Van mijn goede bootvrienden kreeg ik volgende mail met veel hoofdletters. Helaas heb ik hier in Kleindorp geen Bio om de hoek, om van Verstegen maar te zwijgen..eet smakelijk dus jullie. Lekker sissend woord trouwens lamssswarma.
Hallo Appelmensen!
Slasoep...tsjaa, kan... Maar voor de afwisseling in je Vegamenu
hebben wij ook nog een leuk recept, Vegaswarma! Heerlijk! Hoe maak je
Vegaswarma. Koop een potje SEITAN bij de Biowinkel om de hoek en
Shoarmakruiden van Verstegen of iemand anders. (zit Komijn in, is
belangrijk voor de smaak) en Swarmabroodjes. Snij de stukken Seitan in
kleine reepjes en marineer in de kruiden voor een halfuurtje. Maak in
de tussentijd Knoflooksaus van dikke Griekse danwel Turkse yoghurt,
teentje knoflook, klein beetje Mayo, zout en honing. Belangrijk in het
geheel is de Hete Saus van de Xenos: Kimball Chilisauce. (Die maakt
trouwens elk saai gerecht tot een Culifeest..)
Nu is het slechts een kwestie van roerbakken van het "vlees"en
roosteren of bakken van de swarmabroodjes. Een doorsnee vleeseter zal
het verschil niet merken, of zelfs denken, mmm lekkere lamsswarma zeg!