Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
  • BLOGGEN.BE IS BINNENKORT NIET MEER BEREIKBAAR
  • SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN BINGO NAMIDDAG
  • MEE MET DE 'ORDE VAN DE PRET' NAAR DE CARNAVALSTOET TE VELDEGEM
  • UITSLAG MAANDELIJKSE VOGELPIK 'HOF DER PRINSEN-LISSEWEGE'
  • WINNAARS BEKEND VAN ' THE HEN HOUSE TROPHY' MET CARNAVAL IN 'DE KIP'
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    be5ln
    www.bloggen.be/be5ln
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    EXTERNE LINKS

    Foto

    Klik hieronder

    Foto
    Instagram
    Foto
    Zoeken in blog

    WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

    header
    24-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - AVONDGROEP


    Mee te brengen:
    Tafelbeschermer – mesje – kleiroller – grote pot – plastiek handschoenen – saté stokken – stuk isomo of oasis (om bloemen in te prikken voor het drogen) – kartonnen doos – plastiek folie – schaar – schilderstape – repen katoen van 3 cm breed.

    Prijs voor de twee avonden:
    Leden: € 25,00 – niet leden € 30,00 (niet leden zijn niet verzekerd) 
    Deze prijs is voor de grote versie van 3 klaprozen wanneer je kiest voor een kleinere versie wordt de prijs aangepast.

    Inschrijven voor 6 mei bij:
    Andrea Van Torre ' 050/54.60.66 of via mail gevaertvandepitte@hotmail.com

    24-04-2017 om 12:22 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ER KOMT EEN BANKAUTOMAAT IN LISSEWEGE


    Enige tijd geleden kondigde ik het goede nieuwe aan dat er een bankautomaat zou komen in Lissewege. Na wat voorbereidingswerk kan ik het goede nieuws brengen, de bankautomaat komt er! De firma G4S zal instaan voor het beheer van het toestel. De Stad zelf engageerde zich door het beschikbaar stellen van de ruimte aan de stedelijke basisschool. Een mooi voorbeeld van hoe we met verenigde krachten een oplossing kunnen bieden voor Lissewege, vertelt gemeenteraadslid Mathijs Goderis (sp.a).

    Sinds het verdwijnen van het KBC-filiaal in Lissewege in september 2016, is er geen bankautomaat meer aanwezig in het dorp. "De meest nabije bankautomaat bevindt zich nu in Zeebrugge of Dudzele, wat voor veel handelaars en inwoners van Lissewege een probleem vormt" zegt gemeenteraadslid Mathijs Goderis die dit dossier van in het begin opvolgde. Naar aanleiding van de sluiting van het KBC-kantoor hebben we een petitie georganiseerd bij verschillende handelaars in Lissewege waarmee we ruim 1200 handtekeningen ophaalden. Eind oktober kregen we een reactie van G4S, een private beveiligingsfirma die nu ook in zet op de uitbating van automaten. Vandaag keurde het college van Burgemeester en schepenen dit dossier goed.

    De firma G4S is de enige firma in België die gespecialiseerd is in het plaatsen en beheren van ATM-toestellen, die onafhankelijk zijn van financiële instellingen. Zij nemen dan ook de installatie, het onderhoud en het beheer van het ATM-toestel volledig onder hun hoede. De kosten wordt door G4S doorgerekend aan de klant door bij elke transactie een klein bedrag aan te rekenen.

    Na overleg met dienst Onderwijs en de basisschool, is er gekozen om deze ATM-voorziening te plaatsen in de berging van de Stedelijke Basisschool Ter Poorten in de Stationsstraat 27, vlak aan het station en op een centrale plaats in het dorp. Er wordt voorgesteld om met een 'through the wall model' te werken. Deze is vanop straat toegankelijk. Dit betekent dat de volgende werken nodig zijn: De deur wordt vervangen door een beveiligde deur en het ATM-toestel wordt in de bestaande raamopening geplaatst.  De werken die G4S zal uitvoeren zijn op hun eigen kosten. De werken die nodig zijn zodat de ruimte achter dit ATM-lokaal niet bereikbaar én functioneel blijft zal de Stad zelf uitvoeren. Deze zullen 3.146,00 euro kosten  incl. btw.

    Ik ben zeer tevreden en trots dat ik samen met de handelaars en de mensen van Lissewege heb kunnen bijdragen aan een oplossing. Het is een goede zaak voor de leefbaarheid en de levendigheid van Lissewege dat er opnieuw een bankautomaat is. We zullen er alles aan doen op het automaat zo snel mogelijk operationeel te krijgen. Ik hoop dat we nog voor de zomer terug geld kunnen afhalen in Lissewege.

    Mathijs Goderis
    Gemeenteraadslid 

    24-04-2017 om 12:03 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOOLFEEST IN DE LISBLOMME


    Afgelopen zondag 23 april ging het jaarlijks schoolfeest in 'de Lisblomme' door. Rond de middag was het aanschuiven voor  het aperitief en de warme beenham met groentenbuffet. Daarna was het tijd om onder een stralend zonnetje te genieten van de optredens van de kinderen. Het thema dit jaar was: "wat is de naam alweer van onze school?''. Letter bij letter en klas bij klas gaven kleutertjes tot leerlingen van het 6de leerjaar het beste van zichzelf en genoten de vele aanwezigen van het spectakel waarbij op het laatst de naam : "De Lisblomme" werd gevormd.
    Na de optredens konden de kinderen meedoen aan vele spelletjes waarbij een prijsje kon gewonnen worden, er was een tombola met mooie prijzen, een bar voor de dorstigen, een mobile frietkraam, springkasteel en natuurlijk een gezellig samenzijn met de vele aanwezigen.

    Bekijk de foto's van een super geslaagde namiddag.......KLIK HIER!

    24-04-2017 om 00:34 geschreven door tlissewegenartje  


    22-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE MINIEMEN VAN KRACHTBALCLUB AVANTI LISSEWEGE ZIJN KAMPIOEN


    (Foto's Lies Schaepdryver)

    De Lisseweegse pupillen kampioen 2016 - 2017

    22-04-2017 om 20:46 geschreven door tlissewegenartje  


    21-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PERSBERICHT VAN HET OCMW - BRUGGE


    Workshopreeks “Je eigen budget op een rij” 
    leert laatstejaars bewust omgaan met geld!

    Bewust kunnen omgaan met centen wanneer je de schoolpoorten achter je dichttrekt: daar zet het OCMW van Brugge vanaf nu op in. In Atheneum Jan Fevijn (Assebroek) stelde voorzitter Dirk De fauw de workshopreeks Straks jij, je eigen budget op een rij voor aan laatstejaarsstudenten en publiek.

    “We worden binnen het OCMW vaak geconfronteerd met jongeren die tegen een berg schulden aankijken”, onderstreept de Dirk De fauw. “Ze zijn in sommige gevallen de schoolbanken amper ontgroeid, maar slepen al een immense financiële last achter zich aan. Soms komt het door tegenslag, maar ook een beperkte financiële opvoeding maakt jongeren bijzonder kwetsbaar.”

    Het OCMW wil jongeren, in samenwerking met een aantal Brugse scholen, daarom financieel bewuster en weerbaarder maken. Het resultaat is de workshop Straks jij, je eigen budget op een rij. Dirk De fauw: “Met de hulp van een begeleidende leerkracht staan studenten van 18 tijdens de workshop stil bij hun financiële rechten en plichten. Na een kort debat ontdekken ze via symboolkaarten nog meer over de spaarreflex, financiële valkuilen, de kleine lettertjes op contracten en concrete hulpverlening. Aan de hand van concrete voorbeelden leren ze keuzes maken en stellen ze klassikaal een budgetplan op.”

    Na elke workshop mogen leerlingen hun ervaringen op een A4 noteren. Deze bedenkingen en bevindingen neemt het OCMW Brugge mee in haar beleid. “We willen de de Brugse secundaire scholen stimuleren en motiveren om financiële opvoeding blijvend op de agenda te zetten. Daarvoor stellen we ook een digitale budgetgids ter beschikking. Als het toch nog fout gaat, tonen we jongeren waar ze terecht kunnen, zoals bij de dienst Budget- en Schuldhulpverlening van het OCMW”, aldus nog de OCMW-voorzitter.

    21-04-2017 om 23:27 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEVONDEN: 'SLEUTEL VOOR FIETSSLOT'


    Gevonden op het kerkhof: sleutel fietsslot (zie foto in bijlage)
    Te bekomen bij Jacxsens Bruno (tel: 050 / 547854)

    21-04-2017 om 17:23 geschreven door tlissewegenartje  


    20-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERDENKING SAINT GEORGE’S DAY IN ZEEBRUGGE


    Om de moedige poging van vice-admiraal Keyes te herdenken en om hulde te brengen aan de zowat 200 slachtoffers die toen vielen in de strijd om de vrijheid van de geallieerde landen, wordt elk jaar op 23 april of - indien 23 april niet op een zondag valt - op de zondag het dichtst bij 23 april Saint George's Day gevierd in Zeebrugge.

    De plechtigheden in Zeebrugge gaan dit jaar door op zaterdag 29 en zondag 30 april 2017.
     
    Op zaterdag 29 april 2017 om 11 uur ‘s morgens vindt een parade plaats op de zeedijk en worden kransen neergelegd aan het monument op de zeedijk.

    Op zondag 30 april 2017 gaat de traditionele herdenking door. Om 9.30 uur vindt er een oecumenische dienst plaats in de Sint-Donaaskerk. Daarna wordt een korte herdenkingsplechtigheid gehouden op het militaire kerkhof achter de Sint-Donaaskerk, en worden namens diverse instanties bloemenkransen neergelegd. Om 11.00u vormen Belgische oud-strijders, leden van de British Royal Marines en prominenten een optocht van het militaire kerkhof naar het Admiraal Keyesplein voor een korte bloemenhulde. Omstreeks 11u30 trekt het gezelschap naar het gemeenschapshuis. Daar worden zij officieel ontvangen door het stadsbestuur van Brugge.

    PROGRAMMA:

    Zaterdag 29 april

    11u00    parade op de zeedijk en herdenkingsplechtigheid aan het monument met bloemenhulde en 'Last Post'.

    Zondag 30 april traditionele jaarlijkse plechtigheid

    09u30    oecumenische dienst in de Sint-Donaaskerk

    10u20    bloemenhulde op het militair kerkhof naast de Sint-Donaaskerk

    11u00    optocht naar het Admiraal Keyesplein

    11u30    ontvangst met toespraak door de stadsafgevaardigde en receptie in het gemeenschapshuis van Zeebrugge

    (BRON Stad Brugge)

    20-04-2017 om 13:06 geschreven door tlissewegenartje  


    19-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN RESTAURANT DE VALCKENAERE


    *********************

    19-04-2017 om 22:07 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STEUN UW LOCALE RODE KRUISAFDELING


    RODE KRUIS   "DUDZELE-ZEEBRUGGE-DAMME"
     
    De 14-daagse stickerverkoop start op donderdag 27 april 2017 om 15.00u en loopt door tot donderdag
    11 mei 2017.
    Het thema dit jaar is " DE KIEKEBOES", naar aanleiding van hun 40 jarig bestaan.
    Onze afdeling zal de opbrengst besteden aan  de aankoop van een nieuwe reanimatiepop, nodig bij
    de vormingslessen.
    Wij doen lokaal huis aan huis verkoop: prijs  5 euro
    Tijdens de bloedinzameling op vrijdag 28 april  in  " De Polder" vanaf 17.00 u tot 20.00 u zal de sticker
    ook verkrijgbaar zijn.
    Verdere verkooppunten zijn, Sijsele dorp, aan de rode lichten
                                                   Zeebrugge, huis aan huis
                                                   Lissewege, maandag op de marktdag
                                                
    Wij zoeken nog enkele vrijwilligers om stickers te verkopen, wie zich geroepen voelt, info bij Annie
    Wij rekenen op jullie steun en alvast van harte dank!
    Namens voorzitter en bestuur
    Annie Pieters, tel 050/339421

    19-04-2017 om 21:37 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN BERICHT
    Beste,
    Wij hebben per post een overlijdensbericht ontvangen voor Dirk Plog met ons adres. Kent u die persoon en weet u waar hij woont zodat wij hem deze brief kunnen bezorgen? Het is waarschijnlijk belangrijk voor hem want hij wordt gevraagd op de rouwmaaltijd.
    Mvg, Ronny Klincke - 't Zetelhuys

    19-04-2017 om 21:20 geschreven door tlissewegenartje  


    18-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN BERICHT
    NAAKTZWEMMER

    Deze namiddag omstreeks 16.30h liep een jogger in fluogeel shirt en rode trainingsbroek mij voorbij vanuit Zwankendamme richting Lissewege.Ter hoogte van de eerste bunker ging hij richting water waarop hij zijn shirt uittrok even naar mij keek en zijn trainingsbroek ook uittrok om vervolgens poedelnaakt langs het reddingsladdertje in het kanaal te baden. Het gaat om iemand van poolse of lithouwse roots woonachtig te Zwankendamme.Ik heb hem al zien terugkeren naar Zwankendamme. (H.V.)

    18-04-2017 om 22:12 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN BERICHT


    vermiste poes......kan iemand mij aub helpen???

    Mijn kat is weg en zou ergens in de boerenbuiten moeten zijn in lissewege maar ik weet totaal niet waar!
    Ze heet mailyn en komt niet rap naar de mensen, als ze je niet kent kan ze agressief zijn maar anders is ze heel lief.
    Dank bij voorbaat.........Catteeuw Lily Lindsay! 

    18-04-2017 om 12:50 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLIKVANGER VAN DE WEEK



    Afgelopen weekend was het weer zover, auto's staan er geparkeerd in het begin van het Lisseweegs Vaartje waar ze niet mogen staan. Deze chauffeurs schrikken er zelfs niet voor terug om op het voetpad te staan zodat voetgangers en rolstoelgebruikers verplicht zijn om de weg op te gaan. Ook als je naar Zwankendamme moet met de wagen moet je goed  uit kijken want je kan nergens invoegen, want de tegenovergestelde rijrichting heeft voorang! Op enkele tientallen meters is er wel een grote parking langs de Pol Dhondtstraat voorzien.
    Dit probleem is reeds maanden aan de gang en de politie is momenteel bezig om deze ergenis op te lossen.

    18-04-2017 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


    17-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


    Nieuwsjes uit Zeebrugge..............KLIK HIER!

    17-04-2017 om 23:00 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


    - Woensdag 19 april om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
    - Donderdag 20 april om 8u: dank aan Onze-Lieve-Vrouw
    - Vrijdag 21 april om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
    - Zondag 23 april om 11u voor: Jacob Weyts en echtgenote

    17-04-2017 om 22:40 geschreven door tlissewegenartje  


    16-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


    Paasklokken boven Zeebrugge......KLIK HIER!

    16-04-2017 om 21:19 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN GALLERIJ 'FOTOON'


    De agenda van gallerij Fotoon: http://www.galerijfotoon.be/agenda.html

    Uurregeling galerij Fotoon 2017

    We hebben de openingsuren voor de galerij dit jaar opgesplitst in 3 periodes:
     
    juli en augustus:
    Dagelijks open van 13u30 tot 18u, zaterdag en zondag van 10u tot 18u.
     
    mei, juni, september en oktober:
    Maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn we open van 
    13u30 tot en met 18u00.
     
    november, december, januari, februari, maart en april:
    Telkens open op woensdag en zaterdag van 13u30 tot 18 u
     
    De galerij is ook altijd open op afspraak !
    Graag een seintje op voorhand via info@fotografiefotoon.com of 
    een telefoontje op 0472 58 09 49

    16-04-2017 om 20:14 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZALIG PASEN.......!!!


    Voor iedereen een 'Zalig Pasen' gewenst!!!

    16-04-2017 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


    15-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRACHTBALCLUB AVANTI LISSEWEGE ORGANISEERT HAAR NEGENDE QUIZ


    (Foto's Avanti Lissewege)

    Op vrijdag 14 april organiseerde krachtbalclub 'Avanti Lissewege' onder ruime belangstelling hun negende quiz in zaal Centrum te Zwankendamme.
    Winnaars van de Avanti Quiz 2017 waren: Jonathan Costenoble, Karel Maelegheer en Dries Maelegheer 

    15-04-2017 om 21:25 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KSA LISSEWEGE


    Zit je zelf in KSA Lissewege of heb je kinderen, vrienden, oma’s of opa’s die in KSA Lissewege zitten? Goed nieuws: dan zit er een stukje KSA Lissewege in jou!
    Beleef op zondag 30 april een topdagje op onze familiedag “Clash of the Families”. 
    Het belooft een super toffe sneukeltocht te worden in een KSA-jasje voor jong én oud, waarbij het hele gezin nog eens kans maakt om mooie prijzen te winnen.

    Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar 
    suleika@ksalissewege.be met daarin je naam, het aantal kinderen en het aantal volwassenen die zullen deelnemen. 
    Het inschrijvingsgeld bedraagt €2,50 per persoon en dient de dag zelf betaald te worden.

    Deze fantastische dag gaat van start om 13h30 in de Regenboog en we sluiten af met een drankje op de prijsuitreiking om 17h00.
    We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen en hopelijk wint jouw team de hoofdprijs!

    15-04-2017 om 21:09 geschreven door tlissewegenartje  



    Foto

    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs