Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
  • BLOGGEN.BE IS BINNENKORT NIET MEER BEREIKBAAR
  • SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN BINGO NAMIDDAG
  • MEE MET DE 'ORDE VAN DE PRET' NAAR DE CARNAVALSTOET TE VELDEGEM
  • UITSLAG MAANDELIJKSE VOGELPIK 'HOF DER PRINSEN-LISSEWEGE'
  • WINNAARS BEKEND VAN ' THE HEN HOUSE TROPHY' MET CARNAVAL IN 'DE KIP'
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    creado
    www.bloggen.be/creado
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    EXTERNE LINKS

    Foto

    Klik hieronder

    Foto
    Instagram
    Foto
    Zoeken in blog

    WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

    header
    26-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAAT JE METEEN VERWITTIGEN BIJ EEN NOODSITUATIE


    Wees op de hoogte!
    Om in noodsituaties (overstromingen, brand/explosie, pandemie, treinongeval, Â…) de Brugse bevolking snel en adequaat te kunnen verwittigen, tekende Stad Brugge in op het nationaal alarmeringssysteem BE-Alert.

    Via BE-Alert kan de Stad jou (en je gezin) een sms, een gesproken boodschap of een mail te sturen met concrete instructies bij noodsituaties of voor zaken van algemeen belang.

    Registreer je hier!

    Waarom zou ik me registreren?
    De alarmering van de bevolking in noodsituaties verloopt nu voornamelijk via radio, tv, sociale media, de website van de stad en van de lokale politie, Â… Kanalen waar je zelf op moet afstemmen.

    BE-Alert alarmeert en informeert de bevolking snel, gericht, actief en gecontroleerd. De juiste boodschap voor de juiste mensen.

    Daarnaast stelt het systeem ons in staat je de nodige en noodzakelijke info te bezorgen ook al ben je zelf niet in Brugge aanwezig of met andere zaken bezig. 

    Wat is het niet?
    Het systeem laat niet toe dat wij jou reclame en/of culturele boodschappen sturen. Het systeem mag enkel door de stad worden aangewend in het kader van noodsituaties of wanneer in het algemeen belang alarmeren of informeren wenselijk is.

    Aarzel dus niet, volg het voorbeeld van reeds 4000 Bruggelingen en registreer je op http://be-alert.be . Bovendien vind je op die website ook meer info.

    26-06-2018 om 20:08 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KUNSTPROJECT SEA KU(N)ST FRONT WORDT VOOR DE TWEEDE MAAL GEORGANISEERD


    Het  kunstproject SEA ku(n)st FRONT wordt voor de 2de maal georganiseerd. Het project is een initiatief van maritiem themapark Seafront, in samenwerking met het FeestcomitĂ© Zeebrugge, buurtwerk Zeebrugge en Â’t Lissewegenartje. Deze tijdelijke pop-up galerij biedt een podium aan lokale kunstenaars en creatievelingen om hun talenten aan het grote publiek te laten zien. Vanaf 6 juli tot en met 31 augustus krijgen bezoekers de kans om elke vrijdag, zaterdag en zondag de schilderkunst, keramiekwerken, fotografie, beeldhouwwerken en poĂ«zie van ‘mensen van bij onsÂ’ te bewonderen. In totaal hebben opnieuw een 10-tal artiesten uit Zeebrugge, Lissewege en omstreken hun schouders onder dit project gezet. Elke dag zal Ă©Ă©n van de deelnemers aanwezig zijn in de galerij om bezoekers te ontvangen en een woordje uitleg te verschaffen bij de tentoongestelde werken.

    Praktisch: juli/aug: elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14u00-18u00
    Extra openingsdag op woensdag 15 augustus (14u00-18u00)
    Locatie: Vismijnstraat nr. 91-93, 8380 Zeebrugge

    Ook te bekijken via Facebook: https://www.facebook.com/kunstaanzee

    26-06-2018 om 01:01 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIENDELIJKE OPROEP VAN 'ZEEBRUGGE ONDER DRUK'

    Foto 'Het Nieuws vandaag'

    Hallo iedereen! 

    Mogen wij nog even aan uw bel komen trekken om jullie warm te maken om samen met ons de gemeenteraad Brugge bij te wonen morgen en dit om de heren en vrouwen politici ginder te tonen dat Zeebrugge zich niet zomaar bij de beslissing Visart zal neerleggen als definitieve optie voor de ligging van de nieuwe sluis.

    Het weer zal alvast meezitten....wilt u gaan winkelen in Brugge, kom dan om 18 u even tot aan de Burg. Wilt u een avondwandeling maken, en daarna een gezellig terrasje meepikken, kom dan ondertussen om 18 u even tot aan de Burg.

    Want meer vragen wij niet van u. Van 18u tot 18u30 staan wij op de Burg en hopen daar mede-Zeebruggenaars te zien die net als wij aandacht willen vragen aan de gemeenteraad voor wat boven ons hoofd hangt.

    Denk niet ‘mijn buur zal wel gaan’ of ‘er zal zo wel volk genoeg zijn’. Neen, kom samen mét uw buur af zodat we ons gesteund weten door onze achterban.

    Wij zijn er zĂ©ker, en u hopelijk ook! 

    Strijdvaardige groeten,

    Zod Zeebrugge 

    26-06-2018 om 00:16 geschreven door tlissewegenartje  


    25-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'T WAS WERE VAN DADDE.......!!!

    Foto 'Diane V.'

    Het zwaar vrachtverkeer blijft maar door Lissewege komen!

    25-06-2018 om 22:38 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW BUURTNETWERK TE LISSEWEGE


    Voor een vergroting van het formulier.......KLIK HIER!

    25-06-2018 om 13:15 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LISSEWEGE LEEFT ORGANISEERT EEN 'FAMILIE NAMIDDAG'


    Iedereen welkom vanaf 14u voor een gezellige familienamiddag. We zullen taart en andere gebakken hebben, er zal koffie en andere drankjes zijn. Jong en Oud kunnen zich amuseren met verschillende spelletjes die we voorzien (kubb, reuze mikado, ballo smito, ...)

    De opbrengsten zijn ten voordele van de Halloweentocht. We hopen zo de Halloweentocht in Lissewege betaalbaar te houden.

    25-06-2018 om 00:55 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE

    Foto 'Kelly Boussemaere'

    Bekijk een reportage van de 'Zeewijding Zeebrugge 2018'......KLIK HIER!

    25-06-2018 om 00:48 geschreven door tlissewegenartje  


    23-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAMPIOENVIERING KARABIJNSCHUTTERSCLUB 'THE RED SHOOTERS'


    Na jaarlijkse traditie wordt de competitie van het karabijnschieten afgesloten met een kampioenenviering en bijhorend souper bij de karabijnschuttersclub 'The Red Shooters'. De plaats van het gebeuren ging door in hun locaal café Sint Amand bij Marina en Jacky.
    Bij de Dames ging de eerste plaats naar Lambert Carine die de trofee '2017-18' naar huis mocht nemen, gevolgd door Dolores David als 2de en Tanghe Carine op de 3de plaats.
    Bij de Heren ging de trofee naar Maes Eddy, gevolgd door Depestel Patrick die helaas niet aanwezig kon zijn en Vandenbroucke Jimmy op de 3de plaats. Tevens kregen de 3 eersten bij de Dames en Heren een unieke trofee aangeboden door Schepen van sport 'Dolores David'.
    Na het officiele gedeelte was het natuurlijk smullen geblazen.
    De eerst volgende schieting van 'The Red Shooters' gaat door op 1 september 2018. Nieuwe schutters zijn steeds welkom!







    23-06-2018 om 21:09 geschreven door tlissewegenartje  


    22-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LISBLOMME SUPPORTERT VOOR ONZE RODE DUIVELS


    Groepsfoto in groter formaat......KLIK HIER!

    Deze morgen mochten de leerlingen, kleuters, leerkrachten, directie en personeel
    van de 'Lisblomme' in supportersoutfit van de Rode Duivels naar school komen.

    22-06-2018 om 23:34 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERA GAAT MET PENSIOEN



    Afgelopen donderdag 21 juni organiseerde het Stedelijk Onderwijs Brugge-Noord, Ter Poorten een feestje voor 'Vera Van Hullebus' die op pensioen gaat. Omstreeks 18u werd Vera thuis opgehaald in een open witte volkswagen en naar de school gebracht. Vele leerlingen, kleutertjes, Schepen van Onderwijs Pablo Annys, ouders, leerkrachten en collega's hadden een erehaag gevormd om onze geemotieerde Vera te verwelkomen. Daarna ging het richting turnzaal dat voor deze gelegenheid feestelijk aangekleed was. Na de lovende woorden van directeur Hilde Clemmens mocht Vera veel bloemen, tekeningen, gelukwenskaarten en geschenkjes in ontvangst nemen van de kleutertjes en de leerlingen.
    Vera is op 1-9-1973 voor de Stad Brugge beginnen werken tot op heden maar ze vind zelf dat ze de laatste 12 jaar in Ter Poorten, dit haar mooiste werkjaren waren. Ze was zowel poetsdame, opvangdame, collega en vriendin uit de duizend!
    Vera moet op pensioen maar tegen haar goesting, dus heeft de school haar maar een C4 gegeven met als reden: "Te ijverig, te ondernemend, te sociaal, te leidinggevend, teveel gevoel voor humor, te babbelig, te empatisch, teveel van het goede,...."
    Alle aanwezigen werden tijdens dit pensioenfeestje nog getrakteerd op een natje en een droogje terwijl Vera van de mensen vele gelukwensen kreeg voor de toekomst.


    Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER of..........HIER!

    22-06-2018 om 04:08 geschreven door tlissewegenartje  


    21-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TE KOOP: "TUINWACHTERTJES IN KERAMIEK"


    Gemaakt door "keramiek vdc"

    Zelf gemaakte tuinwachtertjes in keramiek: 8 Euro/stuk
    Bestellen via sms met naam, adres en aantal stuks naar 0487/49 92 15

    21-06-2018 om 23:02 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARTOON VAN DE WEEK


    *************************

    21-06-2018 om 22:06 geschreven door tlissewegenartje  


    20-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTEER ALVAST IN UW AGENDA


    Zaterdag 11 Augustus vanaf 18.00 uur in zaal 't Centrum te Zwankendamme
    BBQ PARTY tvv Vzw De Lekkerbekken Carnavalvereniging

    Vowassene € 17 (apero, 4 stukken vlees en dessert)
    Kind € 12,5 (fruitsap, 2 stukken vlees en dessert)
    START ETEN VOORZIEN TEGEN 19-19.30 uur
    Voor de kleinsten is er eveneens een springkasteel voorzien en voor de grotere nadien party GRATIS INGANG!
    Kaarten te verkrijgen bij alle bestuursleden en in Café De Kavijaks t.e.m dinsdag 7 augustus

    Tevens is dit de laatste voorrangsdag om zich in te schrijven voor carnaval 2018-2019.
    Dit enkel voor de leden die vorig jaar meegeweest zijn.
    OPGELET je bent maar ingeschreven als je betaald hebt

    20-06-2018 om 23:06 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERUG GRAS LANGS DE GIJZELEWEG


    Laatst toonden wij als blikvanger van de week een foto van de Gijzeleweg waarbij
    het onkruid welig tierde langs het fietspad en waarbij de nieuwe struikjes niet of nauwelijks
    te zien waren. Voordat men de struikjes afgelopen winter plantte was het gras. Dan
    heeft men in opdracht het gras verwijderd, de grond gekuist en vele struikjes geplant.
    Een grote kost aan plantmateriaal en werkuren om dit nu allemaal terug te verwijderen
    en terug gras te zaaien. Conclusie: "Weg gesmeten geld".

    20-06-2018 om 22:42 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE STAD BRUGGE INFORMEERT


    Er zijn de afgelopen tijd enkele nieuwe wetgevingen van kracht gegaan om het welzijn van katten te bevorderen. Op 1 november 2017 ging de registratieplicht in voege en daar komt nu de sterilisatieplicht bij.

    Wat houdt deze plicht precies in?
    Vanaf 1 april 2018 moet elke kat, voor de leeftijd van 5 maanden, gesteriliseerd worden. De sterilisatie wordt door de dierenarts genoteerd bij de registratie in de databank CatID.

    Katten geboren tussen 31 augustus 2014 en 1 april 2018 zullen ten laatste op 1 januari 2020 gesteriliseerd moeten zijn, zelfs als ze niet verkocht of weggegeven worden.

    Mensen die hun dier niet steriliseren, zorgen ervoor dat de kattenpopulatie alsmaar groter wordt. Hoe meer nestjes een kat krijgt, hoe moeilijker mensen een thuis vinden voor de kittens. De diertjes worden dan vaak naar het asiel of naar een opvang gebracht, die elk jaar kreunen onder het aantal binnengebrachte kittens. Of de kleintjes worden gedumpt en zijn gedoemd een zwerversbestaan te leiden. Met deze nieuwe regel kan heel wat dierenleed vermeden worden.

    Brochure en affiches
    Om katteneigenaars op de hoogte te brengen van deze nieuwe verplichtingen, heeft Stad Brugge een affichecampagne en een bijbehorende folder onder de noemer “Als de kat van huis is …” uitgewerkt. Hiermee willen we katteneigenaars aansporen om hun huisdieren te registreren en te steriliseren, ook als zou blijken dat hun dier net buiten de regels van de plicht valt.

    De folder kun je hier downloaden

    Wens je mee te werken aan de verspreiding van de folder en de affiche, dan kun je de dienst Wonen en Omgeving-Leefmilieu contacteren (Huis van de Bruggeling, Frank van Ackerpromenade 2, 8000 Brugge, tel. 050448000/e-mail:info@brugge.be).

    20-06-2018 om 22:23 geschreven door tlissewegenartje  


    19-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN S-PLUS ZEEBRUGGE


    ***********************

    19-06-2018 om 21:17 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'ANDERS DURVEN KIJKEN' VOORDRACHT DOOR MONIQUE VAN DEN ABBEEL



    Zaterdag 30 juni gaat er een voordracht door van 'Monique van en Abbeel'.

    Dit gaat door in tVaartje : Lisseweegs vaartje 28 om 14 uur.

    Het is zonder inschrijving en volledig gratis.

    Zij is de schrijfster van het boek ‘graag zien’ en komt tegenwoordig
     ook veel in het nieuws met haar blindengeleidpaardje Dinky.

    19-06-2018 om 20:44 geschreven door tlissewegenartje  


    18-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


    - Woensdag 20 juni om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
    - Donderdag 21 juni om 8u voor: Angéle Barremaecker, echtgenote Julien Declerck, overleden ouders en Maurice
    - Vrijdag 22 juni om 8u voor: Georges Van Moere
    - Zondag 24 juni om 11u voor: Willem Peeters en echtgenote

    Zaterdag 23juni om 16.30u: Doopsel van Xander, zoontje van Mike Brutyn en Pieter-Jan Franco

    18-06-2018 om 22:51 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE



    Nieuwsjes uit Zeebrugge.............KLIK HIER!

    18-06-2018 om 22:45 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAGFIETSTOCHT MET PICNIC: "HET BRUGSE OMMELAND"


    Dagfietstocht met pic-nic!!!“ Het Brugse ommeland 

                               Dinsdag 26/06/2018.                                

    De dienstencentra en Pasar Oostkust nodigen jullie van harte uit op hun: Dagfietstocht met pic-nic,
    Wij verkennen ,”Het Brugse ommeland”  ,Zeebrugge, Lissewege,via Zuienkerke richting Varsenare en Sint-Andries, ,we worden verwacht om 12.45 uur in Meulewech voor onze pic-nic , een wandeling rond het domein met een bezoek aan het Merovingisch hallenhuis , terug via Sint-Andries, Zuienkerke richting lissewege (stop) en Zeebrugge.

    Om 9.45,te Zeebrugge en 10.00, te Lissewege, vertrekken wij dan voor een fietstocht, van een 45 tal Km. 
    Verzamelen aan het het buurthuis,venetiestraat 1 te Zeebrugge (9.30 uur) en dienstencentrum Levensvreugde ,Lisseweegs vaartje 43. (9.45uur)

    Praktisch: E-bike en gewone fietsen , beiden zijn welkom.
                   Afstand: +-45.00Km
                   Deelname:  6.00 euro  ( broodje inbegrepen )
                   Inschrijven tot maandagmiddag  25 juni 2018

     Informatie en inschrijven:

     Dienstencentrum d’oude staosie, Zeebrugge, Venetiestraat 1, tel: 050/326340  
           
     Dienstencentrum  Levensvreugde, Lisseweegsvaartje 43, tel:050326280

     Pasar:  Annemie en Willy  ,  050/546478    willy.malefason@telenet.be                                                                                                          
                    Romain ,050/546694  romanof2@telenet.be

    18-06-2018 om 12:18 geschreven door tlissewegenartje  



    Foto

    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs