Welkom op mijn blog en laat mij weten wat je er van vind
Over mijzelf
Ik ben Patteeuw Gina
Ik ben een vrouw en woon in deinze-astene (belgië) en mijn beroep is Unitmanager bij tupperware.
Ik ben geboren op 13/12/1964 en ben nu dus 60 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: gitaar spelen, tupperware, mijn hond.
Geniet iedere dag van de kleine dingen , morgen kan het te laat zijn !!
Categorieën
  • aardappelgerechten (1)
  • apperitiefhapjes (2)
  • babyvoeding (0)
  • bakken met multiflex (9)
  • BBQgerechten (0)
  • broodbeleg (1)
  • de koelkast (0)
  • desserts (4)
  • dipsausjes (1)
  • dranken (2)
  • garantie tupperware (0)
  • hoofdgerechten (1)
  • koude gerechten (0)
  • koude hapjes (0)
  • microcook / gerechten in de microgolf (6)
  • microgourmet-steamer (2)
  • microminuut (0)
  • nieuwe folder (14)
  • ovenschotels in de ultrapro (0)
  • pastagerechten (0)
  • quickchef (0)
  • rijstgerechten (2)
  • shaker (1)
  • taarten (0)
  • UltraPro (10)
  • visgerechten (0)
  • voorgerechten (0)
  • warme hapjes (0)
  • Inhoud blog
  • gastvrouw geschenken december
  • promoties en gastvrouwgeschenken november 2014
  • gastvrouwgeschenken en promoties september
  • promoties augustus
  • youghourtroom met fruit
  • gastvrouwgeschenken en promoties juni
  • gastvrouwgeschenken mei-promoties mei 2014
  • perentaart
  • pizza-provenciaalse courgette-gerookte zalm in bladerdeeg-zachte chocoladebiscuit-fruitkoek
  • promoties april
  • gastvrouwgeschenken april
  • pastel de nota
  • brésiliennetaart
  • promoties maart 2014
  • bailey's
  • promoties maand februari
  • promoties maand januari
  • vogelnestje met provençaalse saus
  • moeilleux au chocolat
  • promotiefolder oktober 2013
  • alternatief harmoniekist
  • brood bakken in de ultra pro
  • scampi's met yoghurt dipsaus
  • stoofschotel van zoete en gewone aardappelen
  • toastjes met geitenkaas
  • rijstsalade
  • fluwelen pompoensoep met mosterdroom
  • duivelse scampi's
  • vanilleijs
  • dressing- yoghourtsaus met komkommer
  • croissantparty
  • speculaasmousse
  • rijstsalade
  • chocolademoussetaart
  • quiche met spek en broccoli
  • vinaigrette, mangosaus,baileys
  • nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe
  • Mexicaanse kip
  • mini cakes met boursin en noten
  • brood bakken
  • vlaaien
  • Appelcrumble
  • champignonsaus van oesterzwam
  • gegratineerde aardappelen met look
  • crunchies
  • opendeurdag
  • rijsttaart
  • lauwe appeltaart met ijs
  • baileys
  • kip in de oven
  • tagliatelli met spek-champignons en mascarpone
  • gestoomde peren met mascarpone
  • Griekse quinoasalade
  • tapenade
  • welkom!!!
  • Proficiat!
  • brocollisoep
  • courgettesoep
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Startpagina !
    ginastupperboekje

    18-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vanilleijs
    Vanille ijs 

    6 zakjes vanillesuiker 
    4 eieren 
    150gr poedersuiker
    40cl room 
    Scheid het eigeel van het eiwit 
    Plaats de eidooiers in de deegkom en de eiwitten in de Speedy chef. 
    Voeg aan de eidooiers de vanillesuiker,de poedersuiker en de room aan toe 
    Meng met de klopper tot een homogene mengeling. 
    Klop de eiwitten stijf in de Speedy chef 
    Voeg deze zacht bij het mengsel in de deegkom 
    Giet het mengsel in de antartica van 1.3l en plaats in de diepvries gedurende 4 uren minimum 
    Serveer met een warme pannenkoek, overgoten met lekkere chocolade 
    Jullie tupperware consulente- 

    Patteeuw Gina-0472.326166

    18-09-2013 om 06:21 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:desserts
    16-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speculaasmousse
    Speculaasmousse

    Ingrediënten: 

    50 gr suiker 
    3 eidooiers 
    1 blaadje gelatine 500ml room 
    250 gr speculoos 
    2 eiwitten Bereiding: 

    Maal de speculaas fijn met de kaasmolen 
    Laat het gelatineblaadje weken in koud water in een ruimtekom 
    Verwarm de 50 ml room in de microgolf gedurende 1 min op 450 watt en los er de uitgelekte gelatine in op 
    Klop 2 eidooiers op met de suiker en de SpeedyChef of mengkom tot een lichte gele kleur 
    Klop de rest van de room op in de SpeedyChef. 
    Doe de gemalen speculaas bij de eidooiers, de room met de gelatine en dan de opgeklopte room 
    Klop de eiwitten op met de speedychef en meng deze onder het mengsel met een spatel 
    Doe het mengsel in de Sqeeze-it en vul daar kleine glaasje mee op 
    Laat een uurtje opstijven in de koelkast 
    Versier met chocoladeschilfertjes Smakelijk !!

    16-09-2013 om 08:05 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:desserts
    12-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe
    Nieuwjaarsdessert met advokaat en meringe

    Ingrediënten 

    4 eierdooiers 
    4 blaadjes gelatine 
    50 g suiker 
    2 dl advokaat 
    2 eetl cognac 
    2,5 dl room 
    2 eetl ananassap 

     Bednodigdheden 

    Mengkom 
    Speedychef 
    Micropluskannetje 1 L
    Klopper spatel turbochef 
    Decotoren 

    Werkwijze 

    Week de blaadjes gelatine in koud water. 
    Klop de eierdooiers en de suiker samen op met de speedychef tot een lint. 
    Verwarm het ananasvocht in de microgolf gedurende 30 sec. in het micropluskannetje. 
    Los de gelatine op in het verwarmde ananasvocht. 
    Roer er vervolgens de advokaat, cognac en de opgeloste gelatine in het mengsel. 
    Klop de room op, en spatel voorzichtig door het mengsel. 
    Maak de meringe fijn in de turbochef. 
    Doe vervolgens alles in de decotoren . 
    Werk af met een coulis van aardbeien en rode besjes. SMAKELIJK!!!

    12-09-2013 om 09:17 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:desserts
    11-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.crunchies
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lekkere zoetigheid voor bij de koffie ! 

    benodigheden : 
     
    1 bastogne speculoos -
    75 gr chocolade - 
    75 gr boter - 
    75 gr suiker - 
    2 eigelen - 
    siliconen mini muffinvorm tupperware 

     Werkwijze : 

    De koekjes in de turbomax doen en fijnmalen. De chocolade samen met de boter smelten in het schenkkannetje in de microgolfoven. ( 2 x 1 minuut op 800 Watt.) De suiker + eigelen toevoegen aan de gesmolten chocolade en boter. De koekjes bijvoegen en alles omroeren. In de mini muffinvorm doen maar niet tot aan de rand....vul ze ongeveer voor 3/4 en zet de vorm in de koelkast voor 2 uurtjes. Gemakkelijk uit de vorm te halen en bewaren in clickplus.

    Bijlagen:
    crunchies.JPG (132 KB)   

    11-09-2013 om 13:12 geschreven door gina  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Categorie:desserts


    kooklessen iedere derde donderdag van de maand

    elke derde donderdag van de maand komen wij met een groepjes samen en experimenteren wij weer met nieuwe gerechtjes. De bedoeling is jullie meer vertrouwd te maken met de microgolf. de Microcooks en de UltraPro van Tupperware zijn dan ook een uitstekend artikel om er heerlijke recepten in klaar te maken.Inschrijven is noodzakelijk, want deze gaat door in zaal Ter Leie in Astene/Deinze Meer inlichtingen? Stuur mij dan een mailke : gina.patteeuw@telenet.be..graag tot dan



    Archief
  • Alle berichten

    Gastenboek
  • mevr
  • Super verkoopster en kokkin !!!!
  • koopjes jagen...
  • grandioze tupperkoopjes
  • super!!!

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    mailinglijst



    Foto

    gina.patteeuw@hotmail.com

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs