Veggie Family
heerlijk eenvoudig vege
17-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hummus

1 blik gekookte kikkererwten
3 el (olijf)olie
1 grote el mayonaise
1 teentje knoflook of 1/2 kl knoflookpoeder
1-2 el citroensap
1 kl kruidenzout

mixen

mjam lekker op op je boterham of op een toostje

17-12-2010 om 14:07 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:broodbeleg
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wortel-knolseldersalade
1 bokaal geraspte wortel-knolselder
mayonaise toevoegen naar believen

kan het nog eenvoudiger ???

17-12-2010 om 14:06 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:broodbeleg
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wortelspread

1 grote kop 250 ml gekookte wortelen (kan overschot zijn van maaltijd of expres te veel gekookt)
2 el mayonaise

1 kl kerriepoeder
1/4 kl (kruiden) zout
3 el verse fijngesneden verse kruiden naar keuze


mixen

op je boterham mjam mjam

17-12-2010 om 13:53 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:broodbeleg
12-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.supersimpel veggie familiekeuken
Klik op de afbeelding om de link te volgen Welkom op mijn smikkel smul blog, 

Het is reeds lang geleden dat ik nog iets gepost heb,
amai !

Hoog tijd voor enkele nieuwe recepten !!!

Miegusta

12-12-2010 om 00:00 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (9 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.veggie vol au vent
Mijn ventje vroeg bij de menuplanning om een veggie versie van vol au vent.Verse vol au vent met kip vraagt heel veel werk.
Deze veggie versie is in een handomdraai klaar ! Aan tafel !!!

2 courgettes
1 bakje champignons
150 g cashewnoten
1 brikje sojaroom
1 dl sojamelk
0,5 dl witte wijn of sherry
1/2 blokje groentebouillon
80 g gemalen kaas of veganistische smeltkaas type Cheezly
nootmuskaat
peper
1 teentje knoflook of 1/4 kl lookpoeder
1 bosje peterselie


Stoof de courgettes en champignons tot ze zacht zijn in wat olie met de knoflook,
voeg dan de noten en andere ingrediënten toe, bind in met wat maïzena.
Breng op smaak met peper, nootmuskaat.
Serveer met een bladerdeeggebakje of bij een portie heerlijke basmatirijst.
Strooi er wat verse peterselie op.  Heerlijk eenvoudig vege !!!

12-12-2010 om 00:00 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:vegetarisch, vol au vent, glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij


SOS Miegusta

Heb je een veggie vraag ? Mail Miegusta !



Mijn favorieten
  • www.vegetarisme.be
  • waardeloze haantjes
  • allervita
  • de plantaardige keuken
  • suikerwijzer

  • Categorieën
  • brood (3)
  • broodbeleg (14)
  • cake (7)
  • gezonde snoepjes (3)
  • hoofdgerecht noten (2)
  • hoofdgerecht peulvruchten (11)
  • hoofdgerecht quorn (1)
  • hoofdgerecht sojaproduct (3)
  • ijs (3)
  • koekjes (10)
  • kookinformatie (5)
  • links (1)
  • pannenkoek, wafel,... (7)
  • pudding, vla, roomdessert, mousses (15)
  • taart (6)
  • vegan kookboek (3)

  • Zoeken in blog



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs