Welkom op mijn blog en laat mij weten wat je er van vind
Over mijzelf
Ik ben Patteeuw Gina
Ik ben een vrouw en woon in deinze-astene (belgië) en mijn beroep is Unitmanager bij tupperware.
Ik ben geboren op 13/12/1964 en ben nu dus 60 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: gitaar spelen, tupperware, mijn hond.
Geniet iedere dag van de kleine dingen , morgen kan het te laat zijn !!
Categorieën
  • aardappelgerechten (1)
  • apperitiefhapjes (2)
  • babyvoeding (0)
  • bakken met multiflex (9)
  • BBQgerechten (0)
  • broodbeleg (1)
  • de koelkast (0)
  • desserts (4)
  • dipsausjes (1)
  • dranken (2)
  • garantie tupperware (0)
  • hoofdgerechten (1)
  • koude gerechten (0)
  • koude hapjes (0)
  • microcook / gerechten in de microgolf (6)
  • microgourmet-steamer (2)
  • microminuut (0)
  • nieuwe folder (14)
  • ovenschotels in de ultrapro (0)
  • pastagerechten (0)
  • quickchef (0)
  • rijstgerechten (2)
  • shaker (1)
  • taarten (0)
  • UltraPro (10)
  • visgerechten (0)
  • voorgerechten (0)
  • warme hapjes (0)
  • Inhoud blog
  • gastvrouw geschenken december
  • promoties en gastvrouwgeschenken november 2014
  • gastvrouwgeschenken en promoties september
  • promoties augustus
  • youghourtroom met fruit
  • gastvrouwgeschenken en promoties juni
  • gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014
  • perentaart
  • pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
  • promoties april
  • gastvrouwgeschenken april
  • pastel de nota
  • brésiliennetaart
  • promoties maart 2014
  • bailey's
  • promoties maand februari
  • promoties maand januari
  • vogelnestje met provençaalse saus
  • moeilleux au chocolat
  • promotiefolder oktober 2013
  • alternatief harmoniekist
  • brood bakken in de ultra pro
  • scampi's met yoghurt dipsaus
  • stoofschotel van zoete en gewone aardappelen
  • toastjes met geitenkaas
  • rijstsalade
  • fluwelen pompoensoep met mosterdroom
  • duivelse scampi's
  • vanilleijs
  • dressing- yoghourtsaus met komkommer
  • croissantparty
  • speculaasmousse
  • rijstsalade
  • chocolademoussetaart
  • quiche met spek en broccoli
  • vinaigrette, mangosaus,baileys
  • nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe
  • Mexicaanse kip
  • mini cakes met boursin en noten
  • brood bakken
  • vlaaien
  • Appelcrumble
  • champignonsaus van oesterzwam
  • gegratineerde aardappelen met look
  • crunchies
  • opendeurdag
  • rijsttaart
  • lauwe appeltaart met ijs
  • baileys
  • kip in de oven
  • tagliatelli met spek-champignons en mascarpone
  • gestoomde peren met mascarpone
  • Griekse quinoasalade
  • tapenade
  • welkom!!!
  • Proficiat!
  • brocollisoep
  • courgettesoep
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Startpagina !
    ginastupperboekje

    18-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moeilleux au chocolat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen MOEILLEUX AU CHOCOLAT INGREDIÊNTEN :

    150 gr. Fondant chocolade in kleine stukjes 
    100 gr boter 
    100 gr suiker 
    4 eieren 
    30gr bloem 
    8 blokjes chocolade 

    BEREIDING 

    Laat de chocolade en de boter smelten op 300 watt in de microgolf en roer goed door 
    Ondertussen meng de suiker, de eieren en de bloem tot je een glad deeg bekomt 
    Meng dit met de gesmolten chocolade en vul ieder steampotje voor ¾ op 
    Plaats is het midden van ieder potje een stukje chocolade 
    Zet de minipotjes in de grote mand met het deksel en plaats deze gedurende 17min op 630 watt in de microgolf 

    TUPPERWARECONSULENTE : PATTEEUW GINA 0472.326166 gina.patteeuw@telenet.be

    18-10-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:microgourmet-steamer
    10-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gestoomde peren met mascarpone
    Gestoomde peren met chocolade en mascarponecréme:

    Benodigdheden:

    250 mascarpone
    3 eetlepels suiker
    3 eieren
    3 peren bv conference of doyenne
    100 gr chocolade
    25 gr boter
    2 dl witte wijn 
    2 dl water
    1 kaneelstokje
    1 vanillestokje
    1 steranijs of wat sap van een limoen
    3 eetlepels amandelschijfjes
    100 gr speculaaskoeken

    Bereiding:

    -giet in het waterreservoir van de Microgourmet ( steamer) de wijn , het water en voeg daarbij : het kaneel-en vanillestokje, steranijs 
    -schil de peren met de fijnschiller , snij ze midden door en verwijder het klokhuis.
    -stoom deze gedurende 15 à 20 minuten en laat de peren afkoelen of doe ze verschieten in koud water(.in het dubbel vergiet met het deksel erop)

    maal de speculaas fijn in de kaasmolen , hou deze terzijde
    bak in een anti kleefpan de amandelschijfjes goudbruin, hou deze ook ter zijde

    voor het beslag:
    -splits de eieren :  het eiwit in de SpeedyChef en het eigeel in de vier in één kan
    -voeg bij het eigeel de suiker en klop deze tot een mooi beslag 
    -vermeng er de mascarpone onder met de halve klopper
    -klop het eiwit stijf en meng deze met de siliconen spatel onder het eimengsel

    -smelt de chocolade en de boter in de MicroPlus schenkkan tot een vloeibare massa op 300 watt gedurende 2-3 minuten

    -snij de peren in schijfjes vanuit hetzelfde vertrekpunt en leg je peer in een waaier 
    -beleg deze met de mascarponecréme , de chocolade , de schijfjes amandel en garneer deze met wat gemalen speculaas

    je kan deze ook nog serveren met vanilleijs erbij

    smakelijk!!!

    Gina



    10-03-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:microgourmet-steamer


    kooklessen iedere derde donderdag van de maand

    elke derde donderdag van de maand komen wij met een groepjes samen en experimenteren wij weer met nieuwe gerechtjes. De bedoeling is jullie meer vertrouwd te maken met de microgolf. de Microcooks en de UltraPro van Tupperware zijn dan ook een uitstekend artikel om er heerlijke recepten in klaar te maken.Inschrijven is noodzakelijk, want deze gaat door in zaal Ter Leie in Astene/Deinze Meer inlichtingen? Stuur mij dan een mailke : gina.patteeuw@telenet.be..graag tot dan



    Archief
  • Alle berichten

    Gastenboek
  • mevr
  • Super verkoopster en kokkin !!!!
  • koopjes jagen...
  • grandioze tupperkoopjes
  • super!!!

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    mailinglijst



    Foto

    gina.patteeuw@hotmail.com

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs