Ik denk dat daar nog fantastische recepten instaan, die nu al lang vergeten zijn.
Vooral die 'oude taal' vind ik bijzonder om te lezen.
Hoe alles toch evolueert hé ?
04-03-2017 om 18:06
geschreven door Dirk
02-03-2017
...
Goede morgen Willy. Dat is inderdaad zware kost, voor ons dan want ik denk dat een beenhouwer (of een verzamelaar van oude boeken) er wel raad mee zal weten!
02-03-2017 om 09:39
geschreven door gerdaYD
beroepslectuur
duidelijk dat deze stielman zijn stiel ernstig neemt.
02-03-2017 om 06:07
geschreven door pieterbie
01-03-2017
Willy
ik hier hier met bewondering naar gekeken Willy
een waardevol werk , lijkt me
01-03-2017 om 16:12
geschreven door willy
Prachtig
Dat heb je alweer prachrig voor elkaar gekregen, knap Willy
01-03-2017 om 12:46
geschreven door René
Groetjes
Dag Willy, prachtige foto's met een mooie presentatie proficiat, ik wens je een fijne dag toe. Beste groeten van Luc.
01-03-2017 om 11:20
geschreven door Luc
mooi boek willy,
heb je het gewogen op de wwegschaal
01-03-2017 om 09:19
geschreven door klaproos
28-02-2017
.....
Een mooi boek, dat voor slagers of verzamelaars best wel waardevol zal zijn Willy.