Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
  • BLOGGEN.BE IS BINNENKORT NIET MEER BEREIKBAAR
  • SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN BINGO NAMIDDAG
  • MEE MET DE 'ORDE VAN DE PRET' NAAR DE CARNAVALSTOET TE VELDEGEM
  • UITSLAG MAANDELIJKSE VOGELPIK 'HOF DER PRINSEN-LISSEWEGE'
  • WINNAARS BEKEND VAN ' THE HEN HOUSE TROPHY' MET CARNAVAL IN 'DE KIP'
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    gameplezier
    www.bloggen.be/gameple
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    EXTERNE LINKS

    Foto

    Klik hieronder

    Foto
    Instagram
    Foto
    Zoeken in blog

    WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

    header
    07-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'T VAARTJE ONTMOETINGSCENTRUM LISSEWEGE' IS OP ZOEK NAAR OUDE FIETSEN


    't Vaartje ontmoetingstuin Lissewege' is op zoek naar oude (kapotte) fietsen of fietswielen die eigenlijk de vuilbak in mogen. ze willen er een pad van maken om de nieuwe fietsparking die wat verder weg ligt van de ingang, aan te duiden. Men mag de fietsen zetten aan de poort van tVaartje, Lisseweegsvaartje 28

    De voorkeur gaat naar kinderfietsen, steppen enzÂ…

    Ze worden dan opgepimpt en gebruikt om nieuwe fietsenparking aan te duiden.

    Dit natuurlijk allemaal pas als ze fiat krijgen om deze zomer open te gaan.

    07-05-2020 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


    06-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINKELEN IN HET BRUGSE


    Op maandag 11 mei start een nieuwe fase in de versoepeling van de veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19). De Nationale Veiligheidsraad staat vanaf dan toe dat alle winkels opnieuw de deuren openen. Om dit veilig te laten verlopen, stelt Stad Brugge een evenwichtig pakket van maatregelen voor.

    In de eerste plaats moedigt het stadsbestuur burgers en bezoekers aan om de basisregels op het vlak van hygiëne tijdens het shoppen overal in de stad te respecteren. Zo blijft social distancing, waarbij mensen anderhalve meter afstand behouden, de regel. Het dragen van mondmaskers is sterk aanbevolen, maar niet niet verplicht. En wie ziek is, wordt aangeraden om in elk geval thuis te blijven.

    Burgemeester Dirk De fauw: “In samenspraak met de politie en lokale handelaars stellen we alles in het werk om de heropstart zo vlot mogelijk te laten verlopen. We besteden uitgebreid aandacht aan preventie en sensibilisering, maar zorgen ook voor de nodige ondersteuning voor zowel shoppers als winkeliers. Zo kunnen we de veiligheid van iedereen garanderen.”

    Mobiele ontsmettingsunits en straatmarkeringen
    Op de drukste plaatsen in de binnenstad neemt de Stad bijkomende maatregelen. Aan het begin van de vier meest bezochte winkelstraten – Noordzandstraat, Steenstraat, Geldmuntstraat en Zuidzandstraat – zullen mobiele ontsmettingsunits staan. Hier kunnen bezoekers contactloos de handen ontsmetten en mondmaskers uit een automaat kopen.

    Drie van de vier hoofdwinkelstraten, die de Markt en ’t Zand verbinden, zullen van maandag tot en met zaterdag verkeersvrij zijn van 13 tot 18 uur. De Zuidzandstraat wordt niet autovrij omwille van de bereikbaarheid van de zone rond de Katelijnestraat.

    Om te voorkomen dat mensen elkaar te dichtbij kruisen, houden wandelaars in de verkeersvrije winkelstraten rechts op de rijweg. Straatmarkeringen duiden de wandelrichting aan.

    Het voetpad wordt voorbehouden als wachtzone voor wie een winkel binnen wil, met duidelijke ‘wachtstippen’ op de grond, op anderhalve meter afstand. De betalende parkeerplaatsen in deze winkelstraten worden opgeheven en ingericht als laad- en loszones. Hierdoor maken we ook extra ruimte vrij voor voetgangers. Aan de rand van de winkelzone komen infoborden die deze maatregelen duidelijk illustreren.

    Winkeliers moeten zelf toezien op de naleving van social distancing in de winkels. De richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad op dit vlak stellen een maximum voorop van Ă©Ă©n persoon per 10m², gedurende een maximale periode van 30 minuten.

    Je mag enkel individueel gaan winkelen. Uitzondering hierop zijn kinderen jonger dan 18 jaar en andere personen die hulp nodig hebben, zij mogen begeleid winkelen. Ten slotte worden mondmaskers - net zoals op andere drukke openbare plaatsen - ook in winkels sterk aanbevolen.

    De horecazaken blijven tot nader order gesloten. De toiletten in de Brugse Vrije (Burg 11), in de stadshallen en op 't Zand zijn toegankelijk voor het publiek.

    Gemeenschapswachten en politie zien toe op veiligheid
    Stad Brugge zet gemeenschapswachten in om de heropstart van het winkelen in goede banen te leiden. Samen met de politiediensten zullen zij bezoekers begeleiden en erover waken dat de maatregelen nageleefd worden.

    Vinger aan de pols
    Burgemeester Dirk De fauw: “Samen met de politie houden we de situatie vanaf 11 mei op het hele Brugse grondgebied nauw in de gaten. We waken niet alleen over een naleving van de maatregelen, maar blijven ook waakzaam voor knelpunten. Als bijkomende ingrepen nodig blijken, zullen we hier snel op inspelen.”

    06-05-2020 om 23:45 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERICHT VAN EERSTE MINISTER WILMES


    Bericht van de Eerste Minister, Sophie Wilmès

    Vandaag, woensdag 6 mei, is de Nationale Veiligheidsraad, uitgebreid met de ministers-presidenten, bijeengekomen om de nieuwe fase van de afbouwstrategie, namelijk fase 1b, die op 11 mei van start gaat, te valideren, te vervolledigen en te verduidelijken. De experts hebben groen licht gegeven voor deze nieuwe fase naar aanleiding van een aantal gunstige criteria op dit moment, namelijk het aantal ziekenhuisopnames per dag, de gemiddelde trend van deze ziekenhuisopnames die lager is dan de voorgaande weken, het aantal bedden op intensieve zorg, testing en tracing. Deze criteria zullen een rol blijven spelen bij de geleidelijke afbouw. 

    Om tegemoet te komen aan de eenzaamheid en de moeilijkheden die de fysieke afstand met zich meebrengt, heeft de Nationale Veiligheidsraad in de eerste plaats beslist om vanaf aanstaande zondag een verdere uitbreiding van de sociale contacten toe te staan.

    Op dit moment is het mogelijk om buiten af te spreken met twee mensen - altijd dezelfde -, voor een wandeling of om samen te sporten. Deze mogelijkheid is nog steeds van toepassing.

    Vanaf 10 mei mag elk gezin thuis maximaal vier personen - altijd dezelfde - ontvangen. Om het aantal contacten te beperken om de verspreiding van het virus niet te bevorderen, verbinden de bezoekers zich ertoe slechts met Ă©Ă©n gezin af te spreken. Het doel is om het aantal gezinnen (mensen onder hetzelfde dak) die mekaar ontmoeten tot een minimum te beperken en een zo groot mogelijke wederkerigheid te garanderen.

    En dit onder de volgende voorwaarden:

    - De veiligheidsafstand moet uiteraard worden nageleefd met de bezoekers.
    - Als mensen een tuin of terras hebben, is het beter om dit bezoek buiten te organiseren.
    - Het is duidelijk dat geen bezoek kan worden toegestaan als een gezinslid of Ă©Ă©n van de bezoekers ziek is.
     - Speciale aandacht moet worden besteed aan oudere en kwetsbare mensen.
    Dit systeem maakt het ook makkelijker om op te sporen wie met wie contact heeft gehad mocht Ă©Ă©n van de personen besmet zijn met Covid-19.

    We zullen de mogelijkheden om deze contacten uit te breiden blijven evalueren terwijl we de verschillende fasen doorlopen. Dit zal niet tegen 18 mei mogelijk zijn.

    Op 11 mei zullen we ook de winkels heropenen. Deze heropening zal - net als altijd - moeten plaatsvinden met strikte inachtneming van de volgende regels:

    Net als voor de winkels die al open zijn – zal slechts 1 klant per 10m² worden toegestaan en dit voor maximaal 30 minuten. Een uitzondering wordt gemaakt voor kleinere winkels.

    - Elke klant wordt ten zeerste aanbevolen om in de winkels bescherming te dragen die de neus en de mond bedekt. In ieder geval moet de veiligheidsafstand worden gerespecteerd.
    - Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de gezondheid en de veiligheid van hun werknemers en moeten alles in het werk stellen om veilige werkomstandigheden te garanderen.
    - Om drukte te vermijden, zal iedereen zijn boodschappen alleen moeten doen. Een uitzondering wordt gemaakt voor kinderen jonger dan 18 jaar – zij mogen door een ouder worden begeleid - en voor mensen die hulp nodig hebben. Het is ook aan te raden om naar de winkels te gaan die zich in een stad of gemeente in de buurt van uw huis of werkplek bevinden. Daguitstapjes en toeristische activiteiten blijven verboden. Ook bijeenkomsten zijn nog altijd verboden. De lokale autoriteiten zullen ervoor zorgen dat de veiligheidsafstand in de openbare ruimte wordt gehandhaafd en zullen de nodige maatregelen nemen. Er moet voorrang worden gegeven aan mensen ouder dan 65 jaar, mensen met beperkte mobiliteit en aan het zorgpersoneel.

    U mag gebruik maken van het openbaar vervoer als u geen alternatief heeft. Het doel is om degenen die er het meest nood aan hebben, toegang te geven tot het openbaar vervoer.

    Contactberoepen buiten de medische en paramedische zorg mogen helaas hun activiteit nog niet hernemen.

    Ook de markten zullen in deze fase niet kunnen worden hervat. Alleen individuele marktkramen (food en non-food) zullen worden toegestaan, en dit door de lokale autoriteiten en op de gebruikelijke locaties. Zoals overal zal de veiligheidsafstand moeten worden gerespecteerd.

    Helaas zullen de cafés, bars, restaurants en de feest-, recreatieve, culturele en toeristische plaatsen ook in deze fase gesloten blijven.

    De volgende fase is op dit moment voorzien voor 18 mei. De gemeenschappen en de onderwijswereld werken al samen om te zorgen voor een geleidelijke hervatting van de lessen in het basis- en het secundair onderwijs.

    In de tussentijd zullen we samen met de deskundigen de haalbaarheid en de voorwaarden bepalen voor:

    - De hervatting van de markten;
    - De heropening van musea, bibliotheken, dierentuinen etc.;
    - De heropening van beroepen met fysiek contact zoals kappers;
    - De uitbreiding van het aantal aanwezigen op bruiloften en begrafenissen;
    - De hervatting van de sporttrainingen in open lucht. De hervatting van sport- en culturele evenementen zal ook door de experts worden geanalyseerd op basis van de door de bevoegde ministers voorgelegde werkzaamheden, teneinde een nauwkeuriger tijdschema voor de verschillende fasen te kunnen voorstellen;
    - De kwestie van de daguitstappen, de tweede verblijven of de vakantiewoningen zal aan de orde komen tijdens de voorbereiding van fase 3 (geschatte datum: 8 juni).

    06-05-2020 om 23:30 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEKENRUILKAST LANGS DE SCHARPHOUTSTRAAT


    Het is nu nog leeg, maar zaterdag 9 mei staat hier een goedgevulde boekenruilkast. (Scharphoutstraat 57 Lissewege)
    Er zijn thrillers, romans, strips, jeugdboeken enz.
    Uit Corona-voorzorg zijn alle boeken ontsmet en in een plastic zakje gestopt. Er niet uithalen aub.
    Hoe werkt het? Je kiest maximaal 2 boeken pp.
    Je leest ze en brengt ze terug. OF Je zet er een ander boek/andere boeken voor in de plaats. OF je bent echt zo zot van dat boek dat je het houdt...
    Het kastje wordt regelmatig aangevuld met nieuw leesvoer.
    Hopelijk doet dit snel de ronde en krijgen we een lezend Lissewege.
    Kom gerust eens neuzen in de Scharphoutstraat!

    PS. Heb je nog boeken liggen die je toch niet meer leest, breng ze dan bij mij binnen. Je kan er anderen mee plezieren. ( In goede staat, geen lorren of vergeelde bladeren. Geen kookboeken, atlassen ed. alleen leesboeken/strips voor jong en oud)

    06-05-2020 om 00:06 geschreven door tlissewegenartje  


    05-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN NAAIATELIER - RETOUCHES 'STYLE & TRENDS'


    Hallo, we mogen bijna terug open, voor mijn atelier is het met 3 datums

    - 4 mei mag ik open om benodigdheden te verkopen ivm mondmaskers, helaas voorlopig elastiek en stof uitgeput maar we hebben gemaakte mondmaskers in voorraad, daarvoor graag een pb op 0485307145

    - 11 mei mag ik open zoals alle winkels maar aanpassen op de persoon zelf mag maar op 18 mei
    Heb je me nodig bel op 0485307145 en dan spreken we af hoe we te werk kunnen gaan voor het binnen brengen van naaiwerk.

    Naaiatelier/ retouches Style & Trends

    05-05-2020 om 23:14 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BLOMMETJES KOMEN ER AAN !


    Beste Lissewegenaar,

    Het zijn speciale tijden. Dat hebben we intussen allemaal al kunnen voelen. Maar gelukkig gaat ook in deze periode de jaarlijkse bebloeming van Brugge nog door. Stad Brugge heeft beslist om de geraniums dit jaar zelf te komen leveren in Lissewege en dit al op vrijdag 8 mei in plaats van zaterdag 9 mei. Na overleg hebben wij dan ook beslist om dit jaar de plantjes bij jullie aan de deur te leveren in plaats dat jullie deze moeten komen halen op de markt. Zo kunnen we allemaal veilig onze plantjes ontvangen en er ten volle van genieten! Jullie zullen dus vrijdag in de loop van de dag de geraniums aan jullie deur vinden. Veel plezier met het vullen van jullie bloembakken dit weekend! 

    Lissewege Leeft
    Orde Van de Pret
    Handelsgebuurtekring Lissewege

    05-05-2020 om 23:03 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD BRUGGE BESTELDE 173.000 STOFFEN MONDMASKERS VOOR DE INWONERS


    Als de coronamaatregelen van de federale overheid straks versoepeld worden, zal het dragen van een mondmasker hierin een belangrijke rol opeisen. Het stadsbestuur nam het initiatief om een grote hoeveelheid mondmaskers te bestellen die het straks kan bedelen aan alle inwoners van Brugge ouder dan twaalf jaar.

    Na een uitgebreid marktonderzoek plaatste Stad Brugge een bestelling van 173.000 stoffen mondmaskers bij de Nederlandse firma Sockshouse BV uit ’s-Hertogensbosch. Deze firma bood de beste garanties op het vlak van zowel prijs, kwaliteit als levertermijn. De bestelling maakt deel uit van een groepsaankoop in samenwerking met onder meer Gemeente Beernem, Zedelgem en Jabbeke.

    Burgemeester Dirk De fauw: “De markt voor mondmaskers is momenteel erg krap. De beschikbare maskers zijn schaars en levertermijnen lopen snel op. Dit bedrijf voldeed aan alle technische vereisten Ă©n garandeert ons een levering in de tweede helft van mei. Van zodra de levering gebeurt, starten we met de bedeling. We stellen alles in het werk om deze bedeling met vereende krachten op een minimum van tijd rond te krijgen.”

    In elke Brugse brievenbus
    De Stad zal ervoor zorgen dat in elke Brugse brievenbus een correct aantal mondmaskers terechtkomt. Hierbij zullen meteen ook de filters afgeleverd worden die door de federale overheid voorzien zijn, als deze ons tijdig geleverd kunnen worden. Burgers zullen duidelijke instructies krijgen over hoe je filters en mondmasker correct gebruikt, hoe je het mondmasker moet onderhouden en in welke situaties het gebruik aangewezen is.

    Burgemeester Dirk De fauw: “Naast de bedeling van mondmaskers voor alle Bruggelingen, zal de Stad ook mondmaskers voor alle Brugse scholieren van 6 tot 12 jaar bestellen. Deze maskers worden afzonderlijk geleverd en verdeeld via de Brugse scholen. De precieze timing hierover wordt later bekendgemaakt.”

    Verplicht op openbaar vervoer vanaf 4 mei
    Vanaf maandag 4 mei wordt neusmondbedekking aanbevolen in de openbare ruimte en verplicht op het openbaar vervoer voor gebruikers van 12 jaar en ouder. Wie op dat moment nog niet in het bezit is van een mondmasker (al of niet zelfgemaakt), kan als alternatief beschermingsmiddel een sjaal of een bandana gebruiken.

    Ook in bedrijven waar anderhalve meter afstand bewaren niet mogelijk is, is een mondmasker vanaf 4 mei verplicht. In dat geval is de werkgever verantwoordelijk om de nodige beschermingsmiddelen te voorzien.

    Voor meer info kun je terecht op www.brugge.be/coronavirus.

    05-05-2020 om 22:40 geschreven door tlissewegenartje  


    04-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT


    ********************************

    04-05-2020 om 12:07 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TENNIS TIJDENS CORONACRISIS BIJ T.C. LISSEWEGE


    TENNIS tijdens CORONACRISIS
    Beste tennissers en kandidaat-tennissers,

    Vanaf 4 mei is het zover, we hoeven niet langer te improviseren in ons kot, want er mag weer een balletje geslagen worden. Het klinkt heel eenvoudig, maar vandaag vinden we dat toch wel bijzonder. We zullen dit voorlopig wel op een andere manier moeten invullen dan we gewoon waren, want in deze heropstartfase is er nood aan duidelijke afspraken.

    In deze eerste fase wordt alleen enkelspel per terrein mogelijk, uitzondering : gezinsleden die met 4 onder 1 dak wonen mogen wel dubbel spelen!

    Om zoveel mogelijk de afstand tussen elkaar te verzekeren wordt er momenteel enkel op terrein 1 en 3 gespeeld. Voor iedereen gelden alle ‘Play Safe & Go’, zie www.tclissewege.be

    Tennislessen worden voorzien van zodra er meer duidelijkheid is over het organiseren. Zonder vooruit te willen lopen op de feiten, wordt wel aangegeven dat een eventuele versoepeling vanaf 18 mei, hieromtrent meer flexibiliteit zou betekenen.

    Men kan nu reeds inschrijven om ons de mogelijkheid te geven de nodige schikkingen te treffen.

    Er zullen lessen voorzien worden zowel voor volwassenen als voor de jeugd

    meer info: TCL secretariaat Canadezenstraat 11 0478/444 734

    04-05-2020 om 09:52 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ACTIVITEITEN VOOR MEI 2020


    Door de corona-crisis zijn er nog geen activiteiten gemeld!

    04-05-2020 om 09:40 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN DIENSTENCENTRUM LEVENSVREUGDE


    Ondertussen hebben onze cursisten naaien, al verschillende mondmaskers gemaakt. (waarvoor dank) De eerste lading werd verspreid aan onze groep 80 plussers en de maaltijdgebruikers. We hebben er echter nog zoÂ’n 80 in voorraad.

    Vanaf maandag 4 mei , kan je ze komen halen (max. 2 per persoon). Vanaf 9-12 en van 14-16 uur. Deze mondmaskers zijn gratis. Indien je zelf niet in staat bent om er een te komen halen, geef ons dan een belletje.

    Lokaal Dienstencentrum Levensvreugde – Lisseweegs Vaartje 43 – 8380 Lissewege – 050 /32 62 80.

    04-05-2020 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


    30-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOOR DE LIEFHEBBERS VAN OORLOGSGESCHIEDENIS


    30 april 1945: Hitler pleegt zelfmoord in ondergrondse bunker.....KLIK HIER!

    30-04-2020 om 12:51 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOEVEEL DAGEN ZIJN WE AL IN 'LOCKDOWN'


    Hoeveel dagen ziin we al in 'Lockdown'................KLIK HIER!

    30-04-2020 om 12:23 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEK 'DE ZIELSGELIEFDE, DEEL 1 VAN DE TRILOGIE 'DE BESJERT'

    Voor een vergroting van het artikel, klik op de bijlage

    Heb je De Zielsgeliefde - De Besjert al in huis? en ja, binnenkort komt deel 2 al op de markt!
    Je hebt aardse liefde in alle mogelijke vormen. Maar volgens de joodse mystiek bestaat er een zielsgeliefde, een besjert genaamd in het Jiddish, die voor eeuwig bij jou hoort. Maar wat doe je als die liefde voor je unieke zielsverwant verboden is door de wereldse omstandigheden?
    Ontdek het meeslepende verhaal van de orthodoxe jood Chaim uit Antwerpen die zijn zielsgeliefde vindt in de niet-joodse CĂ©line uit Knokke-Heist.
    'De Zielsgeliefde' van Marian Fack is deel 1 van de trilogie De Besjert. De schrijfster geeft je een diepe kijk in de wereld van het orthodoxe jodendom, en doet je tevens geloven in de puurheid van liefde op zielsniveau.
    Het verhaal speelt zich af in Antwerpen, Knokke-Heist, Lissewege en Jeruzalem.
    Overal verkrijgbaar, ook online. Het boek kan eveneens gesigneerd opgestuurd worden

    Marian Fack

    Bijlagen:
    zzzzKW24042020.pdf (521.2 KB)   

    30-04-2020 om 01:29 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAAK ZELF EEN MONDMASKER ZONDER NAAIWERK

    .

    30-04-2020 om 01:04 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLOMMETJES BIJ ANDRE' UIT DUDZELE


    Ruime keuze van een 60 tal perk- en terrasplanten
    Geraniums, Surfinia's, Begonia, Lobelia, Petunia, Alysium, Verbena, Vlijtig Liesje,
    Tagetes, enz.......!
    Tevens een ruime keuze aan terracotta bloempotten en bakken.
    Bloemaarde en meststoffen

    AndrĂ©  Snauwaert
    Damsesteenweg 47 - 8380 Dudzele, tel. 050/59 95 06
    Dagelijks open van 8.30u tot 20u. (uren kunnen afwijken)

    Vanaf  heden, dagelijks verse aardbeien!

    *****************************

    30-04-2020 om 00:46 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOEDERDAG 10 MEI - ZEG HET MET BLOEMEN


    Moederdag 10 mei - Zeg het met bloemen

    Beste klanten,

    Zoals u weet mogen bloemenwinkels pas de deuren openen vanaf 11/05.
    Om u toch de kans te geven uw mama in de bloemetjes te zetten op Moederdag kan u nu al uw bloemen bestellen; wij zorgen dan voor een levering aan huis!
    (Het afhalen van bestellingen is helaas niet toegelaten)
    U kan uw bestellingen op diverse manieren plaatsen :

    - Via de webshop www.groenhuys.be en vervolgens doorklikken naar de webshop – betalen kan via Paypal, Bancontact, Creditcard
    - Via de website www.groenhuys.be en vervolgens via “bestellen”
    - Via e-mail info@groenhuys.be

    Gelet op de verwachte drukte vragen wij u uitdrukkelijk om minstens 2 dagen vooraf te bestellen en te betalen. Zo kunnen wij zorgen voor een vlotte en veilige afhandeling.

    Moederdagactie!
    Alle leveringen tot en met 10 mei op grondgebieden met postcodes 8000, 8200, 8380, 8370 en 8377 zijn gratis!!!

    Wij wensen alle moeders nu al een fijne moederdag toe!

    Martine & Nicky

    30-04-2020 om 00:35 geschreven door tlissewegenartje  


    29-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


    Nieuwsjes uit Zeebrugge..............KLIK HIER!

    29-04-2020 om 00:54 geschreven door tlissewegenartje  


    28-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LISSEWEEGSE MODIEUZE MONDMASKERS


    Mijn naam is Laura De Corte, woonachtig langs het Lisseweegs Vaartje en ik naai
     sinds het begin van de lockdown modieuze mondmaskers. Ze zijn beschikbaar op

    28-04-2020 om 23:16 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJDENS CORONA AFHAALGERECHTEN


    Voor een grotere afbeelding............KLIK HIER!



    **********************************************

    28-04-2020 om 22:55 geschreven door tlissewegenartje  



    Foto

    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs