Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
  • BLOGGEN.BE IS BINNENKORT NIET MEER BEREIKBAAR
  • SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN BINGO NAMIDDAG
  • MEE MET DE 'ORDE VAN DE PRET' NAAR DE CARNAVALSTOET TE VELDEGEM
  • UITSLAG MAANDELIJKSE VOGELPIK 'HOF DER PRINSEN-LISSEWEGE'
  • WINNAARS BEKEND VAN ' THE HEN HOUSE TROPHY' MET CARNAVAL IN 'DE KIP'
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    nabor
    www.bloggen.be/nabor
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    EXTERNE LINKS

    Foto

    Klik hieronder

    Foto
    Instagram
    Foto
    Zoeken in blog

    WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

    header
    03-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD BRUGGE EN OCMW ONDERSTEUNEN SENIOREN EN KWETSBARE DOELGROEPEN


    Project “Vierkant tegen eenzaamheid” zet alles op alles 
    om Bruggelingen door coronacrisis te loodsen

    "Bellen, schrijven, praten, luisteren"

    De strijd aanbinden tegen eenzaamheid; daar wordt nu tijdens de coronacrisis in Brugge meer dan ooit werk van gemaakt. Het actieplan “Vierkant tegen Eenzaamheid”, dat in het najaar van 2017 werd gelanceerd, breidt zijn werking fors uit. Op dit moment voert men gerichte telefoongesprekken, worden babbelbuddy’s ingeschakeld en zijn meldingskaarten verdeeld. Allemaal met één bedoeling: senioren en kwetsbare doelgroepen maximaal ondersteunen en door deze crisis loodsen. 

    De coördinatie van het hele project is in handen van Stad Brugge en OCMW Brugge. Burgemeester Dirk De fauw en schepen Pablo Annys kwamen het team en de coördinatoren een hart onder de riem steken en hen feliciteren met hun engagement.

    Schepen Pablo Annys: “We weten dat 85-plussers een kwetsbare doelgroep zijn. Tijdens de coronacrisis hebben ze extra bescherming en steun nodig. Daarom hebben we meteen na de afkondiging van de verstrengde overheidsmaatregelen een ‘belactie’ op poten gezet.  Een 70-tal medewerkers van het OCMW en de buurt- en dienstencentra van Mintus engageren zich om 4500 85-plussers in onze stad op te bellen en te polsen hoe het met ze gaat.”

    Intussen zijn al zo’n 2000 van die gesprekken gevoerd, met succes.  “Mensen zijn supercontent met een telefoontje; ze hebben er deugd van”, zegt Pablo Annys. “We hopen tegen eind volgende week iedereen te hebben gebeld. Wanneer we dringende hulpvragen detecteren, krijgen de ouderen opvolging via de maatschappelijk werkers van de dienst Seniorenzorg en via verschillende vrijwilligers. Boodschappenhulp is nu het meeste nodig, samen met een ‘gewoon babbeltje’ tegen de eenzaamheid.” 

    Heel wat Bruggelingen komen door de coronacrisis en het advies “blijf in uw kot” nauwelijks nog buiten. Wie weinig kennissen of familie heeft, valt letterlijk uit de boot en wie geen digitale gespreksmethodes gebruikt, is verstoken van sociaal contact. Ook hier maakt Stad Brugge het verschil.

    Burgemeester Dirk De fauw: “Met ‘Vierkant tegen Eenzaamheid’ brengen we babbelbuddy’s samen. Dat gebeurt met de steun van de buurt- en dienstencentra en Howest Brugge. Een babbelbuddy maakt op regelmatige basis tijd vrij voor een gesprek via de telefoon, Skype of andere onlinetools. Sommige mensen schrijven een brief of een kaartje; ook dat contact wordt door mensen heel erg gewaardeerd. Onze babbelbuddy’s kiezen steeds voor het communicatiekanaal waarmee de cliënt het meeste vertrouwd is. De buddywerking is geen hulpverlening, maar een manier om met mensen een gezellig gesprek te voeren of ze een leuk contact te bezorgen, in een ongedwongen sfeer. Als stad willen we bovenal duidelijk maken dat we er tijdens de crisis zijn voor de mensen, ook als zij niet ziek zijn.”

    Burgemeester De fauw onderstreept dat kandidaat-babbelbuddy’s zich op elk moment kunnen aanmelden. “Het kan heel makkelijk via info@brugge.be, of het nummer 050 44 80 00. Op de webpagina brugge.be/babbelbuddy doen we het project helder uit te doeken, met een bijhorend filmpje. We hopen dat Bruggelingen zo spontaan hun steentje willen bijdragen aan het buddyverhaal.”

    Naast de telefoongesprekken en de babbelbuddy’s, koos “Vierkant tegen Eenzaamheid” voor een derde pijler in de coronacrisis: meldingskaarten. Die kaarten zijn intussen bij alle 65-plussers in de stad in de bus gedropt, met de hulp van de Vrijwilligerscentrale en de buurt- en dienstencentra. 
    Pablo Annys: “De meldingskaarten zijn informatief bedoeld, als ondersteuning van ons actieplan. Zo weten inwoners van Brugge dat ze op het nummer 050 44 80 00 en via info@brugge.be altijd vragen mogen stellen over de crisis en de maatregelen. We bemannen de ‘helpdesk’ maximaal om iedereen zo snel mogelijk een antwoord te geven. Inmiddels hebben zich meer dan 200 vrijwilligers aangemeld om daarbij te helpen.”

    Burgemeester De fauw beaamt dat de bevolking het signaal van “Vierkant tegen Eenzaamheid” vlot oppikt, en dat inwoners goed gebruikmaken van de ondersteuning die Stad Brugge en OCMW Brugge nu bieden. “De hulpvragen zijn zeer divers en worden telkens gematcht aan beschikbare vrijwilligers, volgens hun eigen mogelijkheden. We laten hen mensen opbellen, boodschappen doen, mondmaskers verzamelen of  apotheekbezoeken doen. Als vrijwilligers de boodschappen niet kunnen doen, spelen we de vraag door naar de boodschappendienst van de buurt- en dienstencentra van Mintus. Die dienst is tijdelijk uitgebreid; ze bedient nu iedereen met een zorgnood die geen direct hulpnetwerk heeft.”

    Meer info over diensten en hulp tijdens de coronacrisis: www.brugge.be/corona
    Meer info over de babbelbuddy’s: www.brugge.be/babbelbuddy
    Meld je aan als babbelbuddy op info@brugge.be of op 050 44 80 00
    Hou de Facebookpagina’s “Vierkant tegen eenzaamheid”, “Brugge Solidair” en de pagina’s  van de buurt- en dienstencentra van Mintus alsook 't Lissewegenartje in de gaten voor de laatste updates.

    03-04-2020 om 21:29 geschreven door tlissewegenartje  


    02-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN CARNAVALVERENIGING 'ORDE VAN DE PRET'


    *************************

    02-04-2020 om 00:25 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMGEVINGSVERGUNNING EN CORONACRISIS


    Om de omgevingsvergunning (vroegere bouwvergunning) te beoordelen, is een uitgebreid proces nodig met het beoordelen van de plannen, adviezen opvragen, eventueel de organisatie van een openbaar onderzoek... Hierbij is er veelvuldig contact nodig tussen de betrokken partijen.

     Schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon: “Door de coronacrisis is dit momenteel een moeilijke situatie. De Vlaamse Regering stelde vorige week enkele nieuwe maatregelen voor om de procedure van deze omgevingsvergunning tijdelijk anders aan te pakken. Op die manier kunnen de mensen hun bouwplannen voortzetten.”

    Nieuwe dossiers kunnen nog steeds worden ingediend.

    De beslissingstermijn van het college van burgemeester en schepenen wordt verlengd met 60 dagen ofwel 30 dagen afhankelijk van het type dossier. 

    Schepen Franky Demon: “In de praktijk werken we maximaal verder volgens de oude basisregels en proberen we dan ook deze noodregelgeving slechts bij uitzondering te gebruiken. We proberen voor dossiers van de zogenaamde eenvoudige procedure dus de initiële timing zo goed als mogelijk te respecteren.”

    Openbare onderzoeken opgeschort tot 24 april

    Voor bepaalde dossiers is een openbaar onderzoek nodig. Dit onderzoek omvat ook de mogelijkheid om de plannen fysiek te bekijken. Dit kan in deze crisissituatie niet langer veilig verlopen. Op aangeven van de Vlaamse Regering wordt dan ook dit onderdeel van de procedure gevoelig aangepast.

    De lopende openbare onderzoeken worden opgeschort van 24 maart tot 24 april (= voorlopige datum). Het openbaar onderzoek wordt hernomen na 24 april (voor de resterende dagen). Er mogen geen nieuwe openbare onderzoeken opgestart worden tot 24 april.

    Voor wie niet akkoord gaat met de beslissing van de Stad, wordt de beroepstermijn verlengd van 30 tot 60 dagen.

    Wie zijn vergunning ontvangen heeft, kan de werkzaamheden starten na 65 dagen in plaats van 35 dagen. Deze ruimere tijd moet ervoor zorgen dat iedereen tijd heeft om eventuele bezwaren over te maken.

    02-04-2020 om 00:20 geschreven door tlissewegenartje  


    01-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ACTIVITEITEN VOOR APRIL 2020


    De activiteitenkalender voor april 2020.............KLIK HIER!

    01-04-2020 om 18:12 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEERTJES SPOTTEN DAG 3


    Dag 3 bij het beertjes spotten, achter vele ramen terug beertjes in verschillende kleuren,
    groottes, al dan niet verstopt en weerom prachtig om te zien. KLIK HIER!

    01-04-2020 om 17:35 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN DE OPENBARE BIBLIOTHEEK 'DE BIEKORF'


    Schepen van Cultuur Nico Blontrock: “Heel wat mensen zitten noodgedwongen thuis. Een goed boek of een fijne cd kan de gedachten verzetten en de tijd wat sneller voorbij laten gaan. Daarom werkten we een regeling uit waarbij het mogelijk is om vanaf maandag 6 april gereserveerde materialen af te halen in Hoofdbibliotheek Biekorf in de Kuipersstraat. Samen met het personeel zorgen we ervoor dat dit op een veilige manier kan verlopen, zowel voor de ontleners als voor hen.”

    Burgemeester Dirk De fauw: “Met deze initiatieven wil de bibliotheek haar rol als essentiële basisdienstverlening verder opnemen op een verantwoordelijke manier die het risico op verspreiding van het coronavirus beperkt. Het kosteloos reserveren van materialen kan al vanaf donderdag 2 april.”

    Concreet houdt deze afhaaldienst het volgende in:

    - Dit kan in Hoofbibliotheek Biekorf (Kuipersstraat);

    - Materialen dienen op voorhand te worden gereserveerd uit de collectie van de hoofdbibliotheek (bij voorkeur via de website https://brugge.bibliotheek.be/). Er wordt geen reservatiekost aangerekend. Meer uitleg over reserveren vind je op https://brugge.bibliotheek.be/help

    - Maximaal tien materialen per kaart (ongeacht wat er voor de sluiting van de bibliotheken halverwege maart al ontleend werd);

    - Bibliotheekmedewerkers zullen de aanvrager - per mail of telefonisch – verwittigen op welke weekdag de materialen afgehaald kunnen worden: dit tussen 9.30 en 12.00 uur of tussen 14.00 – 17.00 uur. We vragen om dat doorgegeven specifiek moment te respecteren, dit om social distancing en dus uw veiligheid te kunnen garanderen;

    - Het afhalen van die materialen kan dan vanaf maandag 6 april.

    Naast deze afhaalservice startte de bibliotheek ook al haar ‘Bibliotheek Aan Huis’-dienst opnieuw op. In samenwerking met Mintus wordt deze dienstverlening uitgebreid naar een bredere kwetsbare doelgroep. Er wordt verder onderzocht hoe de bibliotheek op een veilige manier andere instellingen, scholen, leefgroepen of woonprojecten in Brugge kan bedienen. De digidokters blijven zoals echte dokters actief onder deze coronamaatregelen en lossen ziektesymptomen van laptops, tablets en smartphones voorlopig op via mail of telefoon. Alle info daarover is terug te vinden op de website van de bib (https://brugge.bibliotheek.be/) waar je ook de vele initiatieven ontdekt die de bib zelf én de brede culturele sector neemt om cultuur (e-boeken, luisterboeken, films, theatervoorstellingen, enz) tot in de huiskamer te krijgen zonder dat je daarvoor uit jouw kot moet komen.

    Ongeacht of men gebruikt maakt van deze afhaaldienst of niet, de uitleentermijn blijft voor iedereen automatisch verlengd tot twee weken na de volledige heropening van de bibliotheek.

    ***********************************************************
    Uit je kot komen voor boeken, films of muziek hoeft eigenlijk niet.
    Op onze website bundelen we de vele digitale alternatieven.


    01-04-2020 om 17:31 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RADIO SOLIDAIR OP RADIO BRUGS OMMELAND


    Radio Solidair op Radio Brugs Ommeland

    Je kunt elke werkdag tussen 13 en 16 uur luisteren naar het programma
     'Radio Solidair' op Radio Brugs Ommeland.

    Het programma staat in het teken van de coronacrisis. Je krijgt er info over
     maatregelen van lokale besturen, over acties van lokale handelaars,
     verenigingen kunnen er oproepen bekendmaken, luisteraars kunnen nummers aanvragen...

    Heb je een boodschap of idee om te delen?

    * Mail: info@ommeland.be

    * Bel: 050 34 94 94

    * SMS: 0483 76 42 58

    Hoe meeluisteren?

    * Online via www.radiobrugsommeland.be Op 102.7 FM

    01-04-2020 om 16:45 geschreven door tlissewegenartje  


    31-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE HEEFT DEZE POES GEZIEN ?


    Hartelijk dank, Boo Derudder

    *****************

    31-03-2020 om 01:19 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEDICIPLINEERDE LISSEWEGENAARS NAAR DE MARKT


    Er was heel wat volk afgekomen op de maandagmarkt, maar iedereen was gediciplineerd
    en hield een veilige afstand om dan per een of twee personen zich te begeven tot bij
     het marktkraam. 

    31-03-2020 om 00:23 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUCCESVOLLE ZOEKTOCHT NAAR DE LISSEWEEGSE BEERTJES


    Succesvolle zoektocht naar de Lisseweegse beertjes!
    Afgelopen dagen is het een heuse zoektocht geworden naar beertjes die zich schuilen
    achter een vensterraam. Vele kinderen met hun ouders doen talrijke kilometers om de
    talrijke al dan niet kleurrijke beertjes te localiseren en te tellen. Van onze kant moeten we
    nog heel wat straten doen om proberen alle beertjes te fotograferen. Onze excuses als
    we soms uw beertje vergeten hebben. Het is aan aangename bezigheid geworden en zo
    te zien respecteerde ook bijna iedereen de regels van de corona-crisis.
    Bedankt aan iedereen die een beertje of meerdere achter hun raam plaatste!

    Bekijk de voorlopige foto-albums.................KLIK HIER of.............HIER!

    31-03-2020 om 00:12 geschreven door tlissewegenartje  


    30-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRAAG EN ANTWOORD OVER HET CORONA_VIRUS EN UW HUISDIER DOOR 'GAJA'


    GAIA neemt zijn verantwoordelijkheid
    Mag ik mijn hond Jefke nog knuffelen? Hoe zorg ik dat mijn twee poezen Johnny en Kim zich goed voelen bij deze nieuwe situatie waarin ik altijd thuis ben? Mag ik nog met Rasko gaan wandelen? Mag ik mijn kat Diva nog buitenlaten? Mag ik mijn kinderen nog in de tuin laten spelen als daar de katten van de buur rondlopen? Mag ik met de hond gaan wandelen van mijn bejaarde buurman om hem te helpen? Het zijn maar enkele voorbeelden van vragen waarmee de burgers op dit moment zitten. Lees verder!

    30-03-2020 om 23:00 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS LISSEWEGE MAANDAGMARKT


    Maandag - markt Lissewege

    Vandaag 30 maart zijn we opnieuw van de partij op de markt in Lissewege. We zullen aanwezig zijn van 7u tot 12u30. U kan uw bestelling vandaag al telefonisch, per mail of via pb doorgeven. Dan kunnen we de groenten en het fruit klaarzetten voor afhaling. Het klaarzetten op voorhand maakt het voor ons en voor jullie iets makkelijker. U mag ook gewoon langskomen en bestellen aan het kraam. Indien gewenst, zijn we bereid om thuis te leveren. 

    Tel. Bernard 0474/45.17.88
    Tel. Yannick 0474/47.00.59
    bernardstroo@skynet.be

    30-03-2020 om 08:02 geschreven door tlissewegenartje  


    28-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG TREKKING TOMBOLA RFC LISSEWEGE 2019 - 2020


    *****************************

    28-03-2020 om 23:34 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT


    **************************

    28-03-2020 om 23:26 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIT ARTIKEL STOND TE LEZEN IN 'HET NIEUWS VANDAAG'


    Lees het artikel...............KLIK HIER!

    28-03-2020 om 23:13 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VANNACHT GAAT DE ZOMERTIJD IN


    Deze nacht gaat zomertijd in, 2 uur wordt 3 uur, dus een uurtje minder slapen.

    28-03-2020 om 23:01 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN POSITIEVE BOODSCHAP VAN TINE


    I ben Tine , ik ben bezig met de teksten te schrijven in kalligrafie en te verdelen aan LIssewegenaren  ( zie Toon, Marian, 't Lissewegenartje, enz; .Als er mensen zijn die  een tekst met positieve boodschap willen kunnen deze gratis bekomen bij mij. Adres is Lisseweegs vaartje 38 of tine.clerbout@gmail.com. je mag altijd bellen voor meer info. 0474/69 51 55

    28-03-2020 om 22:40 geschreven door tlissewegenartje  


    27-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN DE STAD BRUGGE - GEEN APRILGRAP


    Sluiting gemeenteafdeling Zwankendamme op 1 april

    Het college van burgemeester en schepenen besliste op maandag 11 maart om de gemeenteafdeling van Zwankendamme in de Doornweg definitief te sluiten. Vanaf 1 april gaat de afdeling dicht en kan je voor alle dienstverlening terecht in de nabijgelegen gemeenteafdelingen van Zeebrugge en Lissewege.  

    De gemeenteafdeling in Zwankendamme krijgt per week gemiddeld minder dan één bezoeker over de vloer. Bovendien is de dienstverlening in deze afdeling beperkt tot de verkoop van vuilniszakken. Gezien deze beperkte meerwaarde, besloot Stad Brugge om de afdeling te sluiten.

    Waar kan ik voortaan terecht?

    De gemeenteafdelingen van Zeebrugge en Lissewege ontvangen je graag, bovendien kan je er voor een veel breder aanbod aan diensten terecht dan louter vuilniszakken. Wie die vuilniszakken toch in Zwankendamme zelf wil aankopen, kan terecht bij bepaalde winkels in de buurt.

    27-03-2020 om 18:36 geschreven door tlissewegenartje  


    26-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE DOET MEE MET EEN ZOEKTOCHT NAAR BEERTJES IN ONS DORP!



    ZOEKTOCHT NAAR BEERTJES IN ONS DORP!

    We gaan op... berenjacht in Lissewege.
    Nu het mooi weer is kunnen vele ouders naar buiten met de kinderen om op zoek te gaan naar beertjes die achter een raam zitten langs de straten van Lissewege. Op berenjacht gaan is super cool en zeker voor de kinderen.

    VRIENDELIJKE OPROEP NAAR DE LISSEWEGENAREN:
    Plaats jij ook een beer voor jouw venster om korte wandelingen op te fleuren en leuker te maken voor de peuters en kleuters? Stuur dan een foto + straatnaam of buurt naar tlissewegenartje@telenet.be en uw foto komt dan in 't Lissewegenartje en Facebook!

    26-03-2020 om 00:59 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIP AAN 'T SPIT AAN HUIS GELEVERD


    *********************************

    26-03-2020 om 00:22 geschreven door tlissewegenartje  



    Foto

    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs