Appels in Frankrijk
Foto
Categorieën
  • Aparte groentes (17)
  • Appelvrouw&Lie (76)
  • De tuin (76)
  • Dorpsleven (34)
  • Gereedschap (4)
  • Groenterecepten (27)
  • In Nederland (11)
  • Inmaakrecepten (17)
  • Jamrecepten (24)
  • Koken algemeen (9)
  • Kruidenrecepten (5)
  • Met Alcohol (14)
  • Oogst (6)
  • Pompoenen (21)
  • Recettes Lorraine (2)
  • Soeprecepten (4)
  • Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Ratafía Catalan
  • Indische loopeenden
  • Vervolg Keyhole Garden
  • Woning met uitzicht te huur
  • Keyhole Garden deel 1
  • Keyhole Garden deel 2
  • Dahlia jam
  • Flognarde aux haricots verts/sperziebonenclafoutis
  • Ratafia dragon
  • Vrienden op de fiets
    Zoeken in blog

    Foto
    Gastenboek
  • Le compravendite in Italia relative a proprietà di lusso
  • Gli psicologi trovano i clienti sulla rete
  • L'attività esoterica nel mondo
  • Il posizionamento seo
  • Barbour Ariel Track Quilted Jacket Black

    Gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    28-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bietjessoep met merquezworstjes
    De lekkerste bietensoep ik ( tot nu toe) ken.
    graag heb ik meer soeprecepten...aarzel niet ze aan mij te sturen!

    Rasp drie grote rauw bieten en doe deze in de soeppan met anderhalve liter water en drie bouillonblokjes, zelf gebruik ik kruidenbouillon, kip- of runderbouillon kan ook. Voeg ook twee laurierblad, 3 eetlepels tomatenpuree en twee eetlepels balsamico of wijnazijn toe.
    Zet de soep op.
    Snij 1 ui fijn en twee wortels, stoof deze in een klontje boter. Doe het bij de soep.
    laat de soep in totaal 40 minuten koken, haal dan het laurierblad eruit en maak de soep fijn met de staafmixer.

    Bak in een koekenpan zachtjes de drie merquezworstjes en snij deze dan in plakjes.
    Doe deze in een kommetje, zo ook wat crème fraîche, en een kommetje fijngeknipte peterselie.
    Zet de drie kommetjes op tafel en laat je gasten zelf toevoegen...de soep is al heerlijk met niets...maar je kan de kommetjes met garnering ook uitbreiden met spekjes, pijnboompitjes, kleine brokjes geitenkaas...





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Foto
    Kijk ook eens op deze blogs...
  • Paradijs in GF!
  • Paradis (franstalig)
  • Moestuinforum
  • Agnes` kruidentuin
  • St.Laurent sur Othain
  • Hernia diafragmatica
  • Diana`s mooie moestuin
    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs