Welkom op mijn blog en laat mij weten wat je er van vind
Over mijzelf
Ik ben Patteeuw Gina
Ik ben een vrouw en woon in deinze-astene (belgië) en mijn beroep is Unitmanager bij tupperware.
Ik ben geboren op 13/12/1964 en ben nu dus 60 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: gitaar spelen, tupperware, mijn hond.
Geniet iedere dag van de kleine dingen , morgen kan het te laat zijn !!
Categorieën
  • aardappelgerechten (1)
  • apperitiefhapjes (2)
  • babyvoeding (0)
  • bakken met multiflex (9)
  • BBQgerechten (0)
  • broodbeleg (1)
  • de koelkast (0)
  • desserts (4)
  • dipsausjes (1)
  • dranken (2)
  • garantie tupperware (0)
  • hoofdgerechten (1)
  • koude gerechten (0)
  • koude hapjes (0)
  • microcook / gerechten in de microgolf (6)
  • microgourmet-steamer (2)
  • microminuut (0)
  • nieuwe folder (14)
  • ovenschotels in de ultrapro (0)
  • pastagerechten (0)
  • quickchef (0)
  • rijstgerechten (2)
  • shaker (1)
  • taarten (0)
  • UltraPro (10)
  • visgerechten (0)
  • voorgerechten (0)
  • warme hapjes (0)
  • Inhoud blog
  • gastvrouw geschenken december
  • promoties en gastvrouwgeschenken november 2014
  • gastvrouwgeschenken en promoties september
  • promoties augustus
  • youghourtroom met fruit
  • gastvrouwgeschenken en promoties juni
  • gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014
  • perentaart
  • pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
  • promoties april
  • gastvrouwgeschenken april
  • pastel de nota
  • brésiliennetaart
  • promoties maart 2014
  • bailey's
  • promoties maand februari
  • promoties maand januari
  • vogelnestje met provençaalse saus
  • moeilleux au chocolat
  • promotiefolder oktober 2013
  • alternatief harmoniekist
  • brood bakken in de ultra pro
  • scampi's met yoghurt dipsaus
  • stoofschotel van zoete en gewone aardappelen
  • toastjes met geitenkaas
  • rijstsalade
  • fluwelen pompoensoep met mosterdroom
  • duivelse scampi's
  • vanilleijs
  • dressing- yoghourtsaus met komkommer
  • croissantparty
  • speculaasmousse
  • rijstsalade
  • chocolademoussetaart
  • quiche met spek en broccoli
  • vinaigrette, mangosaus,baileys
  • nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe
  • Mexicaanse kip
  • mini cakes met boursin en noten
  • brood bakken
  • vlaaien
  • Appelcrumble
  • champignonsaus van oesterzwam
  • gegratineerde aardappelen met look
  • crunchies
  • opendeurdag
  • rijsttaart
  • lauwe appeltaart met ijs
  • baileys
  • kip in de oven
  • tagliatelli met spek-champignons en mascarpone
  • gestoomde peren met mascarpone
  • Griekse quinoasalade
  • tapenade
  • welkom!!!
  • Proficiat!
  • brocollisoep
  • courgettesoep
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Startpagina !
    ginastupperboekje

    06-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.perentaart
    Perentaart met speculoos 

    Ingrediënten : 

    1 rol bladerdeeg (voor princess), 
    2 rollen voor tarteletten 

    1 grote blik peren op sap 
    2 zakjes vanillesuiker 
    80 g suiker 
    2 eieren en 
    3 dl room 
    Snuifje kaneel 
    ½ pakje speculoos van 250 gr 
    eventueel 1 l vanilleijs 

     Producten : 

    Multiflex princess of 2 tarteletten 
    Quickshaker 
    Blikopener, 
    vergiet 

    Bereidingswijze : •

    Doorprik het deeg en leg het met het bakpapier in de vorm. •
    Maak het blik open met behulp van de blikopener 
    •Laat ondertussen de peren uitlekken in het vergiet. 
    • Verdeel de koekjes over de bodem. 
    • Leg de peren erop met de bolle kant bovenaan en met de punten naar het midden en maak een paar inkepingen. 
    • Shake de eieren, de room en de suikers en giet over de peren. 
    • Strooi wat kaneel over de peren. 
    • Bak in een voorverwarmde oven van 180 °C gedurende 45 min. 

     Smakelijk !!

    Bijlagen:
    speculoos perentaart.jpg (117.1 KB)   

    06-04-2014 om 12:49 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
    Tupperware Pizza 
    Kooktijd: 15‐20 min op 200 °C (Th 6/7) 

    Ingrediënten 
    500 g bloem 
    10 g zout 
    20 g verse gist 
    300 ml lauw water 
    1 Minibekertje olie 
    1 mozzarella bol 
    Tomatencoulis 
    Ham 
    Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Deegkom 3 
    l Ruimtekommen 
    500 ml Silicone Spatel 
    Kaasmolen Plus Verstelbare 
    Deeg‐N‐Rol 
    MultiFlex Deegblad 

     Verwarm de oven voor op maximale temperatuur zonder de rooster. 
     Doe de bloem in de Deegkom, maak een kuiltje en besprenkel met zout. 
    Los in de Ruimtekom de gist op in lauw water. 
    Giet de gist en de olie in het kuiltje, sluit de Kom en schud krachtig. 
    Maak met behulp van de Silicone Spatel een bol van het deeg, plaats het deksel op de Kom en laat rijzen. 
     Maal de mozzarella met behulp van de Kaasmolen Plus. 
     Rol het deeg uit met behulp van de Verstelbare Deeg‐N‐Rol, leg het op het MultiFlex Deegblad geplaatst op de koude ovenrooster, 
    giet er de tomatencoulis over en besprenkel met de ham en de geraspte mozzarella. 
    Eindig met de kruiden. 

     Zet de temperatuur op 200 °C wanneer je de pizza in de oven zet. 
     Laat 15 à 20 min. bakken. 


    2) Provençiaalse courgettes‐tomatenschotel (tian) 
    Bereidingstijd: 20 min. 

    Kooktijd: 

     Courgettes: 15 min. in de microgolfoven op 750 watt 
     Schotel: 35 min. in de traditionele oven op 210 °C (Th 7) of 12 min. in de microgolfoven op 750 watt 

    Ingrediënten voor 6 personen 

    2 kg courgettes 
    2 teentjes look 
    2 geklopte eieren 
    50 g paneermeel 
    100 g geraspte gruyère 
    2 el olijfolie 
    1 takje tijm 
    Zout en peper 

    Saus: 
    3 tomaten 
    200 ml verse room 
    1 teentje look 
    Enkele takjes bieslook 
    Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes UltraPro 3,5 l 
    Lookpers 
    Dubbel Vergiet 
    MultiFlex Princess 
    Deegkom 3 l 
    TurboMax 
    Silicone Spatel Pak‐N‐Schaar 
     Verwarm de oven voor op 210 °C zonder de rooster. 
     Was de courgettes, verwijder de uiteinden en snij ze in schijfjes. 
    Doe ze in de UltraPro 3,5 l, 
    voeg de olijfolie, de geplette teentjes look toe en bak 15 min. in de microgolfoven op 750 watt; 
    laat 5 min. rusten, laat uitlekken in het Dubbel Vergiet en laat afkoelen. 

     Zet de MultiFlex Princess op de koude ovenrooster. 
    Leg een laag courgetteplakjes die elkaar overlappen. 
     Meng in de Deegkom 
    3 l de eieren en de rest van de courgettes en giet alles in de MultiFlex. 
    Bestrooi met paneermeel en geraspte gruyère en strooi er ook nog wat tijm over. 
    Laat 35 min. gaar worden in een voorverwarmde oven op 210 °C.  
    Bereid ondertussen de saus: 

    schil de tomaten, verwijder de zaadlijsten en mix ze in de TurboMax om tomatenpuree te hebben. 
    Voeg er de verse room aan toe, samen met een geraspt teentje look en het gesnipperde bieslook, 
    zout en peper, 
    meng met de Silicone Spatel. 
    Ontvorm de Provençaalse schotel (tian) en dien op met tomatensaus.

    3) Gerookte zalm in bladerdeeg op een bedje van prei 

    Bereidingstijd: 20 min. 

    Kooktijd: 30 min. op 200 °C (Th 6/7) 
    Ingrediënten voor 6 tot 8 personen 
    1 bladerdeeg 
    4 tot 5 plakken gerookte zalm 
    Het wit van 3 grote preien (± 500 g) 
    50 g boter 
    4 eieren 
    200 ml verse room 
    100 g geraspte gruyère Zout en peper 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes Schenkkan Vierkant 1 l 
    MultiFlex Queen 
     Verwarm de oven voor op 200 °C zonder de rooster. 
     Smoor de prei in een sauteerpan, in 50 g boter, breng op smaak met peper en zout. 
     Breek de eieren één voor één in de Schenkkan Vierkant 1 l, en doe er de room, de geraspte gruyère, het zout en de peper bij. 
    Plaats er het deksel op en schud. 
    Plaats de MultiFlex Queen op de koude rooster en bedek de bodem van de MultiFlex met het bladerdeeg, 
    leg er de prei op, 
    en ook de in grote stukken gesneden sneetjes gerookte zalm en begiet met het mengsel uit de Schenkkan Vierkant. 
     Laat 30 min. gaar worden in de oven, op stand 200 °C. 
     Serveer warm. 

    4) Zachte chocoladebiscuit Bereidingstijd: 15 min. 

    Kooktijd: 25 min. op 180 °C (Th 6) 
    Ingrediënten voor 8 personen 
    70 g banketbakkerschocolade 
    70 g boter 
    70 g amandel‐ of hazelnootpoeder 
    2 hele eieren + 
    6 eierdooiers 
    40 g bittere cacao 
    170 g suiker 
    6 stijfgeklopte eiwitten 
    1 snufje zout 
    ½ kl vanille‐extract 

    Tupperware producten 

    Snijwonderplank 
    Keukenmes 
    MicroCook Schenkkan 1 l 
    Deegkom 3 l 
    Silicone Spatel 
    Quick Shaker 
    Speedy Chef 
    MultiFlex Princess 

     Verwarm de oven voor op 180 °C zonder de rooster. 
     Doe de boter en de chocolade in de MicroCook Schenkkan 1 l en laat 1 min. smelten in de microgolfoven op 500 watt. 
     Giet de gesmolten chocolade en de boter in de Deegkom 3 l, voeg het amandelpoeder en de suiker toe en meng met de Silicone Spatel. 
     Giet in de Quick Shaker de 2 hele eieren, de 6 eierdooiers en de bittere cacao; sluit af en schud. 
    Giet de inhoud van de Shaker bij de inhoud van de kom en meng met de Menger. 
     Klop in de Speedy Chef de 6 eiwitten goed stijf met een snufje zout en voeg dit bij het mengsel in de Deegkom, samen met het vanille‐extract. Meng voorzichtig met de Silicone Spatel. 
     Plaats de MultiFlex Princess op de koude rooster, giet er de bereiding in en laat 25 min. bakken in een voorverwarmde oven op 180 °C. 
     Wacht enkele minuten en haal het gebak dan uit de MultiFlex. 

    5) Fruitkoek Bereidingstijd: 15 min. 

    Kooktijd: 50 min. op 200 °C (Th 6/7) 

    Ingrediënten voor 8 personen 
    Deeg: 250 g (250 ml) suiker 
    250 ml room 
    3 eieren 
    Geraspte schil van 1 citroen of 1 sinaasappel 
    250 g (500 ml) bloem 
    2 kl gistpoeder Garnituur: 
    4 appels of 4 peren in blokjes of ½ blik abrikozenhelften of ananas 
    Garnering: 1 peer 

    Tupperware producten 

    Deegkom 3 l 
    Silicone Spatel 
    Mini Mengkom 650 ml 
    Citrusvruchtenpers 
    MultiFlex Princess 
     Verwarm de oven voor op 200 °C zonder de rooster. 
     Meng in de Deegkom 3 l de suiker, de room, de eieren en de citroenschil met de Silicone Spatel. 
    Voeg de bloem en de gist toe en meng nogmaals. 
     Plaats de MultiFlex Princess op de koude rooster. 
    Giet er het deeg in en voeg de gekozen vruchten toe, in blokjes gesneden. 
    Als u verse vruchten gebruikt, bestrooi ze dan met rietsuiker alvorens u ze op het deeg schikt. 
     Laat 50 min. bakken in een voorverwarmde oven. 
     Wacht enkele minuten en haal dan uit de vorm. 
     Alvorens te serveren, versier de koude koek met een gekarameliseerde peer in waaiervorm gesneden.

    06-04-2014 om 12:32 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    25-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pastel de nota
    Pastel de nata (typisch Portugees gebakje) 

    Ingrediënten : 

    200 ml melk 
    – 5 eierdooiers 
    – 200 ml room 
    – 150 g suiker 
    – 40 g maïzena 
    2 lange stroken bladerdeeg samen 500 g 
    1 eetlepel poedersuiker 
    ½ theelepel kaneelpoeder 

    Producten : Tupcakes multiflex (2) voor minstens 12 gebakjes 

    klopper – 
    speedy chef 
    steelpan chefserie 
    micropluskan 1 ½ l 
    ruimtespaarders 
    siliconenspatel 
    ronde rectoverso 
    maatbeker 

    Bereidingswijze : 
    • Klop de eierdooiers met de suiker tot een lint en voeg er nog de maïzena aan toe 
    • Breng de melk en de room aan de kook met een opengesneden vanillestok Ofwel in het micropluskannetje ofwel in een steelpan van de chefserie • Giet de kokende melk over de eiermassa en niet andersom 
    • Breng deze massa terug aan de kook door terug in de microgolf te zetten zonder deksel gedurende 2 x 2 min (tussendoor zeer goed roeren) of door op te warmen in de steelpan op het vuur. 
    • Leg 2 vellen bladerdeeg van ongeveer 10 cm op 20 cm op elkaar en rol op. 
    • Snij van deze rol schijfjes van ongeveer een goeie cm. 
    • Duw deze rol tot een nestje en beleg zo de tupcake-vorm 
    • Prik zachtjes in en vul met de pasteibakkersroom 
    • Bak gedurende 20 min in een voorverwarmde oven van 220 ° C 
    • Laat eventjes afkoelen en bestrooi met een mengeling van kaneelpoeder en poedersuiker 

    Geniet van dit heerlijk Portugees gebakje !


    25-02-2014 om 08:54 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brésiliennetaart
    Brésiliennetaart

    Ingrediënten : 

    Pasteibakkersroom van ½ l melk 250 ml vette room 
    2 eetlepels bloemsuiker 
    1 rolletje bladerdeeg brésiliennenootjes 
    eventueel 1 blikje gesneden ananasschijfjes 
    300 g witte bonen om blind te bakken 
    (eventueel een eetlepel advokaat) 

     Producten : 

    Multiflex princess microcook schenkkannetje 
    Klopper soft grip 
    Speedy chef 
    Ruimtespaarder met de brésiliennenootjes 
    Siliconenspatel 
    deegkom  
    squeeze-it -
    blikopener 

    Bereidingswijze : 
    * verwarm de oven voor op 190 ° C 
    * leg het rolletje bladerdeeg met papier in de princess en prik lichtjes in met het hoekje van de siliconenspatel 
    * leg een tweede blaadje bakpapier in de vorm bovenop de bladerdeeg en giet daar wat witte bonen op om blind te bakken 
    * zet de bakvorm op de koude rooster van de oven en bak gedurende 10 min op 190° C, 
    * verwijder het bakpapier met de witte bonen en bak verder gedurende 15 à 20 min om de bladerdeeg krokant verder te bakken, 
    * laat afkoelen op een taartrooster 
    * maak pasteibakkersroom van ½ l melk en laat afkoelen 
    * klop de volle room op met de bloemsuiker en eventueel de advokaat 
    * wanneer de bodem afgekoeld is wordt die eerst gevuld met de pasteibakkersroom waar je een beetje slagroom ondermengt om die wat lichter te maken, 
    * leg er wat stukjes fruit op (bv, mango, perzik, nectarine, verse ananas of gewoon stukjes ananas uit blik) 
    * verdeel de slagroom erover en bestrooi met brésiliennenootjes, 
    * spuit eventueel nog wat toefjes slagroom met de squeeze-it 

    Tip : wacht zolang mogelijk met de afwerking om de bladerdeeg zo krokant mogelijk te kunnen serveren.

    smakelijk !!!

    25-02-2014 om 08:51 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    16-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.croissantparty
    Croissantparty 

    Ingrediënten : 

    4 à 5 sneetjes gekookte ham, 
    100 g emmenthaler 
    1 velletje bladerdeeg 
    1 eitje,
    bloem 
    ( andere vullingen : fetta met oregano en (rozijntjes), zwanworstjes, chocoladestaafjes, frangipannevulling, fagotinkaas met honing, banaan met chocolade, kruidenkaas met gerookte zalm, speculoospasta, vegetarische préparé, mozarella met zongedroogde tomaatjes ) Producten : croissantparty, deegrol, kaasmolen patisserieborsteltje, deegblad multiflex tang soft grip, ruimtespaarder of patisseriestrooier 

    Bereidingswijze : •

    ontrol het velletje bladerdeeg en strooi er wat bloem over •
    kies de juiste kant van de croissantparty en leg daar bovenop de bebloemde kant van het velletje bladerdeeg en verwijder het papier. •
    beleg met ham • maal de kaas met de kaasmolen • strooi de gemalen kaas over de ham • leg er het papier terug op en rol erover tot de lijntjes zichtbaar zijn, zo bekom je spietjes. • laat de oven voorverwarmen op 200 ° C •
    leg het deegblad op de rooster van de oven •
    rol de croissantjes op van groot naar klein •
    smeer ze in met losgeklopt ei en bak ze gedurende ongeveer 15 à 20 min

    16-09-2013 om 10:48 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quiche met spek en broccoli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Quiche met spek en broccoli

    Ingrediënten: 

    150 gr zelfrijzende bloem 
    150 gr geraspte kaas 
    250 gr gerookt spek 
    200ml slagroom 
    200gr broccoli 
    4 eieren 
    1 flinke ui Peper/zout 

    Bereiding: 

    Verwarm de oven op 180 graden , ( haal er het rooster en bakplaat uit) 
    Doe de spekblokjes in de MicroCook kannetje en bak deze op 850 watt 5 minuten af , roer even los van elkaar en dan nog eens twee minuten. ( giet het vocht af) 
    Doe in de Quickshaker de room, de eieren en de kruiden naar smaak en shake goed 
    Snij de ui en de broccoli goed fijn in de quickchef 
    Maal in de kaasmolen de kaas 
    Doe in de mengkom het bakmeel en voeg er de fijngehakte broccoli , de geraspte kaas en de spekblokjes en meng deze goed door elkaar. 
    Giet de inhoud van de shaker erbij en roer nogmaals goed door. 
    Spoel de multiflex prinses en plaats deze leeg op het rooster 
    Vul deze met het mengsel en bak gedurende 30min op 180graden 
    Laat de vorm daarna even afkoelen en dan smullen maar ….. 
     
    Smakelijk eten !!!

    16-09-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    12-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mini cakes met boursin en noten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hartige mini cakes met boursin en noten 

    Benodigdheden:

    voor 20 mini cakes:

    100 gr noten 
    4 eieren - 
    200 gr boursin - 
    1 dl melk -
    200 gr zelfrijzende bloem - 
    1 dl arachideolie - 
    Zout en peper 

    Bereidingswijze:

    Oven voorverwarmen op 180°C.
    Klop de eieren los in een mengkom en voeg er de bloem + olie + melk aan toe
    Kruiden met zout en peper. 
    Als laatste de stukjes boursin kaas + de noten toevoegen. 
    In de siliconen lange mini cakevorm doen. 
    Afwerken met een nootje bovenop het deeg. 
    Bakken op 180°C gedurende 30 minuten.

    lekker bij de koffie

    Bijlagen:
    noten aperitief.JPG (80.5 KB)   

    12-09-2013 om 08:24 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    12-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijsttaart
    Rijsttaart

    benodigdheden:

    4 eieren 
    2 dozen Bossrijst ( vanille)
    6 eetlepels suiker 
    6 eetlepels zelfrijzende bloem

    Bereiding:

    verwarm de oven voor op 18.-19.° en haal er de bakplaten en rooster uit
    spoel de bakvorm multiflex quin en leg deze op het koude rooster

    Klop de 4 eieren tot een luchtig wit schuim met de speedychef of met de klopper in de mengkom
    voeg er de bloem en daarna de suiker aan toe
    tenslotte het Bossrijst 
    Giet deze bereiding in de bakvom en plaats deze gedurende 45 minuten op 180-190 graden

    bestrooi na het afkoelen met bloemsuiker

    smakelijk !!!
    Gina




    Bijlagen:
    rijsttaart.jpg (87.3 KB)   

    12-03-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lauwe appeltaart met ijs
    Lauwe appeltaart met ijs:

    Benodigdheden:

    200ml room
    1 rol bladerdeeg
    3 appels
    125 gr suiker
    50 gr vanillebloem
    vanille ijs

    Bereiding:

    spoel de multiflex om met water en plaats deze op een koude rooster
    voorverwarm de oven op 200°

    Schil de appels, snij ze in 4 en verwijder het klokhuis
    Rol het bladerdeeg uit in de multiflex quin en leg de fijngehakte appels (met de quickchef) er gelijkmatig in met de spatel
    Doe in de shaker :
    125 gr suiker 
    3 eieren
    200ml room
    50gr vanillebloem
    goed shaken

    en overgiet hiermee de appels

    plaats de taart in de oven gedurende 45 minuten 
    serveer met een bolletje ijs !!

    smakelijk !!

    Gina



    12-03-2013 om 00:00 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:bakken met multiflex


    kooklessen iedere derde donderdag van de maand

    elke derde donderdag van de maand komen wij met een groepjes samen en experimenteren wij weer met nieuwe gerechtjes. De bedoeling is jullie meer vertrouwd te maken met de microgolf. de Microcooks en de UltraPro van Tupperware zijn dan ook een uitstekend artikel om er heerlijke recepten in klaar te maken.Inschrijven is noodzakelijk, want deze gaat door in zaal Ter Leie in Astene/Deinze Meer inlichtingen? Stuur mij dan een mailke : gina.patteeuw@telenet.be..graag tot dan



    Archief
  • Alle berichten

    Gastenboek
  • mevr
  • Super verkoopster en kokkin !!!!
  • koopjes jagen...
  • grandioze tupperkoopjes
  • super!!!

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    mailinglijst



    Foto

    gina.patteeuw@hotmail.com

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs