Welkom op mijn blog en laat mij weten wat je er van vind
Over mijzelf
Ik ben Patteeuw Gina
Ik ben een vrouw en woon in deinze-astene (belgië) en mijn beroep is Unitmanager bij tupperware.
Ik ben geboren op 13/12/1964 en ben nu dus 60 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: gitaar spelen, tupperware, mijn hond.
Geniet iedere dag van de kleine dingen , morgen kan het te laat zijn !!
Categorieën
  • aardappelgerechten (1)
  • apperitiefhapjes (2)
  • babyvoeding (0)
  • bakken met multiflex (9)
  • BBQgerechten (0)
  • broodbeleg (1)
  • de koelkast (0)
  • desserts (4)
  • dipsausjes (1)
  • dranken (2)
  • garantie tupperware (0)
  • hoofdgerechten (1)
  • koude gerechten (0)
  • koude hapjes (0)
  • microcook / gerechten in de microgolf (6)
  • microgourmet-steamer (2)
  • microminuut (0)
  • nieuwe folder (14)
  • ovenschotels in de ultrapro (0)
  • pastagerechten (0)
  • quickchef (0)
  • rijstgerechten (2)
  • shaker (1)
  • taarten (0)
  • UltraPro (10)
  • visgerechten (0)
  • voorgerechten (0)
  • warme hapjes (0)
  • Inhoud blog
  • gastvrouw geschenken december
  • promoties en gastvrouwgeschenken november 2014
  • gastvrouwgeschenken en promoties september
  • promoties augustus
  • youghourtroom met fruit
  • gastvrouwgeschenken en promoties juni
  • gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014
  • perentaart
  • pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
  • promoties april
  • gastvrouwgeschenken april
  • pastel de nota
  • brésiliennetaart
  • promoties maart 2014
  • bailey's
  • promoties maand februari
  • promoties maand januari
  • vogelnestje met provençaalse saus
  • moeilleux au chocolat
  • promotiefolder oktober 2013
  • alternatief harmoniekist
  • brood bakken in de ultra pro
  • scampi's met yoghurt dipsaus
  • stoofschotel van zoete en gewone aardappelen
  • toastjes met geitenkaas
  • rijstsalade
  • fluwelen pompoensoep met mosterdroom
  • duivelse scampi's
  • vanilleijs
  • dressing- yoghourtsaus met komkommer
  • croissantparty
  • speculaasmousse
  • rijstsalade
  • chocolademoussetaart
  • quiche met spek en broccoli
  • vinaigrette, mangosaus,baileys
  • nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe
  • Mexicaanse kip
  • mini cakes met boursin en noten
  • brood bakken
  • vlaaien
  • Appelcrumble
  • champignonsaus van oesterzwam
  • gegratineerde aardappelen met look
  • crunchies
  • opendeurdag
  • rijsttaart
  • lauwe appeltaart met ijs
  • baileys
  • kip in de oven
  • tagliatelli met spek-champignons en mascarpone
  • gestoomde peren met mascarpone
  • Griekse quinoasalade
  • tapenade
  • welkom!!!
  • Proficiat!
  • brocollisoep
  • courgettesoep
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Startpagina !
    ginastupperboekje

    19-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouwgeschenken en promoties september
    Tino de Dino en nog zoveel meer



    19-08-2014 om 08:34 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    16-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties augustus
    de vakantie is voor velen begonnen, en overal zie je in de rekken al de nieuwe boekentassen en schoolgerief maar ik wil jullie zeker nog heel wat zomerse receptjes mee geven waar jullie bij een BBQ kunnen van genieten.
    in bijlage de nieuwe folder en het zou leuk zijn mocht je mijn blogpagina door geven aan jullie vrienden en kennissen. 
    Ook even mijn blog aan het bijwerken met heerlijke receptjes; zoals bv in de rubriek microcook het heerlijk fris youghourt room dessert met fruit... en nog zoveel meer. 
    smakelijk en graag tot ziens !!!



    16-07-2014 om 14:48 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.youghourtroom met fruit
    Ingrediënten: 

    1/2l melk 50 gr vanillebloempudding 150 gr suiker 2 eieren 1/2 l youghourt 250g platte kaas( mag bv ricotta zijn) vers fruit naar keuze ( bv : appel; 2 kiwi's en 1/2 meloen of gemengd fruit uit blik

    producten : microcookschenkkannetje extra chef mes/snijplank dubbel vergiet blikopener mengbeker mengkom keukenmesje pollepel 

    bereidingswijze: doe 750 ml melk in het kannetje en zet gedurende 2 minuten op 850watt in de microgolf met deksel los dan de vanillepudding en de suiker op klop deze goed door en plaats de melk ( zonder deksel) etrug in de microgolf op 850 watt klop terug goed dooreen plaats deze terug twee minuten in de microgolf meng er de platte kaas en de youghourt onder laat even afkoelen, meng er dan de eidooiers onder klop de eiwitten stijf snij het fruit in stukken meng het fruit onder de vanillepudding en daarna de opgeklopte eiwitten serveer fris in een schaaltje 

    heerlijk !!!

    16-07-2014 om 14:46 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:microcook / gerechten in de microgolf
    11-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Laat de zomer maar beginnen met deze prachtige bekers in pasteltinten !!!
    'n Braziliaanse cocktail en Braziliaans hapje , en genieten met de mannen van onze Belgen in Brazil !!!






    11-06-2014 om 07:45 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    28-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouwgeschenken en promoties juni
    de classic 2000 kommen van de vorige folder lopen door tot eind juni !!!!!



    28-04-2014 om 15:11 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    10-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014




    10-04-2014 om 08:40 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    06-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.perentaart
    Perentaart met speculoos 

    Ingrediënten : 

    1 rol bladerdeeg (voor princess), 
    2 rollen voor tarteletten 

    1 grote blik peren op sap 
    2 zakjes vanillesuiker 
    80 g suiker 
    2 eieren en 
    3 dl room 
    Snuifje kaneel 
    ½ pakje speculoos van 250 gr 
    eventueel 1 l vanilleijs 

     Producten : 

    Multiflex princess of 2 tarteletten 
    Quickshaker 
    Blikopener, 
    vergiet 

    Bereidingswijze : •

    Doorprik het deeg en leg het met het bakpapier in de vorm. •
    Maak het blik open met behulp van de blikopener 
    •Laat ondertussen de peren uitlekken in het vergiet. 
    • Verdeel de koekjes over de bodem. 
    • Leg de peren erop met de bolle kant bovenaan en met de punten naar het midden en maak een paar inkepingen. 
    • Shake de eieren, de room en de suikers en giet over de peren. 
    • Strooi wat kaneel over de peren. 
    • Bak in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende 45 min. 

     Smakelijk !!

    Bijlagen:
    speculoos perentaart.jpg (117.1 KB)   

    06-04-2014 om 12:49 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
    Tupperware Pizza 
    Kooktijd: 15‐20 min op 200 °C (Th 6/7) 

    Ingrediënten 
    500 g bloem 
    10 g zout 
    20 g verse gist 
    300 ml lauw water 
    1 Minibekertje olie 
    1 mozzarella bol 
    Tomatencoulis 
    Ham 
    Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Deegkom 3 
    l Ruimtekommen 
    500 ml Silicone Spatel 
    Kaasmolen Plus Verstelbare 
    Deeg‐N‐Rol 
    MultiFlex Deegblad 

     Verwarm de oven voor op maximale temperatuur zonder de rooster. 
     Doe de bloem in de Deegkom, maak een kuiltje en besprenkel met zout. 
    Los in de Ruimtekom de gist op in lauw water. 
    Giet de gist en de olie in het kuiltje, sluit de Kom en schud krachtig. 
    Maak met behulp van de Silicone Spatel een bol van het deeg, plaats het deksel op de Kom en laat rijzen. 
     Maal de mozzarella met behulp van de Kaasmolen Plus. 
     Rol het deeg uit met behulp van de Verstelbare Deeg‐N‐Rol, leg het op het MultiFlex Deegblad geplaatst op de koude ovenrooster, 
    giet er de tomatencoulis over en besprenkel met de ham en de geraspte mozzarella. 
    Eindig met de kruiden. 

     Zet de temperatuur op 200 °C wanneer je de pizza in de oven zet. 
     Laat 15 à 20 min. bakken. 


    2) Provençiaalse courgettes‐tomatenschotel (tian) 
    Bereidingstijd: 20 min. 

    Kooktijd: 

     Courgettes: 15 min. in de microgolfoven op 750 watt 
     Schotel: 35 min. in de traditionele oven op 210 °C (Th 7) of 12 min. in de microgolfoven op 750 watt 

    Ingrediënten voor 6 personen 

    2 kg courgettes 
    2 teentjes look 
    2 geklopte eieren 
    50 g paneermeel 
    100 g geraspte gruyère 
    2 el olijfolie 
    1 takje tijm 
    Zout en peper 

    Saus: 
    3 tomaten 
    200 ml verse room 
    1 teentje look 
    Enkele takjes bieslook 
    Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes UltraPro 3,5 l 
    Lookpers 
    Dubbel Vergiet 
    MultiFlex Princess 
    Deegkom 3 l 
    TurboMax 
    Silicone Spatel Pak‐N‐Schaar 
     Verwarm de oven voor op 210 °C zonder de rooster. 
     Was de courgettes, verwijder de uiteinden en snij ze in schijfjes. 
    Doe ze in de UltraPro 3,5 l, 
    voeg de olijfolie, de geplette teentjes look toe en bak 15 min. in de microgolfoven op 750 watt; 
    laat 5 min. rusten, laat uitlekken in het Dubbel Vergiet en laat afkoelen. 

     Zet de MultiFlex Princess op de koude ovenrooster. 
    Leg een laag courgetteplakjes die elkaar overlappen. 
     Meng in de Deegkom 
    3 l de eieren en de rest van de courgettes en giet alles in de MultiFlex. 
    Bestrooi met paneermeel en geraspte gruyère en strooi er ook nog wat tijm over. 
    Laat 35 min. gaar worden in een voorverwarmde oven op 210 °C.  
    Bereid ondertussen de saus: 

    schil de tomaten, verwijder de zaadlijsten en mix ze in de TurboMax om tomatenpuree te hebben. 
    Voeg er de verse room aan toe, samen met een geraspt teentje look en het gesnipperde bieslook, 
    zout en peper, 
    meng met de Silicone Spatel. 
    Ontvorm de Provençaalse schotel (tian) en dien op met tomatensaus.

    3) Gerookte zalm in bladerdeeg op een bedje van prei 

    Bereidingstijd: 20 min. 

    Kooktijd: 30 min. op 200 °C (Th 6/7) 
    Ingrediënten voor 6 tot 8 personen 
    1 bladerdeeg 
    4 tot 5 plakken gerookte zalm 
    Het wit van 3 grote preien (± 500 g) 
    50 g boter 
    4 eieren 
    200 ml verse room 
    100 g geraspte gruyère Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes Schenkkan Vierkant 1 l 
    MultiFlex Queen 
     Verwarm de oven voor op 200 °C zonder de rooster. 
     Smoor de prei in een sauteerpan, in 50 g boter, breng op smaak met peper en zout. 
     Breek de eieren één voor één in de Schenkkan Vierkant 1 l, en doe er de room, de geraspte gruyère, het zout en de peper bij. 
    Plaats er het deksel op en schud. 
    Plaats de MultiFlex Queen op de koude rooster en bedek de bodem van de MultiFlex met het bladerdeeg, 
    leg er de prei op, 
    en ook de in grote stukken gesneden sneetjes gerookte zalm en begiet met het mengsel uit de Schenkkan Vierkant. 
     Laat 30 min. gaar worden in de oven, op stand 200 °C. 
     Serveer warm. 

    4) Zachte chocoladebiscuit Bereidingstijd: 15 min. 

    Kooktijd: 25 min. op 180 °C (Th 6) 
    Ingrediënten voor 8 personen 
    70 g banketbakkerschocolade 
    70 g boter 
    70 g amandel‐ of hazelnootpoeder 
    2 hele eieren + 
    6 eierdooiers 
    40 g bittere cacao 
    170 g suiker 
    6 stijfgeklopte eiwitten 
    1 snufje zout 
    ½ kl vanille‐extract 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes 
    MicroCook Schenkkan 1 l 
    Deegkom 3 l 
    Silicone Spatel 
    Quick Shaker 
    Speedy Chef 
    MultiFlex Princess 

     Verwarm de oven voor op 180 °C zonder de rooster. 
     Doe de boter en de chocolade in de MicroCook Schenkkan 1 l en laat 1 min. smelten in de microgolfoven op 500 watt. 
     Giet de gesmolten chocolade en de boter in de Deegkom 3 l, voeg het amandelpoeder en de suiker toe en meng met de Silicone Spatel. 
     Giet in de Quick Shaker de 2 hele eieren, de 6 eierdooiers en de bittere cacao; sluit af en schud. 
    Giet de inhoud van de Shaker bij de inhoud van de kom en meng met de Menger. 
     Klop in de Speedy Chef de 6 eiwitten goed stijf met een snufje zout en voeg dit bij het mengsel in de Deegkom, samen met het vanille‐extract. Meng voorzichtig met de Silicone Spatel. 
     Plaats de MultiFlex Princess op de koude rooster, giet er de bereiding in en laat 25 min. bakken in een voorverwarmde oven op 180 °C. 
     Wacht enkele minuten en haal het gebak dan uit de MultiFlex. 

    5) Fruitkoek Bereidingstijd: 15 min. 

    Kooktijd: 50 min. op 200 °C (Th 6/7) 

    Ingrediënten voor 8 personen 
    Deeg: 250 g (250 ml) suiker 
    250 ml room 
    3 eieren 
    Geraspte schil van 1 citroen of 1 sinaasappel 
    250 g (500 ml) bloem 
    2 kl gistpoeder Garnituur: 
    4 appels of 4 peren in blokjes of ½ blik abrikozenhelften of ananas 
    Garnering: 1 peer 

    Tupperware producten 

    Deegkom 3 l 
    Silicone Spatel 
    Mini Mengkom 650 ml 
    Citrusvruchtenpers 
    MultiFlex Princess 
     Verwarm de oven voor op 200 °C zonder de rooster. 
     Meng in de Deegkom 3 l de suiker, de room, de eieren en de citroenschil met de Silicone Spatel. 
    Voeg de bloem en de gist toe en meng nogmaals. 
     Plaats de MultiFlex Princess op de koude rooster. 
    Giet er het deeg in en voeg de gekozen vruchten toe, in blokjes gesneden. 
    Als u verse vruchten gebruikt, bestrooi ze dan met rietsuiker alvorens u ze op het deeg schikt. 
     Laat 50 min. bakken in een voorverwarmde oven. 
     Wacht enkele minuten en haal dan uit de vorm. 
     Alvorens te serveren, versier de koude koek met een gekarameliseerde peer in waaiervorm gesneden.

    06-04-2014 om 12:32 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    11-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties april
    nieuwe promotiefolder april

    11-03-2014 om 11:40 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gastvrouwgeschenken april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen gastvrouwgeschenken april 2014

    11-03-2014 om 11:30 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    25-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pastel de nota
    Pastel de nata (typisch Portugees gebakje) 

    Ingrediënten : 

    200 ml melk 
    – 5 eierdooiers 
    – 200 ml room 
    – 150 g suiker 
    – 40 g maïzena 
    2 lange stroken bladerdeeg samen 500 g 
    1 eetlepel poedersuiker 
    ½ theelepel kaneelpoeder 

    Producten : Tupcakes multiflex (2) voor minstens 12 gebakjes 

    klopper – 
    speedy chef 
    steelpan chefserie 
    micropluskan 1 ½ l 
    ruimtespaarders 
    siliconenspatel 
    ronde rectoverso 
    maatbeker 

    Bereidingswijze : 
    • Klop de eierdooiers met de suiker tot een lint en voeg er nog de maïzena aan toe 
    • Breng de melk en de room aan de kook met een opengesneden vanillestok Ofwel in het micropluskannetje ofwel in een steelpan van de chefserie • Giet de kokende melk over de eiermassa en niet andersom 
    • Breng deze massa terug aan de kook door terug in de microgolf te zetten zonder deksel gedurende 2 x 2 min (tussendoor zeer goed roeren) of door op te warmen in de steelpan op het vuur. 
    • Leg 2 vellen bladerdeeg van ongeveer 10 cm op 20 cm op elkaar en rol op. 
    • Snij van deze rol schijfjes van ongeveer een goeie cm. 
    • Duw deze rol tot een nestje en beleg zo de tupcake-vorm 
    • Prik zachtjes in en vul met de pasteibakkersroom 
    • Bak gedurende 20 min in een voorverwarmde oven van 220 ° C 
    • Laat eventjes afkoelen en bestrooi met een mengeling van kaneelpoeder en poedersuiker 

    Geniet van dit heerlijk Portugees gebakje !


    25-02-2014 om 08:54 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brésiliennetaart
    Brésiliennetaart

    Ingrediënten : 

    Pasteibakkersroom van ½ l melk 250 ml vette room 
    2 eetlepels bloemsuiker 
    1 rolletje bladerdeeg brésiliennenootjes 
    eventueel 1 blikje gesneden ananasschijfjes 
    300 g witte bonen om blind te bakken 
    (eventueel een eetlepel advokaat) 

     Producten : 

    Multiflex princess microcook schenkkannetje 
    Klopper soft grip 
    Speedy chef 
    Ruimtespaarder met de brésiliennenootjes 
    Siliconenspatel 
    deegkom  
    squeeze-it -
    blikopener 

    Bereidingswijze : 
    * verwarm de oven voor op 190 ° C 
    * leg het rolletje bladerdeeg met papier in de princess en prik lichtjes in met het hoekje van de siliconenspatel 
    * leg een tweede blaadje bakpapier in de vorm bovenop de bladerdeeg en giet daar wat witte bonen op om blind te bakken 
    * zet de bakvorm op de koude rooster van de oven en bak gedurende 10 min op 190° C, 
    * verwijder het bakpapier met de witte bonen en bak verder gedurende 15 à 20 min om de bladerdeeg krokant verder te bakken, 
    * laat afkoelen op een taartrooster 
    * maak pasteibakkersroom van ½ l melk en laat afkoelen 
    * klop de volle room op met de bloemsuiker en eventueel de advokaat 
    * wanneer de bodem afgekoeld is wordt die eerst gevuld met de pasteibakkersroom waar je een beetje slagroom ondermengt om die wat lichter te maken, 
    * leg er wat stukjes fruit op (bv, mango, perzik, nectarine, verse ananas of gewoon stukjes ananas uit blik) 
    * verdeel de slagroom erover en bestrooi met brésiliennenootjes, 
    * spuit eventueel nog wat toefjes slagroom met de squeeze-it 

    Tip : wacht zolang mogelijk met de afwerking om de bladerdeeg zo krokant mogelijk te kunnen serveren.

    smakelijk !!!

    25-02-2014 om 08:51 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties maart 2014
    promotiefolder 2014

    Foto: De promoties van Maart... Let vooral op die superpromo en die FANTASTISCH schattige ecoflesjes van 350ml !



    05-02-2014 om 16:24 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    27-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bailey's
    Baileys 

    100ml wiskey 
    1 eidooier 
    Bloemsuiker 
    Room 
    Oploskoffie 
    Saroma vanillepeder 

    Shaker: 

    Doe 100ml in de shaker 
    Voeg er 1 eigeel aan toe 
    Vul tot 200 ml met bloemsuiker op giet er 200ml room bij 
    1 koffielepel oploskoffie
    1 koffieloepel saroma 
    Goed shaken 
    Dien fris op met eventueel ijsblokje 

    Bailey'screme
     
    Voeg wat baileys toe aan een potje mascarpone en breng op smaak

    heerlijk !!!!!

    27-01-2014 om 07:50 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:dranken
    15-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties maand februari
    hallo dames !! bij de geschenken voor de gastvrouw/heer kan het geschenk bij de 29sterren omgeruild worden voor een waardebon van 45€ , daarmee mag je zelf kiezen wat je graag als geschenk wilt !!!! laat het mij weten voor februari , want ik heb nog heel wat plaatsen vrij !!!! mvg Gina 0472.326166



    15-01-2014 om 13:27 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    05-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promoties maand januari




    05-01-2014 om 15:58 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vogelnestje met provençaalse saus
    Vogelnestjes met Provençaalse saus

    Benodigdheden: (voor 4 personen) voor het kookatelier is mssn een half vogelnestje wel voldoende. -
     
    ½ courgette - ½ aubergine - ½ rode ajuin - 
    2 blikken tomaten blokjes met basilicum (aldi) - 
    1kg gehakt - 
    4 hard gekookte eieren - 
    Peper/zout - 
    Provençaalse kruiden 

    Benodigdheden materiaal: - Ovalen micro plus - Groente mes - Mando chef 

    De 4 eieren hard koken, pellen vervolgens na afkoelen ommantelen met gehakt. 
    De courgette, aubergine in blokjes snijden. 
    De rode ajuin fijn snijden. 
    Dit alles in de ovaal micro plus en overgieten met de 2 blikken tomaten blokjes. 
    Kruiden naar smaak. In micro golf op 750watt gedurende 15min, gaartijd eventueel aanpassen.

    05-01-2014 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:UltraPro
    18-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moeilleux au chocolat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen MOEILLEUX AU CHOCOLAT INGREDIÊNTEN :

    150 gr. Fondant chocolade in kleine stukjes 
    100 gr boter 
    100 gr suiker 
    4 eieren 
    30gr bloem 
    8 blokjes chocolade 

    BEREIDING 

    Laat de chocolade en de boter smelten op 300 watt in de microgolf en roer goed door 
    Ondertussen meng de suiker, de eieren en de bloem tot je een glad deeg bekomt 
    Meng dit met de gesmolten chocolade en vul ieder steampotje voor ¾ op 
    Plaats is het midden van ieder potje een stukje chocolade 
    Zet de minipotjes in de grote mand met het deksel en plaats deze gedurende 17min op 630 watt in de microgolf 

    TUPPERWARECONSULENTE : PATTEEUW GINA 0472.326166 gina.patteeuw@telenet.be

    18-10-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:microgourmet-steamer
    24-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.promotiefolder oktober 2013
    aanwezig zijn op een demo heeft zo zijn voordelen, gastvrouw zijn heeft nog meer voordelen.....

    24-09-2013 om 13:06 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alternatief harmoniekist
    zo gaat dat bij Tupperware, als er iets gelanceerd wordt aan een interessante prijs , is dat vlug uitgeput. Als compensatie de rectoverso coor amper 8€

    24-09-2013 om 13:03 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:nieuwe folder


    kooklessen iedere derde donderdag van de maand

    elke derde donderdag van de maand komen wij met een groepjes samen en experimenteren wij weer met nieuwe gerechtjes. De bedoeling is jullie meer vertrouwd te maken met de microgolf. de Microcooks en de UltraPro van Tupperware zijn dan ook een uitstekend artikel om er heerlijke recepten in klaar te maken.Inschrijven is noodzakelijk, want deze gaat door in zaal Ter Leie in Astene/Deinze Meer inlichtingen? Stuur mij dan een mailke : gina.patteeuw@telenet.be..graag tot dan



    Archief
  • Alle berichten

    Gastenboek
  • mevr
  • Super verkoopster en kokkin !!!!
  • koopjes jagen...
  • grandioze tupperkoopjes
  • super!!!

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    mailinglijst



    Foto

    gina.patteeuw@hotmail.com

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs