sportswear, biowines, artisanale voeding Gezondheid is ons motto met quality & service op de eerste plaats
15-02-2006
DiMarco's superlasagnes
Niet vergeten, de DiMarco lasagnes zijn superlekker en met onze tips op de blog voor het lekker klaarmaken kan u zowel een zeer lekkere maar vooral gezonde maaltijd voorstellen. Kinderen zijn er dol op. Bestel nu per mail ! Per 4 stuks - 17
Supersucces en tevreden volleybalclub VC Herenthout
Dit weekend was een schot in de roos voor VC Herenthout. De DiMarco spaghettisaus is goed in de smaak gevallen en maakte de Italiaanse avond tot een succes. Bedankt Herenthout, we hopen jullie in 2007 terug te mogen bedienen als klant.
Volleyballclub Herenthout kiest voor DiMarco spaghettizwier
Dit weekend organiseert volleybalclub Herenthout zijn grote spaghettizwier. DiMarco, die de leverancier is van de artisanale spaghettisaus, levert vanavond de verse DiMarco Bolognese saus. Verser, artisanaler en lekkerder kan het echt niet zelf gemaakt worden. We wensen de club veel succes dit weekend en hopen dat er veel volk naar toe komt. DIMARCO TEAM
Twee weken geleden lanceerde we de DiMarco lasagnes... met groot succes trouwens want na 24u waren we al door onze voorraad heen. Momenteel bereiden we de volgende productierun voor om volgende week verse lasagne te kunnen leveren. Dus als je volgende week een gezonde en kant-en-klare maaltijd in huis wil hebben, bestel dan nu via email. Wat room erbij, (afdekken met alu folie om uitdrogen te voorkomen), de oven in en smullen maar. De porties wegen 500g en worden per 4 stuks verkocht.
Nog even geduld, volgende week lanceren we de lasagnes
Het is zover, de lasagnes kunnen besteld worden. Via mail is het makkelijkst. E-mail mij. De lasagnes worden per 4 stuks van 500 gram verkocht, zijn artisanaal bereid zoals de DiMarco Bolognese saus en bevatten geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. 1 week levertermijn ongeveer en je kan er lekker van smullen.
"Honger naar DiMarco", dat was de titel van het leuke artikel in de Streekkrant van deze week. We herhalen hier even integraal het artikeltje voor diegenen die het gemist zouden hebben.
Bolognese saus op grootmoeders wijze is al jaren een lekkernij. Maar dat Mama Miracoli zich nu maar vasthoudt aan haar jarretellen, want het DiMarco-trio uit Kapelle-op-den-Bos is vastbesloten haar van de troon te stoten. Het sausbedrijfje bestaat uit de zussen Els en Veerle Lambert den Steven Dewit en dit trio wil de artisanale spaghettisaus van DiMarco aan de man brengen. "De sauzen van DiMarco bestaan al zeker 25 jaar en we zijn er al lang gek van", vertelt Els. "Omdat we zo overtuigd zijn van dit product, willen we ook de anderen ervan overtuigen dat dit het beste van het beste is". DiMarco verdeelt de saus in de regio Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Mechelen, Willebroek en wil zowel restaurants en winkels als de particulier bereiken. "Wat deze Bolognesesaus zo speciaal maakt, is dat ze bereid is zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen. En de kruidenmix natuurlijk... maar die blijft geheim !" aldus Els. Info via 015/63.35.78. door Grete Flies.
Pasta met een artisanale saus, gezond voor alle leeftijden
U hoeft niet altijd slaatjes en toast te eten met een fles water om een gezonde maaltijd binnen te hebben. Een lekkere pasta in combinatie met een artisanale spaghettisaus met een lekker rood wijntje is de perfecte maaltijd. Kijk maar naar de sporters die massa's pasta (met veel koolhydraten) naar binnen werken voor duursporten (de wielrenners zijn er gek op) en triatleten. Maar ook voor de sportieve en nog steeds dynamische 60 plussers is dit een perfect alternatief. Deze doelgroep heeft in de jaren zestig als jongere de spaghettimaaltijd ontdekt maar is niet echt een grootverbruiker van deze gerechten. Probeer het toch... het is gezond en vooral zeer lekker.
Speciale acties voor de professionele verbruiker - grote emmers - lagere prijzen
Ook voor de professionele verbruiker is er een aangepast assortiment. We bieden emmers van 6 of 10 kg voor de evenementen of vaste afnemers. De prijs van deze emmers is een heel stuk voordeliger. Voor 1 daagse evenementen is dit echt een winner, de marge die u kan maken enkel en alleen op de verkoop van de spaghetti is zeer interessant. De lekkere artisanale saus zorgt voor een tevreden kliënteel. Voor een prijsvraag mailt u best naar deze blog zodat we uw aanvraag zo snel mogelijk kunnen behandelen.
Het maken van lekkere spaghettisaus, thuis of professioneel, duurt meestal wel enkele uurtjes. Hierbij kan Dimarco u een zeer goed artisanaal alternatief bieden. Onze sausen worden geproduceerd zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen en zijn dus echt wel "artisanaal". De saus wordt ook vers gemaakt zodat u deze in porties kan invriezen. De emmer voor de particulier heeft een inhoud van 3,5 kg waar je makkelijk een 12 tal porties kan uithalen. En dit voor een zeer zacht prijsje van 19,99 /emmer tot einde januari 2006, daarna gaan we terug naar de normale prijs van 21,00 /emmer van 3,5kg. Dimarco is opgestart in de maand november 2005 en heeft vandaag reeds een trouw klantenbestand in de regio Kapelle-op-den-Bos, de plaats waar we gevestigd zijn. Hou de blog in het oog, want er komen in het voorjaar 2006 nog nieuwe artisanale producten bij.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.