Pku blog
PKU
ben zelf een pku'er en kok van opleiding, de bedoeling van deze blog is om recepeten met andere pku'ers te delen als je er ook hebt en je wilt dat ik ze plaats stuur dan door en vermeld ik ook van wie het komt
Inhoud blog
  • Kippen- en Vleesbouillon laag in eiwitten
  • Sublimix en Telofix
  • suiker vrij siropen
  • Eiwitarme aardbeienmousse
  • EIWITBEPERKTE YOGHURT
  • Eiwitarm kruidenbrood
  • Eiwitarm bananen roomijs
  • Boni AGRUM ZERO
  • PKU KOOKBOEK
  • EIWIARME KAAS
  • Eiwitarme vanillekoekje
  • Eiwitarme Speculaas
  • Limonades zonder suiker en zonder aspartaam
  • Limonades zonder suiker
  • Recepten Nutricia Cooking Event 2014
  • AGRUM CARREFOUR ZONDER ASPARTAAM EN ZONDER SUIKER
  • ICE-Tea PERZIK ZONDER SUIKER EN ZONDER ASPARTAAM
  • Cola zonder suiker en zonder aspartaam
  • Dranken zonder suiker en ZONDER APARTAAM
  • Pku site van Nutricia
  • Nutricia medical
  • Vitaflo
  • Links
  • oproep tot commentaar
  • Pku Handboek
  • Knolseldersalade
  • Komkommersalade
  • Paprikasalalde
  • Rodekoolsalade
  • Tomatensalade
  • Wortelsalade
  • Blanke botersaus
  • Hofmeesterboter
  • Kerriesaus
  • roomdressing
  • Vinaigrettesaus
  • Eiwiarme bearnaisesaus
  • Provençaalse saus
  • Tomatencoulis
  • Tomatensaus, bolognaise saus
  • Bruine saus
  • Bechamelsaus
  • Italiaanse groentenpasta
  • Eiwitarme roux
  • Gastrique
  • Kruidenboeket
  • Vanille ijs
  • Boterdessert
  • Boterkoekjes
  • Citroenkoekjes
  • Zandkoekjes
  • Speculaas
  • Biscuit
  • Chocolademousse
  • Overdekte kriekentaart
  • Appeltaart
  • Rozijnenkoeken
  • Rozijnenbrood
  • Gebonden krieken
  • Pudding
  • Gistdeeg
  • Groentenbouillon
  • pku online programma
  • Phe waarden berekening lijst
  • Wat is Pku
    Over mijzelf
    Ik ben Hansie
    Ik ben een man en woon in Zwijndrecht (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 09/03/1982 en ben nu dus 43 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    dit blog is om pku recepten uit te wisselen met pku'ers
    Zoeken in blog

    Categorieën
  • eiwitarm kookboek (27)
  • lijst phe berekeningen (2)
  • Links (8)
  • Pku handboek (1)
  • Recepten (18)
  • Wat is Pku (1)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rozijnenbrood

    Rozijnenbrood

     

    Ingrediënten

    500g eiwitarme bloem

    50g boter

    25g gist

    500g water

    10g suiker

    75g rozijnen

    8g zout

     

    Bereiding

    Doe de bloem, de boter, de gist, het water, het zout en de rozijnen in een kom.

    Meng dit alles 2 minuten met de klopper.

    De vorm goed invetten en het deeg erin doen.

    Laat 30 tot 40 minuten rijzen.

    Gedurende 30 tot 45 minuten bakken in een oven van 220°C die

    enkele minuten werd voorverwarmd.

    Na het bakken het brood uit de vorm halen.

     

     





    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/09-16/09 2018
  • 16/10-22/10 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 14/11-20/11 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/05-24/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 01/12-07/12 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs