Maandagavond een mooi beer-foodpairing experiment van Fleur. Food: Slaatje met ruccola, radijs, appel, gestoofd witloof, beulingen.
Beer: Black Albert (Batch '0') & Black Damnation II (Mocha Bomb). Twee schitterende bieren van De Struise Brouwers. Het tweede bier paste het best bij de schotel.
Zwart bier met romige beige schuimkraag, 13% alc.vol. Aroma: karamel. Smaak: koffie, gebrand, volle body, lange bittere afdronk
Zwart bier met romige beige schuimkraag, 12% alc.vol Blend van 50% Black Albert, gerijpt op Coumbiaanse koffiebonen, 25% Hel & Verdoemenis (brij.De Molen) gerijpt op Bourbon vaten en 25% Cuvée Delphine Aroma: alcohol (Whisky). Smaak: complex, lichte zurigheid, bittere toetsen, lange biterige afdronk
Categorie:Beer and foodpairing
Tags:De Struise Brouwers
|