Gegroet!
Ik lees graag over je moestuinavonturen: heel down to eart, duidelijk en je zorgt ervoor dat alles eenvoudig maar toch interessant lijtk. Bovendien vind ikh et super dat je met 'vergeten' groenten als capucijners 'werkt'.
Zin om
nog meer mensen over het fijne van tuinieren te vertellen? Blog dan mee op www.moestuinblog.be een initiatief van
Week van de Smaak
De Week van de Smaak in Vlaanderen is een (eet)cultureel
evenement dat zoveel mogelijk mensen wil samenbrengen rond smaak en eetcultuur
in al hun aspecten. Deze vijfde editie bezorgt mensen groene vingers en vuil
onder hun nagels. Moestuinblog geeft ervaren rotten en groene blaadjes een
vaste stek op het internet. Naast enkele vaste bloggers biedt de blog een vruchtbare
grond voor iedereen die een moestuin heeft of eraan wilt beginnen. Of je nu
potten op je balkon zet, een halve hectare bemeestert of met de kinderen
tomaten kweekt, je oogst bestaat uit zoveel meer dan alleen groenten en fruit.
Bovendien maak je door te bloggen kans op een grote moestuinprijs. Wie naast
het bloggen ook een moestuingerelateerde activiteit organiseert tijdens de Week
van de Smaak van 11 tot 21 november 2010, maakt kans op een topchef.
Ga dus
naar www.moestuinblog.be en krijg je digitaal lapje grond waarop je volop mag
bloggen. Deel je tuinexploten, & expertise, laat ons meeleven met je eerste
stapjes en stekjes, vraag om raad en daad en gids ons door je tuin of de potten
op je vensterbank en . Om je alvast inspiratie te geven plaatst onze vaste kern
dagelijks op de homepagina nieuwe blogposts over moestuinen.
Tot
gauw en een prachtige dag gewenst!
Flora
|