Inhoud blog
  • Kwartels met peperkoek, gebakken appel en saus van Sint Bernadus
  • Slibtong gevuld met mousse van langoestines en zongedroogde tommat met een saus van basilicum
  • mojito creme met italiaanse merengue
  • Macarons
  • choco
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Categorieën
  • aperitiefhapjes (4)
  • desserts (8)
  • hoofdgerechten vlees (2)
  • hoofgerechten vis (0)
  • kerstdiner (3)
  • koekjes (1)
  • soepen (0)
  • voorgerechten (3)
  • Rock & b

    26-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte chocolademousse
    Voor 8 personen
    Ben: 2 blaadjes gelatine, 300 gr room, 400 gr witte chocolade.
    Ww: Week de gelatine in koud water. Klop de room stijf op. Smelt de chocolade au bain marie of in de microgolf, maar laat hem niet boven de 30° komen, anders verbrand de chocolade.
    Los de gelatineblaadjes op in de warme chocolade en laat even afkoelen tot 25° maar zorg dat hij nog vloeibaar is. Spatel er dan de opgeklopte room onder.
    Doe je mengsel in potjes en laat 2h in de frigo rusten.
    Serveertip: Je kan het ook in een grote pot doen en dan quenelles van maken en op een bord serveren.

    26-11-2011 om 00:00 geschreven door sandra

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:desserts


    Archief per week
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Mailinglijst

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs