Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Torino huurt jonge Belg van NEC en dwingt ook aankoopoptie af
 • Done deal: Anderlecht huurt Joshua Zirkzee van Bayern München, maar bekomt geen aankoopoptie
 • Nu ook officieel: Peter Sagan trekt naar TotalEnergies
 • FIFA schorst ex-vicevoorzitter Hayatou voor een jaar
 • Daar is ie: Anderlecht-aanwinst Joshua Zirkzee gespot op Neerpede
 • Definitieve programma voor het WK wielrennen bekend
 • Edward Planckaert zet de eerste etappe van de Ronde van Burgos naar zijn hand, Bernal komt ten val en mag eindklassement vergeten
 • Lotto-Soudal neemt afscheid van Marc Sergeant en Herman Frison, Caleb Ewan verlengt contract
 • Oud-profvoetballer Frank Boeckx start samen met vrienden golfclub boven Gents café: “Achttien holes in twee uurtjes”
 • Over deze wedstrijd spreekt men binnen 50 jaar nog. Wie is Karsten Warholm, houder van het strafste wereldrecord op deze Spelen?

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  03-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen februari
  Maandag in de sporthal getraind. Droog en warm en goed voor de techniek. We zullen in februari nog een aantal keren in de sporthal trainen. Overzicht volgt nog. Donderdag gewoon buiten training en zaterdag match thuis tegen Netezonen. Keepers van dienst : Yarni en Ilian.

  Of 2010 goed gaat worden ? Algemeen of bij mezelf. Nu, 2010 is op wereldniveau zeker niet super begonnen : Haïti, kloteweer, economische laagconjunctuur met ontslagen, noem maar op ! Maar we hebben nog 11 maanden ! Zelf zit ik tot over mijn oren in het werk op alle gebied. Maar we zullen het maar proberen positief te bekijken zeker ? Gisteren weer gewonnen met de snooker + break 38 er bovenop. Niet alles is slecht dus..., en onze gasten doen het ook goed, dus...

  Vrijdag zit het jeugdbestuur en mezelf in meeting met als agendapunt : de toekomst van de jeugd en dan vooral gericht naar taakverdeling toe.

  Ondertussen ben ik nog steeds bezig met de vernieuwing van de website van KVC Veerle. Die geraakt dit seizoen nog af zulle..., maar het vergt veel tijd en werk. So...we're working on it !

  Gisteren vernomen dat Faithless ook naar Werchter komt...."I can't sleep, this is my Church..." en ook Gossip, die vette zangeres die er een lap op geeft, maar wel de moeite ! Och, was het al maar zomer ! Nu ja..., de temperaturen zijn terug aan het stijgen, al gaan ze blijkbaar vanaf maandag alweer dalen.... Neem van mij aan..., tegen dat het Krokusverlof (13 februari) begint is de winter voorbij !!! En of we der ene gehad hemme....

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  03-02-2010 om 22:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle - Tongerlo
  Mirakels gebeuren niet elke week, maar we hebben zaterdag tegen Tongerlo toch weer ons best gedaan. Opnieuw tegen een ploeg van vooral 2de jaars, waren wij de evenknie van onze tegenstanders. Bovendien zijn er aan een doel een paal en een lat en ook die verhinderden bij ons doelpunten. Onze gasten hadden het niet onder de markt tegen deze oudere en grotere spelers, maar wij hebben ze bij momenten ook pijn gedaan. Ook onze gelegenheidsdoelmannen kan niks verweten worden. In normale omstandigheden werd er eigenlijk wel niet gevoetbald want we waanden ons even in Oostenrijk. Het was dan ook sneeuwvoetbal dat de supporters geserveerd kregen. Het is eens wat anders...  (Einduitslag : 3-4). Als het deze week koud blijft, is het ook volgende zaterdag (terug thuis) tegen Netezonen weer van datte.... Nu wél terug tegen leeftijdsgenoten. Dus..., beste ouders en supporters, houdt er altijd rekening mee, tegen wie onze ploeg het moet opnemen. We hebben dit seizoen nog niet verloren tegen onze leeftijdsgenoten !

  Het heeft ondertussen weer wat bijgesneeuwd, dus koning winter is hier nog niet vertrokken ! Ik las vanmorgen op de druivenkalender, dat de dooimaand is begonnen, dat ze er dan maar aan beginnen, want het is nu wel genoeg geweest !

  Na onze mooie overwinning vorige week tegen de buren van Klein Vorst, deed ons eerste elftal onze stunt over. Ook zij wonnen gisteren tegen de ongeslagen leiders van Excelsior Vorst ! (2-1). Vorige week wonnen ze de derby bij Netezonen, nu tegen Klein Vorst, en volgende week spelen ze terug een derby, in en tegen Groot Vorst.

  Straks weer sneeuwtraining, maar in februari gaan we ook nog in de sporthal trainen.

  CU all !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  01-02-2010 om 10:22 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  24-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex. Vorst - Veerle
  Spectaculair, miraculeus, fantastisch, ongelooflijk...! David versloeg de reus ! Jawel, wij eerstejaars preminiemen versloegen de 1 jaar oudere 2dejaars preminiemen van Vorst, die alles al hadden gewonnen dit seizoen ! Alles winnen in één seizoen, sorry meneer de trainer van Vorst..., dat is niet simpel en het is niet iedereen gegeven ! Onze gasten speelden één van hun betere wedstrijden tegen Vorst, na een serieuze uitbrander voor de match. 't Heeft geholpen. Onze jongens (en meisje), vlogen er van de eerste minuut resoluut in. Inzet, mooie acties, snelheid....het zat er allemaal in. En dat resulteerde in een 0-4 voorsprong bij de rust. De eerste mooie combinaties (Ilian-Rune en nog eens Ilian Rune) zorgden al meteen voor 0-2. Maar ook verdedigend waren onze gasten niet op een foutje te betrappen ! Onder leiding van Seppe in doel (die redelijk werkloos was), Jill als betrouwbaar sluitstuk en Tuur en Jarne die niemand doorlieten, zat het echt wel snor. Uiteraard zat ook ons middenveld er voor iets tussen. Want zij zorgen zowel voor aanval als voor verdediging. Arthur centraal, Yarni links en Ilian rechts en centraal voorin dan Rune. Enfin...., het plaatje klopte, anders kan je natuurlijk ook niet winnen tegen die reuzen. De tweede helft kregen we het (nogal logisch) moeilijk. Die gasten hadden wellicht een bolwassing gekregen van hun trainer en de snelheid en kracht waarmee ze de tweede helft begonnen logen er niet om. Toch konden wij dit perfect tegenhouden, al moesten we 2 doelpunten toestaan. We bleven overeind, na enkele ingrepen, en wonnen oververdiend met 2-4 ! Een stukje geschiedenis. Want winnen tegen een goede ploeg van jongens die een jaar (voor sommigen zelfs 2 jaar) ouder zijn is op deze leeftijd hetzelfde dan dat Oosterzonen wint tegen Anderlecht ! En dat zie ik ook niet alle dagen gebeuren ! Bovendien hebben we dan nog minstens 3 keer te weinig gescoord, want de tweede helft hadden wij nog genoeg kansen. Proficiat aan gans de groep ! Een pluim voor het team ! Ik was gisteren fier en ben dat nu nog, want we zitten op de goede weg !

  Zou die sporthalmatch tegen de miniemen er voor iets tussen gezeten hebben.......?

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  24-01-2010 om 12:39 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sporthalmatch 21 januari
  Vandaag in de sporthal een match gespeelt tegen de miniemen van Geel-Meerhout. En we hebben dat goed gedaan, want wij zijn het niet gewoon in zaal. Eigenlijk moesten we dat meer kunnen doen, vooral voor fysiek en techniektraining. Maar zoals jullie weten is de zaal altijd volzet... Het werd uiteindelijk 8-7 voor Geel-Meerhout, zij met een man minder, wij zonder keeper. De partij was evenwichtig, maar je zag dat die mannen al meer in een sporthal hadden gevoetbald en dat de snelheid en lengte bij die gasten van 2 jaar ouder een pak hoger is..... Alvast een goede opwarmer voor de match tegen Vorst van zaterdag. Tot dan !

  Nieuws van het eerste elftal : onze spits Johan Van Branteghem moet noodgedwongen stoppen met voetballen owv. artrose aan de knie.
  Goalgetters zijn dus altijd welkom...

  The Maxtouch.

  22-01-2010 om 00:07 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 19 en 21 jan
  Dinsdag nog eens gewoon zonder sneeuw kunnen trainen. Qua voetbal viel het nogal mee. Ze wisten nog dat de bal rond was. Eerst wat loopwerk met bal gedaan, daarna kleine en grote matchvormen. Donderdag spelen we in de sporthal (16.30u-17.30u), tegen de miniemen (2 jaar ouder) van Geel-Meerhout. Dat is vooral goed om gewoon te geraken aan een sterke tegenstrever, ook de match indachtig van zaterdag tegen de 2de jaars van Exc. Vorst. Maar ook qua fysiek, loopvermogen, techniek en passing is dit eens niet slecht. Het duel is een gevolg van de opgebouwde relaties in de trainerscursus. We kunnen gewoon ons best doen, want (op papier) zijn we natuurlijk (normaal gezien) kansloos. Maar niet het resultaat telt, wel de inzet en het leerproces tegen oudere gasten.

  Zaterdag is het dan in Klein-Vorst te doen om 12.15u. Vinea samenkomst :  11.22u.

  Voor de keepers van dienst moet ik nog even checken, want het wordt nu wel heel ingewikkeld !

  Tot donderdag !

  Ondertussen ben ik volop bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website voor KVC Veerle, maar uiteraard kruipt daar wat tijd in (toch om er iets goeds van te maken), en die tijd heb ik nu éénmaal niet veel. Ik hou jullie op de hoogte !

  Bye the way..., Jarne Heylen is onze eerste 10-jarige ! Een eerste voordeur...., voor Michiel wordt het nog het langst wachten....

  Greetz,
  The Maxtouch.

  20-01-2010 om 23:44 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Competitie/training

  Lap, tis weer van dat ! Weer gene voetbal voor ons gasten. Nog een weekje respijt.... Alles terug afgelast !
  Dat betekent dat we volgende week zaterdag in en tegen de tweedejaars van Klein-Vorst moeten spelen., om 12.15u.
  Als opwarmer voor deze wedstrijd, spelen we donderdag 21 januari van 16.30u tot 17.30u in de sporthal tegen de miniemen van Geel-Meerhout.
  Maandag is het geen training, maar wel op DINSDAG 19 januari. Dan donderdag in de sporthal en zaterdag tegen Exc. Vorst.
  De competitie duurt dus een maand langer.

  Tot de volgende !

  The Maxtouch.

  14-01-2010 om 23:15 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 13 januari 2010
  Het weer is wat het is, en 't blijft wit zien. Om ervoor te zorgen dat onze gasten nog weten dat een bal rond is, hebben we gisteren dan maar een sneeuwtraining gehouden. Binnen is er toch nooit ergens plaats op een degelijk uur. Maar naast wat voetbal, konden onze mannen zich natuurlijk weer niet inhouden om -met andere ballen dan voetballen- te gooien....

  Na de training kwam ik tot de conclusie dat mijn autosleutels foetsje waren. Gelukkig was er TT waarmee ik thuisgeraakte. Nee, ni den Audi TT, maar Taxi Tuur... Na de dooi vind ik ze misschien terug zekers......

  Ondertussen is de dooi dan toch al licht begonnen en denk ik dat er tegen het weekend niet veel sneeuw meer zal liggen. Of er dan gevoetbald wordt, is wat anders..... Mocht het zo zijn, dan spelen we thuis tegen Oevel. 

  Voor volgende week, heb ik de vraag gekregen om op donderdag 21 januari van 16.30u tot 17.30u een matchke te spelen in de sporthal,  tegen de miniemen (geen superploeg blijkbaar), van Geel-Meerhout. In het geval dat er wordt toegezegd, kunnen jullie gasten dan allemaal ?

  Enfin, we zien wel.

  Vanaf volgend seizoen tracht Gunther Schroven (ZVK Sportgalm, Belta en ex-veteraan KVC Veerle) terug een veteranenteam op poten te krijgen. Ik heb het 7 jaar gedaan. Ik wens hem veel succes, want tis ni simpel. Beginnen wel, de continuïteit verzorgen is wat anders....
  Nu moet ik toch ni terug beginnen te trainen ? Ze zullen er wel genoeg vinden zeker.... Ik ben curieus wat het wordt... Mijn knoken doen al pijn als ik eraan denk..., maar na zo'n match zijn er meestal verlengingen hé..., das ook ni slecht....

  Tot horens en tot hopelijk zo vlug mogelijk terug voetbal !

  14-01-2010 om 11:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterstop/training/match
  Wat een weer mannen ! De winterstop is serieus uitgebreid. Ik hoop dat onze gasten binnenkort het sjotten niet hebben verleerd... Nu ja, we kunnen nog eens spreken van een échte winter. En binnen trainen ? Mijn living is ruim, maar tis toch niet zo praktisch. En de sporthal ? Welke sporthal ? Die in Veerle ? Wanneer is die vrij ? Over 20 jaar ? Ge moogt gerust zijn, ik heb dat allemaal al onderzocht ! Ik hoop dat er eens ergens een gaatje komt, zodat onze mannen toch nog eens wat kunnen sjotten.

  Voor volgende week laat ik jullie zeker nog iets weten.

  2010 goed begonnen ? Bij mij al wel (zoals voorspeld). Gisteren in snookercompetitie met de ploeg (Baalhof) gewonnen met 12-0 tegen De Kreeft Hoeselt en ik maakte een 32-break.

  Tot de volgende !

  PS : Nieuwe Rammstein clip en song via link ! (Zo ziet het er live uit...)

  Greetz,
  The Maxtouch.

  06-01-2010 om 22:13 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaarsfeesten ! Goodbye 2009...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Goedenacht vrienden, kennissen, lezers van de blog,

  Het einde van 2009 nadert met rasse schrede ! En maar goed ook..., want voor velen was het niet direct het aangenaamste jaar, zeker niet economisch. Maar niet alles zal wel slecht geweest zijn zeker. Voor mezelf was het alvast ook niet top, al wil ik de positieve zaken toch niet vergeten : ten eerste op trainersniveau : de Duiveltjes A speelden kampioen en dat zonder één enkele wedstrijd te verliezen, meer nog...., dit met gewoon alles te winnen ! Daarnaast behaalde ik het officiële trainersdiploma, dat voor iedereen stilaan een verplichting wordt. Maar voor de rest is het ook voor mij geen superjaar geworden en kan ik niet direct superlatieven vinden voor 2009. Maar....2010, dat wordt mijn jaar ! Niet omdat ik dan toevallig 25 jaar samen ben met mijn vrouw, niet omdat mijn zoon dan 10 wordt (voor 't eerst dubbele cijfers), niet omdat het WK voetbal plaatsvindt, maar gewoon......., omdat ik het zo aanvoel !! Wat dit jaar mij gaat brengen - behoudens een super Rock Werchter met Muse, Green Day en Rammstein, en een U2-concert - weet ik zelf nog niet, maar om de één of andere reden voel ik iets wat ik nog nooit gevoeld heb. Is het omdat ik altijd al iets gehad heb met cijfers ? Misschien...., wie weet. Hoezo met cijfers ? Een voorbeeld : 2010 is nu éénmaal anders dan 2003, niet ? Mijn zoon Ilian werd - ondanks het feit dat hij op 26 april moest komen - geboren op 5-5-2000 om 16.16u. Op 2 juni leerde ik Danielle kennen, op 2 januari moest ik in het leger binnen, op 10 juli vroeg ik mijn vrouw ten huwelijk en een jaar later op 10 juli zijn we getrouwd. Op 23 januari scheurde ik op training mijn gewrichtsbanden en een jaar later, op...23 januari was mijn been gekneusd : 2 jaar na elkaar in de gips... Ik ben geboren op 21 augustus en dit jaar is het...2 0 1 0..... Als ik 21-8-2010 optel kom ik aan 14, 1+4 is 5 en dat is de uitspraak..."High Five !", die positief is ! Ik wordt bovendien...., 42 jaar (als alles goed gaat...), dat vind ik een mooi getal en is bovendien precies het dubbele van 21. In 2042, weer die 42..., zou ik normaal moeten sterven volgens de "deathclock", die je kan raadplegen op deze site. Mijn vrouw wordt dit jaar een jaartje ouder dan ik. En als je dat cijfer optelt bij die 42 van mij, bekom je 85..., en wil dat nu net het jaar zijn dat we mekaar leerden kennen.... En als ik de verjaardagsdata van ons gezin optel in 2010, krijgen we : 21-8-2010 + 9-7-2010 + 5-5-2010 samen opgeteld : 46...., en 4+6 is...., jawel....: 10 ! In 2010 ! En als ik onze geboortedata (Ilian, Danielle en Marnix) samentel, kom ik op 86. 8+6 is 14 en 1+4 is..., jawel....High 5 ! Genoeg cijfers ? Toeval ? Dat kan allemaal best zijn ! Maar 2010 wordt gewoon super en dat voel ik tot in mijn kleinste teen !

  Alvast voor iedereen een prettige kerst en een super, onvergetelijk......2010 !!!

  Greetz,
  The Maxtouch.

  24-12-2009 om 09:38 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterstop
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De winterstop is vroeger begonnen dan verwacht ! En daar zat het weer voor iets tussen, mochten jullie het nog niet gemerkt hebben..... Een wit tapijt, toverde ons landschap om in wintertoestanden. Desondanks hebben we vandaag getraind, zei het maar met zijn vijven... Nu ja, warm up, matchke, sneeuwbal gooien en sneeuwman maken.... Nu is de riem er helemaal af, want de zaterdagmatch is ook afgelast, waarmee we ineens vrij zijn tot 9 januari, althans wat match betreft. Trainingen zijn er uiteraard de week ervoor nog, zodat we terug in het ritme geraken.

  Tot zaterdag op het Kerstfeest !

  PS : Ondertussen ben ik ook bezig met een nieuwe hoofdwebsite voor KVC Veerle. Vermoedelijk januari/februari hoop ik deze te kunnen presenteren.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  18-12-2009 om 00:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-Kerstfeest-Zaterdagmatch

  Koud hé..., dat hoort nu éénmaal bij winter. Alleen...., we zijn het niet meer gewoon hé. Morgen, donderdag, terug een gewone training. Na de hectische weken, komt alles terug op zijn pootjes. Vrijdag weet ik normaal de uitslag van de trainerscursus, zaterdag is er de afsluit van de heenronde met het KERSTFEEST in de kantine. Eerst eten we allen samen kipfilet of vidée. Onze gasten krijgen hun kerstcadeau en daarna kan iedereen zich even profileren als zanger of zangeres, want om 19.30u is er karaoké en discobar. Laten we ons amuseren. Aan de spelers : vergeet niet jullie tombolaloten te verkopen ! De opbrengst is voor jullie zelf, degenen die gekocht hebben winnen prijzen ! Voor we aan de feesttafel zitten, spelen we eerst nog tegen St. Vorst om 11.15u (als het niet is afgelast is hé...).

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  16-12-2009 om 21:02 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immer Voort-Veerle
  Onze gasten mochten na 2 weken eindelijk nog eens voetballen. 't Was verdorie wel ijskoud (vooral de wind), maar onze gasten wervelden de eerste minuten (zoals opgedragen), door de Kapelse verdediging en stonden al na 5 minuten, 0-2 voor. We bleven ook daarna druk zetten en met de rust stond het al 0-4. Immer Voort kon daar weinig tegenover plaatsen. Zij kwamen nauwelijks in de buurt van Michiel, keeper van dienst. Na de rust hetzelfde spelbeeld. We speelden hoge pressing (constant op de helft van de tegenstrever). Alleen het scoren ging in het begin niet meer zo vlot. Maar toch konden we nog 3 keer scoren (eigenlijk 4, maar scheids had dat niet gezien !?...). Einduitslag : 0-7. Wat ik er toch nog van heb onthouden..., er waren enkele gasten bij, die heel goed bezig zijn, zowel op gebied van inzet, voetbal, passing, acties. Aan iedereen om zich hieraan op te trekken en hun voorbeeld te volgen. 10 spelers die op deze manier voetballen geeft vonken. Dan walsen we iedereen plat !

  Dinsdag trainen we van 18u tot stipt 19u. (Maandag praktijkexamen trainerscursus). Donderdag gewoon van 18.15u tot 19.15u.

  Iedereen nog eens alles uit de kast halen voor de clash tegen St. Vorst.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  13-12-2009 om 13:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  09-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-match 12/12
  Vrijdag was het weerom een geslaagde kwis in de kantine. De eerste had gewonnen ! En die van de Basket (papa Arthur) hebben dat goed gedaan. Maandag hebben we geen training gehad (werkverplichtingen trainer), maar zij die het wilden konden dinsdag meetrainen met de A-kes. De donderdagtraining is verplaatst naar vrijdag om 18u. Einde is voorzien om 19u. Zij die vrijdag niet kunnen, mogen ook op donderdag met de A-kes meetrainen. Dus....., onze gasten kunnen zich ten allen tijde uitrazen ! Vrijdag na de training is er Westerlo-Anderlecht, dat met gesloten loketten wordt gespeeld. Uitverkocht dus ! Seppe, Arthur, Ilian en ondergetekende zullen er ook bij zijn. Niet afgesproken, gewoon toeval...
  Al verwacht ik van deze gasten, uiteraard dat zij hier wat uit leren en dat ik dat dan kan terugzien in onze match op zaterdag ! Die zaterdag spelen we in en tegen Immer Voort of zoals wij in het dialect zeggen... Vuitkapel. Match om 14.30u, Vinea om 13.30u.

  Vandaag heb ik theorie-examen gehad van de trainerscursus. 't Was veel, maar ik verwacht een goed resultaat... Maandag is het praktijk in Heusden-Zolder en dan ben ik er (hopelijk) vanaf. Uitslag half/eind december.

  Straks (vandaag al zie ik op de klok !)......, RAMMSTEIN !!! Die Deutsche Betonmuzikleute ! Amai meine Pussy ! Voor Werchter zijn er al 3 namen bekendgemaakt : Pearl Jam, Muse (of course) en voor de pubers...Pink. Herman...., ge kunt op mij rekenen !

  Voor volgende week : maandag geen training (examen trainerscursus), maar wel op dinsdag, en dit van 18u (kwartier vroeger) tot 19u.
  Donderdag terug normale training en zaterdag de laatste match voor de winterstop, thuis tegen.......St. Vorst. We sluiten de heenronde al feestend af met het Kerstfeest op zaterdag.

  Ik zie jullie vrijdag en/of zaterdag.

  Greeetz,
  The Maxtouch.

  09-12-2009 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelast !

  Het blijft nat ! En dat laat zijn sporen na ! Dit weekend : alle jeugdwedstrijden AFGELAST !!!

  Maandag : GEEN training !!

  Zie bericht hieronder voor alle info !!

  Greetz,
  The Maxtouch.

  04-12-2009 om 15:28 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag-donderdagtraining-match Oosterzonen
  Zaterdag voor de 15de keer Simple Minds gezien, in Vorst Nationaal. 2u live-music en het was nog eens goed. Int voorprogramma stonden de Ieren van Orchestral Manouvers in the dark. (OMD), die al hun hits speelden.

  Maandag en donderdag getraind. Het weer viel nog mee, maar het kan beter. Ik heb zo wat de indruk dat de aankomende winterstop niets te vroeg komt. Er zijn precies al verschillende baterijen die moeten worden opgeladen....En dan nu zaterdag zo vroeg !! We hebben de verplaatsing naar Oosterzonen, en sjotten daar al om 9.45u ! Samenkomst Vinea : 8.40u. (ipv 8.25u, zoals op training gezegd.). Keepers van dienst : Michiel en Benjamin. De dag ervoor is het "Algemene Kwis" in de kantine van Veerle. 48 ploegen schreven zich in, dus het zal er vollen bak zijn ! Ondergetekende presenteert de kwis, die vermoedelijk tot 1u kan duren, tel daar nog wat "ontstressen" bij  en nog wat verlengingen en ik zit int beste geval om 3u in mijn bed. Om dat zelfde bed alweer te verlaten om 7.30u. Pak zo'n 4 uurtjes slaap, dat moet volstaan. Vervolgens onze weekendmatch om daarna terug om 15.30u in de kantine te staan om de Sint te verwelkomen, vervolgens spaghetti te serveren en weer vlug weg te zijn richting Olmen, want om 19.30u speelt de 1ste ploeg daar.
  Maandag 7 december is het geen training. (werkmeeting in Brussel van 17u tot 19u). Dinsdag 8 december, kunnen onze gasten trainen met de A-kes in de sporthal van 18u tot 19u. Dat gaan vooral matchkes tegen mekaar zijn. (dit is geen verplichting, maar zij die willen, kunnen hun ei kwijt !) Gelieve tegen maandag of nu zaterdag als ge het al weet, te melden of jullie meetrainen of niet. Dat is makkelijker voor Jef om regelingen te kunnen treffen, aangaande het aantal kids.
  Voor de donderdagtraining van 10 december weet ik het nu nog niet. Ofwel trainen ze mee met de A-kes, ofwel worden ze door iemand anders apart getraind, ofwel trainen we vrijdag. Ik laat het nog weten. Want...., die donderdagavond zit ik (en Ilian) bij RAMMSTEIN !

  Allez, hopelijk een goed kwisverloop morgen en een goede match zaterdag ! Daarna nog 2 matchen te gaan. 12/12 terug op verplaatsing in Immer Voort (14.30u) en de laatste match voor de winterstop op 19/12 (dag van het Kerstfeest), tegen onze buren van ST. VORST !!

  Greetz, en tot morgen of zaterdag !

  In bijlage : Foto's.  Wie weet welke band/zanger foto 1 is ? Foto 2 werd genomen in de Ancienne Belgique in Brussel en was een BV ! Foto 3 is de Jim  (Simple Minds) in actie vorige zaterdag in Vorst.

  The Maxtouch.

  Bijlagen:
  024.JPG (2 MB)   
  marnix AB 4 HPIM0062abbrussel.jpg (721.8 KB)   
  Pic06(1).jpg (207.9 KB)   

  03-12-2009 om 22:15 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelast !
  Nat, natter, natst...., de pleinen worden flink bedratst, onze gasten kunnen nu niet spelen en dat doet pijn bij velen !

  Geen wedstrijd dus voor onze spelers dit weekend ! Spijtig maar helaas. De bond heeft zo beslist..., en dat heeft vooral te maken met de terreinen. Nu spelen...en het terrein kan voor een gans seizoen naar de kl*ten zijn.....!

  Tot maandag voor een hopelijk minder natte training.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  27-11-2009 om 15:02 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagtraining/match zaterdag
  Na het kloteweer van maandag, hebben we eindelijk kunnen trainen. Maar..., het weer was niet veel beter. Nat, natter natst ! Het was plasploetervoetbal. Hopelijk is het zaterdag iets beter. Maar...., niet schrikken zaterdag ! Er spelen blijkbaar 14 ploegen in de voormiddag. De duiveltjes (2), U11 A en B, maar uitzonderlijk ook de miniemen (normaal zondag), de kadetten vriendschappelijk tegen de scholieren (??), en dames (overgelopen), die normaal niet op voormiddag mogen spelen. Enfin...., het is wat het is, en het zal (neem dat van mij aan), éénmalig zo zijn. De kleedkamers zullen dus ook uitpuilen. Wat ons betreft, zal het dus eerder wat later starten, want de miniemen moeten op ons terrein sjotten en hebben normaal rond 11.15u gedaan. We moeten het terrein dan nog afbakenen en doelen plaatsen. Om het wat organisatorisch te laten verlopen, wil ik vragen dat enkele papa's hier even een handje toesteken. In principe is dat dan allemaal op 3 minuten gefixt.

  Zaterdag 28 november, 11.29 schat ik...(11.15u normaal), spelen we tegen Houtvenne. Graag iedereen om 10.40u ten laatste aan het terrein. (Best tegen 10.30u, gezien het plaatsgebrek en alle miserie die erbij komt zien.)

  Betreft de weken die ons nog resten voor de winterstop. Ikzelf heb het ontzettend druk. Werk, trainerscursus/examen, en nog andere bazaar.
  Daarom ga ik mij in verschillende bochten moeten wringen, kunnen trainingen wat wijzigen (uren/trainer), maar ik probeer in de mate van het mogelijke alles in goede banen te leiden, zodat jullie en jullie gasten er niet teveel last van hebben.

  Een (voorlopig) overzicht :

  Zat 28 nov : Veerle-Houtvenne  (20u : Simple Minds in Vorst nationaal, met mij erbij)
  Ma 30 nov : Training
  Do   3 dec : Training
  Vrij  4 dec : Algemene Kwis in de kantine (20u), ondergetekende is kwismaster/presentator.
  Zat   5 dec : Sinterklaas komt naar de kantine (16u), gevolgd door Spaghetti-avond.(17u). De eerste ploeg speelt om 19.30u in Olmen.
  Zon  6 dec : Echte Sinterklaas (voor de braven onder ons...) + prov. kampioenschap veldrijden in Averbode.
  Ma   7 dec : Training ? (Ik alvast niet, want avondwerkmeeting in Brussel)
  Woe 9 dec : Theoritische examens trainerscursus
  Do  10 dec : Training ? (Ik en Ilian alvast niet, Rammstein Antwerpen)
  Vrij 11 dec : Misschien training ipv do, maar ook praktijkexamens trainerscursus Lummen .
  Zat  12 dec : Immer Voort - Veerle (14.30u)
  Ma  14 dec : Training ? (Ik alvast niet, want praktijkexamens trainerscursus Berkenbos)
  Do   17 dec : Training
  Zat   19 dec : Veerle - St. Vorst (11.15u), Kerstfeest voor de jeugd (en ouders), met gratis eten (oa. kiek), om 17u gevolgd door Karaoke vanaf
                        19.30u. (vrienden en kennissen mogen mee)
  Zon 20 dec : Start winterstop (trainingen, matchen..., nog te bekijken)
  Do  24 dec : Kerstavond (lekker met de familie samen, en even bezinnen over de terugronde, je gebrachte voetbal tot nog toe, je    
                      voetbalcarriere.....)
  Vrij 25 dec : Kerstmis
  Ma 28 dec : Dag van onze onschuldige spelers...
  Do 31 dec : Oudjaar, we nemen afscheid van 2009.
  Vrij 1 januari 2010 : Nieuwjaar. Een nieuwe start ! Nieuwe voornemens (leugens). Start van een superjaar ! Ik voel het ! Ik weet het zeker !
  Ma 4 januari : Training
  Do 7 januari : Training
  Zat 9 januari : Alweer gewonnen..., euh..., ik bedoel : 1ste match terugronde, Ramsel - Veerle.

  De rest volgt nog ! Maar..., dit was al een hele boterham. Zeg maar gerust....nen hele steppegras !!

  Tot zaterdag !!

  Greetz,

  The Maxtouch.


  26-11-2009 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagtraining 23 november 2009

  Door de barre, extreme, natte, winderige, verfoeilijke, onaangename, triestige herfstmaandag, is er vandaag GEEN  TRAINING !! Bovendien konden we dan beter ons zwemgerief meebrengen, want de plein staat wat onder water (gecheckt  !). Aangezien ook de sporthal (as usual) volgeboekt was, zullen onze gasten moeten voetballen op hun online-game, in hun dromen of in de living. Hopelijk is het donderdag beter. Al vergaat dan de wereld...., trainen zullen we ! Tot dan !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  23-11-2009 om 15:51 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St. Dimpna - Veerle
  We waren maar juist met 8, geen reserves dus ! En dat op een groot plein. De eerste minuten ging St. Dimpna snel van start, dus we waren verwittigd dat het geen walk-over ging zijn. Toch kwamen we zelf ook scherp uit de hoek en dat resulteerde in een 0-2 voorsprong, telkens op hoekschop. St.Dimpna kon nog milderen tot 1-2, maar we gingen rusten met 1-3. Ook na de rust gingen we op ons elan door en kregen ons wekelijkse dipje nu eens niet, en dat met 8 man ! Integendeel, onze gasten bulderden door naar 1-4, 1-5, om nog overtuigend af te ronden met 1-6. Een mooie zege met 8 man, en ook fysiek een hele prestatie. Proficiat dus, voor het ganse team ! Tot maandag !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  22-11-2009 om 13:12 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St. Dimpna - Veerle
  Donderdag training gehad met zijn tienen, weliswaar een uurtje vroeger. En het was aan de gasten te merken, want ze waren uitgelaten. Zelf moest ik naar een businessmeeting in Hof te Rode om 19u, vandaar de vervroegde training. Morgen zijn we met 8, dus geen reserve. We zien morgen wel. Met Timo al besproken, zij zijn normaal met 10. Toevallig zijn de afwezigen onze twee keepers van dienst......, Michiel (op weekend) en Benjamin (Engeland). Dat kunt ge soms hebben hé, met een internationale ploeg.

  Morgen 12.30u bekampen we St. Dimpna. Curieus hoe het zal gaan tegen de zebra's. (11.30u Vinea)

  Tot morgen !

  PS : Eerstvolgende Veerle-events : 4 december : Algemene Kwis in de kantine en 5 december : spaghetti-avond voor de jeugd vanaf 17u in de kantine.

  20-11-2009 om 20:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  evertsuitlaatklep
  www.bloggen.be/evertsu


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  dansrustroest
  www.bloggen.be/dansrus
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  voetbaljournaal
  www.bloggen.be/voetbal
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  overgewicht
  www.bloggen.be/overgew
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  godelieve
  www.bloggen.be/godelie
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  wreckart
  www.bloggen.be/wreckar
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  florke
  www.bloggen.be/florke
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  belgiumkayakvisser
  www.bloggen.be/belgium
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tlissewegenartje
  www.bloggen.be/tlissew
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!