Een gezonde geest in een gezond lichaam
Wil je zelf echt meer leren en je inkomen maandelijks verhogen schrijf dan nu in en ontvang de zeven gratis tips: klik hier

Rondvraag / Poll
Ben je bereid om meer te leren als je daarmee je inkomen kan verhogen
ja, maar ik kan er geen tijd voor vrijmaken
ja, ik wil er tijd voor vrijmaken
ja, ik maak er nu al tijd voor
nee, ik kan niets meer bijleren
Bekijk resultaat

Meer poll's onderaan deze kolom.  Kom regelmatig kijken naar de mening van anderen.  Andere suggesties voor poll's mail mij. 
Inhoud blog
  • Zelfstandig ondernemerschap: Begin eer je bezint!
  • Boeken die je kunnen helpen je doelen te bereiken
  • Werk aan jezelf
  • Loon ontvangen? Verpruts uw pas verkregen geld niet.
  • Werk aan je persoonlijkheid
  • Een gat in de markt?
  • Geld maakt wel gelukkig
  • Is geld stress?
  • Mentaliteit
  • Het leven is geen som waarvan de optelsom nul is.
  • Boeken om te lezen
  • Het recht om rijk te zijn.
  • Naar de top met 13 tips
  • Doe aan lichaamsbeweging en eet gezond
  • Zoek de mensen die u tot voorbeeld strekken
  • gouden regels
  • Alle wegen leiden naar Rome
  • Slechte financiele situatie en tijdsdruk maakt Belg ongelukkig
  • Durf te gokken
  • denk positief
    Hoofdpunten blog werkthuis
  • Mensen gezocht voor de volgende gemeenten
  • op je eentje
  • één op 5 Belgische werknemers staat op rand van burnout
  • Geen verband tussen iq en financiële status
  • Leer thuiswerken op onze trainingen
  • Wat wordt er van je verwacht?
  • Laat uw huis en uw auto en computer geld opbrengen ipv geld kosten
  • Breng uw leven in harmonie!
  • Zeven gratis tips om uw inkomen te verhogen
    Zoeken in blog

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    tlissewegenartje
    www.bloggen.be/tlissew
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • 7 tips om uw inkomen te verhogen
  • interessante links
  • alles over economie
  • allerlei over geldverdienen
  • alles over geld
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Rondvraag / Poll
    Schiet er nog een stukje maand over aan het eind van uw geld
    nooit
    heel af en toe
    regelmatig
    meestal
    altijd
    Bekijk resultaat

    Rondvraag / Poll
    Wat heb je persoonlijk het meest nodig om gelukkiger te zijn?
    meer geld
    betere gezondheid
    meer vrijheid
    meer waardering
    meer geld en meer waardering
    betere gezondheid en meer geld
    meer vrijheid en betere gezondheid
    meer waardering en meer vrijheid
    meer geld en meer vrijheid
    betere gezondheid en meer waardering
    Bekijk resultaat

    miljonair's hersenen, leer geld aantrekken
    Voor jong en oud, met een groot of klein inkomen: Rijk worden kan je leren!
    leer nu meer geld verdienen, klik hier
    31-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loon ontvangen? Verpruts uw pas verkregen geld niet.

    Armen worden armer en rijken worden rijker.
    Het creëren van rijkdom is geen mysterie, het is een formule, klik hier, om te zien hoe je je geld kan verprutsen of houden.
    Meer tips: klik hier

    31-10-2009 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (43 Stemmen)
    19-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werk aan je persoonlijkheid

    1 Geloof verzet bergen

    Rijke mensen zijn vaak eigenzinnig. Ze doen ‘wat ze moeten doen’. Werken is voor hen een hobby, een passie. Ze zijn niet zozeer op geld verdienen gericht, als wel op wat ze opbouwen. Als het fout gaat, beginnen ze koppig opnieuw. Hun enthousiasme is groot, net als hun luisterbereidheid, want alle informatie kan nieuwe opportuniteiten bevatten.
    Heb ook geduld. Kansen liggen niet overal te rapen. Heel wat miljonairs kenden eerst flink wat tegenslag.

    2 Het glas is altijd halfvol

    Haal energie uit je eigen positivisme. Miljonairs zijn altijd erg optimistisch ingestelde mensen. Ze zien kansen waar anderen al lang hun schouders laten hangen. ‘Huil nooit om gemorste melk’, zeggen de Engelsen. Ze bedoelen daarmee dat je moet werken aan je toekomst. Lach om je fouten uit het verleden, dan zul je ze niet herhalen. Leer uit je blunders. Om succesvol te blijven, moet je kunnen verliezen. Zorg dat je kritisch bent voor jezelf en luister naar kritiek van anderen.

    3 Focus, focus en focus

    Een miljonair stelt zichzelf doelen op korte en lange termijn. Hoeveel werk en projecten kun je aan? Selecteer, zodat je voluit kunt gaan. Vertrek van een bepaalde doelstelling, observeer en analyseer je onderwerp en zet daarna je bevindingen om in concrete acties. Laat je niet afleiden door bijzaken. Wil je de grootste vishandelaar van het land worden? Onderzoek wie de leveranciers zijn, wat de kwaliteit van de producten is, waar de winstmarges zitten, wie de klanten zijn en wat die nodig hebben. Eerst studeren, dan reageren!  (bron: Het nieuwsblad)

    Meer tips om je maandelijks inkomen te verhogen:

    ontvang 7 gratis tips. Veel succes.

    19-10-2009 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (79 Stemmen)
    03-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gat in de markt?

    Nieuw concept: de geboorte van netwerkmarketing.
    Net als elke nieuw concept heeft netwerk marketing tegenstanders en onbegrip. Er is geen enkel mysterie over deze vorm van verkoop en distributie. Netwerkmarketing is ontstaan in de veertiger jaren voornamelijk omdat men ontdekte dat er mensen waren die tegen korting wilde kopen en daar best wel reclame voor wilde maken. Het bedrijf dat hiermee startte California Vitamins ondervond dat het eenvoudiger en effectiever was een verkoop organisatie op te zetten die allemaal een beetje verkochten dan topverkopers, een marketing afdeling en een groot reclame budget (bv coca cola = 94% omzet gaat naar reclame) op te tuigen. In plaats daarvan combineerden zij twee ideeën en ontworpen een compensatieplan voor de mond tot mond reclame makers die nieuwe klanten kregen door hun positieve productervaring te delen. Bovendien kon men binnen een aantal levels extra verdiensten creëren. netwerkmarketing was geboren!

    Misbruiken onder de naam netwerkmarketing.

    Een aantal jaren later werd dit bedrijf omgedoopt tot NutraLite. In 1956 startte het bedrijf Shaklee eveneens met voedingssupplementen. Niet lang daarna waren het twee voormalige NutraLite distributeurs Rich de Vos en Jay van Andel beiden van Nederlandse afkomst het bedrijf Amway. Net als vele innovatieve doorbraken was netwerkmarketing ontstaan uit praktijk ervaringen. De snelle groei van netwerkmarketing bracht ook al snel de eerste misbruiken doordat sommigen de naam gebruikten als dekmantel voor kettingbrieven. Rond 1930 werden er volgens schattingen van de US post elke dag al rond de 10 miljoen kettingbrieven verstuurd. Dit systeem dat als een piramidebrief bekend werd later dan ook vaak in een adem genoemd met netwerkmarketing bedrijven die deze legitieme bedrijven als dekmantel gebruikten.

    Fraude netwerkmarketing

    Deze consumenten fraude werd aan de orde gesteld door de senaat in 1974 en deze illegale bedrijven werden verboden. Alle netwerkmarketing bedrijven werden onder de loep genomen door de Federal Trade Commission (FTC).  Ook Amway kwam onder vuur te liggen toen men verklaarde dat dit bedrijf illegaal zou zijn omdat men weigerde hun producten via traditionele winkels te verkopen. Amway spendeerde miljoenen dollars aan rechtzaken om hun naam te zuiveren en kregen van de FTC uiteindelijk in 1979 het gelijk aan hun zijde. Nu de FTC netwerkmarketing als een legaal distributiesysteem had verklaard zou een ware explosie van de industrie ontstaan.

    Wie is er betrokken bij netwerkmarketing?

    Heden ten dagen zijn er duizenden netwerkmarketing bedrijven operationeel over de gehele wereld. Enkele bedrijven zijn inmiddels al doorgedrongen tot de Fortune 500. Bedrijven als Sprint, MCI en AT&T danken hun eerste successen aan netwerkmarketing. Sommige traditionele bedrijven zijn overgestapt op het netwerkmarketing model zoals het cosmetica bedrijf Avon. Een van de redenen dat traditionele directe verkoop bedrijven ondervonden als een nadeel was dat de consument niet meer bereikbaar was met telefonische verkoop omdat steeds meer vrouwen gingen deelnemen aan het arbeidsproces. de switch naar het netwerkmarketing model werd dan ook vaak ingegeven door deze veranderingen.

    Waarom kiezen bedrijven voor netwerkmarketing?

    Waarom kiezen zoveel bedrijven voor de netwerkmarketing methode om hun producten en diensten naar de markt te brengen? Simpel gesteld; het is efficiënter! Er hoeft geen geld uitgegeven te worden voor reclame, distributie en de verkoop tot het moment dat het product afgeleverd wordt. Vergeleken met de gigantische reclame budgetten van traditionele bedrijven is alleen dat al een grote besparing. Bovendien is de marketing en verkoopafdeling minimaal ten opzichte van een traditioneel bedrijf. De kosten om een product naar de markt te brengen bestaat heden ten dagen voor 80 procent uit marketing uitgaven. Netwerkmarketing bedrijven geven dit geld uit aan commissies na de eigenlijke verkoop wat bijna 100 procent efficiëntie oplevert. Bovendien is gebleken dat de aanbeveling van familie, vriend of relatie de meest effectieve manier van adverteren is.

    Veranderingen

    De groei van netwerkmarketing is groter in landen als Amerika waar de zekerheid van een vaste baan dermate geslonken is dat men eerder bereid is om netwerkmarketing van een bijverdienste uit te laten groeien tot een volwaardig inkomen. Allerlei industriëlen komen en gaan in een relatief snel tempo. De platenindustrie (vinyl singels en LP’s) goed voor indertijd 24 miljard omzet jaarlijks heeft slechts 30 jaar bestaan. De staalindustrie heeft een hele grote concurrentie gekregen aan de kunststoffen. ook de komst van de computer heeft er voor gezorgd dat opnieuw vele arbeiders moesten omscholen of werkeloos raakten. Dit alles maakt dat mensen gaan nadenken over hun toekomst. Wil je in de nabije toekomst gaan concurreren met geavanceerde robots, elke keer van beroep of baan moeten veranderen? Marketing op een parttime basis kan een financieel extraatje opleveren dat kan uitgroeien tot een volledig inkomen, bovendien met een stukje zekerheid naar de toekomst toe. (residueel inkomen)

    Samenwerking in plaats van concurrentie.

    Een van de redenen van het succes van netwerkmarketing bedrijven is gebaseerd op samenwerking. In tegenstelling van traditionele bedrijven is je carrière afhankelijk van het helpen van andere mensen in je organisatie. Netwerkmarketing is het delen van informatie, trainen en begeleiding die uiteindelijk resulteren in de verkoop van meer producten. Mensen krijgen graag waardering en erkenning voor wat ze waard zijn en binnen het netwerkmarketing proces zijn er mogelijkheden om persoonlijke groei te creëren. De stap naar deze verandering wordt echter vaak pas gemaakt als iemand de mogelijkheden, voor en nadelen goed heeft kunnen uitleggen omdat iemand zich graag vastklampt aan de bekende wereld. Het verkennen van nieuwe dingen is voor slechts enkele mensen een natuurlijke zaak. Mensen hebben van nature een hekel aan veranderingen.

    Tegenstand

    Hoeveel mensen zijn er niet bang hun baantje en status kwijt te raken in het traditionele bedrijfsleven? Netwerkmarketing gaat over de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Het is niet in het belang van media als kranten, magazines, radio en televisie om positieve berichtgeving te publiceren over de netwerkmarketing industrie, er is simpelweg geen geld aan te verdienen. Sterker nog, sommigen kunnen op termijn wel eens in hun bestaansrecht aangetast worden. Elke positieve publicatie kan het eigen belang schaden.
    Netwerkmarketing bedrijven zorgen voor een verandering in de handelsketen. Hoe zou u over deze industrie praten als u een eigenaar van een winkel, groothandel, of makelaar bent? Wat zou u vertellen over netwerkmarketing als u werkzaam zou zijn bij een van deze bedrijven en uw baan op het spel stond? Denkt u dat er mensen zijn geweest die advocaten hebben ingeschakeld en politieke lobbies hebben gebruikt in het verleden om aan te kunnen tonen dat de netwerkmarketing industrie niet legaal zou zijn? Net als elke industrie zijn er ook netwerkmarketing bedrijven geweest die hun zaakjes niet goed voor elkaar hadden. Politiek gaat ook gebukt onder persoonlijke belangen, de beleggingswereld kent zijn schandalen en zo valt over elke industrie wel het een of ander aan te merken. Waarom zou netwerkmarketing in deze verschillend zijn? Het blijft altijd zaak een bedrijf te kiezen dat bij je past. Kijk naar hun management, producten en prestaties.

    Waar moet je opletten als je een firma kiest
    Voor je een bedrijf kiest in netwerkmarketing : moet je nagaan of het aan volgende voorwaarden voldoet:

    1. Het bedrijf levert een nuttig product (iets dat iedereen kan gebruiken)

    2. Het bedrijf levert een verbruiksproduct. (iets dat "op"geraakt)

    3. Het bedrijf heeft een product in een stijgend marktsegment

    4. Het bedrijf bestaat meer dan 25 jaar (geen kinderziekten meer, correcte en standvastige omzet en uitbetaling)

    5. Het bedrijf is transparant (open boekhouding, beursgenoteerd, goed onderbouwd en ondersteund door economen en intelectuelen)

    Ongekende mogelijkheden van groot tot klein

    Netwerkmarketing is een manier om producten met korting te kopen, het eigen productgebruik te financieren, een inkomen te verwerven, of uit te groeien naar financiële vrijheid net wat de persoon in kwestie ambieert. U kunt nooit een residueel inkomen opbouwen met een traditionele baan. Van netwerkmarketing wordt gezegd dat het de volgende stap is in de evolutie naar het vrije ondernemersschap zeker nu Internet als distributie en verkoopkanaal is toegevoegd ten gunste van de netwerk marketeer.

    Het is interessant om te zien hoe velen zich vastklampen aan de voor hun bekende wereld en het – gat in de markt – simpelweg niet zien!

    Wil je meer informatie mail dan naar nvercamm @ scarlet.be.  (haal de spaties weg uit het emailadres--> spammaatregel) En neem ook het boek "netwerkmarketing voor Dummies" onder de loop.

    Nog tips om uw inkomen te verhogen : klik hier

    03-09-2009 om 13:37 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    04-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld maakt wel gelukkig
    Het spreekwoord zegt wel "geld maakt niet gelukkig", maar recent
    onderzoek laat zien dat mensen met geld toch gelukkiger zijn dan
    zonder omdat ze minder problemen hebben en zich minder zorgen
    hoeven te maken. Sowieso blijken mensen weinig rationeel wanneer
    het om geld gaat. Zo vinden de meeste mensen het veel erger als ze
    tien euro te veel betalen voor de dagelijkse boodschappen, dan
    wanneer zij tien euro te veel betalen voor hun hypotheek. De meeste
    mensen vinden liever honderd euro op straat dan dat hun jaarlijkse
    energierekening van 950 euro teruggaat naar 835 euro per jaar.

    Ik ga ervan uit dat jij het verdient om vier keer meer geld te
    krijgen voor twee keer minder werk, maar de realiteit is dat dat
    alleen kan indien je meer vaardigheden leert. Het is niet voor
    niets dat in deze tijden van crisis de regering steeds aanstuurt op
    herscholing. Opleidingen zijn belangrijker dan ooit. Alleen is het
    dan wel zaak om de juiste opleiding te kiezen.

    Als je kijkt naar investeringen dan is het beursklimaat de
    afgelopen maanden ook bar en boos geweest. En nu zijn er wel mensen
    die beweren dat dit de beste tijd is om in te stappen, maar de
    risico's daarvan zijn veel te groot. De beste investering die ik
    ken is in een eigen onderneming. Dan heb je alles zelf in de hand
    en kan je met je eigen inzet bepalen hoe goed het gaat.
    Wil je graag leren zonder veel investeren een onderneming opzette
    Neem voor gratis begeleiding contact op met 0486 / 48 71 97.
    Je kan ook de zeven tips volgen om je inkomen te verhogen : klik hier

    04-07-2009 om 09:36 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (12 Stemmen)
    09-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is geld stress?

    Wat is en blijft het toch moeizame materie dat geld......en daar ben je niet de enige in. Wist je dat de eerste gedachte waarmee je 's ochtends op staat veelal eentje is die geld betreft?

    En ja, ook 's avonds voor het slapen gaan, als we tot rust gekomen zijn en met ons hoofd het kussen raken, waar denk je dan aan? Juist! Geld!

    Eerst even wat geldzaken op een rijtje zetten:

    In plaats van geld als een zwaarbeladen onderwerp te behandelen kan het ook zeer verlichtend zijn om geld als "sexy" te beschouwen.

    Op het moment dat je zegt: "Geld is sexy" verandert er enorm veel in je energieveld. Het krijgt lucht, het wordt leuk en spannend! Het belooft heel wat!

    Ineens kun je er naar uitzien om met geld bezig te zijn. Wow! Maak gebruik van deze energie. Zorg ervoor dat geld stress wordt "Geld is sexy" en maak deze zin tot jouw uniek affirmatie.

    Dit zal je nodig hebben om van je geld stress af te komen en tot een gevoel van wellness te komen.

    meer tips over geld : klik hier

    09-03-2009 om 23:12 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (86 Stemmen)
    24-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentaliteit

    Hoe langer ik leef, des te beter ik besef

    hoe mijn houding mijn leven beïnvloedt.

     

    Je instelling is belangrijker dan je opleiding,

    dan geld, dan de omstandigheden,

    dan mislukkingen, dan successen,

    dan alles wat iemand kan zeggen of doen.

     

    Je instelling is belangrijker

    Dan uiterlijkheden, talenten of vaardigheden.

    Het opmerkelijke is dat

    we kiezen wat onze houding

    op een bepaalde dag zal zijn.

     

    Je verleden kan je niet veranderen.

    Hoe anderen zijn, kan je niet veranderen.

    Het onvermijdelijke kan je niet veranderen.

     

    Wat je wel kunt veranderen,

    Is het enige waar je zeggenschap over hebt

    en dat is je houding.

     

    In ben ervan overtuigd dat het leven

    Voor 10 procent uit voorvallen bestaat

    En voor 90 procent uit je reactie daarop.

     

    Hoe u zich voelt en wat u ervan denkt, kunt u helemaal zelf bepalen.  U zit op de stoel van de piloot en niemand anders!

     

     

    Zaai een gedachte en u oogst een daad;

    Zaai een daad en u oogst een gewoonte;

    Zaai een gewoonte en u oogst een karakter;

    Zaai een karakter en u oogst een levenslot.

    24-02-2009 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    19-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leven is geen som waarvan de optelsom nul is.

    Bepalen hoe je je geld moet uitgeven zonder in het rood te komen staan, is een proces waarvan de som nul is.  Wanneer je meer geld wilt uitgeven aan je woning, zul je minder aan je auto kunnen besteden. Iedere extra uitgave moet overeenkomen met een even grote vermindering van de bestedingen.

    Voor sommige mensen geldt dat ook voor het leven.  Wanneer zij carrière willen maken, moeten zij die tijd die zij met hun gezin doorbrengen opofferen.  Wanneer ze de tijd aan hun gezin willen besteden, moeten zij hun carrière opofferen.

    Toch is deze vergelijking incompleet en misleidend.  De tijd die je hebt is niet letterlijk een optelsom van minuten, zoals je budget een optelsom van geld is.  Je tijd is een mate van betrokkenheid, bezorgdheid en efficiëntie, niet alleen kwantiteit.  Je kunt meer doen wanneer je je tijd beter benut.  Wanneer je een paar onbelangrijke tijdkillers uitschakelt en probeert om je tijd beter te benutten, kun je winst boeken aan beide zijden van de vergelijking die je leven is.

    Het aantal uren dat je in totaal besteed aan het nadenken over werken of het aantal uren dat je met je gezin doorbrengt, voorspelt niets over je prestaties of de tevredenheid over je leven en je carrière.  Sterker nog, de kwaliteit van deze uren, hoe stressvol of ontspannend ze ook zijn, is een veel belangrijker factor voor het tot stand brengen  van een bevredigend gezinsleven en een bevredigende carrière.


    klik hier voor meer tips om uw inkomen te verhogen,

    19-02-2009 om 10:43 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (21 Stemmen)
    27-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeken om te lezen

                Succes zit in ieder van ons. Paul Hanna

                Test zelf uw emotionele intelligentie. Gilles d’Ambra

                De zeven eigenschappen van effectief leiderschap. Stephen Covey

                Meditaties:oefeningen in creatieve visualitatie. Shakti Gawain

                Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus.  John Gray

                Je kunt je leven helen. Louise Hay

                Niet durven, toch doen. Susan Jeffers

                Geschenk van de zee.  Anne Morrow Lindbergh

                Denken als krachtbron: succes door posititeve mentale suggestie. Maxwell Maltz

                Succesvol management.  John & Clark McBride

                De juiste lichaamstaal. Gunther Rebel

                Test zelf uw persoonlijkheid.  Victor Serebriakoff

                De kunst van het oorlogvoeren. Sun-Tzu

                Verhoog uw creatief denkvermogen. Peter Weiler

                Zelfbevestiging. Stuart Wilde

                De kunst van geld is om er wat van te hebben. Stuart Wilde

                Het grote boek van de rust. Paul Wilson.

    27-01-2009 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    11-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het recht om rijk te zijn.
    Wat er ook ten gunste van armoede gezegd kan worden, het feit blijft dat het niet mogelijk is een echt volledig of succesvol leven te leiden, tenzij men rijk is. Niemand kan zijn grootst mogelijke hoogte in talent of zielsontwikkeling bereiken tenzij hij meer dan genoeg geld heeft, want om de ziel te ontplooien en talent te ontwikkelen moet hij vele dingen hebben om te gebruiken en hij kan deze dingen niet hebben als hij geen geld heeft om ze ermee te kopen.

    Een mens ontwikkelt geest, ziel en lichaam door dingen te gebruiken en de maatschappij is zo georganiseerd dat de mens geld moet hebben teneinde de bezitter van dingen te worden. Daarom moet alle vooruitgang gebaseerd zijn op de kennis van het verwerven van rijkdom.

    Het doel van alle leven is ontwikkeling en alles dat leeft, heeft een onvervreemdbaar recht op al die dingen die noodzakelijk zouden kunnen zijn voor maximale mentale, spirituele en fysieke ontplooiing, in andere woorden het recht om rijk te zijn. 

    Echt rijk zijn betekent niet voldaan of tevreden zijn met een beetje. Niemand zou tevreden moeten zijn met een beetje als hij in staat is meer te ontwikkelen en van meer te genieten. Het doel van de natuur is bevordering en ontvouwing van het leven en iedereen zou alles moeten bezitten dat kan bijdragen aan de macht, gratie, schoonheid en rijkdom van het leven. Het is verkeerd aangeleerd om tevreden te zijn met minder.  Tracht steeds het beste uit jezelf te halen.

    De mens die alles bezit om zoveel te leven als hij kan, is rijk. Alleen wie meer dan genoeg geld heeft, kan alles hebben wat men wil. Er is zoveel vooruitgang en het leven is zo ingewikkeld geworden, dat zelfs de meest gewone mensen een grote hoeveelheid weelde nodig hebben om te leven op een wijze die vervulling zelfs maar benadert. Iedereen wil van nature alles worden wat ze zouden kunnen worden. Dit verlangen om aangeboren mogelijkheden te verwezenlijken is inherent in de menselijke aard. We kunnen het niet helpen om te verlangen alles te zijn wat we kunnen zijn. Succes in het leven is worden wat u wil zijn. U kunt alleen worden wat u wilt door dingen te gebruiken en u kunt alleen vrijelijk gebruik van dingen hebben als u rijk genoeg wordt om ze te kopen. Begrijpen hoe men rijk wordt, is daarom de meest essentiële kennis. Er is niets mis met het verlangen om rijk te zijn. Het verlangen naar rijkdom is in werkelijkheid het verlangen naar een rijker, voller en overvloediger leven en dat verlangen is prijzenswaardig. De mens die niet ernaar verlangt om overvloediger te leven is in zijn ontwikkeling beknot.

    Er zijn drie redenen waarvoor we leven. We leven voor het lichaam, we leven voor de geest, we leven voor de ziel. Geen enkele van deze is beter of heiliger, allemaal zijn ze wenselijk en geen van deze drie - lichaam, geest of ziel - kan volledig leven als welke van de andere dan ook afgesneden is van volledig leven en expressie. Het is niet juist of nobel om alleen te leven voor de ziel en de geest of het lichaam te ontkennen.

    We kennen allen de verachtelijke gevolgen van het leven voor het lichaam en ontkennen van geest en ziel. We zien in dat echt leven de volledige expressie is van alles wat de mens door lichaam, geest en ziel kan voortbrengen. Wat hij ook mag zeggen, geen mens kan echt gelukkig of voldaan zijn tenzij zijn lichaam volledig in elke functie leeft en tenzij hetzelfde geldt voor zijn geest en zijn ziel. Waar mogelijkheden niet uitgedrukt worden of functies niet uitgevoerd, is er onbevredigd verlangen. Verlangen is mogelijkheid die expressie zoekt of functie die uitvoering zoekt.

    De mens kan niet volledig in het lichaam leven zonder goed voedsel, gemakkelijke kleding en warm onderdak en zonder zich overmatig te moeten inspannen. Rust en ontspanning zijn ook noodzakelijk voor zijn fysieke leven. Hij kan niet volledig in de geest leven zonder boeken en tijd om ze te bestuderen, zonder gelegenheid om te reizen en te observeren, of zonder intellectueel gezelschap. Om volledig in de geest te leven, moet de mens liefde hebben en door armoede wordt de expressie van liefde verhinderd.

    Het hoogste geluk van een mens wordt gevonden in het schenken van weldaden aan degenen die hij liefheeft. Liefde vindt zijn meest natuurlijke en spontane expressie in geven. De mens die niets te geven heeft, kan zijn plaats als echtgenoot en vader, als echtgenote of moeder, niet vervullen.

    Het is volkomen juist dat u ernaar verlangt om rijk te zijn. Als u een normale man of vrouw bent, kunt u niet anders. Het is volkomen juist dat u uw grootste aandacht geeft aan de kennis van het verkrijgen van rijkdom, want het is de nobelste en meest noodzakelijke van alle studies. Als u deze studie verwaarloost, bent u nalatig in uw plicht tegenover uzelf, en de mensheid, want u kunt de mensheid geen groter dienst doen dan uzelf volledig te ontplooien.

    Leer hoe je jezelf kan ontwikkelen :
    klik hier

    11-01-2009 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (30 Stemmen)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar de top met 13 tips
    1. Gezien worden: Een opvallend grijze muis gaat verloren in de massa en schopt het niet ver.   Laat jezelf zien en horen – zonder te overdrijven.  Zorg dat je tijdens elke vergadering aan het woord komt en dat mensen weten wie je bent in het bedrijf.  Maak regelmatig een kort, luchtig praatje op de gang met je baas.
    2. Privé is privé:  Je moeder is zwaar ziek, je kind wordt gepest op school  en je man gaat vreemd.  Tijdens de koffie- of lunch-pauze moet je je tragisch verhaal even kwijt aan je collega’s- denk je.  Natuurlijk moet iedereen zijn hart af en toe luchten, maar dat doe je beter niet op kantoor.  Persoonlijke informatie kan tegen je gebruikt worden en geeft de indruk dat je emotioneel bent en niet stressbestendig.  Anderzijds wekt totaal niets prijsgeven over jezelf dan weer argwaan en wantrouwen op.  Selectief zijn is de boodschap.
    3. Verboden te voederen:  Je hebt te veel aardbeien gekocht en je brengt ze mee naar kantoor, want anders moet je ze toch weggooien.  Of je hebt gewoon zin om te trakteren en neemt een doos chocolaatjes  mee.  Heel leuk voor je collega’s maar voor je carrière geen al te verstandige zet.  Iemand die zijn collega’s voedert, vinden we niet belangrijk.  Eten geven heeft iets moederlijks, een eigenschap die we niet associëren met een ambitieuze persoon.  Ook je kantoor inrichten alsof het je huiskamer is, zendt een onprofessioneel signaal uit.  Voor dames met een staalharde reputatie kan trakteren en decoreren dan wel weer een blijk van menselijkheid zijn.
    4. Werk niet te hard: Wie hard werkt wordt daarvoor beloond.  Zo zou het moeten zijn.  Maar in de realiteit zijn het niet de hardste werkers die promotie maken.  Als je constant harder of langer aan het werk bent dan alle andere, word je gebruikt.  Bovendien creëer je zo alleen maar onrealistische verwachtingen:  een baas die gewend is dat je tot zeven uur werkt, gaat dat op den duur normaal vinden en de lat steeds hoger leggen.  Presteer je toch overuren, zorg dat je baas wéét dat je langer op kantoor blijft en daarvoor andere activiteiten moet opzij schuiven.
    5. De kleren maken de job: Kleed je niet naar de job die je hebt, maar naar de job die je wil.  Vijftig procent van je succes hangt namelijk af van hoe je eruit ziet.  Wil je en leider zijn, kleed je dan ook als een leider.  Voor alle duidelijkheid: een perfecte carrière-outfit bestaat niet.  Hoe een leider zich kleed hangt af van bedrijf tot bedrijf.  Kijk naar wie de job heeft die je wil, en kleed je dan in dezelfde stijl.
    6. Voor wat hoort wat:  Vorige week nog deed je een goed woordje voor je collega Martine.  Nu wil je vanavond vroeg neer huis, maar je hebt nog een berg werk te verzetten.  Je zou Martine om hulp willen vragen, maar je durft niet.  Want ligt dat er niet te vingerdik op dat je om een wederdienst vraagt?  So what?  Het leven is geven en nemen.  Er is niets mis mee om iets terug te vragen alsjij iemand hebt geholpen.
    7. Hallo, met wie: Hoe neem jij de telefoon op? “Hallo met Sarah van uitgeverij Verschueren” of “Hallo met Sarah Janssen van uitgeverij Verschueren”?  Klein detail misschien,maar wie aan de telefoon alleen zijn voornaam gebruikt, klinkt kinderachtig en veel minder professioneel dan iemand die zich met zijn (voor- en) familienaam voorstelt.
    8. Leer leiden:  Ik ben de beste in mijn job, en dus ben ik het perfecte hoofd van mijn organisatie of afdeling? Klopt niet helemaal.  Job kennis is één ding,leiding geven een ander.  Managen is een stiel apart: je wordt er niet mee geboren, maar kan hem wel leren. Net zoals een kapper leert hoe hij haar moet knippen en een computerspecialist hoe een laptop ineen zit.  Volg een cursus, laat je coachen, haal een MBA of lees gespecialiseerde boeken.
    9. Ken je plaats:  Je bent aangeduid om de vergadering te leiden maar je gaat midden in de groep zitten. ‘Want jullie zijn toch allemaal gelijk.’  Helemaal fout.  Als jij de meting voorzit, heb jij de leiding. Punt.  Je hebt helemaal geen kapsones als je dat ook toont.  En dus ga je zitten waar een leidinggevende moet zitten: aan het hoofd van de tafel.
    10. Niet te vriendelijk: Jos wordt graag gezien en doet al 10 jaren dezelfde job, altijd met de glimlach.  De promotie waar hij op hoopte, ging naar Sophie, die pas een jaar in het bedrijf werkt.  Sophie is een harde tante, eist het uiterste van haar medewerkers en heeft geen oog voor de menselijke kant.  Pijnlijk, maar Jos was waarschijnlijk té vriendelijk.  Aardig zijn is nodig en graag gezien worden is fijn, maar niet voldoende om hogerop te klimmen. Je kan niet alleen maar het lieve kind zijn dat naar iedereen lacht en tegelijk volwassen objectieven behalen.  Anderzijds: wie alleen maar de harde tante uithangt, zal niet lang succesvol zijn.  Om te kunnen leiding geven, heb je volgelingen nodig.  En als die afhaken, is het met je carrière gedaan.
    11. Aanvaard complimenten:  Wie succes wil hebben, moet zich verkopen.  En daar zijn vrouwen doorgaans slecht in.  Mannen scheppen graag op over iets wat ze goed deden.  “ach, zo moeilijk was het niet”, reageren we als iemand ons een compliment geeft.  Of “we deden het allemaal samen.”  Maar soms deed je het alléén.  En dan mag je dat gerust zeggen.  Maak van een klein foutje ook geen drama, en probeer van iets negatiefs iets positiefs te maken.  Wanneer je tijdens het golfspelen de bal mijlenver van de baan slaat, was dat ‘geen slechte bal, hij ging alleen niet in de richting die ik wilde’.
    12. Kort is krachtig: ‘Je weet dat we altijd heel tevreden over jou zijn geweest, Peter.  Alleen je houding gisteren, die was niet echt wat we van je verwachten.  Maar verder zijn we echt heel tevreden.’  Typisch voorbeeld van hoe een men iemand op een voorzichtige manier berispt.  We hebben de neiging slecht nieuws in te pakken met goed nieuws.  Gevolg je gesprekspartner minimaliseert het standje, of weet niet wat hij moet denken: ben je nu tevreden of niet?  Wil je als leidinggevende duidelijk communiceren, gebruik dan korte en krachtige taal.  Teveel woorden zwakken je boodschap af.
    13. Geen Superbeest: Belangrijke tip: We staan onder grote druk. We moeten kinderen hebben en een carrière.  We moeten voldoen aan vele regels en mogen geen rimpels hebben.  De media schrijft voor dat we supermannen of vrouwen moeten zijn.  Als je drie kinderen hebt en een fulltime job dan kom je er niet aan toe om te gaan sporten.  Heel simpel.  En dan heb je vast niet altijd tijd om gezond te eten.  Toch zijn ontspanning en essentiële voedingstoffen heel belangrijk.  Er bestaat meer op de wereld dan een ‘nine to five’ job en ze kunnen ook nog eens veel meer opbrengen dan diensthoofd zijn.  Leef je eigen wereld , niet dat van iemand anders, of het leven dat je moeder of vader zou willen dat je leidt.  Je eigen leven.  Wie wil je zijn?  Welk leven wil je leiden? Daar gaat het om.  Wil je meer zijn dan je nu bent? Volg dan ook de zeven tips naar een hoger maandelijks inkomen.  http://www.debusinesscoach.tk
       

    18-12-2008 om 15:50 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (23 Stemmen)
    18-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe aan lichaamsbeweging en eet gezond

    Je bent maar op één ding gericht. Je gebruikt je tijd efficiënt, zodat je zo veel mogelijk dingen kunt doen.  Omdat je het druk hebt, heb je geen tijd om aan lichaamsbeweging te doen, en eet je een snelle hap om tijd te winnen.  Dat is even zinvol als tijd besparen door nooit benzine te kopen, en vervolgens naar je werk te moeten lopen omdat je auto het niet doet.  Een gezonde levenswijze vergroot onze energie en verbetert onze prestaties en onze tevredenheid over onze baan.  Het kost misschien meer tijd, maar uiteindelijk maakt een goede gezondheid al die andere dingen mogelijk die je wilde doen.

    Met een vergelijkend onderzoek onder middenkaderpersoneel hebben onderzoekers aangetoond dat de kans dat iemand een gezond leven leidt 53% groter is bij mensen met een carrière waar vaart in zit dan bij mensen met een stilstaande carrière.

    18-11-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    28-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoek de mensen die u tot voorbeeld strekken

    Datgene waarover u denkt bepaalt welke weg u inslaat.  Er is nog een bijkomende manier om uw negatieve houding kwijt te raken en het leven op een positieve manier te bekijken: zoek het gezelschap van mensen die een positieve kijk hebben!  Als u omgaat met mensen die succes hebben, dan zal hun positieve instelling ook op u uitstralen.  Ga uit eten met een geslaagd iemand en u zal ontdekken dat wat het gespreksonderwerp ook is, het altijd doelgericht is.  Succesvolle mensen geven nooit anderen de schuld voor hun situatie: ze kijken vooruit en zijn resultaatgericht.  Ze nemen alle verantwoordelijkheid voor waar ze zijn en waar ze naartoe willen.

    Het is steeds hetzelfde liedje: als een tiener een misdaad heeft gepleegd, zullen therapeuten, pleegouders of normale ouders al snel verklaren dat zoontje lief op de een of andere manier tussen de verkeerde mensen is terechtgekomen en dat het daardoor komt.  En nu is zijn hele leven verpest.  Wat is een tiener die met verkeerde mensen omgaat en een misdaad pleegt en een zevenendertig jarige boekhouder die iedere middag met zijn vrienden dronken wordt in het café?  Er is geen verschil.  Het contact tussen de tiener en dat ‘tuig’ en het contact van de boekhouder met zijn maten leidt tot hetzelfde.  Eenieder zal onmiddellijk inzien dat het omgekeerde even waar is!  Je kunt jezelf omlaag laten trekken, maar ook omhoog stuwen.

    JE BEPAALT ZELF MET WIE JE OMGAAT.

    Met wie ga jij om? Wie beïnvloedt hoe u over uzelf denkt?  Wordt u constant naar beneden gehaald?  Bent u altijd het haasje en het lijdend voorwerp van spot en hoon?

    Kijk eens goed naar de mensen die u uw vrienden noemt – het kan een flinke schok geven als u plotseling inziet hoezeer zij u afremmen en beletten om hoger te stijgen.  Let wel, ik zeg beslist niet dat hier kwaad opzet in het spel is, beslist niet!  Daar gaat het ook niet om.  Het punt is dat als u beslist om te laten zien wie u werkelijk bent en grote prestaties  gaat neerzetten, er altijd mensen in uw omgeving zijn die het bedreigend zullen vinden.  Onbewust nemen ze een afremmende, dempende houding aan, opdat u maar niet zou gaan geloven dat u het beter kan – als u begint te presteren, zouden zij wel eens een vriend kunnen verliezen.  U zult de situatie zelf moeten beoordelen, maar vergeet niet dat de gedachten die het meest in uw hoofd leven, ook bepalen waar u uitkomt.

    Meer positieve tips :  klik hier

    28-10-2008 om 22:59 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (33 Stemmen)
    05-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gouden regels

    Veel mensen willen rijk worden om zo een luxe bestaan zonder zorgen te kunnen leven. Soms is het verfrissend om te realiseren dat rijk worden in grote lijnen heel eenvoudig is.

    Stap 1: Geef minder geld uit

    Hoewel het lastig klinkt valt er voor veel mensen aardig wat te besparen zonder dat de kwaliteit van het leven achteruit hoeft te gaan. We geven veel geld uit aan zaken die we veel goedkoper of eenvoudiger kunnen oplossen.

    Het is bijvoorbeeld slim om impuls aankopen te verslaan. Als je rijk wilt worden moet je niet al je geld verbrassen maar er juist goed mee omgaan. Het is verstandig om een lijst bij te houden met alles wat je wilt kopen. Als je het na 100 dagen nog steeds graag wilt hebben is het geen impuls aankoop meer en zul je zien dat je veel van deze dingen niet eens meer wilt hebben.

    Je kunt een tijd bijhouden waar je precies je geld aan uitgeeft, om zo te bekijken op welke manieren je geld kunt besparen. Koop je je dranken altijd op je werk? Wat zou je maandelijks besparen als je je eigen drank mee zou nemen? En dat magazine wat je eigenlijk niet meer echt leest, kun je dat niet opzeggen?  En moet je al die boeken zelf kopen of kan je ook af en toe eens naar de bib gaan.

    Het helpt om je psychisch los te koppelen van 'spullen'. Hecht meer waarde aan vriendschap, liefde, natuur en plezier maken. Het is keer op keer aangetoond dat materiele duurdere zaken niet echt gelukkiger maken.

    Stap 2: Verdien meer geld

    De moeilijkste stap. Hoe kun je meer geld verdienen? Om rijk te worden is het belangrijk om meer geld te verdienen. Je kunt je zinnen zetten op een promotie op je werk, een nieuwe baan zoeken, opslag vragen of bijklussen. Je kunt een weblog bijhouden over een van je hobbies, een webshopje beginnen, een adviesbureau beginnen of wat dan ook.  Het zal je even uit je comfortzone halen, maar daarna heb je weer meer comfort.

    Heb je passies die je op de één of andere manier kunt omzetten naar een bedrijfsactiviteit? Vaak kun je best iets leuks bedenken met wat hulp van vrienden en familie. En met het internet aan je vingertoppen kun je vrij snel een bedrijfje beginnen.

    Spaar daarbij 20% van je inkomen en bouw reserves op. Bovendien kun je experimenteren met het doen van investeringen of beleggingen. Laat geld voor je werken, gebruik dat wat je hebt als hefboom om meer te krijgen.

    Stap 3: Geef je geld doelgericht uit

    Zorg dat je doelen stelt die ergens op slaan. Rijk zijn is niet '2 miljoen op de bank hebben', hoewel veel mensen er wel zo over denken. Rijk zijn is voor veel mensen eigenlijk 'drie keer per jaar op vakantie, wekelijks uit eten, een huishoudster in dienst nemen, een mooi huis met luxe badkamer, een nieuwe auto etc.'.

    Wat zou je graag willen doen, kunnen, zijn en bereiken? Wil je wonen in een mooie boerderij? Bekijk wat je dit maandelijks zou kosten aan hypotheek. Wil je daarbij ook nog twee keer per week uit eten kunnen en bovendien rijden in een nieuwe auto? Bereken dan wat je daar maandelijks voor kwijt zou zijn.

    Je kunt je 'rijke lifestyle' gewoon berekenen. Aan de hand van deze berekeningen kun je financiële doelen stellen die je kunt bereiken. Zo kun je tot de conclusie komen dat je 120 euro per dag moet verdienen om je ideale 'rijke' leven te leven.

    Rijkdom is relatief, het gaat er niet om hoeveel geld je hebt maar hoe rijk je je voelt! Wil je meer leren over rijk leven en betere lifestyle? Dan is de businessclub een absolute aanrader.  Maak kennis met de businessclub via de zeven tips die je gratis in je mailbox krijgt: klik hier om de tips te ontvangen en kennis te maken met de businessclub

    05-10-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (25 Stemmen)
    07-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle wegen leiden naar Rome
    Je kent vast wel het gezegde dat vele wegen naar Rome gaan.
     
    Het betekent dat je op verschillende manieren tot een bepaald doel kunt komen.

    En dan is er het gezegde dat het om de reis gaat niet om de bestemming.
     
    Nu, volgens mij gaat het ook om de bestemming, maar goed.
     
    In elk geval zijn er altijd verschillende paden die je kunt bewandelen.
     
    Een pad brengt je snel naar je bestemming met weinig ervaringen of gebeurtenissen.
     
    Een ander pad duurt langer maar geeft je meer ervaringen onderweg.
     
    Soms zijn mensen teleurgesteld omdat ze hun doel niet sneller hadden bereikt.
     
    Maar ze vergeten dan de ervaringen en lessen die er in de tussentijd waren.

    Sommige mensen beperken de ervaringen die ze kunnen beleven voortdurend,
     
    terwijl die de reis net boeiender maken.
     
    Er is dus geen falen in je leven alleen maar kansen om te leren en te ervaren...
     

    07-09-2008 om 20:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (42 Stemmen)
    04-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte financiele situatie en tijdsdruk maakt Belg ongelukkig
    Met hun studie 'Het grootste geluk' leggen Elchardus en Smits een aantal factoren bloot die (on)geluk bepalen.
    Het cliche dat geld niet gelukkig maakt, is volgens Elchardus en Smits klinklare onzin. 
    Een behoorlijk inkomen is zo goed als een voorwaarde voor geluk.  Wie worstelt met een slechte financiele situatie is in 62% procent van de gevallen (zeer) ongelukkig.  Bij de mensen met een rooskleurige financiele situatie is in ruim 70 procent (zeer) gelukkig.  Kunnen sparen op het einde van de maand of een woning bezitten bevordert het geluk.
    De studie stelt ook een duidelijke relatie vast tussen studieniveau en geluk.  Langer studeren maakt opvallend gelukkiger.
    Meer over deze studie vind je in het boek "Het grootste geluk"  van Mark elchardus en Wendy Smits, Lannoo Campus.

    Wat is voor u belangrijk om u gelukkiger te voelen?  Vul links de poll in,  ook onderaan vind je nog een poll.

    Naar school gaan levert je een job op met een gewoon inkomen, levenslang leren levert je een fortuin.
    Leer je eigen inkomen maand na maand verhogen met de zeven gratis tips.

    04-09-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (37 Stemmen)
    17-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durf te gokken

    Niets is zonder geluk en toeval.

    Ieder aspect van je opleiding en carrière is beïnvloed door de grillen van het lot.  Geweldige banen worden ontdekt of blijven onopgemerkt, afhankelijk van wie de advertenties van die dag leest. Nieuwe kansen worden gegrepen of gemist, afhankelijk van wie er aandacht aan besteedt.  Toch moet je je erbij neerleggen dat resultaten onzeker zijn en je realiseren dat het toeval in je voordeel, maar ook in je nadeel kan werken.  Hoe meer je je best doet, hoe groter echter de  kans op een positief resultaat.

    Carrièreanalisten hebben ontdekt dat 83% van de professionals die midden in hun carrière zitten van mening is dat toeval en geluk een grote rol hebben gespeeld in hun uiteindelijke carrièrepad en dat zij het belangrijk vinden om te blijven openstaan voor onverwachte kansen die zich kunnen voordoen.

    Dus focus op de positiviteit en sta open voor opportuniteiten en lees ook eens de zeven tips om uw maandelijks inkomen te verhogen : klik hier

    17-08-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.denk positief
    Voor je succes hebt kom je
    een bepaald percentage van mislukkingen tegen.
    Trek het u niet aan wanneer dit gebeurt,
    maar denk positief en ga vooruit.

    Success demands a certain percentage of failure.
    When it happens, shrug it off, think of the positives
    and go forward.

    Nog tips om vooruit te gaan!

    17-07-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    08-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom komen en gaan bepaalde mensen in je leven
    Mensen komen in je leven om een bepaalde reden,
    Een seizoen of een heel leven.
    Als je weet om welke reden het is, weet je wat je voor die persoon kunt doen.
    Als iemand in je leven is om een reden, is het gewoonlijk omdat je een behoefte hebt geuit.
    Ze zijn gekomen om je te helpen door een moeilijkheid heen, je te begeleiden met ondersteuning en je fysiek, emotioneel of spiritueel te helpen.
    Ze lijken door het universum gestuurd en dat zijn ze ook.
    Ze zijn er om een reden waarvan je het nodig vind dat ze er zijn.
    Dan, zonder dat jij iets verkeerd doet, of op zomaar een moment, zegt of doet deze persoon iets om de relatie te beëindigen.
    Soms gaan ze dood, soms lopen ze weg.
    Soms keren ze zich tegen jou en dwingen je tot een standpunt.
    Wat we ons dan moeten realiseren, is dat aan onze behoefte is voldaan, onze wens is vervuld, hun werk is gedaan.

    Het gebed dat je opzond is beantwoord en nu is het tijd om verder te gaan.

    Sommige mensen komen in je leven voor een seizoen, omdat het jouw beurt is om te delen, te groeien of te leren.
    Zij brengen je een ervaring van vrede of ze brengen je aan het lachen. Ze kunnen je iets leren dat je nog nooit gedaan hebt.
    Ze geven je gewoonlijk een ongelooflijke hoeveelheid vreugde.
    Geloof het , het is echt , maar slechts voor een seizoen.

    Relaties voor de duur van je leven, leren je levenslessen, dingen waar je op kunt bouwen om zo een solide emotionele fundering te hebben.
    Het is jouw taak de lessen te accepteren.
    Hou van die persoon en stop wat je hebt geleerd in alle relaties en situaties van je leven.
    Men zegt: 'Liefde is blind maar vriendschap is helderziend'.

    08-07-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    24-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Los problemen op voor anderen

    Een persoon in eender welke business of job
    is niets meer dan
    iemand die problemen oplost voor anderen,
    vrijwillig, voor een tegendienst of tegen betaling,
    Wil je meer betaald worden,
    los dan problemen  op voor een grotere groep mensen.


    Solve Problems For People

    A person in any business or job
    is nothing more than
    someone who solves problems
    for people at a profit or for pay.
    To get paid more,
    solve problems for more people.

    succes

    24-06-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (71 Stemmen)
    05-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Succes

    Wie denkt dat hij verslagen is is ook verslagen.

    Wie denkt dat hij het niet durft, durft het ook niet.

    Wie wil winnen, maar denkt dat hij niet kan winnen,

    Die zal vrijwel zeker ook niet winnen.

     

    Als u denkt dat u zult verliezen, verliest u ook.

    Velen kunnen het u vertellen en voordoen:

    Succes begint met de wil om iets te bereiken,

    Het is een kwestie van mentaliteit.

     

    Als u denkt dat u overtroefd wordt, dan is dat zo.

    Om te kunnen stijgen, moet u ook in gedachten ver reiken.

    U moet zeker zijn van uzelf,

    Voordat u een prijs kunt winnen.

     

    De strijd wordt niet altijd gewonnen

    door de sterkste of de snelste.

    Vroeg of laat blijkt dat degene die wint,

    degene is die denkt dat hij kan winnen!


    meer tips : klik hier

    05-06-2008 om 00:00 geschreven door kruidje  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (29 Stemmen)




    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    ayrtonjudo
    www.bloggen.be/ayrtonj
    Wil je actief leren je inkomen verhogen kom dan naar onze businessclubs er is er altijd wel een in je buurt.
    Deze maand: schrijf je in op de gastlijst
    Gent, Antwerpen, Aalst.
    Voor meer info bel 093488775 of 0486487197
    Debusinesscoach

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 07/02-13/02 2011
  • 01/02-07/02 2010
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 01/01-07/01 2007

    Gastenboek
  • cialis australia forum
  • compre muestras de cialis
  • generic daily cialis online
  • recommended store for cialis
  • cialis barato online

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs