Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
  • BLOGGEN.BE IS BINNENKORT NIET MEER BEREIKBAAR
  • SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN BINGO NAMIDDAG
  • MEE MET DE 'ORDE VAN DE PRET' NAAR DE CARNAVALSTOET TE VELDEGEM
  • UITSLAG MAANDELIJKSE VOGELPIK 'HOF DER PRINSEN-LISSEWEGE'
  • WINNAARS BEKEND VAN ' THE HEN HOUSE TROPHY' MET CARNAVAL IN 'DE KIP'
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    energiebesparing
    www.bloggen.be/energie
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    EXTERNE LINKS

    Foto

    Klik hieronder

    Foto
    Instagram
    Foto
    Zoeken in blog

    WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

    header
    25-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN CHICKEN GEORGES



    Beste klanten. Tijdens het paasweekend van zat 27/03
     en zon 28/3 zijn we terug open. (ma 28/3 gesloten).
     We zijn er terug met volgende promotie's.

    - 4 huisgemaakte kipkroketten voor 5€
    - 150 gr paassalade kopen = 50 gr GRATIS

    *********************

    25-03-2016 om 21:31 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GIN TASTING IN CAFE' DE CITE' TE ZWANKENDAMME



    Vrijdag 22 April om 20.00 uur Gin Tasting
    Prijs : €30 (VOORAF INSCHRIJVEN VERPLICHT)
    Betaald = Ingeschreven
    Inbegrepen: 5 gins met garnituur (3cl), hapjes a volonté,
    uitleg van de gin(best welke tonic , garnituur bij welke 
    gin) en op het einde grote volledig uitgewerkte gin naar keuze.
    Gintastingevent vezorgd door Bodyn Olivier.
    Dit om het verjaardagsweekend van de Cité goed in te zetten!

    *************************

    25-03-2016 om 21:24 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUURTCENTRUM TE ZEEBRUGGE STOND EVEN STIL BIJ DE AANSLAGEN IN BRUSSEL


    Vandaag stond het Buurtcentrum te Zeebrugge op muzikale wijze stil bij de aanslagen in Brussel. De stadszanger van Damme deed dit met het nummer ‘Imagine’ van John Lennon. Daarna bracht hij stemmige kleinkunst die de harten verwarmde. De deelnemers konden verder genieten van de Paashaas die wat zoetigheden mee had.

    25-03-2016 om 20:22 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN DE A11 VERBINDT

    Nieuwe datum voor openstelling brug N371 over N31 in Brugge (i.k.v. werken A11)

    Oorspronkelijk was voorzien om tegen eind maart de nieuwe brug van de N371 Blankenbergse Steenweg over de N31 in Brugge open te stellen voor het verkeer. Omwille van te koude temperaturen tijdens de voorbije dagen, zal de toplaag wegens een week paasverlof van de aannemer pas op maandag 4 april kunnen aangelegd worden, op voorwaarde dat er die dag gunstige weersomstandigheden zijn. 
     
    Indien de weersomstandigheden het toelaten (niet te koud, geen regen), zal er op maandag 4 april een toplaag in asfalt worden aangelegd op het brugdek. De dagen erna worden vervolgens de markeringen en de detectielussen voor de verkeerslichten aangebracht. Vanaf donderdag 7 april zal de brug opengesteld worden.

    Wanneer de brug is opengesteld, wordt het verkeer niet langer afgeleid via de minirotonde maar verloopt het via de N371 Blankenbergse Steenweg zelf.  De nieuwe brug over de N31 maakt deel uit van het nieuwe aansluitingscomplex Blauwe Toren, dat op zijn beurt kadert in de aanleg van de A11.
     
    Van zodra de nieuwe brug van de Blankenbergse Steenweg (N371) over de N31 in dienst is, kan ook het nieuwe lichtengeregeld kruispunt op de Blankenbergse Steenweg volledig gebruikt worden. Sinds mei 2015 verliep het verkeer hier via 3 takken, vanaf 7 april 2016 zijn dus de 4 takken open voor het verkeer:
    Blankenbergse Steenweg richting Brugge
    Blankenbergse Steenweg richting Blankenberge
    Tijdelijke af- en oprit N31 & toegang betoncentrale Gardin
    Toegang Vagevuurwijk en tijdelijke oprit N31
    Het kruispunt wordt wel nog bediend met een tijdelijke, aangepaste lichtenregeling, aangezien het tweede lichtengeregeld kruispunt iets verderop (aan de nieuwe op- en afrit van de N31) nog niet af is. Let op, verkeer vanuit Brugge dat de N31 op wil, gebruikt best de oprit ter hoogte van de tijdelijke afrit aan betonfirma Gardin.

    Voor een grotere afbeelding......KLIK HIER!

    In het weekend van 15 april zal de oude brug van de N371 Blankenbergse Steenweg over de N31 worden afgebroken. Welke hinder die werken zullen meebrengen, lees je in een volgende artikel.
    De komende maanden werkt de aannemer nog verder aan de nieuwe op- en afrit van de N31. Nadat de op- en afrit zijn afgewerkt, wordt de oude Blankenbergse Steenweg (het deel ter hoogte van de Vagevuurwijk) omgevormd tot een lokale weg. (Bron http://www.a11verbindt.be)

    25-03-2016 om 18:07 geschreven door tlissewegenartje  


    24-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKRA ORGANISEERDE HUN JAARLIJKS PAASVIERING


    ‘OKRA Lissewege/Zwankendamme organiseerde op donderdag 24 maart hun jaarlijkse paasviering.” Dit jaar stond het in het teken van “De multiculturele samenleving, een bedreiging of een verrijking?” Priester Dominique Ballegeer, priester van het bisdom Brugge, kijkt vanuit een christelijke inspiratie naar de toenemende multiculturele samenleving. Met zijn verhaal doorbreekt hij vele clichés en de angst voor het onbekende. Vreemdelingen zijn geen bedreiging, maar wel een verrijking voor ons leven. 
    Na het bezinningsgedeelte konden de talrijke aanwezigen genieten van koffie met een lekker stuk paasgebak. 
    Nadat ieder aanwezige bedacht werd met een kleine paasattentie stond een gratis Paasbingo op het programma waarbij mooie prijzen te winnen waren. 
    Enkele sfeerbeelden genomen door Daniel Devoldere......KLIK HIER!’

    24-03-2016 om 23:11 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSA LISSEWEGE DRUK IN DE WEER VOOR HUN KOMENDE BLACK & WHITE PARTY





    Momenteel zijn de jongens en meisjes van onze KSA druk in de weer voor hun komende 'Black & White party' van aanstaande zaterdag 26 maart op de terreinen van Beausant en Aquanon. Tenten opzetten, omheiningen plaatsen, publiciteit hangen, stroomvoorzieningen plaatsen, werken aan het decor, enz, enz....! De uren beginnen in te korten en er is nog heel veel werk om klaar te zijn voor hun spetterende 11de editie. Een ticket kost 5 Euro in voorverkoop en 7 Euro aan de deur.

    24-03-2016 om 22:41 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AFGEDANKTE TAPIJTEN KRIJGEN NIEUW LEVEN IN KUNSTENCENTRUM 'T VAARTJE


    Twee weken geleden lanceerde Ingrid Vandamme op Facebook en in de pers een oproep om tapijten te schenken aan 't Vaartje. Haar telefoon stond niet stil. Gelukkig had ze de camionette ter beschikking en mocht Ingrid op zolders kruipen, onder bedden zoeken, garages leeghalen en mag zelfs volgende week naar een klooster tapijten halen. Ze hebben er al meer dan 40, maar er mogen er nog bijkomen. Overal hoorde Ingrid hetzelfde verhaal: "De kinderen moeten het niet hebben... Het is te zwaar voor containerpark... We krijgen het niet in de auto... We zijn blij dat het naar een goed doel gaat....". Ingrid bedankt iedereen voor de vrijgevigheid en dat jullie de moeite namen om te bellen. Ze hopen de tent in 't Vaartje te Lissewege met jullie tapijten mooi in te richten. Kom maar zien deze zomer.

    24-03-2016 om 22:39 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DANSDEMO IN D'OUDE STOASIE TE ZEEBRUGGE


    Dansdemo en info op vrijdag 22 april om 14 u.

    Dienstencentrum d'Oude Stoasie Zeebrugge

    Een op de drie 65-plussers valt minstens eén keer per jaar. Zo'n valpartij heeft vaak nare gevolgen. Het risico op valpartijen vermindert als je in conditie blijf. 
    In de Week van de Valpreventie halen we twee sterren van Dansschool Ramon naar onze dansvloer: ze demonstreren de Engelse wals, cha cha cha, jive, swing en rock en roll. Daarna reikt een ergotherapeut enkele tips aan die je helpen om lang fit en gezond te blijven.

    3 euro ( koffie en koekjes inbegrepen)
    inschrijven tot en met 15 april 2016

    24-03-2016 om 19:56 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAPIER - KARTON ZOEKT TOUWTJE/KARTONNEN DOOS


    Vind je het ook zo storend wanneer de weg bezaaid is met rondwaaiend papier en karton tijdens de inzameldag? Een touwtje kan dit nochtans makkelijk voorkomen. Bind je papier en karton steeds goed vast met een stukje touw of stop het in een gesloten kartonnen doos. Het heeft alleen maar voordelen! Zo zorg je mee voor een propere straat, maak je het werk van de laders gemakkelijker en werk je mee aan een betere recyclage van papier-karton. Spaar de rug van de laders en maak je pakken niet zwaarder dan 15 kg. 

    Opgelet, IVBO neemt papier en karton "niet" mee wanneer het wordt aangeboden in plastic bakken, boxen of wasmanden. Enkel correct gesorteerd papier en karton verpakt in een kartonnen doos of samengebonden met natuurtouw wordt meegenomen. 

    Recycleren begint met goed sorteren. Volg de sorteerregels voor papier-karton, dan kan het niet fout gaan: 


    (Bron IVBO)

    24-03-2016 om 12:55 geschreven door tlissewegenartje  


    23-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE KAN CARLO HELPEN


    Dringend verzoek,
    Carlo Vandevelde die nog in Lissewege woonde, heeft eerstdaags een chauffeur nodig om wat spullen te verhuizen. Ofwel iemand met een camionetje, ofwel huurt Carlo er één voor een dag. Voor verdere info verwijs ik je naar 'Carlo Vandevelde' op Facebook.

    23-03-2016 om 21:19 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZUSJESDAG


    Zusjesdag met Annick Deketelaere, Rosane Verdikt en Nadine Deketelaere.

    23-03-2016 om 18:07 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOOIE HERENFIETS TE KOOP


    LISSEWEGE TE KOOP:
    Mooie herenfiets in uitstekende staat, prijs slechts 80 Euro
    Voor inlichtingen: 0478/ 33 50 05

    23-03-2016 om 17:37 geschreven door tlissewegenartje  


    22-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING MAGAZINE: 'ZEEBRUGGE, LISSEWEGE AAN ZEE'


    Deze morgen werd in hotel Ibis te Zeebrugge de voorstelling van de nieuwe magazine 'Zeebrugge, Lissewege-aan-zee' openbaar gemaakt met toeristische troeven voor Lissewege en Zeebrugge door Schepen Mieke Hoste en Schepen Annick Lambrecht. Het concept van de promotiecampagne 2016 is weer opgebouwd rond 2 streekverkenners. Dit jaar zijn dit actrice 'Ingrid De Vos', die een groot deel van haar jeugd doorbracht in Zeebrugge en tekstschrijfster: 'Sophie Allegaert uit Brugge die zich door Lissewege liet inspireren.

    Voor de promotie kunnen we de hele zomer lang, 6 dagen op 7, wervelende filmpjes zien op de regionale tv: Focus-WTV. Op radio 2 zal je ook tips en info te horen krijgen alsook zullen de deelgemeentes ook prominent aanwezig zijn in de gedrukte media.

    Een blik op enkele komende evenementen:

    ZEEBRUGGE:
    - Film op het strand in de maand juli & augustus
    - Van 1 juli tot 31 augustus is er terug de 'Strandbibliotheek'
    - Op 13 & 14 augustus kun je terecht voor 'Wecandance' op het evenementenplatform
    - Van 26 maart tot 16 september wordt het 'Sportstrand' opengesteld
    - De 5de editie van de 'Haventriatlon' gaat door op zaterdag 28 mei
    - Op vrijdag 1 juli organiseert de stedelijke sportdienst samen met Olympic Brugge de 'Strandloop Zeebrugge'

    LISSEWEGE:
    - MAfestival, klassieke muziek op 7 augustus
    - Op 19 & 20 augustus gaat het jaarlijks Lichtfeest door.


    Binnenkort te verkrijgen in het VVV-kantoor en verschillende zaken.

    22-03-2016 om 23:00 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LISSEWEGE LEEFT ORGANISEERT PAASEIERENRAAP


    Lissewege Leeft organiseert dit jaar opnieuw een Paaseierenraap op maandag 28 maart 2016 voor kinderen van 1 tot 12 jaar! Er wordt een aparte ruimte voorzien voor de allerkleinsten, zo kunnen zij rustig zoeken naar de paaseitjes.
    Naar goede gewoonte wordt er verzameld op de parking van de Pol Dhondtstraat vanaf 10u.
    Inschrijven is niet nodig. Tot dan!

    22-03-2016 om 22:11 geschreven door tlissewegenartje  


    21-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUCCESVOLLE BRUNCH TEN VOORDELE VAN BROEDERLIJK DELEN


    Afgelopen zondag(20/3) ging traditiegetrouw de jaarlijkse brunch door ten voordele van 'Broerlijk Delen' door in zaal Centrum te Zwankendamme. Iedereen was er welkom om er te genieten van de overheerlijke bereidingen verzorgd door verschillende sympathieke vrijwilligers die jaar op jaar instaan voor dit prachtig initiatief. Ook waren de vormelingen van 2016 aanwezig en genoten ook van het vele lekkers die ze zelf konden kiezen. Na de brunch kon men ook tegen betaling de overschotten aankopen ten voordele van 'Broederlijk Delen' en mocht iedereen nog een gezegende palmtak mee naar huis nemen. 


    Omdat Jutta de zondag niet kon blijven om mee te helpen afruimen van de brunch, is ze samen met haar mama spontaan komen helpen op zaterdagmorgen


    Enkele momentopnames.....KLIK HIER!

    21-03-2016 om 23:40 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


    - Woensdag 23 maart om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
    - Donderdag 24 maart om 18u : viering laatste avondmaal
    - Vrijdag 25 maart om 15u: Kruisweg
    - Zondag 27 maart om 11u: Paasviering

    21-03-2016 om 22:04 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEKENLESSEN VOOR KINDEREN


    **********************************

    21-03-2016 om 21:58 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LENTEFEEST BIJ OKRA LISSEWEGE-ZWANKENDAMME


    ‘17 maart - LENTEFEEST bij OKRA Lissewege/Zwankendamme 

    Naar jaarlijkse traditie viert OKRA in de lentemaand de komst van de nieuwe lente, ditmaal op donderdag 17 maart. 
    Dit jaar werd dit feest gestoffeerd met een uitgebreid optreden van goochelaar Mister Peter Voet. Het werd een heerlijke show, waarbij de goochelaar de zaal op een meesterlijke manier bespeelde. Voor iedereen werd het een non-stop-offensief van vlugge hand- en vingerbewegingen die een bedrieglijk, vaak optisch effect creëerde, de bedoeling was dat het voor de toeschouwer onduidelijk bleef hoe het onmogelijke tot stand komt. Na de koffie werden dan, zoals jaarlijks, de 80+’ers in de bloemetjes gezet of met een fles wijn bedacht. De nieuwe lente kan alvast niet meer mislopen! 
    Zie het fotomateriaal van Magda en Daniel.......KLIK HIER!

    21-03-2016 om 21:29 geschreven door tlissewegenartje  


    20-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OCHTENDWANDELING MET ONTBIJT TE LISSEWEGE


    Ochtendwandeling met ontbijt te Lissewege.

    Pasar Oostkust en het dienstencentrum nodigen jullie van harte uit op hun wandeling met aansluitend een ontbijt, en dit op Zaterdag 16/04/2016. Wij wandelen via de Jacob Reyvaartstraat en het boudewijnkanaal naar de brug in aanbouw voor de A11 en terug via ter Doeststraat, Pontstraat en oude pastoriestraat terug naar het dienstencentrum.

    Wij komen samen aan het dienstencentrum “ Levensvreugde “ te Lissewege.
    Adres:       Lisseweegsvaartje 43  8380  Lissewege      
    Verzamelen: dienstencentrum “Levensvreugde”om  7.45 u
    Start wandeling :  Wij starten om 8.00 uur met onze wandeling en om 9.30uur genieten wij dan van een rijk gevuld ontbijt.
    Afstand:      +-6Km .
    Meebrengen: goede stapschoenen.
    Deelname:       Leden PASAR 9 euro, Niet leden:11euro

    Informatie:
    Malefason Willy 050/546478, willy.malefason@telenet.be - Mus Nadine, 050/546456, nadine.mus@telenet.be - Romain Vandierendonck romanof2@telenet.be
     
    Inschrijven kan tot woensdag 13-04-2016,door storting
    op rkn: 775-5587112-30 met vermelding ochtendwandeling 16/04/2016 ,naam en aantal, of contant aan de bestuursleden

    20-03-2016 om 22:16 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TE KOOP BIJ CARNAVALVERENIGING 'ORDE VAN DE PRET'


    TE KOOP BIJ CARNAVALVERENIGING 'ORDE VAN DE PRET'

    Te koop: Bob de bouwer en dizzy!
    Bob de bouwer is ongeveer 205 cm hoog de ogen van bob als van dizzy zijn verlicht.
    Voor meer.informatie tel:0475.70.00.72.
    Prijs overeen te komen.

    20-03-2016 om 21:12 geschreven door tlissewegenartje  



    Foto

    Foto

    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto


    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per maand
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 11--0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs