Welkom op mijn blog en laat mij weten wat je er van vind
Over mijzelf
Ik ben Patteeuw Gina
Ik ben een vrouw en woon in deinze-astene (belgië) en mijn beroep is Unitmanager bij tupperware.
Ik ben geboren op 13/12/1964 en ben nu dus 60 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: gitaar spelen, tupperware, mijn hond.
Geniet iedere dag van de kleine dingen , morgen kan het te laat zijn !!
Categorieën
  • aardappelgerechten (1)
  • apperitiefhapjes (2)
  • babyvoeding (0)
  • bakken met multiflex (9)
  • BBQgerechten (0)
  • broodbeleg (1)
  • de koelkast (0)
  • desserts (4)
  • dipsausjes (1)
  • dranken (2)
  • garantie tupperware (0)
  • hoofdgerechten (1)
  • koude gerechten (0)
  • koude hapjes (0)
  • microcook / gerechten in de microgolf (6)
  • microgourmet-steamer (2)
  • microminuut (0)
  • nieuwe folder (14)
  • ovenschotels in de ultrapro (0)
  • pastagerechten (0)
  • quickchef (0)
  • rijstgerechten (2)
  • shaker (1)
  • taarten (0)
  • UltraPro (10)
  • visgerechten (0)
  • voorgerechten (0)
  • warme hapjes (0)
  • Inhoud blog
  • gastvrouw geschenken december
  • promoties en gastvrouwgeschenken november 2014
  • gastvrouwgeschenken en promoties september
  • promoties augustus
  • youghourtroom met fruit
  • gastvrouwgeschenken en promoties juni
  • gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014
  • perentaart
  • pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
  • promoties april
  • gastvrouwgeschenken april
  • pastel de nota
  • brésiliennetaart
  • promoties maart 2014
  • bailey's
  • promoties maand februari
  • promoties maand januari
  • vogelnestje met provençaalse saus
  • moeilleux au chocolat
  • promotiefolder oktober 2013
  • alternatief harmoniekist
  • brood bakken in de ultra pro
  • scampi's met yoghurt dipsaus
  • stoofschotel van zoete en gewone aardappelen
  • toastjes met geitenkaas
  • rijstsalade
  • fluwelen pompoensoep met mosterdroom
  • duivelse scampi's
  • vanilleijs
  • dressing- yoghourtsaus met komkommer
  • croissantparty
  • speculaasmousse
  • rijstsalade
  • chocolademoussetaart
  • quiche met spek en broccoli
  • vinaigrette, mangosaus,baileys
  • nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe
  • Mexicaanse kip
  • mini cakes met boursin en noten
  • brood bakken
  • vlaaien
  • Appelcrumble
  • champignonsaus van oesterzwam
  • gegratineerde aardappelen met look
  • crunchies
  • opendeurdag
  • rijsttaart
  • lauwe appeltaart met ijs
  • baileys
  • kip in de oven
  • tagliatelli met spek-champignons en mascarpone
  • gestoomde peren met mascarpone
  • Griekse quinoasalade
  • tapenade
  • welkom!!!
  • Proficiat!
  • brocollisoep
  • courgettesoep
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Startpagina !
    ginastupperboekje

    11-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties april
    nieuwe promotiefolder april

    11-03-2014 om 11:40 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouwgeschenken april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gastvrouwgeschenken april 2014

    11-03-2014 om 11:30 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    25-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pastel de nota
    Pastel de nata (typisch Portugees gebakje) 

    Ingrediënten : 

    200 ml melk 
    – 5 eierdooiers 
    – 200 ml room 
    – 150 g suiker 
    – 40 g maïzena 
    2 lange stroken bladerdeeg samen 500 g 
    1 eetlepel poedersuiker 
    ½ theelepel kaneelpoeder 

    Producten : Tupcakes multiflex (2) voor minstens 12 gebakjes 

    klopper – 
    speedy chef 
    steelpan chefserie 
    micropluskan 1 ½ l 
    ruimtespaarders 
    siliconenspatel 
    ronde rectoverso 
    maatbeker 

    Bereidingswijze : 
    • Klop de eierdooiers met de suiker tot een lint en voeg er nog de maïzena aan toe 
    • Breng de melk en de room aan de kook met een opengesneden vanillestok Ofwel in het micropluskannetje ofwel in een steelpan van de chefserie • Giet de kokende melk over de eiermassa en niet andersom 
    • Breng deze massa terug aan de kook door terug in de microgolf te zetten zonder deksel gedurende 2 x 2 min (tussendoor zeer goed roeren) of door op te warmen in de steelpan op het vuur. 
    • Leg 2 vellen bladerdeeg van ongeveer 10 cm op 20 cm op elkaar en rol op. 
    • Snij van deze rol schijfjes van ongeveer een goeie cm. 
    • Duw deze rol tot een nestje en beleg zo de tupcake-vorm 
    • Prik zachtjes in en vul met de pasteibakkersroom 
    • Bak gedurende 20 min in een voorverwarmde oven van 220 ° C 
    • Laat eventjes afkoelen en bestrooi met een mengeling van kaneelpoeder en poedersuiker 

    Geniet van dit heerlijk Portugees gebakje !


    25-02-2014 om 08:54 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brésiliennetaart
    Brésiliennetaart

    Ingrediënten : 

    Pasteibakkersroom van ½ l melk 250 ml vette room 
    2 eetlepels bloemsuiker 
    1 rolletje bladerdeeg brésiliennenootjes 
    eventueel 1 blikje gesneden ananasschijfjes 
    300 g witte bonen om blind te bakken 
    (eventueel een eetlepel advokaat) 

     Producten : 

    Multiflex princess microcook schenkkannetje 
    Klopper soft grip 
    Speedy chef 
    Ruimtespaarder met de brésiliennenootjes 
    Siliconenspatel 
    deegkom  
    squeeze-it -
    blikopener 

    Bereidingswijze : 
    * verwarm de oven voor op 190 ° C 
    * leg het rolletje bladerdeeg met papier in de princess en prik lichtjes in met het hoekje van de siliconenspatel 
    * leg een tweede blaadje bakpapier in de vorm bovenop de bladerdeeg en giet daar wat witte bonen op om blind te bakken 
    * zet de bakvorm op de koude rooster van de oven en bak gedurende 10 min op 190° C, 
    * verwijder het bakpapier met de witte bonen en bak verder gedurende 15 à 20 min om de bladerdeeg krokant verder te bakken, 
    * laat afkoelen op een taartrooster 
    * maak pasteibakkersroom van ½ l melk en laat afkoelen 
    * klop de volle room op met de bloemsuiker en eventueel de advokaat 
    * wanneer de bodem afgekoeld is wordt die eerst gevuld met de pasteibakkersroom waar je een beetje slagroom ondermengt om die wat lichter te maken, 
    * leg er wat stukjes fruit op (bv, mango, perzik, nectarine, verse ananas of gewoon stukjes ananas uit blik) 
    * verdeel de slagroom erover en bestrooi met brésiliennenootjes, 
    * spuit eventueel nog wat toefjes slagroom met de squeeze-it 

    Tip : wacht zolang mogelijk met de afwerking om de bladerdeeg zo krokant mogelijk te kunnen serveren.

    smakelijk !!!

    25-02-2014 om 08:51 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties maart 2014
    promotiefolder 2014

    Foto: De promoties van Maart... Let vooral op die superpromo en die FANTASTISCH schattige ecoflesjes van 350ml !



    05-02-2014 om 16:24 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    27-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bailey's
    Baileys 

    100ml wiskey 
    1 eidooier 
    Bloemsuiker 
    Room 
    Oploskoffie 
    Saroma vanillepeder 

    Shaker: 

    Doe 100ml in de shaker 
    Voeg er 1 eigeel aan toe 
    Vul tot 200 ml met bloemsuiker op giet er 200ml room bij 
    1 koffielepel oploskoffie
    1 koffieloepel saroma 
    Goed shaken 
    Dien fris op met eventueel ijsblokje 

    Bailey'screme
     
    Voeg wat baileys toe aan een potje mascarpone en breng op smaak

    heerlijk !!!!!

    27-01-2014 om 07:50 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:dranken
    15-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties maand februari
    hallo dames !! bij de geschenken voor de gastvrouw/heer kan het geschenk bij de 29sterren omgeruild worden voor een waardebon van 45€ , daarmee mag je zelf kiezen wat je graag als geschenk wilt !!!! laat het mij weten voor februari , want ik heb nog heel wat plaatsen vrij !!!! mvg Gina 0472.326166



    15-01-2014 om 13:27 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    05-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties maand januari




    05-01-2014 om 15:58 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vogelnestje met provençaalse saus
    Vogelnestjes met Provençaalse saus

    Benodigdheden: (voor 4 personen) voor het kookatelier is mssn een half vogelnestje wel voldoende. -
     
    ½ courgette - ½ aubergine - ½ rode ajuin - 
    2 blikken tomaten blokjes met basilicum (aldi) - 
    1kg gehakt - 
    4 hard gekookte eieren - 
    Peper/zout - 
    Provençaalse kruiden 

    Benodigdheden materiaal: - Ovalen micro plus - Groente mes - Mando chef 

    De 4 eieren hard koken, pellen vervolgens na afkoelen ommantelen met gehakt. 
    De courgette, aubergine in blokjes snijden. 
    De rode ajuin fijn snijden. 
    Dit alles in de ovaal micro plus en overgieten met de 2 blikken tomaten blokjes. 
    Kruiden naar smaak. In micro golf op 750watt gedurende 15min, gaartijd eventueel aanpassen.

    05-01-2014 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:UltraPro
    18-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moeilleux au chocolat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen MOEILLEUX AU CHOCOLAT INGREDIÊNTEN :

    150 gr. Fondant chocolade in kleine stukjes 
    100 gr boter 
    100 gr suiker 
    4 eieren 
    30gr bloem 
    8 blokjes chocolade 

    BEREIDING 

    Laat de chocolade en de boter smelten op 300 watt in de microgolf en roer goed door 
    Ondertussen meng de suiker, de eieren en de bloem tot je een glad deeg bekomt 
    Meng dit met de gesmolten chocolade en vul ieder steampotje voor ¾ op 
    Plaats is het midden van ieder potje een stukje chocolade 
    Zet de minipotjes in de grote mand met het deksel en plaats deze gedurende 17min op 630 watt in de microgolf 

    TUPPERWARECONSULENTE : PATTEEUW GINA 0472.326166 gina.patteeuw@telenet.be

    18-10-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:microgourmet-steamer
    24-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promotiefolder oktober 2013
    aanwezig zijn op een demo heeft zo zijn voordelen, gastvrouw zijn heeft nog meer voordelen.....

    24-09-2013 om 13:06 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alternatief harmoniekist
    zo gaat dat bij Tupperware, als er iets gelanceerd wordt aan een interessante prijs , is dat vlug uitgeput. Als compensatie de rectoverso coor amper 8€

    24-09-2013 om 13:03 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brood bakken in de ultra pro
    Brood in de ultra pro

    Ingrediënten: 

    1 kg bloem (witte bloem, voltarwebloem, meergranenbloem, …)
    30g verse gist OF 21g droge gist 
    30g honing of suiker (kan worden weggelaten) 
    6 ¼ dl lauw water 
    30g zout 

     Nodig: 

    Ultra pro (bv terrine, of ultra pro 2L) 
    deegkom 
    ruimtespaarders (bloem, zaden, gist) 
    groentenmesje
    menglepel 

    Werkwijze: 


    1. Los de gist en suiker op in de helft van het water 
    2. Doe de bloem in de deegkom en maak een kuiltje in het midden 
    3. Strooi het zout aan de rand van de bloem 
    4. Giet het gistmengsel in het kuiltje en meng van hieruit in steeds groter wordende kringetjes geleidelijk de droge massa door het het gistmengsel 
    5. Giet het overige water erbij en vermeng verder met de hand alle bloem totdat je een elastisch en soepel deeg bekomt 
    6. Kneed het deeg 5 minuten 
    7. Laat het deeg rijzen in de kom, bedekt met een vochtige handdoek (tot het deeg +/- verdubbeld is) 
    8. Kneed het deeg een tweede keer en breng in de gewenste vorm 
    9. Doe het brood in de ultra pro en bestrooi met een weinig bloem 
    10. Afwerking: maak enkele sneetjes in het deeg met het groentenmesje 
    11. Laat het brood opnieuw rijzen tot het verdubbelt in volume 
    12. Bak het brood in een voorverwarmde oven (15 min op 240°, 30 min op 180° Varieer met bloemsoort, het gebruik van sesamzaad, lijnzaad, maanzaad, zonnebloempitjes enz en gebruik je creativiteit om je broodjes vorm te geven

    24-09-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:UltraPro
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.scampi's met yoghurt dipsaus
    Scampi’s met een yoghurt dipsaus. 

    Ingrediënten: -

    Scampi’s -
    Natuur yoghurt -
    Bieslook (Vers!) -
    Rode ajuin - Knoflook -
    Appel -
    Honing -
    Olijfolie -
    Peper, zout en paprika poeder

    Materiaal: -

    Crescendo Maatjes -
    Siliconen Spatel Small -
    Lookpers “Magic” -
    Universele Fijnschiller -
    Pak – N - Schaar -
    Tang -
    Mengkom -
    TurboMax -
    UltraPro Ovenschaal met deksel Bereiding: - 
    Kuis de scampi’s vooraf, zo zorg je voor een vlotte bereiding. - 
    Doe de scampi’s samen met een scheut olijfolie in de mengkom. - 
    Kruid de scampi’s met scampi kruiden, peper en zout. - 
    Laat de scampi’s even in de marinade trekken. - 
    Pel de ajuin en knoflook, schil de appel en haal het klokhuis eruit. - 
    Haal de scampi’s uit de mengkom met de tang en leg deze op de Ultra Pro ovenschaal. - 
    Plaats het deksel op de ovenschaal en zet deze nu 4 minuten in de microgolfoven op 750 watt. - 
    Doe de appel, ajuin en bieslook(Knip de bieslook in twee met de pak-n-schaar) in de TurboMax. 
    Sluit de TurboMax en mix alles samen tot de gewenste grote. - 
    Verander het lemmet door de menger. - 
    Voeg de natuur yoghurt, honing, peper, zout en paprika poeder toe en pers de look uit met de lookpers. - 
    Alles mengen en de dipsaus is klaar. - 
    Haal na 2,30 minuten de Ultra Pro ovenschaal met deksel uit de microgolfoven en serveren maar! (750watt)


    smakelijk !!!!

    24-09-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:UltraPro
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stoofschotel van zoete en gewone aardappelen
    Ingrediënten •

    500 gr – 750 gr aardappelen •
    2-3 grote zoete aardappelen •
    125 ml Culinaire Room •
    250 gr Mascarpone •
    Peper & Zout •
    Aardappelkruiden • Oregano 

    Benodigdheden •

    Universele Fijnschiller •
    Groente mes •
    Mando Chef •
    Serveerwonder •
    Mengkom •
    Allegro Kruidenmolen en potjes •
    Platte Ultra Pro van 2 liter of 3,3 liter + deksel 

    Werkwijze •

    De aardappelen en zoete aardappelen schillen met de universele fijnschiller. •
    De geschilde aardappelen vervolgens versnijden in dunne schijfjes met de Mando Chef, vlak mes op stand 2 en opvangen in een serveerwonder. • Maak een mengeling van de room, mascarpone en volgens smaak de verschillende kruiden in de mengkom. •
    Afwisselend de 2 soorten aardappelen dakpansgewijs in de lage Ultra Pro aanbrengen. •
    Tussen de lagen aardappelen de mengeling toevoegen. •
    De lage Ultra Pro in de voorverwarmde oven plaatsen voor 15 minuten op 180 °C met deksel en 30 minuten op 180 °C zonder deksel.

    24-09-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:UltraPro
    23-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toastjes met geitenkaas
    Toastje met geitenkaas 

    radijsjes – 
    pijp ajuintjes – 
    Chavroux kaasje – 
    peper – 
    toastjes 

    TurboChef – 
    mini-mengkom – 
    groentemesje – 
    smalle siliconenspatel 
    clickplusdoosje – 
    kruidenmolen -
    Fridgesmart •

    bereiding:

    doe een 5 -tal radijsjes in de TurboChef en hak ze fijn •
    doe de gehakte radijsjes in de mini-mengkom •
    hak nu een 2 -tal pijpajuintjes met een klein beetje groen ook in de TurboChef •
    meng alles met een Chavroux-kaasje (zacht geitenkaasje) •
    voeg er wat peper van de molen aan toe •
    dip met soepstengels of toastjes of tortilla-chips of getoast stokbrood

    23-09-2013 om 08:51 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:apperitiefhapjes
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijstsalade
    Rijstsalade Ingrediënten : 

    75 ml rijst, 
    Kippenblokjes 500 g (1 kippenbouillonblokje en kippenkruiden) 
    3 radijsjes, 
    1 groene of rode paprika, 
    3 lente-uitjes, 
    1 tomaat, 
    100 g abrikozen uit blik Dressing : 
    200 ml yoghurt, 
    60 ml room , 
    60 ml olijfolie, 
    30 ml limoensap, 
    10 ml suiker, 
    10 ml peterselie, peper en zout. 

    Producten : 
    Rijstkoker (individuele) – 
    snijplank en messen – dunschiller – blikopener – 
    bloesemkommen of allegra + bestek – 
    allegra reverso – 
    crescendomaatjes – 
    ruimtespaarders – 
    minibekers – 
    turbochef – 
    speedychef of quickshaker – 
    ventsmarts – 
    citruspers – 
    minimengkom – 
    stapelschalen cool – 
    utrapro ovenschaal + deksel – 
    kruidenmolen - 
    quickchef 


    Bereidingswijze : •

    Kook de rijst met 125 ml koud water gedurende 7 min in de rijstkoker en laat wat nagaren. 
    Verkruimel er eventueel nadien een half kippenbouillonblokje onder en laat afkoelen. •
    Kruid de kippenblokjes voldoende met kippenkruiden en bak ze gedurende 4 min op de ovenschaal met deksel op 750 Watt in de microgolf. • Versnipper de lente-uitjes met de schaar of met een mes op de plank. •
    Snij de radijsjes in schijfjes en hak de paprika’s niet te fijn in de quickchef. •
    Snij de tomaat met behulp van het tomatenmes in partjes. •
    Maak het blik abrikozen open met behulp van de blikopener en giet in de allegra-reverso. •
    Meng de radijsjes, de tomaat, de paprika’s, de lente-uitjes en de abrikozen met de afgekoelde kippenblokjes samen in de rijst. •
    Serveer in de allegra of bloesemkom of serveerkom samen met de dressing. •
    Mix alle ingrediënten voor de dressing in de speedychef of de quickshaker en giet over de salade. 
    Meng met behulp van het slabestek en serveer goed fris. •

    Andere variaties van groenten kunnen zeker !

    Bijlagen:
    saladerecept 001.jpg (522 KB)   

    23-09-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:rijstgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fluwelen pompoensoep met mosterdroom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Fluwelen pompoensoepje met mosterdroom 

    Ingrediënten : 

    400 g pompoen (+ 100 g voor garnituur) – 
    200 g knolselder 
    1 liter water  
    2 kippenbouillonblokjes 
    2 eetlepels zure room – 
    1.5 dl room – 
    1 eetlepel graanmosterd 
    1 limoen– 
    1 eetlepel mosterdzaad – 
    peper en zout 

    Producten : 

    Koksmes – keukenmes-broodmes
    snijplank – 
    mengbeker – 
    speedychef – 
    citruspers- 
    Microcook of ultrapro of microplus –
    bakpan chefserie – 
    weegschaal - 
    kruidenmolen 

    Bereidingswijze : •
    Schil de pompoen en de knolselder. •
    Snij in blokjes van ongeveer 1.5cm op 1.5 cm. •
    Doe de knolselderblokjes onderaan in de microcook met een eetlepel water. •
    Doe de pompoenblokjes bovenaan in de microcook met een eetlepel water. •
    Zet de potjes in elkaar en kook gedurende 8 à 10 min op 750 Watt in de microgolf onder gesloten deksel. •
    Laat 4 min nagaren en giet alles samen in het grootste recipiënt. •
    Voeg 1 l warm water toe met de 2 bouillonblokjes en zet gedurende 7 min terug in de microgolf. •
    Mix alles en voeg de zure room toe. 
    Kruid eventueel nog bij met peper (en zout). •
    Pers het limoentje en voeg toe •
    Klop de gewone room op met de graanmosterd. •
    Rooster de mosterdzaadjes kort in een droge pan. •
    Dien de soep op met een lepel mosterdroom en wat geroosterde mosterdzaadjes als een schuimpje op het bord. •
    Bak eventueel wat blokjes pompoen kort krokant af in een pan met wat boter en versier de bordjes daarmee als extra garnituur. •
    Leg er een kervelplukseltje bovenop of een korianderblaadje. •

    Dit is een feestsoepje !!!!

    23-09-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:microcook / gerechten in de microgolf
    22-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.duivelse scampi's
    Duivelse scampi’s

    Ingrediënten 

    Klontje boter of een geutje olijfolie 
    1 sjalot en 1 teentje look 
    2 dl room en 3 soeplepels ketchup 
    1 eetlepel currypoeder verse peterselie scampi’s (ongeveer 1 kg ) 

     Producten : 

    Turbochef, 
    ultrapro van 2 l of microplus -cook
    quickshaker,
    keukenmesje 
    siliconenspatel, 
    lookpers 

    Bereiding •

    hak het sjalotje fijn in de turbochef •
    pers het teentje look met de knoflookpers •
    doe ze samen met de boter in de microplus of ultraplus 2 l •
    zet dit gedurende 1.5 min op 750 Watt. •
    Ondertussen pel je de scampi’s en verwijder het darmkanaaltje. •
    Doe de scampi’s bij de look en sjalot en zet terug in de microgolf voor 3 min op 750 Watt. •
    Doe de room, de ketchup en de currypoeder in de Quick-shaker en shake eventjes. •
    Voeg dit bij de scampi’s en zet terug 3 min op 750 Watt zonder deksel. 
    Leg op kleine schaaltjes en versier met peterselie en een stukje stokbrood of rijst uit de rijstkoker

    22-09-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:UltraPro
    18-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vanilleijs
    Vanille ijs 

    6 zakjes vanillesuiker 
    4 eieren 
    150gr poedersuiker
    40cl room 
    Scheid het eigeel van het eiwit 
    Plaats de eidooiers in de deegkom en de eiwitten in de Speedy chef. 
    Voeg aan de eidooiers de vanillesuiker,de poedersuiker en de room aan toe 
    Meng met de klopper tot een homogene mengeling. 
    Klop de eiwitten stijf in de Speedy chef 
    Voeg deze zacht bij het mengsel in de deegkom 
    Giet het mengsel in de antartica van 1.3l en plaats in de diepvries gedurende 4 uren minimum 
    Serveer met een warme pannenkoek, overgoten met lekkere chocolade 
    Jullie tupperware consulente- 

    Patteeuw Gina-0472.326166

    18-09-2013 om 06:21 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:desserts


    kooklessen iedere derde donderdag van de maand

    elke derde donderdag van de maand komen wij met een groepjes samen en experimenteren wij weer met nieuwe gerechtjes. De bedoeling is jullie meer vertrouwd te maken met de microgolf. de Microcooks en de UltraPro van Tupperware zijn dan ook een uitstekend artikel om er heerlijke recepten in klaar te maken.Inschrijven is noodzakelijk, want deze gaat door in zaal Ter Leie in Astene/Deinze Meer inlichtingen? Stuur mij dan een mailke : gina.patteeuw@telenet.be..graag tot dan



    Archief
  • Alle berichten

    Gastenboek
  • mevr
  • Super verkoopster en kokkin !!!!
  • koopjes jagen...
  • grandioze tupperkoopjes
  • super!!!

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    mailinglijst



    Foto

    gina.patteeuw@hotmail.com

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs