Inhoud blog
  • Kwartels met peperkoek, gebakken appel en saus van Sint Bernadus
  • Slibtong gevuld met mousse van langoestines en zongedroogde tommat met een saus van basilicum
  • mojito creme met italiaanse merengue
  • Macarons
  • choco
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Categorieën
  • aperitiefhapjes (4)
  • desserts (8)
  • hoofdgerechten vlees (2)
  • hoofgerechten vis (0)
  • kerstdiner (3)
  • koekjes (1)
  • soepen (0)
  • voorgerechten (3)
  • Rock & b

    12-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tiramisu met advocaat en speculaas
    Ben voor 12 -tal glaasjes: 1/2 pakje speculaas, 400 gr mascarpone, 1 zakje zwarte thee, 2dl advocaat, 5 eiwitten, 3 eidooiers, 4 eetl; suiker,1 zakje vanillesuiker.
    Ww: laat de thee goed trekken in warm water en laat afkoelen. Mix de speculoos in de blender. Klop de eiwitten stijf.
    Klop het eigeel samen met de suiker en de vanillesuiker. Klop er dan de mascarpone en de advocaat door.
    Schep er voorzichtig de opgeklopte eiwitten door. Doe dit mengsel in een spuitzak.
    Doe in de glaasjes een laagje speculaas en overgiet met de thee. Spuit dan wat mengsel hierover. Werk verder in laagjes.
    Zet het in de koelkast gedurende één nacht.
    Net voor het opdienen doe je nog een laagje speculaasmix erover (dit geeft dan een krokant gevoel).


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Mailinglijst

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs