sportswear, biowines, artisanale voeding Gezondheid is ons motto met quality & service op de eerste plaats
04-01-2006
Pastamaaltijden voor jong en oud
Pasta met een artisanale saus, gezond voor alle leeftijden
U hoeft niet altijd slaatjes en toast te eten met een fles water om een gezonde maaltijd binnen te hebben. Een lekkere pasta in combinatie met een artisanale spaghettisaus met een lekker rood wijntje is de perfecte maaltijd. Kijk maar naar de sporters die massa's pasta (met veel koolhydraten) naar binnen werken voor duursporten (de wielrenners zijn er gek op) en triatleten. Maar ook voor de sportieve en nog steeds dynamische 60 plussers is dit een perfect alternatief. Deze doelgroep heeft in de jaren zestig als jongere de spaghettimaaltijd ontdekt maar is niet echt een grootverbruiker van deze gerechten. Probeer het toch... het is gezond en vooral zeer lekker.
Speciale acties voor de professionele verbruiker - grote emmers - lagere prijzen
Ook voor de professionele verbruiker is er een aangepast assortiment. We bieden emmers van 6 of 10 kg voor de evenementen of vaste afnemers. De prijs van deze emmers is een heel stuk voordeliger. Voor 1 daagse evenementen is dit echt een winner, de marge die u kan maken enkel en alleen op de verkoop van de spaghetti is zeer interessant. De lekkere artisanale saus zorgt voor een tevreden kliënteel. Voor een prijsvraag mailt u best naar deze blog zodat we uw aanvraag zo snel mogelijk kunnen behandelen.
Het maken van lekkere spaghettisaus, thuis of professioneel, duurt meestal wel enkele uurtjes. Hierbij kan Dimarco u een zeer goed artisanaal alternatief bieden. Onze sausen worden geproduceerd zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen en zijn dus echt wel "artisanaal". De saus wordt ook vers gemaakt zodat u deze in porties kan invriezen. De emmer voor de particulier heeft een inhoud van 3,5 kg waar je makkelijk een 12 tal porties kan uithalen. En dit voor een zeer zacht prijsje van 19,99 /emmer tot einde januari 2006, daarna gaan we terug naar de normale prijs van 21,00 /emmer van 3,5kg. Dimarco is opgestart in de maand november 2005 en heeft vandaag reeds een trouw klantenbestand in de regio Kapelle-op-den-Bos, de plaats waar we gevestigd zijn. Hou de blog in het oog, want er komen in het voorjaar 2006 nog nieuwe artisanale producten bij.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.