Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  30-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dwars door grijsloke
  ja , gisteren was het zover , dwars door grijsloke . ieder jaar keert deze megaklassieker terug en ieder jaar staan de zenuwen enorm gespannen om de clash met de heuvels en met de concurrenten aan te gaan . daarbij komt nog eens het gejuig van de vele vele supporters , mensen die me allemaal goed kennen .
  de zaterdagmorgent was ik dus zeer gespannen . ik voelde me niet al te bièn ( licht grieperig ) , mijn neus liep wat over en door de zenuwen heb ik toch tot 4 maal de grote boodschap gedaan . :lol:
  het was afwachten tot 12 uur 15 .toen we vertrokken was het zeer stil in de auto . kevin was ook nerveus , hij besefte zeer goed dat GRIJSLOKE was vandaag . ik probeerde nog de boel wat op te vrolijken en te ontstressen door " bonkers" op te leggen maar meezingen ging niet vandaag .:?:
  na een parkeerplaats te hebben gevonden , de inschrijving afgewerkt konden onze kids de opwarming beginnen.
  iets later weerklonk het startschot van de 1 km ( 2000-2002) . kevin was goed vertrokken en deed de eerste maal de heuvel rond de 4e plaats maar mee in de kopgroep . robin ietsje daarachter . de 2e maal draaide kevin op als 2e achter een engelse jongen . hij had zijn race goed ingedeeld en begon nu aan de eindsprint . die 2 jongens sprinten dus de gehele heuvel zij aan zij omhoog :twisted:. ik kreeg het bijna , je kind zo zien sprinten doet toch was met je . :shock: die engelse jongen liep even rap maar zag minder af en kwam opt allerlaatst iets vroeger over de streep . jammer voor de kevin . toen hij aankwam was hij werkelijk helemaal op , jongens kan die kerel diep gaan . ik draaide me vlug om om robin te zien . die kwam er niet ver achter gelopen . een opmerkelijke prestatie voor de 6 jarige . ik wist dat hij redelijk bergop kon lopen maar dat hij als 6e over de streep zou lopen had ik niet verwacht. met nog 2 jaar in de zelfde reeks tegaan opent dit overwinningsperspectieven ( wat een woord) .
  enfin ik was weeral eens een fiere papa .:-P:-P
  even daarna supporterde ik op de 7 km voor dimitri en joost en mayko en yves en smetje en , ....
  ik zag een prachtige prestatie van joost ( 3e net na een sublieme frederick vandenheede) , wat een benen heeft die de laatste tijd . mijn hoed af en een enorme buiging !! 
  mijn maat dimitri deed het eveneens schitterend . hij finischte 4e in een supertijd . mijn hoed af en een enorme buiging !!
  nadat filip iets later toekwam zag ik ook mayko toekomen in een rekordtijd . missie geslaagd .hij was vergezeld door smetje die het maar beter en beter doet . de maten bleven maar binnenkomen en deden het allemaal voortreffelijk .
  ik begon me langzaam maar zeker op te warmen , dit zonder vrouwlief want die moest werken . dan maar met de concurrenten van de dag, namelijk kristof huyghe en frederick keersebilck en natuurlijk ook de klinkende naam garry vandewalle . we liepen wat langzaam heen en weer . de schrik zat er bij iedereen in , er was ook veel wind en het was toch redelijk warm .men vroeg mij wat is je doel en ik antwoorde :" binnen de top 10 en iets boven het uur " . aangezien het mijn eerste keer was en ik niet goed wist hoe traag ik int begin moest lopen was dit een goed perspectief .
  rond 15u 25 ging naar de start en plaatste me tussen de menigte . iets later weerklonk het startschot .:shock:
  ik was goed vertrokken ( in 3e positie ) , het tempo was traag . al vlug overstoken de toppers mij , ik liep in circa 11e positie .
  we moesten nu voor de eerste maal de pikkel omhoog . ik liep uiterst behouden , niemand kwam nog over me dus dat was de perfecte kadans .
  naar de kerk toe vormde ik een kwartet met kristof , garry en frederick . wat verder moesten we voor de eerste maal dalen en we verloren zo direct onze kristof !! een opsteker want hij is altijd een te duchten concurrent . wij dus verder de tweede ronde in ....
  weeral de pikkel omhoog , ik was nog zeer fris :-8) . wat ik wel zag is dat garry ook moest lossen , frederick en ik liepen nu in 9e en 10e positie .
  ik had wel vrees dat garry nog ging komen opzetten . we liepen naar kerk en zo naar de boskant . die passerde iets moeilijker aangezien erop de verradelijke uitloper veel wind stond . de krachten verminderden .:-(
  naar beneden toe kregen we alfons deneef in  de gaten . we liepen er behouden naar toe en in de laatste ronde op de derde keer pikkelstraat kwamen we erbij en erover . nu begon de finale . naar de kerk toe kreeg ik in de gaten dat die alfons toch sterk was en aant terugkeren .
  voor de boskant kwam hij weer bij ons . fré en ik keken even naar elkaar zovan...t'is toch geen waar hé . op de boskant gaven we alles en daarna in de afdaling nog eens , moordend . pas op het laatste plooide alfons , oef want mijn krachten waren bijna uitgeput . fré kwam 2 meter voor mij aan de bocht richting streep . we moesten nu sprinten maar dat ging niet meer , we bleven op de zelfde afstand van elkaar . moest ik er in een ultime jump naartoe springen dan zou ik zeker stilstaan wist ik . dus kwam ik iets later dat hij over de streep . ik werd 9e in een tijd van 1u
   en 37sec. ik was zeer tevreden met deze prestatie . ik was wel uitgeput , jongens toch hoe zwaar . 
  ik ruste content uit met een icetea aan de tafel bij mijn ouders . iets later ging ik nog 15' gaan uitlopen , nie gemakkelijk .:-x
  nadit mocht ik nog mijn prijs ontvangen en dan gingen de drie meestres blij naar huis . " bonkers " werd nu luidkeels meegezongen ..............

   


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (8)

  31-08-2009
  Proficiat!
  Lieven,

  proficiat met de wedstrijd. Goed ingedeeld!

  En waarschijnlijk kon je mij nog ne mep verkopen toen ik je toeriep op de laatste helling 'nog een sprintje'. ;-)
  In elk geval, knap gedaan!

  Ook nen dikke proficiat aan de twee kleine spruiten! Kevin en Robin, proficiat!!

  31-08-2009 om 13:12 geschreven door Vannieuwenhuyze Michaël


  knap
  jaja, ik was er ook graag bijgeweest maar zou beetje te zwaar geweest zijn na mijn kmloopjes ervoor.

  we komen elkaar nog wel tegen

  31-08-2009 om 10:54 geschreven door ludo


  30-08-2009
  Proficiat !
  Lieven,

  Gisterenmorgen was je nog een beetje onzeker ivm uw verkoudheid, maar zo te zien heeft die u helemaal geen parten gespeeld.
  Heel verstandig gelopen en een schitterende prestatie !
  Ook proficiat aan de zoontjes !
  Knappe prestaties.
  Steven

  30-08-2009 om 20:51 geschreven door Steven Hocedez


  Weg met de zenuwen
  Lieven,

  Een heel goede wedstrijd! Perfecte indeling, je hebt er het maximum uitgehaald. Ook de twee kastars deden het voortreffelijk.

  Wij zijn ribbedebie ... we sturen wel een kaartje.

  30-08-2009 om 20:09 geschreven door Bert


  Sterk !
  Sterke prestatie Meesterke ! . Het zou ni voor mij zijn , zeker op zo'n parcour niet !
  Ben al content dat ik daar ben weggebleven ! . In ieder geval doe zo verder
  grtzz Johan

  30-08-2009 om 15:23 geschreven door Descheemacker Johan


  mont von grijsloke
  Lieven, een welgemeende proficiat.  Na de vele jaren van de 7km heb je nu wel de 10 mijl aangedurfd en dat getuigt van lef.  Tevens, deze wedstrijd lopen in omstreeks 1uur exact is zeker niet aan iedereen gegeven.  Je mont ventoux uitstapje heeft toch blijkbaar geen windeieren gelegd.  Hopelijk heb je de smaak te pakken.  Ik weet niet hoe het komt, maar we lijken elkaar elk jaar te ontlopen in Grijsloke, maar ooit moeten we nog eens samen aan de start staan (in voorbereiding op de junkfrau???).

  30-08-2009 om 13:29 geschreven door joost


  *
  proficiat met je prestatie!

  30-08-2009 om 12:11 geschreven door bjorn.desmet


  Nogmaals een dikke proficiat.
  Ge hebt gisteren terug uw ware aard getoond en bij deze dus ook een mooie prestatie geleverd op die aartsmoeilijke helletocht. Als je hem nu zelf gelopen hebt besef je pas hoe zwaar die wedstrijd wel is. Niettegenstaande heb je het voor je eerste deelname er zeer goed vanaf gebracht. En volgend jaar lopen we samen onder het uur. Groetjes Delombaerde.

  Ps: De Kevin kan inderdaad ongelooflijk diep gaan tijdens een wedstrijd. Van wie zou hij dat mee hebben?  

  30-08-2009 om 11:13 geschreven door Delombaerde Dimitri

  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!