Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
  • BLOGGEN.BE IS BINNENKORT NIET MEER BEREIKBAAR
  • SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN BINGO NAMIDDAG
  • MEE MET DE 'ORDE VAN DE PRET' NAAR DE CARNAVALSTOET TE VELDEGEM
  • UITSLAG MAANDELIJKSE VOGELPIK 'HOF DER PRINSEN-LISSEWEGE'
  • WINNAARS BEKEND VAN ' THE HEN HOUSE TROPHY' MET CARNAVAL IN 'DE KIP'
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    koureurken
    www.bloggen.be/koureur
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    EXTERNE LINKS

    Foto

    Klik hieronder

    Foto
    Instagram
    Foto
    Zoeken in blog

    WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

    header
    20-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOOLFEEST IN DE LISBLOMME


     Hieronder kan u inschrijven voor onze lekkere beenham met groentjes!
     Iedereen is van harte welkom! 

    Bijlagen:
    uitnodiging_schoolfeest.pdf (1.5 MB)   

    20-03-2017 om 22:24 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN GALLERIJ FOTOON



    Brazilië ontmoet België met een expositie van de
    Braziliaanse kunstenares Giselle Guanaes van 1 tot 15 april 2017

    Op deze vernissage tonen we een doorsnede van het  werk van Giselle Guanaes. Het zijn zowel retrospectieve als actuele schilderijen. Terwijl de retrospectieve werken eerder betrekking hebben op ernstige thema’s zijn de recentere werken vrolijke, kleurrijke collages met Braziliaanse vreugde en kleur. Er is een altijd terugkerend motief , de zee in al haar seizoenen.
     
    Met een van haar collages behoorde Giselle Guanaes tot de tien beste deelnemers van de collagewedstrijd van de stichting Andree en Pierre Arty in 2016. Samen met Giselle heeft Peter De Boelpaep , contactpersoon  van de kunstenares in Belgie het genoegen u van 01 tot 15 april en van 01 tot 15 Juli in de galerij Fotoon  Walram Rombautstraat 5 te 8380 Lissewege te begroeten.
     
    U bent hartelijk uitgenodigd op de vernissage op vrijdag 31.03.2017 om 19u00 om met Giselle haar eerste tentoonstelling in Belgie  te vieren.

    20-03-2017 om 22:09 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET OCMW - BRUGGE


    “Een traktatie uit het Hart”

    OCMW schenkt peperkoek voor “Dag van de Zorg”

    Zondag was het in heel Vlaanderen Dag van de Zorg. Op die dag staan de zorgsector, welzijn en de witte economie in de kijker. Binnen het OCMW was er in het kader van de Dag van de Zorg een kleine traktatie voorzien op maandagochtend.
    OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “We zijn ons ervan bewust dat er binnen ons OCMW honderden, zo niet duizenden ‘zorgenden’ aan de slag zijn. Ik denk daarbij aan de verzorgers en de verplegers, maar net zo goed aan ons keukenpersoneel, de logistieke medewerkers, de mensen in de dienstencentra en de mensen in het hoofdgebouw. Dankzij hun zorg draait het OCMW dag na dag op volle toeren.”
    Het OCMW bekeek “zorg” vandaag dus in de breedste zin van het woord. De verzorgden, verplegenden, het keukenpersoneel, de logistieke en andere medewerkers kregen bij het krieken van de dag een peperkoeken hart cadeau, onder het motto ‘Een traktatie uit het hart’. “Onze mensen zijn de stille motor achter het grootste zorgproject in de Brugse regio: het OCMW. Daar zijn we bijzonder fier op. Een lekkernij bij de kop koffie op de eerste werkdag van een week, is een mooie manier om dat duidelijk te maken”, aldus de voorzitter.


    “Ongelooflijk Cool”

    OCMW lanceert aanwervingscampagne voor WZC-personeel

    Vorige week werd op de site van woonzorgcentrum Ten Boomgaarde Ongelooflijk Cool voorgesteld, de nieuwe aanwervingscampagne van OCMW Brugge. De campagne focust op zorgtalent en wil mensen in de hele regio aan het werk zetten. 100 vacatures, met een waaier aan taken: die heeft het OCMW van Brugge momenteel op de aanbieding. De campagne Ongelooflijk Cool moet de vacatures helpen invullen. Er is personeel nodig voor het vernieuwde WZC Ten Boomgaarde dat in het najaar de deuren opent, maar ook op andere plekken zoekt het OCMW zorgtalent.

    Voorzitter Dirk De fauw: “Het OCMW investeert 7 dagen op 7 en 24 op 24, in de zorg voor senioren in de Brugse regio. Als toonaangevende zorgverstrekker willen wij ook optimaal zorgen voor onze eigen medewerkers. Daarom hebben we Ongelooflijk Cool gelanceerd: een jobcampagne om nieuwe mensen aan te trekken en de vertrouwde medewerkers, maximale ontplooiingskansen te geven.”
    Ongelooflijk Cool focust bewust op de zorgprofielen en daar is een reden voor. “Het is geen evidentie om zorgkundigen en verpleegkundigen aan te trekken”, zegt Dirk De fauw. “We willen mensen warm maken voor dit werk en zetten daarvoor alle middelen in. Medewerkers krijgen de kans om één of meerdere goede kandidaten aan te brengen in ruil voor een incentive. We maken ook gebruik van diverse sociale media en de 80 wagens van het OCMW dragen het campagnebeeld letterlijk in de straten uit.”

    Er zijn op dit moment 100 verschillende vacatures bij het OCMW, verspreid over de hele Brugse regio.
    Via ongelooflijkcool.be kunnen geïnteresseerden zorgvacatures raadplegen en met een eenvoudige klik of swipe solliciteren. De personeelsdienst van het OCMW garandeert een vlotte opvolging.
    Om de campagne in de verf te zetten, organiseert het OCMW van Brugge samen met de VDAB een jobdag op 28 maart. In WZC Ten Boomgaarde (Ter Beke 27, 8200 Sint-Michiels) kunnen potentiële medewerkers tussen 11u en 18u het jobaanbod raadplegen en advies en ondersteuning krijgen bij sollicitatievragen. Meer info: ongelooflijkcool.be

    20-03-2017 om 21:21 geschreven door tlissewegenartje  


    19-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUIE PARKEERDERS NAAR DE VOETBAL


    Het was weer zover, als er voetbal is en er wordt gebruik gemaakt van de parking langs de Pol Dhondtstraat, zijn er toch altijd individuen bij die niet graag enkele meters te voet gaan en liever hun auto parkeren waar verder niemand niet meer door kan. Moest er iets gebeuren in de Pol Dhondstraat (brand of ongeval) kunnen de hulpdiensten niet door. Natuurlijk zullen de bewoners het daar niet bij laten en klacht indienen bij de politie!

    19-03-2017 om 23:00 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEKKERBEKKEN ORGANISEERDEN HUN JAARLIJKS CARNAVALBAL


    Zaterdag jongstleden organiseerde carnavalvereniging 'de Lekkerbekken' hun jaarlijks carnavalbal in zaal Centrum te Zwankendamme. Het was er weer ambiance van de bovenste plank en er konden terug prijzen gewonnen worden voor de mooiste verklede groepen die aanwezig waren. De jury besliste uiteindelijk voor volgende winnaars:

    1ste prijs: de papegaaien

    2de prijs: de Cité met zelfgemaakte constructie

    3de prijs: Alice in Wonderland

    Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

    19-03-2017 om 22:50 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


    Verenigingsnieuws uit Zeebrugge.......KLIK HIER!

    19-03-2017 om 22:14 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TREKKING TOMBOLA RFC. LISSEWEGE 2017


    ************************

    19-03-2017 om 14:24 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIKERS LISSEWEGE ORGANISEREN EEN MOTORIT TEN VOORDELE VAN HET KINDER KANKER FONDS "KIEKAFOBEE"


    ***********************

    19-03-2017 om 13:57 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZINSBOND LISSEWEGE ORGANISEERT TWEEDEHANDSBEURS


    Dit is géén aprilgrap !

    19-03-2017 om 13:53 geschreven door tlissewegenartje  


    18-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE HOOFDMAN AANGESTELD BIJ DE KONINKLIJKE HANDBOOGGILDE 'ONDER ONS' IN CAFE' SINT AMAND



    Op vrijdag 17 maart werd in café St. Amand, 'Dirk De Groote' aangesteld tot nieuwe hoofdman van de Koninklijke Handbooggilde 'Onder Ons' door Dhr. Plaetinck Gerard, afgevaardigde van de 'Historische Gilden' en Hoofdman van Handbooggilde 'St.Sebastiaan Bredene'. Aansluitend heeft de nieuwe Hoofdman 'De Groote Dirk' op zijn beurt een nieuwe Stadhouder 'Willy Naeyaert' en een nieuwe Hofmeester 'André Dobbelaere' aangesteld.
    Ook kregen volgende leden van de Gilde een aandenken voor de jaren dienst: "Monique Noteboom 15 jaar Griffier, Keizer Van Loocke Marco 15 jaar, Naeyaert Willy 10 jaar en Keizerin De Groote Marleen 10 jaar".
    Er waren tal van hoog geplaatsen aanwezig bij deze aanstelling in het locaal van de handbooggilde zoals Federaal Volksvertegenwoordiger 'Annick Lambrecht', afgevaardigde van de Brugse Sportraad, wapens en gevechtsporten 'Ackx Francine, Secretaris van de Historische Gilden 'Mr De Stoop, Hoofdman van Handbooggilde St.Sebastiaan Bredene 'Dhr. Plaetinck Gerard', Hoofdmannen en Stadhouders van Brugse Gilden, Confrators, vrienden en familie. Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

    18-03-2017 om 00:28 geschreven door tlissewegenartje  


    17-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TENNIS TIJDENS DE PAASVAKANTIE



    ************************

    17-03-2017 om 12:44 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POEZEN VERWELKOMEN WANDELAARS BIJ AVONDWANDELING


    Bij de dagelijkse avondwandeling langs het nieuwe pad naar Zwankendamme worden 
    enkele buren en vrienden van de Pol Dhondtstraat begroet door een vijftal poezen.
     De wandelaars hebben dan ook altijd een kattensnoepje mee voor hen.

    17-03-2017 om 00:57 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLIKVANGER VAN DE WEEK






    Mooi sfeerbeeld met de bloeiende narcissen op de laatste rustplaats van onze
    dierbare overledenen.

    17-03-2017 om 00:32 geschreven door tlissewegenartje  


    16-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING AFFICHE: "165 JAAR OFFICIËLE ZEEVISSERIJ LANGS DE BELGISCHE KUST"


    Op woensdag 15 maart ging de voorstelling van de affiche: "165 jaar officiële zeevisserij langs de Belgische kust" door in buurtcentrum d'Oude Stoasie. Deze tentoonstelling is een initiatief van Chris Vantorre met de medewerking van privé verzamelaars, plaatselijke bedrijven, diensten en verenigingen en kan bezocht worden van donderdag 22 juni 2017 tot en met woensdag 28 juni 2017 in het Gemeenschapshuis te Zeebrugge. De toegang is gratis en de bezoekuren zijn telkens van 8.30u tot 18u. Verenigingen en scholen kunnen, mits aanvraag, aangepaste bezoekuren bekomen.

    Dag van de visserij in Zeebrugge
    Programma: 
    - 10u. Start rondgang Zeewijdingsstoet
    - 11u. Zeewijding (Visserskruis - Rederskaai)
    In de namiddag is er doorlopend animatie op het marktplein met een specifiek programma met vismarkt door het plaatselijk verenigingsleven. 

    16-03-2017 om 21:08 geschreven door tlissewegenartje  


    15-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET HEISTSE FOTOBOEK



    1ste Jaargang van het 'Heistse fotoboek' met tevens foto's van Tlissewegenartje

    15-03-2017 om 01:22 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OFFICIËLE OPENENING VAN DE KAVIJAKS


    Afgelopen zaterdag 11 maart nodigden Mania en Patricia iedereen uit op hun officiële opening van café Kavijaks te Zwankendamme. De twee kersverse cafébazinnen verzorgde het clienteel voor een gezellige avond met muziek, drankjes en lekkere hapjes. Wij wensen de twee dames en hun echtgenoten alle succes in hun nieuwe zaak toe.

    15-03-2017 om 00:58 geschreven door tlissewegenartje  


    14-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


    - Woensdag 15 maart om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
    - Donderdag 16 maart om 8u voor: Loy Hungezeune
    - Vrijdag 17 maart om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
    - Zondag 19 maart om 11u voor: Charles Galle, Martha Dhondt en familie, Gustaaf Monbaliu en Irma Boey

    14-03-2017 om 00:45 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP TOER MET ONZE CARNAVALVERENIGING 'ORDE VAN DE PRET'


    Wij gingen terug mee naar de carnavalstoeten te Brugge en Torhout......KLIK HIER!

    14-03-2017 om 00:38 geschreven door tlissewegenartje  


    13-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLEUTELS GEVONDEN


    Bovenstaande sleutels zijn gevonden langs de parking van de PolDhondtstraat.
    Terug te krijgen via Tlissewegenartje!

    13-03-2017 om 23:59 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VORMELINGEN EN TOCHTGENOTEN WERKEN ROND 'VASTEN' EN 'BROEDERLIJK DELEN'


    Zondag 12 maart kwamen onze vormelingen en hun tochtgenoten samen om te werken rond 'vasten' en 'Broederlijk Delen'. Zo gingen ze op zoek naar wat echt belangrijk is in het leven. Ze zochten ook een mooie tekst uit om eens bij stil te vallen. Enkele vormelingen gaven het parochieblad mee vorm als 'reporter voor één dag' en we beklommen de kerktoren.
    Enkele sfeerbeelden...............KLIK HIER!

    13-03-2017 om 22:13 geschreven door tlissewegenartje  



    Foto

    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs