Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Toby Alderweireld vindt het “niet aangenaam” dat Rode Duivels net nu tegen Denemarken spelen: “Het kan op twee manieren gaan”
 • Wat een monster: Romelu Lukaku ontbloot de spieren in extra trainingssessie met Dries Mertens
 • Christian Eriksen laat pizza naar ziekenhuis komen en “mag woensdag naar huis” na hartfalen op EK
 • Racisme op het EK? Voetbalbond Noord-Macedonië vraagt UEFA om straf voor Oostenrijker Marko Arnautovic
 • Van Aert werkt zich te pletter richting de Tour, maar: “We mogen nu nog geen verwachtingen hebben voor Wout”
 • Belgian Cats gearriveerd in Straatsburg voor EK basketbal
 • Nu al de beste ooit? Vijf vragen over Novak Djokovic na zijn negentiende Grand Slam-zege
 • Het BK tijdrijden, jarenlang een kampioenschap in de marge: “Een Belg die wilde tijdrijden, was een lastpost”
 • Aanklagers ondervragen laatste verpleger van Maradona
 • Maurine Ricour focust op kortere werk: ”Hoge ogen gooien op EK”

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  15-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe blog, eindelijk terug !
  Dag ouders, spelers en vrienden !

  Na enige afwezigheid - wegens geen tijd meer - zijn we er terug met mijn persoonlijke ploegblog. De naam werd veranderd, omdat anders elk jaar de het url-blogadres moest veranderd worden. Nu dus niet meer.

  De blog moet nog terug ge-update worden, maar dat volgt allemaal wel in de komende weken. Het blogadres staat trouwens ook bij "links" op de hoofdwebsite van KVC Veerle.

  Als je naar het uur kijkt, rechts onderaan deze tekst, dan zie je hoe druk ik het heb, want een doorsnee mens ligt nu al lang in dromenland...

  Greetz,
  En tot de volgende !

  The Maxtouch.

  15-09-2011 om 01:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint-Dimpna-Veerle
  Zaterdag speelden onze gasten in en tegen St. Dimpna. Dit op een keihard betonnen veld, waar mooi voetbal niet op mogelijk was. St. Dimpna was als ploeg veel beter dan toen we er tegen voetbalden de eerste match van het seizoen. We hadden het niet onder de markt en zagen dadelijk dat het niet zo simpel was om te winnen. Bovendien kwam St. Dimpna dan nog eens lullig op voorsprong via een afgeweerd schot op onze verdediger en zo van richting veranderde en in doel verdween.  Veerle ging op zoek naar de gelijkmaker, maar de combinaties waren echt moeilijk op dit veld. Net voor rusten lukte het dan toch en hingen de bordjes in evenwicht. 1-1.

  De tweede helft ging Veerle resoluut voor winst, maar scoren lukte niet. Dat er niet veel doelpunten meer zouden vallen had iedereen al door, maar zo'n 10 minuten voor tijd lukte Veerle er na hoekschop dan toch in de 1-2 aan te tekenen, meteen de eindstand.

  Jill is er de volgende trainingen en matchen misschien niet meer bij, wegens kwetsuur aan de hiel. Een kwaal waar ook Ilian nog wat last van heeft.

  Dinsdag hebben we nog getraind en dat gebeurt donderdag ook nog. Daarna zijn er nog slechts 1 training (volgende dinsdag) en 3 matchen. Nu zaterdag tegen Beekhoek thuis, dan naar Houtvenne (zonder mijzelf) en we sluiten thuis af tegen Ezaart.

  Ondertussen ben ik nog bezig met de trainerscursus B, die normaal eind mei afloopt en ga ik vanaf het najaar zelf doceren aan de Bloso/VTS-school. Ik weet naast mijn job en het trainen dus nog wat doen...

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  30-03-2011 om 22:38 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achterstand-info
  Ja, ik weet het, ik sta serieus achter met mijn blog. Waarschijnlijk is dit te wijten aan te weinig werk.... Ik moet er eens dringend tussenuit, want ik klop overuren. Waarom ? Mijn job (+/- 10u per dag), trainingen (voorbereiding en training geven), gevorderde trainerscursus B + de zaken die ik er rond moet doen. Technische trainerscursussen en clinics. Website KVC Veerle onderhouden, thuiswerk (de kabouterkes komen hier ook niks doen hé...) enz.

  Maar kom, ondertussen hebben onze gasten dus wel gevoetbald.

  Tegen Lierse speelden we in februari op het A-terrein 4-4 gelijk, nadat we met 4-2 voorstonden. We waren de betere ploeg, maar door wat pech en concentratieverlies werd het nog gelijk. Michiel is gekwetst aan de voeten en is al even out.

  Een week later tegen en in Mol, stonden we na 20 minuten 2-0 achter. Toch waren wij de betere ploeg met de beste kansen. Alleen, we maakten de kansen niet af en Mol kwam 2 keer door en deed dat wel. Dat is voetbal. Ilian moest met een pijnlijke hiel nog even van het veld, maar kon de tweede helft toch nog spelen. Uiteindelijk maakten we nog eerst nog de 2-2 om alsnog via een mooie actie van Ben met 2-3 te winnen.

  In Herselt gingen we met 0-6 winnen, al vond ik Herselt niet zo slecht spelen. Echte kansen kregen ze echter niet. Rune schoot hier bijzonder scherp met 5 doelpunten.

  14 dagen geleden was er de match tegen RH Sportief. Omdat er mollenklemmen op het A-terrein stonden, moesten we uitzonderlijk op het C-terrein sjotten. (en dat nooit meer !). Op dit patattenveld kan onze ploeg niet combineren en was het RH Sportief, dat hiervan profiteerde met hun grootte en ander soort voetbal. Maar al bij al speelden we hier geen goede match. We hadden wel meer kansen dan de bezoekers, maar scoren lukte niet en dat deden de bezoekers dan weer wel, waardoor het 1-2 werd.

  Vorige week moesten we dan weer terug tegen KFC Mol. We speelden een schitterende partij en wonnen dan ook verdiend met 4-3. In het begin van de tweede helft viel een sterk spelende Ilian uit, na een stamp op zijn knie. Gelukkig viel het achteraf nog mee.

  Volgend weekend spelen we tegen en in St. Dimpna om 10.30u.

  Iedereen heeft een programma meegekregen, zodat iedereen weet hoe het einde van het seizoen afloopt. Competitie, trainingen, tornooi's enz.

  Nu heb ik nog veel werk met de trainerscursussen. Ik hoop dat het vlug achter de rug is, want het brengt veel werk mee. Les, voorbereidingen, logboek, opstellen trainingen, stage, examens theorie en praktijk enz.

  We hebben nog 4 matchen voor de boeg, gaan samen met het team nog eens op stap, dan komen er 4 tornooien aan en de eindeseizoensbarbecue.  Op 2 juni , met OH Hemelvaart is het lange seizoen dan pas ten einde op ons eigen tornooi in Veerle.

  Tot de volgende !

  Greetz,

  The Maxtouch.  24-03-2011 om 00:51 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Balen en Tongerlo-Veerle
  3 weken geleden verloren onze gasten zwaar van St. Vorst. Na de match hoor ik waarom ons team zo mak was, wat ik ook al in de warming-up had gezien. De hele ploeg was 's nachts gaan slapen na een intensief feestje met 3u zwemmen, atletiek en acrobatie.... Het was er de eerste helft aan te zien. Maar..., als we de eerste helft verloren, dan wonnen we wel de tweede helft, want daar scoorde Veerle als enige..., of hoe je het positief kan bekijken... Een uitbrander kan ook bij jonge gasten soms wonderen doen...

  2 weken geleden, terug wat op niveau en zonder voorafgaandelijke feestjes, wonnen onze gasten op het A-terrein van Veerle thuis tegen Balen met 10-1. Nochthans waren we maar met 7, want Arthur, Seppe, Michiel en Tuur waren ziek. Om tot 8 te komen, deed Tibeau van de B-kes met ons mee; We waren, net als in Balen, toch een maatje te groot. Omdat de B-kes geen volk hadden (3 spelers konden maar blijkbaar) en omdat we Balen niet met een forfait wilden huiswaarts sturen, speelden een groot deel van onze gasten nog een 2de wedstrijd, samen met de B-kes Thibeau, Jochen en duiveltjes Cis en Owen. Ook zij wonnen die match met 8-1.

  Vorige zaterdag moesten onze jongens (en meisje) het opnemen tegen het sterke Tongerlo. Arthur was nog ziek en Michiel nog gekwetst, waardoor we met 9 speelden. Onze gasten zetten hun beste beentje voor en zetten Tongerlo meteen onder druk. Veerle had het meest balbezit en zat ook constant op de Tongerlo-helft. Toch kwam Tongerlo, tegen de gang van het spel in, met een cadeautje op voorsprong. Jan, die nog maar pas met keepen begonnen is, gaf de bal in de voeten van Tongerlo, terwijl Jarne kwam aangelopen om de bal in het spel te trappen. Een spijtig misverstand met een weggeefdoelpunt als gevolg.

  Maar omdat Veerle de betere ploeg was, kwam het dan ook verdient langszij via Yarni. 1-1.Tot dan verliep alles vrij normaal, maar dan begint een onvoorstelbare soap. Jan pakt een Tongerlo-bal in de hand. Een Tongerlo-speler botst de bal opzettelijk terug uit zijn handen en de bal wordt binnengetrapt. Fout op de keeper....euh...., doelpunt zegt de jonge scheids... Onze gasten zijn door dit onrecht wat aangeslagen en voor ze het beseften stond het ineens 3-1.

  Toch zorgde de gezonde inzet en agressie van ons team ervoor dat gerechtigheid geschiedde en we knokten ons terug naar 3-2 via Ben en ook naar 3-3. We voelden dat we het laken naar ons trokken, en trapten de 4-3 ei zo na binnen, ware het niet dat een Tongerlo-speler als een volleerd keeper de bal uit doel hield...., waarbij er niet eens een vrijschop voor werd gegeven of een aanmaning, nee..., gewoon verder doen. Weer een domper voor onze jongens, die op dat moment eigenlijk hadden moeten voorstaan met 2-3 of 2-4. Tongerlo moest en zou winnen, zo was blijkbaar vooraf al bepaald. Na een "zogezegde fout" voor het Veerle-doel (niemand had iets gezien), mocht Tongerlo dan de 4-3 maken na een vrije trap. Onze jongens zaten in zak en as na al dit gemanipuleer, maar haalden nog eens alles uit de kast, op zoek naar eerherstel. Maar bij een  lange bal van Tongerlo naar voren (weg is weg, want Veerle was weer aan het drukken), mocht een Tongerlo-speler de bal met zijn hele arm controleren en naar zijn voet brengen om dan vervolgens rustig te scoren. Iedereen verwachtte een hands-fluitsignaal, maar dat kwam er niet, zodat er 5-3 op het bord stond. Op het Tongerlo-bord wel te verstaan, want op dat van ons stond wel iets heel anders....

  Om vlug te vergeten dus. We zullen wat psychologisch oplapwerk hebben met de gasten, want spijtig genoeg gebeuren er soms van die vreemde dingen en probeer dat maar eens uit te leggen...

  Bedankt vrienden dat jullie onze gasten, ouders en supporters een "fijne" voetbalnamiddag hebben gegeven en proficiat met het voorbeeld dat jullie geven aan jullie team. Ze zullen er veel uit leren voor de toekomst.

  Iedereen kan fouten maken en er kan al eens iets gebeuren, maar dit sloeg alles. En dat bij gasten van 10 jaar waarbij niet winnen, maar voetballen (volgens de juiste regels weliswaar) moet centraal staan.

  Enfin, er zijn nog veel ergere dingen in het leven, zoals sterven op je 38ste en 2 kleine kids moeten achterlaten. Case closed dus.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  15-02-2011 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugronde
  Hallo iedereen,

  Het is even geleden, maar het voetbal heeft ook lange tijd stilgelegen. Ondertussen hebben we onze eerste match, na alle afgelastingen, tegen Ramsel gespeeld. Het werd 4-2, nadat onze gasten de eerste helft met 3-0 hadden voorgestaan. De tweede helft kregen onze jongens nog tal van kansen, maar keeper, 2x lat en pech, hielden ons van een ruimere score. En in plaats van uit te lopen na de 3-0, kwam Ramsel 2x door en scoorde. Jan Note maakte zijn "competitie"-debuut als keeper.

  Op zondag speelden Benjamin en Tuur ook nog (heel goed) mee met de miniemen, want die hadden weinig volk owv oa sneeuwklassen.

  Volgende zaterdag hebben we de derby tegen St. Vorst in Vorst. Samenkomst : 10.30u aan de Vinea. De match is om 11.30u. Ik heb gemerkt dat het ook voor onze gasten belangrijk is om goed op tijd aanwezig te zijn. Het neemt de druk wat af, want als je maar net op tijd bent, is het rushen en worden ze enorm zenuwachtig. Zo hebben ze rustig de tijd om zich voor te bereiden en op te warmen.

  Ondertussen ben ik zelf terug bezig met een gevorderde trainerscursus, Getuigschrift B in Tessenderlo en met een cursus "Technische trainingen" in Maasmechelen. Dit allemaal om onze gasten nog beter te leren voetballen uiteraard !

  Dinsdag hebben we met 7 getraind, want er zijn wat probleempjes : Michiel heeft voetproblemen, Arthur verstuikte zijn voet, Rune was nog ziek en Jill heeft haar zwemtraining. Jan heeft zijn eerste keeperstraining gehad. Donderdag terug training op het normale uur.

  Vanaf volgende week terug training op maandag.

  Tot de volgende, greetz,

  Marnix.

  26-01-2011 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Herselt
  Na 2 "mindere" wedstrijden, moesten onze gasten nog eens uitpakken met goed voetbal. En dit op het grote A-terrein. De eerste helft begon niet goed nochtans. Zoals de zoveelste keer, kwamen we weer 0-1 achter... Beide ploegen waren mekaar waard, en wij speelden weer niet zoals het moest. Toch kreeg Herselt niet veel kansen meer en probeerden wij de scheve situatie recht te zetten. We scoorden dan ook de 1-1, wat meteen ook de ruststand was. Ondertussen waren we wel Arthur verloren met een liesprobleem en ook Jarne moest aan de kant na een trap op de voet.

  Na de rust, kwamen onze mannen met een andere mentaliteit uit de kleedkamers. De levieten waren tijdens de rust gelezen en blijkbaar hadden ze het goed opgepakt, want ons team stormde naar voor en drukte Herselt tegen hun eigen doel. Nochtans hadden we nu geen reserven meer na het uitvallen van Arthur en Jarne. Alleen scoren is voor ons de laatste weken meer en meer een probleem geworden. Maar ook het feit dat de keepers van de tegenstrevers steeds beter worden heeft hiermee te maken, want ook zij beletten ons om te scoren. Na die vele druk, bezweek Herselt en ging Veerle er op en erover. Het werd 2-1 en 3-1. Herselt kwam niet meer over de helft en het was nu enkel éénrichtingsvoetbal. Maar verder uitlopen lukte ons niet. Tot Herselt één rake counter lukt en meteen onze gelegenheidsdoelman klopte. 3-2, en match nog niet gespeeld. Veerle bleef echter drukken en drukken en het voetbal was veel beter dan de eerste helft, bij wijlen heel goed zelfs. Zo kwamen we dan toch nog op 4-2, en dat was meteen ook de eindstand.

  Deze week trainden we maandag zonder de 2 gekwetsten en donderdag stonden we in de kou op een zeer drassig veld. Alle spelers hadden ijsklompen van voeten...., maar we hebben veel gelopen.

  Zaterdag is RH Sportief de tegenstander. Een goede ploeg is me verteld. Het meteen ook de laatste match van de heenronde. Aftrap om 10.30u. Vinea om 9.30u.
  Arthur en Jarne zijn onzeker, en Ben zat normaal in Engeland, waardoor we met 7 waren. Maar vandaag bericht gehad dat Ben toch kan. Ik veronderstel Jarne ook, aangezien die op school al meevoetbalde. Bij Arthur is het nog afwachten, maar die heeft alvast een weekje echt gerust, want niet getraind en op school ook niet bewogen, dus dat is al positief.

  Volgende week trainen we op maandag en woensdag, want woensdag 1 december komt Sinterklaas op bezoek ! Op vrijdag 3 december hebben we onze Quiz-avond in de kantine (20u) en zaterdag hebben we spaghetti/frikandellenavond voor de jeugd in de kantine. (18u).
  Allen daarheen. Inschrijven voor Spaghetti/frikandellen kan zaterdag (ik geef papiertje mee), en alle info staat ook op onze website www.kvc.veerle.be. (bij jeugd en agenda).

  Greetz en tot zaterdag.
  The Maxtouch.

  26-11-2010 om 08:45 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SK Lierse - Veerle
  Onze ploeg moest het opnemen tegen Lierse op een slijkveld. Veerle was de eerste minuten hetgevaarlijkst, en kon tot tweemaal toe op voorsprong komen, maar lat en keeper hielden dit tegen. En dan gebeurt het natuurlijk aan de overkant. Eén aanval van Lierse en pats binnen. In plaats van 0-2 stond het 1-0. Veerle schoot nogmaals tegen de lat en opnieuw bij de tegenaanval scoorde Lierse. Toch konden we bij rusten terugkomen tot 2-2, na een stevig offensief. De tweede helft ging het wat minder, maar Lierse mocht te gemakkelijk weer scoren. Uiteindelijk scoorde Lierse enkel het laatste doelpunt volledig zelf. De overige doelpunten kregen ze van ons te makkelijk cadeau. Eindstand : 5-3.

  De wedstrijden van 13 november zijn afgelast. We moesten tegen KFC Mol. Nu wordt het nogmaals thuis tegen Herselt. Maandag en donderdag is het training, hopelijk bij iets beter weer....

  Tot de volgende.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  13-11-2010 om 01:19 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Tongerlo
  Onze ploeg moest het zaterdag opnemen tegen Tongerlo, waarvan we wisten dat het een goed team was. Reserven hadden we nu juist niet, want Seppe en Benjamin waren afwezig. De eerste 10 minuten was het een gelijkopgaande match, maar dan kwam het tempo en de verbetenheid bij Tongerlo opzetten, waardoor de druk sterker werd. Toch opende Veerle de score en stond het 1-0. Tongerlo bleef dreigen en Veerle hielp nog een handje, zodat ze via 2 cadeaus van ons op 1-2 kwamen, meteen ook de ruststand. De tweede helft ging Tongerlo fors door en moesten we steeds achtervolgen. Bij ons was er te weinig tempo, speelden we te ver van onze man en lieten we Tongerlo te veel rondtikken. Tongerlo was wel heel stevig (!) en er waren jongens bij die gewoon veel harder liepen dan wij. De laatste 10 minuten speelden we nog met 7, nadat Jill het terrein verliet. Uiteindelijk liepen we onze eerste nederlaag van het seizoen op, en werd het 3-6.

  Het feit dat we zonder keeper zitten, wordt bij een sterke tegenstander steeds duidelijker. Zelf moeten we terug meer trainen op snelheid en stevigheid, want we wonnen weinig duels en we hadden het moeilijk om sommige spelers te volgen.

  Dat we eens verliezen maakt niet uit. We weten tenslotte ook hoe het komt en zo kunnen we er aan werken en verbeteren. Het keepersprobleem kunnen we op korte termijn natuurlijk niet oplossen, want ook al speelden we niet zo goed..., met een echte vaste keeper verliezen we niet.

  Op naar zaterdag voor de match tegen SK Lierse die is bijgekomen. (We waren normaal vrij). 12.30u is de match, 11.15u Vinea, want het is een eind rijden en er zijn ook werken aan de gang.

  Donderdag 11 november is er onze Steakdag in het buurthuis in Veerle-Heide. Schrijf jullie in !!

  Greetz,
  The Maxtouch.

  05-11-2010 om 09:05 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  28-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbr. Balen - Veerle en meer
  Na de zware match tegen Vorst hebben we nog 2 keer stevig getraind. Dat was er blijkbaar zaterdag tegen Balen al aan te zien. Onze ploeg won met.....0-17. De eerste helft had Veerle tal van kansen, maar een goede Balen-keeper weerde elk gevaar af. Uiteindelijk moest die zich toch gewonnen geven en Veerle liep verder uit tot 0-6. Keeper van dienst, Michiel was niet moe...

  De tweede helft, met nu Arthur in doel, schudde ik ons team wat door elkaar, waarbij de offensieve spelers in de defensie stonden en de defensieve spelers mee naar voren gingen, kwestie om onze gasten wat op andere plaatsen de kans te geven en ook Balen wat meer in het spel te laten komen. Helaas, het liep voor Balen niet echt beter en bij ons ging het heel vlot.

  Het feit dat onze spelers polyvalent geworden zijn, doordat ze op verschillende posities worden gezet bij matchen en trainingen, rendeert zeer goed. We zagen weinig verschil in resultaat met de andere opstelling. Dat is altijd goed voor later wanneer het pas écht duidelijk wordt welke speler op welke positie het best tot zijn recht komt.

  We bleven dan ook scoren aan de lopende band, en zo eindigde de match op een 0-17.

  Natuurlijk moeten we hieraan niet teveel conclusies trekken, maar we speelden het balletje wel goed rond. Alleen -ondanks deze uitslag- moeten we de kansen nog beter benutten. Eigenlijk zouden we een paar keer tegen provinciale ploegen moeten spelen, kwestie van grotere tegenstand te hebben. Ik ga dan ook eens uitkijken of dit niet mogelijk is. (oa. Exc.Vorst, Balen, Lierse, Geel-Meerhout); Zelf wil Veerle in de toekomst terug op provinciaal niveau spelen. Door een samenwerkingsverband aan te gaan in Laakdal zijn de accomodatie voorwaarden ruimschoots voldaan, maar ook het spelersaantal is van belang. Bovendien moet je ervoor zorgen dat je ploeg er ook voor in staat is ! Als ik hoor dat Vorst en Balen er provinciaal niets van bakken, dan is het ook absurd om persé provinciaal te willen voetballen... (Wordt dus vervolgd)

  Zaterdag spelen we thuis tegen Tongerlo A. Eén van de betere ploegen in de reeks. We gaan vanaf nu ook terug op een groter terrein spelen. Nee, niet dat van vorig jaar, want dat is om te verongelukken en daar laat ik onze gasten niet op spelen. Dat is ook de reden waarom we voorlopig op het kleinere trainingsveld speelden. Nu gaan we (na bestuursoverleg) op het B-terrein spelen, naast het A-terrein. Normaal spelen daar de scholieren gelijk met ons, maar als zij thuis voetballen, verhuizen ze naar het A-terrein. Het B-terrein is een pak groter. Iets (niet veel) breder dan nu, maar veel langer ! Zo krijgen onze gasten meer ruimte en zullen we (normaal) ook mooier voetbal zien.

  Nadeel is dan weer dat alles (doelen en potjes) weer moet klaargezet worden en dat er geen lijnen op het veld zijn... (Liefhebbers om hieraan te helpen zijn dus welkom). Ikzelf ben ten laatste om 12.15u daar.

  We hebben maandag het terrein al wat verkend, want het zal weer aanpassen zijn. Donderdag gaan we er nog eens een lap op geven om de (langere) looplijnen in te oefenen. Ook op corners/stilstaande fases wordt getraind, want daar wordt veel te weinig op gescoord.

  PS : Mag ik aan de spelers/ouders ook vragen om voor de nodige stiptheid te zorgen voor aanvang van de matchen en trainingen.
         Zo kunnen we samen gedisciplineerd starten en moet alles ook maar één keer worden uitgelegd. Graag ook altijd verwittigen als een speler 
         niet kan komen trainen of match spelen. De meesten doen dit, maar niet allemaal....
         Een sms volstaat, tenzij het écht last minute is, dan liever bellen.

  Voor match thuis : 12.25u aanwezig. Het is verplicht om een half uur op voorhand aanwezig te zijn. (KBVB-regel). Die 5 minuten ervoor, zijn er opdat we dan zeker allemaal samen om 12.30u in de kleedkamers zijn.

  Voor training : 18.10u aanwezig. Zo kunnen we stipt om 18.15u starten.

  Bedankt.

  Tot zaterdag.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  28-10-2010 om 09:56 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  20-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle- S. Vorst

  Onze ploeg heeft het weer goed gedaan zaterdag tegen een sterk St. Vorst. 4-4 werd het in een spannende wedstrijd. Vorst was voetballend misschien wel de betere ploeg, maar wij hebben het toch maar weer gedaan op karakter. We kwamen 0-1 achter, maar bogen dit om naar 2-1 en met de rust stond het 2-2. De tweede helft liepen we zelfs tot 4-2 uit. Het was een zenuwslopende strijd voor het publiek en spannend tot op het einde. Vorst kwam nog sterk terug, en de match eindigde dan ook op 4-4. Volgende week staat de verplaatsing naar Balen op het menu.

  Ondertussen ben ik nogmaals geopereerd...neen, niet aan mijn knie, maar aan mijn middenvinger om wat ballast te verwijderen. Dat vingerke moet nu stijf staan tot 18 november...  2010, een jaar om snel te vergeten ! Welkom 2011...!

  Greetz,
  The Maxtouch.

  20-10-2010 om 22:13 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-St. Vorst
  Vorige zaterdag was het veel te vroeg voetballen bij onze gasten (9.30u), want het was niet goed. Ramsel was vinniger, steviger en gevaarlijker !
  Tegen de gang van het spel in, gingen wij nochtans met een 1-2 voorsprong de rust in. Ook na de rust was er niet veel beterschap, maar konden we de schade beperken en was het vooral Ramsel dat morste met de kansen. Enkele minuten voor tijd kreeg Ramsel dan toch wat het zeker verdiende, het maakte 2-2 gelijk en dat was vooral voor ons gevleid.

  Maandag hebben we dan stevig getraind om de kater wat weg te spoelen. De discipline was weer ver zoek...Nu ja, we waren niet verloren hé ! En..., ik kan best begrijpen dat ook wij eens een off-day kunnen hebben. Dus..., we komen er wel weer uit hé.

  Donderdag (vandaag), nog eens stevig getraind en onze gasten nog eens op de discipline gewezen. Het ging al een stuk beter. Dat is ook nodig om in goede omstandigheden naar de volgende match toe te leven, en dat is nu zaterdag tegen St. Vorst A thuis. Een zware opgave dus.

  Vandaag werd er ook afscheid genomen van onze clubspeler Ruben Voet. En dit in een massale aanwezigheid. Ruben was amper 20 jaar en kwam vorige week om in een spijtig ongeval. We dragen hem verder in ons hart.

  Tot zaterdag, 12.25u samenkomst, match 13u.

  Tot dan !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  14-10-2010 om 23:06 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Zammel

  Zaterdag hadden we Zammel op bezoek. Een sterk geheel, dus het was opletten geblazen. Jill en Seppe waren afwezig. Ben was twijfelachtig maar was toch van de partij. Jochen (van de eerstejaars), kwam -veiligheidshalve- onze rangen mee verdedigen.

  Jarne was gelegenheidskeeper van de eerste helft. Die eerste helft liep gelijkopgaand, al had Zammel zelfs de betere kansen. Toch werd er niet gescoord. Het bleef lang 0-0 en het was dus wachten op doelpunten. 5 minuten voor rust, lukte het dan bij Veerle toch. 1-0, na een mooie combinatie vanop rechts .

  De tweede helft waren er bij ons wat positiewijzigingen en het ging toen heel wat vlotter. Er kwam meer tempo in de match, vlottere combinaties en dat resulteerde in meer doelpunten. We drukten nu onze stempel op de wedstrijd en maakten het met mooi voetbal uiteindelijk af. Het werd zo nog 4-0. Op basis van de tweede helft zeker verdiend. Zammel kon nog één keer uitbreken, maar Ilian (keeper van dienst in de tweede helft), pareerde met de voet de eerredder.

  Proficiat jongens met deze overwinning en een pluim voor de tweede helft. Op naar volgende week, dan moeten we vroeg uit de veren, want dan sjotten we al om 9.30u in Ramsel ! De B-kes pas om 10.45u.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  04-10-2010 om 10:02 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Zammel
  Vandaag op training ontbrak Seppe. Die is er -net zoals Jill en Benjamin- zaterdag niet bij. Meer nog...., we zijn slechts met 7 ! Seppe en Jill hebben andere verplichtingen en Benjamin is gekwetst (knie). Het is te hopen dat we één of twee spelertjes van de eerstejaars kunnen krijgen. Maar..., ideaal is anders.
  Enfin, ook in deze situatie geven we er een lap op hé !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  01-10-2010 om 00:04 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ezaart - Veerle
  Donderdag trainden we met zijn zessen in de gietende regen, donder en bliksem. Na 2 schuilsessies, konden we alsnog een half uurtje ploeteren in de pleinvijver... Het waren enkel de Wijngaardboys, want die van de Schans waren op reis. Dan was het de dag ervoor beter weer ! Zelf zat ik toen op de koffie bij Bono in Brussel...

  Zaterdag speelden we dan in en tegen Ezaart. De B-kes hadden weer 1 man tekort, waardoor Ben met hen meedeed de eerste helft en Ilian de tweede. De eerste helft begon gelijkopgaand. Veerle creëerde enkele kansen maar kon niet scoren. Yarni (doelman van dienst) zag daarentegen niet veel ballen komen voor doel. Uiteindelijk konden we dan toch de score openen en liepen we net voor rust nog tot 0-3 uit. Ondertussen kregen we nog een wolkbreuk op onze kop, en bij die felle regen, kon Ezaart nog tegenscoren. We speelden niet slecht, maar het vlotte niet zoals we gewoon zijn. De tweede helft was heel wat anders ! Veerle kwam op toerental en begon vlot en mooi te combineren. Sommige jongens bereikten een hoog niveau, ook jongens waarvan ik het nu nog niet verwachtte. Veerle duwde het gaspedaal helemaal in en de goals vielen Ezaart nu om de oren. 1-4, 1-5, 1-6, 1-7, 1-8 en 1-9 !! Ezaart kon slechts éénmaal voor doel verschijnen, maar toen zat Rune (keeper 2de helft) er goed tussen. 2 doelpunten van ons werden nog (om onbegrijpelijke redenen) afgekeurd. Een puike prestatie van onze gasten en zeker die schitterende 2de helft !

  Volgende zaterdag komt Zammel op bezoek. Als ik de verslagen lees, geen makkelijke opdracht... Seppe is er dan niet bij, dus maar 1 reserve. Maar als we spelen zoals de tweede helft, dan komt het zeker wel goed !

  We trainen deze week nog op dinsdag (ipv maandag) en op donderdag.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  27-09-2010 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle - Houtvenne
  Onze ploeg deed het heel goed tegen Houtvenne. Michiel (keeper van dienst in de eerste helft) heeft niet veel werk gehad. Toch speelde Houtvenne goed mee, maar vooraan was er toch weinig gevaar. Wij daarentegen vonden de weg naar de netten beter, al duurde het toch lang vooraleer de score werd geopend. De partij was de eerste 15 minuten dan ook heel evenwichtig. Wij konden echter wél scoren, en liepen nog voor rust uit tot 3-0. De tweede helft moest Jill de ballen tegenhouden en zoals gewoonlijk had zij dan ook meer werk dan Michiel in de eerste helft. Maar de enkele kansen die Houtvenne kreeg, ranselde Jill keurig uit doel. Wij konden nog wel 2x scoren en zo eindigde de partij op 5-0.

  Penalties daarentegen moeten we toch eens leren zetten. Bij ons zei men vroeger : "Een penalty moet altijd binnen zijn...."

  Greetz,
  The Maxtouch.

  19-09-2010 om 11:12 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beekhoek-Veerle
  Onze gasten speelden een goeie wedstrijd tegen Beekhoek, dat een maatje te klein was. We stonden de eerste helft wel Michiel, en de tweede helft Tuur af aan de preminiemen B en Benjamin speelde de ganse wedstrijd met de B's samen met zijn duiveltjes-broer Owen. Zij hadden maar 5 man... Ondertussen worden ze getraind door Geoffrey Janssens (1ste elftal) en Jens Peeters (Reserven) en als vervanger Stef Laeveren (1ste elftal).

  De match dan. Veerle tikte de bal bij momenten goed rond en scoorde vlot. Toch moet ons tempo nog de hoogte in, zeker ook de snelheid van uitvoering, maar daar moeten we uiteraard aan werken. Rome werd ook niet op één dag gebouwd... Uiteindelijk wonnen we met 2-14, al is dat bijkomstig. Onze keepers van dienst (Arthur en Jarne), deden wat ze moesten doen, maar hadden niet veel werk. Toch een dikke proficiat aan onze gasten. Ze zijn blijven voetballen, en stonden de ganse match met 8, zodat niet kon vervangen worden. Goed voor de fysiek zeker...

  Volgend weekend is het terug thuis, tegen Houtvenne. Keepers van dienst zijn Michiel en Jill.

  Owen (broer van Benjamin), wordt overgeheveld van de duiveltjes A naar de preminiemen B. Normaal -als iedereen er is-, zijn die dan met 9.

  De wafelverkoop voor de jeugd was weer een succes. Bijbestellen kan nog altijd.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  14-09-2010 om 23:32 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-St.Dimpna
  Zaterdag speelden we onze eerste wedstrijd van de nieuwe competitie tegen St. Dimpna. Het spel was al veel beter dan in de voorbereiding. We hielden achteraan alles goed dicht, en vooraan konden we toch weer vlot scoren. Ben en Tuur waren de keepers van dienst. Een goede start dus, maar we moeten uiteraard blijven werken om progressie te maken. De ruimten nog meer benutten, snelheid, vrijlopen, aanbieden, goede passing, eigen acties, noem maar op. Enfin, onze eerste match was zeker niet slecht. Zo verder doen en nog beter is de boodschap ! Eindstand : 6-1.

  Volgende week spelen we tegen Beekhoek A om 13.30u. Samen aan de Vinea om 12.15u.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  06-09-2010 om 22:36 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Keiberg
  Wat een klucht gisteren.... Onze mannen moesten het tegen Keiberg opnemen. We hadden voor de gelegenheid eerstejaarskeeper Dylan in doel en 3 reserven. We hadden afgesproken om 2x 35 minuten te spelen omdat er veel reserven waren. We speelden niet echt super, teveel op een hoop, maar we waren toch een maatje te groot voor Keiberg. Zo liepen we uit tot 5-1. Tot er plots een opstootje was tussen een Keiberg-speler en één van ons. De scheids, de trainer en vele andere mensen hadden niets gezien, maar het zat er wel degelijk op. De meest volwassen procedure is dan de 2 van het veld halen en wedstrijd verder spelen. Maar nee, de trainer van de tegenpartij vond het nodig om gewoon te stoppen en huiswaarts te keren. (het was nog maar de eerste helft !!). Proficiat voor de sportiviteit, proficiat voor het egoïsme tegenover de spelertjes en hun ouders, want die hadden niets te zeggen. Als er voor elk opstootje een match moet geschorst worden, dan wordt er niet veel meer gevoetbald in Belgie, Europa, de ganse wereld. Enfin, eigenlijk hoeven we hier niet veel woorden meer aan vuil te maken...
  A propos..., de beweringen van meneer de trainer over onze speler die begonnen is, staan haaks tegenover anderen die het hebben gezien, want blijkbaar was het de Keiberg-speler die eerst uitdaagde en stampte, waarna reactie van onze speler.... Maar ja, als egoïstische trainer zie je natuurlijk alleen wat je zelf graag wilt zien... Einde verhaal.

  Nu vrijdag, 3 september is het wafelverkoop voor de jeugd door onze preminiemen. Alle preminiemen die kunnen meegaan, graag om 17.45u aan de kantine ! (verkoop van 18u-20u).

  Donderdag 2 september : geen training

  Zaterdag 4 september : Veerle - St. Dimpna, 13u. (Graag iedereen stipt om 12.30u, want er is nog veel te bespreken !)

  Tot zaterdag !

  The Maxtouch.

  02-09-2010 om 09:23 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-match
  Zaterdag speelden onze gasten tegen Exc. Vorst voor de Beker van Laakdal. Veerle speelde een goede eerste helft en liep tot 0-2 uit. Vorst kon daar weinig tegenover stellen. De tweede helft kwam Vorst gedrevener uit de kleedkamers, en het kwam terug tot 1-2. Onze ploeg liet zich niet doen en tot 2 keer toe kwamen we alleen voor de keeper op 20m van doel en telkens pakte de keeper de bal waar dat niet mag. (Normaal 2x penalty), maar dat telt nog niet bij onze gasten. Als zij mogen doorgaan is het 1-4 ! Tot overmaat van ramp is het Vorst dat nog 2 keer tegenprikt als zij iets te makkelijk doorgang krijgen. Eindstand : 3-2.

  Vandaag hadden we training. Jill was ziek en ook Ilian moest ziek het terrein verlaten. We trainden op veldbezetting en namen enkele basisprincipes door. Vanaf deze week gaan wij ook terug alleen trainen, zonder de eerstejaars. Die gaan op dinsdag en donderdag om 18u trainen. Een vaste trainer hebben ze nog niet. Voorlopig zullen de jeugdtrainers hen om beurten trainen.

  Woensdag (eerste halve schooldag) spelen we om 18u thuis tegen Keiberg. De laatste oefenmatch voor de competitiestart van zaterdag.

  Of we donderdag trainen, laat ik nog weten.

  Vrijdag 3 en zaterdag 4 september is het wafelverkoop van de jeugd.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  31-08-2010 om 00:46 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker van Laakdal
  Nu zaterdag om 13.30u  spelen onze preminiemen in Netezonen tegen Exc. Vorst voor de beker van Laakdal. Woensdag speelden we in een donkere tent op een duiveltjesveld in Tongerlo. Het werd 4-5, en het was nog maar eens duidelijk dat een vaste keeper heel welkom is !
  Er is ook nog veel werk aan de winkel.

  Voor de geïnteresseerden : zondag is er namiddag een tornooi in Everbeur. Zij die daar graag 3 korte wedstrijden willen sjotten, mogen dat. Het is oa. tegen Oud-Heverlee en Everbeur. Normaal mix van A en B.

  Maandag 30 augustus : training van 18.15u tot 19.30u

  Woensdag 1 september : match tegen Keiberg om 18u, thuis.

  Zaterdag 4 september : Veerle - St. Dimpna, 13u, thuis.

  Greetz,
  Maxtouch.

  27-08-2010 om 00:30 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tamme_ratjes
  www.bloggen.be/tamme_r


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kodalinefansite
  www.bloggen.be/kodalin
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tlissewegenartje
  www.bloggen.be/tlissew
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  liefdenetwerk
  www.bloggen.be/liefden
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  aantwaarrepe
  www.bloggen.be/aantwaa
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  liegen_en_bedrog
  www.bloggen.be/liegen_
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  heiligerita
  www.bloggen.be/heilige
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cat4u
  www.bloggen.be/cat4u
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  adverteren
  www.bloggen.be/adverte
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!