Appels in Frankrijk
Foto
Categorieën
  • Aparte groentes (17)
  • Appelvrouw&Lie (76)
  • De tuin (76)
  • Dorpsleven (34)
  • Gereedschap (4)
  • Groenterecepten (27)
  • In Nederland (11)
  • Inmaakrecepten (17)
  • Jamrecepten (24)
  • Koken algemeen (9)
  • Kruidenrecepten (5)
  • Met Alcohol (14)
  • Oogst (6)
  • Pompoenen (21)
  • Recettes Lorraine (2)
  • Soeprecepten (4)
  • Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Ratafía Catalan
  • Indische loopeenden
  • Vervolg Keyhole Garden
  • Woning met uitzicht te huur
  • Keyhole Garden deel 1
  • Keyhole Garden deel 2
  • Dahlia jam
  • Flognarde aux haricots verts/sperziebonenclafoutis
  • Ratafia dragon
  • Vrienden op de fiets
    Zoeken in blog

    Foto
    Gastenboek
  • Le compravendite in Italia relative a proprietà di lusso
  • Gli psicologi trovano i clienti sulla rete
  • L'attività esoterica nel mondo
  • Il posizionamento seo
  • Barbour Ariel Track Quilted Jacket Black

    Gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    04-02-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culifeest

    Van mijn goede bootvrienden kreeg ik volgende mail met veel hoofdletters. Helaas heb ik hier in Kleindorp geen Bio om de hoek, om van Verstegen maar te zwijgen..eet smakelijk dus jullie. Lekker sissend woord trouwens lamssswarma.

    Hallo Appelmensen!

    Slasoep...tsjaa, kan... Maar voor de afwisseling in je Vegamenu hebben wij ook nog een leuk recept, Vegaswarma! Heerlijk! Hoe maak je Vegaswarma. Koop een potje SEITAN bij de Biowinkel om de hoek en Shoarmakruiden van Verstegen of iemand anders. (zit Komijn in, is belangrijk voor de smaak) en Swarmabroodjes. Snij de stukken Seitan in kleine reepjes en marineer in de kruiden voor een halfuurtje. Maak in de tussentijd Knoflooksaus van dikke Griekse danwel Turkse yoghurt, teentje knoflook, klein beetje Mayo, zout en honing. Belangrijk in het geheel is de Hete Saus van de Xenos: Kimball Chilisauce. (Die maakt trouwens elk saai gerecht tot een Culifeest..)

    Nu is het slechts een kwestie van roerbakken van het "vlees"en roosteren of bakken van de swarmabroodjes. Een doorsnee vleeseter zal het verschil niet merken, of zelfs denken, mmm lekkere lamsswarma zeg! 

    Zo komen we die winterdagen wel door!






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Foto
    Kijk ook eens op deze blogs...
  • Paradijs in GF!
  • Paradis (franstalig)
  • Moestuinforum
  • Agnes` kruidentuin
  • St.Laurent sur Othain
  • Hernia diafragmatica
  • Diana`s mooie moestuin
    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs