Inhoud blog
  • Kwartels met peperkoek, gebakken appel en saus van Sint Bernadus
  • Slibtong gevuld met mousse van langoestines en zongedroogde tommat met een saus van basilicum
  • mojito creme met italiaanse merengue
  • Macarons
  • choco
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Categorieën
  • aperitiefhapjes (4)
  • desserts (8)
  • hoofdgerechten vlees (2)
  • hoofgerechten vis (0)
  • kerstdiner (3)
  • koekjes (1)
  • soepen (0)
  • voorgerechten (3)
  • Rock & b

    18-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gebakken eendenlever met pompoenconfituur

    Ben. voor 4 personen: 4 escaloppes eendenlever, 300gr pompoen in blokjes, 1 sinaasappel, 75 gr suiker, peper en zout.
    Ww: Stoof de pompoenblokjes met het sinaasappelsap en de suiker ongeveer 30 min. Mix met een staafmixer en laat afkoelen.
    Bak de lever in een pan op een hoog vuur en zonder vetstof. 2 minuten aan de ene kant en 2 minuten aan de andere kant. Breng op smaak met peper en zout.
    Haal de lever uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
    Serveren: neem een diep bord. Leg de afgekoelde confituur midden in het bord. Leg de lever er schuin op. en leg er een stukje geroosterd brood en een klein driehoekje peperkoek bij.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Mailinglijst

    Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs