Ontvang een gratis oplossing voor uw apparaten
Computer herstel
02-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paypal Klantenservice Telefoonnummer
Klik op de afbeelding om de link te volgen
PayPal-gebruikers die zich constant zorgen maken omdat de PayPal-rekening niet goed werkt, kunnen het probleem oplossen door contact op te nemen met de PayPal-ondersteuningsdienst. De getrainde experts van Paypal Customer Service Phone Number markeren ervoor dat uw problemen correct worden gediagnosticeerd en bieden u een werkende oplossing in de kortst mogelijke tijd. In plaats van tijd te verspillen aan het eindeloos zoeken naar de vereiste hulp, kunnen gebruikers met het ondersteuningsteam praten voor de nodige probleemoplossing om de problemen voorgoed op te lossen.

Verschillende manieren om contact op te nemen met het nummer van de klantondersteuning van PayPal
De klantenservice van PayPal kan op verschillende manieren worden bereikt. Als u op zoek bent naar een onmiddellijke en effectieve oplossing, kunt u de ondersteuning bereiken door het PayPal-nummer voor technische ondersteuning te bellen dat overal op internet beschikbaar is. De klantenservicemedewerker bij PayPal die aan u is toegewezen, geeft u in een mum van tijd de relevante oplossing. Hier zijn de andere manieren om contact op te nemen met het telefoonnummer voor technische ondersteuning van Paypal
1. PayPal-ondersteuningstelefoonnummer VS (maandag tot en met zondag, van 9.00 uur tot 21.00 uur IST)
2. Helpcentrum: paypal.com/in/smarthelp/home Paypal Help-nummer
3. Gemeenschapsforum: https://www.paypal-community.com/t5/PayPal-Community/ct-p/en?country.x=us
4. Live chat
5. E-mail: https://www.paypal.com/us/smarthelp/contact-us

Veelvoorkomende problemen met PayPal
Problemen met PayPal kunnen de gebruikers problemen bezorgen bij het probleemloos openen of gebruiken van hun PayPal-rekening. Gelukkig biedt PayPal ondersteuningsservices aan zijn gebruikers waarmee ze alle technische problemen met betrekking tot hun PayPal-rekening in het nippertje kunnen oplossen. Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende problemen die optreden bij PayPal en die de gemoedsrust van de gebruiker verstoren:
1. PayPal accepteert geen betaling
2. Mijn PayPal-account is opgeschort
3. PayPal-account is gecompromitteerd
4. Wachtwoord van PayPal-account vergeten
5. Kan niet inloggen op PayPal
6. PayPal werkt niet
7. PayPal accepteert geen persoonlijke betaling
8. Kan geen kaart toevoegen aan PayPal
9. Kan betaling niet verwerken
10. Probleem bij het toevoegen van een bankrekening in PayPal
11. PayPal kan mijn identiteit niet identificeren
12. Kan geen geld verzenden of ontvangen met PayPal

Bel de hulplijn van PayPal voor meer hulp
Bij hitechnumber.org is het ons doel om nauwkeurige informatie te verstrekken over de services die door PayPal worden verleend. Gebruikers kunnen ons een opmerking achterlaten in het opmerkingenveld voor eventuele vragen, suggesties en feedback die ze hebben. Als u problemen ondervindt om contact op te nemen met de technische ondersteuning van PayPal, laat het ons dan weten zodat we u kunnen helpen om in contact te komen met de ondersteuningsmedewerkers van PayPal. bel het PayPal-klantenservicenummer 24/7 via Paypal Telefoonnummer.

02-08-2022 om 04:36 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Paypal Telefoonnummer
>> Reageer (0)
27-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ​WAT IS AMAZON LIVE CHAT-ONDERSTEUNING?
Klik op de afbeelding om de link te volgen Amazon breidt zijn klantenbestand gestaag uit om zichzelf te profileren als de meest populaire online retailer. In de afgelopen jaren heeft het zich gevestigd als 's werelds populairste winkelwebsite. Amazon-websites worden door miljoenen mensen gebruikt om in hun dagelijkse behoeften te voorzien. Sommigen van hen gebruiken deze software om naar items te zoeken, en anderen gebruiken Amazon Pay om dingen op andere websites te betalen.

Hoewel dit programma erg gebruiksvriendelijk is, kunnen beginnende gebruikers er moeite mee hebben om er toegang toe te krijgen. Amazon heeft een livechat-optie om met dergelijke klanten te communiceren. De Amazon live chat-optie is in wezen een ingebouwde berichtenservice waarmee u kunt communiceren met vertegenwoordigers van de klantenservice. U moet de Amazon-chatservice bellen om hulp te krijgen bij eventuele problemen die u met de app of website ondervindt.

Naast de livechat-app biedt Amazon ook ondersteuning via e-mail en telefoon. In geval van nood kiezen de meeste mensen ervoor om de chat-app te gebruiken. Via chat krijgen ze onmiddellijk antwoord op hun problemen, waardoor ze meer kunnen winkelen en zich minder zorgen hoeven te maken.

Hoe kan ik via chat contact opnemen met Amazon?
Klanten houden van de live chatservice van Amazon omdat deze snel reageert. Deze aanpak is de sterkste van alle manieren gebleken om Amazon een e-mail te sturen, aangezien u onmiddellijk antwoord op uw vragen kunt krijgen. Dus als u problemen heeft met uw product en niet weet hoe u contact met hen kunt opnemen, volgt u de onderstaande stappen.

Op hun smartphone-applicatie hebben we een eenvoudige methode ontwikkeld die iedereen kan gehoorzamen. Als u niet in staat bent om te communiceren via de gegeven stappen, kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam via het hulplijnnummer.

Als je een smartphone-app gebruikt, volg dan de stappen om een ​​gesprek met Amazon te starten.

Om in te loggen op uw account, opent u eerst de app op uw smartphone en voert u uw geregistreerde contactnummer in.
  • Ter verduidelijking: u kunt een OTP krijgen op hetzelfde telefoonnummer.
  • Klik vervolgens in de linkerbovenhoek van het startscherm op de lijnen die verschijnen.
  • Zoek in het menu naar contact met ons op of naar keuzes voor klantenservice.
  • Kies het product waarover u een gesprek wilt voeren.
  • Kies vervolgens uit de lijst het onderwerp dat het beste bij uw dilemma past.
  • Daarna krijgt u de mogelijkheid om een ​​methode te kiezen om contact op te nemen met het personeel van de klantenservice.
  • Selecteer de optie "chatten" om een ​​bericht te beginnen.
Bovendien moet u een iets ander protocol volgen als u de Amazon-website gebruikt.
  • Ga om te beginnen naar www.amazon.com en log in met uw Amazon-inloggegevens.
  • Navigeer naar het gedeelte "Mijn bestellingen" van het menu aan de linkerkant. U kunt ook eerst het product kiezen en vervolgens op de functie "klantenservice" klikken.
  • Amazon zal je dan vragen om een ​​probleem te kiezen met het product dat je ervaart.
  • Kies de keuze "Chat" om een ​​gesprek met een medewerker van de klantenservice te beginnen.
  • Om een ​​online gesprek met een medewerker van de klantenservice te starten, klikt u op de knop 'Chat'.
Het meest bevredigende aspect van klantenloyaliteit lijkt te zijn om met anderen over uw probleem te praten. Verder moeten alle online applicaties klanten assisteren via chat en telefoon. Via Amazon Nederland Bellen kunt u ook in contact komen met technici. U moet uw klanten eerst tevreden stellen met uw service voordat u hen toestemming geeft om uw app te gebruiken. Hierdoor wordt de geloofwaardigheid van klanten vergroot en is de kans groter dat ze de app in de toekomst zullen kopen.

27-07-2022 om 04:38 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Amazon Nederland Bellen
>> Reageer (0)
20-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PayPal-fout 10605 - Redenen en nauwkeurige oplossingen
Elke winkelwebsite vereist online betalingen.

Daarom worden PayPal en andere betalingsgateways gebruikt door website-eigenaren.

Het werkt echter mogelijk niet zoals verwacht en genereert af en toe ook PayPal-fout 10605.

Als onderdeel van onze Server Management Services ontvangt Bobcares regelmatig verzoeken om PayPal-probleem 10605 op te lossen.

Laten we vandaag de details van het probleem bekijken en ontdekken hoe onze ondersteuningstechnici PayPal-fout 10605 hebben opgelost.

Hoe we veelvoorkomende PayPal-fouten oplossen
Veel van onze klanten hebben problemen met PayPal bij Bobcares, waar we meer dan tien jaar ervaring hebben met het onderhouden van servers.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste oorzaken van de 10065-fout en hoe onze ondersteuningstechnici deze hebben opgelost.

1. Onjuiste instellingen
Een recent probleem met de servergebaseerde PayPal-configuratie van een van onze klanten. Hij maakte PayPal beschikbaar op zijn website. Maar terwijl hij een betaling deed, kreeg hij de foutmelding 'Valuta wordt niet ondersteund'.

De fout zag er als volgt uit,

Onze ondersteuningstechnici controleerden en ontdekten dat de standaardvaluta verkeerd was ingesteld. De remedie was om de standaardvaluta te wijzigen in een valuta die wordt ondersteund, maar hiervoor moesten alle prijzen van de winkel worden herzien.

Daarom hebben we een definitie toegevoegd met de naam PAYPAL FORCE CURRENCY om het probleem op te lossen. We hebben de PAYPAL FORCE CURRENCY-instelling aan het begin van de code gewijzigd en het process.php-bestand vervangen in modules/payment/paypal/express checkout/.

Dit loste de fout op en de website begon goed te werken.

Nogmaals, onjuiste valuta-instellingen in WooCommerce veroorzaken de fout:

PayPal-fout (10605): uw PayPal-betaling is geweigerd vanwege een fout (10605). Neem voor hulp contact op met de PayPal Klantenservice.

Onze toegewijde technici controleren of de valuta van het PayPal-account en de WooCommerce-winkel hetzelfde zijn om deze fout op te lossen. We controleren het in het gedeelte Valuta-opties van WooCommerce > Instellingen en in het Paypal-account.

2. Standaardvaluta
Klanten kunnen de foutmelding 'valuta wordt niet ondersteund' ontvangen wanneer ze de PayPal-gateway gebruiken om vanuit meerdere landen op een website te betalen. Klanten kiezen hun standaardvaluta, maar dit gebeurt nog steeds.

De oplossing is in dit geval om de valuta-instellingen te wijzigen. Dit zijn de maatregelen die onze Support Engineers nemen om dit aan te pakken.

1. in eerste instantie loggen we in op de PayPal-rekening.
2. Vervolgens klikken we bovenaan de pagina op Geld.
3. Vervolgens klikken we op Valuta beheren en kiezen we de valuta om Primair te maken.
4. Eindelijk klikken we op Maak primair.

Dat is het.

Conclusie

Kortom, PayPal is een van 's werelds grootste online betalingsverwerkers. Het onjuist instellen van de standaardvaluta kan resulteren in PayPal-fout 10605. Vandaag hebben we de vele oorzaken van PayPal-problemen en de oplossingen gezien die door onze ondersteuningstechnici worden geboden.

20-07-2022 om 05:09 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:paypal klantenservice
>> Reageer (0)
14-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GMAIL-SERVERFOUT | SNELLE OPLOSSINGEN OM VAN DEZE FOUT AF TE KOMEN
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Gmail is een van de snelste Google Mail-servers die wereldwijd wordt gebruikt. De eenvoud en gebruiksvriendelijke functies trekken meer dan 500 miljoen mensen aan voor zowel persoonlijke als officiële doeleinden. De Gmail-serverfout kan echter zijn tol eisen van de normale werking van Gmail. Ook kan uw werktempo vertragen en kunnen bestanden ook beschadigd raken.

Deze fout is behoorlijk vervelend, vooral als je voor het grootste deel van je werk afhankelijk bent van Gmail. Met Gmail Server Error kun je geen e-mails verzenden of ontvangen.

Als je Gmail Server Error 707 tegenkomt, neem dan zonder aarzeling contact met ons op. U kunt echter ook de hier genoemde stappen uitproberen. Deze stappen zijn de basisstappen en werken mogelijk niet elke keer. Maak je dus geen zorgen als deze stappen niet werken. We kunnen je helpen.

Gmail Server-fout 707 | Een overzicht

U kunt de Gmail Server 707-fout tegenkomen tijdens het verzenden van de e-mail vanuit uw gebruikersaccount. Wanneer u op de knop "Verzenden" klikt, ziet u dat uw e-mail niet wordt verzonden. Bovendien vertoont uw Gmail-server een foutcode zoals 'Uw systeem heeft een probleem 707 ondervonden'. Dit probleem kan ook optreden als gevolg van een virus- of malwareaanval.

U ziet een ander foutbericht dat de serverfout wordt weergegeven en u moet de e-mail opnieuw verzenden. Klik vervolgens op de knop Opnieuw verzenden. Het wordt onzichtbaar, maar het Gmail-serverfout # 007-bericht blijft lange tijd op uw scherm staan. Het kan ook gebeuren als gevolg van een probleem met het achtergrondlaboratorium.

Fix Gmail-serverfout 707 met gemak

Ten eerste kunt u opnieuw proberen de e-mail te verzenden. Als het niet werkt, volg dan de onderstaande tips. Deze stappen zullen u helpen om gemakkelijk de Gmail Server Error 707 op te lossen.

Oplossing 1:
  • Open uw Gmail-account. Kies nu Instellingen.
  • Er wordt een pagina met instellingen geopend. Selecteer vervolgens het tabblad Lab. Typ nu in het zoekvak "Achtergrond verzenden" om de opties van de Achtergrondlab-instelling te vinden.
  • U kunt twee keuzerondjes "Inschakelen" en "Uitschakelen" zien onder Achtergrondlab.
  • Klik op de knop Uitschakelen.
  • Deze stap kan je Gmail-probleem oplossen. Als u nog steeds met dit probleem met de Gmail-server wordt geconfronteerd, volgt u de volgende oplossingen.
Oplossing 2:
  • Werk eerst uw Google Chrome-browser bij.
  • Open nu het geschiedenis-tabblad van uw Google-zoekmachine-pagina. Wis de browsergeschiedenis samen met alle cookies en het cachegeheugen.
  • Ten derde, druk op F5 om het te vernieuwen.
  • Inmiddels kunt u e-mails verzenden vanuit uw Gmail-account zonder fout 707. Als u Gmail-serverfout 707 niet kunt oplossen, kunt u contact met ons opnemen voor de beste oplossingen.
We bieden onze klanten een 24 * 7 actieve service. Alle klanten zijn waardevol voor ons. Niet alleen dat. de tijd en het geld zijn beide belangrijk voor ons. Bovendien is ons technische team sterk genoeg om u goed te begeleiden bij het oplossen van uw Gmail Server 707-fout. U krijgt onze service tegen een betaalbaar tarief. U neemt zonder aarzelen op elk moment van de dag of nacht contact met ons op.

.Ons IT-ondersteuningsteam is deskundig genoeg om u te helpen bij het oplossen van uw Gmail-serverfout 007. Neem dus contact met ons op voor onmiddellijke oplossingen. We verzekeren je dat ons Gmail Telefoonnummer Team je binnen een paar minuten zal bereiken.

Ons Gmail Bellen is dat u contact met ons kunt opnemen om te genieten van onze snelle services. Nogmaals, u kunt ook een e-mail sturen naar ons technische team dat u binnen korte tijd zal bereiken. Hier kunt u de juiste hulp krijgen bij het oplossen van Gmail-problemen.

Nu is onze Live Chat-optie ook beschikbaar! U kunt op uw flexibele tijd met onze IT-ingenieurs chatten voor onmiddellijke ondersteuning.


14-07-2022 om 05:33 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Bellen
>> Reageer (0)
09-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Gmail-foutcode 008 te repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Gmail-foutcode 008 treedt normaal gesproken op wanneer u e-mail met een bijlage probeert te verzenden, die grootte is ruim meer dan 25 MB. Gmail accepteert de grotere bijlagen van bestanden die meer dan 25 MB zijn, niet. Wat de bijlagen ook zijn, zoals video's, bestanden, foto's of andere dingen. Welnu, de suggestie van het technische ondersteuningsteam van Gmail om dergelijke problemen te voorkomen, je zou grote bestanden kunnen verzenden via je Google Drive. De belangrijkste oorzaak van het optreden van deze fout is: Extra groot bericht, het bestand of de bijlage is te groot, internetbeveiligingsproblemen en firewall, enz. Maak u er dan geen zorgen over, want u kunt Gmail-foutcode 008 efficiënt oplossen door gewoon te volgen deze eenvoudige stappen.

Stappen om problemen met Gmail-foutcode 008 op te lossen
Stap 1: - Verwijder het oversized bericht
Allereerst moet u uw bericht controleren wanneer u gaat opstellen of verzenden. Controleer of de bestandsgrootte groter is dan 25 MB, verwijder dat bericht of verklein de bestandsgrootte. Verwijder de bijlage met een groot formaat en stel het bestand opnieuw samen en probeer het bestand of bericht te verzenden.
Controleer nu of de foutcode 008 is opgelost, zo ja, ga dan naar de volgende stap.

Stap 2: - Controleer uw browser
Zorg ervoor dat uw browser momenteel werkt die u gebruikt. Controleer of uw systeem die browser ondersteunt.
Je moet ook proberen toegang te krijgen tot je Gmail-account in een andere browser.
Bovendien moet u proberen het instellen van de webbrowserproxy uit te schakelen en vervolgens uw account aan te melden en de taak uit te voeren.

Methode 3: - Configuraties van beveiligingssoftware van derden
U moet proberen een tijdje antivirus- en firewallprogramma's op uw computer uit te schakelen. Firewalls van derden zijn niet vaak nodig omdat ze een hoofdrol spelen bij het blokkeren van schadelijk inkomend verkeer.

Probeer ook om het downloaden van clientsoftwarebeheerders, zoals Torrents of iets dergelijks, uit te schakelen.

Na het uitvoeren van alle bovenstaande stappen, toch, als u hetzelfde Gmail-foutcode 008-probleem ontvangt, moet u contact opnemen met onze Gmail Bellen Nederland om onmiddellijk hulp te krijgen. 


09-07-2022 om 04:41 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Bellen Nederland
>> Reageer (0)
07-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe verwijderde Gmail-account na lange tijd te herstellen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Gmail-account is een veel gebruikte e-mailservice op internet Gmail heeft miljoenen gebruikers die toegang hebben tot de services en functies.

Krijg details over het herstel van een verwijderd Gmail-account na lange tijd

Als je meerdere accounts hebt of als je een Gmail-account wilt verwijderen, kun je deze verwijderen. Als u na het verwijderen wat informatie van het account wilt ontvangen, kunt u dit herstellen.

Accountherstel van verwijderd Gmail-account
Als je je Gmail-account hebt verwijderd en je het opnieuw wilt openen, kun je het tot 30 dagen herstellen. Na deze periode is herstel niet toegestaan. Je kunt een verwijderd Gmail-account na lange tijd niet herstellen, omdat de maximale hersteltijd 30 dagen is. Voor herstel van Gmail-account binnen 30 dagen, kunt u de onderstaande stappen volgen:
  • De eerste stap is om door de accountherstelpagina van Gmail te bladeren.
  • Voer op de Gmail-herstelpagina de gebruikersnaam, het e-mailadres of het telefoonnummer van het account in.
  • Als u uw e-mailadres bent vergeten, kunt u dit eenvoudig herstellen door het telefoonnummer in te voeren.
  • Als u het accountwachtwoord niet meer weet, ga dan naar de volgende pagina en klik op de link Wachtwoord vergeten.
  • Het zal u omleiden naar de volgende pagina met herstelopties. U kunt de geschikte kiezen.
  • Er is een hersteloptie waarbij u wordt gevraagd een laatst onthouden wachtwoord voor het Gmail-account in te voeren. Als u het zich herinnert, voer het dan in, anders slaat u de optie over.
  • De volgende optie is om te herstellen via het telefoonnummer. U wordt gevraagd het volledige telefoonnummer in te voeren om de code te ontvangen. Voer de code in om uw identiteit te verifiëren. Als je geen toegang hebt tot de telefoon, klik je op Een andere manier proberen.
  • Daarna komt de optie van alternatief e-mailadres. U moet het herstel-e-mailadres invoeren en Gmail stuurt een e-mail. Gebruik de herstellink of -code.
  • Zodra je bent geverifieerd, geeft Gmail een optie om te herstellen en een nieuw wachtwoord te maken.
  • Voer ter bevestiging tweemaal een sterk wachtwoord in.
  • Ten slotte kunt u dit nieuwe wachtwoord gebruiken voor toegang tot het Gmail-account.
Neem contact op met Gmail Bellen Nederland als je nog steeds vragen hebt over het herstellen van je Gmail-account. Managers van technische ondersteuning zullen de gebruikers van dienst zijn met alle problemen en vragen. U kunt ze op elk moment bereiken omdat de diensten de klok rond worden aangeboden. De informatie om contact met hen op te nemen, wordt verstrekt op de officiële website van Google.

07-07-2022 om 04:48 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Bellen Nederland
>> Reageer (0)
04-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe maak je een nieuw Facebook-advertentieaccount?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Kunt u geen nieuw advertentieaccount maken om uw bedrijf te laten groeien? Er zijn enkele stappen die u moet volgen om een nieuw advertentieaccount in te stellen en aan te maken en als u de stappen niet correct uitvoert, kunt u geen geld uitgeven via uw advertentieaccount. Er zijn enkele instellingen die u moet volgen om een nieuw Facebook-advertentieaccount in te stellen. 

Kunt u geen nieuw advertentieaccount maken om uw bedrijf te laten groeien? Er zijn enkele stappen die u moet volgen om een nieuw advertentieaccount in te stellen en aan te maken en als u de stappen niet correct uitvoert, kunt u geen geld uitgeven via uw advertentieaccount. Er zijn enkele instellingen die u moet volgen om een nieuw Facebook-advertentieaccount in te stellen.

Er kunnen ook momenten zijn waarop een gebruiker andere problemen in zijn Facebook-accounts tegenkomt, zoals Facebook laadt niet of fout bij langzaam laden. Om stappen te krijgen voor het oplossen van dergelijke problemen, moet u de stappen gebruiken die we op onze website hebben vermeld en de problemen meteen oplossen. 

Stappen om een ​​Facebook-advertentieaccount te maken
  • Allereerst moeten gebruikers de Facebook-pagina toevoegen aan het bedrijfsmanageraccount.
  • Ga hiervoor naar de "instellingen voor bedrijfsmanager" en selecteer vervolgens het tabblad "Mensen en activa" en klik vervolgens op "Pagina's".
  •  Klik daarna op "voeg een nieuwe pagina toe".
  • U krijgt nu drie opties, zoals "een pagina claimen", "toegang tot een pagina aanvragen", "een nieuwe pagina maken". Selecteer volgens uw keuze.
  •  Vervolgens moet u een advertentieaccount toevoegen aan uw bedrijfsmanager.
  •  Ga hiervoor naar de "instellingen voor bedrijfsmanager" en klik op "advertentieaccounts" onder het tabblad mensen en middelen ".
  •  Klik op de optie "nieuw account toevoegen" die aan de rechterkant van de pagina beschikbaar zal zijn.
  •  Wederom krijgt u drie opties zoals "Claim Ad Account", "Verzoek om toegang tot een Ad Account" of "Maak een nieuw Ad Account" en u moet er een kiezen.
  • Maar vergeet niet dat u pas op dit platform kunt adverteren als en tenzij u de volledige betalingsgegevens zoals uw creditcard- / betaalpasinformatie en uw bedrijfsgegevens opgeeft.
Daarom zijn dit enkele van de stappen die u kunnen helpen bij het instellen van een nieuw Facebook-advertentieaccount. Deze stappen zijn betrouwbaar en bieden 100% oplossingen voor uw tijd en inspanningen die u hebt geïmplementeerd.

Het is erg belangrijk om een account aan te maken, omdat dit het bereik van uw lezers vergroot en uw pagina ook in staat stelt een bron van aantrekkingskracht op sociale media te worden. Wij raden u aan onze website te bezoeken of regelmatig onze Facebook Klantenservice Nederland te bellen voor meer updates bij Bellen Facebook Nederland en deze te gebruiken voor uw social media voordelen.

04-07-2022 om 07:26 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Bellen Facebook Nederland
>> Reageer (0)
01-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gmail-serverfout | Snelle oplossingen om van deze fout af te komen
Gmail is een van de snelste Google Mail-servers die wereldwijd wordt gebruikt. De eenvoud en gebruiksvriendelijke functies trekken meer dan 500 miljoen mensen aan voor zowel persoonlijke als officiële doeleinden. De Gmail-serverfout kan echter zijn tol eisen van de normale werking van Gmail. Ook kan uw werktempo vertragen en kunnen bestanden ook beschadigd raken.

Deze fout is behoorlijk vervelend, vooral als je voor het grootste deel van je werk afhankelijk bent van Gmail. Met Gmail Server Error kun je geen e-mails verzenden of ontvangen.

Als je Gmail Server Error 707 tegenkomt, neem dan zonder aarzeling contact met ons op. U kunt echter ook de hier genoemde stappen uitproberen. Deze stappen zijn de basisstappen en werken mogelijk niet elke keer. Maak je dus geen zorgen als deze stappen niet werken. We kunnen je helpen.

Gmail Server-fout 707 | Een overzicht
U kunt de Gmail Server 707-fout tegenkomen tijdens het verzenden van de e-mail vanuit uw gebruikersaccount. Wanneer u op de knop "Verzenden" klikt, ziet u dat uw e-mail niet wordt verzonden. Bovendien vertoont uw Gmail-server een foutcode zoals 'Uw systeem heeft een probleem 707 ondervonden'. Dit probleem kan ook optreden als gevolg van een virus- of malwareaanval.

U ziet een ander foutbericht dat de serverfout wordt weergegeven en u moet de e-mail opnieuw verzenden. Klik vervolgens op de knop Opnieuw verzenden. Het wordt onzichtbaar, maar het Gmail-serverfout # 007-bericht blijft lange tijd op uw scherm staan. Het kan ook gebeuren als gevolg van een probleem met het achtergrondlaboratorium.

Fix Gmail-serverfout 707 met gemak
Ten eerste kunt u opnieuw proberen de e-mail te verzenden. Als het niet werkt, volg dan de onderstaande tips. Deze stappen zullen u helpen om gemakkelijk de Gmail Server Error 707 op te lossen.
Oplossing 1:
  • Open uw Gmail-account. Kies nu Instellingen.
  • Er wordt een pagina met instellingen geopend. Selecteer vervolgens het tabblad Lab. Typ nu in het zoekvak "Achtergrond verzenden" om de opties van de Achtergrondlab-instelling te vinden.
  • U kunt twee keuzerondjes "Inschakelen" en "Uitschakelen" zien onder Achtergrondlab.
  • Klik op de knop Uitschakelen.
Deze stap kan je Gmail-probleem oplossen. Als u nog steeds met dit probleem met de Gmail-server wordt geconfronteerd, volgt u de volgende oplossingen.
Oplossing 2:
  • Werk eerst uw Google Chrome-browser bij.
  • Open nu het geschiedenis-tabblad van uw Google-zoekmachine-pagina. Wis de browsergeschiedenis samen met alle cookies en het cachegeheugen.
  • Ten derde, druk op F5 om het te vernieuwen.
Inmiddels kun je e-mails verzenden vanaf je Gmail-account zonder fout 707. Als je Gmail-serverfout 707 niet kunt oplossen, kun je verbinding maken met het technische ondersteuningsteam van Gmail bij Gmail Bellen Nederland.

01-07-2022 om 04:45 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Bellen Nederland
>> Reageer (0)
28-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom werkt Google niet?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Google wordt beschouwd als een applicatie die geen introductie behoeft, aangezien mensen van over de hele wereld de producten en diensten gebruiken. Het is dankzij Google dat mensen er nu zo afhankelijk van zijn dat ze niet meer kunnen denken om hun werk zonder te doen. Dus naarmate mensen geavanceerder zijn geworden, heeft Google zijn diensten via smartphones geïntroduceerd.

Maar als een gebruiker problemen ondervindt met Google en naar antwoorden zoekt waarom mijn Google niet werkt, zal hij niet in paniek raken. Problemen kunnen op elk moment door iedereen worden geconfronteerd, maar betekenen niet dat ze niet kunnen worden opgelost. Voordat u het probleem oplost, moet u de redenen weten die hieronder worden vermeld, samen met de resoluties.
 
Redenen waarom Google niet werkt op uw telefoon
  • De eerste oorzaak die in je opkomt in het geval dat Google niet werkt op de telefoon, is een internetverbinding. Als het slecht is of traag werkt, laadt Google mogelijk geen informatie.
  • Een andere reden is wanneer een gebruiker een oudere versie van de Google-applicatie gebruikt die niet wordt ondersteund in het huidige besturingssysteem.
  • Geaccumuleerde cookies en caches in mobiele opslag kunnen ook tot dit probleem leiden.
  • Sommige acties van antivirus-firewalltoepassingen kunnen ook de reden zijn waarom Google-webpagina's of zoeken naar werk niet worden toegestaan.
  • Als u toevallig de oude versie van het besturingssysteem in Android gebruikt.
En veel andere problemen kunnen de vraag stellen waarom mijn Google niet werkt en problemen veroorzaakt tijdens het werken. Om uw probleem op te lossen, kunt u enkele tips hieronder volgen.

Manieren om Google-problemen op te lossen die niet werken
  • Om te beginnen moet u uw internetverbinding controleren. Als het niet werkt, kunt u contact opnemen met de serviceprovider om de problemen op te lossen.
  • Als u toevallig de oude versie van de Google-applicatie gebruikt, kunt u proberen de applicatie bij te werken vanuit de Google Play Store.
  • Wis alle cookies en caches uit de instellingen van de Google-webbrowser of telefooninstellingen zodat de applicatie begint te werken.
  • Controleer de instellingen van de firewall die de reden kunnen zijn waarom Google niet werkt. Stop met werken, zodat Google kan werken op uw telefoon.
  • Werk de Android-versie van uw apparaat bij als deze nog niet is bijgewerkt.
Dus, met behulp van de bovenstaande tips, krijgt u het antwoord op de vraag waarom mijn Google niet werkt aan de telefoon, samen met de resolutie. Voor verdere problemen kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Fixing OK Google werkt niet
De OK Google is de slimme service die wordt aangeboden door Google waarbij het niet nodig is om de inhoud te typen om deze te doorzoeken. U hoeft alleen maar de inhoud uit te spreken en deze wordt automatisch doorzocht. Het is een slimme en gemakkelijke service die door Google aan zijn gebruikers is geïntroduceerd. Soms zijn er verschillende technische problemen die in Google voorkomen, maar we hebben er oplossingen voor. Om te verhelpen waarom Google niet werkt, moet u enkele stappen volgen. U moet naar de Google-ondersteuningspagina gaan. Zij begeleiden u op een goede manier en voorzien u van de nodige hulp. Het zijn goed opgeleide professionals en ze zijn erg beleefd en kalm. Er zijn zoveel problemen die in Google voorkomen, maar we hebben er oplossingen voor. Elk probleem heeft een of andere oorzaak of redenen, net als dit probleem. U moet dus op de hoogte zijn van de redenen voordat u het probleem oplost.

U moet enkele belangrijke redenen onthouden waarom Google niet werkte:
  1. U moet controleren of uw microfoon correct werkt of niet.
  2. Je moet ook de taalinstellingen controleren, aangezien deze app afhankelijk is van de taal en uitspraak van de gebruiker.
  3. Het kan te wijten zijn aan de incompatibiliteit van de telefoon met OK Google.

Hoe het te verhelpen wanneer OK Google werkt niet?
  • Om het probleem op te lossen, moet u bepaalde instructies volgen.
  • Schakel de Google Voice Search in uw app in.
  • Ga verder naar spraak op uw Mac, Android of een ander apparaat.
  • Ga naar de instellingenoptie.
  • Klik op de optie "OK Google".
  • Nadat u de bovenstaande stappen heeft uitgevoerd, is uw probleem opgelost.
  • OK Google zal na enige tijd beginnen te werken.
Als het probleem dan ook aanhoudt, volg dan de basisstappen:
  • Allereerst moet u uw apparaat opnieuw opstarten.
  • Nu moet u de internetverbinding controleren.
  • U moet uw Google bijwerken.
  • U moet alle niet-reagerende tabbladen verlaten.
Het bespaart u tijd door in seconden te zoeken en u moet typen om het specifieke ding te doorzoeken. Soms is het mogelijk dat OK Google niet werkt vanwege een technische fout. Als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning door het Google Nederland te bellen voor betere hulp en effectieve oplossingen.

Lees ook deze blog: http://ondersteuning.bravesites.com/entries/general/hoe-google-play-store-fout-910-te-repareren--2

28-06-2022 om 04:54 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Google Nederland
>> Reageer (0)
22-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Gmail IMAP-fout te repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Gmail is een van de beste e-mailwebsites, maar soms hebben problemen ook invloed op de taken van de gebruiker. Er treden maar weinig Gmail-problemen op wanneer de IMAP-server niet op de juiste manier is ingesteld en wanneer onjuiste instellingen zijn ingesteld. Wanneer apparaatfouten en internetverbindingsproblemen optreden, treden IMAP-serverproblemen op. Alleen vanwege deze problemen treden soms ook mailingproblemen op en daardoor kunnen gebruikers soms de e-mails niet verzenden en ontvangen.

Routebeschrijving naar Gmail IMAP-fout
Als u de IMAP-fout van Gmail niet kunt oplossen, volgt u gewoon de onderstaande instructies. De onderstaande aanwijzingen kunnen u helpen bij het oplossen van de IMAP-fout op een eenvoudige en probleemloze manier.

Controleer eerst of uw internet goed werkt of niet en probeer anders de internetverbinding op te lossen, omdat dit de belangrijkste reden kan zijn voor problemen.
Ten tweede, verwijder de cachecookies en geschiedenis die zijn opgeslagen in uw zoekbrowser, omdat deze ongewenste dingen soms uw werk kunnen beïnvloeden en verschillende problemen kunnen veroorzaken.

Wanneer uw browser overbelast raakt met onnodige bestanden, wordt de browser trager en soms leidt dit ertoe dat Gmail niet werkt. Om dit soort problemen op te lossen, installeert u de browser opnieuw en probeert u vervolgens verschillende taken uit te voeren.

Als de bovenstaande methoden u niet helpen bij het oplossen van de problemen, opent u uw account. Ga daarna naar de instellingenpagina en open vervolgens de IMAP-instellingenpagina. Controleer op die pagina de instelling als de instelling niet op de juiste manier is opgeslagen, bewerk deze en corrigeer deze.

Als u na het instellen van de IMAP met problemen geconfronteerd wordt, kan het zijn dat het probleem alleen door de server optreedt. In dit geval kan alleen Google u helpen. Om de serverproblemen aan Google te melden, gaat u naar de Gmail Nederland Bellen -pagina en plaatst u de e-mail van de serverquery naar Google.

22-06-2022 om 05:22 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Nederland Bellen
>> Reageer (0)
16-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerdere e-mailaccounts beheren in Gmail?
Earlier, an email user needs to make use of an email client in order to get access to their different email accounts from a single platform, however, now Gmail also allows users to add their other email accounts to Gmail and manage them using Gmail account only. If you are using a Gmail account and wish to add your other email account in Gmail, you can do so by following the instructions provided below.

Handleiding voor het beheren van meerdere e-mailaccounts in Gmail

STAP 1: Breng wijzigingen aan in de instellingen in uw andere account

OPMERKING: zorg ervoor dat uw andere e-mailaccounts POP-toegang hebben voordat u uw Gmail-instellingen wijzigt.
1.) Open op uw computer een webbrowser en log in op uw Gmail-account.
2.) Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina van uw Gmail-account. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu op het scherm.
3.) In het vervolgkeuzemenu moet u de optie Instellingen selecteren. U wordt naar de pagina Instellingen van uw Gmail-account gebracht.
4.) Ga op de pagina Instellingen naar het tabblad Doorsturen en POP / IMAP en selecteer de optie "POP voor alle e-mail inschakelen".

OPMERKING: zorg ervoor dat u de optie 'Kopie van Gmail in de inbox bewaren' naast 'Wanneer berichten met POP worden geopend' selecteert.
5.) Als u klaar bent met het aanbrengen van de aanbevolen wijzigingen, klikt u op de optie Wijzigingen opslaan.

STAP 2: Wijzigingen in Gmail-Instellingen

1.) Ga in uw Gmail-account naar de pagina Instellingen en selecteer Accounts en tabblad Importeren.
2.) Ga op de pagina Accounts en import naar het gedeelte 'E-mail controleren van andere accounts' en klik op de optie 'Een e-mailaccount toevoegen'. Hiermee open je een vak op je scherm.
3.) In het gevraagde vak wordt u gevraagd het e-mailadres in te voeren van het account dat u aan uw Gmail-account wilt toevoegen.
4.) Nadat u het e-mailadres hebt ingevoerd, klikt u op de knop Volgende. Maak vervolgens een selectie en klik opnieuw op de knop Volgende.
5.) Voer daarna uw wachtwoord in en schakel de selectievakjes in naast de volgende opties:
• Gebruik altijd een beveiligde verbinding (SSL) bij het ophalen van e-mail
• Label inkomende berichten

OPMERKING: Laat de andere vakjes niet aangevinkt.
6.) Klik daarna eenvoudig op de knop Account toevoegen en u bent klaar.

En zo kun je meerdere e-mailaccounts beheren in je Gmail-account. Als je meer hulp nodig hebt met betrekking tot een vraag of probleem met betrekking tot Gmail, kun je ons Gmail support Belgie-team bereiken via ons gratis telefoonnummer, livechat of e-mailondersteuning. Al onze communicatielijnen zijn 24 bij 7 open.
Als u uit Nederland komt, kunt u contact opnemen met Gmail Nederland Bellen.

16-06-2022 om 04:30 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Nederland Bellen
>> Reageer (0)
08-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lost u problemen met PayPal-inloggen op?

Onlinebetalingsdiensten hebben de afgelopen jaren de bestaande betalingssystemen grotendeels vervangen. Deze platforms bieden enkele van de premiumfuncties die ze gebruiksvriendelijk maken, naast een veilige omgeving voor betalingen.

Ondanks het feit dat er tegenwoordig veel actieve betaaldiensten zijn, blijft PayPal de voorkeursoplossing voor geldoverdrachten voor mensen over de hele wereld. Het grootste deel is dat mensen PayPal gebruiken om hun online bestellingen te betalen. En zo zijn er momenten waarop consumenten problemen ondervinden met deze fantastische service.

Veel klanten hebben de laatste tijd geprotesteerd over het feit dat PayPal geen betalingen heeft verwerkt. Daarom moeten consumenten die advies zoeken over het oplossen van Paypal-problemen, dit artikel raadplegen voor meer informatie.


Methode voor het oplossen van PayPal-inlogproblemen om een transactie uit te voeren

Bovendien treft dit probleem niet-accounthouders die verplicht zijn het PayPal-programma te gebruiken wanneer ze de service alleen met een beperking krijgen. Volgens het PayPal-beleid mogen niet-accounthouders hun creditcard slechts 15 dagen en voor een limiet van $ 4000 in hun leven gebruiken.

  • Bovendien hebben meerdere accounthouders last van dit probleem, maar ze kunnen het eenvoudig oplossen door de gegeven instructies op te volgen.
  • Het risico bestaat dat de status van het gebruikersaccount beperkt is. Om dit te valideren, moet de klant naar de officiële website gaan om de overeenkomst te bekijken.
  • Bovendien moet de klant de dop van de creditcard controleren als de kans groot is dat hij eroverheen is gegaan.

Als een gebruiker problemen blijft houden met betalingsverlies, moet hij contact opnemen met de ondersteuning van PayPal voor hulp via PayPal Nederland.

Lees ook deze blog: https://ondersteuning.over-blog.com/2021/03/krijg-volledige-informatie-om-het-probleem-met-facebook-dat-niet-reageert-op-te-lossen.html

08-06-2022 om 04:43 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Paypal Nederland
>> Reageer (0)
01-06-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan ik e-mail versleutelen in Gmail?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Versleuteling lijkt misschien een onderwerp dat beter overgelaten kan worden aan hackers en dragers van aluminiumfolie, maar laat u niet misleiden: het is een belangrijk onderdeel van het moderne leven dat iedereen, vooral zakelijke gebruikers, zou moeten begrijpen. En een van de belangrijkste en meest onbegrepen plaatsen waar versleuteling het meest geschikt en verkeerd wordt begrepen, is e-mail.

Als u Gmail gebruikt voor elektronische communicatie, of dit nu zakelijk, persoonlijk of beide is, is het de moeite waard om te leren hoe de service uw gegevens beschermt en welke voorzorgsmaatregelen u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u de hoeveelheid privacy krijgt die u nodig hebt.

Hoe beveiligt Google het merendeel van de communicatie?
TLS, of Transport Layer Security, is het standaard Gmail-coderingsmechanisme dat Google gebruikt om versleutelde e-mailbijlagen in Gmail in te schakelen. Als de persoon met wie u communiceert ook een e-mailserver gebruikt die TLS ondersteunt, wat de meeste grote e-mailproviders doen, wordt alle communicatie die u via Gmail verzendt, versleuteld.

Dat betekent dat het ongelooflijk moeilijk zal zijn om communicatie te onderzoeken terwijl deze van punt A naar punt B reist. Zodra het bericht echter de e-mailserver van de beoogde ontvanger bereikt, is er geen garantie dat het geheim of alleen voor hen zichtbaar blijft. Google heeft bijvoorbeeld toegang tot de berichten van uw account, waardoor ze uw e-mail kunnen scannen op spam en phishing-aanvallen, en geavanceerde services kunnen bieden zoals Smart Reply, dat lijkt te zijn gebaseerd op de inhoud van een e-mail.

End-to-end-codering is beschikbaar in Gmail.
Hoe versleutel ik een e-mail in Gmail? Google heeft gesproken over het opnemen van end-to-end-codering in Gmail sinds 2014, maar er is niets gebeurd (en volgens sommige analyses misschien nooit). Om e-mail Gmail Chrome te versleutelen, is de enige manier om dat soort beveiliging in Gmail nu te krijgen, het gebruik van een service van derden zoals Flow Crypt, die beschikbaar is als een Chrome- of Firefox-plug-in op het bureaublad en als een afzonderlijke e-mailclient voor iOS en Android.

Wat is de beste manier om uw Gmail-e-mail te versleutelen?
Als uw organisatie zich in een gereguleerd gebied bevindt en een Google Workspace Gmail-account voor bedrijven gebruikt, zijn er nog steeds alternatieven om uw berichtinhoud te coderen. We laten u zien hoe u uw Gmail-account versleutelt met een van de drie onderstaande services.

Schakel de privémodus in Gmail in.
Google heeft onlangs de geheime modus van Gmail aangekondigd, waarmee gebruikers privéberichten kunnen verzenden en ontvangen. Gebruikers kunnen nu de vertrouwelijke modus omschakelen door rechtsonder in het opstelvenster te klikken. Als gevolg hiervan hebben afzenders de keuze uit verschillende opties:
  • Stel een vervaldatum in voor de verzonden e-mail, zodat deze slechts voor een beperkte tijd kan worden gelezen.
  • Een sms-toegangscode is vereist om de e-mail te lezen.
  • E-mail kopiëren, plakken, downloaden, afdrukken en doorsturen zijn allemaal uitgeschakeld.
Hoewel dit een goede "gratis" optie lijkt te zijn, schaalt het niet goed vanwege verschillende factoren:
  • Het vergt een aantal extra handelingen van de afzender.
  • De afzender moet het mobiele telefoonnummer van de ontvanger weten om een ​​sms-toegangscode in te stellen.
  • De ontvanger moet verdere stappen ondernemen om toegang te krijgen tot de e-mail.
Omdat e-mails niet end-to-end zijn versleuteld, kan Google de inhoud van uw berichten lezen; de vertrouwelijke modus brengt bepaalde beveiligingsproblemen met zich mee.

S/MIME moet zijn ingeschakeld voor Google Workspace.

S/MIME (Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions) versleutelt e-mails die onderweg zijn en versleutelt uitgaande e-mails indien mogelijk. Om uniek identificeerbaar te zijn, moeten zowel de afzender als de ontvanger informatie delen die bekend staat als "sleutels" nadat S/MIME is ingeschakeld. Hier leest u hoe u versleutelde berichten kunt verzenden met S/MIME als u dit eenmaal hebt uitgewerkt:
  • Stel zoals je normaal zou doen een bericht op.
  • Vul het veld "Aan" in met de naam van een ontvanger.
  • Rechts van de ontvanger wordt een slotpictogram weergegeven. Afhankelijk van de hoeveelheid encryptie
  • Ondersteund door de ontvanger, verandert het pictogram.
  • Als u een bericht naar een groep mensen verzendt, toont het symbool nu de minst veilige coderingsoptie die mogelijk is, op basis van hun coderingsmogelijkheden.
  • Klik op het slotje en vervolgens op "Details bekijken" om uw S/MIME-instellingen te wijzigen of meer te weten te komen over het coderingsniveau van uw ontvanger.
Er zijn nog een paar stappen die u kunt nemen om te bepalen of een ontvangen bericht versleuteld is:

a) Open om te beginnen het e-mailbericht.
b) Vervolgens moet u rechts van de lijst met ontvangers op de pijl omlaag klikken.
c) Onderzoek het gekleurde slot om het coderingsniveau van de verzonden communicatie te bepalen.

Hoe kunt u e-mails die via de Mail-app worden verzonden, versleutelen?
Je kunt de stappen volgen om te leren hoe je e-mail versleutelt in de Gmail-app. Vergeet niet om versleutelde berichten te verzenden en een kopie van het certificaat van uw ontvanger op te slaan in uw sleutelhanger.
  • Selecteer Nieuw bericht in de Mail-app.
  • Zorg ervoor dat u het verzendt vanaf het account waarvoor u een coderingscertificaat hebt.
  • Klik op het vinkje in de onderwerpregel om uw digitale handtekening te activeren.
  • Het slotsymbool sluit zodra je de ontvanger hebt gekozen.
Hoe versleutel ik op iOS e-mails?

Voor meer informatie over het versleutelen van e-mail Gmail op iPhone en andere soortgelijke vragen. Voer de onderstaande acties uit.
  • Er is een S/MIME-schakelaar in Geavanceerde instellingen. Aanzetten.
  • Schakel de schakelinstelling "Standaard versleutelen" in door ja te selecteren.
  • Zorg ervoor dat u tijdens het schrijven van een bericht op het slotsymbool tikt. Deze wordt naast de ontvanger geplaatst.
  • De blauwe vergrendelingsindicator geeft aan dat alles in orde is.
Het pictogram van een rood slot De ontvanger moet S/MIME inschakelen om het bericht te ontvangen.

Hoe kan ik e-mails op MAC versleutelen?
Wat is de beste manier om Gmail-e-mails op een Mac te versleutelen? Uw ontvangers zullen verifiëren dat u de afzender bent nadat u uw certificaat heeft ontvangen, wat een extra beveiligingslaag toevoegt. Als u echter versleutelde berichten wilt verzenden, moet u het certificaat van de ontvanger in uw sleutelhanger hebben.
  • Open Mail op je Mac.
  • Ga naar Bestand > Nieuw bericht of Opstellen om een ​​nieuw bericht te maken.
  • Klik in het gedeelte Van op en kies het e-mailaccount waarvoor u een persoonlijk certificaat in uw sleutelhanger hebt.
  • Op het account met een certificaat staat een vinkje aan het einde van de onderwerpregel. Klik op het vinkje om uw digitale handtekening in te schakelen.
  • Uw e-mail moet worden gericht aan de mensen die het zullen ontvangen.
Als je wilt leren hoe je e-mailbijlagen in Gmail versleutelt, lees dan deze blog. Bekijk deze blog om te leren hoe u de problemen nu kunt aanpakken, of u kunt ook contact opnemen met een Gmail-vertegenwoordiger via Gmail Bellen die 24/7 beschikbaar is.

01-06-2022 om 06:30 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Bellen
>> Reageer (0)
28-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe op te lossen probleem met Microsoft Outlook-gegevensbestand kan niet worden gevonden
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Als het gaat om e-mailclients, is Microsoft Outlook het meest gebruikt en favoriet. Er doen zich echter bepaalde fouten voor, die de eenvoud waarmee MS Outlook kan worden gebruikt, verstoren. In deze technische zelfstudie bekijken we een van de volgende problemen: 'Outlook-gegevens kunnen niet worden gevonden'. Dus laten we beginnen.

Wat is de fout Outlook-gegevens kunnen niet worden geopend?
Elke schade aan het PST-bestand, het zou vanzelfsprekend moeten zijn, kan Outlook ondoeltreffend maken en de inhoud van de mailbox onbeschikbaar maken. Het beperkt de mogelijkheid voor Outlook-gebruikers om Outlook te starten en toegang te krijgen tot hun mailboxgegevens. Er verschijnt een dialoogvenster met de foutmelding "Het bestand xxx.pst kan niet worden gevonden" of "Het bestand xxx.pst kan niet worden geopend" als een PST-bestand niet beschikbaar, beschadigd of beschadigd is.

Oorzaken van 'Outlook-gegevens kunnen niet worden gevonden, een fout'
De belangrijkste redenen voor deze fout zijn als volgt:

  • Een van de redenen is dat het PST-bestand is opgeslagen op een ontoegankelijke netwerkserver.
  • De volgende factoren hebben bijgedragen aan de verslechtering van het PST-bestand:
  1. Virus- of malware-aanval
  2. Grote PST-bestanden
  3. Plotseling afsluiten van Outlook door stroomstoring
  4. Slechte sectoren op de harde schijf
  5. Synchronisatiefout
  • Outlook-gegevensbestand PST op een netwerkstation wordt niet ondersteund door LAN/WAN.
In de meeste gevallen is corruptie in het PST-bestand de oorzaak van de foutmelding "Outlook-gegevensbestand kan niet worden gevonden". In dit geval is de enige optie om het probleem op te lossen het repareren van het beschadigde PST-bestand. U moet echter eerst een back-up van uw PST-gegevens maken voordat u deze verwijdert.

Methoden om de fout 'Outlook .pst kan niet gevonden' op te lossen
Schrik niet als u deze foutmelding krijgt. U kunt dit probleem oplossen door het beschadigde PST-bestand te repareren en toegang te krijgen tot de opgeslagen mailboxgegevens.

Methode #1: 'Inbox Repair Tool' gebruiken
In Outlook wordt de Microsoft Inbox-reparatietool, algemeen bekend als Scanpst.exe, gebruikt om defecte of beschadigde PST-bestanden te herstellen. Om een ​​nieuw PST-bestand te krijgen, moet u de toepassing op uw pc zoeken en uitvoeren op het beschadigde PST-bestand. Afhankelijk van uw Outlook- en Windows-versie bevindt dit hulpprogramma zich op een andere positie. Volg de onderstaande instructies om scanpst.exe te gebruiken:
  • Start allereerst het hulpprogramma scanpst.exe.
  • Klik vervolgens op Bladeren om de naam van het PST-bestand in te voeren.
  • Klik daarna op de Start-knop om het corrupte PST-bestand te herstellen.
Opmerking: Houd er rekening mee dat voordat u met dit proces begint, u Outlook en alle andere e-mailapps moet sluiten.

U kunt de gegevensitems in uw Outlook-mailbox importeren nadat u de Inbox Repair Tool hebt uitgevoerd. U moet eerst Outlook starten en een nieuw PST-bestand maken voordat u de herstelde gegevens naar het nieuwe PST-bestand verplaatst.

Methode #2: Een tool van derden gebruiken
Scanpst.exe is een eenvoudig hulpmiddel, maar het werkt niet effectief in gevallen waarin het PST-bestand ernstig beschadigd is. In dit geval kunt u deskundige software gebruiken om uw PST-bestand te repareren. Aryson Outlook PST Repair-tool is zo'n programma. Het is een van de meest effectieve tools, die niet alleen in staat is om beschadigde gegevens te herstellen, maar ook om verloren e-mails te herstellen. Het kan snel PST-bestanden herstellen die beschadigd of beschadigd zijn. Dit programma gebruikt een innovatief algoritme om alle mailbox-items in het PST-bestand te scannen en ze opeenvolgend te herstellen.

conclusies
Ik ben uitgebreid ingegaan op de fout 'Outlook-gegevens kunnen niet worden gevonden', inclusief de oorzaken en hoe deze te herstellen. Omdat de inbox-reparatietool niet in staat is om met ernstige PST-corruptie om te gaan, moet u professionele hulp zoeken bij Outlook Bellen. Nu is het aan jou om een ​​beslissing te nemen. Ik hoop dat dit bericht je helpt bij het vinden van het antwoord op je vraag.

28-05-2022 om 05:39 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Outlook Bellen
>> Reageer (0)
25-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe te stoppen met het ontvangen van dubbele e-mails in Outlook?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het ontvangen van dubbele e-mails is een normaal Outlook-probleem. Soms komt het door de instellingen en soms door technische problemen. Dit probleem is behoorlijk verzwarend. U krijgt niet zomaar een dubbele e-mail; u krijgt verschillende dubbele e-mails. Hierdoor gaat er tijd verloren. Om toekomstige verwarring te voorkomen, is het noodzakelijk om door te gaan met het verwijderen van de e-mails.

In deze blog zal ik de kernoorzaak van het probleem, mogelijke oplossingen en praktisch advies onderzoeken om ermee om te gaan: -
  • Commando Regels in Outlook plaatsen
  • Meerdere accounts gebruiken
  • Hulpmiddelen om de rommel op te ruimen
Laten we elke oorzaak van duplicatie één voor één bespreken-

Een regelopdracht in Outlook plaatsen-

In Outlook stellen we soms bepaalde instructies in, zoals 'Verplaatsen naar map'. Dit is wat het probleem creëert. Wanneer u een e-mail ontvangt, wordt er automatisch een kopie van opgeslagen in de map. Als gevolg hiervan bestaat het duplicaat. Ik zal een eenvoudig voorbeeld geven om het probleem te demonstreren.

In dit geval zijn er twee regels geconfigureerd;
  • Zodra u een bericht van een XYZ ontvangt, moet u deze regel toepassen en de opdracht 'verplaatsen naar map' instellen.
  • Nadat u het bericht in Outlook hebt ontvangen, zet u het in de Outlook-map in het onderwerp.
Stel dat u een e-mail heeft ontvangen met als onderwerp 'Outlook'. Als gevolg hiervan zijn beide regels van toepassing op de e-mail en wordt deze twee keer uit de inbox verplaatst, wat resulteert in e-mailduplicatie.

Als je van deze moeilijkheid af wilt, moet je een ander commando geven, namelijk om te stoppen met het verwerken van meer regels.' Als u deze regel instelt, wordt deze toegepast op de e-mail wanneer u deze ontvangt. Als gevolg hiervan zou elke herhaling worden vermeden.

Houd er ook rekening mee dat de "regels stoppen met meer verwerken" alleen van toepassing zijn op de e-mails die al zijn onderzocht. Als er meerdere e-mails worden ontvangen, worden alle e-mails opnieuw bekeken, te beginnen bij het begin van de eerste regel.

Meerdere accounts gebruiken-

Wanneer u meerdere accounts in Outlook configureert, vergeet dan niet om elk account te scheiden, niet alleen het alternatief voor hetzelfde Outlook-postvak.
  • Als je een secundair e-mailadres gebruikt, wordt hetzelfde account twee keer geconfigureerd en worden alle e-mails van het secundaire account in dezelfde inbox ontvangen. Anders gezegd, de mailbox wordt gedeeld door twee accounts. Dit zou ertoe leiden dat de e-mail twee keer wordt gedupliceerd voor het eindaantal keren.
  • Ten tweede, als u ook de mogelijkheid heeft om een ​​kopie op de server achter te laten (POP3-account), wordt dezelfde e-mail in beide e-mailaccounts verzameld, wat resulteert in duplicatie.
Afgezien van het verwijderen van e-mails van het alternatieve e-mailaccount, moet u een commando instellen om geen e-mails op te slaan in het alternatieve account als u een e-mail hebt ontvangen in de mailbox van uw primaire account.

Handmatige methoden voor het verwijderen van de dubbele e-mails in Outlook –

Methode 1: Eenvoudige stappen om het herstellen van dubbele e-mails in Outlook te stoppen: -
  • Eerst moet u met de rechtermuisknop op de taakbalk klikken en vervolgens op "Taakbeheer starten" klikken.
  • Klik vervolgens op het tabblad "Processen".
  • De "Image Name" moet nu worden geselecteerd. Door deze actie worden alle processen alfabetisch gerangschikt. Er mag slechts één "Outlook.exe" worden weergegeven. Als er een ander account is geïdentificeerd, bestaat de kans dat u dubbele e-mails ontvangt.
  • Klik met de rechtermuisknop op een van de vermeldingen 'Outlook.exe' in de lijst en selecteer 'Taak beëindigen'. Wanneer het bevestigingsvenster verschijnt, selecteert u "Ja".
Methode 2: Stappen om te voorkomen dat u kopieën achterlaat bij het ontvangen van dubbele e-mail-
Laat geen kopieën van de e-mail achter op de server

Stap 1: Klik om Outlook te openen.
Stap 2: Klik vervolgens op "Extra" en selecteer "E-mailaccounts".
Stap 3: Klik op de optie "Bestaande e-mailaccounts bekijken of wijzigen" en klik vervolgens op de knop "Volgende".
Stap 4: Selecteer het gewenste e-mailaccount dat in de lijst wordt weergegeven en klik op "Wijzigen".
Stap 5: Klik ten slotte op de optie "Meer instellingen" en selecteer het tabblad "Geavanceerd".

Klik daarna op de knop "OK" om het vinkje in het vakje naast "Een kopie van berichten op de server achterlaten" uit te schakelen.

Als gevolg hiervan heb ik twee handmatige benaderingen gepresenteerd om dubbele e-mails in Outlook te voorkomen. Ze hebben een aantal nadelen. Virussen kunnen ook aanvallen, waardoor Outlook zodanig beschadigd raakt dat er om verschillende redenen dubbele e-mails worden aangemaakt. Ik heb wat onderzoek gedaan naar de beschikbare tools om dit probleem op te lossen. Bij Arysons Technology hebben we een tool gemaakt die rekening houdt met alle factoren van duplicatie. In mijn blog zal ik mijn techniek introduceren om dubbel werk te voorkomen.

Het Aryson Outlook Duplicate Remover-programma elimineert alle dubbele e-mailitems zoals contacten, e-mails, agenda's, taken, dagboeken, enzovoort. U kunt op onze tools vertrouwen omdat ze veilig zijn. Het doet de actie snel en soepel. Er is ook geen gevaar voor gegevensverlies. Onze website biedt ook een gratis proefversie aan. Je kunt het gratis uitproberen, en als je het leuk vindt, kun je upgraden naar de betaalde versie.

Toepassing van eenvoudige methode op Outlook om duplicatie te voorkomen: -
Volg het proces stap voor stap:
  • Installeer en voer het Outlook-hulpprogramma voor het verwijderen van duplicaat uit en klik op de knop "PST toevoegen".
  • Scroll naar de PST-bestanden en kies de gewenste bestanden. Klik nu op de knop "Openen".
  • Klik vervolgens op de knop "Bestand verwerken".
  • Voor een naadloze uitvoering, vergeet niet om alle MS Outlook-e-mails te sluiten.
  • Klik op de knop "Volgende" na het selecteren van de duplicaatoptie en het datumbereik in het dialoogvenster.
  • Selecteer de vergelijkingsoptie in het venster dat om de actieopdracht van het PST-bestand vraagt. Druk daarna op de knop "Volgende".
  • Wacht tot het proces is voltooid nadat u op de knop "Taak uitvoeren" hebt geklikt.
  • Alle dubbele bestanden worden gewist zodra de actie is voltooid.
  • Hier wordt het nieuwe bestand opgeslagen.
Tot samenvatten, we zowel handmatige als professionele benaderingen behandeld voor het verwijderen van dubbele e-mails uit Outlook. Op Outlook Bellen kunt u contact opnemen met het Outlook-klantenondersteuningsteam. Waag een kans. Geef ook uw nuttige suggesties.


25-05-2022 om 07:18 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Outlook Bellen
>> Reageer (0)
21-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.​Waarom werkt Google niet op mijn telefoon?

Google Chrome Flash 2022 Tegenwoordig is internet het epicentrum geworden van het vinden van bijna alle informatie die we nodig hebben Google Chrome Help. Zoals we allemaal weten, is een zoekmachine een medium tussen gebruikers en internet. Chrome Flash-ondersteuning Google Maps werkt niet op iPhone In de loop der jaren is "Google" zo populair geworden dat het wordt gebruikt als synoniem voor een zoekmachine. Google Chrome Contacten-app Ondanks dat het immens beroemd is, is Google Chrome Flash-ondersteuning voor het beëindigen van Google niet absoluut foutloos. Toch worden de problemen zoals Google die niet werkt op mijn telefoon 2022 vaak afgeluisterd op internet Google Chrome Flash Player.

Google Chrome werkt niet Als u zich ook afvraagt waarom Google Zoeken niet werkt op mijn telefoon, dan is dit artikel op maat voor u gemaakt. Google Chrome Adobe Flash Player Hier vindt u de algemene redenen en maatregelen voor het oplossen van problemen om dit type probleem met de Google Chrome Contacts-app op te lossen en heeft u Google Chrome Help nodig.

Waarom werkt mijn Google-zoekopdracht niet?

Google Play Store werkt niet In de eerste plaats zijn er twee mogelijke redenen die problemen kunnen veroorzaken bij de goede werking van de Google-zoekmachine Google Phone Contacts.

  1. Probleem met de internetverbinding.
  2. Een probleem met de Google-app.

Google Play-services werken niet Verder zijn er nog enkele andere oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat de Google-app bijvoorbeeld niet goed werkt - u gebruikt mogelijk een onjuist wachtwoord, Google-telefooncontacten en Google Chrome Help.

Hoe los ik op dat Google niet reageert op Android?

Google Account Manager APK downloaden Laten we de stappen voor probleemoplossing doorlopen om de Google-app op uw Android-apparaat te repareren. Google Home werkt niet Houd er rekening mee dat dit stappen progressief van aard zijn, wat betekent dat u de ene stap na de andere moet volgen

1. Google Chrome nieuwste versie 2022.

2. Zorg er allereerst voor dat uw Android-telefoon niet werkt in de vliegtuigmodus.

3. Controleer uw wifi-verbinding als u wifi gebruikt om verbinding te maken met internet.

4. Degenen die een mobiele dataverbinding gebruiken in plaats van wifi, moeten hetzelfde controleren.

5. Laten we nu proberen uw Google-app te repareren. Ten eerste moet u uw Google-app opnieuw opstarten en het opnieuw proberen.

6. Evenzo moet u het opnieuw proberen nadat u uw Android-telefoon opnieuw hebt opgestart.

7. Werk vervolgens uw Google-app bij vanuit de Play Store als u een verouderde versie gebruikt.

  1. In de volgende stap moet u de cache van uw Google-app leegmaken. Google Assistent werkt niet Hier zijn de stappen die u moet volgen als u niet weet hoe u de Google App Cache wist.
  2. Tik op "Instellingen" en vervolgens op apps op je Android-telefoon.
  3. Kies "Google App".

8. Tik vervolgens op "Cache wissen" onder "Opslag" of "Cache".

  1. Als geen van de stappen u helpt het probleem op te lossen dat u tegenkomt, is het beter om uw Google App-gegevens te wissen. Controleer de onderstaande stappen om dit te doen.
  2. Eerst moet u de app "Instellingen" openen.
  3. Tik vervolgens op "Apps" of "Applicatiebeheer" onder "Apparaat".
  4. Kies "Google App" en tik op "Beheer Ruimte" onder "Opslag".

9. Ten slotte moet u op "Google-zoekgegevens wissen" tikken.

Om een persoonlijke ervaring van Google Chrome Flash Not Supported 2020 Google te krijgen, moet u inloggen met uw Google-account. Als u verdachte zoekopdrachten aantreft in de zoekgeschiedenis van uw Google-app, moet u het wachtwoord onmiddellijk wijzigen. Google Chromecast werkt niet Hieronder vindt u de stappen als u zich afvraagt Google Chrome Help.

Het wachtwoord van mijn Google-account wijzigen

  1. Open uw Google-account en log in met uw huidige wachtwoord.
  2. Kies de optie "Aanmelden bij Google" onder het tabblad "Beveiliging".
  3. Selecteer Wachtwoord". Hier moet u mogelijk opnieuw inloggen.
  4. Voer uw nieuwe Google-wachtwoord in en bevestig hetzelfde.
  5. Klik ten slotte op "Wachtwoord wijzigen" om de wijzigingen op te slaan in Google Chrome Nieuwe versie 2020.

Bel voor directe technische ondersteuning het Google-team via Bellen Google.

Lees ook deze blog: https://sites.google.com/view/techpersoon7353/blog/garmin-gps-problemen

21-05-2022 om 05:40 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Bellen Google
>> Reageer (0)
18-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google Play Store werkt niet? Dit zijn de beste oplossingen en oplossingen
De Google Play Store is de primaire app store van Android, maar het kan af en toe stoppen met werken of fouten weergeven. Hier bespreken we enkele van de oplossingen voor het probleem met de Play Store die niet werkt.

Is er een probleem met uw Google Play Store? Google is al een integraal onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Vooral omdat we in de Play Store de apps, games en andere inhoud van onze Android-telefoon krijgen. U kunt echter proberen het alleen te starten om te worden begroet met Google Play Store-problemen. Hoe dan ook, we hebben allemaal wel eens een Google Play Store-probleem gehad.

Random Play Store crasht of laadt geen gegevens, ongeacht een foutmelding tijdens het downloaden van nieuwe applicaties. Het kan in specifieke omstandigheden ook foutcodes weergeven.

De app kan om verschillende redenen niet beschikbaar zijn. Het kan een probleem zijn met uw netwerkverbinding, de service die niet beschikbaar is via de backend of een apparaatspecifiek probleem. Hoewel er geen specifieke handleiding is voor het repareren van de Google Play Store, hebben we een lijst met technieken en trucs samengesteld die uw gewaardeerde app store weer aan de praat moeten krijgen.

1. Forceer stop-app, wis cache en gegevens wanneer Google Play Store niet werkt

Forceer de Google Play Store-app om te sluiten. Uw toepassing kan worden verteld om van tijd tot tijd een pauze te nemen. Als alternatief voor het opnieuw opstarten van uw app, kunt u deze forceren om te stoppen. Hiermee wordt het probleem met het niet werken van de Google Play Store opgelost.

Door het cachegeheugen en de gegevens van een toepassing te wissen, wordt deze aangemoedigd om opnieuw te beginnen en kan soms een verborgen fout worden verholpen. Ga hiervoor naar Instellingen > Apps > Alle apps bekijken > Google Play Store en kies het. Tik op Opslag > Cache wissen > Informatie wissen vanaf daar. Als de vorige stappen niet helpen, probeer dan de cache voor Google Play Services, Google Services Framework en Download Manager te legen.

Zorg er ook voor dat de Google Play Store up-to-date is. Volg de onderstaande instructies om de Google Play Store bij te werken.

2. Controleer uw internetverbinding als uw Google Play Store niet werkt

Veel apps worden niet gedownload als je internetverbinding onstabiel is, wat een veelvoorkomend probleem is met Play Store. Controleer uw mobiele data- en internetverbindingen. Een robuuste internet- of mobiele dataverbinding is vereist om de Google Play Store goed te laten werken.

Om de Play Store Not Working te verhelpen, start u uw router opnieuw op en als u mobiele data gebruikt, probeert u uw apparaat opnieuw op te starten of de Airplane-modus een paar minuten in te schakelen en vervolgens weer in te schakelen. Dit kan helpen bij het herstellen van een stabiele internetverbinding.

Als u een VPN gebruikt, zorg er dan ook voor dat deze is uitgeschakeld. Een VPN kan de Play Store-downloads verstoren en mogelijk voorkomen dat de winkel gegevens laadt.

3. Controleer uw datum- en tijdinstellingen in het geval dat Google Play Store niet werkt

Voor de Play Store verifieert Google de datum en tijd op je Android-telefoon. Als de winkelier geen tijd kan vinden, kan dit leiden tot een aantal complicaties. De servers van Google kunnen problemen hebben met het synchroniseren met uw apparaat, waardoor problemen ontstaan ​​bij het gebruik van de Play Store.

Om te zien of uw datum- en tijdinstellingen correct zijn. Ga naar Systeem > Datum en tijd in Instellingen. Als u hier tikt, ziet u of uw apparaat is ingesteld op de automatische datum en tijd van uw netwerkprovider.

Als het nog niet is ingeschakeld, moet u dit nu doen. Als uw apparaat is ingesteld op automatisch en uw Google Play Store werkt nog steeds niet, moet u de datum en tijd handmatig instellen. Schakel om te beginnen de instelling Automatische datum en tijd uit. Begin op dat moment met het invoeren van de datum en tijd met zoveel mogelijk details.

4. Controleer je opslagruimte

Als uw apparaat bijna geen ruimte meer heeft, kan het voorkomen dat programma's worden gedownload en geüpgraded. Als je een waarschuwing hebt gezien met betrekking tot de extra ruimte of als er minder dan 1 GB beschikbaar is wanneer je het controleert, kan het zijn dat je smartphone bijna geen ruimte meer heeft. Omdat een apparaat wat opslagruimte nodig heeft voor essentiële functies, zal Google Play Store stoppen met werken omdat het apparaat geen ander gebruik toestaat. Controleer nogmaals na het schoonmaken van een deel van uw opslagruimte.

5. Verwijder je Google-account

Als uw Play Store-app nog steeds niet werkt, moet u mogelijk uw Google-account op uw smartphone bijwerken. Hiermee wordt uw Google-account opnieuw ingesteld op al uw apparaten, niet alleen in de Google Play Store.

Zorg ervoor dat u bekend bent met de account(s) voordat u begint. Totdat je je account opnieuw toevoegt, heb je geen toegang tot Google Play of andere Google-producten zoals YouTube Music of Google Drive. Tik op Accounts in je instellingenmenu. Selecteer vervolgens het Google-account dat u wilt verwijderen. Selecteer op dat moment Account verwijderen in het menu (drie stippen in de rechterbovenhoek).

6. Controleer of de Google Play Store een wereldwijde storing heeft

U moet bevestigen dat het probleem van u is en niet van een groter Google-probleem. Gebruik bijvoorbeeld Downdetector of UptimeRobot om de Play Store-status te controleren. Als een groot aantal mensen hetzelfde probleem meldt, is het hoogstwaarschijnlijk een Google-probleem en moet u wachten tot zij het probleem hebben opgelost.

Als u vermoedt dat het probleem door de gebruiker wordt veroorzaakt, moet u eerst uw Android-smartphone opnieuw opstarten. Het lijkt duidelijk. In sommige gevallen kan dit echter een snelle oplossing zijn. Als uw uitdagende situatie aanhoudt, is het tijd om andere opties te overwegen.

7. Verwijder het bestand “hosts.txt” (root vereist)

Probeer deze stap alleen als u een gevorderde gebruiker bent en een geroot Android-apparaat hebt. Hier is hoe het te doen.
  • Download Root File Explorer om toegang te krijgen tot de Root-bestanden van het apparaat.
  • Navigeer naar de hoofdmap/systeemmap
  • Zoek nu naar "hosts.txt" en verwijder dit bestand permanent
8. VPN-instellingen verwijderen

Hoe VPN-instellingen op Android te verwijderen:
  • Open de app Instellingen.
  • Ga naar Netwerk & internet.
  • Tik op VPN.
  • Selecteer het tandwielpictogram naast uw VPN.
  • Druk op vergeten
9. De laatste oplossing: fabrieksreset

Als geen van de bovenstaande methoden werkt, is uw enige optie om uw smartphone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Deze oplossing zal ongetwijfeld buitensporige inspanningen vergen, maar zal ongetwijfeld het probleem oplossen. Maak voordat u deze stap uitvoert een back-up van uw gegevens, want hiermee worden alle bestanden en mappen op uw apparaat permanent gewist.

Is het mogelijk dat Google Play Services de schuldige is?

Android-handsets kunnen worden beschouwd als aangedreven door de applicaties van Google. Ja, we hebben het over het rare programma dat elke keer dat je een nieuwe probeert te installeren een update vereist. Het dient als de ruggengraat van uw telefoon, ondanks het feit dat veel mensen zich niet bewust zijn van het bestaan ​​ervan. Veel van de apps van Google, waaronder enkele van de meest geavanceerde functies, worden mogelijk gemaakt door Play Services.

Wis zowel de cache als de gegevens met dezelfde methoden als voorheen. Navigeer eenvoudig naar de Play Store in de App Manager in plaats van de Google Play Store. Als u problemen ondervindt met Google Play-services, kunt u ermee experimenteren zoals u met elke andere app zou doen.

Conclusie
We zijn ervan overtuigd dat een van deze methoden uw probleem heeft opgelost en de volledige functionaliteit in uw Google Play Store heeft hersteld. Als niets werkt, is het probleem verder gegaan dan je had verwacht en moet je contact opnemen met Google-ondersteuning via Bellen Google.

18-05-2022 om 06:54 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Bellen Google
>> Reageer (0)
13-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe de PayPal 10002-beveiligingsfout snel op te lossen?

Een vlotte betaling via internet is iets dat elke gebruiker verwacht.

Betalingsgateways zoals PayPal geven echter vaak problemen weer zoals “Beveiligingsheader is niet acceptabel (#10002: Beveiligingsfout).”

Dit PayPal-beveiligingsprobleem treedt op wanneer de inloggegevens of eindpunten van de betalingsgateway onjuist zijn.

Als gevolg hiervan ontvangt Bobcares, als onderdeel van onze Server Management Services, regelmatig verzoeken om PayPal-problemen op te lossen.

Laten we eens kijken wat het 10002-beveiligingsprobleem is en hoe ons ondersteuningsteam kan helpen.

Wat is de PayPal 10002-beveiligingsfout?
E-commerce websites zoals Magento, WooCommerce en anderen hebben nu een grote klantenkring. En iedereen vindt het leuk om aankopen te doen op internet. Daarom is het van cruciaal belang om fouten te allen tijde te voorkomen, vooral tijdens de betaling. Met andere woorden, een betalingsprobleem zal legitieme klanten alleen maar wegjagen.

Een typische PayPal-betalingsfout op een Magento-website verschijnt als.

Laten we eens kijken wat de beveiligingsfoutcode 10002 betekent.

Wanneer klanten iets online proberen te betalen, krijgen ze een foutmelding. De foutcode is in dit geval 10002. De foutmelding is als volgt:

KORT: Er is een beveiligingsfout opgetreden.
LANG: De beveiligingsheader is niet correct.

De beveiligingsheaders, zoals de gebruikersnaam, het wachtwoord of de handtekening van de API, zijn volgens de foutmelding niet acceptabel.

Oorzaken en oplossingen voor PayPal 10002-beveiligingsfout
Tot nu toe hebben we gezien hoe een PayPal-beveiligingsfout eruitziet. Laten we het hebben over de oorzaken van deze fout en hoe onze Support Engineers kunnen helpen.

Deze fout wordt meestal veroorzaakt door onjuiste referenties of onjuiste eindpunten.

1. Verkeerde inloggegevens
Klanten kunnen fouten maken bij het invoeren van API-gebruikers, wachtwoorden of handtekeningen. Betalingsproblemen worden vaak veroorzaakt door onjuiste informatie.

Dit probleem wordt veroorzaakt door kopiëren en plakken, typefouten, overmatige witruimten en andere veelvoorkomende gebeurtenissen in onze ervaring met het beheren van eCommerce-websites.

Onze ondersteuningstechnici controleren de API-instellingen nogmaals om deze fout op te lossen. Deze opties zijn beschikbaar in de SDK of het beheerdersdashboard van een PayPal-enabled winkelwagentje.

We helpen consumenten deze gegevens aan te passen, waardoor het probleem wordt verholpen. Dit zorgt ervoor dat de betaling foutloos verloopt.

2. Onjuist eindpunt
Een soortgelijke fout kan optreden als de gateway gegevens naar het verkeerde eindpunt verzendt. Dat wil zeggen, de gebruikersaccountmodus komt niet overeen met de PayPal-bestemming.

De live-modus en de testmodus zijn beschikbaar op betalingsplatforms zoals PayPal.

Betalen in de winkelwagen gebeurt meestal in de live modus. Het gebruikt ook sandbox-referenties in de testmodus. Wanneer de modi op het betalingseindpunt niet synchroon lopen, wordt de fout weergegeven.

Ons ondersteuningsteam zorgt ervoor dat de live-referenties in dit scenario aan het live-eindpunt worden verstrekt.

We zorgen ervoor dat beide uiteinden van het account zich in de testmodus bevinden als de klant het account moet testen. Het sandbox-testaccount van de klant heeft deze testmodusdetails.

[Ondervindt u problemen bij het oplossen van PayPal 10002-beveiligingsfout? — Wij zullen je helpen.]

Conclusie
Kortom, PayPal 10002-beveiligingsfout treedt op vanwege verkeerde inloggegevens of onjuiste eindpunten tijdens de betaling. We hebben ook gezien hoe onze Support Engineers ze oplossen. In ieder geval, als je dit probleem niet kunt oplossen/oplossen, moet je contact opnemen met een technicus via Paypal Bellen om direct ondersteuning te krijgen.

Lees ook deze blog: https://belgieitworld.site123.me/blog/hoe-u-het-e-mailadres-van-uw-microsoft-account-kunt-wijzigen

13-05-2022 om 05:11 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Paypal Bellen
>> Reageer (0)
10-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.​Hoe PayPal API-codefout 10417 te repareren?

 Foutcode: 10417 (PayPal)

  • Deze fout kan een probleem met uw PayPal-account betekenen.
  • Mogelijke oplossing: probeer je PayPal-account los te koppelen en opnieuw te verbinden met je Nintendo-account.
  • Een probleem Onbeslist: Als het probleem aanhoudt, neem dan voor hulp contact op met de klantenservice van PayPal via paypal nl bellen.

Oplossingen: PayPal API-codefout 10417

Breng de consument op de hoogte dat PayPal de betaling niet kan verwerken en dat er alternatieve betalingsopties zijn. Vraag de klant om contact op te nemen met de PayPal-klantenservice via de paypal bellen of e-mail ons naar PayPal en neem contact op met de klantenservice als ze geen andere PayPal-financieringsopties hebben die waarschijnlijk zullen slagen. De klant ontvangt deze informatie via e-mail voor geautomatiseerde betalingen. u kunt gewoon contact opnemen met de klantenservice via PayPal Bellen

Controleer of de klant de overeenkomst voor commerciële entiteiten heeft goedgekeurd en doorgestuurd naar PayPal.

Controleer of de regelitemwaarden correct worden doorgegeven door de API-code en of de som overeenkomt met de gedefinieerde OrderTotal-waarde.

Bezoek de PayPal-website voor klantenservice voor hulp bij deze en andere problemen.

  • Gebruik de Express Checkout Payment API (SOAP)
  • API voor betalingen (REST)
  • Wat is de procedure om de overeenkomst met commerciële entiteiten te accepteren?

Breng de consument op de hoogte dat PayPal de betaling niet kan verwerken en dat er alternatieve betalingsopties zijn. Vraag de klant om contact op te nemen met de PayPal-klantenservice via de paypal bellen of e-mail ons naar PayPal en neem contact op met de klantenservice als ze geen andere PayPal-financieringsopties hebben die waarschijnlijk zullen slagen. De klant ontvangt deze informatie via e-mail voor geautomatiseerde betalingen. 

10-05-2022 om 08:06 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:PayPal Bellen
>> Reageer (0)
05-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe u uw Facebook-naam onmiddellijk kunt wijzigen
Frequent ways to Change your Facebook Name Instantly
De manier van communiceren is overgenomen door social media platforms, die het sterk hebben vereenvoudigd. Er is een enorme lijst met sociale netwerksites; ondanks de leeftijds- en generatiekloof heeft Facebook iedereen echter geboeid gehouden met zijn geweldige functies en hoogwaardige updates. Bijna iedereen is tegenwoordig niet alleen beschikbaar maar ook actief op Facebook. Met dit enorme netwerk kun je foto's, video's en verhalen delen en de nieuwsfeed lezen voor entertainment. Je vrienden, familie, kennissen en relaties zijn slechts een tik verwijderd.

Zelfs in deze gehaaste levensstijl kun je verbonden blijven en snel communiceren met je dierbaren. Facebook-gebruikers komen echter vaak verschillende technische problemen tegen en stellen vragen, zoals hoe ze uw naam op Facebook kunnen wijzigen. Nu, in dit artikel, leer je over de vele methoden om iemands naam op Facebook te veranderen. Neem een ​​kijkje op deze blog om een ​​beter begrip te krijgen.

Hoe kan ik mijn naam op Facebook wijzigen?
Als je een antwoord zoekt op vragen zoals hoe je je naam op Facebook kunt wijzigen, zijn de onderstaande procedures de beste plek om te beginnen. Kijk eens rond!
  • Zorg voor een fatsoenlijke internetverbinding.
  • Probeer daarna in te loggen op uw account met de juiste inloggegevens.
  • Klik vervolgens in de rechterbovenhoek van de pagina op de donkere naar beneden gerichte driehoek.
  • Daarna wordt een vervolgkeuzemenu geopend en moet u de instellingen selecteren.
  • U moet nu doorgaan naar de pagina Algemene accountinstellingen.
  • U moet nu 'Bewerken' selecteren in het vervolgkeuzemenu naast uw naam.
  • Ga daarna naar de bovenkant van de pagina en voer een nieuwe naam in die u wilt gebruiken.
  • Als je klaar bent, ga je gang en klik je op 'wijzigen bekijken'.
  • Er wordt nu een pop-upmenu geopend waarin u wordt gevraagd de nieuwe naam te controleren en vervolgens het wachtwoord in te vullen.
  • Klik ten slotte op de knop Wijzigingen opslaan.
Als u de hierboven beschreven procedures volgt, kunt u erachter komen hoe u uw Facebook-naam kunt wijzigen.

Als je je afvraagt ​​hoe je mijn naam op Facebook kunt wijzigen, volg dan gewoon de hierboven beschreven procedures.

Hoe kan ik de naam van mijn Facebook-pagina wijzigen?
How can I change Facebook Page name
Miljoenen Facebook-gebruikers maken elke dag nieuwe Facebook-pagina's. Om de een of andere reden kozen ze ervoor om door te gaan en de naam van hun Facebook-pagina te veranderen. Als je nu een antwoord zoekt op veelvoorkomende vragen, zoals het wijzigen van de naam van een Facebook-pagina, moet je de volgende richtlijnen aandachtig lezen:
  • Maak verbinding met een snelle en betrouwbare internetverbinding.
  • Daarna moet u uw Facebook-inloggegevens invoeren en inloggen.
  • Als je Facebook-profiel open is, ga je naar linksonder en klik je op instellingen.
  • Ga nu naar de bovenkant van de pagina en klik op de naam van je pagina, en probeer het dan. Op de pagina zijn er een aantal beperkingen, waaronder het niet gebruiken van denigrerende taal, hoofdletters, symbolen of zelfs de naam Facebook.
  • U moet nu op de knop Wijzigingen opslaan klikken. Dit zal een nieuwe prompt oproepen en Facebook zal een paar opties geven om je naam te valideren.
  • U moet nu teruggaan en uw verzoek bekijken voordat u op wijzigingsverzoek klikt.'
Als u de hierboven beschreven methoden volgt, kunt u snel antwoorden krijgen op problemen, zoals het wijzigen van de naam van een Facebook-pagina. Als je een iPhone hebt en je wilt de naam van je Facebook-pagina wijzigen, volg dan de onderstaande stappen.

Hoe de naam van de Facebook-pagina op de iPhone wijzigen?
change Facebook Page name on iPhone
Als u een iPhone hebt en een antwoord zoekt op het onderwerp hoe u uw Facebook-naam op een iPhone kunt wijzigen, volgt u gewoon de onderstaande procedures:
  • Controleer of uw apparaat een robuuste internetverbinding heeft.
  • Log vervolgens met de juiste inloggegevens in op uw Facebook-account.
  • Daarna moet u op de drie horizontale lijnen klikken waaruit het menu bestaat, dat zich in de rechterbenedenhoek bevindt.
  • U ziet nu een lijst met mogelijkheden en u moet op de pagina's klikken.
  • Ga daarna naar de pagina en klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.
  • Nu moet u Pagina-info selecteren in het vervolgkeuzemenu.
  • Nadat je de voorgaande –stappen hebt voltooid, moet je een nieuwe naam invoeren.
  • Daarna moet u op de optie Doorgaan klikken.
  • Klik ten slotte op 'Wijziging aanvragen'.
Door de hierboven beschreven procedures te volgen, kan men snel het antwoord vinden op de veelgestelde vraag over het wijzigen van de naam van een pagina op Facebook op een iPhone. U kunt de naam van uw Facebook-pagina op uw iPhone snel wijzigen door deze blog te lezen.

Hoe de paginanaam op Facebook op Android wijzigen?
change page name on Facebook on Android
Als je een Android-apparaat gebruikt en wilt weten hoe je de naam van je Facebook-pagina kunt wijzigen, moet je de onderstaande stappen volgen.
  • Maak verbinding met een betrouwbare internetverbinding.
  • Log daarna in op uw Facebook-account met uw juiste inloggegevens.
  • Klik vervolgens rechtsboven op de drie horizontale lijnen die een menu vertegenwoordigen.
  • Nu zie je een lijst met mogelijkheden; je moet op de pagina's klikken.
  • Ga daarna naar je pagina en klik op de tandwielknop in de rechterbovenhoek.
  • Nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid, moet u doorgaan naar het gedeelte Pagina-info. Alleen de optie 'naam' zou beschikbaar zijn.
  • Daarna moet u wijzigingen aanbrengen en een nieuwe naam invoeren.
  • Daarna moet u op de optie Doorgaan klikken.
  • Ten slotte moet u 'Verzoek tot wijziging' selecteren.
Als u de hierboven beschreven methoden volgt, leert u snel hoe u een Facebook-pagina op Android hernoemt. Volg de stappen om een ​​beter begrip te krijgen.

Hoe kan ik mijn Facebook-naam wijzigen via App?

Als je het antwoord wilt weten op een vraag zoals kan ik mijn naam op Facebook wijzigen via de app, moet je een paar cruciale vereisten volgen die hieronder worden vermeld:
  • Je hebt een snelle internetverbinding nodig.
  • Vervolgens moet u inloggen met uw Facebook-inloggegevens en inloggen op uw account.
  • Daarna moet u het pictogram selecteren dat lijkt op drie horizontale lijnen.
  • Ga daarna naar 'Privacy en instellingen'.
  • Daarna moet u doorgaan naar persoonlijke informatie.
  • Daar moet je je naam invullen.
  • Daarna typt u de naam die u wilt wijzigen.
  • Nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid, klikt u op de knop 'Wijziging bekijken'.
  • Daarna moet u uw account bevestigen door uw wachtwoord in te voeren.
  • U kunt uw Facebook-naam eenvoudig wijzigen door de hierboven beschreven procedures te volgen. Als je een antwoord zoekt op een vraag zoals hoe je je naam op Facebook kunt wijzigen, gebruik dan de hierboven beschreven procedures om een ​​snelle oplossing te krijgen.
Hoe kan ik mijn bedrijfsnaam op Facebook wijzigen?
change my Business name on Facebook
Als je antwoorden zoekt op veelvoorkomende problemen, zoals het wijzigen van je Facebook-bedrijfsnaam, volg je de onderstaande stappen:
  • Maak een internetverbinding.
  • U moet eerst inloggen op uw Facebook-account.
  • Zoek daarna naar de pagina Zakelijk.
  • Daarna moet u de naam van uw bedrijf wijzigen.
  • Daarna moet u een verzoek indienen om beheerder te worden.
  • Ga daarna naar de linkerkant van de website en klik op 'over'.
  • Ga daarna naar de linkerkant van de pagina en klik op 'bewerken'.
  • Daarna moet u naar een nieuwe pagina gaan en vervolgens op doorgaan klikken.
  • U moet uw verzoek bekijken nadat u het hebt voltooid.
  • Ten slotte moet u op de knop 'Wijziging aanvragen' klikken.
Daarna kunt u er misschien gemakkelijk achter komen hoe u uw Facebook-bedrijfspagina kunt wijzigen.

Hoe verander je een groepsnaam op Facebook?
Als je een Facebook-groep hebt gevormd en antwoorden zoekt op vragen zoals hoe je de naam van een Facebook-groep kunt wijzigen, moet je een paar eenvoudige stappen volgen. U kunt de onderstaande stappen volgen om aan de slag te gaan:
  • Zorg eerst en vooral voor een betrouwbare internetverbinding.
  • Daarna moet u uw inloggegevens invoeren en inloggen op uw Facebook-account. Vervolgens moet u uw nieuwsfeed openen en vervolgens 'Groepen' selecteren in het linkermenu.
  • Dan, en alleen dan, moet je een groep selecteren.
  • U moet op meer zien klikken als u geen groepen kunt zien.
  • Ga daarna naar het linkermenu en selecteer instellingen in het vervolgkeuzemenu.
  • Daarna moet u op 'Pen' klikken, die naast de naam en beschrijving staat. Daarna moet u een naam invoeren en vervolgens op de knop Opslaan klikken.
Als je wilt weten hoe je de naam van een groep kunt wijzigen, moet je een paar belangrijke richtlijnen volgen die hierboven zijn vermeld. Volg de stappen om een ​​duidelijk beeld te krijgen.

Hoe verander je je achternaam op Facebook?
Veel Facebook-gebruikers willen nu hun achternaam wijzigen en stellen vaak vragen zoals "Hoe kan ik mijn achternaam op Facebook wijzigen?" In dergelijke omstandigheden hoeft u nu alleen maar een paar belangrijke richtlijnen te volgen. Kijk eens rond!
  • Je hebt een sterke internetverbinding nodig om door te gaan.
  • De volgende stap is om in te loggen op uw Facebook-account.
  • Daarna moet u naar de rechterbovenhoek van het scherm gaan en op de knop Instellingen klikken.
  • Daarna moet u Accountinstellingen selecteren.
  • Een kleine versnelling wordt weergegeven als de instellingenknop.
  • Daarna moet u in de linkerkolom 'Algemeen' selecteren.
  • Nu moet u de optie 'Bewerken' selecteren, die rechts van het naamveld wordt geplaatst.
  • In het benodigde veld moet u een nieuwe achternaam opgeven.
  • Nadat u klaar bent, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan.
U kunt eenvoudig antwoorden krijgen op onderwerpen zoals hoe u uw achternaam op Facebook kunt wijzigen door dit te doen. U zou een adequaat antwoord moeten kunnen vinden als u de procedures volgt.

Tijdens het lezen van dit artikel leert u over de vele manieren om door te gaan met een Facebook-naamswijziging. Als u de procedures volgt, kunt u vragen beantwoorden, zoals het wijzigen van de naam van een Facebook-pagina. Je leert ook hoe je de naam van een Facebook-bedrijfspagina, -groep of achternaam kunt wijzigen in een Android- of iPhone-app. Als u nog steeds met een probleem wordt geconfronteerd, moet u contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Facebook, aangezien het nummer beschikbaar is op Facebook Bellen Nederland.

05-05-2022 om 06:01 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Facebook Bellen Nederland
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • Wat moet ik doen aan het probleem "PayPal kan de betaling niet verwerken"?
  • CONTACT OPNEMEN MET DE KLANTENSERVICE VAN GOOGLE STARTPAGINA
  • PAYPAL-APP WERKT NIET OP IPHONE
  • Hoe e-mails in Gmail blokkeren?
  • Hoe meld ik een probleem bij PayPal?
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 07/11-13/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 13/04-19/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs