Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Torino huurt jonge Belg van NEC en dwingt ook aankoopoptie af
 • Done deal: Anderlecht huurt Joshua Zirkzee van Bayern München, maar bekomt geen aankoopoptie
 • Nu ook officieel: Peter Sagan trekt naar TotalEnergies
 • FIFA schorst ex-vicevoorzitter Hayatou voor een jaar
 • Daar is ie: Anderlecht-aanwinst Joshua Zirkzee gespot op Neerpede
 • Definitieve programma voor het WK wielrennen bekend
 • Edward Planckaert zet de eerste etappe van de Ronde van Burgos naar zijn hand, Bernal komt ten val en mag eindklassement vergeten
 • Lotto-Soudal neemt afscheid van Marc Sergeant en Herman Frison, Caleb Ewan verlengt contract
 • Oud-profvoetballer Frank Boeckx start samen met vrienden golfclub boven Gents café: “Achttien holes in twee uurtjes”
 • Over deze wedstrijd spreekt men binnen 50 jaar nog. Wie is Karsten Warholm, houder van het strafste wereldrecord op deze Spelen?

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  13-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.What's next ?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo iedereen,

  Ik ben terug van niet lang weggeweest ! Na het gebraggel in mijne knie gisteren, ben ik terug thuis, al ben ik van 12u tot 22u weggeweest op visite bij nonkel ziekenhuis. Ik heb alles op de monitor mee kunnen volgen. Imposant, je kniezicht binnenin ! Er werd nog een scheur in de meniscus vastgesteld, rondzwevende urinezuurkristallen, aangetaste kruisbanden, maar voor de rest was alles ok.... Vies, zo'n verdoving van uw been. Ze smeten mijn been omhoog en ik wist niet eens dat het het mijne was !!! Scary !

  Enfin, wat revalidatie betreft, hebben ze mij tot 22 maart gegeven. Da kan toch ni, dat ik ni vlugger ter been ben hé.... De moment dat ik 2-benig mij iets of wat kan voortbewegen, vlieg ik er weer in ! Administratief is dat al van nu, maar in-the-field zal het nog wat afwachten zijn... Ik hoop dat het beursaandeel van Roularta nu niet zakt..., ge stoot uw been ook niet expres tegen nen buro hé. Nen ambtenaar zal in zijn tempo zoiets ni vlug aan de hand hebben, maar ik natuurlijk in alle hevigheid wel !

  Wat de trainingen betreft, kan ik nog niet veel zeggen. Maar...., mocht het niet lukken de eerste weken, mogen tijdelijke stand-ins zich altijd melden.

  Bye the way : volgende zaterdag 20 februari, spelen we thuis tegen Berg en Dal, om 11.15u ter vervanging van de forfaitmatch tegen Booischot.

  Ik heb net de kalender van de bond bekeken ivm de uitgestelde wedstrijden. Daaruit blijkt dat de matchen tegen Ezaart en Ramsel (uit) en Oevel (thuis), niet meer gespeeld worden. Dat betekent op 17 april de laatste seizoenswedstrijd thuis tegen Stand. Vorst.

  Tot de volgende !

  The Maxtouch.

  13-02-2010 om 16:20 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ezaart en varia
  De voetbal voor dit weekend is afgelast ! Dan zitten we meteen aan nummer 6 ! Het seizoen duurt voor de jeugd sowieso tot en met 30 april. Dus normaal is 24/4 de laatste speeldag. Aangezien 20 maart normaal de laatste match was, gaan we eens verdertellen hé : 27/7 + 3/4 + 10/4 + 17/4 + 24/4... Dat zijn er 5, dus 1 match wordt er wellicht niet meer gespeeld, tenzij overeenkomst tussen ploegen.

  Binnen precies 1 uur beginnen ze aan mijn gehavende knie in Geel, zodat ze er wellicht nog gehavender gaat uitzien erna.

  Voor de trainingen van volgende week, laat ik nog iets weten. (als ik er sevens niet inblijf natuurlijk....)

  Tot de volgende !
  The M aaah xtouch.

  12-02-2010 om 11:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knie miserie - winter miserie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Miserie, miserie, de winter blijft in het land, de 4de winterprik is weer uitgedeeld, tis niet te geloven. Of we zaterdag voetballen is nog de vraag, maar 2 weken geleden voetbalden we ook al in de sneeuw en de bond is nu ook weer niet geneigd om nog af te lassen, gezien er al 5 wedstrijden zijn afgelast. We zullen het morgen of zaterdag weten.

  Ondertussen ben ik vandaag terug op kniecontrole geweest en daar kreeg ik geen goed nieuws...., morgen om 12.30u moet ik binnen voor een knie-operatie ! Een spuit in mijn rug, 3 inboringen in mijn knie...., dat beloofd ! Ze gaan tussen de 30 en 90 minuten liggen braggelen in mijn knie. Als men de juiste diagnose kan stellen en meteen er ook de oplossingen voor vindt, en het valt allemaal mee, dan ben ik morgenavond terug thuis.
  Indien niet zo goed, moet ik daarblijven ! Ik hou jullie op de hoogte omtrent de eventuele voetbalregelingen van onze gasten die naar Ezaart moeten. Niets mag lijden onder het feit dat mijn knie onnozel doet.

  Ik hoop dat ik iedereen zaterdag kan zien (tenzij het afgelast wordt), dan is het een goed teken, anders dus niet.....

  Ik wens mezelf veel sterkte en hoop dat de chirurg dat niet voor de eerste keer doet....

  2010....., een fijn jaarbegin !

  Greetz,
  The operation Maxtouch

  11-02-2010 om 22:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week !
  Dag 7 van mijn knieperikelen. Het gaat voorlopig niet de goede kant uit...., mijn knie is opnieuw dik (wellicht terug vocht in) en ik kan er weer niet op gaan. De pijn is wel veel minder. Morgen terug voor controle en wellicht weer een rendez-vous met meneer spuit. Ik hoop dat die ellende vlug achter de rug is, want ik ben het kotsbeu. Zeker als je gewoon bent om te werken en te leven tegen 200km/u en nu moet stilstaan. Mijn lichaam weet niet wat er gebeurt..., het vertoont afkickverschijnselen en ik wordt er pissig van ! Mocht ik nu een bloemzak geweest zijn, die ganse uren boeken leest in zijn zetel of tv kijkt, tzou niet veel verandering zijn, maar ik spring, sprint, vlieg de ganse dag en dan is dat wel iets anders. Mijn stress-gehalte zakt wel wat, maar het denken aan de grote inhaalbeweging die ik moet doen, de problemen die ik nu allemaal nog moet oplossen enz. zorgen ervoor dat die terug stijgt ! Enfin, we zullen het maar positief bekijken zeker. Er zijn ergere dingen in het leven....

  Morgen gewoon training, door mij of iemand anders, ik weet het op dit moment nog niet. Normaal weten jullie dat morgenmiddag.

  Ik begin stillaan een ander idee te krijgen over 2010...., ik ben gisteren niet kunnen gaan snookeren (terwijl ik individueel goed scoorde en hoog geclasseerd stond), en heb dus geen punten kunnen verdienen. Gelukkig heeft mijn vervanger het goed gedaan, want de ploeg is gewonnen. Maar, we hebben net te horen gehad dat ons clublokaal (Baalhof), met onmiddellijke ingang zijn deuren sluit !!! Lost het weeral maar op hé ! Miserie, miserie...., f*cking 2010.... Maar..., we hebben nog 10 maanden en half om het nog naar positief om te turnen ! Keep thinking positive !

  PS : Als jullie niet weten wat doen, Baalhof snookerclub heeft zijn jaarlijkse eetdag nu zaterdag 13 februari in zaal 't Goor (naast de kerk) in Engsbergen (Tessenderlo). Mosselen, kipfilet, vispanneke, vidée, het is er allemaal, zowel 's middags als 's avonds ! De zaak is dan wel dicht, de snookerclub bestaat nog....

  Tot de volgende.

  Greetz,
  The Max-kreupel-touch.

  10-02-2010 om 10:46 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Netezonen
  Onze gasten zijn er weer tegenaan gegaan. Netezonen viel wat té licht uit voor onze jongens (en meisje), zodat iedereen vandaag in verschillende posities heeft kunnen spelen. De verdedigers werden aanvallers of middenvelders en andersom. In zulke wedstrijden moeten we dat doen. Want het gaat in de eerste plaats over leren voetballen en niet om zoveel mogelijk te scoren. Zo kan iedereen eens ondervinden hoe het voetballen is op een andere plaats op het terrein. Ik moet zeggen, onze spelers kunnen zowat op alle posities uit de voeten. Een écht vaste plaats is pas voor in de toekomst ! De spitsen van nu zijn misschien de verdedigers van morgen en de verdedigers van morgen worden misschien nog spits. Het kan nog alle kanten uit.
  De match zelf was éénrichtingsverkeer. Onze goalies van dienst (Yarni en Ilian), hadden niet veel werk en het scoren bij ons ging vlot. Einduitslag : 16-3, nog zo'n ouwerwetse score van vorig jaar....

  Volgende zaterdag moeten we tegen Ezaart om 13u. 12u Vinea dus.

  Vandaag geen training (owv. trainersbeen in gips). Donderdag normaal terug wel. (hoop ik toch)

  Ben vandaag nog naar hospitaal geweest. Gips er afgedaan, 2 spuiten in de knie gekregen (amaai !) om het vocht er uit te halen en terug ingepakt. Knie was ontstoken. (Geen gips meer). Ik moet het nu nog rustig aan doen, maar mag voorzichtig op mijn rechterbeen proberen te stappen. Al zit daar niet veel kracht in en kan ik het nog niet plooien. Maar..., er is verbetering in zicht ! Ook de pijn is afgenomen, twerd tijd. Tegen volgend weekend ben ik normaal weer de oude !

  Gisteren won ons eerste elftal voor de derde keer op rij een Laakdalse derby. Nadat Netezonen en Excelsior Vorst al werden geklopt, ging ook Standaard Vorst voor de bijl ! 0-1 ! We rukken weer een plaats op in de stand (8ste) en staan samen met Oevel eerste in de laatste periode.
  Volgende week is het tegen dat Oevel thuis. Dat belooft !

  Tot de volgende.
  Greetz,
  The Maxtouch.

  08-02-2010 om 14:53 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag !
  2010, superjaar ! Wie zei dat ook al weer ? 3 februari 16.50u, bureau werk. Ik krijg telefoon, zit achter mijn bureau, moet links iets uit mijn aktentas nemen en boem...., ik stoot mijn rechterknie keihard tegen de scherpe rand van mijn schuiven van mijn bureau. Gevolg nu...., ik zit hier met mijn rechterbeen helemaal in de gips. Barst in de knieschijf. Wellicht, want maandag terug voor controle en alst ni gedaan is, is die barst wellicht een breuk en dan ist 6 weken ! Ge ziet, ge moet niet voetballen om in de gips te geraken....Great man ! Enfin, life goes on ! Morgen dan maar alle administratief werk opkuisen van de stapel die ik nog liggen heb.

  Onze gasten hebben, niettegenstaande dat, training gehad. Franky is ingesprongen. Tis ni omdat ik iets voorheb, dat zij geen training krijgen hé !
  Zaterdag spelen we dus thuis tegen Netezonen om 11.15u. Tot dan !

  Ik heb juist nog een reactie gehad van iemand van Oevel. Blijkbaar waren er in dat team geen 2de jaars. (Was ons gezegd toen van wel...) Maar jullie weten dat we toen met 3 zieken op de plein stonden en dus was het alleszins geen match in normale omstandigheden. Yarni had de Oevelse natuur al ondergekotst nog voor de match begon, Jill was grieperig en stond op flanellen benen en Ben stond slaperig in de goal en had niet eens door dat hij in doel stond... Enfin, bij deze dan de rechtzetting ivm het spelen tegen leeftijdsgenoten. We hopen ook te kunnen laten zien dat we beter voetballen in normale omstandigheden bij de terugmatch.

  Tot zaterdag !

  The Maxtouch, kreupel maar nog steeds trainer...

  04-02-2010 om 23:21 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen februari
  Maandag in de sporthal getraind. Droog en warm en goed voor de techniek. We zullen in februari nog een aantal keren in de sporthal trainen. Overzicht volgt nog. Donderdag gewoon buiten training en zaterdag match thuis tegen Netezonen. Keepers van dienst : Yarni en Ilian.

  Of 2010 goed gaat worden ? Algemeen of bij mezelf. Nu, 2010 is op wereldniveau zeker niet super begonnen : Haïti, kloteweer, economische laagconjunctuur met ontslagen, noem maar op ! Maar we hebben nog 11 maanden ! Zelf zit ik tot over mijn oren in het werk op alle gebied. Maar we zullen het maar proberen positief te bekijken zeker ? Gisteren weer gewonnen met de snooker + break 38 er bovenop. Niet alles is slecht dus..., en onze gasten doen het ook goed, dus...

  Vrijdag zit het jeugdbestuur en mezelf in meeting met als agendapunt : de toekomst van de jeugd en dan vooral gericht naar taakverdeling toe.

  Ondertussen ben ik nog steeds bezig met de vernieuwing van de website van KVC Veerle. Die geraakt dit seizoen nog af zulle..., maar het vergt veel tijd en werk. So...we're working on it !

  Gisteren vernomen dat Faithless ook naar Werchter komt...."I can't sleep, this is my Church..." en ook Gossip, die vette zangeres die er een lap op geeft, maar wel de moeite ! Och, was het al maar zomer ! Nu ja..., de temperaturen zijn terug aan het stijgen, al gaan ze blijkbaar vanaf maandag alweer dalen.... Neem van mij aan..., tegen dat het Krokusverlof (13 februari) begint is de winter voorbij !!! En of we der ene gehad hemme....

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  03-02-2010 om 22:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle - Tongerlo
  Mirakels gebeuren niet elke week, maar we hebben zaterdag tegen Tongerlo toch weer ons best gedaan. Opnieuw tegen een ploeg van vooral 2de jaars, waren wij de evenknie van onze tegenstanders. Bovendien zijn er aan een doel een paal en een lat en ook die verhinderden bij ons doelpunten. Onze gasten hadden het niet onder de markt tegen deze oudere en grotere spelers, maar wij hebben ze bij momenten ook pijn gedaan. Ook onze gelegenheidsdoelmannen kan niks verweten worden. In normale omstandigheden werd er eigenlijk wel niet gevoetbald want we waanden ons even in Oostenrijk. Het was dan ook sneeuwvoetbal dat de supporters geserveerd kregen. Het is eens wat anders...  (Einduitslag : 3-4). Als het deze week koud blijft, is het ook volgende zaterdag (terug thuis) tegen Netezonen weer van datte.... Nu wél terug tegen leeftijdsgenoten. Dus..., beste ouders en supporters, houdt er altijd rekening mee, tegen wie onze ploeg het moet opnemen. We hebben dit seizoen nog niet verloren tegen onze leeftijdsgenoten !

  Het heeft ondertussen weer wat bijgesneeuwd, dus koning winter is hier nog niet vertrokken ! Ik las vanmorgen op de druivenkalender, dat de dooimaand is begonnen, dat ze er dan maar aan beginnen, want het is nu wel genoeg geweest !

  Na onze mooie overwinning vorige week tegen de buren van Klein Vorst, deed ons eerste elftal onze stunt over. Ook zij wonnen gisteren tegen de ongeslagen leiders van Excelsior Vorst ! (2-1). Vorige week wonnen ze de derby bij Netezonen, nu tegen Klein Vorst, en volgende week spelen ze terug een derby, in en tegen Groot Vorst.

  Straks weer sneeuwtraining, maar in februari gaan we ook nog in de sporthal trainen.

  CU all !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  01-02-2010 om 10:22 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  24-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex. Vorst - Veerle
  Spectaculair, miraculeus, fantastisch, ongelooflijk...! David versloeg de reus ! Jawel, wij eerstejaars preminiemen versloegen de 1 jaar oudere 2dejaars preminiemen van Vorst, die alles al hadden gewonnen dit seizoen ! Alles winnen in één seizoen, sorry meneer de trainer van Vorst..., dat is niet simpel en het is niet iedereen gegeven ! Onze gasten speelden één van hun betere wedstrijden tegen Vorst, na een serieuze uitbrander voor de match. 't Heeft geholpen. Onze jongens (en meisje), vlogen er van de eerste minuut resoluut in. Inzet, mooie acties, snelheid....het zat er allemaal in. En dat resulteerde in een 0-4 voorsprong bij de rust. De eerste mooie combinaties (Ilian-Rune en nog eens Ilian Rune) zorgden al meteen voor 0-2. Maar ook verdedigend waren onze gasten niet op een foutje te betrappen ! Onder leiding van Seppe in doel (die redelijk werkloos was), Jill als betrouwbaar sluitstuk en Tuur en Jarne die niemand doorlieten, zat het echt wel snor. Uiteraard zat ook ons middenveld er voor iets tussen. Want zij zorgen zowel voor aanval als voor verdediging. Arthur centraal, Yarni links en Ilian rechts en centraal voorin dan Rune. Enfin...., het plaatje klopte, anders kan je natuurlijk ook niet winnen tegen die reuzen. De tweede helft kregen we het (nogal logisch) moeilijk. Die gasten hadden wellicht een bolwassing gekregen van hun trainer en de snelheid en kracht waarmee ze de tweede helft begonnen logen er niet om. Toch konden wij dit perfect tegenhouden, al moesten we 2 doelpunten toestaan. We bleven overeind, na enkele ingrepen, en wonnen oververdiend met 2-4 ! Een stukje geschiedenis. Want winnen tegen een goede ploeg van jongens die een jaar (voor sommigen zelfs 2 jaar) ouder zijn is op deze leeftijd hetzelfde dan dat Oosterzonen wint tegen Anderlecht ! En dat zie ik ook niet alle dagen gebeuren ! Bovendien hebben we dan nog minstens 3 keer te weinig gescoord, want de tweede helft hadden wij nog genoeg kansen. Proficiat aan gans de groep ! Een pluim voor het team ! Ik was gisteren fier en ben dat nu nog, want we zitten op de goede weg !

  Zou die sporthalmatch tegen de miniemen er voor iets tussen gezeten hebben.......?

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  24-01-2010 om 12:39 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sporthalmatch 21 januari
  Vandaag in de sporthal een match gespeelt tegen de miniemen van Geel-Meerhout. En we hebben dat goed gedaan, want wij zijn het niet gewoon in zaal. Eigenlijk moesten we dat meer kunnen doen, vooral voor fysiek en techniektraining. Maar zoals jullie weten is de zaal altijd volzet... Het werd uiteindelijk 8-7 voor Geel-Meerhout, zij met een man minder, wij zonder keeper. De partij was evenwichtig, maar je zag dat die mannen al meer in een sporthal hadden gevoetbald en dat de snelheid en lengte bij die gasten van 2 jaar ouder een pak hoger is..... Alvast een goede opwarmer voor de match tegen Vorst van zaterdag. Tot dan !

  Nieuws van het eerste elftal : onze spits Johan Van Branteghem moet noodgedwongen stoppen met voetballen owv. artrose aan de knie.
  Goalgetters zijn dus altijd welkom...

  The Maxtouch.

  22-01-2010 om 00:07 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 19 en 21 jan
  Dinsdag nog eens gewoon zonder sneeuw kunnen trainen. Qua voetbal viel het nogal mee. Ze wisten nog dat de bal rond was. Eerst wat loopwerk met bal gedaan, daarna kleine en grote matchvormen. Donderdag spelen we in de sporthal (16.30u-17.30u), tegen de miniemen (2 jaar ouder) van Geel-Meerhout. Dat is vooral goed om gewoon te geraken aan een sterke tegenstrever, ook de match indachtig van zaterdag tegen de 2de jaars van Exc. Vorst. Maar ook qua fysiek, loopvermogen, techniek en passing is dit eens niet slecht. Het duel is een gevolg van de opgebouwde relaties in de trainerscursus. We kunnen gewoon ons best doen, want (op papier) zijn we natuurlijk (normaal gezien) kansloos. Maar niet het resultaat telt, wel de inzet en het leerproces tegen oudere gasten.

  Zaterdag is het dan in Klein-Vorst te doen om 12.15u. Vinea samenkomst :  11.22u.

  Voor de keepers van dienst moet ik nog even checken, want het wordt nu wel heel ingewikkeld !

  Tot donderdag !

  Ondertussen ben ik volop bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website voor KVC Veerle, maar uiteraard kruipt daar wat tijd in (toch om er iets goeds van te maken), en die tijd heb ik nu éénmaal niet veel. Ik hou jullie op de hoogte !

  Bye the way..., Jarne Heylen is onze eerste 10-jarige ! Een eerste voordeur...., voor Michiel wordt het nog het langst wachten....

  Greetz,
  The Maxtouch.

  20-01-2010 om 23:44 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Competitie/training

  Lap, tis weer van dat ! Weer gene voetbal voor ons gasten. Nog een weekje respijt.... Alles terug afgelast !
  Dat betekent dat we volgende week zaterdag in en tegen de tweedejaars van Klein-Vorst moeten spelen., om 12.15u.
  Als opwarmer voor deze wedstrijd, spelen we donderdag 21 januari van 16.30u tot 17.30u in de sporthal tegen de miniemen van Geel-Meerhout.
  Maandag is het geen training, maar wel op DINSDAG 19 januari. Dan donderdag in de sporthal en zaterdag tegen Exc. Vorst.
  De competitie duurt dus een maand langer.

  Tot de volgende !

  The Maxtouch.

  14-01-2010 om 23:15 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 13 januari 2010
  Het weer is wat het is, en 't blijft wit zien. Om ervoor te zorgen dat onze gasten nog weten dat een bal rond is, hebben we gisteren dan maar een sneeuwtraining gehouden. Binnen is er toch nooit ergens plaats op een degelijk uur. Maar naast wat voetbal, konden onze mannen zich natuurlijk weer niet inhouden om -met andere ballen dan voetballen- te gooien....

  Na de training kwam ik tot de conclusie dat mijn autosleutels foetsje waren. Gelukkig was er TT waarmee ik thuisgeraakte. Nee, ni den Audi TT, maar Taxi Tuur... Na de dooi vind ik ze misschien terug zekers......

  Ondertussen is de dooi dan toch al licht begonnen en denk ik dat er tegen het weekend niet veel sneeuw meer zal liggen. Of er dan gevoetbald wordt, is wat anders..... Mocht het zo zijn, dan spelen we thuis tegen Oevel. 

  Voor volgende week, heb ik de vraag gekregen om op donderdag 21 januari van 16.30u tot 17.30u een matchke te spelen in de sporthal,  tegen de miniemen (geen superploeg blijkbaar), van Geel-Meerhout. In het geval dat er wordt toegezegd, kunnen jullie gasten dan allemaal ?

  Enfin, we zien wel.

  Vanaf volgend seizoen tracht Gunther Schroven (ZVK Sportgalm, Belta en ex-veteraan KVC Veerle) terug een veteranenteam op poten te krijgen. Ik heb het 7 jaar gedaan. Ik wens hem veel succes, want tis ni simpel. Beginnen wel, de continuïteit verzorgen is wat anders....
  Nu moet ik toch ni terug beginnen te trainen ? Ze zullen er wel genoeg vinden zeker.... Ik ben curieus wat het wordt... Mijn knoken doen al pijn als ik eraan denk..., maar na zo'n match zijn er meestal verlengingen hé..., das ook ni slecht....

  Tot horens en tot hopelijk zo vlug mogelijk terug voetbal !

  14-01-2010 om 11:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterstop/training/match
  Wat een weer mannen ! De winterstop is serieus uitgebreid. Ik hoop dat onze gasten binnenkort het sjotten niet hebben verleerd... Nu ja, we kunnen nog eens spreken van een échte winter. En binnen trainen ? Mijn living is ruim, maar tis toch niet zo praktisch. En de sporthal ? Welke sporthal ? Die in Veerle ? Wanneer is die vrij ? Over 20 jaar ? Ge moogt gerust zijn, ik heb dat allemaal al onderzocht ! Ik hoop dat er eens ergens een gaatje komt, zodat onze mannen toch nog eens wat kunnen sjotten.

  Voor volgende week laat ik jullie zeker nog iets weten.

  2010 goed begonnen ? Bij mij al wel (zoals voorspeld). Gisteren in snookercompetitie met de ploeg (Baalhof) gewonnen met 12-0 tegen De Kreeft Hoeselt en ik maakte een 32-break.

  Tot de volgende !

  PS : Nieuwe Rammstein clip en song via link ! (Zo ziet het er live uit...)

  Greetz,
  The Maxtouch.

  06-01-2010 om 22:13 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsfeesten ! Goodbye 2009...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedenacht vrienden, kennissen, lezers van de blog,

  Het einde van 2009 nadert met rasse schrede ! En maar goed ook..., want voor velen was het niet direct het aangenaamste jaar, zeker niet economisch. Maar niet alles zal wel slecht geweest zijn zeker. Voor mezelf was het alvast ook niet top, al wil ik de positieve zaken toch niet vergeten : ten eerste op trainersniveau : de Duiveltjes A speelden kampioen en dat zonder één enkele wedstrijd te verliezen, meer nog...., dit met gewoon alles te winnen ! Daarnaast behaalde ik het officiële trainersdiploma, dat voor iedereen stilaan een verplichting wordt. Maar voor de rest is het ook voor mij geen superjaar geworden en kan ik niet direct superlatieven vinden voor 2009. Maar....2010, dat wordt mijn jaar ! Niet omdat ik dan toevallig 25 jaar samen ben met mijn vrouw, niet omdat mijn zoon dan 10 wordt (voor 't eerst dubbele cijfers), niet omdat het WK voetbal plaatsvindt, maar gewoon......., omdat ik het zo aanvoel !! Wat dit jaar mij gaat brengen - behoudens een super Rock Werchter met Muse, Green Day en Rammstein, en een U2-concert - weet ik zelf nog niet, maar om de één of andere reden voel ik iets wat ik nog nooit gevoeld heb. Is het omdat ik altijd al iets gehad heb met cijfers ? Misschien...., wie weet. Hoezo met cijfers ? Een voorbeeld : 2010 is nu éénmaal anders dan 2003, niet ? Mijn zoon Ilian werd - ondanks het feit dat hij op 26 april moest komen - geboren op 5-5-2000 om 16.16u. Op 2 juni leerde ik Danielle kennen, op 2 januari moest ik in het leger binnen, op 10 juli vroeg ik mijn vrouw ten huwelijk en een jaar later op 10 juli zijn we getrouwd. Op 23 januari scheurde ik op training mijn gewrichtsbanden en een jaar later, op...23 januari was mijn been gekneusd : 2 jaar na elkaar in de gips... Ik ben geboren op 21 augustus en dit jaar is het...2 0 1 0..... Als ik 21-8-2010 optel kom ik aan 14, 1+4 is 5 en dat is de uitspraak..."High Five !", die positief is ! Ik wordt bovendien...., 42 jaar (als alles goed gaat...), dat vind ik een mooi getal en is bovendien precies het dubbele van 21. In 2042, weer die 42..., zou ik normaal moeten sterven volgens de "deathclock", die je kan raadplegen op deze site. Mijn vrouw wordt dit jaar een jaartje ouder dan ik. En als je dat cijfer optelt bij die 42 van mij, bekom je 85..., en wil dat nu net het jaar zijn dat we mekaar leerden kennen.... En als ik de verjaardagsdata van ons gezin optel in 2010, krijgen we : 21-8-2010 + 9-7-2010 + 5-5-2010 samen opgeteld : 46...., en 4+6 is...., jawel....: 10 ! In 2010 ! En als ik onze geboortedata (Ilian, Danielle en Marnix) samentel, kom ik op 86. 8+6 is 14 en 1+4 is..., jawel....High 5 ! Genoeg cijfers ? Toeval ? Dat kan allemaal best zijn ! Maar 2010 wordt gewoon super en dat voel ik tot in mijn kleinste teen !

  Alvast voor iedereen een prettige kerst en een super, onvergetelijk......2010 !!!

  Greetz,
  The Maxtouch.

  24-12-2009 om 09:38 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterstop
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De winterstop is vroeger begonnen dan verwacht ! En daar zat het weer voor iets tussen, mochten jullie het nog niet gemerkt hebben..... Een wit tapijt, toverde ons landschap om in wintertoestanden. Desondanks hebben we vandaag getraind, zei het maar met zijn vijven... Nu ja, warm up, matchke, sneeuwbal gooien en sneeuwman maken.... Nu is de riem er helemaal af, want de zaterdagmatch is ook afgelast, waarmee we ineens vrij zijn tot 9 januari, althans wat match betreft. Trainingen zijn er uiteraard de week ervoor nog, zodat we terug in het ritme geraken.

  Tot zaterdag op het Kerstfeest !

  PS : Ondertussen ben ik ook bezig met een nieuwe hoofdwebsite voor KVC Veerle. Vermoedelijk januari/februari hoop ik deze te kunnen presenteren.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  18-12-2009 om 00:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-Kerstfeest-Zaterdagmatch

  Koud hé..., dat hoort nu éénmaal bij winter. Alleen...., we zijn het niet meer gewoon hé. Morgen, donderdag, terug een gewone training. Na de hectische weken, komt alles terug op zijn pootjes. Vrijdag weet ik normaal de uitslag van de trainerscursus, zaterdag is er de afsluit van de heenronde met het KERSTFEEST in de kantine. Eerst eten we allen samen kipfilet of vidée. Onze gasten krijgen hun kerstcadeau en daarna kan iedereen zich even profileren als zanger of zangeres, want om 19.30u is er karaoké en discobar. Laten we ons amuseren. Aan de spelers : vergeet niet jullie tombolaloten te verkopen ! De opbrengst is voor jullie zelf, degenen die gekocht hebben winnen prijzen ! Voor we aan de feesttafel zitten, spelen we eerst nog tegen St. Vorst om 11.15u (als het niet is afgelast is hé...).

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  16-12-2009 om 21:02 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immer Voort-Veerle
  Onze gasten mochten na 2 weken eindelijk nog eens voetballen. 't Was verdorie wel ijskoud (vooral de wind), maar onze gasten wervelden de eerste minuten (zoals opgedragen), door de Kapelse verdediging en stonden al na 5 minuten, 0-2 voor. We bleven ook daarna druk zetten en met de rust stond het al 0-4. Immer Voort kon daar weinig tegenover plaatsen. Zij kwamen nauwelijks in de buurt van Michiel, keeper van dienst. Na de rust hetzelfde spelbeeld. We speelden hoge pressing (constant op de helft van de tegenstrever). Alleen het scoren ging in het begin niet meer zo vlot. Maar toch konden we nog 3 keer scoren (eigenlijk 4, maar scheids had dat niet gezien !?...). Einduitslag : 0-7. Wat ik er toch nog van heb onthouden..., er waren enkele gasten bij, die heel goed bezig zijn, zowel op gebied van inzet, voetbal, passing, acties. Aan iedereen om zich hieraan op te trekken en hun voorbeeld te volgen. 10 spelers die op deze manier voetballen geeft vonken. Dan walsen we iedereen plat !

  Dinsdag trainen we van 18u tot stipt 19u. (Maandag praktijkexamen trainerscursus). Donderdag gewoon van 18.15u tot 19.15u.

  Iedereen nog eens alles uit de kast halen voor de clash tegen St. Vorst.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  13-12-2009 om 13:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  09-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-match 12/12
  Vrijdag was het weerom een geslaagde kwis in de kantine. De eerste had gewonnen ! En die van de Basket (papa Arthur) hebben dat goed gedaan. Maandag hebben we geen training gehad (werkverplichtingen trainer), maar zij die het wilden konden dinsdag meetrainen met de A-kes. De donderdagtraining is verplaatst naar vrijdag om 18u. Einde is voorzien om 19u. Zij die vrijdag niet kunnen, mogen ook op donderdag met de A-kes meetrainen. Dus....., onze gasten kunnen zich ten allen tijde uitrazen ! Vrijdag na de training is er Westerlo-Anderlecht, dat met gesloten loketten wordt gespeeld. Uitverkocht dus ! Seppe, Arthur, Ilian en ondergetekende zullen er ook bij zijn. Niet afgesproken, gewoon toeval...
  Al verwacht ik van deze gasten, uiteraard dat zij hier wat uit leren en dat ik dat dan kan terugzien in onze match op zaterdag ! Die zaterdag spelen we in en tegen Immer Voort of zoals wij in het dialect zeggen... Vuitkapel. Match om 14.30u, Vinea om 13.30u.

  Vandaag heb ik theorie-examen gehad van de trainerscursus. 't Was veel, maar ik verwacht een goed resultaat... Maandag is het praktijk in Heusden-Zolder en dan ben ik er (hopelijk) vanaf. Uitslag half/eind december.

  Straks (vandaag al zie ik op de klok !)......, RAMMSTEIN !!! Die Deutsche Betonmuzikleute ! Amai meine Pussy ! Voor Werchter zijn er al 3 namen bekendgemaakt : Pearl Jam, Muse (of course) en voor de pubers...Pink. Herman...., ge kunt op mij rekenen !

  Voor volgende week : maandag geen training (examen trainerscursus), maar wel op dinsdag, en dit van 18u (kwartier vroeger) tot 19u.
  Donderdag terug normale training en zaterdag de laatste match voor de winterstop, thuis tegen.......St. Vorst. We sluiten de heenronde al feestend af met het Kerstfeest op zaterdag.

  Ik zie jullie vrijdag en/of zaterdag.

  Greeetz,
  The Maxtouch.

  09-12-2009 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelast !

  Het blijft nat ! En dat laat zijn sporen na ! Dit weekend : alle jeugdwedstrijden AFGELAST !!!

  Maandag : GEEN training !!

  Zie bericht hieronder voor alle info !!

  Greetz,
  The Maxtouch.

  04-12-2009 om 15:28 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  yarnotte
  www.bloggen.be/yarnott


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  fashioncats
  www.bloggen.be/fashion
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  belgiumkayakvisser
  www.bloggen.be/belgium
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  menopauze
  www.bloggen.be/menopau
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  evertsuitlaatklep
  www.bloggen.be/evertsu
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  joggingmario
  www.bloggen.be/jogging
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  liefdenetwerk
  www.bloggen.be/liefden
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  achturencultuur
  www.bloggen.be/achture
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kurt1957
  www.bloggen.be/kurt195
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!