Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  15-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross brugge
  hallo , 

  Vorig weekend was terug een goed bezet weekend . Annick liep  Zaterdag in Tiegem . Annick liep de korte afstand ,  namelijk 4 km . 
  Ze werd mooi  de 4e vrouw . Sophie Christiaens  won voor Axana en Veerle Dendoncker . Mooie bezetting dus .  
  Op Zondag 12 okt. gingen we met ons gezin naar de cross in Brugge . 
  Kevin was niet in zijn dagje ( verwijderde wrat )  en werd 3e bij de kadetten . 
  Ik zou dus de veteranen wedstrijd beslechten .. 
  Rond 14 u 30 vroegen filip Vwberghe en ik ons af of er maar zoveel concurrenten zouden komen . Dit was wat te vroeg gedacht want even daarna kwamen ze allen toe ! Gino bonte , christophe Colpaert , Pascal Deb. en Christ Vdbroucke kwamen  er een wel zeer sterk bezette reeks van maken .
  Ik hoopte voor de start op een top 3 . 
  Bij de start hadden Gino , Christophe en ik de leiding . Een niet bekende van Sodibrug versnelde zo'n 3 x na elkaar om daarna af te zakken . Daardoor lag het tempo wel zeer hoog . 
  Na 1 ronde lagen Gino , Christophe ,ik en Christ aan de leiding . Toen begon een steekspel tussen Bonte en mezelf van overnemen EN versnelllen . 
  Het was terug een ouderwetse wedstrijd . Christ moest soms lossen door die vele aanvallen . Christophe loste net voor de laatste ronde .
  Int het begin van de 3e ( laatste ) ronde kwam Christ Vdbroucke  terug aanpikken . Het signaal voor mij om nog eens aan te vallen ! 
  Gino loste echter niet ! Een paar honderd meter verder zag ik Christ terug aansluiten en toen viel ik zo hard ik kon NOG eens aan . 
  Ik geraakte los van Gino en Christ ! Ik kreeg zo'n 10m voorsprong en hield die de laatste 500m vast . Ook Christ deed nog een move en probeerde me in te halen .De laatste 150 m waren mijn  benen  totaal kapot .  Daar loop je dan ... totaal verzuurd met een tempobeul 10 m na je !Ik zag nog zwaar af op die  lange meters maar ik kon deze mooie wedstrijd toch winnen ! 
  Natuurlijk ben ik uiterst tevreden over deze  overwinning . Zeker over het karakter en de aanvalslust die terug is ( zonder die vervelende blessures ) .
  Na deze dag ben ik ook zeer blij dat ik die 4 jaar kommer en kwel nu echt wel overwonnen heb !! 
  De aanhouder wint dus toch ! 

  meestre 

  15-10-2014 om 17:20 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.terug naar school !!
  Hallo , 
  Na een degelijke aanloop was er op 30 aug. een 1e apotheose namelijk " dwars door Grijsloke" . Ons gehele gezin stond paraat . Bij de kinderlopen presteerde onze Robin het om terug de 1e te zijn !! Een mooi begin van deze belangrijke klassieker ! Wink
  Daarna liepen Kevin en ik de 6.7 km . Ik liep een goeie wedstrijd en werd mooi 13e , net voor Fabrice Laga ( ook aant terugkomen ) .Mijn tijd ? 24'03" . Ik begin terug mijn plaats te vinden in het loopcircuit . 
  Onze Kevin werd zeer mooi 25e in 25' 23" . super ! 
  Als laatste mocht dan Annick starten op de 19 km . Annick had een goeie dag en liep zo naar de 6e plaats bij de vrouwen in een tijd van 1u 21' 14 " . 
  Proficiat !!!


  Robin in action !   en opt podium  Meestre aan de finish .   Kevin topper in wording ?   Klassevrouwke Annick Cool  Na Grijsloke stonden we natuurlijk niet meer stil . De goeie resultaten inspireerden ons om verder wedstrijden te lopen . 
  Het weekend erop liepen Kevin en ik de schaliënhofloop . Het werd een super dag want  Kevin ( 2.5 km ) won zijn 1e wedstrijd tussen de grote mensen . Even daarna liep ook meestre als 1e over de meet op de 5 km . Super ! Lang geleden dat ik nog eens won .
  De dag erna ( zondag 7 sept ) liep Robin nog een 300m op piste , tijd 48" 60 . Gewoon goe bezig hé .   Op zat 13 Sept was er dan de Zwalmjogging . Een wedstrijd die we graag aandoen , door de gezellige sfeer . 
  Ik liep er de 4.1 km en werd 5e in een tijd van 14'20" . De rappe start nekte me wat . Maar het was wel een mooie training voor de crossen . 
  Annick liep daarna de 10.6 km . Na Grijsloke had ze een mindere dag ....Embarassed

  Vrijdag 19 Sept werd het pk op de weg voor vrije sporters beslist . Kevin deed er mee en won de kadetten reeks ! Proficiat ! Wink  De Zaterdag was er dan een meeting in Ninove voor Robin . Robin deed het supergoed . Hij werd tussen hele grote miniemen mooi 3e op de 1000m in een nieuwe toptijd van jewelste van 3' 02" ,35 ( vorige 3'08" ) . Kijk op de foto maar eens naar het hoogteverschil !!   Op 27 Sept mocht Robin dan meedoen aan het BK voor miniemen . Hij werd er na een zeer moeilijke start ( tussen vele groten terug ) toch nog mooi 12e van de 18 . Zijn tijd was 3' 06 " , iets trager dus maar een goeie leerschool .Wink  De dag erna was het dan victory voor mezelf en Kevin . We wonnen allebei onze wedstrijd op de cross in Menen !! 
  En we waren superblij natuurlijk .Razz Ikzelf had hierop al het hele jaar gehoopt ( als terugkeer in het peleton ) .   02-10-2014 om 20:47 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  20-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nazomer
  hallo , 


  Na een prettige vakantie in Venetie zijn we met ons gezin terug in " the real life " beland . 
  Op vakantie trainden we reeds een 4 - maal per week .
  We deden dit allen tesamen ( Kevin , Robin , Annick en mezelf ) . Ik ben er redelijk fier over dat ik mijn 2 zonen kon motiveren om s'morgens om 7 uur op te staan om  tesamen met ma en pa een toerke te gaan lopen .Wink 
  Het waren loopjes om te koesteren als gezin . 

  Na de vakantie konden we terug met een fris gemoed aan de wedstrijden beginnen . 
  Op 09/08 ( zaterdag ) liepen we tesamen in Torhout . 
  Annick en Kevin liepen de 5.7 km . Kevin was er 6e in een tijd van 21' 17" . zeer goed voor z'n 1e loop . 
  Annick werd 8e dame en 3e vet , in een tijd 22 ' 54 . Ook terug goed gestart dus . 
  Ik liep de 11.5 km . Ik startte rustig , viel wat terug na 3 km en kon dan de laatste 3 km terug oprukken met een mooie laatste km als afsluiter . 
  Ik werd 21e in een tijd van 42' 34" . redelijk tevreden . 

  Vrijdag 15/ 08 liepen  we ook in torhout . Robin liep er de 800m . Hij won in een tijd van 2' 35 " . 
  Kevin liep de 5.3 km . hij finishte 18 e in een tijd van 19'34" . hij was super tevreden . 
  Ik liep eveneens de 5.3 km en kwam binnen als 6 e ( tijd 18'28" ) . 1e vet !!!!! 
  Annick liep de 10, 2 km . ze werd 3e dame ( 42 ' 15 " ) . ze was ook zeer tevreden !! 
  Robin liep de zondag dan nog het PK - aflossing . Op de 3 x 600 m werd hij met z'n ploeg mooi 3e . Brons dus . 

  Je ziet , we zitten niet stil hé . We zitten in een fantastische periode waar alle 4 gezinsleden goed presteren . Ik hoop dat dit nog lang kan duren !! 

  tot loops 

  meestre
  20-08-2014 om 17:36 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tous ensemble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hallo ,
  Deze week hield ik een korte rustpauze . Ik leefde rustig toe naar het weekend dat moest komen ......................................
  Het voorbije weekend begon de Donderdag . De proefjes van onze Robin waren goed tot zeer goed . Dit was dus de eerste opsteker ! Very Happy
  Dit was super want ook onze jongste zet volgend jaar de grote stap naar Waregem . Hij volgt er in Hemelvaart ook ( net als zijn broer ) moderne .
  De dag erna kregen we de uitslagen van Kevin binnen ( 2e moderne ). Deze waren simpelweg super . Hij had er erg veel voor gedaan ( doorzetting en maturiteit ) en verwierf zo 75 % . Ik moet niet vertellen dat dit me supertrots maakte !!
  s'Avonds was het dus feest bij ons . CoolLaughing
  De Zaterdag werd er gewerkt en getraind en De zondagmorgen liep ik een training bij Grijsloke . De zondagnamiddag was er het prov. kamp. te Nieuwpoort voor Robin . Hij beslechtte er enkel de 1000m ( wat al genoeg is trouwens ) .
  Wel , het was terug een voltreffer . De start was zeer goed van onze jongste , hij liep even int het spoor van de 1e drie ( wat perfect is ) . Die iets oudere gastjes ( 2001 ) liepen even erna wel weg . Geen paniek , Robin liep wat later terug naar de 3e die wat te vlug was vertrokken ..... Rolling Eyes
  Ik liep vlug naar het juiste moment om Robin toe te roepen om erover te gaan , wat ie daarna vlot deed . de 2 eerste waren weg maar de 3e plaats kon . Maar daarvoor moest Robin een supersprint tegen matthis lopen die Robin opt eind won ( met een paar tienden ) ! 3e en brons dus ! terug supertrots en zijn tijd .............3'08.08 .
  Terug feest dus .
  De maandag liep Annick tot slot in Kruishoutem de Avondmarktloop . Ik kon niet meegaan maar ik hoorde dat ze het super deed en mooi 1e werd op de 9 km in een tijd van 35' 21 .
  Ons gezin geniet met volle teugen , tous ensemble !!!

  01-07-2014 om 22:23 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.studeren en voetbal
  hallo , 

  Na het 1e weekend van Juni was het voor ons 2 zonen tijd om te gaan studeren . Dit is altijd een tijd van rust in ons gezin Rolling Eyes . 
  Maar ja , lang duurde dit liedje niet . 
  Het weekend erna was het 2 dagen feest . De zaterdag gingen we met VACBL naar het kot van Steven Dhont . Daar in Herent verrasten we de nieuwe 40 jarige . Het werd een mooi feestje , de drank werd in de mond gegoten en het water op de vrouwen !! Twisted Evil
  Hoe zou je zelf zijn , t'was mooi weer . 
  De dag erna moesten we naar Bert en Audrey hun stulp . Daar konden we vooral genieten van zijn mooi geschoren haag en natuurlijk ook van een droogje en een natje ... Er was even opschudding toen Kevin voor de 50e keer zijn voetbal over de haag Exclamation naar de gebeurs schotte . 
  Enfin mooi weekend . Het spreekt voor zich dat er enkel getraind werd hé . 

  De vrijdag erop ( 13/06 ) liep ik dan mijn 3e wedstrijd en dit te Hulste . In de 1e ronde ( van 4 ) verliep het voor de 1e keer zoals voorheen . 
  Ik kon easy mee met pascal debers. en we liepen zeer dicht bij dimi . super . Wink
  De 2e ronde liep ik mee met pascal tot aan het eind daarvan . Toen moest ik mijn eigen tempo gaan zoeken . Dit lukte goed en zo werd ik toch mooi 6e . De tijd was wederom niet veel soeps , het was een zware race over gras en met wat tegenwind . 
  Maar ja , ik mocht niet klagen , t'was goed . Nog 1 voetnoot die avond : de fantastische goal van Van Persie en de voorzet van Blind !!!!!!!!!

  De dag erna relaxen op de st - Bernardusloop te Waregem . 
  Ondertss liep Annick dan een wedstrijd in Ruiselede . Annick liep er een mooie wedstrijd en werd er 2e master net na Katrijn van Hulle . proficiat schat !                  En de kids studeerden .... 

  Die week , alleen maar examens . Met een kort intermezzo dinsdag toen we de Algerijnen erop legden .

  Tot vrijdag , explosie van fun en terug veel lawaai bij ons thuis . 
  En zaterdag : DWARS DOOR ANZEGEM . 
  Ik moet alleen optreden , de zonen hadden de dag erop wat te doen en Annick was geveld door een klemspuit . 
  Het was veeeeeeeeeel te warm . Ik startte met carlo , overliep hem aant voetbalplein en daarna ..... Crying or Very sad Tempo lopen en nie puppen . 
  Gewoon volhouden tot het eind , Carlo liep zowat 20 m voor mij maar ik kon niets doen . Mad
  Ik had een offday en liep gewoon uit , ver na Carlo , maar toch een beetje tevreden . Ik had de top 10 gehaald op een slechte dag . 
  Het zegt op zich niets maar mijn overleef tempo liet me niet in de steek . 
  Zondag was er dan terug een super tof trainingske te Grijsloke . Ik blijf het zeggen : een megatoffe club . 
  Die namiddag was het aan de zonen . Kevin zwom een meeting . Annick vergezelde hem naar Menen . 
  Hij verslond zijn tijd op de 50 m  vrije slag met 2sec (31" ) . Dit na GEEN training . Zijn 2e afstand was 100 m wissel ,daar haalde hij 1' 17 " . 
  proficiat kerel . 
  We gingen ( pa , ma , robin en  meestre ) ook die namiddag naar Ninove waar Robin een voorbereiding liep op het pk van volgende week . 
  Hij liep er dus een 1000m . De kleine had er goesting in , maar we hadden al gezien dat de top van belgie er aanwezig was ( via de starttijden  ) .
  Bij de start moest ie wel naast een veel te grote jongen staan en daardoor mistte hij z'n start . En ge weet , tegen den top is iedere meter cruciaal . 
  Hij zat niet in de voorste linies . Ik riep dat hij moest opschuiven en dat deed hij ook ( waarschijnlijk aan 20 km/uur Rolling Eyes ) . Maar ja , dat gaat zomaar niet . Hij moest zijn positie erna behouden en zette opt eind ( voor zijn tijd ) een weergaloze sprint in . hij passeerde er nog 1 en liep zo 3' 11' 41 , een pr dat kan tellen !! allen content ! We hebben een super atleet !! hij werd mooi 6 e tegen iets ouderen en mannen die 3 rond liepen .
  Daarna  vlug naar huis en twas tijd voor .........................DE DUIVELS 

  24-06-2014 om 19:59 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mei , het nieuwe begin
  hallo , 

  De Mei maand was terug een drukke maand . Annick liep een paar wedstrijden , kevin zwom er een paar en Robin liep op de piste . Er was natuurlijk ook de terugkeer van good old meestre in het weg loopcircuit !! eindelijk ! Rolling Eyes

  OP 10/05 moest Kevin  aantreden te Zwevegem voor het Gold - lentecriterium . Hij deed het goed met 3 pr 's . 

  200m wisselslag = 2' 51 " ( - 4")
  400 m vs = 5' 15 ",22 
  200m vs   = 2' 30", 50 ( -6") 

  De dag erna liep Annick op de pius x - run ( 10,5 ) . Ze werd er 3e in een tijd van 42' 40" . Ze had ook reeds geruime tijd geen weg wedstrijden gelopen , dus het was een goed herbegin . 

  Op 24/5 liep Annick haar 2e ws te Wervik . Ook Robin deed daarmee . Hij liep de 1000m op de piste en won er gemakkelijk . Hij keek wel wat erg veel achter hem , kwestie van winnen zonder steendood te zitten Wink . 
  Annick liep al sterker dan de vorige week . Ze liep de 7 km in een tijd van 28' 48" en werd daarmee 8e , na Sylvie Verthé .
  Daarna was het richting Bavikhove . Want daar liep ik mijn 1e weg wedstrijd ! Ik liep de Petrus - run ( 11 km ) . Van bij de start was het aanklampen . Dimitri en Joost deden mee dus het tempo lag meteen hoog ! Voor de wedstrijd had ik nog gezegd dat ik hoopte om bij frederick creupelandt te blijven . Wel , het lukte nog ook Razz . Na de 2e ronde ( van 3 ) was ik op sterven na dood maar met een beetje karakter kwam ik net na hem binnen , oef !! Ik was 13e in een tijd van 40' 48" dwz 16.1 km/uur , nog gene vette gé . Sad
  Op de verbroedering na de wedstrijd moest ik eerst andy vanhaelewijn feliciteren , hij had mijn 2 maten er verrassend opgelegd . Bij een pot bier werd iet later mijn terugkeer dan  gevierd . 

  Op 25/5 had Kevin dan weer een zwemmeeting . Hij zwom in Tielt een 200 m schoolslag in een tijd van 3' 08", 89 ( - 1 " )  en een 200 m rug in een tijd van 2' 42 " , 15 ( - 2.3 " ) . mooie uitslagen .

  OP 29/05 liep en sprong Robin in Tielt voor de Rubenscup . 
  80 m horden = 17",95 
  hoog = 1 m 20 
  300m = 49",09       alle zijn 1e keer .... 

  Vorige Zondag liep ik dan mijn 2e wedstrijd te ... Tielt ( ja , we moesten veel naar die stad ) . De Watewy - run ging van start om 16 u 30 . 
  Ik liep int begin mee met de eerste groep . Na een km moest ik wijselijk afhaken , het tempo was te hoog . 
  Na mijn zaten op zo'n 200 m dirk lanoo , hans tavernier en patriek soetaert . Die oude bekenden mocht ik niet dichter laten komen wilde ik het resultaat goed houden . Ik liep een mooi vlak tempo en dit gemakkelijker dan vorige week volhouden . Ze bleven na mij en zo werd ik nog mooi 3e vet en 7e algemeen . goed , vind ik . Mijn tijd = 37' op 10 km . Terug niet veel soeps maar we liepen per ronde wel 700 m over schors . 

  Zo , sportief hé . 

  02-06-2014 om 20:18 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de april maand
  hallo , 

  Daar Annick en ik niet echt wedstrijden gelopen hebben deze maand komt de nieuwe blog wat later . De weekends zaten echt overvol en we moesten ook veel werken ... 

  Het was dus terug aan de kids om uit te blinken .Wink

  Op 13/04 zwom Kevin een meeting te Veurne . Hij zwom een 200 m schoolslag in 3'09".66 . dit was er terug 5.6 sec er vanaf !! 
  Op diezelfde meeting zwom hij ook een 100 m vs in een tijd van 1'10".86 .weeral - 2.1 " . 
  Kevin was zeer tevreden over zijn resultaten .Cool

  Op 20/04 was er de 1e pistemeeting voor Robin . Hij liep in Tielt een kwalificatie wedstrijd voor de beker van Vlaanderen . 
  Zijn uitslagen :  80m sprint = 12", 91 ( geen sprinter voorlopig ) . 
                         verspringen = 3m 93 ( ik denk dat dit zeer goed is voor zijn 1e keer ) .
                         1000 m = 3' 16",00 ( supertijd voor de 1e keer en zijn reeks gewonnen door stelselmatig op te schuiven en te demareren op 150m van  de aankomst ) .

  De dag erna was er dan ook nog een paasmeeting voor Kevin . Hij zwom een 100 m vs in 1'09", 03 . Dat is er terug 1,8 " vanaf !! 

  Op 26/04 was er dan de plechtige communie van onze Robin .Very Happy

  Tenslotte  was er dit weekend terug een pistemeeting voor Robin . Hij liep er voor de Rubenscup te Izegem . Hij liep enkel een 1000m . 
  Deze keer mocht hij aanzetten in de sterkste reeks . Hij deed het terug super . Ik had hem de opdracht gegeven om Juul vhtg te volgen . Hij deed dit met verve . Na 3/4 van de race moest hij zowat 3 meter lossen en dit is dan zo gebleven tot aan de finish . Hij werd er 3e !! in een tijd van 3' 12",88 . Zeer zeer goed dus ( - 3" na 2 weken ) . Ik durf nu wel te stellen dat onze Robin een talent is . Hoe ver hij zal dragen weet niemand maar we zullen er als gezin alles aan doen om dit in juiste banen te leiden ( misschien ga ik voor trainer b )  . Kevin is evenzeer getalenteerd , dat geloven annick en ik zeker maar door de andere piste die hij bewandeld ( of doorzwemt ) kon hij nog niet zo uitblinken . Maar daar trekken wij ons dus niets van aan ! Zijn tijd zal wel nog komen hé . Wink
   


  03-05-2014 om 13:58 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de lente
  hallo , 

  Na de euforie van het bk cross volgde een week later een anti - climax . Kevin , Robin en mezelf gingen met vele anderen naar de bekerfinale te Brussel . Daar verloor Waregem jammerlijk van Lokeren Mad . 
  Maar niet getreurd , een dag later was er al beter nieuws . Kevin had een zwemmeeting te Zwevegem . Hij pakte daar een bronzen plak op de 200 m wissel . Hij zwom de afstand in 2' 43 " , wat zowat 5 " beter was dan zijn beste tijd . Very Happy

  Met de lente begint ook het wegseizoen . En na vele vele vele maanden begon ikzelf eraan in Ingelmunster . Aangezien Kevin , Robin en Annick er niet bij waren moest ik het direct allen klaren op de Brigandsloop . Ik liep de 6 km in een tijd van 21' juist ( 17 km/uur ) en was daarmee 5e . Mijn 1e wedstrijd is zekers geslaagd . Wink

  Deze week was er dan het clubweekend in Herentals . Het was zeer geslaagd met onder andere super gezellige maaltijden , een paar wandelingen , bikkelharde kwissen , een spannend toernooi kubben en natuurlijk een wegwedstrijdje lopen . Daarvoor gingen we met z'n allen naar Zandhoven . Van ons gezin liep Robin alvast niet want die had last van buikgriep . Crying or Very sad Ikzelf zou normaal de 10 km lopen maar ook dat is niet doorgegaan . Een paar dagen na de wedstrijd in Ingelmunster kreeg ik pijn in mijn rechterkuit onderaan . Uit voorzorg om deze kleine blessure niet erger te maken bleef ik langs de kant . Kevin daarintegen liep een voortreffelijke 3,2 km , hij werd mooi 3e na 2 grotere mannen . 
  Annick liep wel de 10 km en finishte daar als 2e vrouw . proficiat !! 

  Het weekend werd afgesloten door gezamelijk naar de ronde van Vlaanderen te kijken . Mister cancellara won in een spannende eindstrijd .
  Zeer jammer voor ons 3 belgen die niet tesamen maar elkaar tegen werkten . 
  Vandaag is Robin dan vertrokken op loopstage naar Knokke met azw . Over zijn buikgriepje klaagde hij niet meer Cool ....
  Ikzelf liep alweer een halfuurtje zonder pijn . 

  Het leven loop zoals de ronde dus altijd over pieken en dalen , en t'is met volharding dat ge successen kunt behalen . 

  of niet soms ....   07-04-2014 om 17:56 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.iedereen goe bezig
  hallo , 

  Sedert de vorige blog is er reeds veel gebeurt . Eerst was er op 23/02 de cross voor Robin in Lebbeke ( 1550m ) . Robin liep daar als voorbereiding op het BK cross 2 weken later . Waarom daar? Omdat de grootste titelkandidaat daar ook zou zijn : Sieben Roggeman . 
  Het was dus tevens een test . Ik moet zeggen Robin deed het terug zeer goed . Hij viel zowat  800m van het einde aan , de groep ontplofte direct . 
  Robin was alleen weg met Sieben . Sieben was toch een beetje beter dan onze zoon . Hij kon ( toen Robin minder kwam ) nog langer het zelfde tempo aanhouden en won zo mooi 10 m voor onze zoon . 2e , t' blijft fantastisch hé .Een goeie generale maar dan ietsje later proberen , mss met meer snelheid en korter wint ie er wel van ? we zullen zien . 

  Het weekend daarna was er de Zondag 02/03 de vrije sporters cross te Meulebeke . Daar liep Robin de volkscross om even de gaskraan open te draaien ( in voorbereiding van ... ) .Hij werd mooi 2e na een volwassen persoon .
  Kevin liep daar ook mee met de Kadetten . Hij werd er supermooi 2e . Een dikke proficiat . Hij volgde de winnaar van start tot finish en verloor in de sprint , de anderen waren er toen al mooi afgelopen . sterk voor een zwemmer . 
  Annick liep dus bij de dames . Daar waren de rollen omgekeerd ivm Beveren - Leie . Kelly Jaques won terecht én mooi de wedstrijd voor ons Annick . proficiat allebei . 
  Als laatste was Meestre aan de beurt . Ik startte al wat dichter bij de toppers en hield ook langer vol . Ik liep altijd 5e tot Wim Coussement me inhaalde . Tot de laatste 800m bleef dit zo . Maar dan haalde ik terug mijn verbetenheid van de laatste meters boven en kon ik met een mooie eindrush toch voor Wim eindigen . Oke , missie geslaagd . 

  Die week hielden zowel Annick als mezelf een rustperiode .

  Op 09/03 de Zondag erop was er dan het BK - CROSS voor onze Robin . Het evenement op zich was duidelijk niet te vergelijken met al het vorige wat we al gedaan hadden , groots ! 
  Toch bleef Robin gewoon zichzelf . Na een tactische bespreking met papa stond ie "cool" aan de start ( opgewarmd ) . Hij deed het super . Hij volgde mooi mijn visie . Hij startte behouden , liep de eerste 500 m traag maar gestaag naar plek 8 . de volgende 500 m liep hij even kalm naar plek 3 ( hoe moet het wel doen hé , ik zou't nie kunnen ) . Daar , op de brug ( nog 500m ) met het rode tapijt , waar we afgesproken hadden deed hij de demarrage !!
  De groep ontplofte weeral ! Direct was hij zeker van het podium want hij was weg met Sieben en een waal , de anderen met oa. Kobe Vanrie ( al 2 maal van verloren )  waren eraan voor de moeite . Sieben Roggeman had wel een betere eindspurt en werd dus Belgisch kampioen ! proficiat ! 
  Robin moest nog een keiharde sprint doen tegen de Waalse jongen , die hij won !! Mijn zoon werd dus schitterend 2e op't BK . 
  Ik moet u niet vertellen dat ik hiermee supertrots ben . Op de ceremonie moest ik dan ook enkele traantjes wegpinken .....
  Deze week was het aan Robin om te rusten .. en te spelen ... en te genieten van het mooie weer !! 

  Gisteren ( zat- avond ) was er de PK sprint in Brugge voor onze Kevin . Kevin zwom er de 50 m vlinder , rugslag en schoolslag . 
  Zijn mooiste resultaat in snelheid was de rug ( 2" eraf ) , zijn mooiste kwa plaats was schoolslag : 4e . Ook aan Kevin een dikke proficiat ! 
  16-03-2014 om 14:31 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.op volle toeren
  Oké , ons gezin draait terug op volle toeren .
  Dat kan ik wel zeggen na afgelopen Zondag .
  Toen was er het PK cross te Beveren- Leie . We waren er allevier en we deden het goed !
  Eerst was er de beurt aan Robin . Die liep enkel de volkscross , dit omdat hij als VAL - atleet niet mocht meecrossen bij z'n groep vrije sporters .
  Geen probleem voor onze jongste : Hij maakte er het pk volkscross van !
  Het was een korte race ( te kort voor Robin ) waardoor hij geen demarage kon plaatsen zoals gewoonlijk . Hij moest het doen in de sprint en daarin moest hij de enkel de duimen leggen voor de oudste telg van de Dewulfs , hij werd 2e dus !

  Direct daarna was het de beurt aan Kevin . Die mocht de eerste keer starten bij de kadetten . Hij deed het supergoed en werd mooi 4e . Ook hij moest afhaken in de sprint . Zeer goed als je weet dat hij geen meter traint voor het lopen .

  Annick mocht niet veel later starten bij de meisjes . Na een felle strijd met Kelly Jaques won Annick ! Annick werd dus PROVINCIAAL KAMPIOEN bij de vrije sporters . Nog even dit zeggen ze was ook eerste van de gehele reeks ( schol , jun , sen1 en sen 2 ) , supergoed dus !

  Toen maakte Meestre zijn heroptreden . Ik was redelijk relaxed , Ik had niets te verliezen hé . Dus deed ik een kopstart . Ik liep wat voor pascal om hem te helpen in zijn start ( Pascal is een VACBL-er ) . Daarna zocht ik mijn plaats .Ik kon ook nog een paar plaatsen opschuiven en zelfs totbij Wim Coussement . Onverhoopt goed vond ik . Wim versnelde echter terug ( hij dacht : nie meestre hé ) en zo finishte ik wat na hem op de 7e plaats . Ik moet wel zeggen , onze reeks was felbezet . Dus ben ik superblij met mijn heroptreden .

  Zo , ik zeg het nog eens ons gezin draait weer op volle toeren . Iedereen sport , iedereen helpt mee int huishouden en niemand zaagt !!!
  We zijn vertrokken voor een super 2014 .  19-02-2014 om 17:28 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de superkids !!
  hallo ,

  Sedert de laatste blog is er weer veel goeds gebeurd ! 

  Het 1e opmerkelijke feit kwam vanuit Vichte . Robin mocht naar de viering van de sportlaureaten van Anzegem . 
  Hij werd daar tevens verkozen tot SPORTFIGUUR ( jeugd ) VAN ANZEGEM !!!! 
  Ons gezin is supertrots natuurlijk . 
  De zondag ( 19/01 ) was er een zwemmeeting voor Kevin en een cross voor Robin . Robin ging de cross in Ieper lopen . Hij won daar zijn allereerste cross bij de VAL . Hij finishte na een vroege ontsnapping met circa 50 m voorsprong ( van horen zeggen )  !! Robin is een superheld . 
  Annick liep ook deze cross bij de aangeslotenen en werd er mooi 6e . Na de fikse trainingen staat mijn vrouw terug haar mannetje !! 

  Ondertussen was ik met Kevin naar de zwemmeeting van Veurne waar Kevin de 100m schoolslag eindigde in een tijd van 1' 27 ".81 . Dat is maar liefst 7 sec eraf op een 100 m , ook een super prestatie dus . Annick en ik zijn werkelijk gezegend met zo'n kids . 

  Op 26 / 01 was er dan de leffe-run waar Annick , meestre en Robin wat drank verzamelden . 

  Toen kwam nog zo'n superdag ! Zondag 2 februarie . 

  Ik en mijn pa Luc gingen mee naar Torhout waar het provinciaal kampioenschap bij de VAL plaats vond . Robin liep daar een prachtige race . 
  Na de moeilijke start snelde hij vlug naar de 3e plaats . Toen hij uit het 1e modder gedeelte kwam en me passeerde keek hij met vragende ogen recht in de mijne ( mag ik al gaan ???? ) . Ik riep :" Ga naar de 2e plaats want nu volgt een zeer smalle strook , zo onstaan er geen gaten" . 
  Zo deed hij ook . Toen Robin me nog eens passeerde ( einde 1e ronde ) keek hij nog eens . Daar de 2e modder strook eraan kwam riep ik : " gaan , nu ! " Wat Robin zonder veel problemen dan ook deed ! Al snel had hij een voorsprong , die altijd maar groter werd . Zo finishte hij als 1e met terug 50 m voorsprong . Dus : Robin is nu ook PROVENCIAAL KAMPIOEN !!!!! proficiat Robin . 

  Daarna snelden we vlug naar Zwevegem waar Kevin een zwemmeeting had . 
  Kevin zwom er een 100 m wisselslag in een tijd van 1' 17 ( hij deed er terug 6" van af ) . Hij zwom er ook een 200 m rugslag . Daar zwom hij een tijd van 2' 44" , 46 . Dat maar liefst 9 " beter dan zijn vorig record !! En , Kevin kreeg ZILVER op deze afstand . proficiat Kevin !! 

  Ondertussen won Stybar het wk cross ..... Daarna reden we naar Waregem met ons gezin en daar zagen we essevee 1-1 spelen tegen Lokeren . Niet slecht dus . 

  Tot slot nog 2 dingen . Ten eerste , mijn trainingen verlopen beter en beter en worden langer en zwaarder . ik werk dus traag maar gestaag aan de wederopbouw . Ik doe nog geen wedstrijden . 
  Tot slot wil ik hulde brengen aan Luc Termote ! Hij stierf onlangs verrassend . Omdat hij tot mijn beste vrienden behoorde kwam dit hard aan .
  Ik hoop dat hij het goed mag hebben daarboven ! Hij was een super joviale mens met een zeer goed hart  . Hij was trouwens ook een steengoeie arts die ook nog eens grappig uit de hoek kon komen . Ik zal hem erg missen .   08-02-2014 om 08:49 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.robin demeestere

  Hallo ,
  De afgelopen 2 weken waren een succes .

  Vorige week ( 5/1/14) werd robin op de cross in Zottegem 2e . Dit net na Kobe Van Rie  !
  Dit was een prachtig resultaat. Een bevestiging ook na de 3e plaats ( 1/12/13) te Oudenaarde en de overwinning in de kerstcorrida van deerlijk .

  Annick werd in Zottegem trouwens ook knap 6e . Annick is ook goed begonnen aan 2014 dus .

  Kevin ging na de kerstcorrida te Deerlijk , waar hij 64e was op de 5 km ( tijd = 18'28" ) op stage in Hofstade met de zwemclub .

  Ikzelf begon rustig aan de terugkeer .

  Dit afgelopen weekend waren de kids en ik aanwezig op het bk cyclocross te waregem . Vacbl hielp er mee in de organistie , we moesten het terrein zo proper mogelijk houden . Dit deden we dan ook ! Beloning : Onze club kreeg een mooie beloning en we mochten gratis binnen , konden de cross prachtig volgen en kregen voldoende drank en spijs !! Het was een topweekend met een top winnaar .

  14-01-2014 om 19:23 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2014
  Hallo ,

  Een gelukkig nieuwjaar aan iedereen .

  De afgelopen maanden ben ik mijn blog uit het oog verloren . Dit omdat ikzelf niet liep en zo de motivatie ( om de blog in te vullen )ver weg was .
  Nu , mijn gezin heeft het in die maanden super gedaan . één dezer dagen zet ik hun prestaties er wel eens ( fier ) erop .

  Ik kan over mezelf alvast zeggen dat 2014 niet 2013 wordt !!

  De blog zal weer bijgevuld worden met uitslagen en prestaties van ons gezin . De kinderen komen groter en brengen ook grotere prestaties mee , wat heel leuk is voor Annick en mezelf .
  Annick zal terug aandrukkelijker aanwezig zijn int het loopcircuit en ik , dat zien we nog wel .
  Ik kan alvast beloven dat mijn maats aan de gaverbeek me vlug zullen terugzien

  03-01-2014 om 08:13 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nada
  hallo ,

  jammer genoeg valt er over de maand mei weinig te melden .
  het ligt duidelijk wat stil bij ons kwa sportieve uitspattingen  .... hopelijk veranderd dit vlug .

  tot later .

  28-05-2013 om 18:46 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zwemmen en lopen
  hallo ,

  afgelopen weekends hebben Annick , Kevin en Robin het terug uitstekend gedaan !
  Annick liep op 20 april de 7km van de 5 kerkenloop in Wortegem - Petegem . ze behaalde er de 1e plaats ( tijd 28' 32" ) net voor Annie vermeulen . blijkbaar komt Annick in form , proficiat !

  de 21e april moesten onze kids een zwemmeeting beslechten op het thuisfront namelijk zwevegem .
  ze hebben het voortreffelijk gedaan . Robin en Kevin zwommen beiden 2 nrs .

  Robin =>  200 m schoolslag = 4' 09 " , 56           Kevin =>  200 m schoolslag = 3' 15 , 30 ( 4e )
                   100m  vrije slag  =  1' 38" , 10                              100m vrije slag = 1' 13" , 34

  Kevin zwom met de 200m ss een limiet voor het belgische kampioenschap !!!!
  Hij is daarmee superblij en is nu zeer gemotiveerd om er nog 1 te zwemmen .... een dikke proficiat !!

  De 27e april was er dan de ginsteloop te Oostrozebeke . Annick liep er de 10 km en behaalde er de 6e plaats ( tijd 42' 19" ) .
  wederom een degelijke koers in harde omstandigheden , proficiat !

  dinsdag 30 april behaalde het vacbl - team de 1e plaats in de quiz van de slimste groep van Waregem !!!!!
  deden mee = claude goemaere , steven dhont , lore goemaere , johan demeyer en meestre zelf natuurlijk !!
  We konden ondermeer een team met hans omey en een team met michael vnh ( ook een vacbl-er maar nu bij een ander team dus ) erop leggen !

  zo , tot het volgende relaas ...  02-05-2013 om 17:32 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ongeluk
  hallo ,

  het is een tijdje stil geweest op den blog . dit komt door weeral een blessure en weeral als ik terug op niveau kwam .
  de trainingen ( die niet eens zwaar waren ) moeten stop zetten omwille van pijn aan de linkerbil achteraan .

  het ziet er naar uit dat ik het lopen voor bekeken zal houden , althans het hoog competitie gehalte .

  alternatieven zijn  er genoeg : de kids ( vele talenten ) helpen , dieper gaan ( trainer b ) in het trainerschap , fietsen en een zeer kleine kans triatlon .

  de kids doen het voorlopig zeer goed , zowel op zwem als op loop vlak . Annick loopt ook redelijk maar is nog niet in topform maar dat komt wel .

  ik hou jullie op de hoogte van de prestaties van de kroost . hopelijk kan ik vele super uitslagen neertypen over Annick , Kevin en robin met te beginnen van het weekend een zwemmeeting te zwevegem en loopwedstrijd aan ons deur .

  allé salut !!

  20-04-2013 om 09:27 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross vacbl
  hallo ,

  Zondag was het terug de eigen cross in Beveren -leie . Het gehele gezin zag het volledig zitten . Maar ook nog een heleboel anderen van " de meestres " !!
  ook Wendy mijn zus en haar 2 dochters Yana en Kato  deden mee , ook mijn pa Luc en mijn nonkel Jean - Pierre deden mee ...
  Een bond allehaartje van ouderen en jongeren vanuit het beste hout gesneden dus .
  ok !
  Eerst Kato die werd 14e bij de kleinsten , daarna Yana die werd 7e bij de benjamins .
  Daarna was het de beurt aan onze witte keniaan Robin . Die won terug . Eerst had een andere jongen een blitsstart genomen en Robin besloot erachter te gaan . Halfweg koers passeerde hij hem . Daarna ging ie erop en erover en maakte zo een heel mooi gat .
  Toen nog Thomas Dewulf kwam op zetten was onze kleinsten al ver genoeg weg en kon hij supermooi in zijn eigen clubcross winnen .
  Kevin startte even erna maar die kon echt niets doen . Hij had zich goed gehouden om te kunnen lopen maar infeite was hij te ziek om te presteren . Hij werd 4e .
  Annick en  Wendy liepen bij de meisjes ! Wendy werd mooi 18e en Annick nam een kopstart om na een tijdje deze positie af te geven aan Audrey . Annick bleef de hele koers zo dicht mogelijk bij de vriendin van Bert en werd zo mooi 2e . Ze is terug goe bezig ! proficiat !! 
  Niet veel later was het den tijd van de veteranen . Daarin deden mijn nonkel JP , mijn pa Luc en mezelf mee . 
  Ik had vrijdag een zeer dul feestje gehad ( waarvoor dank Steven en Gerda ) en was er eigenlijk nog niet volledig van gerecupereerd ! Maar omdat het onze cross was mocht ik mij dat duidelijk niet aantrekken hé .  
  Dus ...Vertrok ik met een kopstart . Na een paar 100 m zette ik me in 3e positie . Even daarna maakten Filip vwberghe en Wim Coussement een gat dat ik niet meer zou dichten . Maar niet getreurd ! Eerst liep ik nog mee met Frankie De Rammelaere om daarna los naar de 3e plaats te lopen . Ik moest wel goed doorzetten want ook Patrick soetaert deed mee en dat is ook gene trage hé .
  Maar aan de finish was het toch een mooi vacbl podium !! joepie , meestre is terug " ergens " mee .
  Jp Demeestere werd 28e en mijn pa Luc 43e en 4e bij de vet 3 ! Ook niet slecht !
  Toen moest nog de hoofdreeks gelopen werden waar Bert 2e werd na Mischa Declerck . Geen familie van Sammy , te rap ...
  Enfin , nadat filip , bert en ik onze kabines gekuist hadden mochten we naar boven om dit alles te vieren met en paar Leffes .


  19-02-2013 om 21:00 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  11-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross dadizele
  Hallo ,
  Dit weekend was er terug één om in te lijsten . Het begon allemaal zaterdag voormiddag . ik moest om 7 u 45 Robin naar zwevegem brengen om te gaan trainen met de zwemclub . Daarna reed ik terug naar huis en maakte alles klaar voor het sportweekend dat zou komen .
  we vulden zowat 6 sporttassen .
  Om 11 uur was zijn training gedaan . Ik ging hem wat vlug halen en daarna aten Kevin , Robin en mezelf iets .
  Daarna vertrokken we naar ... Antwerpen .
  Kevin zwom die namiddag op de VLAAMSE JEUGD KAMPIOENSCHAPPEN . Zijn eerste afstand was 200 m vrije slag .
  Hij deed het goed en zwom een tijd van 2 ' 38 "( in een 50m bad )   . Proficiat !!
  Nadat hij uitgezwommen had reden we terug naar huis  . Toen was het reeds 17 uur en dan zette ik nog 1 uur en 10' aan om te gaan lopen .
  Het begin was niet zo goed maar naarmate de km'ers vorderden verliep het beter . Ik sloot af met een 10 - tal versn. .
  S' avonds was het zeer kalm bij ons ....
  De zondag om 6 uur op en na een goed ontbijd terug naar Antwerpen .
  Deze voormiddag zwom Kevin de zware 400 m vrije slag . Hij deed het daar uitstekend met een verbetering van zijn rekord met 1,7 sec .
  Hij behaalde een tijd van 5 ' 26 " 39 ( in 50 m bad ). super .
  Daarna reden we door naar de CROSS van DADIZELE .
  Toen was het de beurt aan Robin . Awel , hij won Na een kopstart , een behoudende midden , een demarage en een eindsprint mocht hij de bloemen aannemen . Meestre supertrots dus .
  Daarna was het ook nog Kevin zijn beurt . Die zag het toch nog zitten om na de kampioenschappen een cross te lopen .
  Voor de start ging ik nog eens naar Kevin en sprak hem nog wat slimme motivatie taal toe .
  Dit miste zijn effect niet want op de zelfde manier won ook Kevin . Meestre nog supertrotser natuurlijk .
  Na nog wat toffe wedstrijden was het dan aan meestre zelf , bij de veteranen ja, bij de veteranen
  Ik begon ook met een kopstart en liet me dan de eerste ronde wat inlopen ( ik had een zeer slechte januariemaand gehad en nog nie veel getraint ) . Daar de conditie nog verre van oké was wist ik ook niet waar te eindigen . Doch in de 2e ronde begon ik mijn tempo te vinden en rukte ik beetje bij beetje op . Tegen de laatste ( 4e ) ronde kon ik beslag leggen op de 5e plaats . Niet eens zo ver van Filip vwberghe . Ik was meer dan tevreden over mezelf , oef .
  Na een heildronk vertrokken we moe maar voldaan richting .......... de frituur . Dat hadden mijn Meestre - jongen wel verdiend .  11-02-2013 om 21:16 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lombardsijde
  Hallo ,

  Zaterdag zijn we met ons gezin terug naar de kust geweest om het jaar goed in te zetten .
  Annick en mezelf deden er mee aan de nieuwjaarscorrida .
  Het weer was ideaal . Het parkoer is super , over de duinen en opt strand en over een soort golvende rouchbaan terugkeren !
  Ik zag het wel zitten en de wedstrijd heb ik ook nodig om terug op niveau te geraken hé .
  Annick startte er om gewoon terug te beginnen na een kalmere periode .
  Bij de start voelde ik al direct dat meelopen met mijn normale concurrenten nog niet voor direct was . Toch liet ik het niet aan mijn hart komen en genoot van het parkoers en de race op zich . Ik had zowat altijd Stijn Vermeulen ( s'morgens al een wedstrijd gelopen )  in het vizier en dat gaf me moed om wat dieper te gaan . Na enige tijd passeerde ik de gebroers De Ketelaere . Nog enige tijd later Steven Broucke en ik probeerde ook de eerste vrouw Hanna vandenbussche achter mij te houden ( niet eenvoudig ) . Je zult het wel merken , het was een beetje een rare koers . Waarschijnlijk door het begin van het jaar en de ook zeer vlugge start .
  Enfin , mijn koers verliep ( over de rouchbaan ) redelijk goed en ik finishte nog net voor stijn als 23e . Ik was tevreden want ik liet finaal ook Hanna achter mij ( oef ) .
  Annick van haar kant had het wat lastig op de zandstroken en bergop maar ze kon toch ook tevreden terugkijken mede door het parkoers en ook door haar 5e plaats .

  voila , de kop is er af !!

  08-01-2013 om 19:05 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de nieuwe start , eindelijk
  hallo, ik ben er weer aan begonnen !
  ik had niet veel goesting om mijn blog in te vullen zolang ik niet terug " normaal" was ....

  na 3 jaar van alles en nog wat is het toch gebleken dat de aanhouder wint ! ondertss behaalde Annick dit jaar de ene overwinning na de andere , dit is zeer tof maar het beet toch een beetje dat meestre dat zelf eens iets kon melden en op niveau .
  enfin de knie en de kuit en de lies en de maag zijn ok .

  eerst heb ik een paar maand deftig getraind . daarna zou ik tielt lopen maar Kevin had die dag een belangrijke zwemmeeting .
  dus ... werd het de kerstcorrida van deerlijk , en dan nog de 15 km .

  ondertss had Annick al mega gepresteerd op de 5 km van waregem en had Kevin met zijn limieten bewezen dat hij naar de VLAAMSE JEUGDKAMPIOENSCHAPPEN mag gaan . trouwens , iedereen kent Kevin als een getalenteerde loper : ge zout hem eens moeten zien in een zwembad

  de kerstcorrida dus .

  Annick liep niet , Robin liep de jeugdloop . hij werd er 6e na een valletje . vorig jaar had ie gewonnen maar dit jaar waren er 1 jaar oudere die echt wel beter waren dan mijn blonde keniaan , dus 1e ging hij echt niet worden .trouwens proficiat aan Robbe Santens voort podium .
  Kevin liep ( zacht uitgedrukt ) een fabelachtige 5 km . hij liep deze in zowat 18' 50 " . net na ignace bekaert , net voor audrey . ik ben zeer fier op onze kleine man .
  daarna was het tijd voor meestre . ik ging ( natuurlijk ) behouden van start . alhouwel ik ook moet zeggen dat ik gewoon " nog " niet meekon met mijn normale maten . de 1e ronde verliep toch spoedig en de 2e ronde liep ik wat ver achter Smetje en iets voor Carlo . in de laatste ronde kreeg ik een zeer goed gevoel en ging mijn niveau goed omhoog . ik haalde nog mooi Smetje in . Het feit van de dag was dat ik tevreden was maar niet zozeer tevreden was over het niveau . t'zal wel beteren hé .  mijn tijd 55' 26 " en niet in de uitslag ( zoals zovelen ) .

  gisteren presteerde Kevin dan nog een paar mooie zwemwedstrijden .

  200 m  rugslag  2' 58" en 200 m wisselslag 2' 58 " en 6e in de uitslag .

  zo , meestre is er weer bij .
  graag zou ik nog vragen om eens een reaktie na te laten , zoheeft het ook op om wat te typen .....

  tot in de oorlog

  27-12-2012 om 16:48 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (4)  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!