E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Zoeken in blog

Bierdegustatieavonden:

Thema 1 - Ronde Van Vlaanderen
Thema 2 - Kennismaking Belgische biercultuur
Thema 3 - Op maat
Thema 4 - Belgian Family Brewers
Thema 5 - Belgische biologische bieren
Inhoud blog
  • Red de bron van Rochefort
  • Workshop biologische bieren ontdekken en proeven
  • Speciale tap
  • Degustatieavond abdijbieren
  • Opening Brouwerij Dilewyns, Dendermonde
    Dirk Van Esbroeck

    Maak je eigen badge
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Laatste commentaren
    Hoofdpunten blog dirkjogt
  • Animatiefilm Ariadne
  • Beer & Food - A Perfect Match
  • Dodentocht 2013 - The Day After
  • Dodentocht 2013 dag -8
  • Dodentocht 2013 dag -12
    Archief per week
  • 24/06-30/06 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 23/05-29/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 06/09-12/09 2010
    Broeder Zozef vzw
    Vereniging ter promotie van de Belgische biercultuur

    Photobucket

    12-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beer & Foodpairing met Black Albert & Black Damnation II

    Maandagavond een mooi beer-foodpairing experiment van Fleur.
    Food: Slaatje met ruccola, radijs, appel, gestoofd witloof, beulingen.

    Photobucket

    Beer: Black Albert (Batch '0') & Black Damnation II (Mocha Bomb). Twee schitterende bieren van De Struise Brouwers. Het tweede bier paste het best bij de schotel.

    Photobucket

    Zwart bier met romige beige schuimkraag, 13% alc.vol.
    Aroma: karamel. Smaak: koffie, gebrand, volle body, lange bittere afdronk

    Photobucket

    Zwart bier met romige beige schuimkraag, 12% alc.vol
    Blend van 50% Black Albert, gerijpt op Coumbiaanse koffiebonen, 25% Hel & Verdoemenis (brij.De Molen) gerijpt op Bourbon vaten en 25% Cuvée Delphine
    Aroma: alcohol (Whisky). Smaak: complex, lichte zurigheid, bittere toetsen, lange biterige afdronk


    Categorie:Beer and foodpairing
    Tags:De Struise Brouwers


    Foto

    Foto

    Categorieën
  • Beer and foodpairing (2)
  • Belgisch (1)
  • Bier en kaas (0)
  • Bierdegustatie (10)
  • Bierfestival (2)
  • Brouwen (1)
  • Brouwerij (8)
  • Buitenland (2)


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs