Het maken van lekkere spaghettisaus, thuis of professioneel, duurt meestal wel enkele uurtjes. Hierbij kan Dimarco u een zeer goed artisanaal alternatief bieden. Onze sausen worden geproduceerd zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen en zijn dus echt wel "artisanaal". De saus wordt ook vers gemaakt zodat u deze in porties kan invriezen. De emmer voor de particulier heeft een inhoud van 3,5 kg waar je makkelijk een 12 tal porties kan uithalen. En dit voor een zeer zacht prijsje van 19,99 /emmer tot einde januari 2006, daarna gaan we terug naar de normale prijs van 21,00 /emmer van 3,5kg. Dimarco is opgestart in de maand november 2005 en heeft vandaag reeds een trouw klantenbestand in de regio Kapelle-op-den-Bos, de plaats waar we gevestigd zijn. Hou de blog in het oog, want er komen in het voorjaar 2006 nog nieuwe artisanale producten bij.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.