sportswear, biowines, artisanale voeding Gezondheid is ons motto met quality & service op de eerste plaats
27-08-2006
Hoe onderscheidtzich de biologische wijn van de gewone wijnen ?
Een spijtig verschijnsel dat door alle eerlijke kenners wordt aangehaald is de vervlakking van smaak en aroma van de wijnen uit de gewone productie ( zie zowat alle grote wijngidsen o.a. DUSSERT-GERBER, GAULT MILLAU enz. en de betere wijntijdschriften). Toegegeven wordt, dat dit een normaal verschijnsel is,een gevolg van het gebruik van dezelfde klonen van wijnranken en van dezelfde gistingsklonenin alle wijngebieden EN van de chemische manipulaties. Zelfs smaak- aroma - en kleurverbeteraars worden gebruikt. Om een zgn. hout- en vanilletoets toe te voegen (normaal een gevolg van rijping in eiken vaten), schrikt men er niet voorterug houtkrullen toe te voegen.
Mede, door al deze onnatuurlijke ingrepen, gaat de eigenheid van elke regio verloren.
Dit is ook in niet onaanzienlijke mate te wijten aan het algemeen gebruik van gistingsklonen. Dit zijn in chemische fabrieken gemaakte producten om de gisting van de wijn op gang te brengen. Welnu, door de bespuitingenmet chemische giftstoffen zijn denatuurlijke gisten op de druivenschil dood.
De natuurlijke gisting komt dus niet op gang. Daarvoor zijn die klonen nodig. Ook al tracht men reeds in de fabriek bepaalde eigenschappen artificieel toe te voegen, dit kan nooit de echte natuur weergeven. Men maakt nu zelfs al gisten met de smaak en het aroma van - naar keuze - Bourgogne, Bordeaux - enz. om nog niet te spreken van de veelvuldig gebruiktearomas en smaakstoffen zoals appel, peer, abrikoos, meloen en diverse rode vruchten zoals kers, pruim enz. Zelfs tannine wordt soms toegevoegd, kortom, elke eigenschap die men terugvindt in wijn kan à la carte aangeboden worden.
Ons aanbod breidt verder uit op vraag van onze klanten. Mocht u interesse hebben, laat het ons weten. We hebben nu ook quiches, groententaarten, moussaka's en dit alles vegetarisch.
Dit weekend verkennen we de tour die we volgend jaar willen organiseren. Het parcours ligt lekker drassig dus dat zal fun worden. Als alles volgens planning verloopt, kunnen we onze datum binnen enkele weken communiceren. Vermoedelijk zal dit februari of maart 2007 worden. Hou onze blog zeker in het oog.
Italiaanse Frizzante - superlekker en nu in promotie tot half september
Bestel nu onze superlekkere Italiaanse Frizzante van zeer hoge kwaliteit. In de maand juli (en toen was het wel iets beter weer) zijn we gestart om deze Frizzante te verkopen met groot succes. Deze licht fruitige, rosé wijn is licht parelend en als aperitiefje niet te versmaden. Tot half september biedt DiMarco u een promotie van 10% op onze standaardprijs. Bij aankoop van 6 flessen.
U kan via mail reageren voor eventuele bestelllingen. Omliggende gemeentes van Kapelle-op-den-Bos leveren we aan huis. Voor iets verdere klanten vragen we u om deze flessen op te halen in ons depot in Kapelle-op-den-Bos.
In 2007 zal DiMarco een Mountain Bike Tour organiseren voor amateurs en liefhebbers. Dit zal een zeer interessante tour worden in Kapelle-op-den-Bos en Oxdonk. Binnenkort zullen we concrete informatie op onze weblog plaatsen waar je ook direct kan inschrijven. Uiteraard zal je na de tour kunnen smullen van onze lekkere artisanale spaghetti of lasagnes. Ook voor vegetariers hebben we een lekker aanbod.
VEGETARIERS... hier komt de vegetarische spaghettisaus !
Binnen enkele weken kunt u ook vegetarische Bolognese saus bestellen via DiMarco. De kans bestaat er in dat we ook dit assortiment "vegetarisch" snel uitbreiden naar lasagnes en vol-au-vent. Kom zeker kijken en bestellen kan vanaf half augustus.
Ondertussen is bestellen mogelijk en hebben we vegetarische lasagnes toegevoegd aan het assortiment.
Zwemclub ZCK in Kapelle-op-den-Bos tevreden over de spaghettizwier
Dit weekend heeft zwemclub ZCK haar 35 jaar viering laten doorgaan in Zaal de Toekomst. Op het menu stond een lekkere maar ook gezonde maaltijd, spaghetti Bolognese. Bijna 200 vrienden, ouders, zwemmers en sympatisanten kwamen proeven van de lekkere DiMarco Bolognese saus. Een schot in de roos volgens het bestuur en zeker voor herhaling vatbaar. Veel succes verder met de zwemclub.
DIMARCO verdeelt vanaf nu ook superlekkere biologische wijnen en schuimwijnen - telefoon 015/63.35.78 of veerle.lamberts@telenet.be
Vanaf vandaag kan u lekkere maar vooral biologische wijnen bij DiMarco bestellen. Deze biologische wijnen hebben allen een certificaat van origine en controle door een instituut van het land van oorsprong. Biologische druiventeelt wil eigenlijk zeggen, productie MET de natuur en niet TEGEN de natuur. Hier worden geen sulfieten of andere verdelgingsmiddelen gebruikt om onkruid of andere zaken te vernietigen. Bestel nu via mail of telefoon.
Deze zomermaanden zijn de cubitainers van 5 of 10 liters in trek. Wit, rosé of rood, het kan allemaal. Of een lekkere schuimwijn, prosecco of ander edel vocht, bij DiMarco kan u dit bestellen. Stuur ons een mailtje indien u interesse hebt en wij bezorgen u een lijst met mogelijkheden en prijzen. Bestelling kan vanaf 6 flessen of per cubitainer.
Vanaf de vakantie zal DiMarco het assortiment gevoelig uitbreiden met ..... nee, we vertellen het liever nog niet tot ons concept volledig klaar is voor lancering. Maar het loont zeker de moeite om binnenkort terug even te komen kijken.... binnen enkele weken. En ondertussen blijven we beschikbaar voor al uw spaghetti-evenementen of particuliere verkoop. DiMarco Team
Grote Italiaanse avond op 24 juni ten voordele van Zwemclub Kapelle-op-den-Bos die 35 kaarsjes uitblaast !!!
Schrijf deze datum alvast in je agenda, want op zaterdag 24 juni kan u gaan genieten met familie en vrienden van de zomerse sfeer en Italiaanse maaltijden bij de zwemclub van Kapelle-op-den-Bos. Alles gaat door in zaal De Toekomst van 17 - 22u. DiMarco is ook hier de partner voor deze dynamische vereniging. Ook op zoek naar inkomsten voor uw club, contacteer ons dan snel, en organiseer zelf een spaghettizwier: makkelijk, snel klaar, voor iedereen bereikbaar en superlekker danzij de artisanale kwaliteit van onze DiMarco Bolognese saus. En als u een grote oven ter beschikking hebt, dan kan u kiezen voor de romige lasagnes - porties van 500g DiMarco Team
Niet vergeten, de DiMarco lasagnes zijn superlekker en met onze tips op de blog voor het lekker klaarmaken kan u zowel een zeer lekkere maar vooral gezonde maaltijd voorstellen. Kinderen zijn er dol op. Bestel nu per mail ! Per 4 stuks - 17
Supersucces en tevreden volleybalclub VC Herenthout
Dit weekend was een schot in de roos voor VC Herenthout. De DiMarco spaghettisaus is goed in de smaak gevallen en maakte de Italiaanse avond tot een succes. Bedankt Herenthout, we hopen jullie in 2007 terug te mogen bedienen als klant.
Volleyballclub Herenthout kiest voor DiMarco spaghettizwier
Dit weekend organiseert volleybalclub Herenthout zijn grote spaghettizwier. DiMarco, die de leverancier is van de artisanale spaghettisaus, levert vanavond de verse DiMarco Bolognese saus. Verser, artisanaler en lekkerder kan het echt niet zelf gemaakt worden. We wensen de club veel succes dit weekend en hopen dat er veel volk naar toe komt. DIMARCO TEAM
Twee weken geleden lanceerde we de DiMarco lasagnes... met groot succes trouwens want na 24u waren we al door onze voorraad heen. Momenteel bereiden we de volgende productierun voor om volgende week verse lasagne te kunnen leveren. Dus als je volgende week een gezonde en kant-en-klare maaltijd in huis wil hebben, bestel dan nu via email. Wat room erbij, (afdekken met alu folie om uitdrogen te voorkomen), de oven in en smullen maar. De porties wegen 500g en worden per 4 stuks verkocht.
Nog even geduld, volgende week lanceren we de lasagnes
Het is zover, de lasagnes kunnen besteld worden. Via mail is het makkelijkst. E-mail mij. De lasagnes worden per 4 stuks van 500 gram verkocht, zijn artisanaal bereid zoals de DiMarco Bolognese saus en bevatten geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. 1 week levertermijn ongeveer en je kan er lekker van smullen.
"Honger naar DiMarco", dat was de titel van het leuke artikel in de Streekkrant van deze week. We herhalen hier even integraal het artikeltje voor diegenen die het gemist zouden hebben.
Bolognese saus op grootmoeders wijze is al jaren een lekkernij. Maar dat Mama Miracoli zich nu maar vasthoudt aan haar jarretellen, want het DiMarco-trio uit Kapelle-op-den-Bos is vastbesloten haar van de troon te stoten. Het sausbedrijfje bestaat uit de zussen Els en Veerle Lambert den Steven Dewit en dit trio wil de artisanale spaghettisaus van DiMarco aan de man brengen. "De sauzen van DiMarco bestaan al zeker 25 jaar en we zijn er al lang gek van", vertelt Els. "Omdat we zo overtuigd zijn van dit product, willen we ook de anderen ervan overtuigen dat dit het beste van het beste is". DiMarco verdeelt de saus in de regio Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Mechelen, Willebroek en wil zowel restaurants en winkels als de particulier bereiken. "Wat deze Bolognesesaus zo speciaal maakt, is dat ze bereid is zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen. En de kruidenmix natuurlijk... maar die blijft geheim !" aldus Els. Info via 015/63.35.78. door Grete Flies.
Pasta met een artisanale saus, gezond voor alle leeftijden
U hoeft niet altijd slaatjes en toast te eten met een fles water om een gezonde maaltijd binnen te hebben. Een lekkere pasta in combinatie met een artisanale spaghettisaus met een lekker rood wijntje is de perfecte maaltijd. Kijk maar naar de sporters die massa's pasta (met veel koolhydraten) naar binnen werken voor duursporten (de wielrenners zijn er gek op) en triatleten. Maar ook voor de sportieve en nog steeds dynamische 60 plussers is dit een perfect alternatief. Deze doelgroep heeft in de jaren zestig als jongere de spaghettimaaltijd ontdekt maar is niet echt een grootverbruiker van deze gerechten. Probeer het toch... het is gezond en vooral zeer lekker.
Speciale acties voor de professionele verbruiker - grote emmers - lagere prijzen
Ook voor de professionele verbruiker is er een aangepast assortiment. We bieden emmers van 6 of 10 kg voor de evenementen of vaste afnemers. De prijs van deze emmers is een heel stuk voordeliger. Voor 1 daagse evenementen is dit echt een winner, de marge die u kan maken enkel en alleen op de verkoop van de spaghetti is zeer interessant. De lekkere artisanale saus zorgt voor een tevreden kliënteel. Voor een prijsvraag mailt u best naar deze blog zodat we uw aanvraag zo snel mogelijk kunnen behandelen.
Het maken van lekkere spaghettisaus, thuis of professioneel, duurt meestal wel enkele uurtjes. Hierbij kan Dimarco u een zeer goed artisanaal alternatief bieden. Onze sausen worden geproduceerd zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen en zijn dus echt wel "artisanaal". De saus wordt ook vers gemaakt zodat u deze in porties kan invriezen. De emmer voor de particulier heeft een inhoud van 3,5 kg waar je makkelijk een 12 tal porties kan uithalen. En dit voor een zeer zacht prijsje van 19,99 /emmer tot einde januari 2006, daarna gaan we terug naar de normale prijs van 21,00 /emmer van 3,5kg. Dimarco is opgestart in de maand november 2005 en heeft vandaag reeds een trouw klantenbestand in de regio Kapelle-op-den-Bos, de plaats waar we gevestigd zijn. Hou de blog in het oog, want er komen in het voorjaar 2006 nog nieuwe artisanale producten bij.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.