrimonium.

    Ons nieuwe bestuur komt nu terug op die beslissing. Volgens schepen Leen Beke is in totaal 170.000 euro nodig voor de verbouwing en dat vindt men blijkbaar te veel. Er wordt een budget vrijgemaakt om, in geval van nood, een woning te huren om problemen op te lossen. Niet alleen het OCMW maar ook de woonraad heeft zich altijd een voorstander van een doorgangswoning getoond. Reden voor Jeroen Dillen (GROEN) om er op aan te dringen dat die woonraad meer moet betrokken worden bij het beleid. Jeroen stelde ook voor duidelijke criteria op te stellen voor het toewijzing van een noodwoning.

     

     

    Luc lost het op.

     

    Luc Verguts (Open-VLD) had vernomen dat een aantal afdelingen van het ziekenhuis zullen verhuizen naar Mol en dat daardoor onrust is ontstaan bij een deel van de medische staf en het personeel. Eén en ander kadert in de fusie van de ziekenhuizen van Geel en Mol en is ook een gevolg van het feit dat er een cardiologische afdeling gaat ingericht worden.

    Tot daar klonk het allemaal logisch maar dan verloor Luc een beetje de pedalen. Er moet dringend een vestigingsplaats voor het fusieziekenhuis komen en dus moet de ring rond Geel volledig gesloten worden. Niet alleen een verbinding tussen de huidige ring en de Retiebaan dus maar ook verder naar de Molse steenweg. Het ziekenhuis kan dan op de huidige militaire domeinen van Kievermont omdat het daar dan vlot bereikbaar is..

    Schepen Bart Juliams probeerde Luc een beetje terug met z’n voeten op de grond te krijgen. De zoektocht naar een geschikte vestigingsplaats ligt bij de provincie. Daar wordt voorlopig gerekend op een periode van nog minstens 3 jaar voor een beslissing mag verwacht worden. Ook een mogelijke verlenging van de ring is trouwens een provinciale bevoegdheid.

     

     

    Back to the 80-ties.

     

    Luc Verguts (Open-VLD) had zijn licht ook laten schijnen over de Geelse markt. Onze middenstand heeft problemen omdat er geen auto’s meer op de markt kunnen, aldus Luc. De oplossing is simpel: Er moet terug doorgaand verkeer over de markt kunnen, in 2 richtingen zelfs.

    Hoe dit de middenstand gaat redden, is mij een raadsel maar de mirakeloplossing van Luc is technisch ook niet mogelijk. Gelukkig maar, zou ik zeggen. Schepen Christoph Molderez wees er op dat de structuur van het wegdek op de markt alleen voorzien is voor voetgangers en fietsers en voor beperkt verkeer.

    Jeroen Dillen (GROEN) kon het niet begrijpen. Knettergek noemde hij de voorstellen van Open-VLD. Tientallen jaren is gewerkt aan een verkeersluwer centrum en nu we eindelijk een autovrije markt hebben, wil Luc het verkeer terug over de markt laten denderen. De herinrichting van de markt heeft trouwens 5 miljoen euro gekost. Gewoon hallucinant om daar nu op terug te komen, aldus het GROENE raadslid.

     

     

    Samenwerking stad Geel en CAW De Kempen.

     

    CAW De Kempen (Centrum voor Algemeen Welzijnswerk) heeft contact opgenomen met de stad Geel om een aantal van haar activiteiten te concentreren op één locatie in Geel. CAW wil graag een nieuw kantoor bouwen in het binnengebied nabij het stedelijk zwembad en vraagt hiervoor medewerking aan de stad. Elhasbia Zayou (SPA) wou graag weten hoe de samenwerking vorderde. Schepen Jackers moest toegeven dat men nog niet echt ver is opgeschoten. Het vorige stadsbestuur heeft beslist om in te gaan op de vraag van CAW maar wilde ook onderzoeken of het mogelijk is om op de zelfde locatie nog andere sociale projecten te huisvesten. Er was onder meer sprake van het Lokaal Opvang Initiatief voor asielzoekers en het Huis van de Diversiteit. Maar steeds meer mensen vragen zich nu af of het wel zo’n goed idee is om al die functies samen te brengen op één plaats. De besprekingen zullen terug opgestart worden met het nieuwe bestuur zei Jackers. Jeroen Dillen (GROEN) sloot zich aan bij de stelling dat het geen goed idee is om teveel functies te concentreren op één locatie. Hij drong er wel op aan om voor alle betrokken diensten hoe dan ook een goede oplossing te zoeken.

     

     

     

    Het Lindenhof.

     

    De projectontwikkelaar die appartementsblokken heeft gebouwd  naast villa Lindenhof (aan het station) vroeg vorig jaar een bouwvergunning voor verdere uitbreiding. Ondertussen stond de oorspronkelijke waardevolle villa te verkommeren en daarover maakte Jeroen Dillen (GROEN) zich zorgen. Onterecht volgens toenmalig schepen Tom Vervoort. Bij de bouwvergunning werd als extra voorwaarde gesteld dat eerst moest begonnen worden aan de renovatie van dat gebouw. Ondertussen heeft de provincie geoordeeld dat die voorwaarde niet weerhouden wordt. Een reden voor Jeroen om aan het nieuwe bestuur te vragen het beleid dringend bij te sturen. De stad mag niet zorgeloos blijven omgaan met ons erfgoed. Te veel is al verloren gegaan.

    Schepen Bart Juliams vond het “een fijne vraag”. Hij beloofde een gesprek te vragen met de deputatie van de provincie over het Lindenhof en andere waardevolle gebouwen. Dat kan geen probleem zijn, aldus Jeroen, jullie partijen (NVA en CD&V) zit daar immers in de meerderheid.

     

     

    Bestuursakkoord en beleidsplannen

     

    Kristof Van Reusel (SPA) wou graag weten wanneer ons nieuwe bestuur eindelijk naar buiten zou komen met een bestuursakkoord en wanneer ze hun beleidsplannen aan de Geelse burgers zouden kenbaar maken. Kristof vond trouwens dat de meest logische volgorde zou geweest zijn van eerst een bestuursakkoord te bereiken en dan de postjes toe te kennen.

    Burgemeester Vera Celis antwoordde dat het akkoord rond is en dat nu gewerkt wordt aan een presentatie van de plannen. We zijn dus in blijde verwachting.

     

     

    Welke schepen doet wat en wanneer?

     

    In de kranten is een overzicht verschenen van de bevoegdheden van de Geelse schepenen maar op de gemeenteraad is daar nog geen verduidelijking over gegeven. Nu kunnen de raadsleden waarschijnlijk wel kranten lezen maar het lijkt toch niet meer dan normaal dat zij rechtstreeks geïnformeerd worden. Sommige bevoegdheden zijn trouwens de gezamenlijke verantwoordelijkheid van meerdere schepen, wat het allemaal niet duidelijker maakt. Zo is de bevoegdheid stadsontwikkeling bijvoorbeeld de verantwoordelijkheid van de schepenen Ruimtelijke ordening, Openbare werken, Mobiliteit en Cultuur. Een grapjas in het publiek meende dat dit waarschijnlijk betekende dat de 4 verantwoordelijke schepenen zouden opgetrommeld worden als een bank op de markt moet verplaatst worden. Jeroen Dillen (GROEN) stelde voor dat alle schepenen tijdens een volgende raadszitting de tijd zouden nemen om duidelijk uit te leggen wat hun taken en bevoegdheden precies omvatten.

    Jeroen herinnerde er ook aan dat in het vorige schepencollege afgesproken was dat alle schepenen minstens 50 percent van hun tijd beschikbaar moesten zijn voor hun bestuursfunctie. Burgemeester Vera Celis bevestigde dat dit ook van de nieuwe schepenen mocht verwacht worden. Hoe een Vlaams parlementslid zoals Vera Celis of drukbezette dokters zoals Molderez en Verboven dat gaan realiseren, is de vraag.

     

     

    Informatievergadering parkeerbeleid.

     

    Alle Gelenaars hebben een brief gekregen waarin ze uitgenodigd worden om deel te nemen aan een informatievergadering over het parkeerbeleid in de Waai op 21 februari. Parkeren in het centrum is de laatste maanden een algemeen onderwerp van gesprek, waar je ook komt in Geel. Iedereen heeft blijkbaar een mening maar niet iedereen weet echt hoe het allemaal in mekaar zit. Een informatievergadering is dus zeker geen slecht idee.

     

    De manier waarop die vergadering georganiseerd wordt, deed Jeroen Dillen (GROEN) wel de wenkbrauwen fronsen. Zo hebben alle politieke partijen een extra brief gekregen waarin ‘uitdrukkelijk gevraagd wordt’ aan iedereen die op een lijst heeft gestaan bij de gemeenteraadsverkiezingen, niet aan de vergadering deel te nemen. Zo worden bijna 200 Gelenaars gewoon uitgesloten. Omdat het bestuur schrik heeft dat ze een eigen mening hebben?

    Schepen Molderez zei dat niemand de toegang tot de vergadering zal ontzegd worden. Hij motiveerde de brief door te stellen dat het stadsbestuur een representatieve groep Gelenaars aan het woord wil laten. Jeroen Dillen vroeg zich af of het niet vooral mondige ontevreden Gelenaars zullen zijn die zich hiervoor zullen aandienen. Dit soort vergadering dan gaan beschouwen als “de stem van het volk” lijkt op zijn minst gezegd onvoorzichtig.

    Hoe de vergadering zelf in goede banen gaat geleid worden, is ook niet erg duidelijk. Mensen worden ingedeeld volgens leeftijd en woonplaats (binnen of buiten het centrum). Elke groep moet na de vergadering een verantwoordelijke aanduiden die hun mening gaat verdedigen in volgende vergaderingen. Hoe gaat die arme man of vrouw de verschillende meningen in zijn of haar groep samenvatten zodat iedereen tevreden is? Ik wil niet in zijn plaats zijn.   

    Ook raar is dat alleen wie aan de vergadering deelneemt, nadien een enquêteformulier mag  invullen. Het zou toch logischer zijn dat formulier aan alle Gelenaars te sturen!

    Schepen Molderez probeerde zich ook daarvoor te verantwoorden: Het moest snel gaan en het mocht niet te veel kosten. Een beetje zoals de Fyra dus. Laten we er maar van uitgaan dat ons nieuw bestuur het goed bedoelt, al hebben ze het dan heel onhandig aangepakt.

     

     

     

     

     

    Verwarring, meningsverschillen en misverstanden.

     

    Bij de start van een nieuwe legislatuur moeten een hele reeks gemeentelijke vertegenwoordigers in intercommunale, provinciale en andere beheerraden aangeduid worden. Dit leidt tot een lange reeks agendapunten waarbij over al die mandaten een beslissing moet worden genomen. Een vervelende en langdurige procedure. Het signaal voor het (deze keer talrijk aanwezige) publiek om de zaal te verlaten. Naar huis of naar een plaatselijke café voor een geanimeerde nabespreking.

    De meeste mandaten komen toe aan de meerderheid. Het is dan de meerderheid die kandidaten voorstelt die uiteraard ook gekozen worden omdat de meerderheid nu eenmaal een meerderheid heeft. Om een lange vergadering te vermijden vroeg de meerderheid aan de oppositie om alle voordrachten unaniem te aanvaarden. De oppositie ging hier echter niet op in en vroeg toch een stemming over alle mandaten. Dit leidde tot een vergadering die duurde tot maar liefst 10 over 1. Een nieuw record?

    De lange duurtijd van de vergadering was niet alleen het gevolg van de vele stemmingen maar ook van het feit dat het nieuwe college en de nieuwe voorzitter duidelijk nog wat ervaring missen. Tijdens de vergadering ontstond onder meer discussie over bestuursmandaten voor de oppositie in het Autonoom Gemeente Bedrijf. Dit bedrijf beheert de sportinfrastructuur in opdracht van de stad. De meerderheid meende het aantal mandaten voor de oppositie te kunnen beperken tot twee. Volgens de wet heeft elke fractie echter recht op vertegenwoordiging. Voorzitter Smaers was aanvankelijk doof voor de bezwaren vanwege de oppositie maar moest na aanhoudend protest uiteindelijk toch de zitting schorsen. Na raadpleging van de wetgeving moest de meerderheid inbinden en meer mandaten toestaan aan de oppositie. Dit had dan weer als gevolg dat de meerderheidspartijen ter plaatse moesten beslissen welk van hun kandidaten niet konden verkozen worden. Ook over de verenigbaarheid van mandaten was er discussie.

     

     

     

     

    Volgende gemeenteraad maandag 4 maart 2013.

    22-02-2013, 00:00 geschreven door Jos Dillen  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenteraadszitting 2 januari 2013

     



    Installatie

     

     

    Na verkiezingen moet de nieuwe gemeenteraad wettelijk verplicht vergaderen op 2 januari. De raad moet dan een aantal beslissingen bekrachtigen zoals de goedkeuring van de verkiezingsuitslag en de benoeming van de burgemeester. Alle raadsleden moeten ook de eed afleggen en de schepenen moeten dat daarna nog eens overdoen.

    Nog een extra benoeming stond op de agenda, namelijk de voorzitter van de gemeenteraad. De vergaderingen van de gemeenteraad werden in het verleden altijd geleid door de burgemeester maar dat wordt nu anders. Vanaf nu worden de zittingen voorgezeten door schepen Griet Smaers (CD&V). Het moet gezegd, Griet deed dat niet slecht. Vera Celis zal uit haar pijp moeten komen als zij niet tot een bijrolletje wil veroordeeld worden.

    Door de resultaten van de laatste verkiezingen bestond een groot gedeelte van de raad uit nieuwelingen en die hadden allemaal hun familie en vrienden meegebracht. Nog nooit zo veel volk gezien in de Ooievaarsnest.

    Meestal wordt de eerste zitting na de verkiezingen afgesloten meta dit officiële luik maar de avond had nog een aantal verrassingen in petto.

     

     

     

    Een schoonmoeder voor Kristel Jackers?

     

    Er is beslist dat ons bestuur het vanaf nu met 1 schepen minder zal doen. Het OCMW-voorzitterschap en het schepenambt van sociale zaken worden samengevoegd en komen onder de bevoegdheid van Kristel Jackers (CD&V). Een beslissing die werd voorgesteld als een efficiëntieverbetering en een flinke besparing. Nu werd echter beslist dat de OCMW een ondervoorzitter kan krijgen, een functie die tot nu toe niet werd ingevuld. Min één schepen en plus één ondervoorzitter dus. Mineke Viaene wordt blijkbaar getipt voor deze functie. Niet toevallig iemand van NVA. Om de schepen in de gaten te houden?

    Ivo Bollen, lid van CD&V maar ook de enige ACW-er in de raad, vond dit een verkeerde beslissing. Nu al meningsverschillen in de meerderheid? Ivo had dan wel zijn bezwaren maar tegenstemmen was toch een stap te ver. Zich onthouden, verder durfde hij niet gaan.

    Jeroen Dillen (GROEN) wou graag weten wat de voorgestelde functie zou inhouden maar daar kon of wilde voorzitter Griet Smaers niet op ingaan. Ook over de eventuele verloning bleef Griet onduidelijk. Jeroen vond dan ook dat GROEN niet anders kon dan tegenstemmen. Ook SPA en Vlaams Belang stemden tegen. Luc Verguts (Open-VLD) vond al die onzekerheid geen bezwaar en stemde voor.

     

     

     

    Gefoefel en geheime afspraakjes

     

    Als laatste opdracht moesten de raadsleden de leden van de OCMW-raad verkiezen. In Geel telt die raad 11 leden en de verkiezing gebeurt via een vrij ingewikkelde procedure. Elk raadslid kan via een geheime stemming 6 stemmen uitbrengen. De 11 mensen met de meeste stemmen zijn verkozen.

    Uiteraard gebruikt de meerderheid haar stemmen in de eerste plaats om zo veel mogelijk van haar kandidaten in de raad te laten zetelen. Met de overblijvende stemmen kunnen ze eventueel een kandidaat van de oppositie steunen. Dezelfde procedure geldt ook voor de politieraad.

     

    Na de telling van de stemmen bleek een Open-VLD kandidaat verkozen in de ocmw-raad en dat kon alleen met steun van andere partijen. In de politieraad werd een lid van Vlaams Belang aangesteld en ook dat kon niet met hun eigen stemmen alleen. Blijkbaar hadden de liberalen, NVA en Vlaams Belang het op een akkoordje gegooid waar ze allemaal beter van werden. De Liberalen en Vlaams Belang kregen elk een extra postje en NVA hield pottenkijkers buiten de ocmw-raad.

    SPA en GROEN protesteerden tegen deze gang van zaken die zij omschreven als het doorbreken van het Cordon Sanitaire. Noel Devos daagde iedereen uit openlijk te zeggen wie extreem rechts had gesteund maar veel duidelijkheid kreeg hij niet. Jeroen Dillen (GROEN) herhaalde dat zijn partij nooit zou samenwerken met Vlaams Belang en hij betreurde dat de andere democratische partijen wel losjes met die afspraak omgaan als het hen wat oplevert.

     

    De fractieleider van CD&V haastte zich om te verklaren dat zijn partij alleen voor eigen mensen had gekozen. Dat kan waar zijn maar ze hebben ook niets gedaan om de verkiezing van een Vlaams Belanger te voorkomen. Misschien moeten ze de bijbel er eens op naslaan, het hoofdstuk over Pontius Pilatus. Die waste zijn handen ook in onschuld en liet voor de rest alles zijn gang gaan.

    De reactie van Vera Celis was zo mogelijk nog zwakker. De stemming is geheim en dus weet ik niet wie voor wie gestemd heeft. Ofwel vertelt onze burgemeester niet de waarheid, ofwel heeft zij haar eigen partij niet onder controle. Ik vraag me af welk van die 2 het ergste is.

    Luc Verguts (Open-VLD) zei niets. Iedereen heeft het recht samen te werken met een partij die een racistisch en anti-democratisch programma verdedigt. Al moet je er dan je principes en standpunten voor opzij zetten. Hoewel, ‘Ik ben te koop voor de meestbiedende’ is ook een standpunt.

     

    Ik heb zo het gevoel dat we nog heel wat interessante momenten gaan meemaken met ons nieuwe bestuur. CD&V is duidelijk intern verdeeld. De burgemeester lijkt voorlopig niet echt zelfzeker en haar partij moet nog ervaring opdoen. En de Liberalen? Veel moeten we van die kan niet verwachten als ze zich bij de eerste gelegenheid al laten verleiden tot dubieuze afspraakjes. De oppositie zal van links moeten komen.

     

     

     

     

    Volgende gemeenteraad maandag 4 februari 2013.

    22-02-2013, 00:00 geschreven door Jos Dillen  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (11 Stemmen)
    Archief per week
  • 30/06-06/07 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 09/12-15/12 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 18/02-24/02 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Inhoud blog
  • Gemeenteraadszitting 25 juni 2014
  • Gemeenteraadszitting 3 juni 2014
  • Gemeenteraadszitting 5 mei 2014
  • Gemeenteraadszitting 31 maart 2014
  • Gemeenteraadszitting 10 maart 2014

    Zoeken in blog


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    be5ln
    www.bloggen.be/be5ln


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs