Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  31-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de vakantie aan avignon met een ultieme halve marathon
  hallo beste vrienden,
  nadat we de maandag naar avignon waren geweest bleven we de dinsdag thuis , pa en ma gingen rijden met de fiets , annick en ik trainden hard op en rond de heuvels . in de namiddag werd gezwommen rond het zwembad .:-8)
  de woensdag gingen we de camarque verkennen . st - marie - de - la - maire is een aanrader , de mooie bruisende stad van de heilige Sara . we zagen enorm veel flamingo' s  en wilde paarden en ook stierkwekerijen ( voor de stieregevechten ) . iets verder kregen we vanuit een " point de vue " de enorme indrukwekkende zoutvlakten te zien die roze gekleurd zijn . de dag erna bezochten we " le pont du gard " , een enorme grote romeinse brug . s'namiddags zwommen we aan het zwembad . er werd ook snelheid getraind ( bergop ) door annck en ik .:twisted:
  de vrijdag deden we een lange duurloop door het prachtige landschap ( le campagne ) . s'avonds vertrokken we richting "le mont ventoux " om er de klepper van den tour de france te aanschouwen . papa , kevin en mezelf vonden moeilijk een plaatsje met de auto om erin te overnachten .
  de nacht was luidruchtig doch we sliepen goed . de zaterdag morgent wandelden we omhoog om een goede kijkplaats te bemachtigen. volgens de lokale kranten waren met circa 500 000 man op de ventoux:shock: . zeer indrukwekkend allemaal .na een rustige voormiddag kwam de tourcaravaan langs . de kleine kevin had dit schouwspel nog nooit gezien ,hij genoot  ervan . nadat we vele petjes en snoepjes konden vangen was het tijd voor de renners  . ze kwamen voorbij op zo'n 2 meter , ik kon prachtige foto's trekken van de wereldvedetten . kevin kon zijn idolen aanschouwen en  pa genoot met volle teugen :-P. zoals u wel weet won GARATE de klassieker , proficiat . de tocht terug van de berg verliep redelijk goed dankzij de goed werkende politie . de dag erna hielden we het kalm . ik liep wat tempo's en annick ook . de rest van de dag was het zonnen en zwemmen geblazen rond de "pont du gard ":-P:-P
   de 2e week was "le grand final " die werd ingezet met een bezoek aan " les baux de provence " . een prachtige lokatie boven op een berg met als toemaat een megagroot middeleeuws kasteel met katapulten en zwaarden en ridders incluus . meestre kon er zelfs de middeleeuwse drank "absinth " kopen . den bert zal dit graag lezen !!!:twisted:
   de dinsdag wast de dag van pa en ma . die reden vanuit sault de mont ventoux op . mijn ma is 59 jaar oud en papa 60:shock: . ze deden het allebei voortreffelijk en ik wil zeker de prestatie van mama in de verve zetten .mijn moeder heeft geen sportvoorgeschiedenis maar is wel de laatste jaren vervent aan het rijden gegaan met dit als orgelpunt . ze zette geen enkele voet aan de grond en reed de 26 km uit in 2 u 45 ' . nogmaals respect .:-8):wink:

  de woensdag kalm trainen met een bezoek aan romeinse hoofdstad ARLES . de stad van "van gogh " en de grote arena waar ze stieregevechten houden . we konden er ook de zeer grote markt meepikken . alles zeer goedkoop .

  dan de donderdag was het mijn dag . ik ging zo maar eens eventjes de ventoux OPLOPEN:shock: . mijn familie had me reeds een abonnement voor beernem ( de zotten wonen daar ) aangeboden :-(. maar meestre vond dat die berg gewoon erom vroeg om die uitdaging aan te gaan .
  we stonden op om 6 u 30 en om 9 uur stonden we in bédoin aan de start . ik zag dat het geen 21 maar 22 km was !! allé dit word moeilijk om mijn doel te bereiken dacht ik . via internet had ik wat relazen gelezen van andere geschifte voorgangers en mijn tijd moest onder de 2 uur zijn  hoopte ik !!! nog eventjes een kakje doen voor de start en weg was ik . tot mijn grote verbazing riep na een paar meters martin naar me .
  martin is een loper van grijsloke en woont 500m van mijn deur , it's a smal world .:!:
  de eerste km's verliepen ok , ik liep gemiddeld 4' 20 " de km . na een 3 tal km begon het ! stroken van 10 pct , 11 pct waren geen uitzondering maar kwamen een gewoonte . shit ! wat gaat dit vlug bergop . de km's gingen naar 5' 20" . ik voelde me wel zeer sterk . de bevoorradingen waren moeilijk , je kan bergop moeilijk drinken en dan je fles terug afgeven ( ik smeet ze meestal op de grond ) .
  in de schaduw is het veel beter dan in de zon , want het werd reeds zeer warm .:oops:
  na 11 km zat ik op mijn limit maar ik heb één voordeel ik kraak bijna nooit echt . na een vitamine boost kon ik mijn km tijden terug van tegen de 6' naar de 5 ' brengen ondanks een strook van rond de 12,5 pct .de km' s werden langer en langer . ik was blij om chalet renard te zien , nog 6 km dacht ik . daar had ik vlug erna af te rekenen met 2 moeilijkheden . de eerste : mijn achterste spieren van mijn bovenbenen ( hamstrings ? ) kregen goesting om in kramp te schieten :shock: en het 3e zakje met vitamienen was er één teveel , ik kreeg kramp in mijn maag . die 6 e en 5e laatste km waren zeer hard . met wat zuiver water en iets trager te lopen kwam alles weer oké . dan na de 4e laatste km vond ik het bord niet van " nog 3 tegaan " . dit werkte enorm op mijn systeem . ik kreeg het terug zeer zwaar tot ik een bord zag met " nog 2,5 km , de mutherfuckers :-x.
  van 2,5 naar 1,5 rende ik redelijk traag omdat mijn hamstings hevig protesteerden ( iets boven de 6 ' ) de laatste km PROBEERDE ik te genieten maar dit lukte niet zo goed . ik was tennen . de laatste 200 m spurtte:-8) ik nog tegen een wielertoeriest ( hoe zot kun je zijn ).     
  ik kwam aan de finish in een tijd van 1 u 53 ' . ik was bijzonder blij . misschien is dit wel mijn grootste prestatie ooit , daarover kunnen jullie misschien wel oordelen we zien wel . ik ben enorm diep gegaan , ik heb vele vele fietsers voorbij gestoken , mijn lichaam kreeg enorm veel te verduren maar ik deed het .:-D:-D:-D
  het was een prachtige uitdaging . joostje net iets voor jouw , jongen .:wink:
  na enkele foto's en het kopen van wat souveniers daalden we MET DE AUTO  den berg af tot in bédoin terug . daar kochten we nog wat kledij met de ventoux erop en een prachtig ensemble voor het fietsen van annick . daarna naar onze chalet en in het zwembad . s' avonds bbq .
  de vrijdag opruimen en terug naar de mensen die deze blog lezen  . mijn vriendjes .
  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (7)

  10-08-2009
  Mont Demeestere
  Jaja is me dat likkebaarden.

  Hadden we in belgie maar een mont ventoux... ik moest het met een kleiner bergje doen in den ardennen. slechts een kleine 5km

  knap gedaan!

  10-08-2009 om 14:57 geschreven door ludo


  08-08-2009
  Ge zijt ne straffe zot
  Na dat ik je verhaal gelezen en gehoord heb, dacht ik gemoet goed zot zijn om op vakantie zo af te zien.
  Maar in ieder geval veel respect .

  en vooral je hebt de clubkleuren hoog gehouden ( letterlijk en figuurlijk)

  groeten
   den voorzitter

  08-08-2009 om 23:01 geschreven door Sammy


  Chapeau
  Respect zulle...

  Als ge nog ne keer gaat moogde 'm proberen achterwaarts op te lopen.

  Nee, serieus...mooie prestatie!

  En da van dat zot zijn...dat wist ik al langer dan vandaag!

  08-08-2009 om 14:56 geschreven door Michaël


  02-08-2009
  zot, zotter, zotst, lieven demeestere
  Lieven, RESPECT! Straffe stoot!

  Jullie hebben er daar een sjieke vakantie opzitten ... we krijgen ook al goesting!

  P.S. Misschien moet je de volgende keer 'absinth' drinken tijdens de beklimming ... dan word je pas heel zot.

  02-08-2009 om 21:16 geschreven door Bert


  Respect
  Kzei nog tegen u voor de congé: "Lieven aangezien ge toch in de streek van de Ventoux zit, waarom loopte dienen berg nie ne keer omhoog. Wist ik veel dat ge dat letterlijk zou doen.

  Respect! Kzalle tekkik wel bij het platte houden.

  Groetjes Delombaerde

  02-08-2009 om 14:49 geschreven door Delombaerde Dimitri


  01-08-2009
  sport famillie

  een mooi staaltje van een sport famillie al zeg ik het zelf de prestatie's
  waren indruk wekkend lieven zonder weerga,annick steeds in de weer
  en niet te houden als het uur van training is aangebroken de twee na 
  komelingen steeds in de weer als het op sport aan komt en mijn vrouw
  ouwe taaie jacqueline die verleden jaar de beelden zag van sporta op 
  tv van de bekliming van de ventoux en die toen zwoer ik kan dat ook
  ik dacht dat ik het in keulen hoorde donderen en na vele km training
  doet ze het toch wel zeker chapeau
  doe zo verder eens komt de grote beloning 

  01-08-2009 om 19:00 geschreven door luc


  Beernem

  Het zou zeker ni voor mij zijn om dat beest omhoog te lopen . In ieder geval als ge tot zoiets in staat zijt dan zal voor u Grijsloke maar een molhoopke zijn
  Heel straffe prestatie.
  Grtz

  01-08-2009 om 08:23 geschreven door Johan Descheemacker

  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!