Appels in Frankrijk
Foto
Categorieën
  • Aparte groentes (17)
  • Appelvrouw&Lie (76)
  • De tuin (76)
  • Dorpsleven (34)
  • Gereedschap (4)
  • Groenterecepten (27)
  • In Nederland (11)
  • Inmaakrecepten (17)
  • Jamrecepten (24)
  • Koken algemeen (9)
  • Kruidenrecepten (5)
  • Met Alcohol (14)
  • Oogst (6)
  • Pompoenen (21)
  • Recettes Lorraine (2)
  • Soeprecepten (4)
  • Foto
    Foto
    Inhoud blog
  • Ratafía Catalan
  • Indische loopeenden
  • Vervolg Keyhole Garden
  • Woning met uitzicht te huur
  • Keyhole Garden deel 1
  • Keyhole Garden deel 2
  • Dahlia jam
  • Flognarde aux haricots verts/sperziebonenclafoutis
  • Ratafia dragon
  • Vrienden op de fiets
    Zoeken in blog

    Foto
    Gastenboek
  • Le compravendite in Italia relative a proprietà di lusso
  • Gli psicologi trovano i clienti sulla rete
  • L'attività esoterica nel mondo
  • Il posizionamento seo
  • Barbour Ariel Track Quilted Jacket Black

    Gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    26-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geroosterde pastinaak
    In januari had ik de pastinaken uit mijn tuin gehaald,en in de kas in de aarde gelegd om ze te bewaren zonder het risico te lopen op uitdrogen of muizvraat. Door de warmte van de afgelopen weken waren ze al flink aan t uitlopen. Tijd voor een pastinaakrecept!
    Tegenwoordig kan je overal op het internet blogpagina`s vinden over pastinaken.
    Hier in Nederland was het een vergeten groente; in het Verenigd Koninkrijk kun je het overal kopen en eten.


    Hier volgt een recept van geroosterde pastinaak als bijgerecht.
    je kunt het originele recept ook volgen op een video door het adres van de volgende site te kopiëren:
    http://www.videojug.com/film/how-to-make-roasted-parsnips
    Aanrader!

    Schil 750 gram pastinaak, heb je hele dikke wortels bij snij sommige dan in de lengte doormidden.
    Zet een pan water op het vuur die groot genoeg is om de wortels in te koken, en doe er zout bij.
    Verwarm de oven voor op 200 graden, doe 5 eetlepels olie in een schaal die groot genoeg is om de pastinaken naast elkaar te leggen, en verwarm deze schaal in de oven.Kook de pastinaak 5 minuten tot ze nog niet helemaal zacht is en laat uitlekken.
    Pak de hete schaal uit de oven en doe er de uitgelekte pastinaak in, draai de pastinaken met twee vorken tot ze helemaal met olie bedekt zijn.
    Bestrooi met een beetje zout en vers gemalen peper.
    Bak 15 minuten, draai de wortels op de andere kant en bak nog 15 minuten.
    Laat ze uitlekken op keukenpapier.




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Foto
    Kijk ook eens op deze blogs...
  • Paradijs in GF!
  • Paradis (franstalig)
  • Moestuinforum
  • Agnes` kruidentuin
  • St.Laurent sur Othain
  • Hernia diafragmatica
  • Diana`s mooie moestuin
    Archief per jaar
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs