Welkom op mijn blog en laat mij weten wat je er van vind
Over mijzelf
Ik ben Patteeuw Gina
Ik ben een vrouw en woon in deinze-astene (belgië) en mijn beroep is Unitmanager bij tupperware.
Ik ben geboren op 13/12/1964 en ben nu dus 60 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: gitaar spelen, tupperware, mijn hond.
Geniet iedere dag van de kleine dingen , morgen kan het te laat zijn !!
Categorieën
  • aardappelgerechten (1)
  • apperitiefhapjes (2)
  • babyvoeding (0)
  • bakken met multiflex (9)
  • BBQgerechten (0)
  • broodbeleg (1)
  • de koelkast (0)
  • desserts (4)
  • dipsausjes (1)
  • dranken (2)
  • garantie tupperware (0)
  • hoofdgerechten (1)
  • koude gerechten (0)
  • koude hapjes (0)
  • microcook / gerechten in de microgolf (6)
  • microgourmet-steamer (2)
  • microminuut (0)
  • nieuwe folder (14)
  • ovenschotels in de ultrapro (0)
  • pastagerechten (0)
  • quickchef (0)
  • rijstgerechten (2)
  • shaker (1)
  • taarten (0)
  • UltraPro (10)
  • visgerechten (0)
  • voorgerechten (0)
  • warme hapjes (0)
  • Inhoud blog
  • gastvrouw geschenken december
  • promoties en gastvrouwgeschenken november 2014
  • gastvrouwgeschenken en promoties september
  • promoties augustus
  • youghourtroom met fruit
  • gastvrouwgeschenken en promoties juni
  • gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014
  • perentaart
  • pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
  • promoties april
  • gastvrouwgeschenken april
  • pastel de nota
  • brésiliennetaart
  • promoties maart 2014
  • bailey's
  • promoties maand februari
  • promoties maand januari
  • vogelnestje met provençaalse saus
  • moeilleux au chocolat
  • promotiefolder oktober 2013
  • alternatief harmoniekist
  • brood bakken in de ultra pro
  • scampi's met yoghurt dipsaus
  • stoofschotel van zoete en gewone aardappelen
  • toastjes met geitenkaas
  • rijstsalade
  • fluwelen pompoensoep met mosterdroom
  • duivelse scampi's
  • vanilleijs
  • dressing- yoghourtsaus met komkommer
  • croissantparty
  • speculaasmousse
  • rijstsalade
  • chocolademoussetaart
  • quiche met spek en broccoli
  • vinaigrette, mangosaus,baileys
  • nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe
  • Mexicaanse kip
  • mini cakes met boursin en noten
  • brood bakken
  • vlaaien
  • Appelcrumble
  • champignonsaus van oesterzwam
  • gegratineerde aardappelen met look
  • crunchies
  • opendeurdag
  • rijsttaart
  • lauwe appeltaart met ijs
  • baileys
  • kip in de oven
  • tagliatelli met spek-champignons en mascarpone
  • gestoomde peren met mascarpone
  • Griekse quinoasalade
  • tapenade
  • welkom!!!
  • Proficiat!
  • brocollisoep
  • courgettesoep
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Startpagina !
    ginastupperboekje

    23-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijstsalade
    Rijstsalade Ingrediënten : 

    75 ml rijst, 
    Kippenblokjes 500 g (1 kippenbouillonblokje en kippenkruiden) 
    3 radijsjes, 
    1 groene of rode paprika, 
    3 lente-uitjes, 
    1 tomaat, 
    100 g abrikozen uit blik Dressing : 
    200 ml yoghurt, 
    60 ml room , 
    60 ml olijfolie, 
    30 ml limoensap, 
    10 ml suiker, 
    10 ml peterselie, peper en zout. 

    Producten : 
    Rijstkoker (individuele) – 
    snijplank en messen – dunschiller – blikopener – 
    bloesemkommen of allegra + bestek – 
    allegra reverso – 
    crescendomaatjes – 
    ruimtespaarders – 
    minibekers – 
    turbochef – 
    speedychef of quickshaker – 
    ventsmarts – 
    citruspers – 
    minimengkom – 
    stapelschalen cool – 
    utrapro ovenschaal + deksel – 
    kruidenmolen - 
    quickchef 


    Bereidingswijze : •

    Kook de rijst met 125 ml koud water gedurende 7 min in de rijstkoker en laat wat nagaren. 
    Verkruimel er eventueel nadien een half kippenbouillonblokje onder en laat afkoelen. •
    Kruid de kippenblokjes voldoende met kippenkruiden en bak ze gedurende 4 min op de ovenschaal met deksel op 750 Watt in de microgolf. • Versnipper de lente-uitjes met de schaar of met een mes op de plank. •
    Snij de radijsjes in schijfjes en hak de paprika’s niet te fijn in de quickchef. •
    Snij de tomaat met behulp van het tomatenmes in partjes. •
    Maak het blik abrikozen open met behulp van de blikopener en giet in de allegra-reverso. •
    Meng de radijsjes, de tomaat, de paprika’s, de lente-uitjes en de abrikozen met de afgekoelde kippenblokjes samen in de rijst. •
    Serveer in de allegra of bloesemkom of serveerkom samen met de dressing. •
    Mix alle ingrediënten voor de dressing in de speedychef of de quickshaker en giet over de salade. 
    Meng met behulp van het slabestek en serveer goed fris. •

    Andere variaties van groenten kunnen zeker !

    Bijlagen:
    saladerecept 001.jpg (522 KB)   

    23-09-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:rijstgerechten
    08-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekse quinoasalade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Griekse quinoasalade

    Benodigdheden:

    1.1/2 tas quinoa
    3 tassen water
    1/ theelepel zeezout
    100gr kersttomaatjes
    55 gr gemengde olijven 
    125gr fetakaas
    3 eetlepels geroosterde pijnboompitten 
    1 eetlepel fijn gehakte sjalot

    voor de dressing:

    tzaziki of dressing van 3 eetlepels olijfolie
    3 eetlepels citroensap
    1 eetlepel mosterd
    1 theelepel fijngeperste knoflook
    een snuifje zout
    een snuifjes zwarte peper

    Bereiding:

    -spoel de quinoa en kook ze gaar in de rijstkoker samen met het zeezout gedurende 15min op 850 watt
    laat 5 min.rusten
    -eens afgekoeld zet hem in de koelkast
    -snij de olijven in kleine stukjes
    -de feta in kleine blokjes
    -halveer de kersttomaatjes
    -en hak de peterselie en de sjalot fijn 
    -rooster de pijnboompitten in een antikleefpan
    -meng alles goed onder de afgekoelde quinoa
    -serveer dit alles in kleine glaasjes en zet koel weg tot de gasten komen
    serveer met een susje van tzaziki of dressing

    smakelijk !!!

    Gina

    08-03-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:rijstgerechten


    kooklessen iedere derde donderdag van de maand

    elke derde donderdag van de maand komen wij met een groepjes samen en experimenteren wij weer met nieuwe gerechtjes. De bedoeling is jullie meer vertrouwd te maken met de microgolf. de Microcooks en de UltraPro van Tupperware zijn dan ook een uitstekend artikel om er heerlijke recepten in klaar te maken.Inschrijven is noodzakelijk, want deze gaat door in zaal Ter Leie in Astene/Deinze Meer inlichtingen? Stuur mij dan een mailke : gina.patteeuw@telenet.be..graag tot dan



    Archief
  • Alle berichten

    Gastenboek
  • mevr
  • Super verkoopster en kokkin !!!!
  • koopjes jagen...
  • grandioze tupperkoopjes
  • super!!!

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    mailinglijst



    Foto

    gina.patteeuw@hotmail.com

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs