Speciale acties voor de professionele verbruiker - grote emmers - lagere prijzen
Ook voor de professionele verbruiker is er een aangepast assortiment. We bieden emmers van 6 of 10 kg voor de evenementen of vaste afnemers. De prijs van deze emmers is een heel stuk voordeliger. Voor 1 daagse evenementen is dit echt een winner, de marge die u kan maken enkel en alleen op de verkoop van de spaghetti is zeer interessant. De lekkere artisanale saus zorgt voor een tevreden kliënteel. Voor een prijsvraag mailt u best naar deze blog zodat we uw aanvraag zo snel mogelijk kunnen behandelen.
Het maken van lekkere spaghettisaus, thuis of professioneel, duurt meestal wel enkele uurtjes. Hierbij kan Dimarco u een zeer goed artisanaal alternatief bieden. Onze sausen worden geproduceerd zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen en zijn dus echt wel "artisanaal". De saus wordt ook vers gemaakt zodat u deze in porties kan invriezen. De emmer voor de particulier heeft een inhoud van 3,5 kg waar je makkelijk een 12 tal porties kan uithalen. En dit voor een zeer zacht prijsje van 19,99 /emmer tot einde januari 2006, daarna gaan we terug naar de normale prijs van 21,00 /emmer van 3,5kg. Dimarco is opgestart in de maand november 2005 en heeft vandaag reeds een trouw klantenbestand in de regio Kapelle-op-den-Bos, de plaats waar we gevestigd zijn. Hou de blog in het oog, want er komen in het voorjaar 2006 nog nieuwe artisanale producten bij.