Een gezonde geest in een gezond lichaam
Wil je zelf echt meer leren en je inkomen maandelijks verhogen schrijf dan nu in en ontvang de zeven gratis tips: klik hier

Rondvraag / Poll
Ben je bereid om meer te leren als je daarmee je inkomen kan verhogen
ja, maar ik kan er geen tijd voor vrijmaken
ja, ik wil er tijd voor vrijmaken
ja, ik maak er nu al tijd voor
nee, ik kan niets meer bijleren
Bekijk resultaat

Meer poll's onderaan deze kolom.  Kom regelmatig kijken naar de mening van anderen.  Andere suggesties voor poll's mail mij. 
Inhoud blog
 • Zelfstandig ondernemerschap: Begin eer je bezint!
 • Boeken die je kunnen helpen je doelen te bereiken
 • Werk aan jezelf
 • Loon ontvangen? Verpruts uw pas verkregen geld niet.
 • Werk aan je persoonlijkheid
 • Een gat in de markt?
 • Geld maakt wel gelukkig
 • Is geld stress?
 • Mentaliteit
 • Het leven is geen som waarvan de optelsom nul is.
 • Boeken om te lezen
 • Het recht om rijk te zijn.
 • Naar de top met 13 tips
 • Doe aan lichaamsbeweging en eet gezond
 • Zoek de mensen die u tot voorbeeld strekken
 • gouden regels
 • Alle wegen leiden naar Rome
 • Slechte financiele situatie en tijdsdruk maakt Belg ongelukkig
 • Durf te gokken
 • denk positief
  Hoofdpunten blog werkthuis
 • Mensen gezocht voor de volgende gemeenten
 • op je eentje
 • één op 5 Belgische werknemers staat op rand van burnout
 • Leer thuiswerken op onze trainingen
 • Wat wordt er van je verwacht?
 • Laat uw huis en uw auto en computer geld opbrengen ipv geld kosten
 • Breng uw leven in harmonie!
 • Zeven gratis tips om uw inkomen te verhogen
 • Geen verband tussen iq en financiële status
 • [%%KLAD%%2007-5-2]netwerkmarketing een manier om van thuis uit een inkomen te ontwikkelen
  Zoeken in blog

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  ayrtonjudo
  www.bloggen.be/ayrtonj
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • 7 tips om uw inkomen te verhogen
 • interessante links
 • alles over economie
 • allerlei over geldverdienen
 • alles over geld
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  {TITEL_VRIJE_ZONE}
  Rondvraag / Poll
  Schiet er nog een stukje maand over aan het eind van uw geld
  nooit
  heel af en toe
  regelmatig
  meestal
  altijd
  Bekijk resultaat

  Rondvraag / Poll
  Wat heb je persoonlijk het meest nodig om gelukkiger te zijn?
  meer geld
  betere gezondheid
  meer vrijheid
  meer waardering
  meer geld en meer waardering
  betere gezondheid en meer geld
  meer vrijheid en betere gezondheid
  meer waardering en meer vrijheid
  meer geld en meer vrijheid
  betere gezondheid en meer waardering
  Bekijk resultaat

  miljonair's hersenen, leer geld aantrekken
  Voor jong en oud, met een groot of klein inkomen: Rijk worden kan je leren!
  leer nu meer geld verdienen, klik hier
  26-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke weg is mogelijk, maar niet gemakkelijk!

  Commercials op televisie doen ons steeds geloven dat we onszelf kunnen veranderen en dat een af te leggen parcours zeer gemakkelijk is.  In dertig seconden worden acteurs, in de spotjes en series slimmer,dunner, mooier en rijker.  Toch voelen we ons uiteindelijk alleen maar bedrogen door deze fantasiewereld.  We zien en horen welke fantastische veranderingen mensen in hun leven kunnen doorvoeren, en willen die resultaten ook.  Wanneer we het vervolgens proberen, maar niet snel beloond worden, voelen we ons slechter dan we ons aanvankelijk voelden.  Het probleem is natuurlijk dat verandering mogelijk is, maar niet onmiddellijk volbracht is. Niemand wil ons een programma voor verandering verkopen dat jaren zal duren, omdat niemand dat zou kopen.  Toch duurt het dikwijls jaren om de belangrijkste stappen, veranderingen door te voeren.  Toen je naar de basisschool ging, verwachtte je ook niet dat je binnen een week een vreemde taal, wiskunde en geschiedenis zou leren. Je stond aan het begin van een schooltijd die meer dan 10 jaar zou duren en waarin je enorm positief zou veranderen. Positive veranderingen in je leven kun je vandaag niet volbrengen, maar je kunt er vandaag wel mee beginnen.

   
  Start vandaag nog met leren hoe je je inkomen verhoogd: klik hier

  26-02-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (29 Stemmen)
  03-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijk worden is makkelijker dan rijk blijven
   Rijk worden is makkelijker dan rijk blijven. Dat kan geconcludeerd worden uit de jaarlijkse ranglijst van de 400 rijkste Amerikanen van het Amerikaanse tijdschrift Forbes. Opvallend daarbij is de entree van de managers van hefboomfondsen en durfkapitaalverstrekkers. Van de 45 nieuwe namen in de lijst komt bijna de helft uit die sector. Microsoft-baas Bill Gates blijft (voor de veertiende keer al) de rijkste inwoner van de nieuwe wereld. Gates' fortuin wordt door Forbes op zowat 59 miljard dollar geschat. De top 5 wordt vervolledigd door Warren Buffett, die net zeven miljard dollar minder bezit, casinotycoon Sheldon Adelson (28 miljard dollar), Oracle-ceo Larry Ellison (26 miljard dollar) en Google-oprichters Larry Page en Sergei Brin (elk 18 miljard dollar). Precies 10 procent van de lijst bestaat uit vrouwen. Christy Walton, de weduwe van John Walton van de Wal-Mart-supermarkten, is de eerste van de in de lijst 40 opgenomen vrouwen. Haar vermogen wordt geschat op 16,3 miljard dollar. TV-ster Oprah Winfrey staat op 165 met 2,5 miljard dollar.

  Welke historische conclusies mogen we uit de lijst trekken?

  -Van de eerste Forbes 400-lijst, die in 1982 werd gepubliceerd, zijn nog 50 mensen aanwezig. Sommigen onder hen zijn uiteraard overleden, maar velen hadden het gewoon moeilijk om de 'nieuwe' fortuinen bij te benen.

  -De rijkdom van de mensen die hun ranking wisten te behouden, groeide jaarlijks gemiddeld met 12%. Dat is minder dan de jaarlijkse stijging van de S&P stock index.

  -In 1999 bedroeg de gecombineerde waarde van alle 400 fortuinen voor het eerst meer dan 1.000 miljard dollar. Dat jaar waren 19 van de 60 nieuwelingen in de lijst gelinkt aan de computerbusiness. Maar in 2002 was de gecombineerde waarde van de 400 gedaald tot 860 miljard dollar om pas in 2004 opnieuw boven de 1.000 miljard dollar te klimmen.

  -Wie in de lijst wil worden genomen moet tenminste 1,3 miljard dollar bezitten; tussen 1999 en 2002 was 750 miljoen dollar voldoende.

  - Alle 400 gelukkigen samen hebben een spaarpotje van 1.540 miljard dollar, zowat drieënhalve keer het totale bruto binnenlands product van België.


  Ontvang gratis tips om te leren rijk worden.

  03-01-2008 om 22:54 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  01-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 tips om zelfstandig te worden
  1. Hou vol. Het verschil tussen een professional en een amateur is: de professional gaf niet op. Het vraagt tijd om een naam, een zaak, kennis op te bouwen. Sommige dingen kan je niet forceren door harder te werken of er meer geld tegen te gooien, er moet gewoon genoeg tijd over gaan.

  2. Investeer in een goede boekhouder. Die zal je heel wat frustratie en ergernis besparen, en als het meezit ook wat belastinggeld. Bij uitbreiding: zoek een goede bank-kantoordirecteur, één die meedenkt op lange termijn (dit is meestal onafhankelijk van het merk bank - de persoon is veel belangrijker).

  3. Factureer op tijd. Laat je facturatie niet te lang liggen; factureer als het kan tussentijds. Volg niet-betaalde facturen snel, vriendelijk maar beslist op.

  4. Bewaak je cash-flow. Het maakt niet uit hoeveel projecten en klanten je binnenhaalt, of hoeveel winst je (op papier) maakt. Op het moment dat het cash geld op is, en je noch je leveranciers noch je loon kan betalen, is het spel uit. (Dit heeft veel te maken met punt 2 en 3.)

  5. Executie. Voer je ideeën uit, goed en tot op het einde. Executie zonder ideeën kan onder bepaalde voorwaarden je zaak laten draaien - ideeën zonder executie werken nooit.

  6. Netwerk. In België worden er enkel zaken gedaan met mensen die je kent. Je mag nog zo'n schitterend product of professionele dienstverlening hebben - als je potentiële klanten niet weten dat je bestaat, heb je geen inkomen. Maak gebruik van de talrijke netwerk-organisaties en beroepsverenigingen die ons land rijk is. Spreek niet over zaken tijdens dat netwerken - dat komt achteraf wel.

  7. Creëer je eigen niche, en vul die. Vind iets waar je uniek in bent, en positioneer je ook als autoriteit op dat vlak. Het is makkelijker een grote vis te zijn in een kleine vijver, dan een kleine vis in een grote vijver.

  8. Maak het makkelijk om zaken mee te doen. Wees bereikbaar, antwoord snel op e-mails en voice-mails, lever bliksemsnel offertes op vraag. Wees betrouwbaar, kom afspraken na. Communiceer vaak en duidelijk.

  9. Praat met collega's. Door je uniek-zijn (zie punt 7) heb je eigenlijk geen concurrenten. Beschouw elke sectorgenoot als een collega. Speel af en toe jobs door aan (betrouwbare) collega's. Werk samen in grotere projecten.

  10. Focus. Wees geen cowboy die op alles wat langskomt schiet. Bepaal duidelijk wat je doet, kies één vakgebied - en doe enkel die dingen. Dit betekent soms lucratieve projecten laten passeren; vertrouw me, op langere termijn rendeert dat. Durf nee zeggen. Het is meestal veel sterker om te zeggen 'Nee, dat doe ik niet - dat is tegen mijn principes/niet mijn experties'. Klanten appreciëren je eerlijkheid.

  11. Heb een doel. Denk op voorhand na wat je wil bereiken met je zelfstandig zijn (dingen doen die ik graag doe? veel geld verdienen? bedrijf bouwen en later verkopen?), en werk daar naar toe. Visualiseer je doel, en neem alle grote beslissingen met dat doel voor ogen.

  12. Wees vriendelijk. Niet alles hoeft in geld betaald te worden. Bewaar de balans tussen dienstverlening en alles aanrekenen. Help klanten/leveranciers/collega's als je de mogelijkheid hebt. Dit brengt op langere termijn veel meer op - al was het maar in menselijk geluk.

  13. Pak problemen aan. Slechte dossiers laten liggen, en hopen dat ze zichzelf oplossen, werkt niet. Alles in het leven is een boemerang - je krijgt het uiteindelijk terug in je gezicht (zie ook punt 12).

  14. Luisteren werkt. Niet alleen praten werkt, luisteren werkt nog veel beter. Luister naar je klanten (wat ze willen) in plaats van te vertellen wat je kan. Luister naar je collega's (hun ervaringen en kennis) in plaats van tegen elkaar op te bieden met omzetcijfers. Luister naar je medewerkers (hoe ze zich voelen) in plaats van hen te vertellen wat te doen.

  15. Verzorg het thuisfront. Geen enkele ondernemer kan succes hebben met een partner die hem niet onvoorwaardelijk steunt. Je partner en kinderen zijn de betonfunderingen onder je persoonlijkheid en je zaak; je kan hen daarvoor niet genoeg bedanken en graag zien.

  01-01-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (45 Stemmen)
  14-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld door geluk?
  1. De kostprijs van een droom

  We dromen er allemaal van om ooit de Lotto te winnen. Baden in luxe dankzij enkele achteloos aangekruiste nummertjes. Lotto en Euromillions overhalen je met steeds hogere winstbedragen tot een gokje. Maar de cijfers zijn ontnuchterend. Bij Euromillions heb je 1 kans op de 76.275.269 om te winnen. Je leest het goed: 1 kans op 76 miljoen! Voor de 'oude' Lotto is die kans zowat 1 op 5,2 miljoen. Als je toch meedoet, beperk je inzet dan tot twee euro. Dat is de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor een droom die niet zal uitkomen.

  2. Blijf weg van de sms-spelletjes

  De grote televisiezenders zullen het niet aan onze neus hangen, maar de sms-wedstrijden die ze organiseren naar aanleiding van allerhande shows, brengen gigantisch veel geld op. Ook de belspelletjes proberen je het luttele bedrag van 0,50 euro uit de zak te kloppen. Doe dit niet, want je hebt geen schijn van kans. Welke wedstrijden zijn dan wel interessant? Kranten en bedrijven organiseren vaak een prijsvraag waar je boeken, dvd's, huishoudspullen, tickets, reizen enz... kan winnen. Hier liggen de winstkansen hoger. Kijk wel eerst na of er een aankoopverplichting is en controleer daarna of de schiftingsvraag niet absurd moeilijk is.

  3. Laat het balletje rollen

  Wil je toch gokken, doe het dan op de roulette. Speel je bij de roulette op rood-zwart, even-oneven (pair et impair) of beneden-boven de helft (manque et passe) dan heb je statistisch 48,5 procent kans om te winnen. En dat is de hoogste winstkans in een casino. Als je genoeg geld hebt, kan je De methode van de sjeik spelen: alleen enkelvoudige kansen spelen en bij verlies de inzet telkens verdubbelen. Niet vergeten: het bolletje heeft geen geheugen. De kans op rood wordt dus niet groter omdat het balletje een paar keer achter elkaar op zwart viel. Bij gokken zijn er drie regels: speel voor je plezier, gebruik alleen geld dat je kan missen, en overschrijd nooit het budget dat je je hebt vooropgesteld.

  14-12-2007 om 15:52 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (26 Stemmen)
  14-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 tips voor georganiseerde mensen
  Dank u wel, Maria Gracia, voor onderstaande inspirerende organiseertips!


  1. Geef alles een vaste plaats. Maak een lijst van dingen die geen vaste plaats krijgen en zorg voor een vaste plaats. Koop desnoods hulpmiddelen of meubelstukken die deze organiseerfuncties waarmaken.

  2. Leg alles meteen weer op zijn vaste plaats. Géén tussenstations. Nergens. Nooit!

  3. Gebruik lijstjes en nota's in je planner en in je kalender. Gebruik één kalender voor alle afspraken binnen gezinstijd. Eén vaste plaats voor elke functie. Plaats deze op een makkelijk bereikbare en goed zichtbare plaats. Gebruik deze referenties dagelijks om jezelf te organiseren.

  4. Leg alles meteen op zijn juiste, vaste plaats.
  Leg nooit papieren van A op papieren van B. Leg nooit belangrijke papieren op de keukentafel (die constant afgeruimd en proper gemaakt wordt). Leg nooit de plooiwas op de rekeningen op de tafel in de woonkamer. Niet opgeplooide plooiwas? Koop een aparte wasmand met enkel deze functie! Post open je meteen en sorteer je in: dringend, belangrijk, niet dringend, lectuur en oud papier. Oud papier doe je meteen op zijn enige, vaste plaats. Formulieren van de kinderen onderteken je meteen en steek ze weer in hun boekentas. Rekeningen steek je in je bakje: te betalen, dat je wekelijks of tweewekelijks op een vast moment afwerkt. Tijdschriften en andere losse lectuur lees je binnen de twee weken of onverbiddellijk richting oud papier (of iemand die je er een plezier mee kan doen).

  5. Stel niets uit. Nothing, nada, rien de knots! Plan een taak meteen in en hou je aan je afspraak. Afspraken met jezelf zijn even belangrijk dan andere. Hoe meer je uitstelt, hoe meer deadlines je zal missen en hoe meer kansen tot verbetering van je leven aan je voorbij gaan.

  6. Stel doelen op met een deadline. Schrijf in detail uit hoe je wil dat het eindresultaat eruit ziet op welke datum. Deel je eindtaak op in subtaken en plan ook deze in; schrijf ook hier meteen bij wat je tegen dan gedaan wil krijgen. Als je weet wat je wil, en je doet wat je wil, dan krijg je wat je wil.
  Plan minstens 1 keer per week een moment dat je de stand van zaken bijhoudt. Werk elke dag enkele minuten aan het bereiken van dit doel. Beloon jezelf voor elke goed afgewerkte deeltaak en houd een feestje bij elk bereikt doel.

  7. Houd enkel en alleen dat bij wat je gebruikt of waar je van kan genieten. Als het niet nuttig of fijn is om te hebben, gooi je het weg. Eenvoud werkt

  Ontdek ook de 7 gratis tips om uw inkomen te verhogen : Klik hier

  14-09-2007 om 21:59 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (26 Stemmen)
  05-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop ook jezelf in je contacten met klanten

  Als we een product of dienst verkopen aan een klant, vergeten we vaak dat het belangrijk is om ook onszelf te verkopen tijdens die contacten met de klant.

  Vertrouwen hebben in verkopers
  Consumenten willen weten of de persoon achter het product of de dienst, in casu de verkoper, gelooft wat hij hen vertelt. Ze willen ervan overtuigd worden dat de persoon die het verkoopspraatje houdt, ook zelf het product zou gebruiken. Noem het een soort vereenzelviging of identificatie.

  Hoe weet je hoe het nu wel en niet moet? Als verkoper ben je in ontelbare situaties ook klant. Maak gebruik van de positieve en negatieve ervaringen als klant en leer hoe je jezelf kan verkopen.

  Overdreven of ongeloofwaardige vereenzelviging
  Veel verkopers zijn zich bewust van het prototype van de klant die op zoek is naar identificatie. Het lijkt dan of beide personen verbonden zijn met elkaar: ze hebben een gelijkaardig probleem en zoeken daarvoor een oplossing. In plaats van subtiel gebruik te maken van dergelijke signalen doen verkopers er echter vaak een schepje bovenop waardoor ze allesbehalve betrouwbaar overkomen.

  Misschien herken je de volgende situaties? Je staat op het punt om een computer te kopen van een bepaald merk en de winkelbediende die je helpt bij je keuze, is toevallig ook een trouwe klant van dat merk. Hij beweert dat hij na een foute pc-keuze is overgestapt naar het desbetreffende merk en nu steevast dat merk computers koopt. Toevallig toch?

  Of je vraagt de winkelbediende van een parfumerie naar een goede dagcreme voor je droge huid. Ze stapt resoluut op een rek met dure merkproducten af, haalt er een tube uit en zegt met een uitgestreken gezicht: ‘Dit is een heel goed product; ik gebruik het ook.’ Waarschijnlijk kan je de weerleiding dan niet weerstaan om naar droogtelijntjes en rimpels te speuren op het gezicht van de winkelbediende. Dat zal wel, denk je…

  Pseudokennis in plaats van feiten
  Verkopers moeten hun producten en diensten door en door kennen. Is dat echter niet het geval, dan kunnen ze beter toegeven dat ze het niet precies weten en dat ze het elders gaan navragen of opzoeken. Alles is beter dan klanten verkeerde informatie bezorgen. Het vertrouwen is dan voor eens en altijd beschadigd.

  Heb je al eens een soortgelijke situatie meegemaakt? Je gaat samen met je ouders op zoek naar een digitaal fototoestel voor hen. Je moeit je niet te veel in het gesprek tussen verkoper en ouders, maar luistert wel aandachtig mee. Het valt je op dat de verkoper ontzettend veel sjieke vaktermen gebruikt waarvan je ouders toch wel wat opkijken. De uitleg van de bediende klinkt misschien wel goed, maar correct is hij niet en dat weet jij maar al te goed. Subtiel maak je je ouders dan ook duidelijk dat ze moeten doen alsof ze nog wat willen nadenken over hun aankoop.

  Gebrek aan persoonlijkheid en zelfvertrouwen
  Niet alleen wat je zegt, is van belang. Ook je voorkomen en de manier waarop je iets zegt, bepalen of een koop al dan niet gesloten wordt.

  Een voorbeeld: je laat de olie van je wagen verversen. Aangezien die klus niet zo lang duurt, blijf je bij je auto staan. De automecanicien buigt zich onder de motorkap en richt zijn blik op de motor. Zonder te bewegen begint hij tegen je te praten: ‘Ook de transmissievloeistof mag vervangen worden vanwege het grote aantal kilometers.’ Heel de tijd houdt hij zijn blik echter op de motor gericht zonder je ook maar een seconde aan te kijken. Bovendien legt hij uit dat hij een deel van de transmissie daarvoor ’afgeneemd moet worden’. Je verschiet… Uiteindelijk besluit je het toch maar bij het verversen van de olie alleen te houden. 
   
  Goede presentatie, goede verkoopscijfers
  Lichaamstaal is misschien wel het meest belangrijke onderdeel van een verkoopspresentatie. Lichaamstaal en oogcontact in het bijzonder kan de verkoopscijfers maken of kraken. Waarom? Het is voor de klant een teken dat je als verkoper vertrouwen hebt in wat je doet en verkoopt.

  Waarop moet je letten als je jezelf tracht te verkopen aan de klant?

  • Lichaamstaal, meer bepaald oogcontact houden en glimlachen
  • Stevige handdruk
  • Aangenaam voorkomen (geen vuile schoenen bijvoorbeeld)
  • Productkennis
  • Heldere uitleg
  • Trage uitleg
  • Goede houding zonder afhangende schouders
  • Luisterbereidheid

  Als je met deze aspecten rekening houdt, zal je merken dat je verkoopsproductiviteit toeneemt. Vergeet niet dat jij ook een groot deel van de verkoop bepaalt. Voor de consument in je product of dienst gelooft, moet hij namelijk eerst in jou als verkoper geloven.

  05-09-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
  20-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neem verantwoordelijkheid

  De meeste mensen lopen weg
  van verantwoordelijkheid,
  dat is de reden waarom
  ze geen geld hebben.
  Rijke mensen zijn bereid
  hun verantwoordelijkheid te nemen,
  dat is de reden waarom ze rijk zijn.

  Embrace responsibility
  Most people run from responsibility-
  that's why they're broke.
  Rich people are willing to take on
  big responsibilities-
  that's why they're rich.

  20-08-2007 om 15:15 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (38 Stemmen)
  10-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebruik het alsof-principe
  Het alsof-principe is een heel deugdelijk psychologisch beginsel dat mensen echt kan doen veranderen, als ze tenminste willen veranderen.  Het betekent, dat iemand die niet tevreden is met hoe hij zelf is of met zijn werk zichzelf kan inbeelden hoe hij graag wil zijn en dat zijn werk bijvoorbeeld de kans van zijn leven is.  En dan gaat hij doen alsof hij zo is en alsof zijn werk dat inderdaad is.  Als hij aan die gewenste verhouding blijft vasthouden, dan zullen de sterke psychologische en spirituele krachten die aan zijn persoonlijkheidsstructuur of zijn aard eigen zijn, zich samenbundelen om hem en zijn werk te maken tot wat hij wil dat ze zijn.
  Zo kan je dit principe ook toepassen als je gezonder wil zijn of rijker of als je een bepaald doel wil bereiken, je doet alsof die dingen voor de hand liggen, dat ze gemakkelijk zijn, dat je ze zonder problemen kan bereiken.  Je zal ook je doelen op deze manier veel gemakkelijker halen.

  Meer tips : klik hier

  10-08-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (25 Stemmen)
  02-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.belastingen besparen
  Hoe verminder je je belastingen legaal klik hier

  Wil jij ook een eenvoudig bijberoep opstarten maar je weet niet hoe, laat je begeleiden door de volgende tips ( klik hier) of sluit aan bij een van onze businessclubs.

  02-08-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
  15-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afgunst
  Afgunst staat gelijk aan toegeven dat je je minder voelt. R.Greene
  Afgunst: stampvoeten omdat de zon niet schijnt. Theo Kars
  De vreugde van bewonderen is de beloning voor hen die vrij zijn van afgunst. Comtesse Diane
  De afgunstige kan niet verdragen dat jij verder springt dan zijn stokje lang is. J.de Valckenaere
  Afgunst is de meest oprechte vorm van vleierij. J.C.Collins
  Afgunst ziet de zee maar niet de rotsen. Rusland
  Men meet de torens naar hun schaduw en de groten naar hun benijders. China
  Afgunst tonen, staat gelijk aan toegeven dat je je minder voelt. R.Greene
  Afgunst die praat en schreeuwt is altijd ongevaarlijk; het is de afgunst die zwijgt die je moet vrezen. Rivanol
  Het gras bij de buren is groener, maar zij moeten het ook afmaaien.
  Onze afgunst duurt altijd langer dan het geluk van hen die wij benijden. La Rochefoucauld
  Afgunst is zijn eigen folteraar. Engeland
  Menigeen wordt benijd om datgene waarover hij zichzelf beklaagt. E.Wertheimer
  De afgunst der geleerden begunstigt de wetenschap. Talmoed
  Men moet wel heel misdeeld zijn om bij niemand afgunst op te wekken. Prinses Karadja
  Gelukkig dat de afgunst geen lawaai maakt; het lawaai om ons heen zou anders oorverdovend zijn. Vermeulen
  Afgunst is dikwijls hoogachting onder het masker der geringschatting. Otto Weiss
  Afgunst neemt nooit vakantie. Francis Bacon
  Zij die afgunst koesteren, zouden ze graag willen opwekken. Comtesse Diane
  Wie gasten uitnodigt, nodigt hun afgunst mee uit. Japan
  De gevaarlijkste hartziekten zijn nog steeds: afgunst, haat en hebzucht. Pearl Buck
  Voor wie jaloers is zijn dingen, ijl als lucht, sterker bewijzen dan spreuken uit de Schrift. Shakespeare
  Jaloersheid is vertering voor de beenderen. Spreuken 14,30
  Er is een soort liefde die zo hevig is dat jaloersheid geen kans krijgt. La Rochefoucauld
  Sommige mensen worden alleen maar verliefd om jaloers te kunnen zijn. Buddingh
  Als u van vreugde opspringt, zie dan toe dat niemand de grond onder uw voeten weghaalt. S.Jerzy Lec
  Jaloers zijn op een vriend bewijst dat je niet echt zijn vriend bent. P.Soupault
  Vrouwen vergeven ons zelden dat we jaloers zijn, nooit dat we het niet zijn. P.J.Toulet
  Zeg nooit in het bijzijn van je vrouw al het kwaad dat je van de vrouwen denkt, noch al het goede dat je van enkelen onder hen denkt. J.Rostand

  15-07-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (17 Stemmen)
  24-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beheer uw geld goed

  Rijke mensen zijn goed in het beheren van hun geld, arme mensen zijn goed in het verprutsen van hun geld.
  Welgestelde mensen zijn niet slimmer dan arme mensen, zij hebben gewoon andere en betere geldgewoonten.  Veel mensen denken dat het beter beheren van hun geld hen zal beperken in hun vrijheid, of ze vinden dat ze niet genoeg hebben om het te beheren.
  Nochtans is het tegendeel waar: uw geld goed beheren beperkt uw vrijheid niet, het promoot juist uw vrijheid.  En in plaats van te wachten tot je veel geld hebt om het te kunnen beheren, is de realiteit dat 'eens je begint je geld goed te beheren' je veel geld zal overhouden.
  Om je geld goed te beheren open je een 'gouden kip' rekening en je zet er 10% van je inkomsten (na tax afhoudingen) op deze rekening. Deze rekening dient enkel om te investeren in dingen die u een passief inkomen (gouden eieren) opleveren (interesten, opbrengsten, residueel inkomen).  Je mag dit geld nooit uitgeven, enkel investeren.  Voor de mensen die pensioensparen, dit mag je er bijrekenen.
  Het maakt niets uit of je veel geld hebt of geen.  De hoeveelheid is niet van belang, wel de gewoonte het te doen.  Ook als je schulden hebt is het belangrijk van een gouden kip rekening te openen.  Als je leent, leen dan 10 procent meer om op je gouden kip rekening te storten.
  Naast de gouden kip rekening is het ook van belang een speelrekening te hebben, ook deze spaarpot geef je 10% van je inkomsten, Doe dit om in evenwicht te blijven.  Want je logische ik zal bevredigd zijn, maar je spirituele ik niet.  Je mag niet ongelukkig worden omdat je alleen maar mag sparen.
  Dus verplicht jezelf om iedere maand je speelrekening op te maken aan ontspanning en leuke activiteiten.  (tv, film, winkelen, uitgaan, muziek, restaurant, sauna, cultuur, ...). 
  Door ook dit gedeelte wat af te meten hoef je jezelf ook niet schuldig te voelen als je jezelf wil verwennen.
  Verder kan je ook nog 10% opzij zetten voor een lange termijn plezier (bv een reis, een mooiere wagen, een sauna, een spelcomputer, een pretpark,...).
  en 10% voor je eigen educatie en persoonlijkheidsontwikkeling, (cursusen, opleidingen, boeken,...).
  50% gebruik je voor je maandelijkse primaire onderhoud (gezondheid (eten, drinken, medisch), huur, egw...).
  De overige 10 procent spendeer je aan goede doelen en giften.  (sommige giften zijn aftrekbaar van de belastingen!!).

  Het komt er dus op neer je geldstromen te controleren, anders gaat geld de controle over jou hebben.

  En wacht niet tot morgen, start vandaag, ook al heb je maar 1 euro.

  klik hier voor meer tips om uw inkomen te verhogen,

  veel succes!!

   

  24-06-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (39 Stemmen)
  10-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werk aan uw algeheel welzijn
  Gezondheid bestaat uit drie dimensies: het lichaam, de ziel en de geest.

  Het lichaam, is onze fysieke ik.

  De ziel is het geheel van ons verstand, onze emoties en onze wil.

  De geest is dat deel dat de wereld overstijgt.  Het is het deel van ons dat gemaakt is voor de eeuwigheid.

  Je hebt mensen die aan hun lichamelijke gezondheid werken, zij hebben gelijk het is een zeer belangrijk onderdeel.  Heel wat mensen verwaarlozen dit deel, zij zorgen beter voor hun huis of auto of hond dan voor hun eigen lichaam.

  Maar diegenen die te fanatiek voor hun lichamelijke gezondheid zorgen, verwaarlozen de overige twee dimensies vaak.
  Anderen gaan dan weer op in hun intellect en vergeten hun lichaam of geest.  En dan zijn er nog mensen die zo spiritueel bezig zijn dat ze niets aards doen.

  Het spirituele is de kern,  de essentie. De tweede laag is de ziel, en de buitenlaag is het fysieke, het lichaam.  Elk deel rust op het deel eronder en is maar zo sterk als de laag eronder.

  Als je aan de drie dimensies tegelijk werkt zal je zien dat elke dimensie op zich ook sterker wordt.  Hoe sterker een dimensie wordt hoe sterker ze de andere twee maakt.

  boeken om te lezen: klik hier

  10-06-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
  28-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werk aan uzelf
  Je verdient een bepaald bedrag op basis van hoe goed je bent.  Nu kan je harder en harder gaan werken, maar je zal toch hetzelfde blijven verdienen, omdat je maar zo goed bent als je bent.  De sleutel is om een betere persoon te worden.  En dat doe je niet door vijf uur langer te werken.  Je moet aan jezelf gaan werken.  Werk harder aan jezelf dan aan je baan.
  Lees boeken, ga naar semenaries, bestudeer de besten in je vakgebied.  En pas dan toe wat je daarvan leert.  Integeer die inspirerende ideeën in je werk van elke dag. Na een tijdje zal het vanzelf zijn vruchten afwerpen en zal je meer resultaat op minder tijd hebben.


  Meer tips : klik hier

  28-05-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (22 Stemmen)
  17-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen verband tussen IQ en financiële status

  Je kan het financieel maken zonder intelligent te zijn. Dat moet blijken uit een studie die verscheen in het tijdschrift Intelligence . De studie toont aan dat mensen met een gemiddeld IQ in vergelijkbare omstandigheden evenveel (niet-intellectuele) rijkdom vergaren als de schaarsere afdeling van mensen met een hoog intelligentiequotiënt. Meer verrassend is de conclusie dat mensen die een grote intelligentie toegeschreven wordt, vaak met geldproblemen worstelen.

  "Mensen worden niet enkel rijk omdat ze slim zijn", verklaart de auteur van de studie, vorser Jay Zagorsky van de Universiteit van Ohio. "Er is geen verband tussen je IQ en je financiële status. Zeer intelligent zijn, verhindert zelfs niet dat je in pecunaire problemen komt." Toch bevestigt de studie de populaire wijsheid dat mensen met een hoger IQ door de band meer verdienen dan degenen die het met wat minder onder de hersenpan moeten stellen.

  Intelligentie is geen factor om rijkdom te verklaren, stelt Zagorsky na zorgvuldig onderzoek van 7.500 proefpersonen. Zij die als minder begaafd worden beschouwd, moeten niet geloven dat zij (op geldelijk gebied) gehandicapt zijn, en, omgekeerd, zij die als verstandig gelden, moeten niet denken dat zij in de race naar de hogere financiële vermogens bevoordeeld zijn, besluit de vorser. Simpel gesteld: domme mensen moeten niet klagen over discriminatie -ook voor hen is een plaatsje in de hemel (de raad van bestuur) gereserveerd. (belga/dm)

  Wat heb je wel nodig om je inkomen te verhogen : ontvang nu zeven gratis tips: klik hier

  17-05-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (55 Stemmen)
  14-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.citaten over geld

  Geld maakt niet gelukkig. Je kunt er beter iets mee kopen waar je gelukkig mee bent. P.Herygers
  Als geld niet gelukkig maakt, geef het dan terug. Renard Jules
  Blijf nooit in bed liggen tenzij dat je veel geld opbrengt. G.Burns
  Nu ik eindelijk geld heb om een dure jurk te kopen, kan ik er niet meer in. A.M.G.Schmidt
  Geld heeft geen oren maar het hoort, geen benen maar het loopt. Japan
  Een wilde gans is wel 100 geldstukken waard, maar je moet er eerst drie uitgeven voor een pijl. Japan
  Geld kan veel kopen dat niet te koop is. China
  Wie geld heeft, is een draak. Wie er geen heeft, een worm. China
  Geef aan Caesar wat Caesar toekomt en laat de rest zoveel mogelijk rente opbrengen. François Proust
  De Feniciërs hebben het geld uitgevonden, maar waarom zo weinig?
  Jongelui denken tegenwoordig dat geld alles is in het leven, als ze ouder worden weten ze het zeker. Oscar Wilde
  Trouw niet om het geld, je kunt het goedkoper lenen. Schotland
  Iedere dwaas kan geld verdienen, maar er is een verstandig mens voor nodig om het uit te geven. Spurgeon
  Geld krijgt zijn kwaliteit door zijn kwantiteit. Durnez
  Als je de indruk wekt dat je iets nodig hebt, krijg je niets. Om geld te maken, moet je je als rijk voordoen. A.Dumas
  Een mens kan meer geld hebben dan hersens, maar niet lang. Koul
  Ik hoef niet te zwemmen in het geld. Pootje baden is al genoeg.
  Geen berg is zo hoog of een met goud beladen ezel beklimt hem. H.Claus
  Geld groeit niet aan de bomen, het wordt ervan gemaakt.
  Als je er het geld voor hebt, kan je gerust dom blijven. J.van Willigen
  Geld maakt niet gelukkig, dat heeft het met armoe gemeen. Carmiggelt
  Geld is niet alles. Een man met 20 miljoen dollar kan net zo gelukkig zijn als een man met 21 miljoen dollar. J.Gleason
  Wie een beurs om zijn hals draagt, wordt nooit opgehangen. Rusland
  De beste manier om geld aan te trekken, is de indruk te geven dat je er veel hebt. G.Sheehy
  Praat nooit over geld met mensen die meer of minder bezitten dan jij. Whitehorn
  Geld maakt wegen op de zee. Arabië
  Geld stinkt, maar wie het heeft, riekt het niet.
  Geld is alleen maar goed voor weekdagen, feestdagen en regendagen. Rusland
  Wie alles slechts doet voor geld, zal weldra voor geld alles doen. Thurner
  De mensen laten liever in hun broek kijken dan in hun portefeuille. Rademakers
  Niemand zou zich de Barmhartige Samaritaan herinneren als hij alleen maar goede voornemens had gehad. Maar hij bezat ook geld. Thatcher
  Geld alleen maakt niet gelukkig. Je hebt ook aandelen, obligaties, goud en onroerend goed nodig. Danny Kay
  Het geld heeft te veel goed gedaan om er kwaad van te zeggen; het heeft te veel kwaad gedaan om er goed van te zeggen. Gavarin
  Wie zegt dat hij geld minacht, bedoelt natuurlijk het geld van anderen. Fliegende Blätter
  Met geld koop je wel geen geluk, maar toch iets dat er prachtig op lijkt. Verleyen
  Waar de muntstukken rinkelen, zwijgen de filosofen. Servië
  Van je geld af geraken, gaat het snelst met gokken, het beste met computers, het leukste met vrouwen en het zekerste met juristen.
  "Geld maakt ongelukkig", zei mijn grootvader, "vooral het geld dat je niet hebt." J.De Coninck
  Ik hou van geld, al was het maar om financiële redenen. Woody Allen
  Er zijn veel belangrijker dingen dan geld, maar die kosten ook geld.
  Als u wilt weten hoe God over geld denkt, moet u naar de mensen kijken aan wie Hij het geeft. J.Swift
  Net genoeg geld maakt gelukkig.
  Als het een kwestie van geld is, is iedereen van hetzelfde geloof. Voltaire
  Er zijn mensen die voor geld elke prijs betalen.
  Mensen die denken dat tijd geld is, bemerken meestal pas op hun sterfbed dat hun tijd op is maar hun geld nog niet. A.Pola
  Besteed uw geld goed, maar besteed uw tijd beter. E.Hubbard
  Geld is gevaarlijk, voor je het weet ben je aan het sparen.
  Hoe vaak ook blijkt dat geld niet gelukkig maakt, wij zijn altijd bereid om het nog een kans te geven. National Enquirer
  Er zijn belangrijker dingen in het leven als geld, maar zonder geld kan je die niet krijgen. Kurtzman
  Geld is niet alles in het leven. Er zijn ook nog cheques en kredietkaarten.
  Er zijn mensen die voor geld tot alles in staat zijn, zelfs tot een goede daad. Ricarol
  Wanneer ze geld ziet, speelt de fluit vanzelf. Turkije
  Alleen geld kan je doen vergeten dat je niet rijk bent. P.Bouvard
  Nooit zeggen: "Ik heb geen geld."Je moet altijd zeggen: "Daar kan ik op het ogenblik nog geen geld voor vrijmaken." G.Reve
  "Wist je dat hij tegenwoordig werkt?" - "Zo is hij. Voor geld zou hij alles doen." W.van Broeckhoven
  Geld moet rollen. Vooral vlug dan stinkt het minder. Elburg
  Met geld op zak bent u wijs en bent u mooi en kunt u nog prachtig zingen ook. Jiddisch
  Op het einde van mijn geld heb ik altijd nog een stukje maand over.
  Geld moet je minachten vooral kleingeld. F.Cavanna
  De veiligste manier om je geld te verdubbelen, is het een keer dubbel vouwen en het in je zak steken. K.Hubbard
  Met geluk is het als met geld: je moet er iets mee doen om ervan te kunnen genieten. E.Kieckens
  Met geld kun je geen geluk kopen, maar wel een staf van deskundigen betalen om het probleem te bestuderen. B.V.
  Wie geen cent heeft, ziet overal koopjes. China
  Men krijgt gemakkelijker geld geleend voor champagne dan voor een stuk brood. Viola Max
  Dans alsof er niemand toekijkt, werk alsof je het geld niet nodig hebt en bemin alsof je nog nooit gekwetst bent.
  Problemen kan je best oplossen met iemand anders geld. P.Getty
  Hoe je je tijd doorbrengt is belangrijker dan hoe je je geld besteed. Je vergissen wat betreft geld kan goedgemaakt worden, maar de tijd is voor altijd verloren, Norris
  Tijd is geld , heet het. En toch wordt het meeste geld uitgegeven om de tijd te verdrijven. Fliegende Blätter
  Waarom hebben vrouwen geld nodig? Ze roken niet, ze drinken niet, ze gokken niet en vrouwen zijn ze zelf al.

   

  14-05-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  09-05-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.netwerken is belangrijk om meer mensen te leren kennen

  Hoe meer mensen je kent, helpt, doorverwijst, hoe meer mensen jou gaan helpen en goed doorverwijzen, hoe rijker je kan worden.

  klik hier
   om te zien hoe anderen dat doen.

   

  09-05-2007 om 15:28 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (18 Stemmen)
  23-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwacht succes

  Als je 'smorgens opstaat heb je twee deuren waar je kan doorgaan.  De ene deur is de deur van excuses, de andere deur is de deur van succes.  Welke deur neem jij 's morgens als je opstaat?  De deur van excuses of de deur van succes.

  Rijke mensen weten
  dat ze succes zullen hebben.
  Ze hebben vertrouwen
  in hun eigen mogelijkheden
  en hun creativiteit,
  en ze geloven dat
  ze altijd een manier zullen vinden
  om hun doel te bereiken.

  Rich people expect to succeed.
  They have confidence
  in their abilities
  and their creativity,
  and they believe
  that they can always find
  a way to reach there goal.  www.zeventips.be.tt

  23-04-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (49 Stemmen)
  29-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beperk uw uitgaven

  Als je het geld dat je dagelijks uitspaart door je uitgaven tot een minimum te beperken, verstandig belegt dan zal dit op termijn een fortuin opbrengen. Je moet vooral goed letten op de kleine uitgaven.
  Een klein lek kan een groot schip laten zinken.
  Wees altijd opmerkzaam voor geld lekken zeker als ze repetitief zijn.
  Dit is als
  een organisme met parasieten als het er teveel worden sterf je en het doel is

  parasiet vrij te zijn.
  Let op het advies is hier niet te gaan leven als een vrek
  maar verstandig met u geld om te gaan.

  Als je 2500 euro per jaar kan bezuinigen en dit spaart gedurend 60 jaar ( van je 20 jaar to je 80 jaar).
  Dan  geeft dit 150.000 euro of 6.000.000 bfr 6 miljoen ! En dit is zonder interest.
  Nu met interest stel 3 % gecumuleerd (niet veel voor een belegging op 60 jaar) gedurende 60 jaar dan moet men dit bedrag ongeveer maal 6 doen oftewel 900.000 euro of 36 miljoen bfr.
  De eerlijkheid gebied hier natuurlijk te zeggen dat men door de inflatie met dit bedrag over 60 jaar heel wat minder zal kunnen kopen dan nu maar toch.

  klik hier, om te zien hoe je je geld kan verprutsen of houden.

  klik hier , voor meer tips

  29-03-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (17 Stemmen)
  20-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sta boven de problemen

  De sleutel tot succes is niet:
  problemen tegen te houden,
  van u af te schuiven
  of u door problemen te laten kelderen.
  De sleutel is 
  te groeien en
  de problemen aan te pakken
  zodat je groter wordt dan je problemen.

  Een probleem is een geschenk in een lelijke verpakking. 
  Wanneer het opgelost is ben je weer slimmer en een ervaring rijker.

  Meer tips op volgende website: tips om uw inkomen te verhogen

  20-03-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (33 Stemmen)
  13-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga met uzelf een verbintenis aan om rijk te worden
  Iedereen die eenmaal het nut van geld doorheeft, wenst geld te hebben.  Maar van wensen wordt niemand rijk.   Wie rijk wil worden, moet verlangen naar een rijkdom met een geesteshouding die een obsessie wordt, plannen bedenken om die rijkdom te verwerven en die plannen uitvoeren met een volharding die geen mislukking toestaat.
   
  Want : een gedachte gesteund door een hevig verlangen is geneigd zijn fysisch equavalent te evenaren.

  Je bent de meester van je lot, de meester van je eigen ziel, je kan je eigen gedachten beheersen.

  Alles wat een mens met zijn geest kan bedenken en geloven kan hij bereiken. 

  Geloof in jezelf, geloof erin dat je rijk kan worden en rijk kan zijn.

  Natuurlijk kan geld niet op zich een doel zijn dat je wil verlangen, maar wat je kan doen als je dat geld verzameld hebt, of wat je kan doen als je je om geld geen zorgen meer hoeft te maken.

  Wanneer je de onvoorwaardelijke verbintenis aangaat om rijk te worden, zal het universum u assisteren, u leidden, u ondersteunen, en zelfs mirakels voor u creeeren.

  Weet je niet waar je moet beginnen denken?  Lees dan de zeven gratis tips om uw maandelijks inkomen te verhogen:

  klik hier

  13-03-2007 om 00:00 geschreven door kruidje  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (58 Stemmen)
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  wimrenders3los
  www.bloggen.be/wimrend
  Wil je actief leren je inkomen verhogen kom dan naar onze businessclubs er is er altijd wel een in je buurt.
  Deze maand: schrijf je in op de gastlijst
  Gent, Antwerpen, Aalst.
  Voor meer info bel 093488775 of 0486487197
  Debusinesscoach

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per week
 • 07/02-13/02 2011
 • 01/02-07/02 2010
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 15/12-21/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 10/12-16/12 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 26/09-02/10 2005

  Gastenboek
 • cialis australia forum
 • compre muestras de cialis
 • generic daily cialis online
 • recommended store for cialis
 • cialis barato online

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs